JUMALAITA

äkki ma olen narkomuul

2. august 2022

Ma tõesti ei oska öelda, mis kuradi kriminaal ma eelmises elus olin, aga kõik selleaegsed hirmud on minuga siia ellu kaasa rännanud. Mitte et ma jube palju eelmistesse eludesse usuks või ei usuks, aga ma ei oska lihtsalt järgnevaid olukordi seletada.

Loe ka neid postitusi!

21 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Brünett 2. august 2022 at 23:39

  Ma kardan poes puldiga osta. Äkki ununeb midagi läbi skaneerida. Täitsa ausalt, mitte meelega. Eriti kaaluga müüdavaid asju. Näib, et midagi juba asjatasin kaalu juures ja panengi korvi ära. Ei ole meeles eraldi veel puldiga tegutseda. Alles viimane hetk enne maksmist avastan. Olen hajameelne. Pärast oleksin siis varas, et oii, mul läks meelest ära… Nagu joodik ütleks, oii ma jõin eile ühe õlu v just jõin keefiri. Vot nii.

 • Avatar
  Vasta Kaisa 2. august 2022 at 18:23

  Uskumatu, aga alles nüüd vaatasin esimest korda “BB” sarja. Üleeile lõpetasin. Hea, et on puhkus, sai ikka korralikult mitu osa korraga vaadata. Nii hästi tehtud!

  • Avatar
   Vasta M. 3. august 2022 at 01:18

   Mis see BB sari on? Mul on ka puhkus 😁

 • Avatar
  Vasta Kairixxx 2. august 2022 at 17:59

  Appi kui hea lugemine 😃😃 mitte et ma rõõmustaks su hirmude üle 😆

 • Avatar
  Vasta Liisi 2. august 2022 at 14:32

  Mul sama teema! Kui politsei mu taga sõidab,siis ma minetan kõik sõiduoskused ja hakkan selle gaasipedaaliga nagu idioot mängima, kord läheb liiga suureks kiirus, siis liiga väikseks. Kui aga politsei vastu sõidab või kõrval seisab, siis ma hakkan lihtsalt jumala casualilt haigutama, et nad ei saaks aru, et ma olen debiilik ja üritan hästi tavaline olla sest ega 5643x haigutamine ei ole üldse veider ju. Lennujaamas on mul üldse tunne, et ma olen kohtupinki sattunud ja nad juba ammu teavad, et ma olen suurematsorti kriminaal ja kohe-kohe lähen eluks ajaks istuma. Freaky värk, ma ütlen 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. august 2022 at 14:57

   Me oleme kõik siis eelmises elus kriminaalid olnud 😀

 • Avatar
  Vasta Eeps 2. august 2022 at 14:13

  Heheh. Vaatan just sobivalt OItNB järele. Tundub isegi fun, sari nagu see on 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. august 2022 at 14:48

   see on NIII hea sari! love it!

 • Avatar
  Vasta R. 2. august 2022 at 13:18

  Tere tulemast klubisse. Sama siin. Mina korrutan endale kõikaeg: ” käitu normaalselt, käitu tavapäraselt, ole lihtsalt norm” jne🤣
  Ma ütlen selle ära, et kui politsei paneb vaid sinised vilkurid tööle, siis ta ei taha sind peatada. Koos punaste vilkuritega tahab, et sa peatuks. Hetkel ma tean seda ja ilmselgelt sina ka, aga kui see juhtub, jeesus kristus, igakord süda tahab välja hüpata ka nende siniste vilkurite peale ja siis ma ei mäleta, et kas pidin peatuma või ei ja kui ei peatu, äkki hakkavad taga ajama ja kui kätte saavad, siis küsivad, et millal tuleb peatuda ja ma mingi paanikas olles ei mäleta ja siis nad võtavad mu autoload ära ja saadavad mu autokooli tagasi 🤣😁😁😁😁 (see mu suurim hirm, et uurivad liiklusmärkide ja värkide kohta ja ma ei oska vastata🤣). Load olnud 10+ aastat.

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. august 2022 at 14:47

   Ma muuseas ei mäletanud seda ja iga kord kui nad vilkuritega mu taga on, siis on ka essa mõte, et krt, mind võetakse vahele!! aga millega, seda ma ei tea 😀

 • Avatar
  Vasta Elisabeth 2. august 2022 at 13:07

  Minu esimene mõte alati liikluses politseid nähes on “KÄITU KAINELT!” Ja siis endamisi mõtlen vaiksemalt, et ou.. ma ei joo niisamagi alkoholi, rääkimata siis roolis olles. Wtf brain?!

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. august 2022 at 14:47

   aga peaasi, et sa kainelt käituks! 😀

 • Avatar
  Vasta Katarina 2. august 2022 at 13:03

  Ma ka kardan lennujaamade kontrolle sest kunagi lugesin raamatut mingist briti naisest kes Taisse vms reisis ja keegi oli sokutanud talle narkoosi kohvrisse (ilma tema teadmata ofc) ja siis ta sai 25a vanglakaristust

  • Avatar
   Vasta Katarina 2. august 2022 at 13:03

   Narkotsi*

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. august 2022 at 13:06

   Krt seda ei tahaks küll jah 😀

 • Avatar
  Vasta Ah ja oh 2. august 2022 at 12:55

  Ma pole teab mis ajast alkoholi tarbinud ja hiljuti sünnipäevapeol käies jõin ka ainult alkovabu jooke. Sealt ära minnes sain kohe politsei poolt peatatud ja puhuma pandud. Ja ma tõsimeeli veidi pelgasin, et äkki mul on mingi joove või jääknähud 😃
  Ei teagi, mida kartsin. Et aasta tagasi joodud vein ootamatult joovet tekitab, või siis on keegi alkovabasse siidrisse peoga promille puistanud, midagi sellist 😃

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. august 2022 at 13:06

   Tüüpiline on jah see, et aasta tagasi jõid, täna on promill 😀

   • Avatar
    Vasta Hele 2. august 2022 at 13:54

    See on ADHD. Kogen ise sama asja aga teraapia on abiks.

 • Avatar
  Vasta Mirjam 2. august 2022 at 12:49

  Oh jumal ma alati kardan liikluses politseid. Kui seljataga sõidab, siis mõtlen, kas mul autol kindlustus jms kõik korras ja jumal, et ma midagi valesti ei teeks. Ja siis kui veel puhuma pannakse appiiii, siis ma suren kohe maha 😂😂😂😂

  • Mallu
   Vasta Mallu 2. august 2022 at 13:05

   Ma puhusin ükskord 8 kuud rasedana ja olin nagu 100% kaine, nagu rasedana ikka ollakse, aga ikka kartsin, et krt äkki on promill sees 😀

   • Avatar
    Vasta Eva 2. august 2022 at 13:23

    Kuna mul tervisega jamad ja kasutan aastaid juba igapäevaselt kangeid valuvaigisteid siis mõni aasta tagasi hakkas tolli koer haukuma ja mind viidi täiendavasse kontrolli. Vot siis oli paanika. Kuigi mul oli arsti paber olemas et võin nende ravimitega reisida siis…. see tunne oli super vastik ja piinlik. Kõik vaatasid ,vähemalt mulle tundus nii ,et ma kriminaal😁