Ilukraam

(meigi)koolitüdruk

16. september 2019

Mari rääkis mulle, et ma olen nüüd koolitüdruk. Õige jutt, st ma käin korra nädalas 10-15.00 Jumestuskoolis. Idee tuli täitsa lampi ja korraga on tunnis (vähemalt meie rühmas) kolm õpilast. Seega mõnusalt väike seltskond, et saab kenasti õpetajaga nn individuaalset aega ka ja reaalselt iga kord targemaks ka. Esimene tund oli enamuses osas teooria, lõpus saime enda peal kätt harjutada. Ehk siis õpetaja tegi ühe poole ja meie tema juhiste järgi jooksvalt teise. Täitsa huvitav oli, sest üldiselt võttis mu meik aega ala 10 mintsa, nüüd tegime vist poolteist tundi. Ja isegi silmameigini me tookord ei jõudnud ?

Teine tund oli juba palju huvitavam, sest pidime kaasa võtma kaks modelli, kelle peal kätt harjutada. Esimene oli mul Rena. Ma seal paar pilti tegin ka, näitan kohe heaga ette:

Siin on siis vaene Renake alles meigita, õpetaja näitab ühe silma peal, kuidas teha “lehviku” stiilis silmameiki.

Siin oleme mõlemalt poolt juba vaeva näinud

Valmaaa

Pildistasin rohkem enda tehtud poolt ?

Muuseas, kes arvavad, et ideaalse põhja saamiseks on vaja jube katvat jumekat, siis naliiii on teie kulul. Siin on tehtud kogu meigipõhi Sampure mineralsi mega õhukese katvusega mineraalse jumekaga + mineraalpuudriga. Ma võtsin meelega enda asjad kooli kaasa, et ma saaks neid ka õpetaja silma all katsetada ja teada, mis on väärt proovimist ja mis mitte. Igatahes need tooted kiitis õpetaja heaks ja no esimese “kellelegi teisele” meigiga jäin ma küll täitsa rahule.

Teiseks modelliks tuli mulle Kristina, kelle peal proovisime natukene julgemat silmameiki:

Kristina enne

Ps! Meie ei õpi koolis “küpsetamist” kus silmaümbrused mega heledaks teeme, see tuli valgusest vist 😀

Ja no kuna kord nädalas kaks meiki teha ristiinimest kuigi kaugele ei vii, siis otsustasin täna, et ah, maja võib segamini ka olla. Istun parem maha ja harjutan silmameigi tegemist. Õpetaja ütles ka, et värve ei tohi karta ja et kui nendega käppa saad, siis on ka need nn tavalisemad silmad lihtsamad teha. Mis seal siis ikka, kui istusin maha ja hakkasin pusserdama.

Ma alguses

Ma vahepeal üritamas aru saada, kas pruun ja roosa sobivad. Tuleb välja, et.. ei.

Üks kaunis foto, mille meie naistechatti saatsin, igatahes siin olen ma asendanud pruuni lillaga.

Ja nagu nalja, lõpptulemus oli siis selline. Megalt hajutamist, huupi värvide silmale loopimist ja no lõpuks LAINER, mis asjale nagu viimase touch’i andis. Konkreetselt oskan lainerijoont teha ainult ÜHE laineriga ja selleks on SEE (LINK). Teistega torkan ennast pimedaks ja lõpetan süsimustade silmaaluste ja läbipõlenud närvidega.

PS! Pure Cosmeticsi e-poes kehtib septembri lõpuni sooduskood: MALLUKAS, millega on kogu täishinnaga tootevalik -20%!

Mega hea pliiats, millega teha seda heledat joont silma limaskestale – ei kulu ära!

Parimad highlihterid, mis mul on ??

SEDA (LINK) kasutan ma meigi all, et nahk oleks kenasti niisutatud ja ei tekiks neid vagusid ja kuivasid kohtasid. Töötab idekalt!

