JUMALAITA

appi, hull ahistab, saate aidata ka

3. oktoober 2019

Ei möödu päeva ka, kui keegi jälle mulle ei saada screene sellest hirr-rrr-rrmsast lehest “eestlaste kolmnurk” kus trussikumiisu üle päeva minust-Kardost juttu teeb, linke jagab ja videosid vorbib. Mul on alati suht suva olnud, sest ma ta lehte ei jälgi, seal grupis ei ole ja üldse olen ma võtnud hoiaku, et ta on haige inimene, ma ei taha teda torkida, et tal ilmselt niigi raske.

Kes on trussikumiisu? Tegelikult on ta nimi Heleri, aga talle meeldib ennast kutsuda nimega Jobu (see on ta juutuubi kasutaja). Kuidas ma teda tean? Ta oli Kardo eks…

Muidu poleks nagu hullu midagi, inimesel ikka on ekse, aga see naine on mingi järgmine level hullumeelsest. Ei taha pahasti öelda, aga kuidas sa muidu seletaksid seda, et ta viimased aasta aega vähemalt üle nädala minust või Kardost kuidagi juttu teeb. Okei, juttu võib inimene teha, aga ta jutt on ka nii pooletoobine, et endal piinlik lugeda/vaadata. Näiteks rõhutab ta pidevalt, kuidas ta Kardoga meie suhte ajal seksis ja kuidas Kardo ta maha jättis, sest ta oli liiga paks. Nagu ma tean, et enamik teist ei tea Kardot päriselt, aga jah, Kardo oleks vist viimane inimene maailmas, kui jätaks kellegi kehakaalu pärast maha. Pigem mängis rolli rohkem see, et inimene on segane.

Sry, naljakas sidebar. Ükskord istume Kardoga ja ma ütlen, et iuuu, mõtle, sa oled trussikumiisuga seksinud.

“Jaaa, ma teaaan! See on sama jube, kui et seksid kellegagi ja siis saad pärast teada, et ta oli hoopis mees…. Samas see oleks isegi parem olnud…”

Igatahes. Trussikumiisu reaalselt ahistab. Nagu nii intensiivselt aina võtab mind ja mu pere jutuks, et ausalt, kui meist kumbki kaduma jääb, siis palun otsige ta aiast või keldrist. Ma saan aru, et võibki rääkida kellest tahes, aga no… palun väga:

TA TEGI RÄPILOO MINUST –  LINK

SIIS TEGI TA UUE VERSIOONI SAMAST LOOST – LINK

SIIN TA RÄÄGIB, KUIDAS TA MALLUKALE PETMISEGA VAHELE JÄI – LINK

SIIN TA HALAB, ET MIS SAAB TEMAST, KUI MINU JA KARDO SUHE LÄBI ON – LINK

SIIN TA PALUB ABI, SEST ME EI TEE KARDOGA ENAM LAPSI – LINK

SIIN TA RÄÄGIB, MIKS TA KARDOT TAGASI TAHAB- LINK

SIIN OLLA LUULETUS MINUST JA KARDOST – LINK

SIIN TA RÄÄGIB, ET KARDO VIIDI MAALE- LINK

SIIN ON VIDEO LIHTSALT KARDOST- LINK

SIIN TA RÄÄGIB, KUIDAS TA KARDOST ÜLE SAAB – LINK

SIIN TA RÄÄGIB, ET MA OLEN TALLE VÕLGU – LINK

SIIN TA RÄÄGIB, ET PEAKS MIND KOHTUSSE ANDMA – LINK

Millest need videod tegelikult räägivad, ma ei tea, olen vaid mõnda neist korraks lahti klikanud, aga endal on nii piinlik vaadata ja lisaks on mul oma ajaga paremat ka teha. Kogu aeg mõtlesin, et ah, kui ma ei reageeri, küll ta maha rahuneb. Aga ta tõesti ei rahune. Ta on mingile oma kunagisele sõbrannale rääkinud ka, et ta tahab kuulus olla, et vahendeid valimata. Noh, nüüd ta siis on leidnud selle vahendi, et ta räägib aina minust ja lõpuks ma ju pean murduma ja teda “promoma”. Näete, palun väga, promongi ta kanalit nii et tolmab.

