JUMALAITA TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

kuidas ma comarketis liputamas käisin

25. september 2019

Kuna ma tulin Mariga teraapiasse, mis tähendab seda, et mina saan kaks tundi ukse taga istuda, siis võtsin arvuti kaasa, et teiega jagada väga tähtsat seika oma elust, see tähendab imelist korda, kus ma Comarketis liputamas käisin. Aga noh, päris nii lihtne see ka ei olnud, et panin perverdimantli selja ja pistsin poe poole plagama, et seal esimesele õnnetukesele oma kehakumerusi välgutada. Või noh, ma üldiselt ei tegele selliste asjadega, et see oli pigem kogemata. Okei, räägin siis algusest peale, sest algus oli ilus, kohe väga ilus.

Teate neid riideid, mida te hoiate kapis, et äkki läheb kunagi veel selga? Mul rippus kapis üks punane OAOA kleit, mille ma kunagi instast allahindlusega skoorisin. Tellisin ta endale koju, aga vot sulle lopsu. Tee või tina, palu või põlvili maas, tõmba kõht ka sisse, aga ikka see saadanas mulle selga ei läinud. St ta tegelikult läks, aga lukk külje pealt kinni ei läinud. Mitte isegi nii, et noh veits jääb puudu, vaid konkreetselt ikka nii, et sa saad kohe aru, et sul, paksul, pole mingit asja seda kleiti endale selga vägistada.

Vot temast saigi mul selline kleit, et ei raatsinud ära anda. Polnud ju teist iial kandnud ja lootus oli, et “äkki ühel päeval”. Ja ühel kaunil päeval see tõepoolest juhtus ka, küll mitu-setu kuud hiljem. Et oli vaja midagi selga pannna ja jäi see kleit näppu ja mõtlesin korraks, et naljaviluks proovin teda selga.

Kae perra. Läks selga ja isegi lukk läks kinni! Mitte küll nii lahedalt, et oleks nagu valatult, aga no piisavalt normaalselt, et ei pidanud hinge kinni hoidma ja viieliikmelise seltskonnaga lukku kinni ka pusima. Ehk siis kleit läks selga täitsa rahuldaval moel. Võiks lausa öelda, et see müstiline asi, mida kellelgi kunagi ei juhtu, et mingi asi mis oli väike sai ootamisega parajaks, on siiski mul juhtunud.

Küll aga oli üks kehaosa, mis nagu üldse ei tahtnud kleidi sisse ära mahtuda. Pakkuge ise, mis see olla võis…

Kuna ma pidin lastele järele minema ja nendega koos poes ka käima, siis tundus nats overkill sellise üles lükatud piimariiuliga ringi lipata, seega võtsin ma rinnahoidja alt ära ja probleem tundus lahendatud olevat, sest kui rinnakas seal tisse kokku ei lükanud, siis tundus kleit veits normaalsem. Esialgu…

Selleks ajaks, kui ma lasteaeda jõudsin hoidsin ma juba käsi tisside ees, sest ma sain aru, et rinnahoidja hoidis seda kleiti nagu kuidagi üleval, aga nüüd, ilma rinnakata, vajus kleit kahte lehte laiali ja tulemuseks oli see, et kõik tahtis muudkui välja kippuda. Ja no muidugi polnud mul just siis mingit jakki ega miskit ka kaasas.

Järvel tulid veel mitu inimest juttu puhuma, et jouu, sa see Mallukas v? Ma varjasin elu eest tisse ja tegin nendega juttu, endal mega mark, et nagu kas ma veel paljastavamat asja ei saanud selga panna. Et enne on mure, et äkki olen liiga “tissid väljas”, aga nüüd on konkreetselt TISSID VÄLJAS. Ilus.

Igatahes, elasin selle kõik kuidagi üle ja kiirustasin juba koju, kui täpselt enne kodutänavasse keeramist meenus, et piim jäi ostmata. Ja muidu ei saa ju kohvi juua! Seega keerasin naksti Comarketisse, et piim ära osta. Poes jäi veel üht koma teist näppu, valisin seal paraviisi banaane, kui ligi astus naisterahvas.

“Vabandage..”

-“Jah.” vastasin ma lihtsalt, sest ära tõusnud ja üleolev mina arvas loomulikult, et jälle tuleb keegi, et tsau, kas sa see Mallukas ja ma ütlen, et jaaa omg ma olen see mallukas, ostan siin banaani, wazzaaaaa.

“Teil on kleit natuke pahasti,” ütles ta hoopis.

Ma vaatasin alla ja nägin, et mu parem rind vedeleb kleidist konkreetselt välja. Mitte nagu veits nippslipp, vaid nagu fully, tere, siin ma olen. Kuulsa Molluka parem rind, tere, meeldiv tutvuda.

Toppisin selle vigurvända uuesti kleiti, pomisesin naisterahvale tänusõnu ja tormasin poest välja. Okei, maksin ka, päris poevargaks peale liputamist ma ka saada ei tahtnud.

Et jah, selline lugu. Loo moraal, et… kandke rinnakat.

Nii oli kodus enne välja minekut, kui ma olin sättinud selle normaalsemaks, tundub okei ju?

kohe, kui veits liigutasin, oli ta nii….

