JUMALAITA

super VIP raamatuesitlus, kes tahab tulla?

13. mai 2019

Jumala eest, hoidke keegi mu piipu ja prille, ma ise ei jõua. Praegu vuhisevad päevad mööda nii, et üks tegemine ajab teist taga, aga ma pean ju teid ka kursis hoidma, et mida ma siin nõnna rapsin. Homsest hakkavad “Malluka suvi” võtted, ehk siis halleluuja, hoidke oma silmad juunis teleekraanidel, et näha, kuidas me talueluga hakkama saame. Kohe, kui sealt tagasi jõuame, hakkab pihta suur raamatuesitluste “hooaeg”. Ehk siis tuiame mööda Eestit ja muudkui näitan oma raamatut, ise uhke nagu pelikan.

Kõige esimene raamatuesitlus toimub juba täpselt nädala pärast restoranis Alter Ego ja sinna on oodatud kohe ERITI ERITI VIP seltskond. Ehk siis müüki läheb ainult 15 piletit. Aga mis ta eriti vipiks teeb? Ai, te ei usu ise ka, kui räägin. Esiteks istume me kõik viieteistkümnekesi Alter Egos maha – nad on meile suure laua katnud, kus saab mekkida kõiki mu lemmikuid – hummust, paellat, sinki, oliive ja ehk pärast suu magusaks ka maailma parimate churrodega. Alter Ego poolt on kõigile ka paar klaasikest veini.

Mina aga küsisin kõikidelt oma kõige ägedamatelt sponsoritelt kõikidele kingitused. Ja mitte mingi väike kott, mis on testrisodi täis, vaid no ikka sellised kingitused, et hoia ja keela. Kohe tõsimeeli. Kõik 15 külalist saavad kinkekoti, mis juba ise on maailma ägedaimad. Jah, ma räägin HÜÜP kandekotist. Kogu hea-parem on pakitud just nendesse tuusadesse riidest kottidesse, millega saate edaspidi uhkelt poes käia.

Kinkekoti sisu päris detailideni reeta ei tahaks, sest noh, muidu pole nagu üldse üllatusmomenti, aga ma võin välja öelda, kes nendesse asju andsid, see peaks mingi pildi silme ette looma küll! Esiteks on kotis loomulikult trükisoe raamat. Sinna peole tulijad on esimesed, kes selle saavad. Konkreetselt ISE saan ka samal päeval esimest korda raamatut peos hoida, niiet väga eksklusivnõi värk.

Veel on koti sisule õla alla pannud HOIA, Wild Woman, Linea, HIIL, Dermosil, Molami, Heveren, Mediron, Blessix, Iluversum, Ecorun ja MULL.

Ütleme nii, et ma ei ole kindel, kas meil kõik ikka sinna kotti ära mahuvadki, hehe, seega koju vaarub iga osaleja suure kingikotiga. Ja kui ma ütlen suure, siis ma mõtlen SUURE, sest kuna mulle väga meeldib kinke teha ja mul on ka superpalju ägedaid sponsoreid, siis teeme me õhtu lõpus veel ühe ägeda suure loosi. Loos näeb välja selline, et igaüks saab endale tõmmata auhinna. St kokku on 15 erinevat auhinda ja kõiki neid on üks. Ehk siis lisaks kingikotile saab igaüks veel ühe suure ja võimsa auhinna.

Suurteks auhindadeks on näiteks võitja enda valitud suuruses Napsie madrats, Nutribullet, Ulakast Kaunitarist Sona, Wild Woman ehtekomplekt, prillid Pere Optikast (võitja valikul kas siis tavalised, või päiksekad), Bruzzoni elektriline hambahari, imeline kombo, mille võitja saab käia Maigreti juures juuksuris oma juukseid korda teha laskmas, siis saab Maigretilt meigi ja lõpuks pildistab Fotoraat selle ilu üles ka. Hmm.. mis veel välja sebisin… Aaa, Von Baer annab loosi ka ühe ägeda seljakoti, Votex laseb ühel õnnelikul välja valida omal valikul satiinvoodipesu, Sinine Spa kutsub ühe võitja enda juurde lõõgastuspäevale, Ecorun annab ühele võitjale suure kotitäie kvaliteetset kodupuhastuskeemiat, Dermosil 100€ väärtuses kraami, New Rustic ühe nende ainulaadse koti ja Heveren ka võttis oma tootevalikust kõige-kõigemad asjad ja pani kokku ühe mega võimsa üllatuskoti, lisaks läheb keegi koju tutika parfüümiga Iluversumist. Aaa ja üks saab endale veel maailma ägedaima nutiluku Valnesilt! Ahjaa, ei maksa unustada ka seda, et Stenhus restoran pakub ühele kinkekaardi, millega saab koos kaaslasega nautida kolmekäigulist õhtusööki ❤️

Ja nagu teleturus öeldakse, see pole veel kõik. Kohapeal teeb pilte Fotoraadi Kerli isiklikult ja lisaks valime me kambakesti (ma ei tea, kuidas!) peo kõige stiilsema, kes saab endale minna Kleidibutiiki tutika kleidi välja valima.

Muidugi on sellel suurejoonelisel peol ka korralik hind – sisse saab siis, kui mulle 100€ peo peale laduda. Okei, üle võib ka kanda. Te juba napilt mõtlete kõik, kuidas ma pärast pidu rahas püherdan, aga tegelikult läheb kogu tulu Tallinna Loomaaiale, et nad tiigrid kiiremini juba vähe mõnusamasse koju saaks. Kahju ju neid seal uberikus vaadata… Seega mul jääb rahas püherdamata, aga seevastu saavad kõik peole tulijad kunagi loomaaias tiigreid uues tiigriorus vaadates mõelda, et voh. Ma aitasin ka kaasa!

