Ilukraam Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

mõni on kingainimene, ma olen lõhnainimene*

6. detsember 2019

Mul oli periood, kus ma põhimõtteliselt kogusin erinevaid parfüüme. Mu vannitoakapp oli täis lõhnapudeleid ja mul polnud mingit ühte kindlat parfüümi, mis nn “minu lõhn” oleks olnud. Olgem ausad, siiani ei ole, kuigi kapis on lõhnaderead harvenenud. Jagasin ülejäänud sõbrannadele laiali ja kasutan siiski vaid neid, mis väga-väga meeldivad. Näiteks üks mega soodne ja hea parfüüm on minu arust Elizabeth Ardeni White Tea, mille väikse pudeli saab kätte umbes 14€ eest, aga see on tõeeesti hea ja püsib kaua peal ka. Veel oli üks mu lemmikutest D&G L’Imperatrice, mis on küll poole kallim, aga no ka super mõnus ja intensiivne parfüüm. Autos on mul ka Marry Me lõhn, mis on mul ikka haigelt kaua püsinud – pulmakingituseks sain. Aga no koheeee on ta otsas ka. Oh, just vaatan, et see alla hinnatud ja soodukas (siin), kellele meeldivad magusad ja veidi värsked lõhnad, siis see on tõesti ideaalne ja soovitan soetada.

Kuigi kolm lõhna on palju, siis ikkagi tekkis tunne, et tahaks midagi uut ja head. Kanaaridel on parfüümid odavamad, seega seadsime reisil sammud lõhnapoodi. Poes olin kolme vahel: Daisy, Gucci Bloom või Good Girl. Poest tulin miskipärast välja esimesega, aga paar päeva hiljem ei andnud süda rahu ja ma läksin tagasi Good Girli järgi. Kohe, kui ma selle soetasin, siis ma sain aru, et jaaaa, see on see MINU lõhn. No nii hirmsasti meeldib mulle, pole miskit teha. Kohe nii väga, et mu 30ml parfüüm on kuu ajaga pmst otsakorral. Ma ei saa aru kuidas, ma ei marineeri ennast omast arust parfüümis, aga no igatahes kuidagi kiiresti see kulub, kui paar korda päevas peale sortsutada.

Seega kui Mylook mulle kirjutas ja ütles, et kuule, me tahaks sulle jõuludeks mingi ägeda parfüümikomplekti kinkida, et millist sa tahaks, siis ma vastasin silmagi pilgutamata, et SEDAAAA palun! Ja selle ma tõepoolest ka sain. Kuna mul eelmine oli see pisike pudel, siis see käis natukene kehvasti lahti (kontsa osa käib nn maha), siis suurem ongi juba ühes tükis ja püsib paremini riiulil püsti ja nüüd ma ei jõua ära oodata, et see väike nirtsakas otsa saaks ja ma saaks uue kasutusele võtta… mmmm….

Ma tean, et see on megapopulaarne lõhn ja osad on sellised, et tahavad maru erilised olla, et seda vast sellega ei saavuta, aga mul on suva, see on lihtsalt niiiii hea. Kui ei usu, siis minge poodi ja nuusutage ise. Lihtsalt parim lõhn üle aastate, mis mul olnud on ❤️

Aga teate, Kardot ei jäetud ka ilma, temale saadeti üks populaarsemaid meestelõhnade kinkekomplekte: Paco Rabanne 1 Million! Vahtige, kus alles edvistab nüüd.

Et ühesõnaga on minu meelest sellised parfüümikomplektid mega hea kingitus. Või no seda jah, et pead inimese maitset teadma, aga samas kes ütles, et kedagi uue parfüümiga üllatada halb oleks. Kui enam-vähem juba tead, et kas kellelegi meeldivad magusamad, vürtsikamad, kangemad lõhnad, siis on päris julge samm kinkida midagi täitsa uut. Kes teab, ehk leiab teine nii oma uue lemmiku? Mina näiteks julgeks seda Bad Girl’i vist igale sõbrannale kinkida, aga no ma olen sellest ka ahvivaimustuses, palun andke andeks. Igatahes Mylook lehel on praegu paljud komplektid just jõuludele mõeldes ales, nii et visake pilk peale SIIN.