Mida ma tegelikult teilt palun, ega ma muud ei tahagi teha, et … laseme ta juutuubi kanali kinni panna. Kuuldatavasti kui kedagi piisavalt reportida, siis paneb Youtube lehe ise kinni, äkki aitab? Kes viitsib, võib reportida kõiki neid, piisab ühest ka, kui kõiki ei viitsi.

video all on kolm punktikest, seal on TEAVITA

Sealt vali, et ahistav sisu.

Ega ma seda hullu peatada ei saa, aga natukene tahaks vastu ka kiusata. Kas see on väga nõme minust v? ?

Loe ka neid postitusi!

65 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Coco 4. november 2019 at 18:14

    Olen ise ka juhtumisi sattunud kahjuks ta videode peale, ise endalt küsides, et whyy? Minuarust ei ole sa midagi valesti teinud ja ma ei saa aru, kuidas oled suutnud nii kaua kannatlik olla. See on ilmselgelt ahistav.. ja ma loodan siiralt, et see nali lõppeb. Mina kindlasti reportin. Ole tugev 🙂

  • Avatar
    Vasta kati 14. oktoober 2019 at 04:06

    kas see on sama inimene kes raja teelena videosid teeb ja nn arvamusliider on?
    https://buduaar.tv3.ee/Article/comments/helery-kirjutab-milline-on-ideaalne-naine

  • Avatar
    Vasta Ple tähtis 8. oktoober 2019 at 23:38

    No bljaa selliseid eitesid ei kannata nag see TrussikaMiisu(oih Eesti jobude jumal vb)
    Nag kas tal on tõesti nii raske aru saada et see jobu on ise süüdi et Kardo ta maha jättis(ma ei kaitse mitte kedagi nii et jahm)saagu krt sellest üle juba et Kardol on uus tüdruk juba ja ei ole vaja tal selle pärast Mallukat ja Kardot ahistama hakata
    See ple mingi Ameerika kus sa võid arvata et saad kõike teha ja neid inimesi mõjutada selle pärast ja ss kohtusse minna ja jama suust välja ajad
    See täielik debiilsuse tipp lic
    (Dvj ma repordin jobu ära)

  • Avatar
    Vasta hämmingus ema 7. oktoober 2019 at 18:00

    Trussikumiisu, kui sa juhtud nüüd siinse teema kommentaare lugema, suiis tahan sulle südamerahustuseks öelda, et olen keskeas puuduva töövõimega penskar ja kui sa mingi oma lolluse pärast ka annaksid malluka kohtusse, siis mina olen üks neist, kes malluka kohtu asju kinni maksma pole võimeline, sest minu sissetulek seda ei võimalda. Trussikumiisu arvas, et me maksame malluka kohtujamasid ka kinni. Mina olen lihtsalt niisama blogi lugeja ega suuda midagi maksta. Olgu see teadmine trussikumiisule siis kergenduseks, aga arvan, et ega ta minu juttu nagunii ei usu, sest kuidas ta muidu selliseid lolle videosid toota suudab. Ravi kuluks tõesti ära. Veebikonstaabel oleks esialgu jah parim lahendus. Las kutsub sellise inimese korrale ja kui ei aita, saab haiglaravile.

  • Avatar
    Vasta inimene 7. oktoober 2019 at 16:21

    Appi, see tütarlaps vajab haiglaravi.

  • Avatar
    Vasta ei olegi nime 5. oktoober 2019 at 20:46

    ohohohoooo.
    vot see on tase.
    poleks arvanudki.
    ma saan aru, milles on teema. ta püüab kuulsuse najal kuulsaks saada. ja nii iizi see ongi.
    sa mõtle, millist reklaami sa talle praegu teed. ja ta kasutab seda lihtsalt ära.
    mina vaatasin suure osa videodest läbi. väga raske on aru saada, tema kõnest. aga see on ilmslet kaasasündinud eripära, seega selle kallal ei virise. aga kui ta mingis videos kiidab meest taevani, et on parim, mis maailmas olemas on, siis viimases kurdab, et ta abielu lõhki ja värki… kuidas siis nii?
    ja mingi kahtlane teema on nende inglise keelset kommetaaridega. mis seal küll toimub, et mingid imelikud kommentaarid tulevad. kuidas selline asi käib? korjatakse mingi robotiga asju kokku ve?

