NIISAMA JUTTU

haletsen ennast vist

19. mai 2019

Issand, ma ei teagi, kas mul elu sees on olnud nii pikka blogipausi, kui praegu tuli. Kestis pikemalt, kui mu kunagine dramaatiline sotsiaalmeediast lahkumine.

Tegelikult on asi selles, et vana hea – kiire on. Maikuu on sel aastal kuidagi niimoodi läinud, et kõik asjad jooksevad kokku ja tegemisi on niivõrd palju, et kui mõni vaba moment tekib, surun sinna perega koos olemise või sõbrad ja nii see aeg muudkui läheb. Mu peas on nii palju teemasid, millest kirjutada, aga aina enam ja enam tekib selline tunne, et raamatu valmimisega … et, noh, nüüd on kõik. Et ma olen teile juba KÕIK ära rääkinud, mul pole vist ühtegi saladust, mida te ei teaks. Oma kõik arvamused olen teile ette purtsatanud, teate enam-vähem, kuidas ma maailmaasjadesse suhtun ja mida millest arvan. Et ei midagi uut mul teile pakkuda enam ei ole. Nüüd siis raamat ka, kust saab sellise lühikokkuvõtte minust kätte, keda üldse huvitab ja noh, et võiks punkti alla panna kogu asjale.

Ma muidugi ei pane, või ütle dramaatiliselt, et ma lõpetan blogimise, aga ma ei tea eriti enam, mis selle point on. Et kõigel, mida ma teen, on selline käegakatsutav tulemus. Kirjutad raamatu – saad selle pärast trükikojast kätte ja uhkelt peos hoida. Pildistad – töötled need ära ja saad pärast kliendile saata. Teed saadet, vaatad pärast telekast. Aga see blogivärk on praegu nii läinud, et kui mul on midagi ära anda, siis on kommentaare jalaga segada, aga kui niisama oma mõtteid jagan, siis olete haudvait ja mina lobisegu heaga omaette.

Vanasti olid teised ajad. Vanasti oli tore kõigiga kommentaariumis asju arutada ja noh, vaielda. Eks ma varem kirjutasin intrigeerivamatel teemadel ka, kui nüüd. Ja vanasti ma arvasin, et ma ei suuda blogimata olla, aga no näiteks see nädal näitas, et tegelikult vabalt saan. Ja ei lõppegi maailm otsa. Kõik elavad kenasti Malluka soigumisteta ka edasi ?‍♀️

Ah ei tea, vb mul lihtsalt kogu sellest .. ringi tõmblemisest veidi stressirikas aeg. Sellest annab ka märku see kaunis ohatis mu nina all ja teine huulel (kuigi ma tegin juba KAKS Valterxi kuuri ja hakkasin lüsiini võtma). Raamat, saade, üritused, kodu. Võeh. Kodu. REMONT. Konkreetselt on majaümbrus nii üles kaevatud, et sisse saab läbi kraavi ronides. Tule jeesus appi…

Aa teate, keda ma veel süüdistada võin: meie seda eidetsätti, või aphroditesid. Vanasti ma päris elus suhtlesin üsna vähe sõbrannadega. Mõnikord ühega, mõnikord teisega. Aga nüüd on nad koondunud ühte chatti ja kogu aeg käib mingi… koosviibimine. Sünnad. Niisama restoranis veinitamised. Kellelgi on paha tuju – sajame veiniga sisse. Kellelgi on mingi kriis – kõik tormavad kuskile kohale. Keegi (khm mina) ajas enne võttele minekut maja max sassi – need hullud tulid kohale ja koristasid mu maja ära, et mul poleks rõve kaugelt tagasi tulles segamini majja tulla. Spontaanselt tekivad mingisugused istumised. Nt eile pidime pakkima homseks raamatuesitluseks kingikotte, millest sai lambist kokteilid + eurovisioon (et te mind alkassiks ei tembeldaks, siis ma ütlen kohe ära, et ma ei jõudnud ühte kokteiligi lõpuni juua).

Nüüd ma saan kõik oma suhtlemised päriselus ära suheldud ja nõnda jäävad ära postitused, et klge kas teie teate peast, palju mis poes maksab. Või et kas teie ka roolis ülitihti tunnete, et shiiiiiit, ma ei mahu siit läbi, aga tegelt mahud. Või kas teil on ka nii, et te iga õhtu mõtlete mega plaanid, mida homme teha ja kui homne käes, siis mõtled, et fuck it, ei viitsi. Või halada, et kui ruttu teil juuksed rasvaseks lähevad, sest ma olen hetkel kaunis perioodis oma elus, kus ma pesen pea ära ja keskmiselt 34 minutit hiljem niriseb juustest rasva välja.

Võime muidugi kokkuleppe teha, et mina võtan ennast kokku ja teie võtate ennast kokku. Äkki ikka saame jälle vedama ja pärast mitte enam pidama. Või mis? Sry, aga mul on lihtsalt fiiling, et ma olen nii igav ja lamp mutt, et vanasti ma olin naljakas ja lahe ja nüüd ma olen mingi lambiants Männikult, et mis mina siin ikka kraaksun, saate ilma ka hakkama ?

Loe ka neid postitusi!

134 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kiku 5. juuni 2019 at 14:25

    Soovitus juukse probleemile. Mul on endal kahused juuksed küll, aga sama moodi pidin tihti juukseid pesema. Kuniks hea juuksur oskas soovitada DAVINES tooteid. Mina kasutan vastavalt oma juuksetüübile shampooni, palsamit ja õli ning peapesu võib paar päeva vabalt oodata + juuksed tunduvalt vähem kahused. Soovitan!

  • Avatar
    Vasta a 27. mai 2019 at 20:53

    Ei tohi lõpetada! ?
    Miks ma tihti ei kommenteeri- väga lihtne. Tulen blogi lugema, siis loen kommentaare ja alati keegi on juba mu mõtted/seisukoha välja kirjutanud/kommenteerinud. Ja siis mõtlen, et mis ma ikka enam sama kirjutan. Aga vb peaks ?