Ja eriti äge kampaania ka – mine SIIA LEHELE, kirjuta sinna oma e-mail ja viis teie seast, kes selle pisikese sammu teevad, võidavad enda valikul ühe parfüümikomplekti täiesti tasuta. Eks siis ise teate, kas valite lähedasele kingituseks või endale väikseks poputuseks ?

Aga mis on teie lemmiklõhn? No seee, mis on nagu 100% sinu lõhn ja lemmik kogu maailmas, mida ikka ja jälle uue soetad? 

*Postitus sündis koostöös Mylook’iga

Loe ka neid postitusi!

50 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kati 12. detsember 2019 at 10:40

    Yves Saint Laurent’i Black Opium on minu vaieldamatu lemmik. Ma reaalselt sooviks iga päev ennast sellega üle valada või sellega täidetud vannis liguneda 😀
    Väga meeldivad ka Armani Diamonds ja Si

  • Avatar
    Vasta Reedukse 10. detsember 2019 at 15:50

    DSQUARED2
    Wood vaieldamatu lemmik.

  • Avatar
    Vasta Liisa 9. detsember 2019 at 18:47

    CHANEL
    Chance Eau Tendre EDT minu vaieldamatu lemmik.

  • Avatar
    Vasta K 9. detsember 2019 at 16:47

    Minu lõhn on Jil Sander Pure. Seda enam miskipärast Eesti poodides saada ei ole, aga eelmisel aastal tegi mees kõige ilusama kingituse, tellis ameerikast 3 tk. Nüüd seisavad kapis ja kasutan ainult üli tähtsatel üritustel 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 9. detsember 2019 at 09:43

    Päris seda minu lõhna mul pole. Aga meeldivad magusad ning värsked. Pole ammmmmmu ühtegi uut lõhna soetanud. Aga olen viiimasel ajal käinud piilumas Hugo Boss Woman lõhna. See on mul varem olnud, kuid jäänud sahtli põhja seisma. Ning kui taasleidsin, siis avastasin, et ainult tilk on põhja jäänud. Ja tundus nii hea ja värske, et hakkasin kohe uuesti googeldama kas veel leidub. Leidub, aga praegusel ajal kulub kinkidele niigi palju, et ei raatsi hetkel osta. Küll jõuab ?

  • Avatar
    Vasta Kk 9. detsember 2019 at 03:00

    Nii 13-14 aastat on minu signatuurlõhnaks olnud Chanel Mademoiselle. Nii-nii mõnus lõhn! Uuem lemmik on aga Versace Dylan Blue. Naiselik, sensuaalne aga samas mitte liiga magus.

  • Avatar
    Vasta lilllll 8. detsember 2019 at 21:11

    Appi, see White Tea lõhn… Suvel haiglas töötades oli mul üks lemmikpatsient: ülinunnu vanatädi, kes oli kahjuks salaalkohoolik/roolijoodik. Käisin tema palatis palju rohkem, kui teiste juures, kuna seal oli niiiii hea lõhn! Lõpuks võtsin julguse kokku ja küsisin, mis lõhn see on ja saingi teada, et White Tea. Nüüd tahaks pool minust endale ka sama lõhna osta. Teine pool aga seostab lõhna roolijoodikust vanatädiga. Eks näis, kumb pool peale jääb 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 8. detsember 2019 at 20:14

    Vaieldamatu lemmik juba ca 14 aastat on Calvin Klein Eternity ?

  • Avatar
    Vasta Kätz 8. detsember 2019 at 16:07

    Mega odav, magus, hea ja kaua peal püsiv- Britney Spears Midnight fantasy

  • Avatar
    Vasta Reet 8. detsember 2019 at 08:18

    Hetke lemmikud on Hugo Boss Scent ja Paco Rabanne Olympea. Kunagi oli lemmik Escada Absolutely me, aga seda ei müüda enam kuskil eriti. Mitmeid kordi olen ostnud veel Versace Bright Crystalit, Marc Jacobsi Daisy-t ja Hugo Bossi Womanit. Igapäevaselt tööl kasutasin odavamatest Elizabeth Ardeni 5th Avenued, aga see viskas mingiaeg kopa ette ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 8. detsember 2019 at 02:14

    Burberry Her on praegu mu totaalne lemmik. Varasemast Nina Ricci Love in Paris.

