Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

lumine olukord*

12. juuni 2019

Kas teil on olnud sellist jama, et kreemitate küll hoolikalt, aga selle tulemusena on nahk pindmiselt superkuiv ja ketendab, samal ajal näiteks otsaesine nõretab rasvasusest? Mul igatahes mõni aeg tagasi selline jama tekkis. Kasutasin küll üsna püsivalt kaht head kreemi, aga nina ja selle ümbrus ajasid hullult nahka, samal ajal kui otsaesine oli punne täis ja rasune. Mul tekkis tunne, et äkki ma ei peaks üldse niisutavaid kreeme kasutama, sest nahk tundus LIIGA rasune. Aga samal ajal kui jumeka peale panin, siis oli näha, kuidas nahk ketendab. Jumala surnud ring, eks.

LUMI kirjutas mulle, et tead, meil on üks uus sügavniisutav päevakreem, mis ongi mõeldud kuivale nahale. Olla selline unisex, veidi soodsamgi, kui nende teised tooted, et selline korralik, tõhus, prosta kreem. No okei, olin nõus proovima, aga ega ma palju lootnud. Nagu öeldud, mul ON päris palju heade firmade kreeme ja värke, aga no kuna olin lubanud, hakkasin katsetama.

Esimene nädal ei toimunud mingit muutust. Olin juba valmis käega lööma, kui nädal hiljem toimus muutus. Näonahk läks KOHUTAVAKS. Konkreetselt otsaesine oli punne täis, nahk ketendas nagu ei iial varem ja otsaesise rasvane nahk muutis isegi mu tuka sekundiga mustaks. Tore aeg, eks. Ma olin napilt juba LUMIle kirjutamas, et issand jumal, mis searasva te mulle kreemi asemel pähe parseldanud olete. Samas vaatasin koostist ja no kõik tundus nii puhas ja hea kraam, et mis sealt mulle sobima ei peaks, jäi arusaamatuks. Mis seal ikka, olin endale paika pannud, et katsetan kuu aega. Ja nüüd on kuu möödas ja… mul pole ühtegi punni. Ninaümbrus ei ketenda enam, kuigi jah, otsaesine on siiski veel veidi rasusem kui muu nahk, aga see on siiski palju parem, kui alguses!

Aa, väike nõuanne ka teile. Kui te panete näkku päevakreemi, siis ärge oodake selle imendumist, enne kui jumeka peale panete. Kandke jumestuskreem peale vahetult peale kreemi, nii tõmbab see kreem ka jumeka niiöelda “sisse” ja jumestus on püsivam ja siledam.

Suur totsik maksab 27.90€ (LINK), mis on LUMI tooteid vaadates kõige taskukohasem kraam. Küll aga ei pea muretsema, et kvaliteedis oleks järeleandmisi tehtud, seda mitte! Nagu tootjad ise ütlevad, siis tegu on taskukohase innovatsiooniga. Ehk siis kõik hea kraam on sees, aga liigsed tuled-viled ära jäetud. Et hinda veel taskukohasemaks saada, kasuta koodi Mallukas15, mis annab sulle kreemilt terve juunikuu 15% allahindlust!

Selles kreemis on hulk kasulikke aineid, mis naha pealispinda kaitsevad, antioksüdante ja isegi prebiootikume. Suvel on nahale  niisutus ju sama oluline kui talvel. Ja need ained mis üles loetud, need seda naha kaitsekihti tugevdavadki, et nahk oleks niisutatud ja kaitstud. Halvasti niisutatud nahk isegi vananeb kordi kiiremini, kes seda ikka tahaks? Mina igatahes mitte.

Aga kellel praegu hea päevakreem olemas, siis soovitan siiski LUMI lehel ringi vaadata, sest nende tooted on tõesti väärt kraam ja nende firma põhimõtted on mulle ka väga mokkamööda. No näiteks naistepäeval annetasid nad 20% ostudelt naiste varjupaikade liidule. Ja nad kasutavad oma toodangus palju kodumaist kanepiõli, mis on üks super asi nahahoolduses (mind aidanud ka ohatiste puhul). Lisaks pakuvad nad võimalust tellida toode ILMA karbita, mis on küll väike asi, aga no mul on alati selline karbihunnik siin kodus, et no… miks seda vaja, eks?