  • Avatar
    Vasta K 22. mai 2019 at 20:16

    Eiiii, ära isegi mitte mõtle 🙂
    Ei kujutaks ette, et ei saa teie tegemistest enam lugeda, te olete max lahedad ??
    Tore on kaasa elada kellelegi, koos rõõmustada ja nutta.
    Aga just vahel on kiired ajad ka teistel peale sinu ja loen paari nädala postid korraga järgi, nagu hetkel 🙂 ja sa kehva vastaja kommenteerjatele 😀 et esimesed 5 taval vb saavad vastuse 😀 aga paljud kysivad midagi kommentaarides 😀
    Et pyhendu lugejatele eraldi, on nemad ka elavamad 😀
    Aga ole tubli ja pea vastu, loodan, et jõuan Tallinna esitlusele ka v oli see juba ära ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. mai 2019 at 09:25

      Tallinnas üks oli ära, üks tuleb 🙂

  • Avatar
    Vasta TYY 22. mai 2019 at 17:18

    Jaah muidugi saame ja jääme ellu ilma Mallukata aga harjumusel on suur jõud ja kus siis veel sõna sekka kraaksatada ja OMA emotsioone inkognito puistada. Ega ma igat blogi loe. Ma tõesti ei tea, kas oled parim või huvitavaim aga oled väljavalituks saanud Suure Juhuse tõttu. Kuna ikka ja jälle tulen uurima mis teed ja kirjutad ju siis ehk ikkagi polegi niiiii igav või mõttetu mu jaoks. Nii et su hirmul pole alust.
    Vahel on ka parimate sõpradega nii et appi ma ei talu tema kiikse ja kui on 2 päeva vaikust siis ahastad – jeerum kuhu ta kadus. 🙂 Tormad suhtlema. Praegune aasta-aeg on ka selline et kõigil on palju teoksil ja pole ime et net ja blogi on tahapoole langenud.
    Mina olen ka see kes teeb ülipikki ja raskeid tööpäevi ja siis kui tulevad vabad päevad loengi su eelmisi postitusi ja kommenteerin ise arvates, et ah kes neid eilaseid enam loeb ja minuga kaasa räägib. Ometi on ikka mingi kihk kirjutada ja oma mõtted või rektsioon endast välja saada. Võibolla on see seotud ka teatava vabaduse saabumisega kui laps(ed) on kodust välja lennanud siis on äkki aega teha mitte midagit. Elada oma äkases elamises nii mitu päeva kui ise tahan, kuniks saab villand ja hakkan toimekaks ja kaon blogi kommijate hulgast. Ühesõnaga NAUDIN seda elu kus ei pea 24/7 ENAM mõtlema söögile, laste puhastele riietele, koolile, laagrile, trennile jne jne
    Kui sa nüüd ära kaod siis on vist küll leinaperiood. Nagu oleksin neti-tütrekese kaotanud.
    Nii et minupoolest need pausikesed sinupoolt on okey. Inimene peabki puhkama , isegi hobidest.

  • Avatar
    Vasta Helery 21. mai 2019 at 07:06

    Aah, nii kiire on koguaeg. Ja tihti loen su postitusi mitu-mitu päeva hiljem, kui need välja tulevad. Siis tundub lamp, siin üksi midagi kirjutada??‍♀️.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:40

      Haha, saan aru 😀

  • Avatar
    Vasta Geidi 20. mai 2019 at 20:41

    PS! Ma loen ALATI kõik postitused tagant järgi ära. Ok ma ikka weard.
    Kui Sa enam ei blogiks siis mul poleks midagi lugeda. Ok Henryt loen ka aga teid kaht vaid.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:44

      jeee 😀

  • Avatar
    Vasta Geidi 20. mai 2019 at 20:35

    Ja ma arvasin, et mul on mingi kevadine madalseis aga ma pole ainule juhuu…
    Mu parim sõbranna küsis üleeile, et kuidas ka lähem. Mina vastasin “kas peab kuidagi minema? kõik nagu on”
    Kõik on ja tegevust on aga mingi “meh” olek on peal.
    Ahjaa ma ei saagi. vist Tartusse raamatuesitlusele 🙁 Kurb. 22 oleks ehk veel mõeldav aga ei vea välja. Mu selle kuu eelarve on miinus mustmiljon!! Äia puhkus retsis mind veel- ta nimelt hakkas mu keldriremonti tegema (kortermaja ja mul oli muldpõrandaga kelder) olen tal abis, sest keegi peab ju olema. Ja see pisike kiire remont (loe vana väljalõhkumine, uus põrand, uued seinad, uus elekter jne) röövib mu paljaks. Samas olen seda ka 2aastat edasi lükanud.
    Ja siis on sünnipäevad ja lastega asjad ning vanaema oli vahepeal haiglas ja vabaisa juubel jnejne. Peatust ehk? kuluks ära. Tahtsime sel aastal pulma-aastapäeva tähistada ja kahekesi abikaasaga kuskil Eestis sõita no ja siis sügas vanaisa oma juubeliga meie plaanile sisse. Ja üleüldse pole mahti olnud blogi lugedagi. Raamatu ettetellimisest jäin ma ilma jne.
    Lähen teen õhtuse jalutuskäigu (taking time for myself) ja siis ehk jõuab Su blogi veel vähe järgi lugeda. Vahel hea kui saab lihtsalt kirjutada.
    PS! instasse olen ikka jõudnud õnneks 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:44

      Jõudu selles kaoses 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 20. mai 2019 at 19:40

    Ma ikka käin päevas paar korda vaatamas ega uusi postitusi pole tulnud??. Nii mõnus lugeda?

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:50

      🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 20. mai 2019 at 15:54

    Mina hakkasin juukseid pestes palsamit enne šampooni kasutama 😀 Enam teistmoodi ei oskagi, muidu läheb vist kiiremini rasuseks isegi 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:53

      proovin ka siis 😀

  • Avatar
    Vasta kätlin 20. mai 2019 at 15:33

    Ma usun, et asi ongi selles, et sul nii palju asju käsil ja no kammoooon inimesed. Ilm ilus, minge hängige õues ja nautige ilma. Kauaks seda soojust ikka on.
    Kuigi jaa, mina olen mitu päeva blogisse piilumas käinud, et kas ma millesti ilma jäänud või ei olegi ühtegi postitust ilmunud. Aga küll sa jõuad. Küll tuleb aeg, mil teed mitu postitust päevas ja ongi perioode, kus neid ainult tilgub jao pärast.
    Aga mul hoopis selline küsimus millele tead vb alles paari päeva pärast vastata, aga kaua umbes raamatupoodides esitlus kestab?Mul nimelt ühel esitluse päeval lapse lasteaia lõpetamine ning siis tean kas kiirustan autogrammi saama või ei hakka närve kulutama, sest nagunii ei jõua.