  • Avatar
    Vasta Kristi 8. detsember 2019 at 00:13

    Minu lemmik lõhn hetkel on Versace Bright. aga muidugi vastavalt tujule ühte kindlalt polegi kaua aega oli Halloween

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liisa Korka 7. detsember 2019 at 19:27

    Versace bright christal- heleroosas pakendis.. lihtsalt niiii hea ja magusate lõhnade armastajale yldse hoopis teistsuguse valik kuif see on selline naiselik ja värske ??.

  • Avatar
    Vasta Teele 7. detsember 2019 at 15:37

    Mina olen juba ma ei tea mitu aastat ühele truu ? ehk siis Chanel Chance eau Tendre. Kuigi olen plaaninud vahetada, aga ikka on see minu lõhn. Kui on talv ja julgem tunne, siis kasutan ka oma teist lõhna, milleks on Gucci Quilty ?

  • Avatar
    Vasta Pille 7. detsember 2019 at 10:42

    Sain palju aastaid tagasi kingiks Halloweeni ning lemmik senini. Seega- jah, ka lõhna kinkides võib 200% kingisaaja maitsele pihta saada. Paremini kui kingisaaja ise oleks saanud..

  • Avatar
    Vasta Mari 7. detsember 2019 at 00:22

    L’Occitane Verbena on üks vähestest, mida olen suure pudeli täiesti tilgatumaks kasutanud. Nüüd olen avastanud, et Lushis müüakse ka päris põnevaid lõhnu. Mulle meeldivad ikka need, kus on mingit tsitrust sees (nt bergamot) ja mingit okaspuu lõhna ja… Sellised värsked ja samas kuidagi maised (ingl keelne vaste earthy kuidagi kõlab paremini). Praegu aga parfüüme eraldi ei kasutagi ja kui tahan lõhnata, siis panen paar tilka eeterlikku õli endale peale.

  • Avatar
    Vasta Elerin 6. detsember 2019 at 21:19

    Giorgio Armani Si on MINU lõhn, paraku on see päris kirves kah :/

  • Avatar
    Vasta Maris 6. detsember 2019 at 20:51

    Ainus lõhn mida välja kannatanud olen on Hugo Bossi Intense ja seda ei müüda enam aastaid 🙁 Nimelt on mind õnnistatud migreeniga ja lõhnu kohe üldse ei talu. Ostan tütrele järjepidevalt erinevaid parfüüme, et äkki ometigi leian veel midagi aga ei….
    Äkki on see pudelike su lõhnakolleksioonis olemas ja soovid mulle müüa?! Mõnel lugejal? ?

  • Avatar
    Vasta Riina 6. detsember 2019 at 20:44

    Dolce ja Gabbana sain sünnipäevaks ja pole raatsinud uut osta 🙂

  • Avatar
    Vasta Eevi Joosu 6. detsember 2019 at 20:11

    Hei,Mallukas!Mulle meeldib Calvin Klein Euphoria.No mis teha,meeldib mulle.Kaunist jõuluaega ome kõige lemmikumate lõhnadega! 🙂

  • Avatar
    Vasta Reena 6. detsember 2019 at 19:24

    No ma olen ka totaalne lõhnainimene. Mul on neid lemmikuid nii palju, et ei jõuaks neid kirja panna siia kõiki. Hetkel on püsinud lemmikuks Hugo Bossi Scent. Sama Bossi Nuit on ka megahea. Veel fännan Escada lõhnu, sest need on enamus magusad. Kunagised lemprid olid mõned Kenzo lõhnad. Versace Bright Crystal ka muidugi. Ja Tommy Bahama Martinique, mida kahjuks pole kuskilt Euroopast leidnud ja seega oli hea, et tookord mu sõbrad USAsse sõitsid ja seda mulle sealt leidsid. Kahjuks muidugi 15 ml pudeleid 2 tk aga asi seegi ?
    Meestekatest on parim minu meelest Hugo Boss Orange Feel Good Summer.