Vot, sellised lood siis siitpooltsood täna. Ma ei tea, ega ma mingi pro pole, aga kui huvi, võin kunagi näidata oma lemmareid tooteid ja pintsleid, mis siis, et need ilmselt veel ajaga kujunevad ja tekivad, aga no samas mõned asjad on koduski kaua kasutuses olnud, nüüd lihtsalt oskan rohkem ja paremini neid kasutada. Eidevärk onju, aga reaalselt endal ka huvitav niimoodi nokitseda, et vahepeal vaatad, et apppiii, mida ma tegiiiiin ja siis avastad, et aaaokei, ma saan seda veel päästa, nice ?

Kas ja kui palju teie ennast meigite, meikida oskate?

Loe ka neid postitusi!

36 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta K 21. september 2019 at 22:47

    Hommikul enne tööd läheb näokreem ja ripsmetušš, Lastega pildistama minnes või sõpsidega välja, siis lauvärv, jumekas, põsepuna ja huulepulk/läige ka 😀 aga ei oska midagi ja koolitust oleks väga vaja 😀

  • Avatar
    Vasta t 17. september 2019 at 21:15

    Sul ka suunurk katki jah ? 🙁 Mis selle vastu aitab? Võitlen just praegu ja iga hommik kui hambaid lähen pesema ja see praguneb siis on aiaaiiii ja ei taha üldse paraneda :S

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. september 2019 at 08:19

      jaaa 🙁 ega seal polegi midagi teha, paha koht ja paranemine võtab aega

    • Avatar
      Vasta Ls 19. september 2019 at 00:26

      Tihtipeale asi ongi hambapastas. Mul mõne firma hambapasta lõhub täiega suunurkasid. Soovitan katsetada mingite muude asjadega pesemist.

  • Avatar
    Vasta Maria 17. september 2019 at 20:49

    Ilus meik ja nii ilusad pildid modellidest ? Mis objektiivi kasutad, kui küsida võib?

  • Avatar
    Vasta TYY 17. september 2019 at 17:59

    null meiki
    kogu tehtu läheb lautaha peitu, nii mõttetu

  • Avatar
    Vasta T 17. september 2019 at 17:17

    Hajutasid küll vist pigem pildi teravust ? Tahaks näha tulemust ilma filtrita, oleks tõesem 🙂 Edu katsetamistel!

  • Avatar
    Vasta carmen 17. september 2019 at 13:22

    puuder jätab näo väga oranžiks.. võrdle nt kaela tooniga.

  • Avatar
    Vasta Krista 17. september 2019 at 11:07

    Püüan meikida, enamjaolt väga tagasihoidlikult (ripsmedušš ja natuke lauvärvi), sest ei oska. Aga ootaks väga õpetust samm-sammult, kuidas silmameiki endale teha. Kuidas neid värve ühendada ja hajutada. Igaljuhul, väga kena näed välja. Ootan juba järgmist postitust.

  • Avatar
    Vasta Karin 17. september 2019 at 08:32

    Kui siia blogisse tulin seda posti lugema/vaatama siis ootasin Sinult just selliseid ausaid pilte ilma blurride ja filtriteta kus on detailselt tulemus näha.

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. september 2019 at 09:25

      No ma tegin kaameraga JA telefoniga, kas ei sobi miskit v 😀 tead kui raske on endast ise detailseid silmapilte teha suure peegelkaameraga 😀

  • Avatar
    Vasta kel 17. september 2019 at 08:21

    mina olen õppinud meikimist youtubest, vaatan kõiki ameerika oma ala proffe ja kõige uuemad nipid saan sealt, reaalselt tunne nagu oleks koolis käinud 😀 ainuke vahe on see, et nemad kasutavad max kalleid ja mega kvaliteetseid tooteid, ja mina siis proovi oma odava sitaga mdiagi ligilähedast teha 😀 aga ma ei tea, kas seda meigikoolis õpetati, aga ise soovitaks enne kulmud ära teha, ja siis on hea silmameiki teha, näed kus kulmujoon tuleb ja vastavalt selle järgi toimetada, aga ei pea seda muidugi kuulda võtma 😀 igatahes keep up the good work, Kristinale tuli üli hästi välja juba 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. september 2019 at 09:26

      Meil enne soovitati silm, siis kulm, aga ta ütles ka, et igaühel endal erinev sobivus.

