NIISAMA JUTTU

mis siis ikka, hakkan pihta

12. detsember 2019

Ega rahus ei lasta elada ja kassida ka. Eile laekusid siia pooled aphrodited, tegid mulle süüa, koristasid mu kööki, tõid pudeli veini ja puhusime niisama juttu. Nad on mul haiged inimesed, ausalt, ma ei tea, kust ma nad leidnud olen, aga igatahes nii see oli. Reaalselt tunnen ennast nagu surija – Gellu ütles, et ma reedel juuksurisse tuleks, et teeb mulle ilusa soengu. Andra tõi mulle veinipokaale, sest mul polnud enam ühtegi (läksid kogu aeg nõudepesumasinas katki), Bellu kokkas, Kätu tõi veini ja Pille vastas terve aja hoolikalt kõikidele kirjadele, kes kaarti tellida soovisid. Täna keskkööl läheb see lukku, seega rohkem neid ei saa (tahame reedel trükki ära anda) seega kes veel tahab kaarti osta ja mind, hädist, abistada, siis loe eelmist posti või üleeelmist ja saadki kogu info kätte, eks.

Ja teate, see sõprade…nirtsakas  hängi tegi olemise palju paremkas. Mis oli ka hea, sest muidu ma oleks öösel endale paela kaela pannud, kui Mari ja Marta korraga ärkasid ja otsustasid, et on ülihea aeg 2h üleval olla. Mõnes mõttes oli see täitsa kena äratus, sest Lende, va tõbras, oli mulle külje alla lasknud ja siis kenasti endale issi kaisus uue kuiva koha leidnud, mina aga olin kaunisti kusene. Fun times v mis?

Igatahes tahtis Mari minuga vestlusi teemal “miks ma ei oska tantsida”. “Kuhu suvi läheb kui talv tuleb”. “Kuidas kassid on karvased aga inimesed on ainult otsast (peast) karvased? jne. Nagu kena on jutustada küll, aga kas just vahemikus 4.30-6.00. Lõpuks ma pääsesin tänu Kardole, kes beebiga alla tuli ja nii need suuremad ka ükskord magama jäid. Olgu jessas sellele mehele armuline.

Ehk siis täna olen ma vastanud hunnikule meilidele, sest kõik tunnevad, et tahavad mind lohutada. Jah, eks ma endast üsna armetu mulje jätsin, eksole. Üks koostööpartner pakkus, et kle mul Andaluusias pleiss, et kui tahad, võid tasuta minna. Nagu jeesus küll, mis inimesed mu ümber on? Seega lõpetasin selle jonnimise ja panin endale teraapiasse ka aja. Sain juba 18daks selle sama naise juurde, kelle juures kunagi käisin ja kellega mega rahul olin, seega ootan juba põnevusega.

Aga ma nüüd hakkan töökaks ja pesen jälle 89938 laari pesu, Kardo sai eile laste kummutid kokku, seega ÄKKI ma täna sorteerin need asjad ära? Ja ma lubasin Mylookile, et ma näitan teile oma lemmikuid (ja odavaid) leide, mida sealt saada võib, just tead sealt meigimaailmast, seega ma ei teagi, kas ma teen laivi, kus ma endale morta maalin, või blogiposti, aga eks näis! Kumba te eelistaks?

Ega jah, tööd on täna tegelikult küll ja veel, seega ma enam kaua ei mune, hakkan tegudele. Kardo saadan lastega kuskile mängutuppa, nad on mu närvid juba viimse piirini ära söönud sellega, et nad lihtsalt näpistavad teineteist ja väidavad, et pole teinud. Ühesõnaga mäng, mille eesmärk on teine nutma/vihaseks saada.

Et ma kunagi ka ei õpi, et ükskõik kui väsinud ma hommikuti pole, et neid lasteaeda viia… Hiljemalt kell 10 ma kahetsen seda ?

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta M 12. detsember 2019 at 22:02

    Minul on sama kummut. Tõmbasin tühjal kummutil kõik sahtlid lahti ja juba siis ähvardas ümber kukkuda?. Nii et kindlasti seina külge..

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. detsember 2019 at 22:03

      no minu arust see suht loogiline, et lastega kodus on mööbel nagunii seina küljes, kas ei? 🙂

  • Avatar
    Vasta Älis 12. detsember 2019 at 16:37

    Saan aru, et sul kergem, kui kõike blogis jagad…aga vb pole vaja neid rahaasju ja kohtujutte avalikkuse ette tuua. Nii palju on parastavaid ja muidu haigeid inimesi, et halb hakkab, kuidas keegi saab tunda rõõmu kellegi teise murede üle. Inimesed on kibestunud, kahju kohe sellistest.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. detsember 2019 at 16:52

      Las rõõmustavad siis, et mul võib sitt olla, aga kui sitt siis olema peab, kui rõõmu toob kellegi õnnetus… need inimesed nagunii omadega nii pekkis, et natukene rõõmu nende ellu kulub raudselt ära.

  • Avatar
    Vasta Stina 12. detsember 2019 at 14:54

    Tahan laivi!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 12. detsember 2019 at 14:33

    Se lõpp kõlas taas nagu minu lastest?? mul kolm poissi(6,3 ja 2 kuune) kuuese elu eesmärk on hetkel iga hommik ärgata selleks,et 3a kräunutada. Ja kolmesel on se va kohutav kolmene ja elu eesmärk kräunuda nii kuis torust tuleb ja vanemat venda terroriseerida ? ja 2 kuune vaevleb gaasides. Ma iga kord,kui suuremad koju jätan mõtlen u 10 paiku,et miks. Miks ometi?‍♀️????

  • Avatar
    Vasta K 12. detsember 2019 at 14:18

    Lastetoas kummutid kinnitage seina külge , sest IKEA malm sarja kummutid kipuvad ümber kukkuma kui lapsed neil nt ronima peaksid. On kohe koledaid õnnetusi juhtunud. ?