  • Avatar
    Vasta Ann1 6. detsember 2019 at 19:01

    Ma võin põhimõtteliselt võtta mida sina soovitad, sest mitu lõhna juba ostnud siit soovitusega ja tõesti meeldinud. Hetkel kasutan White Tea ja mmmm kui hea on? Natuke meenutab mulle Duendet, mis mulle kunagi väga meeldis. Kahjuks ainult edt, ei püsi väga kaua peal. Teiseks kasutan intensiivsemat lõhna seda ja ka on üks lemmikutest. https://parfumeeria.com/parfuumid-kosmeetika-nahahooldus-juustehooldus/naistele/parfuumid-naistele/christian-dior-miss-dior-absolutely-blooming-roller-pearl-20ml/

  • Avatar
    Vasta Viorica 6. detsember 2019 at 18:21

    Issver kui pull näha, et meil suht sama lõhnamaitse on. Mu totaalne lemmik ka Good Girl. Nii mega hüper hästi püsib peal, tuttavad kiidavad ja uurivad mis lõhn on, aga no pole kahju öelda ka, lõhnagu pealegi teised ka nii hästi kui mina ??

  • Avatar
    Vasta Reet 6. detsember 2019 at 18:10

    100& minu lõhna kahjuks enam MY look ei paku 🙁 Aga 99,90000% on minu järgmine lõhn VERSACE
    Yellow Diamond

  • Avatar
    Vasta Katrin 6. detsember 2019 at 17:50

    Hmm… Mul on ka riiulil lõhnu üks-kolm-viis paljupalju ? Aga Carolina Herrera 212 on nr 1, järgneb Justin Bieber The key, Diori Jadore meeldib ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Ma 6. detsember 2019 at 17:09

    Mul polegi lemmikut, mitu aastat ei kasutanud üldse, lapse ja raseduse pärast. Haistmine liiga hea 😀 aga 1million meestel on küll ülihea, olen ka kinkinud seda 🙂

  • Avatar
    Vasta Aive 6. detsember 2019 at 17:03

    Nina Ricci – Nina 🙂

  • Avatar
    Vasta Õie 6. detsember 2019 at 16:48

    Ei ole seda lemmik lõhna veel

  • Avatar
    Vasta Kadi 6. detsember 2019 at 16:44

    See on Good Girl on tõesti hea lõhn!
    Muide ma võtaks kohe uue suure pudeli kasutusse ja jätaks selle väikese nirtsaka alles reisimise jaoks ?

  • Avatar
    Vasta Kerlin 6. detsember 2019 at 16:41

    Hugo boss ma vie

  • Avatar
    Vasta Ani 6. detsember 2019 at 16:37

    Mul sama mure, lohnad ei mahu ara ja piinlik oelda, palju neid on.
    Aga vaikselt annan moned ikka emale, kelle jaoks see kohe megapaev 😀 Ma pean ainult mainima, kuule mul siin paar lohna ja ta juba roomsalt vastab, votan koik mis yle 🙂
    aga nooruki ajast ikka veel meeldib ja hiljuti leidsin taas – Sergio Taccini Donna ja minu jaoks uus lohn Lacoste femme, toesliselt hea uus leid.

  • Avatar
    Vasta M-M 6. detsember 2019 at 16:21

    https://www.mylook.ee/dolce-gabbana-3-l-imperatrice-edt-50ml.html see on nii hea ja tahaks mu kappi kuba ammu…

  • Avatar
    Vasta Merili 6. detsember 2019 at 16:16

    Lemmikuks jääb Giorgio Armani Diamonds.

  • Avatar
    Vasta eve 6. detsember 2019 at 15:59

    juba aastaid Halloween

  • Avatar
    Vasta Janne 6. detsember 2019 at 15:48

    Mina ostan ikka ja jälle hoopis oma mehele 😀 Giorgio Armani
    Acqua di Gio minu absoluutne meeste lõhnade lemmik. See on nii hea et kui mees selle peale paneb siis on tunne et paneks mehe nahka 😛 (ta kasutas seda juba enne minuga kohtumist). Ma ise kasutan väga vähe lõhnasid. Kui kasutasin varem siis pigem Escada omi – meeldisid magusad. Eelmine aasta Rootsi kruiisil palusin lõhnapoes teenindaja abi et kuidas endale lõhna valida – valik ju niiiiiiiiiiiiiii suur. Lõpuks küsis et mis meeldivad jne – rääkisin et meeste omadest on lemmik aga vot naiste omadest seda head ei olegi leidnud. Suunaski mu Giorgio Armani riiuli juurde ja tuli välja et leidsingi sealt endale sobiva (millegipärast ei tulnud sellepealegi et sealt endale ka vaadata 😀 ). Giorgio Armani You Because It`s You – sai valituks. Kasutan harva aga väga meeldib.

