Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

vitamiinid juustele – kas see on üldse mingi thing?*

11. juuni 2021

Ma isegi täpselt ei mäleta, kui kaua juuksevitamiinid praeguseks mu “menüüs” olnud on… Ikka päris kaua aega. Aga no annab seda va pikenduste tekitatud hävitustööd lappida neil. Ei taha mõeldagi, mis olukord siis peas valitseks, kui poleks üldse lisakosutust pakkuda taibanud. Kõhe, ma ütlen teile.

Mul on oma juuste pikkust päris okeilt isegi, ainult selle agaga, et ühelt poolt on juuksed lühemad kui teiselt poolt. Pikendused paraku võivad seda teha ja ilmselt ma siis magan väga suure hoolega ühe külje peal ka jne. Nirusti natuke noh.

Kui ma praegu otsustaksin pikendused ära võtta, peaksin pooled juuksed maha ajama, et ma üks õnnetu Willy Wonka välja ei näeks. Suures plaanis tahaksingi, et seni kuni pikendusi kannan, saaksid mu oma juuksed seal varjus aegamisi jõudu koguda ja kasvada. Suht kindel, et olen seda sama juttu siin mingi hetk juba heietanud.

Mida ma vissst pole varem proovinud, on sees- ja välispidiselt korraga juustele “peale lendamine”. Sain selleks puhuks Placent Activi käest juuste vitamiinid ja juuksekasvu seerumi komplekti. Võtmesõna nende toodete kasutamise puhul on järjepidevus. Või okei… See on vist paljude, kui mitte enamuste asjadega sedasi. Ühe-kahe katsetamise järel mingeid jalustrabavaid imesid ei maksa oodata. Igal juhul asetasin ka juuksevitamiinid oma kõige käepärasema riiuli peale teiste oluliste tabletipurkide hulka. Et need kogu aeg silma all ning meeles oleksid. Õnneks ongi olnud.

Sõbranna just hiljuti uhkeldas oma pika pikkade juustega, krt kadedaks teeb selline asi. Üks jutt viis teiseni ja lõpuks tuli välja, et ta tegi viimase aasta jooksul mitu seda sama kuuri (kuigi väga järjest vist isegi ei soovitata?). Igatahes kasvasid ta kiharad ülipikaks ja see annab mulle palju lootust. Esimesi tulemusi olen viimase juuksurikülastuse käigus juba näinud, aga kuur pole veel täiesti läbi ka. Ma usun, et siit on üht-teist tulemusi alles tulemas 🙂

“Juuksekasvu soodustavad vitamiinid” ütleb suht ära, mille jaoks need loodud on. Aga tegelt üldse mitte ainult selleks. Peale kasvu kiirenemise väheneb ka juuste väljalangevus ja kuuldavasti pidurdub isegi hallide karvade teke. Seda viimast ei oska kahjuks kinnitada ega ümber lükata, kuna mu juuksed saavad piisavalt sagedast värviuuendust, et ma lihtsalt ei tea väga, mis värvi all toimub. Aga et need vitamiinid sisaldavad poole tähestiku jagu head-paremat, siis pole põhjust kahelda, et nad tõesti teevad, mis lubatud. Seda enam, et neile juba mitmeid auhindugi on jagatud.

Samal ajal kui vitamiinid juuste kasvuks seespidiselt “kütet” annavad, läheneb seerum asjale väljastpoolt. See on loodud just niisugustele juustele nagu minu omad – kuivad ja haprad. Aga mööda külgi maha ei jookse ka ühelgi teisel juuksetüübi puhul. Ikka toidab ja turgutab samamoodi. Olen väga erinevate juuksetüüpidega inimesi seda sarja justkui ühest suust kiitmas kuulnud. Aga vaieldamatult tõhusaim combo on ikka juuksekasvu vitamiinid KOOS seerumi kuuriga. Ei mõelnud seda siin ise praegu välja, vaid puhas science ja faktid.

Rääkige, kas teil on ka mingid juuksevitamiinid või muud taolised tooted kasutusel? Äkki lausa Placent Activ? Kas olete juuste pikkuses või paksuses mingeid muutusi ka täheldanud? 🙂 Kõikide kaasarääkijate vahel loosin välja juuksekasvu stardikomplekti, kus sees šampoon, palsam, juuksevitamiinid ja -ampullid.

*Postitus sündis koostöös Placent Activiga

Loe ka neid postitusi!

157 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Katrin 12. august 2021 at 15:15

    Ei midagi paha pärast, aga kas loos on juba toimunud? Võibolla olen lihtsalt maha maganud. 😀

  • Avatar
    Vasta Lee 8. juuli 2021 at 20:58

    Hetkel kasutan kollageeni ja vähemalt nahk on paremaks läinud, loodan, et mõjub ka juustele.

  • Avatar
    Vasta Sandra 29. juuni 2021 at 21:03

    Ma võtan näitekd Biotin strong Hair&Nails mis on nii küüntele kui juustele mõeldud ja I swear to God mul hakkasid juuksed vohama kohe kui ma seda vitamiini. Lisaks ma pesen Placent Activi shampooni ja palsamiga. Need ampullid ka muidugi töötavad, sest mu juuksed on tõesti paksemad ja vist isegi pikemaks ka kasvanud. ☺️

  • Avatar
    Vasta Egle 27. juuni 2021 at 07:21

    Eelmise lapsega tulid mul reaalselt pooled juuksed peast ära (no kidding, võin pilti näidata!). Et olukorda päästa, hakkasin Placent Active ampulle kasutama. Kasvasid uued juuksed väljalangenute asemele nii, et mul tekkis justkui ülipaks tukk ette ja taha juuste alumisele piirile ka. Nüüd on mul uuesti 7nädalane laps ja hoogsa imetamise kõrvalt oleks juba hädasti vaja profülaktikaga alustada ning juusteke kütet anda 🙂 Stardikomplekt kuluks selleks väga ära 😉

  • Avatar
    Vasta Kaia 21. juuni 2021 at 15:36

    Placent Activ toodetest kasutan ampulle. Kui ampulle kasutan, on omad juuksed väga pehmed ja mõnusad, teen ise teatud aegadel pausi ja kasutan jälle, juuksekasvu on väga hästi märgatav, pole ammu nii pikad juuksed olnud. Tegelt kasutan koos ampullidega ka Linea Nature bambuse sarja, vb see ka soodustab juuksekasvu… ?

  • Avatar
    Vasta Minna 16. juuni 2021 at 11:40

    Placent Activ toodetest kasutan hetkel šampooni ja palsamit, varem olen ampulle ka kasutanud.

  • Avatar
    Vasta Kadi 15. juuni 2021 at 16:04

    Mulle üldse ei sobinud Placent Activ tooted. Ei täheldanud mingit juuksekasvu ega ka väljalangemise lõppemist. Kõigele lisaks hakkas peanahk meeletult sügelema ja tekitasid kõõma. Leidsin omale abi Salerm Biokera ampullidest ning ühest odavast valgevene seerumist.

    • Avatar
      Vasta Egle 21. jaanuar 2023 at 11:44

      Jõudsin kasutada Palcent Activ tooteid (kogu kupatus) umbes aasta. Kõik oli hästi, juukseid ei langenud enam välja ja juuksur ka kiitis, kui palju beebijuukseid jne. Olin juba õnnelik, et sain oma olematutele juustele jõudu juurde. Aga … minulgi lõppes Palcent Activ toodete kasutamisega peanaha sügeluse ka kõõmaga. Oi, kuidas võttis aega, et saada peanahk taas korda.

  • Avatar
    Vasta Edith 15. juuni 2021 at 12:11

    Peale kahe lapse saamist juuksed suht nirus seisus. Langeb palju välja ja kuidagi elutud. Kunagi olen neid placenta ampulle proovinud, kuid mingit muutust ei täheldanud. Hea meelega prooviks kogu kompotti ?

  • Avatar
    Vasta Merje 15. juuni 2021 at 10:02

    Placent Activil oli mingi aeg hea soodukas kodulehel ja siis ostsin paki närimisvitamiine ja paki neid tavalisi vitamiine. No need neelatavad vitamiinid lõhnavad niiii halvasti, et alati peab nina kinni panema kui nende neelamiseks läheb ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. juuni 2021 at 20:24

      sellega pean nõustuma 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 15. juuni 2021 at 08:37

    Ma olen vist juba loobunud, et mul kunagi pikad juuksed võiksid ollad. Ikka niru värk noh. Kuivad, haprad, murduvad ja suht vähe on neid ka. Selle Placanta A ampullikuuri ma vist tegin kunagi läbi ka, aga noh, nagu ikka ilma suurema järjepidevuseta 😀 Kallid rsk. Juuksevitamiine pole kunagi võtnud. Et kui saatuse lahke sõrm mind nüüd valiks, oleka ikka päris tore!

  • Avatar
    Vasta Marja 14. juuni 2021 at 22:54

    Jaa olen kasutanud seerumeid, ka Placent Activi omi. Ei tea kas kokkusattumus, aga “beebijuukseid” on küll palju peas, nagu oleks tuka ette lõiganud, aga selle just kasvatasin välja.

