AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

kui on vaja kohtusse minna*

7. november 2019

Tore on, kui elu sulle ise vajalikud kaardid ette mängib. St kui minult paluti, et ma teile Easyfind.lawyer lehte tutvustaksin, siis ma küll ei lootnud, et jee, äkki mind kiirelt kohtusse antakse, et saaks kah lehte kasutada. Aga näete nalja, enne, kui ma tellitud postituse üles panna jõudsin, oligi mul endal seda teenust vaja, hehe, kuigi mul tegelt endal juba esindaja olemas, aga sealt lehelt saab teda ka, et noh, potatoe-potato ? Ehk siis, kust leida endale juristi või advokaati? Vahet pole, kas ähvardatatakse sind, või on sul endal vaja kohtu abi, et kelleltki miskit välja nõuda. Sellest täna räägingi.

Et jah, päris tihti kirjutavad inimesed mulle, kui Eesti esikohtuskäijale, et kuule, kust advokaati leida, kes mind aitaks, kui mind on kohtusse antud või oleks vaja ise kellegagi kohtutee jalge alla võtta. Enne ma ei osanud väga vastata, sest noh, selles linnukeissis on mul esindajaks minu enda juristist sõbranna ja Ekspress Meedia asjus kirjutas mulle ise üks advokaat ja pakkus mulle oma teenuseid. Kuna ma ei teadnud nagunii, keda palgata, siis oli asi mulle eriti lihtne. Sain temaga kokku,  veendusin, et ta tundub väga adekvaatne ja mulle sobiv esindaja ja nii ta valitud sai. Aga kui ta poleks mulle kirjutanud, siis ma ei teagi, kust ma selle esindaja leidnud oleks. Seda enam, et büroodel on ju teema, et nad ei tohi esindada kedagi, kes on nende klientide vastaspoolel. Ekspress Meedia on ainuüksi selle kogu kammajaa ajal kasutanud kaht või kolme bürood, seega mõelda, kui palju nad neid enne läbi käinud on muude asjadega. Seega kui ma kirjutasin, vastati ainult, et sry, ei saa teid esindada.

Minu advokaat ja tema kolleegid lõid hiljuti hea mugava lehel, kust hea abi saada, kui vajad esindajat. Sest see on enamikele inimestele ju täielik tuumateadus, et keda, kust, palju maksab. Nüüd on see super lihtsaks tehtud. Mine lehele Easyfind.lawyer ja seal saad kiirelt aru, keda sul vaja on.

Vot, sellise kiire värgi täidad ära ja asjast huvitatud advokaadid teevad sulle ise oma pakkumise, mille seast saad siis välja valida endale kõige sobivama, kellega sa siis niiöelda seda klikki tunned, või tema hind/jutt kõige mõistlikum. Lehe teenuse kasutamine ei maksa mitte sentigi –  muidugi advokaadile pead loomulikult maksma, tasuta õigusabi sealt ei saa, aga noh, nagunii tuleb maksta, seega parem on ju leida keegi väga hea, kellele maksta ja kes sind ka võiduni aitab.

Siin on väike tutvustav video ka. See Sandra ongi minu esindaja, ta on küll selle näoga, et ta peaks.. võitma, eks ?

Et vot, sellised lood siis. Ma oskan ise vaid seda öelda, et oleks selline leht ammu olnud, siis ma oleks raudselt sealt endale esindajat otsinud. Aga õnneks ma just “sealt” siiski esindaja sain ja siiani on mul kogemused temaga vaid väga positiivsed. Ta tundub nii tark ja osav, et ma isegi üldse ei põe, et ma pean elulõpuni vb kõik oma raha Ekspress Meediale andma ??‍♀️

*Tutvustan, sest ma arvan, et vajab hädasti tutvustamist, aga noh, nad palusid ka ?

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kaja 10. november 2019 at 01:18

  Täditütrega just ükspäev rääkisime, et tal oleks vaja juristi abi, et algatada eraisiku pankrotimenetlus. Tegelikult ei teagi, kas on pankrotimenetlus või võlgnevuste aegumise kohaldamine. Ja olekski juristi abi vaja. Mina ei teadnud, millise juristi poole pöörduda. Vaatasin seda lehte ja palju targemaks ei saanud. Valdkonna valimisel pole seal sellist, kuhu alla see teema sobiks.

  • Mallu
   Vasta Mallu 10. november 2019 at 15:25

   pane siis, et sa ei tea, mis valdkond, ühendust võetakse nii ehk naa.

 • Avatar
  Vasta Liisa 7. november 2019 at 20:38

  Lisan veel seda, et kui on vaja juriidilistel teemadel nõu küsida, siis Eestis on olemas ka tasuta õigusabi ehk juriidiline nõustamine paljudele eestlastele. Näiteks, mida mingi asja puhul teha või kust abi saada või milliseid pabereid mingiks toiminguks vaja. Lisainfot vaata siit lingilt: https://www.juristaitab.ee/et