Ilmselt ei ole head halvata. Et hea on, kui saad endale midagi selga venitatud, aga teinekord mõtled, et what was the price of that ?

 

Loe ka neid postitusi!

17 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Väike Myy 29. september 2019 at 17:28

    Mallukas, uus teema : küsi teie KÕIGE piinlikumad lood ja nalja saab. Mul ka üks.

  • Avatar
    Vasta M 25. september 2019 at 18:40

    Varsti on elu24’s uudis :”Mallukas kais poes liputamas” ??

  • Avatar
    Vasta Anu 25. september 2019 at 11:42

    jeah, väike haaknõel või paar nõelapistet abiks. been there, done that.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 25. september 2019 at 11:26

    Aga vâga ilus kleit muidu küll!

  • Avatar
    Vasta Leena 25. september 2019 at 10:57

    Mul sarnase ülaosaga kleit ja mul pisikese haaknõelaga seest poolt kinnitatud, et väga laiali ei valguks see osa

  • Avatar
    Vasta noamda 25. september 2019 at 10:36

    jaa, sind nähti jah selle palja tissiga ringi vudimas 🙂 Sa vist alles viimasel hetkel avastasid selle või siis öeldi sulle 🙂

  • Avatar
    Vasta Airi 25. september 2019 at 09:31

    Ma tulin üks kord mehe vanematele ust avama, endal rind paljas, nagu täiesti paljas rippus inetamisrinnakast ja imetamissärgist välja?‍♀️. Nii mark polnud mul vist never olla. Aga ma olin niiii väsinud tol hommikul, beebi oli mingi 3 kuune äkki, just toitsin teda ja ta jäi magama, ise jäin rind paljas temaga tukkuma. Kuulsin läbi une koputust, jooksin ust avama no ja täiesti ununes see kuradi tiss tagasi peita. Ei pea vist mainima, et mehe isa oli nagu…WTF?.

    • Avatar
      Vasta wazza 25. september 2019 at 21:53

      😀 😀 😀 sry, nii irnun

  • Avatar
    Vasta Xena 25. september 2019 at 09:26

    Mäletan kuidas palju aastaid tagasi restoranis käisin ja peale tualetis käimist kohe tundsin kuidas kõik mulle järele vaatasid ja pilguga saatsid…. Muidugi , mul oli ju nii ilus kleit ja ise kah üles löödud …. TEGELIKULT oli kleidisaba sukkpükste sisse jäänud , nii et tagant vaadates võis ikka päris näotu pilt olla 🙁

  • Avatar
    Vasta Annika 25. september 2019 at 09:11

    ???

    Mul oli esimese lapsega rinnahoidja väike imetades, no ei osanud arvestada, et kolm numbrit suuremat on vaja.
    Ja siis näitasin niplit mingile vanamehele arsti ukse taga ketsipaelu sidudes. Ega too midagi öelnud, õues märkasin.
    Aitäh sulle jagamast selliseid piinlikke lugusid, tundsin ennast tol hetkel ainukesena maailmas ja nii lollina.

  • Avatar
    Vasta Merilin 25. september 2019 at 09:09

    Ma küsiks hoopis, et mis teraapias Te Mariga käite? Kas kõne arenguga seoses?

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. september 2019 at 09:11

      Jaa, Maril on reh.plaan, mille sees siis loovteraapia, eripedagoog ja lastepsühholoog.

      • Avatar
        Vasta Kristel 25. september 2019 at 13:48

        Hei. Kas viitsiksid pikemalt kasvõi privaatselt kirjutada kuidas said? Perearst/SKA ilmselt ja kas ka näed kasu, palju kordi käia saab jne? Meil kõnega probleem ja praegu näen ainsa lahendusena eralogopeed palgata, sest lasteaias logopeedi pole, korra nädalas saab käia õppenõustamiskeskuse logopeedi juures ning haiglasse saaks saatekirja 10ks korraks, aga tööd on vaja teha järjepidevalt ja mitu korda nädalas. Et kui jalgratas on leiutatud, siis ma ei pea ise hakkama ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 25. september 2019 at 15:33

          Seda saab kenasti nii, et SKA’s esitad puudetaotluse ja siis saadki 🙂

        • Avatar
          Vasta E. 25. september 2019 at 20:28

          Ma soovitaks esimese asjana hoopis Rajaleidjasse pöörduda. Nende spetsialistid annavad nõu, et kas on vaja lapsele üldse puuet määrata (tegelikult ainult kõne probleemiga ei määratagi) või piisab sellest, et laps tasandusrühma suunata, kus logopeed iga päev rühmas kohapeal.

  • Avatar
    Vasta Külli 25. september 2019 at 09:03

    Väga ilus kleit ja ma arvan, et paar nõelapistega saab ka dekoltee parjaks reguleerida. Lihtsalt see laialivajumiskoht tuleb kindlalt kinnitada ja saad kleidikandmist edasi nautida . Ma olen endale mitu samasuguse üliavara kaelusega suvekleiti nii ise kantavaks teinud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. september 2019 at 09:11

      Jaa, edaspidi küll, aga tol hetkel polnud nagu väga miskit teha, ma poes niidi-nõelaga ei käi 😀