  • Avatar
    Vasta Leili 14. juuni 2021 at 20:46

    Söön neid kummisüdameid juba u 5kuud. Šampoon ja palsam ka kasutusel. Olin peale lapse sündi meelekohtadelt kiilakas nüüd juba parem. Pea on beebijuukseid täis ? pikkuse kohta ei oska öelda, lõikasin juuksed lühikeseks ?

  • Avatar
    Vasta Mariann 14. juuni 2021 at 20:38

    Olen juba aastaid olnud hädas juuste väljalangemise ning katkemisega, proovinud erinevaid šampoone-maske-palsameid, samuti juuksevitamiine jms, aga ükski ei ole aidanud…mõni teeb pisut siledamaks, mõni natukene läikivamaks, aga et juuste pikkusesse ja paksusesse mõjuks, seda ei ole. Samas mul on olnud vöökohani täiesti norm paksusega juuksed…
    Prooviksin hea meelega, ehk töötab see komplekt minu juustele.

  • Avatar
    Vasta Cassandra 14. juuni 2021 at 16:42

    Mina olen ainult Platcent Active ampulle kasutanud ühe kuuri, pikkuses niivõrd suurt muutust ei märganudki aga väga palju beebikarvu hakkas kasvama, niiet kindlasti silmnähtavalt toimisid. Vahepeal sõin biotiini kapsleid aga need ei sobinud mu nahale ja pidin kuuri pooleli jätma.

  • Avatar
    Vasta Helika 14. juuni 2021 at 15:35

    Jaaa,ma tegin esimese Placenta kuuri jaanuaris.Närimisvitamiinid ja ampullid koos šampooni ja palsamiga,lihtsalt mega tulemus!Juuksed said pool pead kasvu juurde tänaseks ja tunduvad nii terved.Plussiks ,et vitamiinide tõttu ka küüned kasvuspurdis!Mu lemmiktooted!

  • Avatar
    Vasta Jaana Rampe 14. juuni 2021 at 14:09

    Ei ole Platcenta tooteid veel proovinud aga tahaks väga katsetada kuidas mõjuvad minu juustele. Mul paksud juuksed ja väga oleks Placenta Active tootedest abi.

  • Avatar
    Vasta Janne 14. juuni 2021 at 09:49

    Mina kasutan Kallose multivitamiini šampooni ja palsamit, Camelo seerumōli ja Urban Care keratiin palsamit. Enne olid juukseotsad niiiii katki, aga nüüd on tohutult tervemad ja katkiseid otsi on raske leida ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Ki 14. juuni 2021 at 09:00

    Ei ole antud toodet kasutanud.
    Olen kasutanud ivybears kummikarusi nendega läksid juuksed läikima aga kasvu vahet ei märganud. Seega prooviks hea meelega. Mul on mega aeglase kasvuga juuksed, natuke üle õlgade kasvavad ja siis jääb kasv seisma. Äkki ongi see imerohi ,mis paneb mu juuksed kasvama.?

  • Avatar
    Vasta Sirle 14. juuni 2021 at 08:57

    Mulle need ampullid vâga meeldivad, sooviks küll jälle kuuri teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 14. juuni 2021 at 08:39

    Olen kasutanud ja märganud seda, et juukseid tuleb tõesti vähem välja, igalpool ei ole enam nii palju karvu vedelemas 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 14. juuni 2021 at 07:36

    Mina olen seerumit kasutanuf, mulle tundus küll et pidin tihedamini juukseid värvima, seega ehk ikka töötas 🙂
    Hea meelega prooviks vitamiinid ka ära.
    Ma arvan, et kui tervet combot koos tarvitada on tulemused veelgi paremad.

  • Avatar
    Vasta Kerli 14. juuni 2021 at 07:06

    Ise pole küll vitamiine ega mingisuguseid ampulle proovinud, aga kuna olen usin blondeerija ja katsetan alati jälle et äkki nüüd sobib see värv mulle. 😀 Just hiljuti olin 2 kuud brünett, sest igav hakkas ja nüüd jälle blondiin ? õnneks pole peast välja veel juuksed kukkunud ja päris palju on neid isegi veel.. Olen selline, kes võtab kätte ja lõikabki ise endal juuksed poole lühemaks ? Iga juuksuri õudusunenägu vist. Ise olen lihtsalt siiamaani investeerinud veits kallimatesse šampoonidesse ja palsamitesse ja see on üpris hästi töõdanud, aga väga vinge oleks näha mida need ampullid ja vitamiinid teevad siis?

  • Avatar
    Vasta Mari 13. juuni 2021 at 23:59

    Kasutan ivybears’e hetkel. Varsti lõppeb 3 kuu kuur. Aitab küll, mul on palju beebijuukseid ja juuksed on megasäravad. Kodus ka rinnalaps, kelle pealt oli peale 1 kuud toimest aru saada, tal läksid juuksed peas “turri” , siiamaani on ??
    Plaanisin PA omasi järgmisena kasutada peale pisikest pausi, muidu vast ei saa aru kas mõjub samahästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 13. juuni 2021 at 22:44

    Ma pidin oma juuksed keskseljast lõikama õlgadeni kuna olid nii kahjustunud ?? hakkasin kasutama erinevaid juuksekasvu vitamiine, nüüd pool aastat hiljem kõik tooted otsas pole jõudnud veel placenta toodeteni, mida tahaks proovida ainus asi, mida hetkel märganud või no juuksur märkkas on, et lühikesi juukseid on juures ehk siis oaksusesse läinud, poole aastaga on küll juuksed kasvanud aga mitte piisavalt. Hullult tahaks ära proovida placenta shampooni ja palsami ?, sest kunagi 10aastat tagasi proovisin, töötasid need tooted ulme hästi.

  • Avatar
    Vasta Liisi K 13. juuni 2021 at 22:26

    Panen igal hommikul kohvi sisse kollageeni. Alguses oli soov pigem nahk paremaks saada aga olen täheldanud, et paari kuuga on juuksepikkust ka omajagu visanud ?

  • Avatar
    Vasta Pille 13. juuni 2021 at 21:46

    Vot ei ole veel jõudnud kasutada. Kuigi peale 2 last oleks hästi vaja.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. juuni 2021 at 21:44

    Kasutan biotiini tablette, kuid sooviks proovida placenta tooteid.

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. juuni 2021 at 21:27

    Hetkel ei ole midagi kasutusel aga mingiaeg katsetasin sugar bear kummi karusi mis olid mõeldud juuksekasvuks. Peale 3me kuud ma pikkuses nii suurt muutust ei näinud aga pigem lihtsalt juuksed olid ilusamad. Mõtlsingi katsetada platsent activi tooteid järgmisena, tundub hea ?

  • Avatar
    Vasta Jänks 13. juuni 2021 at 21:04

    Minu meelest ülihead tooted, kasutaksin aastaringselt forever ilmselt. Ostsin aprilli lópus kogu kupatuse ja naudin igat toodet, Jumalikud! Juuksed on nagu next level ja tulemusi on. Pesemistooted lõhnavad niiii hästi!!!! Suuurim fänn vist üldse ?
    Mul läksid juuksed suht kiilaks eelmine kevad-suvi ja nüüd must be rapuntsel asap ? – neid tooteid kasutades ei peaks kindlasti pensini ootama ?. Seni on kasvanud terved kaunid juuksed?, kui oleks aga omanud juba pikki kahjustatuid juukseid, ei usu, et miski toode neid reaalselt korda teeks.
    Ainuke miinus on hind ja ei ela eestis?, olen lapsehoolduspuhkusel kahe lapsega ja just koertel happened väga suured loomaarsti arved ning enda jaoks enam finantsi ei jätku suurte järelmaksete tõttu ning 1 selline loosivõit kord elu jooksul oleks puhas hädavajalik ime ☀️!

  • Avatar
    Vasta Getter 13. juuni 2021 at 19:46

    Ammune lemmik. Pikalt kasutanud ja jään ka edaspidi kasutama. Juuksed tugevamad ja hoitud just nende toodetega. ??

  • Avatar
    Vasta Heidi 13. juuni 2021 at 19:43

    Kasutan Placent Activ šampooni ja palsamit , lisaks Hairburst Mums vitamiine ennetamaks imetamisega kaasneva juuste väljalangemise ohu.
    Juuksed on kinni, paksemad ja tundub et kasvavad ka hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Rita Ehasalu 13. juuni 2021 at 19:31

    Viimastel aastatel kasutasin üht teist sarja, mis toimis imehästi peanaha ja juuste puhtana hoidmisel, lisaboonusena hakkasid juuksed ka paremini kasvama. Nüüd langesin aga Placent Activi lõksu ja kuigi juuksehooldustoodetega alles alustasin, olen nende ripsmeseerumiga juba ülirahul. Seega ootan tulemusi ka šampoonilt-palsamilt. Nüüd tahaks veel vitamiine ka juurde proovida ?