  • Avatar
    Vasta Mari 5. oktoober 2019 at 17:36

    “Trussarimiisu”on omale õige nime pannud,Jobu(nagu rusikas silmaauku)

  • Avatar
    Vasta Kerts 5. oktoober 2019 at 14:25

    Minu arust sellel tädil seal kupli all on midagi tàiega puudu. Väga labane naine minu arust

  • Avatar
    Vasta L.I 5. oktoober 2019 at 11:01

    Mulle tundub, et ta mingi väga kurva lapsepõlvega inimene.
    Ma vaatasin paari tema videot…
    Tõesti, endal hakkab piinlik.
    Ja tundub, et ta naudib seda, mida ta teeb. Väga palju seksuaalse alatooniga viiteid, ta võiks ju kohe päris täiskasvanuärisse ära minna.
    Seal saab paljaid nipleid välgutada ja rindkere pealt sõrmega jogurtit lutsida.

    • Avatar
      Vasta jobu 29. august 2023 at 15:57

      Läksingi, aitäh soovitamast 🥰😎

  • Avatar
    Vasta Kati 5. oktoober 2019 at 05:59

    No ta ju teeb seda ilmselgelt selleks, et oma 18+ kanalit promoda…igal pool lingid ja viited kus võimalik. FB seinal v kuskil tal oli kommentaarides, et avastas, et lolli jutu ajamisega saab rikkaks ja hakkas juutuuberiks.
    Ja kui vaadata, siis YT kanalil on videodel suht vähe vaatamisi, kõik vähegi popimad räägivad Kardost või sinust, seega…..tulus feim…

  • Avatar
    Vasta Älis 4. oktoober 2019 at 21:17

    Reporti saab kindla peale..appi kui haigee!!! On ikka hulle meie keskel???.

  • Avatar
    Vasta PUUTUB 4. oktoober 2019 at 20:02

    Tehtud! Loodame reaalselt, et ta youtube kanal suletakse või vähemalt see video eemaldatakse.

  • Avatar
    Vasta Lisnet 4. oktoober 2019 at 19:40

    Tegelikult on see ju lausa kohtukeissi väärt 😛

  • Avatar
    Vasta ann 4. oktoober 2019 at 13:28

    Aga mine politseisse või tee ka kohtule avaldus kuna ta ju kiusab vms Teie perekonda,samas kui lapsed kord kooli lähevad võidakse hakkata kiusama nende videote pärast mis see HULL teeb ja see pole okei 🙁

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. oktoober 2019 at 13:38

      Mis mu lapsed sellesse hullu puutuvad 😀

  • Avatar
    Vasta Nimi 4. oktoober 2019 at 12:05

    Pada sõimab katelt , ühed mustad mõlemad . Seda siin lugedes ma ütleksin ,et tegelikult pole sa ju ise ka sittagi parem , kui see
    trussikumiisu . See muidugi igapäevane ,et mis ühele on lubatud , seda teisele ei ole !

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. oktoober 2019 at 12:18

      Põhjenda ka siis, kellest ma aasta otsa soigunud olen, et see mulle lubatud oleks?

      • Avatar
        Vasta Mina 5. oktoober 2019 at 07:51

        Panin kõikidele “teavita.” Kuidagi nii vastu hakkas ta jutt. Vaatasin mõnda videot lausa otsast lõpuni. Ma ei taha nüüd kellelegi halvasti öelda, aga mul on tunne, et see inimene vajab abi. Kuidagi liiga obsessed on sinu ja Kardo tegemistest. Mul endal on ka kogemus sellega, kuidas üks inimene võib ahistavaks muutuda. Saatis sõnumeid, helistas, fb oli täis ta haigeid kirjutisi. Korra tekkis hirm isegi. Tal polnud ka peas kõik korras. Õnneks kestis see lühikest aega, aga jube oli ikka.

