TESTIN JA ARVUSTAN

nagu taskupõhja unustatud raha*

2. mai 2019

Minu meelest parim tunne on see, kui sa võtad mingi jaki või koti, mida pole ammu kandnud ja avastad sellest raha. Olgu see kasvõi viiekas – leitud raha on ikka leitud raha. Mul oli umbes sama tunne, kui ma ükspäev oma Bonusway lehele sisse logisin. Ma sellest sada korda rääkinud, aga kes uuemad lugejad on – see on selline leht, et kui sealt kaudu e-poodidesse minna, saad mingi protsendi oma ostust tagasi. Lisaks saad sa enda individuaalse lingi ja mida sõpradele jagades saad ka oma kontole lisarahhi. Ma olen sealt aastatega ikka päris korralikult raha saanud…

Igatahes meenus mulle alles PEALE 140€ iHerbi tellimust, et jumala eest, see on ju ka Bonusways olemas ja ma oleksin sealt pea 3€ tagasi saanud oma tellimuselt. Mitte küll röögatu summa, aga kui IGA netiostlemisega oleks meeles Bonuswayd kasutada, oleks mul juba päris palju rohkem raha sinna kogunenud. Aga igatahes oli mu üllatus suur, et mul on jälle Bonuswaysse kogunenud lausa üle saja euro! Ja 329€ veel ootel – see tähendab seda, et raha tuleb, aga… mõne aja jooksul, kui firmad on selle omakorda Bonuswayle kandnud (mõni teeb seda paari kuu jooksul nt).

Kui selliseid pisikesi oste teha, siis on tagasisaadav summa vaid sentides, aga suuremate ostude puhul on ka tagastus suurem. Näiteks räägime me juba mitmekümnetest eurodest, kui viimati Hansapostist uue aiamööbli ja grilli tellisin. Kõige rohkem raha olen ma vist siiani ikkagi Bookingust saanud – loogiline ka, mida suurem summa, seda rohkem saad tagasi ka. Ja kui nagunii reisid ja bookingut kasutad, siis see väike lisaklikk läbi Bonusway minna ei võta tükki küljest, aga samas säästad ikka kenasti. Eelmine aasta kasutasin seda, kui Kerliga Santorinil käisime, sel suvel ma hetkel mingit reisi väljamaale ei plaani, sest Tenerife ja Riia reis võtsid mind niiiii läbi (isegi tasuta pakutud meediareisi ütlesin ära – EI SUUDA!) küll aga leidisin ma Bookingust just ideaalse villa, kuhu minna suvel oma järgmise Pärnu visiidi ajal. Juuni alguses tulen sinna raamatut esitlema, hoidke alt! Villa Bach tundub super äge ja ilus, kus lastega paar päeva peesitada.

Muidugi ühe väljamaatripiga võid hea kopika kokku hoida, kui Bookingust saad 4% tagasi, ostad lennupileti Lufthansast või LOT Polish Airline’ist saad ka protsendi või paar, ning isegi rendiauto RentalCarsist annab protsenti tagasi. Veel pakuvad protsenti tagasi Hotels.com ja Hotelscombined. Selles suhtes, et kui NAGUNII ostad nendelt lehtedelt, siis … miks mitte veits hiljem tagasi saada. Just nagu leiaks vanast tekstataskust kümpsi, või miks mitte soti!

Ühesõnaga – kes veel suvereise pole planeerinud, siis nüüd on viimane aeg, enne kui suur osa majutusasutusi ära broneeritakse ja alles jäävad vaid kehvad/ülehinnatud pleisid. Tehke seda Bonusway kaudu näiteks Bookingist ja nii tulevad suvereisid natuke soodsamad. Muuseas – esimese ostu boonustega saad ka 3€ lisa, kui liitud SELLE lingi abil.

*Postitus sündis koostöös Bonusway’ga

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Heidi 12. mai 2019 at 13:55

  Haahaa, sain ka oma esimese kümpa kätte.? Aasta otsa läks esimese väljamakseni. Olen muidugi vähe tellinud ka ja asjad on odavad olnud. Aga tänu Sulle avastasin Bonusway. ??

 • Avatar
  Vasta HS 4. mai 2019 at 07:43

  Rahade laekumine on niii aeglane. 0-18 nãdalat on ideaal. 23 nädalatki pole hullu. Mul on üks boonus ootel alates 11.09.2018. See on 30 nädalat juba? Järgmine ootel boonus on 6. 10.2018 ehk 27 nädalat ootamist. Tegu pole mingite paarieuriste boonustega…
  Kuna boonused ei liigu, olen jätnudki paljudel kordadel Bonusway kasutamata.

 • Avatar
  Vasta Pisi 2. mai 2019 at 20:36

  Ma hakkasin ka bonusway kasutajaks ja boonuste kätte saamisega on küll probleeme. On nt qntud, et makse aeg on 0-18 nädalat aga möödas juba 23 nädalat ja endiselt boonuseid pole. Tænu sellele olengi vähem kasutama hakanud, kuna see boonuste laekumine on nii aeglane/probleeme. Ostan pigem poest, kui saab.

  • Avatar
   Vasta Bonusway 3. mai 2019 at 09:35

   Tere Pisi,
   Kahju kuulda, kui boonuste staatuste vahetumise kiirus pole vastanud Teie ootustele. Bonusway saab maksta boonuseid alles seejärel välja, kui e-pood on kinnitanud tellimuse partnersüsteemis ning lähetanud sellelt müügitasu. Vahel protsessid võtavad natuke kauem aega ja võib esineda ka mõni süsteemitõrge, ent kõik boonused siiski muutuvad väljavõetavateks. Võite palun kirjutada info@bonusway.ee ja meie kasutajatugi aitab esimesel võimalusel 🙂

 • Avatar
  Vasta Jane 2. mai 2019 at 16:26

  Sinu postituse peale tuli mul meelde ka Bonuswaysse kiigata. 48 eurtsikut nagu maast leitud :)!

 • Avatar
  Vasta TJ 2. mai 2019 at 14:07

  Miks mallukas.ee on palja porgandi blogi? Jumal aita

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 2. mai 2019 at 16:11

   ei tea

  • Avatar
   Vasta Ani 2. mai 2019 at 16:51

   ma ka sinna sattunud kuna unustan com panne ja panen ee

 • Avatar
  Vasta Kurjam 2. mai 2019 at 10:41

  Eile tellisin alist ja no krt, kustutasin vahemälu jne ja ikka ei tule aled peale. Vähe kurjaks ei aja. 3 kopikatega on sinna hetkel kogunenud, ei kasuta kellegi soovituslinki.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 2. mai 2019 at 10:42

   mis alesid sa peale ootad? raha tuleb tagasi PEALE tellimust 😀

 • Avatar
  Vasta AE 2. mai 2019 at 10:27

  Omg, hea et meelde tuletasid, et lotist pileteid ostes tagasi saab, vaevu 1 tund PEALE tervele perele lennupiletite ostmist ???‍♀️??‍♀️

  (Ja no hotelli nädalaks bookisin ka bookingus ilma boonuseta)

  #rahapealevihane ?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 2. mai 2019 at 10:31

   Omg ma tean, mida sa tunned, ma olin peale iHerbi tellimust ka vihane ja see oli aint 150€ :D:D