  • Avatar
    Vasta Kelli 13. juuni 2021 at 19:28

    Kasutan juba aastaid stabiilselt Placent Active tooteid. On perioode, kus kasutan kõiki tooteid, on perioode, kus ainult šampooni ja palsamit. Olen märganud, et mu juustele need tooted sobivad – juuksed on pehmed, siledad. Juuksurit külastades kuulen alati, kuidas mul pea beebikaid täis on ☺️ Seda tõestab ka mu nö isekasvanud tukk ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 13. juuni 2021 at 19:28

    Kasutan Placent Activi ampulle ja juuste väljalangemine on peatunud. Pikkuse ja tiheduse kohta ei oska väga midagi öelda.. Beebijuukseid tekib küll, aga üldmulje pole muutunud.

  • Avatar
    Vasta Anna Pauliina 13. juuni 2021 at 19:05

    Kunagi UKs elades proovisin ühte juuksekasvu soodustavat õli, aga selle kasutamine läks pidevalt meelest, seega efekti ei näinud. Nüüd olen aga üle aasta söönud Ivybears kummikarusid ja nendega on küll näha, et juuksed on tugevamad ja tihedamaks on ka muutunud.

  • Avatar
    Vasta Stefani 13. juuni 2021 at 19:04

    Sügisest saati kasutan Placent Activi ampulle ja need tõesti toimivad.Aga tahaks proovida kogu komplekti korraga.

  • Avatar
    Vasta Stefani 13. juuni 2021 at 19:03

    Ise kasutan sügisest ampulle Placent Activi omasid. Ja need tõesti aitavad. Aga tahaks tegelikult proovida kogu komplekti korraga.

  • Avatar
    Vasta Maarja 13. juuni 2021 at 18:52

    Kasutan Placent Activi ampulle ja pisikesi juukseid muudkui tuleb. Tahaks vitamiine ka proovida ?

  • Avatar
    Vasta Gerda 13. juuni 2021 at 18:51

    Hakkasin ka mingi aeg kasutama Placent Active tooteid. Ja olen väga rahul, beebijuukseid on tekkinud üllatavalt palju ja minul kellel juuksed ei kasvanud, on juuksed ka pikemad ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 13. juuni 2021 at 18:41

    Olen Placent activi ampulle kasutanud natuke aega, tulemusi veel vist pole näha kahjuks

  • Avatar
    Vasta Ester 13. juuni 2021 at 18:28

    Olen kasutanud neid ampulle, aga tahaks proovida nö täiskombo ära, see ilmselt hakkas paremaid tulemusi mu hõredatele juustele.

  • Avatar
    Vasta Stephanie 13. juuni 2021 at 18:17

    Minul Placent Activi šampoon ja palsam(ilmselt need) ajavad peanaha kuklas sügelema kui neid pidevalt kasutan, kuid ampullid on juuksed küll pikemaks kasvatanud. Vahepeal kasutan teist šampooni ja palsamit ja siis timm. Mu lemmikud tooted on muidu Placent Activi tooted. Juuksed mega pehmed ja siidised ja nagu ütlesin pikkust ka ikka viskab. Vitamiine ei ole julgenud kasutada, kuna imetan, ootan neid uusi vitamiine rasedatele ja imetavatele emadele. ??

  • Avatar
    Vasta Carola 13. juuni 2021 at 18:16

    Mina olen samast seeriast mingil eluhetkel kõiki tooteid tarbinud. Hetkel on juba paar kuud kasutusel olnud näritavad vitamiinid ning shampoon ja palsam. Väga palju on hakanud juurde tulema uusi juukseid. Üleüldine juuste seisund tundub ka kuidagi parem. Muidu kipuvad juuksed suht kuivad olema aga hetkel nende toodetega juuksed oleks justkui täidlasemad ja nö toidetud.

  • Avatar
    Vasta Marian 13. juuni 2021 at 18:07

    Pärast teist last hakkasin peaaegu kohe sööma vitamiine, mis juustele mõeldud. See päästis tookord suuremast kaosest ma usun: ei langenud neid nii palju välja ja kasvasid ka pikkusesse.
    Nüüd pärast kolmandat beebit nii lihtsalt ei pääse. Võtan nii vitamiine kui kasutan seerumit kui ka šampoon ja palsam on juuste väljalangemise vastu. Aga ikka tuleb juukseid nii nii palju, et juuksur ütles et on päris tühjad augud kuklal. Juuksepiir on ka kaugemale liikunud. Aga pole veel lootust kaotanud ? võtan edasi vitamiine!! Ennem olid placenta activi südamed, nüüd said need teised otsa, mis on tableti kujul. Loodan parimat ?

  • Avatar
    Vasta Merru 13. juuni 2021 at 18:06

    Kasutan placent active tooteid. Hakkasin hiljuti pilte sirvima, et näha, millal need juuksed küll sedasi järsku pikkust hakkasid vihtuma, sest teadlikult nagu “enne”-“pärast” fotosid ei teinud. Ühesõnaga, juukseid nii juurde palju tekkinud kui ka pikkusesse visanud märkimisväärselt ning selle üle ainult suur- suur rõõm! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. juuni 2021 at 18:04

    Ei kasuta aga vist peaks?

  • Avatar
    Vasta Piret 13. juuni 2021 at 18:04

    Hakkasin platsenta activ šampooni kasutama imetamise ajal. Juuste väljalangemine vähenes silmmärgatavalt?

  • Avatar
    Vasta Gerly 13. juuni 2021 at 17:57

    Mina kasutan ka placent activit . Olen väga rahul . Juuksed kasvavad & juukse struktuur on palju paremaks läinud ( ennem seda olid juukseotsad kuivad , õhukesed) ning juuksed näevad palju säravamad välja .

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. juuni 2021 at 17:52

    Mina kasutan Placent Active seerumit ca poolteist kuud juba ja olen märganud, et jube palju beebijuukseid on tekkinud. Kindlasti on veel palju minna ja teha juustega ning peaks lisama ka vitamiinid seerumile.

  • Avatar
    Vasta Katrin 13. juuni 2021 at 17:45

    Minul tuleb peale sünnitust väga palju juukseid ära ja on ka väga katkised. Päevas paar korda kammin ja igakord on pihutäis harja küljes. Ei ole osanud mingeid vitamiine proovida, aga ehk just Placent Activ oleks abiks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelly 13. juuni 2021 at 17:37

    Olen juba novembrist kasutanud placent activ šampooni ja palsamit…ja noo minge pekki kui head tooted neil on! Esimese kuuga tekkis juba nii palju beebijuukseid ja siiamaani pole lõppenud, juuksed kohevad, paksud ja terved!

  • Avatar
    Vasta Merilin 13. juuni 2021 at 17:35

    Kasutan placent activi shampooni ja palsamit. Juba pesemise ajal on mu arust tunda, kuidas juuksed saab eriti puhtaks ja ei pea enam iga päev juukseid pesema. Lisaks kui varem olid juukseotsad nagu rotisabad, siis nüüd hoiavad kuidagi hoopis paremini. Ilmselt aitab ka kaasa see, et samaaegselt olen söönud ka juuksevitamiini kummikarusid. Julgen mõlemaid soovitada, aga ise tahaks enne pulma veel ampulle ka proovida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 13. juuni 2021 at 17:28

    Praegu ei kasuta midagi. Aga tean, et minu arust Placent Actuv omi pm peabki kasutama jääma, et tulemused ei kaoks vms?

  • Avatar
    Vasta Maria Hein 13. juuni 2021 at 17:20

    Olen kasutamas shampooni, palsamit ja ampulle. Alguses kasutasin ainult ampulle ühe karbi jagu ja nii oimu kohtadelt kui kuklast hakkasid nn titekarvad pikemaks kasvama. Varem polnud need kasvanud, aga apulle kasutades olid nad varsti juba patsini ulatumas. See kõik juhtus vaid kahe ampulli karbi kasutamise jooksul. Kõige rohkem peangi lugu just ampullidest ja nende kasutamist plaanin jätkata nii kaua, kui võimalik. Üks vähestest toodetest siin ilmas, kus kiidulaul on tõesti tõsi.
    Ämm hakkas hiljuti vitamiine kasutama ja samuti kiitis tulemusi!

  • Avatar
    Vasta Kaia-Liisa 13. juuni 2021 at 17:10

    Olen juba aastaid Placent Activi toodete fänn olnud ja juuksed on pikad ning paksud. Lemmikud tooted! Juuksevitamiine pole proovinud. ☺️

  • Avatar
    Vasta G 13. juuni 2021 at 16:53

    Olen kasutanud Placent active ampulle peae esimese lapse sündi.
    Nüüd on minu teine beebi saanud 5 kuuseks ja olen samas situatsioonis- juuksed langevad välja ja vajavad turgutust ?!

  • Avatar
    Vasta Tene 13. juuni 2021 at 16:41

    Placent Activi šampoon ja palsam on hetkel kasutuses ning juuksed on tervemad ja kasvavad 🙂 peale laste sündi on nad hõredaks jäänud ?

