JUMALAITA KARDO

teiste taskutes pole ilus sobrada

1. august 2019

Minu EELDUS on, et kui keegi paneb midagi pessu, on ta taskud tühjaks teinud. Mina isiklikult enda asjadel teen ja lapsed õnneks tihti ei topigi midagi taskusse. Okei, paar korda olen mingit salfakapudi pesumasinast välja nokkinud. Aga peale seda kui ma ükskord Mari taskust surnud konna välja tõmbasin, ei ole mul huvi kellegi taskutes sobrada. Okei, nüüd mõtlesin, et huvitav, mitu surnud konna ma ära pesnud veel olen??‍♀️

Igatahes, lapsed lasteks. Kardost eeldan ikka, et ta enda taskud tühjaks teeks, aga kas ta siis tegi? Ütleme nii, et kui ma mustapesukorvis tundsin bensiinilõhna, eeldasin ma, et Kardo valas nt muruniidukisse kütust ja ajas midagi tööpükstele. Kui ma asjad pesust võtsin ja KÕIK asjad nagu bensiin haisesid, pesin ma neid korra veel, sest… what? Ja kui ma lõpuks need asjad masinast välja võtsin ja uue pesu pesema panin, haisesid uued pesud ka mõnusalt bensiini järgi.

Arvake, kas Kardo unustas süütekuubikud taskusesse või jah?

Et nagu super tore, mul on megalt “puhast” pesu, mis haiseb nagu bensiin. Ja iga asi, mida ma pesta proovin, läheb uuesti benahaisuseks. Toksikomaania, siit me tuleme!

Loe ka neid postitusi!

23 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kats 3. august 2019 at 09:17

  Tühjendan kõiki taskuid, eriti peale seda, kui olen apple ipodsid läbi pesnud ( mis üllataval kombel töötvad edasi), siis o pesus käinud pangakaarte,raha ja igasugu muud träni! Parim on muidugi mingi tumeda kampsuniga ja kuskil on olnud paber salvrätikuid 🙂

 • Avatar
  Vasta Helina 2. august 2019 at 08:21

  Hah, ma kunagi panin automootoriõliga koos olnud lapi koos teiste asjadega pessu. Arva, kas kõik asjad haisesid ka pärast teist pesu selle järgi? Jah.

  • Avatar
   Vasta Mallu 5. august 2019 at 19:57

   Kuidas sa lõpuks sellest haisust lahti said? ?

 • Avatar
  Vasta Marge 2. august 2019 at 04:58

  Ma alati katsun kogu pesul taskud läbi enne masinasse panekut. Alati. Teisiti ei tuleks kõne allagi.

  • Avatar
   Vasta Mallu 5. august 2019 at 19:58

   No vat kui usin inimene ?

 • Avatar
  Vasta maisa 2. august 2019 at 00:49

  Mul on harjumus või noh kiiks, et alati katsun kõik taskud läbi ja siis pesumasinasse. Ema tegi alati nii ja minule on see ka külge jäänud.

  • Avatar
   Vasta Mallu 5. august 2019 at 19:59

   Tundub, et ka mina hakkan seda nüüdsest tegema ?

 • Avatar
  Vasta Laura 1. august 2019 at 22:05

  Aga kas sulle ei meeldinudki bensiinihais? ? palju kaifivad seda, ise isiklikult jälestan…

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. august 2019 at 07:52

   Meeldib jah, kuskil bensukas, mitte mi laste riietel ?

 • Avatar
  Vasta Jj 1. august 2019 at 20:44

  Ma pesen aegajalt nii, et kallan paki sidrunhapet ( pulbrit) sinna kuhu peaks pesupulbri panema ja teen paari tunnise tühja pesu. Esiteks puhastab niisama kõigest ära( katlakivi vms, ma eraldi neid tablette ei viitsi kasutada) + kui mingi õnnetus ( nagul sul praegu) juhtunud, siis selle peaks ka ära neutraliseerima. Ma muidugi päris sellises olukorras pole olnud, aga on juhtunud, et torud nii umbes, et pesumasin oli vett täis mis haises hullemini kui mädamunaga segatud solgiämber ?
  Siis aitas igastahes hästi ära võtta. Niiet julgen soovitada?

  • Avatar
   Vasta Mallu 5. august 2019 at 20:00

   Oh aitäh soovituse eest ?

 • Avatar
  Vasta Kassiomanik 1. august 2019 at 19:46

  Rõõmusta, et sa mehe taskutest kondoome pole leidnud. Ka seda on juhtunud ja siis pere lõhki…

 • Avatar
  Vasta E 1. august 2019 at 17:45

  Võid proovida, kas pesumasina puhastusvedelikuga/geeliga/pulbriga pesemine aitab. Mina olen kasutanud Dr. Beckmanni tooteid, vabalt saadaval näiteks Selverites. Lased ühe tsükli tühja trumliga ja loodetavasti on asi korras.

  • Avatar
   Vasta Mallu 5. august 2019 at 20:11

   Tänks soovituse eest!

 • Avatar
  Vasta Leenu 1. august 2019 at 17:43

  Mina olen mehe suitsupaki ära pesnud ja noh….. nii peale kümnendat pesu tuli ikka veel seda puru masina aukudest välja.

  • Avatar
   Vasta Mallu 5. august 2019 at 20:02

   See tundub ka super rõve ?

 • Avatar
  Vasta Kristel 1. august 2019 at 17:22

  Mu mees jättis kruvikeeraja taskusse. Õnneks tegi see nii kõva lärmi, et sain pesumasina seisma jätta, kes teab, kas mu riided oleksid muidu veel terved.

  • Avatar
   Vasta Helina 2. august 2019 at 08:22

   Seal on suurem oht, et pesumasin läheb katki 😀

 • Avatar
  Vasta Geidi 1. august 2019 at 16:25

  Ma sobran kodus kõikide riided enne läbi kui masinasse panen. Ükskord oli mehel pusa taskus töökindad. Kogu pesu haises diisli järgi. Ta oli endale diislit peale ajanyd ja siis arvas, ettoob kindad kh pessu aga UNUSTAS mulle mainida. Oi ma olin õnnelik üht ja sama pesu 4 korda pestes. Enne ülepesemist eemaldasin haisutejutajad ja tegelesin nendega eraldi.

  • Avatar
   Vasta Mallu 5. august 2019 at 20:08

   No on mehed ?

 • Avatar
  Vasta Maarja 1. august 2019 at 16:05

  Mhmh, been there, done that…
  Hais läks lõpuks peale ma ei tea mitut pesu ära, aga pesin äädika ja soodaga mitu korda ikka masinat läbi…

  • Avatar
   Vasta Mallu 5. august 2019 at 20:10

   Õõh kui tüütu ?

 • Avatar
  Vasta Anett 1. august 2019 at 16:03

  Dr Google pakub sellist lahendust kõigepealt paar tundi hoida pesuvahendiga ligunemas. lahustab lahti selle “õlise” osa. loputada puhta veega mõned korrad ja siis panna vette koos terve karbi söögisoodaga. poole aja pealt panna väike tilk midagi happelist ka sisse. mina olen pannud õunaäädikat tavaliselt natuke. reageerib soodaga. peaks lõhna põhjalikult neutraliseerima.