Mulle meeldivad küll igasugused magusalõhnalised kreemid, kuid tegelikult pole parfüüm näohoolduses üldse hea ja naturaalne “heinakas” on iga kell rohkem eelistatud variant. Vähemalt mul 🙂 Aga kui hea lõhnaga tooted tõesti meeldivad, siis kasuta neid pigem kehahoolduses. Nägu, vaeseke, saab niigi ju meigi ja muu säärase kraamiga vatti, et võimalusel võiks teda ju säästa.

Mina olen päris ausalt suur LUMI fänn. Kapis on nende mask, kätekreem, meigieemalduspiim ja raudselt midagi veel peale selle näokreemi, seega ei soovita siin miskit ehku peale, juba mitu aastat olen aeg-ajalt ringiga nende kraamini tagasi jõudnud ja veel pole ma kordagi pettunud.

Ps! Instagrammis otsi mind üles @mallukaz, sest seal läheb üks lumine loos ka käima ✌️

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Ketukas 13. juuni 2019 at 18:30

  Mina aga kiidan taevani LUMI Tundra sarja. Näonahk on mul väga kuiv, peale igat pesemaskäiku oli selline tunne, et nägu kuivab lõhki. Ja mingiaeg tekkis mulle näkku meeletult palju punne. Nägin välja nagu puberteedis teismeline. Proovisin igasugu kreeme ja siis sattusin kuskil just Tundra sarja soovitusele. Tellisin ära ja tulemusi oli näha juba pm teisest päevast. 2 nädala möödudes ei olnud enam arugi saada, et enne oleks nägu punne täis olnud. Nüüd kasutan puahstuspiima, näovett ja näokreemi igapäevaselt ja ei mingit probleemi näonahaga 🙂

 • Avatar
  Vasta Triinu 12. juuni 2019 at 17:03

  Mina soovitaks sul proovida BENU näoraportit. See mõõdab su näo erinevatest piirkondades – mõõdetakse niiskuse taset, rasusust, elastsust, infot naha bioloogilise vanuse kohta ja melaniinisisaldust. Selle käigus saad täpselt teada mis su näonaha tegelik seisukord on ja mis tüüpi kreeme, seerumeid jne peaksid kasutama ja milliseid vältima. Näiteks mina olen koguaeg teadnud et mul on kobineeritud näonahk, aga raporti kohaselt on täitsa normaalne ja seega peaksin hoopis light kreeme kasutama. Arvasin koguaeg et näoõlid on ka vajalikud, aga antud raporti kohaselt ei ole need soovitatud, sest sel juhul läheb nahk kuivemaks, kuna näonahk on normaalne ja sel juhul on üle ülitamine. See test on vaid paar euri.

  • Avatar
   Vasta Mallu 13. juuni 2019 at 21:52

   Oo, täiega põnev ja põhimõtteliselt tasuta ju ! 😛

 • Avatar
  Vasta V.a 12. juuni 2019 at 16:57

  Siinkohal pean nõustuma. Olen ise suht suur katsetaja kreemides ja mulle kipuvad meeldima ka väga sellised lukstooted, aga tõsi ta on, et mida enam koostist vaadata, siis vahel on isegi kallid kreemid mingit täielikku odavat saasta täis. Lumi puhul tõesti hea, et nende puhul võib kindel olla, et ükskõik mis toodet ei osta, siis seal on seest vähemalt nahale kasulikud ained..ja ainult kasulikud, et ühtegi
  nö tühja lisaainet pole. Endale mulle meeldib nende see prebiootiline nahakreem eriti.

  • Avatar
   Vasta Mallu 13. juuni 2019 at 21:54

   #teamlumi 😀

   • Avatar
    Vasta Elli 16. juuni 2019 at 08:47

    Koorid ikka? Mul oli täpselt sama, et justkui kuiv kuubis aga tegelikult oli ülirasune. Süsteem toimibki nii, et see rasu ei saa nahalt minema, kui ei koori ja siis tekib naha pinnale ‘kuiva naha’ efekt, mida siis hoolega kreemitad ja kreemitad aga olukord süveneb veelgi. Tegelikult peaks 2x päevas koorima. Vähemalt minul läks vaid paari päevaga olukord märkimisväärselt paremaks. Kui aga jälle koorimisega laisaks jään, tuleb kestendus tagasi 🙁