  • Avatar
    Vasta Gerda 13. juuni 2021 at 16:36

    Jaaa, kasutan samu tooteid. ? Kahjuks hakkavad varud otsa lõppema ? esimest korda kasutasin u10 aastat tagasi neid ampulle siis ei arvanud miskit. Umbes kaks a tagasi tegin esimest korda korraliku kuuri siis oli wau, täitsa toimib. Nüüd olen pool a uuesti kasutanud ja no ei ole seda waud enam?

  • Avatar
    Vasta Anni K 13. juuni 2021 at 16:10

    Mina tegin New Nordicu kummikomm-vitamiinide kolme kuulise kuuri läbi ning kahjuks ei märkanud mingit muutust… juukseid hakkas nagu kohati rohkemgi peast langema, kui varem… juuksur küll ütles, et on palju beebijuukseid, aga no kui neid ka poleks, siis oleks puhta kiilakas juba ? ja lõpetasin 15 cm lühemate juustega, kuna olid nii haprad ja otsad kõik laiali…. Sooviks küll miskit uut proovida, ehk aitavad nõksa rohkem, kui need, millega kogemus olemas??

  • Avatar
    Vasta Lea 13. juuni 2021 at 16:04

    MIna kasutan Placent Activ tooteid juba aasta aega. Sain enne koostöö raames väikse shampooni, balsami ning ampullid. Hiljem ostsin juurde liitrise shampooni ja balsami ning kummikommi vitamiinid. Olen väga rahul. Kui varem on alati pigem kehv juuksekasv olnud, siis nüüd ikkagi on tunda, et viskab pikkus ja paksust juurde (palju beebijuukseid on hakanud kasvama).
    Lisaks sellele on igasugused õlid ja möginad ka kasutuses. Näiteks kuuma – ja päikesekaitse. Ilusad juuksed on ikka must have. Ei saa ju nii, et kulmub ja küüned on timmid aga parukas peas õnnetus olukorras:)

  • Avatar
    Vasta Berit R 13. juuni 2021 at 15:59

    Olen see õnnetu, kes teip-juuksepikendused ära võtta lasi ning nendega koos läks pool pead juukseid minema. Pikad juuksed on naise au ja uhkus, elus esimest korda kannan ma kodust väljas olles juukseid ainult krunnis, sest kangesti tahaks ju pikki kiharaid tuules lehvitada, ent mida pole…on juuksed…
    proovisin Cresina ampulle. Kahjuks reklaamitud efekti ei täheldanud, olgugi, et tegin mitu kuuri läbi. Lõpuks hakkas rahast kahju ja loobusin.
    Hetkel närin D-vitamiine ja väga hoolsalt jälgin, et millest toitun.

  • Avatar
    Vasta Mogget 13. juuni 2021 at 15:44

    Pikka aega maadlen juuste pikemaks saamisega, no kuidagi ei taha kasvada. Lõpetasin isegi juuksevärvimise, et äkki siis kasvavad, aga no mitte midagi, aga nii tahaks pikki terveid juukseid. Unistan placent activei kuuri tegemist kui muud kohustused raha enda peale ei nõua.

  • Avatar
    Vasta Kaja 13. juuni 2021 at 15:24

    Pole kasutanud, kuigi oleks vaja. Täheldasin, et juuksed hõredaks jäänud ja murduvad kergelt. Teisi vitamiine võtan regulaarselt, kuid juuste omi pole veel proovinud

  • Avatar
    Vasta Merit Letlane 13. juuni 2021 at 15:09

    Mina hakkasin kasutama Placent Activi 2 kuud tagasi ning pigem olen rahul. Juuksed on peale iga pesukorda palju pehmemad ja mõnusamad. Meeletult palju on ka beebijuukseid tekkinud ? mina olen väga rahul ning üldiselt plaanin jätkata. ☺️

  • Avatar
    Vasta Kätlyn 13. juuni 2021 at 14:52

    Oi! Mul on niiii vaja. Kuskil novembris vaatasin, et juuksed nii veidrad, lampi tuli tukk ette ehk siis tegelikkuses hakkasid juuksed nii hullult murduma. Siiani ei tea, milles asi, olen võtnud erinevaid vitamiine, aga miski ei aita 🙁

  • Avatar
    Vasta Gerli 13. juuni 2021 at 14:45

    Hakkasin kasutama Placent active tooteid (seerum+šampoon+palsam) eelmise aasta augustis. Tegin kõik täpselt nii nagu vaja ja alles nüüd lõpetasin kasutamise kuna minu jaoks täiesti mõttetud. Ei hakanud juuksed kiiremini kasvama ja ei peatanud juuste väljalangemist. Oleks edasigi kasutanud (vaatamata sellele, et mingit efekti ei ole) aga kuna šampoon ja palsam kehvad, siis lõpetasin kasutamise. Kuigi ma ostsin ikka hulgi neid ampulle ja šampoone ja palsameid. Seisavad nüüd rõõmsalt keldris.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 13. juuni 2021 at 14:42

    Aeg-ajalt teen oma juustele Placent Activ ampullikuuri. Peale kuuri lõppu märkan mingi aja pärast kuuksetittesid turritamas ?

    • Avatar
      Vasta Sigrid 13. juuni 2021 at 14:42

      Juuksetittesid siiski ??

      • Avatar
        Vasta Katleen 13. juuni 2021 at 18:03

        Ma praegu ei kasuta peale juustemaski midagi. Aga oleks vaga vaja.

  • Avatar
    Vasta Agnes 13. juuni 2021 at 14:00

    Olen kunagi kasutanud placent active juukseampulle. Loodan loosiõnnele, nirud juuksed vajaksid väga turgutamist uuesti nende ampullide näol. ? ? Juuksevitamiine tahaks samuti proovida.

    • Avatar
      Vasta Sylvia 13. juuni 2021 at 21:25

      Placent active vitamiine kasutanud ainult ja niii ootan juustele šampooni ja ampulle ka! Need vitamiinid reaalselt esimesed vitamiinid mis justkui toiminud 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 13. juuni 2021 at 13:43

    Päris pikalt sõin kummikarusid, aga nüüd viimased 2 kuud ainult puhast biotiini.
    Nüüd heameelega prooviks Placent Activit.

  • Avatar
    Vasta Eliisa 13. juuni 2021 at 13:30

    Vajaksin rohkem midagi juuste välja langemise vastu sest mul langeb naq konkreetselt aastaringselt neid meeletult palju. Pole ühtegi kohta kus kodus mu juukseid ei leiaks ?‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Kaja Kibur 13. juuni 2021 at 13:29

    Mina tahan ka seda imet enda peal proovida!

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2021 at 13:22

    Olen varem kasutanud Placent Active ampulle- toimisid nii palju, et jäi juuste väljalangemine kinni. Nüüd taas pead pestes meeletult juukseid jalge all ja kammides sama teema. Prooviks kindlasti uuesti!

  • Avatar
    Vasta Anna-Maria 13. juuni 2021 at 13:17

    Ma tegin peale sünnitust kuuri Bears Benefitsi juuksekasvu kummikarukestega. Natuke nagu aitas aga eks juukseid tuli ära ikka omajagu. Placent activit tahaks proovida küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 13. juuni 2021 at 13:12

    Kui ma 4 aastat tagasi otsustasin lõigata juuksed õlgadeni ja siis avastasin et see mulle üldse ei meeldi, hakkasin otsima võimalust kuidas kiiresti oma juuksed uuesti pikaks kasvatada. Ma katsetasin ikka igasuguseid tooteid kuni julgesin tellida Placent Active tooted. Ma olin PA toodetest midagi kuulnud aga kasutanud ei olnud, niisiis ostsin omale stardikomplekti(shampoon, palsam, juukseseerum ja vitamiinid). Ütleksin, et kuuga oli juba kasv märgatav. Placent Active tooteid kasutan tänase päevani ja olen tulemusega ülirahul.?

  • Avatar
    Vasta Karine P. 13. juuni 2021 at 13:11

    Hakkasin Placenta komplekti kasutama eelmisest aastast ja pean ütlema, et see tõesti toimib, kui olla järjepidev. Värvisin enne ikka tihti ise juukseid ja need olid mul aastatega 3x õhemaks muutunud. Proovisin üksikuid kordi ka siis Placenta tooteid, aga mitte kunagi komplektina.
    Lasin juustel värvidest puhata ja hakkasingi neid poputama ja seekord ostsin vitamiinid ka juurde. Üks hetk avastasin, et oh wait..tundsin kammides, et kammiga tõmme on pikemaks läinud 😀 ja peegelpilt tagant oli teine. Nüüd on juba algusest jupp aega möödas ja peaks vist kuuridel vahet tegema, aga ausalt ei söenda, seat kardan, et äkki hakkavad jälle langema ja no need tooted on tõesti head!
    Kunagi proovisin ka Hairburst komplekti, ka see toimis, sest beebikarvu oli kogu juuksepiir täis.

  • Avatar
    Vasta Ave 13. juuni 2021 at 13:08

    Olen ühe kuu ampulle proovinud placent active omasid aga ei märganud midagi öeldakse et peab kasutama 2-3kuud . Tahaks proovida küll käin tihti juuksuris ja öeldakse et juuksekasv on tugev aga nüüd lugesin välismaa blogi ja otsustasin ei hakka niipea juuksuris enam käima et tahan eksperimenti proovida . Ühesõnaga peale ühe kuuri placent active pole midagi elus proovinud enamik looduslikud linaõlid ja asjad . ?

  • Avatar
    Vasta Kerttu 13. juuni 2021 at 12:59

    Tegin ühe kuuri, tõesti aitas. Tean et aitab, aga endale uut osta ei raatsi, lastele raatsin tuhat uut asja osta, aga endale mitte ? Ema ütles, et noh pole hullu, ta hakkas 20 aastat hiljem endale asju lubama ??

  • Avatar
    Vasta Sirli 13. juuni 2021 at 12:59

    Mul on terve täiskasvanuea olnud paksud, tugevad ja väga pikad (puusani) juuksed. Esimest korda kasutasin Placent Active tooteid esimese sünnituse järgselt kui juuksed hakkasid ära tulema. Šampoon, palsam+ampullid. Võttis ikka üpris kiiresti mu väljalangevad juuksed kinni. Sama komplekti kasutasin ka järgmise kahe lapse sünni järgselt. Nüüd aga olen kaalus alla võtnud 34 kg ja seetõttu on hakkand taas juuksed peotäiteviisi välja langema ja juuksed on muutunud väga väga õhukeseks. ?Kartsin juba, et jään kiilakaks. Viimases hädas ostsin nüüd uuesti Placent Active šampooni, palsami ja ampullid ning proovin nüüd esimest korda ka nende juuksevitamiine (kummikomme). Olen nüüd kuu aega seda kuuri teinud ja tulemusi on juba näha. Kuigi juukseid endiselt langeb välja, siis tunduvalt vähem kui enne kuuriga alustamist ning suur pluss on see, et tekkinud on ka palju uusi nö beebijuukseid, mis annab lootust, et ehk päris kiilaks ma siiski ei jää. Väga loodan, et ükskordki naeratab loosiratas mulle, et saaksin taastada oma juuste endise ilu❤

  • Avatar
    Vasta Piibe 13. juuni 2021 at 12:42

    Placent Activi šampoon ja palsam on hetkel kasutuses ning juuksed on tervemad ja kasvavad täitsa tublisti, aga juuksekasvuvitamiine pole kunagi kasutanud, usun, et kui veel seespidiselt ka boostida, oleks tulemused veel paremad 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 13. juuni 2021 at 12:42

    Ma olen kasutanud neid ampulle juba väga – väga ammusest ajast . Enne seda juba, kui need nii populaarseks said. Mäletan, et kalamaja apteegist sai neid veel alla 10 euroga. Ja see ei olnud soodushind vaid täishind. Ma teen alati 2 paki kuuri. Ühe ampulli kasutan igal juuksepesu korral ja teise paki ampulle siis üle ühe või kahe pesu. Mul on alati toiminud. Teen kuuri iga kevad ja sügis. Turgutus pärast talve ja pärast suve. Beebijuuksed hakkavd alati vohama.

  • Avatar
    Vasta Johanna 13. juuni 2021 at 12:40

    Mul peale sünnitust olid juuksed max lahtised ja hakkasin kasutama Placent Activi šampooni, palsamit ja ampulle. Peale seda juuksed ei langenud enam välja ja viskasid isegi pikkust juurde. Pole ammu nii ilusaid ja pikki juukseid olnud ?

    Nüüd pole 2 kuud kasutanud ja peaks uuesti kasutama hakkama.

  • Avatar
    Vasta Sara 13. juuni 2021 at 12:40

    Hetkel ei ole veel midagi kasutanud, aga sooviksin väga proovida

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2021 at 12:37

    Ei ole kasutanud aga soovin proovida.

  • Avatar
    Vasta Kea 13. juuni 2021 at 12:35

    Active ampulle kasutanid aegajalt ja shampooni/palsamit. Juuksed on siledamad ja beebikad kasvavad.

  • Avatar
    Vasta Teele 13. juuni 2021 at 12:35

    Viimasel ajal on mul hakanud metsikult juukseid välja langema 🙁 Hakkasin ampulle nädal tagasi katsetama, heameelega prooviks kogu komplekt ära 🙂 Kiilakaks ei tahaks kohe üldse minna 😀

  • Avatar
    Vasta Eleri P 13. juuni 2021 at 12:16

    Ma olen ise väga kehva igasuguste vitamiinide tarbija. Kuigi juuste eest hoolt kanda võiks ju. Mul on endal mega kahused juuksed ja üldiselt laste aeg on neid ka omajagu välja tulnud, kui ka tagasi tulnud. Aga olen alati olnud huvitatud, kas see placent activ sari võiks ka seda kahusust tagasi tõmmata. Ja veidike oleks soov ka pikkust juurde saada. Meeleldi tahaks selle järgi proovida ja oma heinakuhjast võitu veidike saada. Tundub, et seda võiks ma isegi proovida. Hoian pöidlaid, et võidaks.

  • Avatar
    Vasta Aveli 13. juuni 2021 at 12:09

    Praegu kasutan placent activ vitamiini kummikomme ja lisaks ripsmeseerumit. Vitamiinide toimet pole eriti märganud veel, aga ripsmeseerumi oma küll. Tahaks juuksekasvu seerumit ka proovida, ehk toimib sama hästi naguripsmete oma. ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2021 at 12:08

    Kunagi ammmmmmmu kasutasin Placent Active’i asju, aga nüüd ei ole ammu kasutanud. Mõtlengi praegu, et peaks ühe kuuri + vitamiine siiski tegema, ega see halb küll ei teeks ?

  • Avatar
    Vasta Gaili 13. juuni 2021 at 11:54

    Mina kasutasin placent Activ ampulle ja tänu sellele lõppes mu juuste väljalangemine. Lisaks tarvitan ma nüüd ka vitamiine ja mu juuksed ei ole iial nii ilusad ja pikad olnud. Kahjuks on need tooted veidi kallid , aga samas 100% oma raha väärt. Kui võimalus tekib ostan uuesti ampulle, et juukseid pikemaks kasvatada?
    Loosi võit oleks tore ja mu juuksed oleks kõige rohkem tänulikud?

  • Avatar
    Vasta Elerin 13. juuni 2021 at 11:53

    Hetkel olen paar kuud kasutanud ainult šampooni ja palsamit. Juuksed on mõnusalt pehmed ja näevad terved välja. Kasvu kiirendamiseks peaks aga ampullid ja vitamiinid ka kasutusele võtma.

  • Avatar
    Vasta Monica 13. juuni 2021 at 11:51

    Kasutan ampulle juba aastaid, aga oma šampooni ja palsamut pole tahtnud ehku peale välja vahetada. Ampulludega megarahul, kui veel vitamiinid ja muu kraami sinna juurde saaks 😉

  • Avatar
    Vasta Piret 13. juuni 2021 at 11:46

    Ei kasuta, kuid hea meelega katsetaks. Ütleks, et isegi ideaalne katsealune oleks -kuivad, lokkis, kehva kasvuga juuksed, mis ei taha peas ka püsida.

  • Avatar
    Vasta Keidi 13. juuni 2021 at 11:44

    Olen kasutanud placent activ vitamiine ja ka mingeid kehapoe omasid. Minul oli vahe märgatav just selle kohapealt, et juuksed ei langenud enam nii palju välja.

  • Avatar
    Vasta Mariann 13. juuni 2021 at 11:41

    3 kuud pärast sünnitust hakkasid juuksed langema ja ma olin kindel, et jään kiilakaks. Proovisin kohe otsida turgutavaid tooteid. Tellisin Placent Active sampooni, mingi juuksejuure vedeliku ja kummikarud. Järjepidevalt kasutan Placent Activi sampooni, sest see vedelik peanahale on kipitav ja ei viitsi panna, kummikarud on räigelt suhkurt täis ja kuidagi ei kipu käsi nende suunas. Plaan oligi osta Placent Acitve tooteid juurde, aga äkki võidan hoopiski. ? 8 kuud hiljem mul õnneks juuksed veel peas ja kasvab ka juurde. Ja see sampoon teeb juuksed mõnusaks ja ei kuivata. Mul suht paar karva koguaeg olnud aint ja pidevalt kuivavad.