  • Avatar
    Vasta Merle 4. oktoober 2019 at 11:32

    Vaatasin täna seda videot ja no aina hullemaks asi läheb. Report pantud ja ma loodan,et sellest on abi ja ta kanal pannakse kinni!!! Ta saab muidugi teha uue kanali aga ehk see natuke raputab teda. Õudne moor ikka!!!

  • Avatar
    Vasta Neegripärasool 4. oktoober 2019 at 11:27

    Tere Mallukas,üldiselt ma pole ei sinu ega sinu tegemistega kursis,oled minujaoks olnud üks tavaline suunamudija nagu iga teine tuuber..
    Seekord võtsin kätte ja lugesin su postituse läbi,ning pean ütlema,et tussikiisu on reporditud!

  • Avatar
    Vasta Lucita 4. oktoober 2019 at 10:05

    Tehtud. Loodame, et ta youtube pannakse varsti kinni?

  • Avatar
    Vasta Lusja 4. oktoober 2019 at 08:58

    Purk ja helkur??? Appi natuke õõvastav on selline ahistaja. Miks ta praegune mees laseb tal sellega tegeleda, kuidas ta sellesse suhtub huvitav…

    • Avatar
      Vasta T. 6. oktoober 2019 at 14:14

      Küsitav, et tal üldse mingi mees on. Või kui, siis too peab ka olema vähemalt sama veider…….. :/

  • Avatar
    Vasta Ellekaz 4. oktoober 2019 at 08:52

    Ma arvan et ma olen oma andel raisku last minna. Ma peaks ka luuletaja olema. Huvi pärast vaatasin selle luuletuse ära. Seal oli pm kaks sõna Mallukas ja Kardo. Mul võttis küll kõhedaks seest…

  • Avatar
    Vasta Age 4. oktoober 2019 at 07:03

    Võlgu purk ja helkur, mis selles purgis nii erilist on, et lahutuse korral oli oht neist ilma jääda? ??‍♀️ ? mu silmad on kõike näinud ja kõrvad kuulnud, aga see oli tase omaette.

    • Avatar
      Vasta inimene 7. oktoober 2019 at 16:23

      Jah, noh, mis siis saab nüüd selle purgi ja helkurita, Issand jumal, saatke ometi ära need talle, pidulikult ja šlefiga.

  • Avatar
    Vasta appi! 4. oktoober 2019 at 05:45

    mina vaatasin mingit videot kus ta palub kahte põhjust miks ta Kardot peaks üldse tagasi tahtma ja viskab õhku küsimuse,et äkki ta tahab hoopis Mallut!?
    Jah,tüdruk on peast soe ja vajab abi!

  • Avatar
    Vasta Kats 4. oktoober 2019 at 00:49

    Tehtud?

  • Avatar
    Vasta M 4. oktoober 2019 at 00:18

    Kogu aeg mõtlesin, et kust see “trussikumiisu”-hüüdnimi tuleb 😀
    https://elu24.postimees.ee/32692/suvemiisu-nr-9-helery-motsar Nüüd saan aru, see hüüdnimi igati õigustab ennast 😀 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Nella 4. oktoober 2019 at 00:14

    Püha ropp sõna, misasja ma vaatasin. ?

  • Avatar
    Vasta S. 3. oktoober 2019 at 23:28

    Reportisin kõik videod ära mis sa siia blogisse panid! Väga hull inimene ikka. Kardol vist ka väga kõhe, et tal selline eks on? Või kuidas ta ise sellesse suhtub?

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. oktoober 2019 at 09:11

      Ega jah ta just rõõmus selle üle ei ole 😀

  • Avatar
    Vasta ENimetu 3. oktoober 2019 at 23:24

    Ma soovitan täitsa tõsiselt see veebikonstaablile edastada. Ilmselt see inimene ja olukord vajavad lisaks ka teist moodi sekkumist. Tundub, et ta ei tule endaga ise toime ning võib-olla ta ei oska õigel viisil abi küsida …

  • Avatar
    Vasta A 3. oktoober 2019 at 23:10

    Reportisin kõiki lingitud videosid, sest nagu ausalt. Pidin telefonil hääle maha võtma, et ei kuuleks seda rumalat juttu… ?

