TESTIN JA ARVUSTAN

imevahend, mis mu katkised tissid päevaga(!) korda tegi

17. september 2019

Tere. Reklaamiminutid on teie ees. Mainin ära, et totaalselt rahastamata ja tellimata, kuigi jah, ma selle eest ise ei maksnud, Kardo tõi selle koju ?‍♀️ Ühesõnaga, kes mäletab, siis alles ma halasin, et ei suuda enam imetada, sest nii paganama valus on, onju (siin kirjutasin). Enamik olid nõus, et on juba imetatud küll ja andku ma kenasti nüüd alla ja lõpetagu see pull ära, mis ikka ennast piinata. Seda muidugi, ega ma ei tahagi ennast piinata, aga liiga eredalt oli jällegi meeles see, et see ju ei olnud enamuse ajast piin, vaid lihtsalt kõige lihtsam viis maailmas last maha rahustada, talle süüa/juua anda, öösel teda magama panna ja lisaks, naiseeeed, mul ON neid lisakalorikulutusi vaja, mis imetamisega tekib ?

Mul ei olnud kodus enam ühtegi Purelani ega midagi alles, seega määrisin kookosõli ja palvetasin, et taevaisa mulle halastaks. Kardo arvas, et jeesusele ei maksa väga oluliselt panustada, sest ta ilmselt teab, et me oleme siin ristimata paganad, kirikusse jalga ei tõsta ja seda jumala nime võtame ka hommikust õhtuni ilmaasjata suhu, seega mõtles ta veits praktilisemalt ja kuna tal linna nagunii asja oli, siis ta ostis mulle CBD kanepiõli. Jaaaa, ma teaaaaan, pooled blogijad on seda promonud, aga ma mäletasin seda mingisuguse “yay aitab ärevuse vastu” teemana, aga ma ei olnud ju ärevuses. Või noh, ma olin jah üsna ebarahulik, sest valus oli, aga ma ise selle õli peale tulnud ei oleks. Kardo aga hakkas siin ühe Marttiga suureks sõbraks, kellel on Kalamajas kanepikasvatus Põhjaõis (tsekka nende FBi, nad seal kasvatavad hoolega ja teevad videosid ka).

Rahu, võite telefonid maha panna, politseid kutsuda pole mõtet, sest ta kasvatab harilikku tööstuslikku kanepit, ei mingit pilve tõmbamist. No ja kuna Kardo seal käinud on ja Marttit aidanud oma aiandusalaste nõuannetega, siis seal kõrval vist on mingi selline pood, kus säärast kraami on ja igatahes nii ta mulle selle õli tõi.

Esiteks proovisin ma seda endale näkku määrida, sest mu näonahk oli KOHUTAV ja niiii kuiv. Ütleme nii, et see tegi näo superpehmeks, aga ma ei ole kindel, kas see oli seda väärt, sest see hais… See oli RÄME. See haises nagu keegi oleks mulle hapet näkku visanud ja mu liha sulaks mulle näkku, umbes selline lebra ? Ahvatlev, eks. Aga no ai krt, kuidas nägu oli pärast pehme.

Ega mul midagi kaotada polnud. Määrisin enda vaesed tissid sisse ja konkreetselt sama päeva õhtuks oli see pool, mis vähem valus oli, täiesti paranenud. TÄIESTI 100%. Teine pool, mis suht pekkis oli, võttis kaks päeva. Järgmise päeva õhtuks oli korras. Nagu… What is this?!??!!??!

Ega ma ennegi kanepi ravivõimes ei kahelnud. Ma nimelt ei ole millegi muuga oma ohatistele ravi saanud, kui ühe kanepikreemiga (ilmselt see õli aitaks ka sama hästi, või isegi paremini?). Mulle mingi hetk heideti ette, et küllap ma raudselt ise ka suur kanepisõber olen, aga ma pean teile pettumuse valmistama, sest 90% kordadest elus, kui ma seda teinud olen, mõjub see mulle lõõgastamise asemel täiesti vastupidiselt. Ma lähen mega parakasse ja mulle tundub, et kõik mu elu valikud on valed olnud, haha ? Aga vot, õli aitab. Muud ei tahtnudki öelda. Äkki kellelgi veel mingi sarnane jama, igatahes see aitab.

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta E 29. september 2019 at 13:56

  Tere Mallukas
  Millise kreemiga ohatistest võitu said?

 • Avatar
  Vasta K 26. september 2019 at 17:32

  Oiii mul oleks ka vaja seda! Aga nagu ma aru saan, siis e-poodi neil veel ei ole toimimas?

 • Avatar
  Vasta Kristiina 26. september 2019 at 16:32

  Tundub väga hea asi, aga kurb, et ettevõte ei suutnud mu küsimusele toote kohta vastata kui neile fb postkasti kirjutasin 🙁

 • Avatar
  Vasta Kai 24. september 2019 at 20:47

  Oh, aitäh! Mu 10-kuune lapsuke on suutnud esimest korda imetamise jooksul mu nibud valusaks tõmmata. Kohe homme lähen ostan ja proovin!

 • Avatar
  Vasta H 22. september 2019 at 07:40

  Ilmselt töötab siis ohatiste jaoks ka hästi. Meil ka plaan see hankida just mehe ohatiste jaoks.

 • Avatar
  Vasta MP 17. september 2019 at 14:38

  Olen kanepiõli kasutanud kunagi ja kiidan heaks. Ka seespidiselt proovisin, mis oligi selle jaoks mõeldud, et lusikatäie võtad päevas, aga see lõhn ja maitse, eriti maitse, ajas nii öökima, et kasutasin välispidiselt edasi, kuigi mulle tundus, et seespidiselt võttes see toimis mu naha jaoks paremini, kuid juba selle maitse tõttu ei kannatanud ma seda suu kaudu manustada. Ennem ikka läks aega selle julguse kokku võtmisega, et hinge kinni hoida, et mitte lõhna tunda ja kuidagi krampis olles siis ruttu sisse võtta, neelata alla ja vett või midagi kuhjaga peale juua, et see paha maitse ruttu ära läheks ja mitte uuesti öökima hakata. Minu jaoks oli rõve, aga vb kellegi teise jaoks pole sellel maitsel midagi viga ja läheb ludinal alla. 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 17. september 2019 at 17:18

   ma maitsnud pole, aga no haisust ma juba eeldan ka maitset 😀