    • Mallu
      Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:54

      Tead ma ei tea, ma pole kunagi teind, aga plaanis oli kirjas 45 min

  • Avatar
    Vasta Inx 20. mai 2019 at 14:23

    kle, ma töesöna pole mingi eriline blogide lugeja ja varem oli suht suva, mida keegi kuskil kirjutas. Aga nüüd ma tulen tihti peale ekstra su leheküljele kaema, et kas oled äkki midagi vahepeal postitanud ka – no lihtsalt nii mõnus on lugeda sind. Plz dont staph <3

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:36

      no krt. ok. 😀

  • Avatar
    Vasta Diana 20. mai 2019 at 14:03

    Hei! Mõtlesin, et palun veitsa abi sinult. Äkki sinu lugejas/vaatajaskonnas on keegi, kes läheb siin lähiajal Kuressaares ARK’i sõidueksamit tegema aga oleks nõus enda aja loovutama.. ???

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:03

      Ma ei tea, kas on?

      • Avatar
        Vasta Diana 20. mai 2019 at 14:26

        Järsku on kuskil keegi, kellel pole nii kiire selle eksamiga ja sooviks veel harjutada 🙂

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:37

          🙂

          • Avatar
            D 20. mai 2019 at 15:18

            Kas sul oleks palun võimalik teha kas instas v facebookis postitus, et kas on keegi selline, kes sooviks oma sõidueksami aega loovutada? Kui pole palju palutud ja sul viitsimist on tegeleda sellise teemaga ?

  • Avatar
    Vasta DW 20. mai 2019 at 11:16

    Ma olen 30. nädalat rase ja ei pea rohkem kui kord nädalas juukseid pesema. No ei lähe mustaks lihtsalt. Varem pesin üle päeva.
    Aga ma sain järgmise postituse põhjal juba aru, et sulle see variant vist ei sobi 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 13:51

      Veab sul 😀

    • Avatar
      Vasta Pauliine 21. mai 2019 at 00:18

      Loen iga postitust, kuid ei ole kõige agaram kommenteerija. (Samuti oled miskipärast ainuke blogija juba aastaid keda üldse loen.. kuigi endal pole veel lapsigi, lihtsalt huvitab ja istub su stiil) Eelnevaid kommentaare lugededes juba sain aru, et sa ei jäta meid?, aga Luban olla kommenteerimises tublim, kui sina lubad täie rauaga edasi blogida❤️

      • Mallu
        Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:41

        Ei jäta, ei jäta 😀

  • Avatar
    Vasta RK 20. mai 2019 at 10:23

    Mulle meeldis see osa, et juuksed on keskmiselt 34 minuti pärast rasvased- I feel you, girl.
    Täiesti ulme, üldse ei saa aru, mis värk on. Eriti nõmekas on see, kui käin õhtul korralikult pesus, et hommikul tööl kaunis olla ja siis peiks ikka enne uinumist arvab, et võiks vähe püherdada linadevahel ja mul nagu , ok hea idee, aga mina all pole, sest muidu on kohe hommikuks pea rasvane 😀 Niiet jah- kui leiad lahenduse, kirjuta sellest ka blogis 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:00

      konkreetselt eile õhtul pesin ja täna näen välja full paadialune ?‍♀️

      • Avatar
        Vasta K. 20. mai 2019 at 21:00

        Ma jälle tagasi. Peale juuste pesi võiks ära vahetada enda padjapüürid. Sest kõik rasu koguneb ka neisse. Ning regulaarselt võiks pesta kammi/harja. Vähemalt meie majas, sest harja kasutame ka pesemata peale.

        Las ma õpetan veidi kuidas pead pesta.
        Mina teen 2x sampooniga. Sampooni panna vaid peanahale ja sõrmeotstega seda siis laiali määrida. Esimene kord tavaliselt ei vahuta sest noh -pr. Õlirull.. loputan ning kordan. Teise korraga olukord vahutab.
        Palsamit peanahale üldse mitte panna, see teeb olukorra kiiremini rasuseks. Ehk et peale p3su teed juuksed rätikuga kuivaks, ning siis lisad palsami juustele. Mina tavaliselt vaid juukseotstele.
        Ma olen tegelikult ka juuksuriks õppinud ja tean vöga hästi kuidas me palsamiga peanahamassaazi teeme.. palsam aga ummistab poore ja karvanääpsu kust juuksed välja kasvavad. Tänu ummistusele ei saa karv toitaineid, muutub õhukeseks ja võib lausa välja kukkuda.
        Kunagi töötasin sim sensitive sarjaga.
        http://www.simsensitive.ee/ seal oli meil ka kaamera, millega inimeste peanahka uurida. No ja see mis inimeste peas toimus oli hämmastav.

        Igatsed kui juuksed palsamist sooja veega loputatud (soe vesi loputan tooted paremini välja kui leige), võiks sa kõige viimase loputuse teha leige veega. Aitab samuti rasuseks transformeerumist aeglustada.

        • Mallu
          Vasta Mallu 21. mai 2019 at 10:44

          Me vahetame voodipesu konkreetselt ülepäeva (lapsed on kusikud :D)

  • Avatar
    Vasta Mari 20. mai 2019 at 10:04

    Tore oleks ikka su blogimisel silma peal hoida. Egas ma 2kuulise lapse kõrvalt väga muud meelelahutust ei ole leidnud/pole võimalik nagu enne lapse sündi sõpradega kokku saada , spontaanselt midagi teha, kui blogide lugemine.
    Eks ilusad ilmad lugejad õue meelitanud ?
    Jåän ootama postitusi

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. mai 2019 at 14:02

      Aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. mai 2019 at 07:06

    Kas see juuste asi keskkonnast ei või olla? Teil seal palju tegemist ja igasugused erinevad kohad käia jne. Sest minul reaalselt oleneb keskkonnast – looduses olles on jumala kaua puhtad juuksed, kodus on ka norm, aga kui linnas ja tööl käin, siis kohe lähevad mustaks. Võib-olla, et siis nö kiirustan ka rohkem ja nii, aga usun, et ka õhusaaste ja kontorites ventileeritud õhk kuidagi ka. Aga teil ju seal ehitus siin ja seal ja äkki sellest lendub õhku tolmu jne?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:06

      Ka idee jah ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta . 19. mai 2019 at 23:29

    ma pesen ka paar korda nädalas aint pead ja alati kui välja vaja minna 2-4 päeva hiljem vaatan, et a õhtu juuksed ok, hommik ei rasused ikka peanaha pealt. a alt pikad juuksed kõik ilusad. v.a ei tea kas palsam või shampoon jääb pähe, et rasuseks jääb või mis. juba kuumuse pärast peaks pessu ronima, sest palav on.
    sul siis jälle käivad need tv saated ja toimetused ja telekas juba näidatakse või hiljem?
    a noh mul on sadaüks telekat a tv asi pole aktiveeritud ja ei ole tv vaataja tüüp väga. eluolu pärast hetkel :P:D.
    peaks üldse võimlema või magama a palav on. 😀
    piilungi salaja neid totakaid blogisid ja vaatan, no mitte midagi pole. ju raamatutega tähtsaks läind :p.
    kuigi nagu sa isegi kunagi oled öelnud, ma ka ei jõua ära imestada kui tubli sa oled 24/7 jääb sulle väheks, et pildistamised, raamat, filmimine, lapsed, jne jne. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:07

      vb kui õhukesed juuksed on, siis paistab paremini välja kui veits rasvased?

      • Avatar
        Vasta . 20. mai 2019 at 08:36

        ei nii on, et juuksed pealt tunduvad okeid, a kui tõstan osa juukseid ülesse siis alt on nagu must, rasune ja kui patsi paneks siis oleks kõrva ülevalt juuksed mustad. muidu täitsa ok. kuigi mees ei näe et juuksed mustad et mulle aint tundub. ja tal on üldse nii kohevad juuksed, et peseb aint korra nädalas. ju erinev struktuur juustel jms. mõtlengi kas pesen ruttu pea ära enne välja minekut, et palav ilm niikuinii või ei hakka haigestumisega riskima ja pesen hiljem.:D

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. mai 2019 at 09:21

          No siis ei tohi juukseid iial õles tõsta 😀

          • Avatar
            k 12. juuni 2019 at 19:01

            kui saab võib mu kommentaarid kõik ära kustutada.

  • Avatar
    Vasta Getter 19. mai 2019 at 23:16

    Tead Mallukas, sinu kahjuks ma elan Tartus, aga kui ma elaksin Tallinnas siis me võiks väga hea sõbrannad olla. Teeks lastega playdateisid ja omavahel veiniõhtuid…how fun is this!? Ootan su postitusi, aga kommenteerin harva,sest olen lihtsalt räme laisk ja ei viitsi. Olen rohkem selline silmast silma suhtleja jne.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:09

      Oh jumal, ma nii sitt sõber, kui aus olla 😀 Ka laisk ?

  • Avatar
    Vasta S. 19. mai 2019 at 22:34

    Mallu, sa oled eesti parim blogija! Nii on ja nii jääb. Ma ise kommenteerin harva, sest tunnen, et mis see minu arvamus ikka nii väga annab. 😀 Olen sind jälginud sellest ajast saati kui su pulmadeni oli mõni päev aega ja jälgin sind veel täpselt nii kaua kuni sa ise seda lased 😀 Nii et, lase edasi. Sa oled parima suuvärgi ja mõttelaadiga inimene, keda ma tean (virtuaalselt siis, sest päriselus sind kahjuks i tea 🙁 )

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:10

      Nii palju ilusaid asju ütled nüüd, aitäh sulle 😀

  • Avatar
    Vasta ML 19. mai 2019 at 22:22

    Mina kommenteerin üliharva, sest mulle tundub, et kui nö “õiget arvamust” ei avalda, vastad sa väga ebaviisakalt ega suuda vaadata asju teise inimese perspektiivist. No ja see võtab igasuguse räägin-ka-kaasa.isu ära. Aga blogi lugemas käin ikka aeg-ajalt.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:10

      Eks see oleneb vb tujust ja …kõigest, et mismoodi ma vastan, või mis tooniga mina kommentaari loen, või mis tooniga sina mu vastust loed jne 😀

  • Avatar
    Vasta J 19. mai 2019 at 21:51

    Sa oled mu päeva ilus “hetk”. Kui blogimise lõpetad, siist tulen ukse taha:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 22:05

      No mida perset te nüüd kõik nii armsad olete ?

    • Avatar
      Vasta K. 19. mai 2019 at 23:44

      Kui me juba niisama heietame, siis meil koeral on täiega pasanteeria. Kell on 23, uni raiub silma kuid prowwa kraabib ust. Kui ei lähe, saab vedelat hommikul põrandalt koristada ?

      Juuksed pesen nädalas max kaks korda. Enamasti korra. Kuskilt lugesin, et kui 1,5k juukseid ei pese, siis need lähevad ise puhtaks.. kas selle all mõeldakse, et üldse veega juukseid ei puutu või, et pesta vaid veega pead, sampooni ei kasuta?
      Kiusatus on katsetada aga samas mustuse täisid ka pähe saada ei taha ?
      Sellised on mu öised mõtted.
      Ma tegelt olen täitsa korralik ja puhas inimene.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:07

        oh god, pasanteeriaga koer ?

        Täid ei tule mustusest, niiet proovi, anna mulle ka teada 😀

  • Avatar
    Vasta Anna 19. mai 2019 at 21:44

    Varem pesin pea igal hommikul. Jaaa üks päev läksin maksimaalselt närvi…ja pesin fairyga ise mõeldes et põlegu se rasv põrgus, muahaha. No sina küll nii ära tee. ?
    Ja mina ka käisin iga päev , 5x päevas vaatamad kas kirjutasid midagi või mitte… kas sa kujutad ette kui kurb ma olin igal õhtul see viimane nädal?? Kui lõpetad kirjutamise ära, siis tulen Männikule sinu juurde elama. Tahaks sellist normaalset inimest endale sõbraks. Jah, vot selline inimene ongi minu meelest normaalne?
    Kõlab totralt aga no mis teha kui pole sõpru eriti. Eriti normaalseid?❤

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:11

      Fairiga? Ei hakka vast jah 😀

      Kui siia elama tuled, siis pead Kardo arvutitoas elama 😀

  • Avatar
    Vasta Küss 19. mai 2019 at 20:58

    Kas imetamise juba lõpetasid, et neid ravimikuure teed?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:12

      Ma muuseas mäletasin, et lüsiini võib võtta imetamise ajal, aga nüüd googeldasin ja oli kirjas, et konsulteeri arstiga. Ok, eks siis konsulteerin. Valtrexit võib võtta.

  • Avatar
    Vasta Rv 19. mai 2019 at 20:27

    Kuidagi ei taha halvasti kõlada, aga viimaste kuude postituste sisu on ka olnud selline… lamp? Kas reklaampost või millegi/kellegi kallal nurisemine/kirumine. Varem olid postitused vahetud ja heas mõttes vürtsikalt kirja pandud. Mulle endale on huumoriga kirjutatud teemad enim meeldinud. Naljakad juhtumised, äpardused, seigad. Aga kuidagi annab tunda, et sa ise ei ole heas kohas emotsionaalselt või siis on tekst pastakast imetud. Ära saa valesti aru, ma ei taha kuidagi haiget teha, lihtsalt vana Mallu igatsus on tekkinud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:14

      Läksin kohe vaatama oma viimaseid poste. Okei, reklaami on, aga millegi üle nurisemine ja kirumine, ei leidnud nagu. Emadepäevast kirjutasin ja grillimistest ja mähkmevahetustest jne. Aga eks see vahetuse kadumine on ilmselt sellest, et kui ma vahetult ja ausalt kirjutan, siis saan nii palju puid alla, et lihtsam on jääda neutraalsetele teemadele 🙂

  • Avatar
    Vasta schmille 19. mai 2019 at 19:16

    Tahate ma ajan nüüd teid kōiki kadedaks? Ma pesen juukseid kord nädalas! Ja täitsa ok on veel 7ndal päeval, ei pea isegi patsi panema. Tuleb sellest nõiaringist lihtsalt jõuga välja murda, sest mida tihedamini pesed, seda kiiremini juuksed rasvaseks lähevad. Leiad äkki mingi aja, et see üle elada.

    *kah pikaaegne lugeja aga minu esimene komm (loodetavasti mitte viimane)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:15

      Ma pesen tegelt siis jumala harva, kui ma kuskile mienma ei pea. Kodus võib ju rasvapea olla 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. mai 2019 at 18:57

    Ma käisin iga päev vaatamas, et kas midagi on tulnud juba, et äkki paneb fb pange ja mulle ei näita enam Sinu postitusi esimestena. Kui sa blogimise peaksid unarusse jätma, ma ausalt nii solvun. Reaalselt 1/2 blogist mida ma loen.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:15

      No ma ei taha sind solvuma küll panna!

  • Avatar
    Vasta Merilin 19. mai 2019 at 15:24

    Mul on ka aeg-ajalt juustega nii ja tavaliselt aitab, kui šampooni välja vahetan. Või ei kasuta paar nädalat palsamit. Tegelikult vist polegi hea sama marki pikka aega kasutada…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:44

      Mul on u 3-4-5 erinevat ja võtan seda, mis pihku satub. Seega vaheldust nagu on ?‍♀️?‍♀️

      • Avatar
        Vasta Triin 19. mai 2019 at 17:50

        samas minul on kodus nt schwarzkopfi 1000ml pumbaga šampoon, palsam ja juuksemask , mida viimased poolteist aastat kasutanud olen ja juuksed on better than ever 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:16

          Eks see nii ole jah, et kellele mis sobib ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Mrg 19. mai 2019 at 15:22

    Ma reaalselt käisin iga päev vaatamas, et kaua võib vaikus olla 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:44

      Hehe. Eks mul endal oli ka imelik juba

  • Avatar
    Vasta Marelle 19. mai 2019 at 15:11

    Blogi ikka edasi. Sa kirjutad nii mõnusalt et seda on hea lugeda. Ma ise pole väga kommenteerija, tunnen et mu lause sõnastus pole hea.
    Aga juuste teemalt- ma olen saanud et järgmine päev rasvane nii kaugele et 3-4 päeva pole vaja pesta. Ja kõik tänu linea natura shampooni ja palsami abil. Nii kui pesen millegi muuga on järgmine päev juuksed rasvased.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:45

      Eks ma ikka blogin, nagu ütlesin ka, et ei ähvardagi, et oh panen pillid kohe kotti vms, lihtsalt selline… väss peal ?‍♀️

      Linea tooteid kasutan ka!

  • Avatar
    Vasta eff 19. mai 2019 at 14:54

    Ma külll väga ootan su postitusi ,nüüd pikka aega käisin vaatamas ,kas oled miskit kirjutanud ,aga ei miskit ……missing you ,tuli peale ,ära kao kuhugi ,tee ikka teemasi jne —rahvas loeb kindasti ,aga vast pole aega ja jubee ilusad ilmad juu

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:45

      aww, nunnu 😀 Eks ma üritan reele tagasi saada, i promise

  • Avatar
    Vasta Miumiiu 19. mai 2019 at 14:12

    Kirjuta pma uuest autost!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:46

      Jaa, kirjutan! Isegi pildid juba tehtud jne, aga pole aega olnd, et kirjutada 🙂

    • Avatar
      Vasta Lila 19. mai 2019 at 21:48

      Mul hea meel, et sul siuke sõbrannade kamp on, aga ära siis oma virtuaalsõpse unusta. Ma ei kommenteeri eriti, aga äkki teed loose sotaiaalmeedias ja siin blogid? Ma üli harva osalen loosides.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:11

        Ma ei unusta, I promise!

  • Avatar
    Vasta A4 19. mai 2019 at 13:43

    Ma koguaeg mõtlen, et ah sul nii palju kommentaare, mis ma ikka kirjutama hakkan. Peab ikka aktiivsemaks hakkama, muidu krt arvadki, et ma ei loe või miskit. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:46

      Haha, arvan jah vot! 😀

  • Avatar
    Vasta esp 19. mai 2019 at 13:41

    Kas sa räägid seda praegu sellepärast, et reaalselt on lugejatearv/klikid whatever kukkunud ja koostööpartnerid v reklaamiandjad kipuvad nägusid tegema? Vôi sest sul lihtsalt tôesti ongi soov, et kommentaariumis rohkem kaasa räâgitaks? (vôi môlemat:)) Sest kui on tegemist esimese variandiga (teise variadi puhul kahjuks aidata ei oska), siis ütlen oma arvamuse. Su blogil on raudkindel koht Eestis, ma ei näe praegu kedagi, kes seda tühimikku täita saaks. Minu jaoks on su blogi MEELELAHUTUS. Ma usun, et väga paljude teiste jaoks ka. Ma ei trügi su sôbrannaks, ma ei ole kaugeltki alati su pôhimôtete-väljaütlemistega nôus, ma ei ole üldse eriti sinu moodi, aga sa oled üks parimaid blogikirjutajaid Eestis, sellele kirjutan kahe käega alla. Sul on annet selleks, seamoodi. Sul on oma jäljendamatu stiil. Hästi kirjutajaid on vähe, sinna ei ole midagi parata. Et siis – mul (meil) on me meelelahutus, sul on su sissetulek. Win-win, ei? Kas sa niimoodi ei tahaks seda asja vaadata? Ja näed, mina olengi see, kes tarbib seda tasuta meelelahutust, klikib ja loeb, aastaid juba, ja kes oleks tôesti kurb, kui seda lehte enam ei oleks. Aga – kui ma nüüd ei eksi, siis on see esimene kord, kui siin kommenteerin. Ja minust ei saa kindlasti kunagi seda lugejat, kes aktiivselt kaasa räägib. Juhul, kui sa näed oma blogi kui su netikodu ja netisôbrannade ringi ja sa tôesti tahad, et rahvas osaleks räâgiks jne, siis ma väga loodan (egoistlikult:) ), et hästi paljud lugejad seda nüüd teevad:))) Edu!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:48

      Lugejate arv ja klikid jne on kõik aastaid stabiilne olnud ja koostööpartnereid on konkreetselt rohkem kui iial varem. Ja rohkem kui iial varem pean ma neile ära ütlema, sest lihtsalt ei jõua tegeleda. Aga ülejäänud komm sul nii armas ja ma ise loodan ka, et tuleb see blogituhin jälle peale – meenutan aegu, kus viis (!!!) korda päevas blogisin 😀

  • Avatar
    Vasta R 19. mai 2019 at 13:20

    Mul on juustega eluaeg nii olnud ja olen hästi palju raha kulutanud kallitele juuksehooldusvahenditele. Hakkasin nüüd aga paremini toituma, nisu- ja suhkruvaene dieet, väga, väga harva alkot ja üldse see tüüpiline, palju juurikaid jne. Ja hakkasin kasutama antibeebipille hormoonaalse tasakaalu hoidmiseks. Igatahes enam minu juuksed niimoodi rasvaseks ei lähe. Võib-olla saad ka selle probleemi lihtsalt stressi (kiire aja) ja menüü süüks ajada.
    Kommenteerimise koha pealt ma ütleks, et blogi ongi selle pärast just mõnus, et loed, mõtled kaasa, üldiselt oled nõus ja mõnus ajaviide tehtud ning jääd uut postitust ootama. Vahel on kohe nii hästi öeldud, et tekib soov kiita, vahel tekib mõni mõttevälgatus ja jagad seda, aga kohustust pole. No oma chatis sõpradega niiviisi ignoda oleks päris võimatu 🙂
    Aga ma ei arva, et lugejad peaks postituse alla tingimata kaasa kirjutama, et oma poolehoidu ja huvi näidata….vaikimine olevat ju nõusolek. Küllap siis lugejaskond ongi sinuga suuresti nõus!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:54

      Eks ma saan aru ja ei saagi ju SUNDIDA, et krt rääkige kaasa 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. mai 2019 at 13:19

    Lambimutt männikult, kes minu meelest oskab väga hästi kirjutada. Ma ei jälgi ühtegi teist blogi peale Sinu oma. Aga tõsi, suur kommenteerija ma pole. Tihti seepärast, et noh, mis ma ikka takka targutan, olen vait ja näen targem välja 🙂 ja enamuse ajast ma lihtsalt nõustun suure osa asjadega, mida kirjutad ja no lamp kommenteerida iga kord :”nõus!” 😀 Mega plaane teen homseks ja järgmiseks nädalaks ja järgmiseks aastaks aga siis tõesti ei viitsi, ei saa või praegusel juhul igasugu reisiplaanid lükkusid edasi, sest saime teada kolmanda lapse tulekust aasta lõpupoole. Seega, mis neist plaanidest ikka teha 😉 Päikest!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:54

      ah, on ka paremini kirjutajaid 😀 Aga eks ma saan aru, ise ka loen paljusid, aga ei kommenteeri pmst kunagi ? Palju õnne ka beebi puhul!

  • Avatar
    Vasta C. 19. mai 2019 at 13:15

    See kommenteerimine on kahe suunaline värk tegelikult. Ma nii mõnelgi korral tahaks kommenteerida ja teen ka seda, samas vähemalt pooltel kordadel jätan tegemata. Miks? Aga mis ma avaldan oma arvamust, kui vastust ei tule. Ega igale ei peagi vastama, samas kui lugeda üle üldiselt kommentaare siis vastuseid tuleb suhteliselt vähe. Pm on nii, et sina räägid oma mõtted postituses ära, jääd kaasa lobisemist ootama aga ise jääd vait.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:55

      Jep, arusaadav täitsa muidugi. Ma enda vabanduseks ütlen selle, et kui loos on ja miljon kommi tuleb, siis neid läbi lastes jäävad märkamata ka paljud muude postide kommid 🙁

      • Avatar
        Vasta C. 19. mai 2019 at 18:22

        Aga täna oled tubli ja vastad. ? Huvitavam on ka kommentaare lugeda ning aega sisustada kui laps süles magab. Sülest ära ka ei raatsi tõsta. Nii harva, kui ta mul toas magab.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:16

          Ega jah, mõnikord tuleb tubli ka olla 😀

  • Avatar
    Vasta Vaike 19. mai 2019 at 13:03

    Alles paar päeva tagasi ma soigusin sulle, et pliiiiiis kirjuta midagi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:55

      Jaa, sina küll 😀

  • Avatar
    Vasta Siiri 19. mai 2019 at 12:55

    Ütlen ausalt, et järjepidev blogi lugeja ma ei ole. Ei sinu ega kellegi teise oma, aga vahel satun siiski pigem sinu blogi otsa ja loen ka ?.
    Pigem läbi instagrami jälgin rohkem ?.

    Ega pole aega väga lugeda ka, 9-kuune põnn nõuab palju tähelepanu ja muud toimetused ka.

    Ja kommenteerimise koha pealt, ma eriti ei vaevu. Üldjuhul tuleb ükskõik kus kommenteerides sellest lõpuks mingi jama ja ma ei viitsi sellega tegeleda.
    Minu jaoks on lihtsam loobuda, elu kohe rahulikum ?.
    Üleüldse meeldib mulle rohkem näost näkku suhelda ?.

    Aga ilusat nädalavahetuse lõppu! ?

  • Avatar
    Vasta Mirage 19. mai 2019 at 12:47

    Haha, tunniga üks komm 😀 oledki lambi-Ants 😀 aga ei, mina igatsesin. Juustega suht sarnane mure. Olen kolmandat päeva pesemata peaga, sest šampooniorjusest sai kõrini. Tegelt pakenditest kah. Muidu pesin iga hommik, ilma ei saanud. Nüüd selline protokoll: mudin sõrmeotstega peanahka, silun salgukaupa juurtest otsteni sõrmede vahel ja siis seaharjastest kammiga ka salgukaupa läbi. Kui see enam välimust normaalseks ei tee, siis kuuma dušiga kõva pesu ja jahedaga loputus. Eks näis, kas see aitab vastu pidada, kuni peanahk tasakaalu saab. Täna igatahes kolmas päev ja peab kuuma vee alla minema. Iuuu

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:56

      Neid oli ikka rohkem, aga ma ei jõudnud läbi lasta, peole oli vaja joosta 😀

      • Avatar
        Vasta K 19. mai 2019 at 18:55

        Mulle ka jõudis ühe juuksuri soovitus läbi tuttava, et loputada tuleb jaheda veega, siis ei muutu juuksed nii kiirelt rasvaseks ja tõepoolest ongi nii ?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:16

          Omg, proovin järele!

  • Avatar
    Vasta Älis 19. mai 2019 at 12:41

    Vb saab blogi võrrelda natuke ka tavalise ettevõtte elutsükliga? Tead ju küll, need viis faasi, kus viimane on lõppfaas ja tähendab langust.. siis peavad juhid otsustama, mida edasi teha.
    Minu meelest ei saa asjad kesta igavesti või siis olla koguaeg sama aktuaalsed/populaarsed. Nii ka blogiga..? Loomulikult ei soovi ma su blogile mingit lõppu ja kõik on sinu kätes, aga nagu sa ise ka aru said, siis saad sa ka täitsa ilma selleta eksistreerisa ja toimetada :).

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:57

      See ongi kõige haigem, et ma ei saa üldse öelda, et blogi mittemingitkipidi lõppfaasis oleks. Lugejanumbrid suured, koostööpakkumisi palju jne, lihtsalt enda sees error, et ei jõuaaaa ja mis point sellel on.

  • Avatar
    Vasta Nets 19. mai 2019 at 12:38

    Hakkasin kirjutama, et ma tihtipeale kommenteeriks, aga siis kustutan ära…. ja siis ma kustutasin selle kommentaari ära.
    Aga mul pole väga midagi kommenteerida, nii et ma räägin oma neljapäevast, nagu sõbrannad omavahel.
    Ärkasin kiiruga neljapäeva hommikul kell 7 üles ja esimese asjana lõin voodist väljudes jala laua terava ääre vastu nõnda ära, et väikesest varbast tuli tükk lahti. Aega polnud sellega tegeleda või seda uurida, sest kiirustasin 8ks kooli eksamile. Jäin kenasti veel bussist maha ning bussile joostes kukkus telefon maha. Mõtlesin endamisi, et vau see eksam peab ikka väga hästi minema, kui nii halb algus päevale sai. No ei läinud nii hästi kui arvasin. Lõpuks ainuke hea asi, mis sealt päevast oskasin välja mõelda oli see, et õnneks ostsin oma 1.juunil toimuvasse pulma kinnise ninaga kingad, siis vähemalt pole seda poolikut varvast näha. 😀
    Nüüd on win-win, sina said kommentaari ja mina sain halada. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:58

      Iuuu, kuidas su varbast tükk välja tuli??? Või küünest v? Gross nats 🙁 ma täna sheivisin üle 277474 aasta jalgu ja lõikasin sisse 🙁

      • Avatar
        Vasta Nets 19. mai 2019 at 19:50

        Kõige suurem nali ongi selles, et ei tulnud tükki ära vaid jäi mingi väikese osaga külge. 😀 Algul väga nagu valu ei olnudki, aga siis nägin pimedas mingit tumedust immitsemas ja valges vaadates sain juba südari. 😀 Väikese varba kohta on see üsna kobe tükk, mis lahti tuli ning koos sellega tuli ka küüne sisse mõra, et kui juba vigastamiseks läks siis ikka korralikult. Gross palju 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:15

          Ma hoian sulle… pöialt? 😀

  • Avatar
    Vasta lillll 19. mai 2019 at 12:33

    Pls kirjuta ikka! Ma ausalt arvasin et ma olen ainuke rasvaste juustega ohatisenägu, aga tuleb välja, et sa oled ka – kohe on päev parem.
    Also, ma vist leidsin imeravimi ohatise vastu – tuleb saada max intensiivne päikesepõletus tervele näole, kaasaarvatud huultele: suurtest ja valusatest villidest said vaid ühe päevaga väikesed koorikud! Väikese nahavähi võib ainult kauba peale saada.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:58

      Vahepeal on küll selline tunne, et ei teagi kumb hullem oleks ?

  • Avatar
    Vasta Elo 19. mai 2019 at 12:32

    Sul on nii kiire kiire, aga räägi meile millega sa toimetad siis. Kindlasti on juhtunud midagi naljakat, vahvat ja ägedat kogu selle kiirustamise ajal. Ja Marta toimetamistest tahaks ka lugeda. Kolmas laps küll ja tundub et midahi uut ja ägedat ta ei tee, aga ikka oleks huvitav lugeda temast ka. 🙂 Olete ägedad! 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:59

      Jaaa niiii palju on toimunud, aga kui kohe kirja ei pane, siis kaob nagu see emotsioon ära ?‍♀️ Martast tuleb kirjutada jaa, ta saab ju kohe pooleaastaseks!

  • Avatar
    Vasta Marika 19. mai 2019 at 12:32

    Ma olen küll iga päev mitu korda käinud vaatamas, et oled juba midagi kirjutanud või mitte…
    Kraaksu ikka edasi, plz?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:59

      nu ok

  • Avatar
    Vasta Pisi 19. mai 2019 at 12:23

    Oh tead. Mul oli ka vahel sellina asi, et kui nii palju on vaja teha, siis tuleb selline tunne, et miks ma seda kõike teen ja otsin midagi, mida ei pea kohe tegema. Ütleme nii, et ootasin mai keskpaika, et siis hakkab puhkus. Mis on tulemus? Kõik mu plaanid keerati untsu. Lapsel sünnipäevapeo organiseerimine ja kohale tuli ainult 5 sõpra. Isegi ei teatatud, et kes tulemas või mitte ja nii me siis ootasimegi, et huvitav, kas keegi tuleb. Inimesed võiksid võtta vähemalt niipaljugi aega, et saata sõnum, mis sisaldaks infot, kas osaleb või ei osale. Kui raske see on? Nüüd siis täna sünnipäeva pidu peetud ja homme järgmine. Ei tea, kas homme tulebki kedagi, kuna homseks tuli kutseid vähem ja keegi pole teavitanud tulekust. Vot see ajab vihale. Kuna sugulasi pole, siis lapse sünnipäeva teevadki ainult sõbrad toredaks.
    Ma nii ootan seda suve saadet. Ise maal elanud ja mäletan, kui tore oli lapsepõlv. Kui aga said teismeliseks ja pidid hakkama ka raskemaid töid tegema, siis see enam nii tore polnud ja tahtsin linna. Nüüd linnas elades igatsen ainult seda rahu ja vaikust, mis maal oli aga mitte loomi. Ei taha ma enam lehmadest, sigadest, lammastest, partidest, kanadest ja jänestest midagi kuulda. Piisab ühest koerast küll, kes saaks vabaduses ringi joosta. Ootan huba huviga, et mida te seal maal teete ja kuidas lastele meeldis. Suvel siis kindlasti heina tegema ja kartulipõldu rohima 🙂 ja sügisel kindlasti siis kartuleid korjama.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 17:00

