Uncategorized

mis jura see on, ah?

10. juuli 2019

Ma olen aeg-ajalt teile jaganud oste, millega puusse pannud olen. Täna panin jälle ja torman teid kohe hoiatama, et te enda raha selllise risu peale ei kulutaks. Nimelt olid vahepeal insta influencerite storyd täis reklaami Barley Bros jookidele, et omg NII head ja imelised rüüped.

Langesin kohe reklaami ohvriks ja kui poes ette jäid, ostsin mõlemast ühe, välja näevad sellised (pildid Saku kodukalt).

Ülemine maitseb nagu hapukas vesi, mille sees on paar tundi ligunenud rosmariiniroots. Alumine on veidi talutavam, maitseb nagu lahja alkovaba õlu, kuhu on sisse segatud sidrunilõhnalist vetsuvärskendajat. Ahvatlev, eks… Igatahes juua nad ei sünni ja ma ei tea, mismoodi üks inimene saaks öelda, et need head on. Me maitsesime neljakesti ja olime kõik nagu, eeee, mis õudus see nüüd purki valatud on. Ainuke hea asi, et keegi saab nende eest taararaha tagasi, kes iganes need purgid sealt prügikasti kõrvalt üles korjab.

Ja kui ma juba kehvadest asjadest räägin, siis mis kuradi asi on liner designer (link). Soodukaga 9.90€, aga täishind lausa 17€. Minupoolne soovitus – pane see kümps põlema ja kasuta lainerijoone tegmiseks vana medikat, lusikaäärt või A4 paberit, sest mingit tolku sellel asjal küll pole. St mina ei saand sellega kordagi adekvaatset lainerijoont ja ma muidugi kehva ka nende joonte maalimises. Samas kui ma hea oleks, siis poleks mul vaja ka sellist asja osta, seega totaalne pettumus. Õnneks ma ei ostnud seda, sain EBA kingikotist. Raisatud plastikust on kahju.

Mis ost teil viimasel ajal pettumuse valmistas?

Loe ka neid postitusi!

31 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Minime 16. juuli 2019 at 08:57

    Tellisin endale netist mingi ‘imelise’ rannamati millest liiv läbi ei tule. Insta reklaami ohver. Maksin 30€. Eile sain kätte. Näeb välja nagu see võrk mida maasikatele lindude kaitseks peale tõmmatakse. Haiseb nii jubedalt keemia järgi, et viskasin rõdule.

  • Avatar
    Vasta Elika 14. juuli 2019 at 10:29

    Elukaasalsega ka ostsime neid ”ime” jooke, Maitsesin ja on tõesti nagu seebivesi, aga ta isegi jõi ära ühe, teise kallasime ära.

  • Avatar
    Vasta Lugeja 13. juuli 2019 at 00:54

    Mis see “medikas” on?

    • Mallu
      Vasta Mallu 13. juuli 2019 at 09:52

      see, millega kitarri mängitakse.

  • Avatar
    Vasta Triin 11. juuli 2019 at 11:32

    Ma polnud kuulnudki nendest jookidest midagi, ei vaata vist piisavalt reklaame.
    Nüüd tekkis kohe sportlik huvi proovida, et kas tõesti saab üks asi nii halb olla. 😀

  • Avatar
    Vasta Kirsika 11. juuli 2019 at 08:35

    Ma ostsin wishist huvi pärast mingi paari eurose laineri millel on yhes otsas tiivastamp ja teises otsas linerpen. Ja peab tunnistama et parim paari euro kulutamine. Ma kasutan seda pidevalt. Riideid olen sealt ka tellinud ja vastu peed saanud kuid seal õnneks saab makstud summa tagasi.

    • Avatar
      Vasta Aet 14. juuli 2019 at 15:23

      No ma tahtsin kohe proovida, et kui õudne on õudne. Ja noh, oleks võinud poodi jätta. Kui ikka õunamahlas on natuke otra leotatud, siis joogiks see küll enam ei kõlba.

  • Avatar
    Vasta väike Myy 10. juuli 2019 at 23:43

    Minu pettumus on see STOKHOLMI DIEET.
    esiteks Olen vaid 1 korral saanud mingi aoovituse mida menüüks ja ostu nimekirjaks pidada on raske- Ok mõtlesin et edaspidi läeb paremaks. Edaspidi lubatud teateid ei tulnud. Püüdsin neile kirjutada. Vaikus.
    KAIRE Vilgatsi näoga igaltpoolt pressib seda reklaami. Jube ärritav on sdea nüüd näha.

