JUMALAITA KARDO

miks ma eile Kardo peale närvi läksin

17. oktoober 2019

Mõtlesin, et toon oma blogisse tagasi veits seda vana head “mis ma tegin ja kus ma käisin” suvajuttu, nagu siin osad ütlesid, et võiks täitsa lugeda. No vot, täna on kohe midagi eriti mahlakat kirjutada – nimelt ma läksin eile Kardo peale närvi ja tüli alustas see sama bardakk, mis tema arvutituba eila oli. Kardo läks “Lendet magama panema”, ehk siis ise rahulikult lõunaund magama koos Lendega, mina aga sorteerisin seda kohutavat riidehunnikut ja läksin iga minutiga aina rohkem närvi, sest no MIKS ma seda koristama pean. Või nagu, miks see kunagi Kardo ei ole, kes sellega tegeleks. Ise istub seal kogu aeg, aga selle asemel, et seda korda teha, siis viskab striimide ajaks sinna tekihunniku peale ja nii see seal passib selle hetkeni, kuni ma ise ei suuda seda enam taluda ja koristan ära.

Et nagu mul tohujaaa muid asju ka teha, kui mingeid riided sorteerida, tööd, pilte, kirjutada, aga eiii. Istu siin ja sorteeri riided, samal ajal kui Kardo lõunaund koos lapsega tudub. Eriti närvi ajas see mõte, et mõnikord ta teeb nii, et viib “Marta magama” ehk siis magab temaga 2h ja siis kohe peale seda “viib Lende magama” ehk siis magab tuimalt 3-5 tundi päevast maha. Nagu mida kuradit. Härral on vaja poole ööni arvutis passida ja siis pärast on muidugi päeval uni, ega ma ei imesta ka.

Igatahes selleks ajaks kui Kardo alla jõudis olin ma juba püha viha täis, tõstsin laste peale häält, kuigi nemad polnd milleski süüdi ja lõpuks valasin kogu selle jutu Kardole ka ette. Aga mul on selline paha omadus, et kui ma närvi lähen, siis ma hakkan nutma ja see ajab mind veel eriti närvi, sest ma ei taha nutta ja nn oma nõrkust näidata, vaid ma parema meelega karjuks täiest kõrist või miskit. Aga paraku ma suurem asi karjuja ei ole ja nuttu mul tagasi hoida ei olnud võimalik, seega pikka vestlust ei tulnud, sest ma pagesin ülakorrusele.

Sõbranna siis ütles, et mis sa ikka Kardokese peale pahane oled, et tema ju on kogu aeg kodus ja sina käid ju palju tihemini väljas jne, aga point on selles, et Kardo oluliselt ei TAHA väljas käia. Jah, eks ta ikka käib mingitel üritustel aeg-ajalt, aga et ala läheks niisama linna välja, see talle vist väga ei ahvatle. Seega ei ole see mingi temapoolne vastutulek, et ta lastega kodus on, kui mina väljas käin, sest ma nagunii TAHAN rohkem käia. Mul konkreetselt vahepeal ongi nii, et päev läbi töötan, koristan, töötlen pilte, vastan mingitele meilidele, teen kokkuleppeid blablabla, noh, ajan asju, mis on vaja teha ja siis korrastan kodu mingil määral, sest seda on ka vaja teha. Lisaks orgunnin stuudio remonti JA lastetoa remonti ja samal ajal Kardo… magab viis tundi lõunaund ja siis koristab kuus tundi aeda. Nagu for fuck sake, korista parem toas või midagi, mul sellest aiast mega suva, see ei kriibi mu silma nii väga kui sassis on, tuba aga küll.

Igatahes, mitte et ma kurta tahaks, aga lihtsalt mul on üsna stressirikas elu ja miljon toimetust ja tegemist ja samal ajal Kardo siin muretult kulgeb ringi ja ise enda algatusel kuidagi nagu üldse ei tundu, et ta mind väga selle elukesega siin aitaks. Et kui ma ütlen, et kle, tee seda või teist, siis teeb. Aga et ise jalad persse alt välja võtaks, oh ei. Ja ma ei viitsi nagu tema ema ka olla, et sunnin muudkui, et kuule, pliis korista oma toast mustad nõud ja taara ära või miskit.

Eks ma ise olen ka samasugune ja selle pärast ma seda enamasti pahaks ei panegi, aga ma arvan, et mul see “pohui teen kõik ise ära ja olen zen mutt” tulebki sellest, et ma saan väljas käia. Tõsiselt ka, et nagu muidu jookseksin kokku ja keeksin täiega üle, aga kuna ma saan vahepeal välja minna ja sõbrantsiga mõnusa rieslingu restos ära lahendada, siis on pärast nagu jumala okei.

Nagu öeldud, me ei tülitse eriti Kardoga kunagi ja isegi eilset vist ei saa tüli alla liigitada, sest ta ei saand sõnagi sekka öelda ja pärast ma lihtsalt ei rääkinud temaga. Nüüd olen obv maha rahunenud ja elame jälle oma elukest harilikul moel, ainult Kardo tuba on korras (thanks to you know who), muu läheb ikka vanaviisi, sest siin ma olen ja blogin, Kardo aga “läks Martat magama panema”. Õnneks Marta enne kiskus mu arvutit ja kiunus heleda häälega, seega oli mul pigem hea meel, et nad kumbki siin ees ei tölla, haha.

Lõpetuseks teile üks naljakas screen. Nimelt on keegi teinud endale Kardo pildiga Tinderikoanto. Muidugi see võib varjunimega Kardo ka olla, annaks siis jumal, et ta sedakaudu endale mõne lisanaise leiaks, aitaks siis lõpuks keegi mind ka siin majapidamisega.

Et vot sellised skandaalsed lood siinpool sood. Millal ja miks teie viimati oma mehega tülitsesite?

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar