NIISAMA JUTTU PILDID REISIMINE

üks igati mõnus puhkus Hiiumaal

24. oktoober 2019

Nagu ma siin ühes postituses mainisin, kutsuti meid Hiiumaale. Täpsemalt Tahkuna Puhkekeskuse Hausma villasse. Me juba piltidelt nägime, et tegemist on mega mõnusa kohaga. Sinna jõudes olime siiski täiesti üllatunud, et no kui äge koht ikka. Muidugi ma kujutan ette, et see koht oleks ideaalne väikse seltskonnaga puhkuseks või peoks, aga ka lastega reisides oli see ideaalne, sest magamistubadega maja oli eraldi, kuid kohe suure chillimismaja kõrval. Ehk siis beebimonitoriga ei olnud mingit probleemi lapsed õhtul magama panna ja ise veel istuda, ilma, et peaks muretsema, et oma jutuvadaga lapsed äratame.

Autoga oli see kesklinnast mingi viis minti, aga me olime täitsa metsa sees, mere kõrval. Täielik privaatsus, terrassilt sai kohe metsa astuda ja näiteks seenele minna (seal olla palju riisikaid, ma leidsin isiklikult ühe, aga ega ma otsisin ka paar mintsa aint, hehe).

Elu liigub Hiiumaal ikka täiesti teises rütmis. Selline vaikne ja tasane. St kesklinn on väga vaikne ja tasane, meie majas oli lärmi rohkem kui rubla eest, sest me üritasime “puhata” koos seitsme väikse lapsega. Jah, tore oli ja nad said omavahel mängida, aga tegelikult oli see nii kurnav ja imes täielikult energiast tühjaks, et esimene õhtu ei suutnud ma kauem kui 23ni üleval ollagi. Nii palju siis sellest, et paneme lapsed magama ja chillime ise ka, eksole. Aga päev läbi muudkui kokkasime ja mässasime ja otsisime lastele tegevusi, et uni lihtsalt murdis. Või oli see Hiiumaa õhk? Kes teab.

Järgmisel päeval käisime Andra sõbranna juures, kellel olid ponid ja kanad ja koerad ja jänesed ja sellist kraami, mida lapsed näppida said. Lende on mingi 7464 aastat korrutanud, et “hobu tahan”, aga kui me sinna jõudsime, siis ta oli lihtsalt nii tuima näoga, et ma lihtsalt naersin ta üle pool aega. Vaene väike orb?

Ülejäänud päeva tegime jälle niisama süüa, rääkisime juttu, puhkasime nii palju, kui lapsed meil enda armust puhata lasid ja üldse oli kuidagi nii mõnus olemine. Et tööasju ei ajanud, hästi palju aega veetsime lastega ja omavahel, lihtsalt niisama. Ja no imeilus maja ei olnud muidugi ka paha. Kogu aeg õhkasime, et no niiii ilus ja nii mõnus ja kui äge see veel suvel oleks, et tundub täiesti ideaalne suvepuhkuseks. Samas ka talvel selline mõnus – kamin tööle, suurtest akendest näeb talvel ilmselt täieliku talve võlumaad, et lihtsalt super. Peate ise vaatama minema, kui mind ei usu. Ja kui otsite mingit kohta, kus puhata/üritust korraldada väikse seltskonnaga või perega koos aega veeta, siis see koht on selleks ideaalne. Kodukalt saab koodiga “Mariann20” selle aasta lõpuni ka 20% soodsamalt endale seda kohta bronnida, seega kes ees, see mees!

Täitsa suvaline pilt, aga annab nii hästi seda vibe edasi – palju lapsi, palju lärmi, palju naeru. Minu parimad inimesed!

Muuseas, ma vist mainisin ka, et ma pole enne Hiiumaal käinud. Kui olen, siis ei mäleta küll. Igatahes nüüd võin öelda, et nii tore ja armas koht. Inimesed olid kõik mega sõbralikud ja muhedad. Kõik, kellega kokku puutusime, olid super abivalmid ja kui meil maja peal mõni probleem tekkis, lahendati kõik väga kiirelt ära. Ainult kiidusõnad meie seltskonna poolt tervele Hiiumaale! Eriti sellele habemega härrasmehele, kes pitsat ostes müüjale meenutas, et ma peaks 15% alla saama (mingi lõunapakkumine vms), see oli nii armas, et ta niimoodi märkas ja tähelepanu juhtis ja meile raha säästis. Jaa, väike asi, aga ikka nunnu. ☺️

Seega – kes pole ammu Hiiumaale sattunud, siis aeg on asja teha. Mis siis, et suvi on läbi, Hausma Villa ootab teid igal aastaajal! Ole ainult meheks ja tule puhkama. Tegin kohapeal ka väikse maja tutvustava video, seda näed siitsamast alt?

Millal teie viimati Hiiumaal käisite? Mina kibelen igatahes juba tagasi. 

*Tegemist oli nendepoolse lahke küllakutsega ☺️

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar