AVALDAN ARVAMUST

asjad juba juhtuvad

31. mai 2019

Saate aru, võib öelda, et Kirsti ütles, et kohe tähistan midagi tööalaselt, et see pidas paika, eksole, nagu eile rääkisin. No näete, Apollos ja Rahva Raamatus essa, wohhoooo!

Lisaks sain kohe peale seda uudise, et esimene tiraaž on pmst maha müüdud, viimased raamatud on juba poodides, trükikojas enam ei ole. See on super äge, sest algne 1200 tiraaž muudeti viimasel hetkel 1600ks ja nagu näha, oli see hea lüke!

Aga ta ütles mulle veel sellist asja, et ma pean oma tervist hoidma, et saan kohe mingi terviserikke või vigastuse vms. Täna ärkasin – kael nii valus, et vasakule poole vaadata ei saa. Nagu mul pole elusees midagi sellist olnud. Takka targemaks, Kardo proovis seda mudimisega paremaks teha, aga tegi hoopis veel hullemaks, niiet ma nüüd siiralt mõtlen, et äkki mu kaelaluu on ära murdunud ja ma peaksin hoopis kiirabi kutsuma ja endale kaelalahase sebima ?‍♀️?

Ometi pean ma täna Rakverre Krooni keskusesse raamatut esitlema minema. Seega, Rakvere rahvas, olete oodatud. Loen veidi raamatut ette, vastan küsimustele, kui neid on ja põhiliselt kirjutan raamatutesse ilusaid sõnu, annan autogrammi ja koos teeme pilti kah, kui soovite ? Eriti mõnus saab see kõik olema mu vigase kaelaga, hehe.

Ja jumala offtopic küsimus ka teile. Meil on aed üles kaevatud eks, kõik on liiva-mulla seguga kaetud. Ja tulemus on see, et me tassime tuppa kohutavates kogustes liiva. See ajab mind hulluks, sest kuidas ma elan majas, mis on mullane ja liivane. Teoorias peaks kogu selle kiviparketi üles võtma ja katma selle liiva kruusaga, aga see on nii suur töö ja see tehakse mingi hetk ära ka, aga nagu ajutiselt KUIDAS teha nii, et see pagana liiv tuppa ei tuleks. On ideid või peangi leppima sellega?

Igatahes oleme me Kardoga siin kodus nagu kaks santi. Üks valutab oma alakeha ja teine on kaelast invaliid, mis seal ikka, elame aga edasi. Küllap varsti on parem. Ja kes ütles, et raamatu esitlemiseks peab saama vasakule vaadata?

Ok üks offtopic asi veel – kas keegi vaatab seda 90 days to wed värki? Appi, miks see nii põnev on? Ma tunnnen, kuidas mu IQ langeb, aga ma ei suuda, see Colteee ja see brasiilia naine on mu lemmarid ?

Loe ka neid postitusi!

52 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Leena 14. november 2019 at 04:14

    Loetud kuni pooleni ja juba igav. Ainuke huvitav oli algus, lapsepõlv ja Papa Endel, vanaema jne. Kohe näha, et puudub elukogemus. Kõik päädib vaid hädise 3 suhtega elus, 3 lapsega (keda pole isegi julgenud mehe nähes ilmale tuua mingi kaka jutu pärast!) ning liialt noorele inimesele eluvõõra suhtumisega. Liialt igav minu kui elukogenud naise jaoks. Kuna teada on ka perekonna eluviisid, siis ei tõmba mingi savu all pereisana esinenud saated TV-s ega ka see raamat enam. Loll olin, et ostsin, edasi ei viitsi lugeda. Müün 5€ eest kellelegi, kes soovib. Kummaline on ka see, et kust õhkub pohhuismi, kui peategelane pidevalt emotsioonitseb hormoonide möllates ja on ebastabiilne ning laisk. Ma ei imesta, et ka raamat on savu all kirjutatud …. ning blogid… Eesti ON väike. Noh ütleks nii, et fännid on vast hilised pubekad, vanematele inimestele see ei müü.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. november 2019 at 10:43

      Nagu näha, siis müüb küll, maitsed on erinevad 🙂

  • Avatar
    Vasta Veroonika 6. juuni 2019 at 14:24

    Palju õnne! Ma teadsin, et see raamatubisniss sul hästi õnnestub 😀 Enamiku kohta võin vaid öelda, et haters gonna hate. Sina jätka ikka samas vaimus! Ja mis kaelavalusse puutub, siis noh… tere tulemast vanadusse! Hahaha okei, nali. Kasvuhoones ja aias toimetamine mõjub nii, mul oli samamoodi. See on nö. hooaja alguse asi, varsti kaob ära. Minu soovitus – lase end tervemaks mudida. Nt. ma sain just õigel ajal kingituseks selle https://www.kingitus.ee/kingitus/meriton-veekeskuses-massaaz. Nii, et plaanin nädalavahetusel end terveks mudida 😛 Proovi sama 🙂

  • Avatar
    Vasta Geidi 3. juuni 2019 at 20:46

    Ma vaatan ka seda 90 days wed värki 😀

    Meil perekond invaliidid – abikaasal seljaopile minek kohe, minul parema käe ranbe ei toimi, vanem laps murdis paremal käelühe sõrme luu ja on nüüd kipskäsi ning pesamuna ärkas eile silmapõletikuga. Jahm meil on huvitav 😀 mängime erinevaid lauamänge ja keegi ei sahmi ringi 😀

  • Avatar
    Vasta kelly 3. juuni 2019 at 08:53

    TLC lihtsalt best, mul nende paksude saated kõik mitu korda läbi vaadatud. ja noo see 90 day fiance ja 90 days to wed ka mitu korda, jälle ketrab vanu osi, ei jõua seda uut hooaega oodata kui ameeriklased hoopis ise välismaale lähevad. ja kõige taunim oli minu meelest ikka see indoneesia piff, Tasha vms, kes selle rõvka õlituka juurde tuli ja ainult vingus kõige üle. pärast muidugi eluhinna eest kahetses, et saatesse läks, sest sai nii palju heiti. ja no see Fernanda oli ka paras loll, ainult tema ja maailm, mees käis tööl ja ostis talle igast ilusaid asju, ja ta oli lihtsalt diivanikaunistus, ja veel vingus ka.

  • Avatar
    Vasta Raili 1. juuni 2019 at 20:39

    Kuhu Tartu esitlus jäi????????????????????????????????

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuni 2019 at 13:06

      võta paar rahustit sisse ja loe nt esimese esitluse kommentaare, saad vastuse.

  • Avatar
    Vasta Yutulind 1. juuni 2019 at 18:57

    liiva jalgadelt saab ära hea matiga, ma leidsin hiljuti väga hea mati, mis tõesti töötab nagu vana mees https://www.hansapost.ee/et/kodu-ja-kook/kodutekstiil/porandakatted-ja-vaibad/harjasmatid–ja-uksematid/porimatt-hamat-fingertip-must_143a8d9c/

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuni 2019 at 13:06

      oooo ja polegi hingehinnaga!

  • Avatar
    Vasta M. K. 1. juuni 2019 at 15:44

    Nii sama selle kaelaga. ? Eile jäin teel maale bussis magama ja arvasin, et magasin kaela ära. Tegelikkuses külastas mind iga-aastane närvipõletik, tänu millele ei saa ka ühele kindlale poole kaela keerata, sest lööb närvivalu sisse. Ja nii iga kevad ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. juuni 2019 at 13:07

      Ma sain õnneks õhtuks väggaaaa palju paremaks 🙂

  • Avatar
    Vasta t 31. mai 2019 at 22:21

    See Larissa, et mul on vaja näha välja nagu Holliwoodi staar ja muidu sa seksi ei saa 😀 😀 Priceless 😀 Tahaks teada palju neile makstakse siukse jama eest 😀

  • Avatar
    Vasta Manjana 31. mai 2019 at 20:31

    Nägin su laivist, et sul kael valus ja mul hakkas imelik. Saad aru, mul oli eelmisel nädalal sama jama. Järsku ühel hommikul tõusin ja kael pekkis. Ja mul ka kunagi kael ei valuta. Mõtlesin ka, et nii see surm tulebki või noh ajuvähk vähemalt. Aint et ma ei saanud paremale vaadata. Ise läks üle. Järgmisel hommikul enam eriti ei old. Midagi ma ei määrind, ainult muretsesin niisama. Ma oletasin, et äkki sellest, et ma paar päeva varem pidin sõbranna pisikesele pojale näitama, kuidas tagurpidi kukerpalli teha ja selgus, et vanemas eas on kukerpallitamine pisut valusam kui noorena 😀