  • Avatar
    Vasta Hanna 6. detsember 2019 at 15:29

    Suvel Hugo Boss’i The Scent ja muidu Trussardi Delicate Rose – minu kaks lemmikut ?

  • Avatar
    Vasta Moonika 6. detsember 2019 at 15:23

    Minu uus lemmik on Emporio Armani In Love With You https://www.armanibeauty.co.uk/perfume/womens-perfumes/emporio-armani-in-love-with-you/ww-00179-arm.html

  • Avatar
    Vasta Mirjam 6. detsember 2019 at 15:22

    Mina olen täielik lõhnahull. Täitsa paanika tekib, kui valikuks jääb alla viie parfüümi 🙂 Nii päris minu parfüümi pole veel tekkinud, sest vahepeal on maitse muutunud. Aga mitu korda olen ostnud Cerruti 1881 lõhna, aga nüüdseks aitab sellest 🙂 Üldiselt ma eelistan alati midagi uut .

  • Avatar
    Vasta Kristiina 6. detsember 2019 at 15:14

    Minu signature parfüüm on alati viva la juicy couture. Juba 6a kasutan sama lõhna. Kui saab otsa, siis mõtlen,et tellin uue,aga ikka jälle leiab see tee mu ostukorvi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Rena 6. detsember 2019 at 15:12

    No Versace bright crystal on minu kapi peal olnud juba viimased 10 aastat kindlasti koguaeg olemas ja kasutuseks valmis 🙂 Aga ütleme viimase aastaga on lisandunud ka nüüd tänu Sinule ka White tea lõhn 😛 JUst kirjutasingi jõuluvanale, et see sai otsa ja ootan seda pakikesega kuuse alla 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiia 6. detsember 2019 at 15:00

    Escada lõhnad ja Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture.

  • Avatar
    Vasta AC 6. detsember 2019 at 15:00

    Hahaa. Mõtlesin ka osaleda ja oma e-maili sinna jätta, kuid kui arvutada ei oska, siis järelikult pole ka vaja ? Sest ma millegipärast arvutasin, et 4+2 on 6 ja 3+1 on 4, aga tuleb välja, et pole nii. Väitis, et kontrollkood vale. Juu see loos ikka matemaatika oskamatutele pole?

  • Avatar
    Vasta Liis 6. detsember 2019 at 14:52

    Mul pole veel oma lemmikut välja kujunenud aga meeldivad nt hugo bossi scent, viva la vida lõhnad , 212 herrera vms jne . Mul oleneb tujudest . Kui tahan daami moodi lõhnata siis kasutan midagi herrera lõhna taolist aga kui tahan noore moodi siis midagi sellist mis lõhnab magusalt ?

  • Avatar
    Vasta Annekai Koger 6. detsember 2019 at 14:50

    Pean nõustuma, et Good Girl on läbi aegade olnud minu lemmiklõhn ja hakkabki taas otsa saama.. seeega loodan õnnele. ??

  • Avatar
    Vasta Kairi 6. detsember 2019 at 14:49

    https://www.mylook.ee/trussardi-donna-edp-50ml.html mu lemmik lõhn, kuid ma nii kooner et ei raatsi endale üldse miskit osta. Pigem ostan mehele ja lastele ning ise käin poes nuusutamas seda imehead lõhna ????

  • Avatar
    Vasta Jane 6. detsember 2019 at 14:47

    Kui ma mõned aastad tagasi esimest korda Nina Ricci Nina lõhna nuusutasin, siis peale seda muud ostnud polegi. Niii hea lihtsalt ??

    • Avatar
      Vasta Kati 6. detsember 2019 at 22:29

      Nina Ricci Nina on ka minu lemmik olnud juba üle 10 aasta, kuidagi lihtsalt sobib minu naha ja olekuga. Igapäevane signature lõhn, mis alati komplimente toob.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 6. detsember 2019 at 14:46

    Dolce&Gabbana light blue ja Versace bright crystal ?❤?

    • Avatar
      Vasta Vaike 6. detsember 2019 at 18:49

      Ma ostsin viimati endale üldse mingi meesteka, sest meeldis.