  • Avatar
    Vasta Triin 3. oktoober 2019 at 22:56

    Ta ilmselgelt tahab, et sa temast räägiksid ja sellega talle vaatamisi ja jälgijaid genereeriksid. Seega lihtsalt bloki ja ignoreeri ja küll ta lõpuks tööle läheb ja oma elu elama hakkab

  • Avatar
    Vasta Memm 3. oktoober 2019 at 22:38

    Tean seda eite läbi sinu blogi ja olen suutnud elada nii, et kordagi ei ava tema vloge ega muud rämpsu, mida see elukas on internetti üles loopinud. Täna lähen ja repordin mõnuga kohe ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 3. oktoober 2019 at 21:56

    Liitusin kunagi selle grupiga uudishimust, et millest kogu see hype ja see kuiiii palju ta sinust juttu teeb on väga murettekitav. Siin ei ole kahtlustki, et tegemist on vaimselt häiritud isikuga ja ma loodan südamest, et tal on lähedasi inimesi, kes teda aitavad.

    • Avatar
      Vasta Mari 4. oktoober 2019 at 00:22

      Ta on kuumem ja huvitavam kui sina.

  • Avatar
    Vasta Vesper 3. oktoober 2019 at 21:23

    Kui vana ta on?

  • Avatar
    Vasta Inimene 3. oktoober 2019 at 21:22

    Kas Kardo siis päriselt magas temaga teie suhte ajal?
    ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. oktoober 2019 at 23:05

      Ei ?

  • Avatar
    Vasta Mari 3. oktoober 2019 at 20:21

    Miks tal neid välismaiseid positiivseid kommentaare nii palju on? Need nkn vist aru ei saa millest ta räägib ?

    • Avatar
      Vasta Kadri 3. oktoober 2019 at 20:54

      Ostetud

  • Avatar
    Vasta Polesõnu 3. oktoober 2019 at 20:14

    Jeeeesusmariiiiiaaaaa?? Ma suutsin seda jubedust vaadata vaid 5sek kui kinni panin. ? Jumal.. sa näed ja ei mürista?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Kaua üks inimene jaksab

  • Avatar
    Vasta Mannakas 3. oktoober 2019 at 19:58

    Miisu miisuks see ei tundu kõige kirkam kriit
    Aga kuidas tema mees sellega kaasa läheb??
    Et ütlebki: muidugi nuta oma eksi…

    • Avatar
      Vasta p.k.l.a 6. oktoober 2019 at 08:34

      mees? mingis vidieos halab, et meest polegi enam ju.

  • Avatar
    Vasta Keidy 3. oktoober 2019 at 19:53

    Olen küll kunagi mingit videot tal vaadanud aga siis sain aru, et inimesel pole kõik korras ja pole rohkem huvi tundnud 😀 Kuna lingid ilusti olemas mõtlesin seda luuletust kuulata, ilmselt pole pikk (õnneks a ei pidanud pettuma). Esimese video vältel jäi luuletus kuulmata, sest üritasin aru saada, kas seal kulmu kohal on “Mallukas” 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Krr 3. oktoober 2019 at 19:46

    No ma lootsin vähemalt, et neid videosid on vähemalt huvitav vaadata – aga ma pole elus, midagi nii igavat näinud :). Ma ei viitsinud ühtegi videot lõpuni vaadata (tegelt isegi keskele mitte). Kuidas on võimalik nii aeglaselt rääkida ja mittemidagi ütlevaid surmigavaid lauseid moodustada…. Mul tekkis sama küsimus, et kas ta on päriselt mingi diagnoosiga? Seekanal väärib tõesti kinni panemist…

  • Avatar
    Vasta Karmen 3. oktoober 2019 at 19:43

    Hahaa, selle tšiki kupli all küll kõik korras pole 😀 ja no see titahäälega rääkimine – huge lol 😀 ei tea, kas tal endal mark pole selliseid videosid ülesse laadida? 😀

    • Avatar
      Vasta Merilin 3. oktoober 2019 at 20:13

      Ma reportisin mitut videot.
      Olen ka selle hullu videoid näinud ja no see on ikka päris ahistav mida ta teeb teie perele!
      Loodame et pannakse kanal kinni lõpuks!