  • Avatar
    Vasta Reili 13. juuni 2021 at 11:41

    Ma eelmisel suvel üritasin Placent Activ šampooni, palsamit ja ampulle koos proovida, aga millegipärast need ei mõjunud ja mõtlesin “Ah, mis seal ikka, ilmselt need ei toimigi” aga siis hakkas tuttav kasutama neid ja tema rääkis kuidas tal paari nädalaga beebijuukseid peas nii palju ja juuksed tunduvad tihedamad juba (tal eluaeg olnud üliõhukesed juuksed) ja otsustasin uuesti proovida.
    Nüüd kasutan šampooni ja palsamit viimased kuu aega ja NEEEED TOIMIVAAAD. 😀 Ma ei tea mis imeläbi, aga juuksed juba on päris korralikult kasvanud ja on niiiii pehmed.

  • Avatar
    Vasta Maris Heldja-Pärn 13. juuni 2021 at 11:37

    Kasutan Placent Activi. Alguses kasutasin ainult ampulle ja vaheldumisi šampooni ka teiste šampoonidega, kuid mälu on selle asja nimi mis aitas unustada ampullide kasutamist. Kuid just äsja tellisin juurde ampulle, balsami ja uue pudeli šampooni. Miks? Jummel, olen 4.5kuuse väikese pisikese beebipoisi omanik ja metsik metsik milline juuste välja langevus. Jah, nii pidigi olema, et langevad peale sünnitust ja imetamisega välja kuid Mul on alati pikad juuksed olnud, kuid nüüd on nutukas juba nädalaid (vist isegi kuu juba). Vahepeal mõtlesin et ei kammi juukseid enam, sest iga jumala kord juukseid kammides peab kammi puhastama mitu korda võttes ära peoga oma enda juukseid 🙁 ausalt arvan et jään kiilakaks. Küljed on peas megahõredad = kompleks teiste ees. Juukseid katsudes nagu polekski enam peas midagi-pats õhuke ja olematu. Proovin samuti järgi sõna “järjepidevuse” ja lisan sinna kuhjaga usku ja lootust ning loodan et see = tulemusega et mu juuksed saavutavad uuesti elujõu, ei lange nii palju enam minu küljest ära ja näen beebijuukseid lisandumas 🙂 usku, lootust ja järjepidevust ning see võit aitaks mu varu täiendada.

  • Avatar
    Vasta Annu 13. juuni 2021 at 11:34

    Proovisin ka Placenta activ shampooni ja palsamit – kolme nädalaga nägin erinevust- juukseid langes vähem välja, olid paksemad. Siis proovisin ka seerumit- ausôna juuksed hakkasid kasvama, beebijuukseid tuli niipalju juurde. Juuste üldine olukord láks palju palju paremaks. Nyyd ongi tootet otsas ja oleks supper saada see komplekt. Minu juuste erinevust nägi ka minu soomlasest sôbranna- kellele tellin ka nyyd need tooted?☺️

  • Avatar
    Vasta KK 13. juuni 2021 at 11:32

    Olen kasutanud Placent Active tooteid paar kuud. Alates märtsist. Kuna mul probleeme juuste liigse välja langemisega ja paksust tarvis. Kohati alguses oli beebikaid palju. Siis jãtsin ampullide kasutamise ja juukseid langes uuesti lademetes. Hakkasin uuesti kõigele muule ka ampulle kasutama ja see tõmbas välja langemist vähemaks. Eks loodan et meele kohtadel olevad paljastele kohtadele nüüd taas beebijuukseid vohama hakkab.

  • Avatar
    Vasta Elis 13. juuni 2021 at 11:32

    Peale esimese lapse sündi hakkas mul meeletult juukseid langema. Päästsid Palcenta Active ampullid. Nüüd on teine laps kahekuune ja juukseid tuleb jälle peast meelestus koguses. Niiet see stardipakett kuluks mulle ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. juuni 2021 at 11:30

    Olen kasutanud placent activ kõiki tooteid ja sobisid väga hästi ?

  • Avatar
    Vasta KA 13. juuni 2021 at 11:23

    Ma olen Linea ampulle ja tooteid katsetanud, aitasid kindlasti kaasa juuksekasvule ja üleüldse hea väljanägemise jaoks, et end pudeliharjana tundma ei peaks. Aga igasuguseid vitamiine proovinud ei ole. Samuti on Placent Active tooted minu jaoks võõrad seega… jumal aita mul need tooted võita, mul pole raha, et neid soetada ??

  • Avatar
    Vasta Marylin 13. juuni 2021 at 11:18

    Kasutasin kapsleid peale sünnitust, kuna juuksed meeletult langesid välja. Sooviks väga kõiki tooteid proovida.

  • Avatar
    Vasta Liisa 13. juuni 2021 at 11:16

    Olen kasutanud Placent Activi šampooni ja palsamit ja paari kuuga tundub küll, et kasv on kiirenenud.

  • Avatar
    Vasta K 13. juuni 2021 at 11:16

    Needsamad ampullid on ikka aastaid mu lemmikud olnud. Praegugi viimased 4 ampulli vannitoas. Olen väga nirude juustega ja no tänu nendele on kasv ikka märkimisväärne. Seespidiseid pole kasutanud aga usun, et aitaks ja eriti praegu kus sünnitusest 4 kuud ja elamist katab osaliselt juuksekarv kiht ?

  • Avatar
    Vasta Heleri 13. juuni 2021 at 11:03

    Raseduse ajal hakkasin Placent Active kasutama,sest teadsin ju et varsti ees kiilanemine..
    Kahjuks on šhampoon nüüd otsas ja kiilakas veel pole seega loodan õnnele ,et võidan. Saaksin edasi jätkata samade toodetega ja ehk jäävad juuksedki pähe ,beebi praegu 1 kuune ning väga suurt välja langemist pole veel olnud ? aitäh tähelepanu eest ?
    Ps! Äge oled Mallu ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. juuni 2021 at 11:01

    Ma olen hetkel kasutanud umbes kuu aega placent active shampooni, palsamit, ampulle ja närimisvitamiine. Pikkust tundub et on veidikene lisandunud aga midagi märkimisväärselt mitte. Nende kodulehel on ka muidugi kirjas, et ega ühe kuuga ei hakkagi hirmus kiirusega kasvama. Jällegi on neid tooteid kasutades läinud juuksed tugevamaks ja tervemaks. Juukseid ei kuku enam suures koguses välja!! Juustesse ei teki eriti pusasi ja on väga lihtne kammiga läbi tõmmata isegi kui on ununenud paar päeva juukseid kammida, sest juuksed lihtsalt EI LÄHE pusasse. Kõigele lisaks on närimisvitamiinid imeliselt hea maitsega ja ampulle väga lihtne avada ning kasutada. Lõhnavad kõik tooted suurepäraselt.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. juuni 2021 at 11:00

    Mina hakkasin kasutama placent active tooteid (ampulle, vitamiine ning šampooni) peale imetamise lõppu, kui mul hakkas juukseid meeletult langema. Otsest kuuri mina ei tee, kasutan juba jaanuarist alates ning uskumatul kombel need toimivad! Tavaliselt ma selliseid “imetooteid” ei usu, aga need tõesti aitavad 🙂
    Juuste pikkus mul oli varem õlgadeni ning lühemad, nüüdseks on juba poolel seljal oma kasvuga.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 13. juuni 2021 at 10:55

    Kasutasin placent active ampulle ühe kuuri jagu ning juuksed olid palju siledamad ja sooviks teha uut kuuri kindlasti ?

  • Avatar
    Vasta Anne-Belle 13. juuni 2021 at 10:49

    Peale sünnitust hakkasin Placent Active kombot kasutama ja peale esimest purki vitamiine hakkasid beebijuuksed vohama. Võib öelda,et töötab küll . Nüüd küll hakkavad tooted otsa saama Kui vaid see loosiõnn naerataks ?

  • Avatar
    Vasta Liina 13. juuni 2021 at 10:49

    Platcent Active ampulle kasutan. Suht alles alustasin.

  • Avatar
    Vasta Laura 13. juuni 2021 at 10:47

    Ma järgemööda katsetanud nüüd. Esimesed olid ivybears kummikarud x2, minul kahjuks imet ei teinud ehk tõesti juukseid ei langenud enam nii palju ?‍♀️? ja otsustasin edasi otsida. Järgmine valik oli placent activ ampullid, beebikaid hakkas vuhama küll aga ma ei tea mida ma jälle ootasin, et juurde ei ole tellinyd?‍♀️ Oleks Võimud ju kohe komplekti tellida aga ei, ei raatsinud ☺️ Viimasena tellisin nowesti biotiini, kuna influencer merkaperka ütles, et nendes ta pikkade juuste saladus ?‍♀️? no ikka ma pole kuldkihar? peaks uue tiiruga otsastvalustama? ?