  • Avatar
    Vasta K. K 17. september 2019 at 07:18

    Mina igapäev ennast enam ei meigi. Kuigi kui pube olin ei astunud toast kunagi ilma meigi ta välja. Meigi vaid siis kui lähen tähtsatele kohtumistele, kui lähen peole(ei käi iga nv väljas) või kui pean bändiga esinema minema. Sõltub millise meigi pean tegema,aga lava meik võtab u tunni. Sinna sisse kuulub ja laste kantseldamine, seletamine miks meili vajan jne.

  • Avatar
    Vasta Marlen 16. september 2019 at 21:05

    Noh, Su kujundatud T-särk oleks kui mulle mõeldud. Meigitavaari küllaga, aga keegi ei kasuta. Peale kaksikute sündi loksusid prioriteedid teisiti paika ja hommikud on pigem magamiseks. Seega tööl meigita. No ja väljas ma pm ei käi.

  • Avatar
    Vasta Liis 16. september 2019 at 20:44

    Oskan igal hommikul oma kulmud puudriga joonistada ja ripsmeid värvida. Punkt.

    Ja mul pole elus sellist vaba raha, et endale lubada inimväärseid meigitooteid.

  • Avatar
    Vasta D. 16. september 2019 at 20:02

    Kirjuta kindlasti veel meigist ja näita kindlasti oma lemmikuid!! Make-up on nii minu teema. Eks mu sõbrantsid alati virisevad enne pidu, et “nahhui nada 2h meikida” ja mis iganes veel, aga see on nagu teraapia! Kindlasti sebi Jeffree Star pallette, tema lauvärvide pigmendid on imeilusad, julged värvid. Püsib meeletult kaua peal ja ei pudene, on kreemjad ja mõnusad 🙂

  • Avatar
    Vasta kadi 16. september 2019 at 20:02

    Tootasin kunagi mitu aastat kosmeetikafirmas (maailma suurimas), nyyd, kymme aastat parast seda, ei meigi ennast enam yldse. Enne ajakirjale tehtavat fotosessiooni avastasin, et mul pole rimspetusshigi enam 😀

  • Avatar
    Vasta rami 16. september 2019 at 20:02

    Ma olen igapäevaselt meigivaba aga inimesed ei oska aimatagi, kui suur on mu meigikogu. Meiki teen ainult endale, seega kõik asjad on ostetud värvides, mis mulle meeldib. Nt mul on 18 meigipaletti millest ma reaalselt kasutan ainult ühte kui pidulikum päev on. Milleks on inimesel vaba 9t ripsmetušši? Ma ei tea. Aidake mind, mul on sõltuvus.

  • Avatar
    Vasta Mia 16. september 2019 at 19:43

    Ma ise kasutan ainult mineraalpuudrit ja värvin ripsmeid. Rohkem ei oska absull teha ? Puudrit kasutan ka ainult sellepärast, et muidu nägu täiega läigiks.
    Vaatan Jeffree Starri videosid ja teisi beautubereid ning kuidas nad meiki teevad ja tundub minu jaoks täielik müstika ?

  • Avatar
    Vasta Liisabeth 16. september 2019 at 19:07

    Nii kena meigipõhi sai Sampure toodetega. Olen ammu tahtnud proovida ja ehk on nüüd lõpuks õige aeg??

  • Avatar
    Vasta Liis er 16. september 2019 at 18:06

    Issand mulle täiega meeldib meik ja kõik.. aga ma ei oska ise midagi teha 😀 vahest lendab katus ära ja tellin endale midagi ja siis ei kasuta kolm aastat kuniks nn halvaks läheb 😀
    Mulle meeldib YouTube’ist vaadata Carli Bybel, lahe inimene ja teeb tõesti ilusti meiki.

    • Avatar
      Vasta Kaisa 16. september 2019 at 20:05

      Sama siin ?