  • Avatar
    Vasta Krista 10. juuli 2019 at 21:22

    Oi, Mallu! Ma langesin täna täpselt samasse joogiämbrisse! Ostsin ka kohe mõlemat sorti, et järele proovida. Olid ikka jälkused mõlemad. Punane jook oli justkui vesi, mille sees oli lutsukomm mõnda aega ligunenud. Õudne. Enam sellist sodi ei osta. Luban alati pärast sarnaseid “ämbreid”, et jätan meelde ja ei osta kunagi või et ostan alati seda, mida kindlalt tean ja mis meeldib. No vahel on ikka neid jurasid vaja, et siis vanade traditsiooniliste asjade juurde tagasi tulla. Nii on see ilmselt elus üldiselt ka. Tahaks head ja rahulikku (turvalist) elu, kuid vahel väikeseid vigureid tuleb ikka ette. 🙂

    • Avatar
      Vasta K. 11. juuli 2019 at 10:36

      Ja täpselt nagu mina! Vaatasin ka, et kõik insta influencerid said, vinge pakend ja kiitsid taevani. Mul näpud sügelevad, et neile kõigile kirjutada, et MIS NEIL VIGA ON? näita siis lihtsalt, et said uhke kingituse ja kui halvasti ei taha öelda, siis ütle et pole maitsnud veel. Aga miks on vaja valetada, et see on hea? EW!

  • Avatar
    Vasta Siiri 10. juuli 2019 at 21:06

    Enamus nende “influencerite” soovitus on raha eest ostetud soovitus! Ainus inimeseloom siin maa peal, kelle järgi ma olen mktu toodet ostnud oleed sina! Sind saab ikka alti usaldada ??❤️ Aitäh sulle! Meie maitsed on ühised! ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. juuli 2019 at 21:44

      ma ei usu, et neile maksti selle eest, ausalt. enamasti sellised pressipakid saadetakse niisama, küsimata koju kulleriga 😀

  • Avatar
    Vasta Alice 10. juuli 2019 at 20:42

    Mul mees läks ka reklaami ohvriks. Õnneks ostis ainult selle rosmariiniha joogi. Võttis lonksu ja ütles” ülejäänud võid ära juua?” Proovisin siis lonksu, kaks ja läks kraanikausiat alla. Ei läinud teise lonksuga paremaks??

  • Avatar
    Vasta Jann 10. juuli 2019 at 20:14

    Mul mees ka ostis need joogid ja kiitis et hea maitsega ja proovisin ka. No mehele ei hakanud ütlema, et oleks võinud selle jookidele kulunud raha parem põlema panna, sest see maitse oli paras lurr ning heast joogist ikka väga-väga kaugel. Nii hea, et sain selle nüüd lõpuks blogis kõva häälega välja öelda❤️

    • Avatar
      Vasta Lila 11. juuli 2019 at 20:22

      Miks mehele ei saanud kõva häälega välja öelda? ?

  • Avatar
    Vasta A 10. juuli 2019 at 20:04

    Hakkasin lugema ja kohe ei tulnud otseselt midagi pähe halbadest ostudest. Nii kui jõudsin jookide jutuni, siis tuli kohe meelde kuidas kunagi kiitsid kurgi Sprite. No ostsin ka prooviks palava ilmaga ja puha ning pole kunagi midagi nii kiiresti minema visanud, selline solk ? jutus toodud jooke pole proovinud ja ilmselt ei proovigi…

  • Avatar
    Vasta Gerda R. 10. juuli 2019 at 18:53

    Mulle näiteks väga maitsevad need joogid. Poleks uskunudki, et need kellelegi ei meeldiks… Taskukohase hinnaga ka, tavaliselt sellised naturaalsed joogid ülehinnatud.