      Eks vb jah mul ka stress räägib. See lapse sünna värk on niiiii nõme, Maril oli ka üks aasta nii 🙁

      Aga saade hakkab juba paari nädala pärast 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 19. mai 2019 at 12:12

    Paar intrigeerivat teemat – proovi ohatisest lahti saada MMSiga!!!, mida arvad nüüd Ekrest kui nad ongi valitsuses OMG 😀 (kas vaatasid seriaali globalistid või natsid?), alati erutavad teemad on ka vaktsineerimine ja kaalu-toitumise-trenni teemad. 😀

    Ah ma niisama… Tglt vahepeal on ju okei aeg maha võtta ja kirjutadki siis, kui miski teema tekib nii et ei saa kohe muudmoodi kui kirjutad blogisse. 🙂 Arusaadav ka et aeg lipsab käest, juba lastegagi on omajagu tegemist. 🙂

    Kõike hääd!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 17:02

      Issand ma ei taha mingist intriigist haisu ka :D!!

  • Avatar
    Vasta Ann 19. mai 2019 at 12:04

    Kusjuures ma liitun juuksed lähevad 1päevaga rasvaseks ja kui tahan et puhtad püsiks siis pean 2shampooniga pesema, siis on ok (isegi shampoon ja palsamit kasutades lähevad 1 päevaga mustaks)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 17:02

      Kahe shampooniga? Erinevatega?

      • Avatar
        Vasta Ann 19. mai 2019 at 23:05

        Jeps erinevatega, huvitav et nii püsib kauem puhtana juuksed, olen pannud viimasena laspse oma

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 20. mai 2019 at 08:09

          Ma ka mõnikord kasutan Mari oma 😀

  • Avatar
    Vasta Stina 19. mai 2019 at 11:58

    Täiega tundsin sust puudust! Hakkan kommenteerima, luban! Ma pesen juukseid iga päev, sest muidu olen rõve… Kuigi vahel ei viitsi ja siis lepin sellega. ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 17:02

      No ok, fain, ma hakkan siis kirjutama 😀

  • Avatar
    Vasta Tibuemme 19. mai 2019 at 11:57

    Vbl imelik aga mulle meeldib kõige rohkem lugeda just sinu neid täiesti lambikaid postitusi. Jah, ütlen ausalt, et sinna alla Kommi ei kirjuta aga lugeda on mõnus ?
    A kui see päästaks siis edaspidi kommenteerin alati lambi postituse alla ühe lambi kommentaari ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 17:02

      its a deal! 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. mai 2019 at 11:52

    Peast tean või hinda 😛 Et kui on alla 7€/kg, siis on väärt soodukas ja tasub kohe mitu pakki rabada. Ja kohviubade soodushinda tean ka. Ülejäänud asju peast ei tea.
    Ja see auto kabariitide tajumine ei tule mul vist mitte kunagi välja, olen juba 10a sõitnud ning ikkagi iga kord olen segaduses. Nt kui kitsamapoolse teel tuleb teine auto vastu, siis sõidan teepervele parempoolsete ratastega, mees kõrval naerab, et siin mahub kaks rekkat kõrvuti sõitma, ma ei pea kraavi sõitma.
    Mul hakkasid raseduse alguses kõik lõhnad vastu ja ostsin poest mingi lambišampooni L’orealilt ning sellega pestes püsib pea puhas mitte 1 ja mitte 2, vaid lausa 3 päeva! Siin on selle komplekti pilt ka: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81PfzZ74WQL._SY550_.jpg

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 17:01

      ma konkreetselt tean, et mu lemmik smuuti maksab 4.99 ja piim 1.99 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 19. mai 2019 at 11:51

    Isiklikult ootan küll postitusi. Nii jääduvustusi, arutlusi, kummalisi tähelepanekuid, draamat ja igapäeva.
    Kevadel on muu elu tempo kiirem kõigil, muud tegemist palju, aga see ei tähenda, et ei ootaks! 🙂
    Agar kommenteerija pole, aga kaasamõtleja kindlasti.
    <3

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 17:01

      Tore kuulda 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. mai 2019 at 11:44

    Oh need juuksed.. mul on ka nii ? alati kui kuhugi välja lähen, siis pean viimasel minutil juuksed ära pesema, sest muidu on korralik õli peas ?
    Kommenteerima jõuan vähe, aga blogi hea lugeda ikka, vahepeal kui lastest( 6a, 4a ja 2a) hetkeks puhkust vaja siis hea mõtteid eemale saada ? ehk siis lase aga edasi ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 17:01

      Hea teada, et ma ainus õlipea pole 😀

  • Avatar
    Vasta ML 19. mai 2019 at 11:35

    Hahha, ma mõtlesin et ma ainuke inimene siin maamunal kellel juustega selline teema ?? ko hu tav

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 11:36

      Nagu mul pole alati niimoodi olnud, aga nüüd viimasel ajal kaalun juba kiilakaks ajamist, sest võimatu on elada nii 😀

      • Avatar
        Vasta Aure 19. mai 2019 at 12:00

        Ega sellest rasunäärmed vast vähem tööle hakka. Siis oleksid lihtsalt ilus läikiv muna. ?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 17:00

          äkki oleks parem?

      • Avatar
        Vasta Lawra 19. mai 2019 at 12:18

        Aga millega te oma juukseid pesete? Mul oli ka varem nii, et iga päev pidin pesema, sest nii ruttu läksid rasvaseks, aga siis ma vahetasin tavalised šampoonid ökodema vastu, kus pole SLS-aineid ega parabeene. Mõne aja pärast märkasin, et polegi vaja iga päev pesta 🙂 Nüüd pesen ülepäeva ja juuksed on tugevamaks ka muutunud, Väga hea on nt Logona nõgesešampoon, nõges on rasu vastu väga hea 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 17:03

          MA kasutan ka norme shampoone ?‍♀️?‍♀️

      • Avatar
        Vasta Kerli 19. mai 2019 at 15:28

        Mul on paksud ja pikad juuksed, isegi talvel on peanahk pidevalt märg. Suvest ärme üldse räägi, peale pesu on juuksed ok, aga nii kui kuivama hakkavad, on kohe jälle higi lahti. Inuke asi, mis aitab on kaks kalasaba patsi.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:43

          mul kalasabadeks liiga lühikesed juuksed vist 😀 Lisaks ei oska ma neid isegi teha 🙁

      • Avatar
        Vasta Maarja 19. mai 2019 at 16:39

        Pane aeg trihholoogi juurde 🙂 Mul aitas!

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 19. mai 2019 at 16:43

          oskad mõnda konkreetset soovitada tlnas?