    • Avatar
      Vasta Kaire 17. september 2019 at 21:36

      Sampure mineraalpuudrid on aegumatud, kui pintslit ei hakka puudritopsi sisse toppima, vaid koputad iga kord puudrit kaanele. 🙂

      • Mallu
        Vasta Mallu 18. september 2019 at 08:18

        jaa, nii ma teengi 🙂

  • Avatar
    Vasta SS 16. september 2019 at 17:37

    Ma olen mingi 10+ aastat ma arvan tänaseks mõelnud, et tahan ka meigikoolitusele minna, eelkõige just et endale oskaks teha, kuigi saan päris hästi (aka nii palju kui vaja) ise ka hakkama, aga sinu piltideltki on näha, kui vähe on vaja et asi see nn õige hakkaks välja nägema! Kindlasti ootan samateemalisi postitusi veel, mida põhjalikumalt, seda parem 😀
    Kas laual olevad tarvikud ja tooted ostsid kõik ise mingi aja peale või spets koolituse jaoks soetasid mingeid asju juurde või said koolituselt?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. september 2019 at 19:12

      Koolituselt saime selle värvilise paleti ja mõned pintslid, aga Sampure saatis mulle enne koolitust hunniku asju ja no eks mul endal ka kogunenud siin 🙂

      • Avatar
        Vasta Ülle 17. september 2019 at 06:38

        Mis koolis käid? Kes on juhendaja? Olen ise ka mõelnud õppima minna jumestust 🙂 on aeg end käsile võtta vist 🙂

  • Avatar
    Vasta Merks 16. september 2019 at 17:29

    Ilmselt olen lohakas lugeja aga kuhu kooli läksid ja kui palju maksis ja mis vahendid olemas olema pidid? Ma olen mõelnud samamoodi, et võiks minna. Igapäevaselt meiki ei kasuta aga vahest tahaks püssim välja näha 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. september 2019 at 19:12

      tagitud ju see koht, neil kodukal kõik info olemas 🙂

  • Avatar
    Vasta kätlin 16. september 2019 at 15:53

    Ei pea ennast küll oskajaks. Olen mitmeid kordi mõelnud minna päevasele kursusele, kus õpetatakse päevameiki. Tahaks just õppida ilusat alusmeiki tegema (et mida kasutada jne).

    • Avatar
      Vasta Sirts 16. september 2019 at 16:43

      Ei oska ? ja kuna ei oska, siis ega eriti ei meigi ka.

  • Avatar
    Vasta Liis 16. september 2019 at 15:28

    Ei oska ennast üldse meikida ja sellest tulenevalt on minu “meikimine” ripsmete värvimine

  • Avatar
    Vasta Geily 16. september 2019 at 15:22

    Mulle on alati meeldinud ennast ja teisi meikida. Otseselt õppinud ei ole aga saan hakkama. Hetkel meigin iseennast tagasihoidlikult, sest töö on oma iseloomult selline kus ei saa julget silmameiki kanda.
    Lisaks käin ma sõbrannadele meiki tegemas.
    Olen isegi mõelnud, et peaks minema kooli ja asja päriselt selgeks õppima, sest kaua ma youtube’i vahendusel ikka asja õpin 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 16. september 2019 at 15:20

    Ma ei oma ühtegi meigitoodet peale 3 aastat tagasi ostetud ripsmetuši ?? Jah!- vahel juhtub, et kasutan kui vähe pidulikum asi ees on või olen silmad millegi pärast paiste ulunud. Ära ei taha visata ka, sest uut ei raatsi osta kuna ma kasutan ju nii vähe seda ? Ja ega ma ei oska midagi teha nende asjadega

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. september 2019 at 15:16

    Meigin ennast peaaegu igapäevaselt ja väga meeldib seda teha. Vahepeal olen sõbrantsidele ka meiki teinud. Nad on soovitanud mul isegi meikariks hakata, aga ise ennast küll nii julgelt ei tunne, et selle eest raja küsida. ? The Balmi tooted on head, Nude Tude lauvärvipalett ja Mary-Loumanizer highlighter on lemmikud. Urban Decay meeldib ka, Born To Run lauvärvipalett ja All Nighter meigikinnitussprei on head asjad ?
    Minu arust on väga vinge, et selles vallas katsetad ja õpid, tore on kauni meigiga naisi vaadata ?