  • Avatar
    Vasta Liis 10. juuli 2019 at 18:38

    Ma ostsin ka poest selle rosmariini maitselise joogi ja minu jaoks oli see ka ikka väga rõve, olin väga pettunud selles

  • Avatar
    Vasta H 10. juuli 2019 at 18:34

    Noh me mehega ostsime pühapäeval 600eurise kohvimasina. Oli praak ja tilkus igaltpoolt. Kohvimasin oli meiega paar tunnikest ja viisime garantiisse. Raha hetkel läinud ja head kohvi ei saa. #shithappens

  • Avatar
    Vasta Eeps 10. juuli 2019 at 18:14

    Rosemary ja elderflower joogi koostises on minu jaoks ikka tuletõrjealarmiga võrreldav häire ? ?

  • Avatar
    Vasta Piret 10. juuli 2019 at 18:13

    Need samad joogid ? No nii rõvedad ???

  • Avatar
    Vasta Mari 10. juuli 2019 at 18:03

    Mulle esimene kord Elderfloweri &lime oma täiega meeldis, aga nüüd viimati ostes maitses see totaalselt teistsugusena, nii et ei teagi mis selles rolli mängis. Eks peab veel vist proovima kuna tõesõna esimene kord maitses nagu väga meeldivalt 😀 A muidu marja oma oli tõesti suht kräpp ja rohkem ei ostaks.

  • Avatar
    Vasta E 10. juuli 2019 at 17:58

    See barley bros lime and elderflower on niiiiiii hea, nagu päriselt???? teine on jah suht kusi ?

  • Avatar
    Vasta Stefi Tomp 10. juuli 2019 at 17:56

    Ostsime ka need joogid prooviks – ???

  • Avatar
    Vasta Heili 10. juuli 2019 at 17:55

    .. langesin eile sama reklaami ohvriks.. ostsin selle laimi ja leedrimaitselise joogi. No ma ei kujuta ette et mis nipiga selline solk tootmisse läks üldse.. st et pidi olema terve ports inimesi kelle arust see ongi ülihea. Müstika..

  • Avatar
    Vasta K. 10. juuli 2019 at 17:54

    Näiteks rasedate tugivöö on selline “meh” ost olnud, aga äkki ma ei oska lihtsalt õigesti kasutada (evamugav, kasu ei paista olevat). Ja rasedate turvavöö suunaja, mis peamiselt kasutuses olevas autos ka väga suurt efekti ei oma (samas teises autos on täiega kasulik, seega mõttetuks ei liigitaks!).
    Aa ja rasedaretuusid, mida ma pole küll veel kätte saanud, aga ilmselt on väikesed mulle. Taipasin peale tellimuse esitamist, et oleks pidanud ikka juba numbri suuremad võtma. ? Ja beebiriided, mida raseduse alguses suure hurraaga kokku ostsin – nüüd hindaks rohkem ikka materjali ja kasutusmugavust.
    Selle joogi osas aga – täiega nõus! Proovisin ka seda rohelist ja no.. teist nagu proovima ei kutsugi enam.

  • Avatar
    Vasta M.M 10. juuli 2019 at 17:52

    Seoses ostuga puuse panekuga tuli mul meelde, kuidas üks päev poes uut jäätist nägin. Kõige ahvatlevam oli veel see, et see on mango maitseline- kindlasti hea.Pakk tundus täiesti tavaline ja niisiis viskasingi selle korvi. Koju jõudes loomulikult pakk lahti ja sööma. Oh juudas kui väike jäätis see on..nagu laste oma sest täiskasvanute jaoks on see kaks ampsu 😀 ja vot ausalt seda jäätist ma enam ei osta sest hind ja suurus ei sobi kohe mitte kokku 😀

  • Avatar
    Vasta Kersti 10. juuli 2019 at 17:51

    Barley Bros joogid on nagu kassi kusi… Täielik õudus. Ainus helge omadus nende juures oli ilus kujundus purgil, mis sest, et sisu on kõlbmatu, eksole. Läksin ka reklaami õnge ja raiskasin asjatult.

    • Avatar
      Vasta Ragne 10. juuli 2019 at 23:53

      Oled kassi kust maitsnud, et oskad kaasa rääkida????

  • Avatar
    Vasta A 10. juuli 2019 at 17:50

    See saku jook tõesti ei kõlba juua. Ja siis neid influencereid näha reklaamimas, kui hea see on. No palun võik filter ka ikka vahel olla, mitte igast jura reklaamida.

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. juuli 2019 at 17:54

      noh, maitsed on erinevad I guess ?‍♀️?‍♀️