  • Avatar
    Vasta M 3. oktoober 2019 at 19:39

    Vaata luuletuse video ära ikka, haigee inimene ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. oktoober 2019 at 19:44

      ma ei taha 😀

  • Avatar
    Vasta Mailis 3. oktoober 2019 at 19:30

    hmm, ok 😀
    Ma vaatasin praegu seda kohtu videot ja sain üksjagu targemaks 😀
    Esiteks ma ei teadnudki, et sa sundisid ta halba abiellu ja suhtesse :O
    Teiseks sundisid sa ta pornopilte tegema :O
    Ja kolmandaks, mis on kõige shokeerivam…. sa oled ta ema??? :O :O
    samas kolmas seletaks kuidas sa said teda kõigeks muuks sundida ja omad tohutut mõjujõudu tema üle 😀

  • Avatar
    Vasta Sirly 3. oktoober 2019 at 19:04

    Ma ei hakanud avama, aga kõhe oli su juttu lugeda. Ega tea tõesti, targem karta…

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. oktoober 2019 at 19:11

      No ausalt, need videod veel kõhedamad, räägib sellise tasase vaikse titehäälega nagu meelega…creeeeepyyyy

  • Avatar
    Vasta tuti 3. oktoober 2019 at 19:01

    lol! vaata selle kohtu video kommentaare.. tsikk konkreetselt ostab omale kommentaare #piinlik

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. oktoober 2019 at 19:02

      Jaa, tal iga video all need, just vaatasin, kui linke otsisin 🙂

      • Avatar
        Vasta tuti 3. oktoober 2019 at 19:04

        well… that’s awkward..

  • Avatar
    Vasta A 3. oktoober 2019 at 19:00

    MA nõuaks politselit mingit lähenemiskeeldu v muud sellist, kes teab millal selline inimene ohtlikuks muutub.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. oktoober 2019 at 19:01

      no ta pole mulle midagi teinud ju teoreetiliselt

  • Avatar
    Vasta hämmingus ema 3. oktoober 2019 at 18:59

    Appi, appi, appi! Kui vana või noor see inimene on? Ma vaatasin selle video praegu ära, kus tal oli mure,et te kõik selleks tegite, et lapsi enam mitte saada. Mis on temal sellega pistmist, kui palju keegi oma perre lapsi tahab. Mul ei ole lihtsalt sõnu! Ma vaatasin seda lühikest videot ja ma mõtlesin, et tal on vist vaimne puue. No ei ole normaalne selline asi!!! Kui tal on Eesti iibe pärast mure ja tahab sünnitusmasin olla, kes tal keelab, sünnitagu või 50 last, aga see ei ole tema asi, kui palju keegi oma perre lapsi soovib. Karauul, mul tõesti pole enam sõnu, et mis toimub selle inimese peas!!! Kui tal on vaimne puue ja hullupaberid ja ta on süüdimatu, siis ei aita siin kohus ka. Äkki peaks kuidagi ta sundravile kinnisesse osakonda saama. Võiks tema KOV sotsiaalametnikule meilida ja kõik need videolingid ka meili panna. Äkki saaks inimene psühhiaatrilt abi, kas siis ambulatoorselt või statsionaarselt.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. oktoober 2019 at 19:01

      Ma ei tea, kui vana ta on

    • Avatar
      Vasta Kaja 4. oktoober 2019 at 10:54

      Ma vaatasin ùhte videot kus 20 min lihtsalt mingi Mallu ja Kardo teema käis. No ausalt tal puhub seal üleval tuul. Kardo on tal ikka sinna kuplisse kinni jäänud. Tegelikult lihtsalt pole sõnu.

  • Avatar
    Vasta Kaila 3. oktoober 2019 at 18:55

    No kohe videost näha, et vaimselt pole inimene korras ?‍♀️.