  • Avatar
    Vasta Elerin L 13. juuni 2021 at 10:42

    Olen kasutanud Placent Activ šampooni, palsamit ja ampulle, väga hästi toimisid. Raseduse ajal kukkus aga meeletult juukseid ära ja ka praegu imetades on ikka väga niru seis, juuksed on nii õhukesed ja tundub nagu üldse ei kasvaks. Juuksevitamiine pole kunagi proovinud, oleks tore nüüd ära proovida, ehk on lootust veel pikki ja pakse juukseid saada?☺️

  • Avatar
    Vasta Andra 13. juuni 2021 at 10:41

    Proovisin millalgi shampooni, palsamit ja ampulle. Ampullide lõhn oli hea ja tegi juuksed mõnusaks. Mingist tujust tulenevalt lõikasin mingil hetkel juulsed õlgadeni-hea mugav. Nüüd mõtlen, et ilusad pikad ja terved juuksed oleks ikka ilusad küll ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. juuni 2021 at 10:38

    Ma kasutasin mitu aastat tagasi peale sünnitust ampulle ja paari kuuga oli väga palju “titejuukseid”. Juuste väljalangemine ka lõppes. ? Teeks veel ühe kuuri läbi.

  • Avatar
    Vasta Anneli 13. juuni 2021 at 10:36

    Ma kasutan hetkel Placent Active tooteid, veel vähest aega kasutanud aga ei tea kas kujutan ette aga nagu oimu kohtades oleks küll juba uued juuksed kasvama hakanud ? Pikkust nii väga ei tahakski vaid peale rasedust hakkas meeletult juukseid ära langema ja tahaks juukseid nüüd natuke turgutada ja mitte kiilaks jääda ?

  • Avatar
    Vasta Siret 13. juuni 2021 at 10:35

    Mina alustasin esimest vitamiinide kuuri, olen nüüdseks võtnud 13päeva, aga kahjuks pean tõdema, et väljalangevus siiski megaaaaaa. Aga ei anna alla. ?

  • Avatar
    Vasta Liina 13. juuni 2021 at 10:34

    Mul hetkel nende šampoon ja palsam. Ma juba pikemat aega hädas juustega või õigemini karvadega, sest juusteks kutsuda oleks neid palju?viimased pool aastat on mõnuga karvad lahti ja tee mis tahad aga välja näevad elutud ja väsinud. Kirsiks tordil on veel kapriisne peanahk, millel olen katsetanud erinevaid šampoone aga siiani abi pole olnud kahjuks?niiet minu jaoks ilmselt hüvasti ilusad juuksed ja tere tulemast tuustipea?

  • Avatar
    Vasta Sirli 13. juuni 2021 at 10:34

    Pärast lapse sündi tuli palju juukseid peast. Ja juba enne rasedust juuksed ei kasvanud.Hakkasin kasutama shampooni, palsami ja ampulle. Beebijuukseid nii palju ja juuksed palju tervemad. Hetkel kasutan ainult ampulle ja no imeline toode see. Loodan et varsti olen rapuntsel ?

  • Avatar
    Vasta Karolin 13. juuni 2021 at 10:32

    Hetkel kasutan bears with benefits (kaks karukest järgi), placent acitv ampulle ja šampooni-palsamit. Möödunud aastal kasutasin ivybears’i karukesi ja minu arvates mõjusid ivybearsid paremini. Kuna aga bears with benefits kohe otsa saamas, siis peale väiekest pausi on plaanis hakata võtma placent activ südamekesi. Hakkasin enda juukseid turgutama sellepärast, et peale beebipillide ära jätmist hakkas mul meeletult juukseid langema ja ma nutsin enne nädal aega, kui taipasin midagi proovida. Kui enne tõmbasin peast peoga juuksekarvasid, siis peale esimest kuud oli väljalangemine pidurdunud.

  • Avatar
    Vasta Viivu 13. juuni 2021 at 10:29

    Ma hetkel ei kasuta midagi ja ei mäleta, kas olen üldse kasvu soodustavaid tooteid kasutanud. Aga viimasel ajal langeb väga palju juukseid ja olen hakanud uurima mida võiks proovida.

  • Avatar
    Vasta Kai 13. juuni 2021 at 10:29

    Kasutasin juuksekasvu soodustavaid karukesi. Aga teeks suurima rõõmuga läbi selle kuuri. ?

  • Avatar
    Vasta K 13. juuni 2021 at 10:29

    Ei ole kasutanud, kuigi plaanis osta placent active šampoon ja palsam, kui praegused otsa saavad 🙂

  • Avatar
    Vasta Geili K 13. juuni 2021 at 10:28

    Issand kui õigel ajal sa ikka loose oskad teha? mul ei ole kasutusel hetkel juuksevitamiine, kuid just ei googeldasin konkreetselt placent activ tooteid kuna olen kuulnud, et paljude puhul teevad need imesid. Mulle tundub, et mul on juuksed õhemaks jäänud, väga palju langeb välja neid ning üldse kuidagi nukras seisus on ? mõtlesin, et peab ikka ruttu enne midagi ette võtma kui täitsa nutune seis on. Ka ripsmeseerumi kohta ainult head kuulnud, üks tuttav saavutas sellise tulemuse sellega, et tal oleks nagu ripsmepikendused (kui veel lash lift + ripsmetušš ka). Kuid usun, et head vitamiinid tõesti ka toimivad, kasutasin kunagi näiteks vitamiine, mis pidid näonahale mõjuma ning näonahk läks tõesti ilusamaks ?

  • Avatar
    Vasta Greily Künnerpä 13. juuni 2021 at 10:28

    Mina kasutanud Placent Activi tooteid üle aasta ja ma mega rahul. Kuna ma pikkipikki aastaid blondeerisin blondeeriaga oma juukseid, siis nendest polnud enam järele muud mitte midagi kui takud. Hakkasin ilusti iga kuu käima juuksuri juures juuri heledaks värvimas. Kasutan Placent Activi vitamiine+shampooni+palsamit+ampulle. Megalt hästi toimivad, beebijuukseid tuleb koguaeg juurde ja juuksed palju paksemad. ?
    Placent Activ toimib ikka täiega hästi, ma mega rahul,et sellised asjad välja mõeldud on muidu ma oleks kiilaks ilmaselt nii, et – thank gaaad, et leidsin tee Placent Activ toodetele ???

  • Avatar
    Vasta Birgit 13. juuni 2021 at 10:28

    Mina olen shampooni ja palsamit aasta kasutanud ja südamekujulisi närimisvitamiine 2,5kuud. Meeletut kasvuspurti pole mu juuksed teinud, pigem tagasihoidlikku aga need on palju paksemad ja väga vähe langeb välja.

  • Avatar
    Vasta Elen 13. juuni 2021 at 10:26

    Kunagi sai isegi proovitud neid ampulle. Ei mäleta kuidas mõjusid, kuna kasutasin vaid ühr karbi. Oleks rohkem kasutanud, aga rahakotis pidevalt auk. ? Samas olen ma oma juukseid retsinud värvimisega(loe :blondeerimisega) Siis aga kui tunnen et juuksed on omadega mäel, teen pausi ja värvin juuksed mustaks ja lasen neil puhata. Nüüd on jälle see taastamise aeg, ja tahaks juuksed saada pikemaks ka kui ainult õlgadeni, mis on mul juba viimased 15 aastat umbes olnud… ?

  • Avatar
    Vasta Lorean 13. juuni 2021 at 10:23

    Aeg-ajalt teen Placent Active’i kuure, juuksed on pikad küll, kuid väljalangemisega teevad selle tasa. ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 13. juuni 2021 at 10:20

    Mina olen 2x teinud nüüd Placent Active kuuri (šampooni, palsam, ampullid) ning olen tähendanud, et juuksed ei ole enam nii lahtised ja niinim. beebijuuksed kasvavad ? need ampullid on hetkel mu lemmikud. Vitamiine ei ole raatsinud veel osta ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Tarto 13. juuni 2021 at 10:18

    Olen erinevaid juuksekasvu soodustvaid vitamiine tarbinud aga peale 1 kuud on asi juba meelest läinud ja pole sellist pikemat kuuri läbi teinud 😀 Ka Placent Activ tooteid kasutanud ja need väga meeldivad 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri 13. juuni 2021 at 10:18

    Hakkasin kasutama Placent Activ shampoomi ja balsamit. Hetkel veel tulemusi ei taju, kuid lõhn on hea ja juuksed jäävad mõnusalt pehmed 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 13. juuni 2021 at 10:17

    Olen kasutanud juuksevitamiine, aitas paksusele ja pikkusele hästi ja ka mingi hetk ampulle aga nende ampullide kuur jäi kahjuks pooleli. Kasutasin ka kummikarusid mis pidid juustele mõjuma ja oli ka muutust näha. Placent Active pole veel kasutanud aga väga tahaks ka neid proovida.

  • Avatar
    Vasta Kerli 13. juuni 2021 at 10:17

    Olen korra ühekuulise kuuri teinud dermosili vitamiinidega. Juba selle ajaga oli näha beebijuuste kasvu. Placent active’i asju pole veel proovida saanud.