    Aa vanasti pandi kui õues mingi jama, ukse juurde mati peale või asemele märg lapp, siuke paksem. Et kui märja peal jalgu pühkida, siis saavad jalad paremini puhtaks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2019 at 10:49

      Mul ka täna paljuuuu parem, niiet vb see harilik ühepäeva-kaelavalu 😀

  • Avatar
    Vasta MarjuShmarju 31. mai 2019 at 18:50

    Palju õnne! Selline tulemus on päris vinge ja tähistamist väärt, eriti kuna raamatule vist reklaami pole tehtud…

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:57

      Ma omast arust omajagu teinud 😀

  • Avatar
    Vasta . 31. mai 2019 at 18:47

    kunagi käisin ekskursioonil kuskil taimede külmas jahedas ruumis paar minti puhus peale megakülma õhku, järgmine päev kael ei liikunud ei saand üldse end voodist külili edasi ja tagasi. a päeva kahega kõik õnneks kadus.
    ma vaatan youtubeist aint koristusvideosid ja hoardereid kogujaid. ning ilusaid laulude esitus avastusi ka, üks oli kunagi michael jacksoni lauluhing ja teine oli kido või kodi nimele poiss sensatsioon.

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:58

      Õnneks mul läks ka kiirelt üle!

  • Avatar
    Vasta A 31. mai 2019 at 17:38

    Pls tooge raamatuid juurde müüki. Kui see loosiõnn siin blogis mulle ei naerata ss sooviks mõne kuu pärast osta raamatu ?

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:59

      Miks mitte kohe 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 31. mai 2019 at 17:20

    Mul oli sama teema selle kaelaga. Nii jube oli, et pool selga ka valutas. Nutumaik suus. Ja nädal aega kestis. Sõin valuvaigisteid, mis ausalt öeldes väga ei aidanud. Mingi närvipõletik või tuul tegi kurja.

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 14:59

      Omg, nädal aega :O

  • Avatar
    Vasta Kix 31. mai 2019 at 15:43

    Tee euroalustest rada ukseni, meil aitas see 🙂

  • Avatar
    Vasta Triinu 31. mai 2019 at 11:57

    Sul võib olla kaelas lihase-/närvipõletik. Selle vastu aitab vaid antibiootikum. Mul endal kunagi oli ja arst seletas et seda võib saada kui oled tuuletõmbuse käes või näiteks nahk on märg ja tuleb jahedam tuuleiil.

    • Avatar
      Vasta Liz 31. mai 2019 at 12:33

      Kõige vähem aitab valu vastu antibiootikum, valu vastu on meil ikkagi välja mõeldud valuvaigistid. Antibiootikumide määramiseks on kindlad kriteeriumid ja lihtsalt valutav kael seda ei ole.

      • Avatar
        Vasta Triinu 3. juuni 2019 at 13:12

        Ilmselgelt olid kriteeriumid täidetud. Ega ma ise endale antibiootikume välja ei kirjutanud.

    • Avatar
      Vasta M 31. mai 2019 at 13:53

      Kael sooja ja perskindoli peale määrida 🙂 töötab ja aitab. Peamine on aga soe ning õrnalt võib isegi mudida. Üks variant on veel – kinesioteip. Ise läbi katsetatud (olen keset ööd ärganud nii, et ei saa peadki tõsta).

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 15:00

      Läks ise üle õnneks 🙂

  • Avatar
    Vasta Vaike 31. mai 2019 at 11:56

    Sa oled abielus, ei olegi vaja vasakule vaadata. 😀

    • Avatar
      Vasta Siki 31. mai 2019 at 20:44

      Raamatu esitlusele kahjuks ei jõudnud aga korraks põikasime ikka läbi ja Kätlin sai oma raamatusse autogrammi ja fallose ka?
      Oled täitsa muhe??
      90 days on the best üldse!! Avastasin eelmine hooaeg selle ja no sõltuvuuuuus?

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 15:00

      Good point 😀

  • Avatar
    Vasta J 31. mai 2019 at 11:51

    Jätke lapsed seniks õue, kuniks kiviparkett paigas. Soovitan kaelaga emosse minna, tehakse süst ja saad inimeseks.

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 15:01

      Kõik kolime õue äkki siis juba? 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrid 31. mai 2019 at 11:30

    No midaaa, eile tulin oma suht Rakvere lähedal asuvasse maakoju ja mõtlesin veel õhtul, et kas peaks reedel Rakverest läbi käima või võin kõik oma riided rahus pessu panna, sest veedan nädalavahetuse niikuinii isa hommikumantlis. Otsustasin viimase kasuks ja panin reaalselt KÕIK oma riided pessu ning siis veel õue, khm, kuivama.. 😀 Tõin need nüüd tuppa, äkki kuivavad nii neljaks ikka ära ja siis saan kah end kohale vedada ikka.

    • Avatar
      Vasta Mallu 3. juuni 2019 at 15:02

      No kas käisid? 😛

  • Avatar
    Vasta A 31. mai 2019 at 10:17

    Olen 90 daysi esimesest hooajast peale vaadanud. No on põnev, eriti eelmisest aastast David ja Annie ning Larissa ja Colt(iee) enne pulmi hooaeg. Hetkel viimane hooaeg tundub kõige igavam.

  • Avatar
    Vasta Katz 31. mai 2019 at 09:59

    Jeerum, see Colt ja Larissa!!! Larissa veits soojendas mu südant, kui sain teada, et tal l lapsed, et siis ta vast pole nii bitch kui vàlja paistab.

    Ma ka vaatan põnevusega ja ei suuda uskuda kui loll see Nicole küll olla võib !!!!!!!!! Aga no kolme aastaga peaks inimesel armujoovastus hajuma, hakkab vast reaalsemat pilti nàgema lôpuks!

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2019 at 10:02

      ma JUST vaatan seda osa, kus ta räägib, et tal lapsed. Aga see Nicole on tõesti lollakas 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 31. mai 2019 at 09:54

    Mul igal õhtul, kui laps voodis tuttu jääb, panen sama päeva 90day fiance käima, juba mitu kuud kõiki neid hooaegu jälginud ja ulmee sõltuvus tekib sellest ?? TLC võikski ainult seda sarja näidata ?

  • Avatar
    Vasta Iiv 31. mai 2019 at 09:47

    Brasiilia naine juba lahutas sellest tüübist, nüüd elab õnnelikult uue ilusa mehega ning süstib nägu , teeb trenni ?

    • Avatar
      Vasta Iiv 31. mai 2019 at 09:49

      Ahhjaa enne lahutust peksid ka teineteist. Naine tegi live ülekandeid Facebooki ?

      • Mallu
        Vasta Mallu 31. mai 2019 at 09:52

        fbi live peks? 😀

  • Avatar
    Vasta A 31. mai 2019 at 09:41

    Meil oli ka sama probleem kui vundamenti ehitati, kogu muld ja liiv oli toas. Aga ema pani ukse juurde maha vana rätiku mille tegi märjaks, jalatsitega sealt pealt läbi ja oligi mulda ja liiva poole vähem ? aa ja täna sa Rakveres, esitlusele kahjuks tulla ei saa aga Aqvas loodan sind kohata!

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2019 at 09:42

      Meil on ukse ees õues suur esikuvaip, mis on üsna märg vihmast, aga tuba ikka liivane 😀

  • Avatar
    Vasta carmen 31. mai 2019 at 09:39

    pane jalamatt ukse ette ja pühkige rohkem jalgu välisukse ees? 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2019 at 09:41

      meie võime seda teha, aga lapsed on nagu mingid raketid jooksevad sisse 😀

  • Avatar
    Vasta H 31. mai 2019 at 09:37

    Ajutine rada väravast ukseni? Nagu rabas HAHAHHA
    Ise kasutasime sellist meetodit

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2019 at 09:41

      mul oli ka midagi sellist silme ees muuseas 😀

  • Avatar
    Vasta Ma 31. mai 2019 at 09:33

    Ma ei tea, kuidas liiva mitte tuppa tassida, aga toast eemaldada saab seda väga mugavalt varstolmuimejaga. Ma ostsin endale paar nädalat tagasi ja ma olen nii rahul 😀
    Kuidas Kardol enesetunne on? Muud ei miskit peale selle, et veits valutab?

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2019 at 09:34

      Mul on jah varstolmukas ja kasutan seda loomulikult, aga ma tahaks, et seda EI tuleks tuppa ?‍♀️ Kardol jah kõik hästi, veits valutab küll, aga oh well 😀

      • Avatar
        Vasta Ma 31. mai 2019 at 09:58

        Nüüd võib südamerahus vanainimesteasja ajada 😀 Bhahahaaaaaaaaaaa

        • Mallu
          Vasta Mallu 31. mai 2019 at 10:02

          sa peaksid ta krabikõndi nägema hoopis 😀