Ning kui mõelda, et selle soti eest saad raamatu, restos süüa-juua, mega palju auhindu ja veel head ka teha, siis ehk seee polegi nii suur hind? Ilmselt vist ei ole, sest ma juba posti kirjutamise ajal olen suutnud 4 piletit maha müüa, seega on mul enampakkumisel 11 piletit.

Kes on 20. mai kell 19.00 vaba, tahab minuga maha istuda, veini mekutada, head sööki süüa, kinke saada, head teha ja pulli õhtut pidada, siis kirjuta mulle marianntreimann@gmail.com. Kes ees, sellega lööme nädala pärast klaasid kokku! 

Kes aga sinna ei saa tulla, siis Tartus FII restos olla veel paar vaba lauda saada (event SIIN, saab ennast regada kenasti, hops-hops). Seal maksab pilet 35€ ja muidugi on hinna sees raamat, jook ja snäkk!

Ja loomulikult ka täitsa tasuta esikad, kus saab tulla mind vahtima, nagu tsirkuselooma?✌️

23.05 kell 18.00 Pärnu Keskuse Apollo
24.05 kell 17.00 Saaremaa Auriga Keskus
27.05 kell 17.00 Tartu Kaubamaja Apollo
28.05 kell 18.00 Tallinna Solarise Apollo
31.05 kell 17.00 Rakvere Kroonikeskus

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Evelin 15. mai 2019 at 20:57

  Palju raamatuõnne! Saatsin ka sulle eile kirja sooviga VIP-esitlusele tulla, kuigi mõtlesin, et ehk on kohad juba täis. Kas neile, kes mahuvad, annad meilitsi teada? Jaksu sulle kiires tegemiste karussellis!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 17. mai 2019 at 09:43

   Jah, kohad said suht kohe täis 🙁

 • Avatar
  Vasta KETU 15. mai 2019 at 17:21

  Ma muidu tuleks, aga ei saa see päev??

 • Avatar
  Vasta Ülle 15. mai 2019 at 11:34

  Palju õnne raamatu puhul!
  Minul on hoopis teistsugune küsimus. Näen, et sponsorite seas on paljud ettevõtted, kelle nimed käivad läbi “see, kelle nime ei tohi nimetada” blogist. Oled öelnud, et ei tee koostööd nende ettevõtetega, kellega tema?
  Sellisel juhul oli sinust väga tobe ühele väikesele perefirmale ära öelda koostöö. Lugesin hetk tagasi võimust ja karistamisesoovist. Tekkis seos.
  Ära avalda mu kommentaari kui ei soovi, ent mõtle sellele.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 15. mai 2019 at 19:33

   Paraku olen ma paljude firmadega juba enne koostööd teinud. Aga kui ma uutega alustan, siis küsin ikka üle. Vanu koostöid selle pärast ei lõpeta.

 • Avatar
  Vasta Mia 14. mai 2019 at 21:25

  Ai krt ma just see päev tööl kui su raamatuesitlus minu kodulinnas ? Oleks hea meelega lõpuks sind ära näinud, ikkagi aastaid su blogi lugenud ? Täitsa kahju, et ei õnnestugi.
  Vipi värgi jaoks liiga pankrotis, aga su raamatu tellisin kohe omale nii kui seda teha sai ?

 • Avatar
  Vasta S. 14. mai 2019 at 13:04

  Miks kõik head asjad tallinnas toimuvad 🙁 Hakka või tallinnasse kolima 😀

 • Avatar
  Vasta Jana 13. mai 2019 at 21:02

  Mina vääga sooviks sinuga klaasid kokku lüüa ? Kirjutasin sulle ka ?

 • Avatar
  Vasta Evelin 13. mai 2019 at 18:29

  Aga Pärnus super VIP raamatuesitlus?!? Olgu siis seal Apollos vähemalt kullast toolid olla!

 • Avatar
  Vasta Katrin Lepp 13. mai 2019 at 18:28

  Kirjutasin postkasti ?

 • Avatar
  Vasta Ann 13. mai 2019 at 17:52

  Jagan infot, et Malluka raamatu saab täna apollo e-poest -20% soodsamalt tellida (+tasuta transport!)
  Seal ennustavad poodi saabumist juba 16 mai 🙂
  https://www.apollo.ee/kes-see-mallukas-veel-on.html

 • Avatar
  Vasta Sandra 13. mai 2019 at 17:18

  Kurja, kuidas tahaks ka tulla ?

 • Avatar
  Vasta Merle 13. mai 2019 at 17:12

  Ai kus see oleks hea koht oma sünnipäeva tähistamiseks! Saaks hulga kinke, snäkkide, veini ja seltskonda. Kui ainult selle vaba 100 eurot leiaks. Vist ei leia, kuna lapsel ka kohe sünnipäev 🙁
  Igatahes tõesti ahvatlev üritus!

 • Avatar
  Vasta Janne 13. mai 2019 at 16:45

  Nii vahva üritus? ja nii õilsal eesmärgil? Poleks rase tuleks veini Teiega küll rüüpama?? Aga jään järgmist pidu ootama..?

 • Avatar
  Vasta A 13. mai 2019 at 15:46

  Kas keegi 100€ mulle annetada ei soovi? ??