  • Avatar
    Vasta Laura 13. juuni 2021 at 10:16

    Mul hetkel ei ole midagi kasutuses, aga ma olin üks esimestest, kes ostis eelmüügist Placent Activ’i närimisvitamiinid. Tegin läbi kolme kuu kuuri. Juuksed olid palju läikivamad ja säravamad, ka pikkust oli ilusti juurde tulnud. Jäin väga rahule! ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 13. juuni 2021 at 10:15

    Vahepeal kasutasin mingeid juuksekarusi, aga platcent activi shampoon ja palsam on koguaeg kasutuses. Neif ampulle ostan ka mõnikord, aga nende lahti tegemisel olen ennast vigastanud ja sp pole lemmikud ???

  • Avatar
    Vasta Tamm 13. juuni 2021 at 10:14

    Mul sellised lainelised juuksed ja no tead vahepeal andsin nendega juba peaaegu alla, sest mitte miski justkui ei töötanud.. Nüüd nagu mingid väga öko-möko šampooni ja palsami olen leidnud, mis juba natuke teeb juuksed pehmemaks, aga väga tore oleks proovida ka postituses kirjutatud tooteid. Eriti arvestades seda, et lisaks kõigele nad ei taha kasvada ka üldse ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 13. juuni 2021 at 10:13

    Jaa, olen varem kasutanud ampulle ja tõesti oli märgata kohe beebijuuste peale kasvu. Nüüd võtsin prooviks vitamiinid, aga alles esimene purk ja veel ei saa miskit aru. Olen proovinud ka placenta active ripsmeseerumit ja üsna kiiresti olid paksemad ja pikemad ripsmed. Selle komplekti muidugi prooviks ära, pole siiani raatsinud kõiki asju korraga osta. ?

  • Avatar
    Vasta Lisett 13. juuni 2021 at 10:12

    Kasutan kaa Placent Activi kogu kupatust juba pool aastat. Mulle nii meeldivad need shampoon ja palsam, teevad juuksed niiii pehmeks ? Ja no need närimisvitamiinid noh, niiii maitsvad et tahaks rohkem kui kaks süüa. Ampulle olen alles kuu aega kasutanud, aga tundub, et töötavad kõik, sest pikkust nagu tuleks natuke

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuni 2021 at 10:12

    Mina olen kasutanud alates selle aasta jaanuarist aga ei näe suurt erinevust kui tavaline juuste kasv.Ka minul on pikendused ja üritan nendega oma juuste pikkust ka kasvatada aga ilmselgelt iga hoolduse käigus näen,et kui need ära peaksin võtma,tuleb pool maha lõigata.

  • Avatar
    Vasta Kaileen 13. juuni 2021 at 10:08

    Olen sama firma omi paaril korral kasutanud, kuid kahjuks mitte piisavalt püsivalt, et tulemust näha. Oleks vahva võit! 🙂

  • Avatar
    Vasta Catlyn 12. juuni 2021 at 23:24

    Ma olen teinud placenta active kuure juba 2 aastat ja on ka pildid tehtud sellest teekonnast ja mulle on aidanud , eriti vitamiinid ja muidugi vahepeal ka ampullid ja muidu šhampoon ja palsam . On beebi juukseid ja pikkust on tulnud juurde samas ka nats paksust . Ei värvi koguaeg juukseid enam lasen neil oma teed minna see on palju kaasa aidanud . Kunagi olid väga hõredad ja lamba moodi juuksed ja ei kasvanud olid väga lühikesed.

    • Avatar
      Vasta Egle 13. juuni 2021 at 10:27

      Mu lemmik on System 4 punane sari. Mu meelest on see super kuigi see ei lõhna väga hästi siis juuksed on 2 aastaga vööni veninud. Juuksur ka ahetab koguaeg ?

      • Avatar
        Vasta Kristina 17. juuni 2021 at 01:14

        Ostsin ka paljude soovituste peale sym4 seerumi ja veits kasutasin, AGA- see sisaldab ju alkoholi ?

  • Avatar
    Vasta Väike Myy 12. juuni 2021 at 22:04

    kunagi olin mitu kuud haiglas hinge vaakumas ja kui lõpuks koju lasti, siis juukseid tuli kamaluga. Hirm kiilaks jääda oli täiesti reaalne. Juuksur soovitas apteegist just juukse vitamiini. Sellise raskusastme juures ta oma tooteid ei soovitanud. Tõin need ampullid koju ja eriti ei uskunud neisse. Esimene asi mida märkasin , välja langemine peatus kohe. Väga ruttu tundsin käe all oma salkude vahel turritavaid uusi juukse kasvusid. Nagu siilisoeng pikemate vahel. Kiilaks ei jäänud aga endiseks ka mitte ei saanud. Just tiheduse osas. Mida aga kindlasti ei juhtunud , et halli tooni ta ei lõpetanud. Ega seda ka pakil ei lubatud. Lihtsalt sina küsisid.

    • Avatar
      Vasta Elen 13. juuni 2021 at 10:25

      Kunagi sai isegi proovitud neid ampulle. Ei mäleta kuidas mõjusid, kuna kasutasin vaid ühr karbi. Oleks rohkem kasutanud, aga rahakotis pidevalt auk. ? Samas olen ma oma juukseid retsinud värvimisega(loe :blondeerimisega) Siis aga kui tunnen et juuksed on omadega mäel, teen pausi ja värvin juuksed mustaks ja lasen neil puhata. Nüüd on jälle see taastamise aeg, ja tahaks juuksed saada pikemaks ka kui ainult õlgadeni, mis on mul juba viimased 15 aastat umbes olnud… ?

    • Avatar
      Vasta Sirle 13. juuni 2021 at 10:41

      Ma olen kunagi ammu neid placenta active ampulle kasutanud aga siis ei näinud mingit muutust, ilmselt ei teinud piisavalt pikka kuuri. Aga nüüd on plaanis juuksevärvi välja kasvatamine, nii et mõtlesin neile uue võimaluse anda.

  • Avatar
    Vasta Kerli 12. juuni 2021 at 18:05

    Tellisin umbes kuu tagasi Placent Activi ripsmeseerumi ja umbes nädal tagasi sain kätte ka nende shampooni + palsami + närimisvitamiinid.
    Kuna kodus on 3.5 kuune pisipoeg ja kolmandal kuul hakkas juukseid nii ulmeliselt välja langema ja üks oimukoht on pea et paljas juba, siis loodan, et äkki need tooted aitavad seda juuste väljalangemist veidigi pidurdada ja et hakkab uusi juukseid peale tulema.
    Ripsmeseerumi võtsin lihtsalt prooviks kuna ei taha ripsmepikendusi panma, aga teeks millalgi Lashlifti ja siis äkki ripsmed ka juba veidi veel ilusamad.

  • Avatar
    Vasta Anu 12. juuni 2021 at 00:34

    Kasutasin alguses mingeid muid itaalia placent ampulle, siis ostsin placent Active omad, neil on aga suht vastikud ampullid, teised olid palju paremini kasutatavad.
    Vitamiinid mulle ei sobi, ma tean et osad tsingi variandid ajavad mind iiveldama ning nende omad ka. Samas šampooni vahel kasutan, täitsa ok on.

    • Avatar
      Vasta Mirru 13. juuni 2021 at 10:28

      No ma ei tea, mis mu juustega praegu toimub. Ma pole neid äkki 7a värvinud ja kuumtöötlen üliharva. Kuivavad ise. Aga viimasel ajal jube pusas, murduvad ja kukuvad välja. Olen ka imetav ema ja äkki sellepärast. Juuksed lausa karjuvad vitamiinide järgi. Juustele mõeldud vitamiine pole võtnud, aga tahaks proovida. Loodan loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Kärolyn 11. juuni 2021 at 14:40

    Kunagi kasutasin placent activit ja juuksur ütles, et ma võiksin reklaamnäoks minna. Beebijuukseid tuli terve hulk juurde ja pikkust viskas ka. Kahjuks viimasel ajal levivad jutud, et koostis pole just kõige parem? Praegu olen muid firmasid proovinud, efekt sama, aga reviewd koostise osas paremad.

    • Avatar
      Vasta Saara 11. juuni 2021 at 17:07

      Huvi pärast küsin, et mis seal koostises siis on, mis pole kõige parem või kust seda infot saaks?
      Olen ise aastaid kasutanud ja esimest korda kuulen..

      • Avatar
        Vasta Kärolyn 21. juuni 2021 at 21:05

        Noh need klassikalised pahalased. Nt šampoonis on alkohol, sool, SLS.. Igasugu ained, mis juukseid kuivatavad. Ja siis palsamis on silikoonid, mis justkui jätaks mulje, et niisutab, aga tegelikult süvitsi mitte. Praegu kasutan hoopis olaplexi, et juukseid seest ravida ja see on parema efektiga 🙂 Minu juuksur vähemasti placent activit ei soovita ja kuna juuksed temaga nõustuvad, siis olen seda teed läinud. Aga mul kapriisne juus ka, teistele ehk toimib 🙂

    • Avatar
      Vasta Siiri 13. juuni 2021 at 10:36

      Hetkel kasutan šampooni ja palsamit, olen kasutanud ka ampulle, tekkis palju beebi juukseid juurde. Vitamiine pole julgenud kasutada, karvad pidid hakkama vohama igalpool ?