JUMALAITA TERVISEJUTUD

too much information

29. märts 2023

Mina ei saa aru, kuidas ma eelmine kord peale seda imu juba 6h hiljem blogisin, sest ma praegu suudan hädavaevu korraks arvuti kätte võtta alles praegu. 6h peale oppi olin ma ikka narkoosist in and out ja praegu on mul selline tunne, et ma olen rekka alla jäänud, peksa saanud ja lisaks tahaks iga jumala asja peale oksendada.

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kai 30. märts 2023 at 08:46

  Tere! Omg🙄 Ma aprilli lõpus plastikale. Arvatavasti ka lahklise kokku tõmbamine. Tööl ütlesin, et 2näd ja olen tagasi..no problem. Ma peaksin vist valmistuma hullemaks😬😬😬

  • Mallu
   Vasta Mallu 30. märts 2023 at 20:22

   Mul polnud ju plastika, oli aint harilik imu 😀

 • Avatar
  Vasta Sirly 29. märts 2023 at 22:11

  Mina ka peale kõhuplastikat oksendasin, kohutavalt halb oli olla. Jaksu, varsti hakkab parem! 🩷