NIISAMA JUTTU

sarjavaatamine pole naljaasi

30. detsember 2021

Ma olen ausalt peast soe, aga mul on üli tihti nii, et kui ma juba hakkan mingit põnevat sarja vaatama, siis ma lihtsalt EI suuda lõpetada. Netflix on ennast natukene ära ammendanud, sest ma aina otsin ja otsin sealt midagi, mida vaadata, aga ühest küljest on valik niiiii suur, et ei oska ära valida. Teisest küljest tundub, et midagi polegi sealt eriti vaatamist väärt. Igatahes eile lampi sattusin “The haunting of the hill house” treilerit vaatama ja mõtlesin, et panen siis ta taustaks mängima.

Hommikul kell viis ma pidin lihtsalt sundima ennast teleka kinni panema, sest mu silmad ei püsinud enam lahti, aga no NII põnev oli. Kes vähegi õudusfilme armastab, siis soovitan vaadata. Ja kuigi see on vahepeal päris õudne, siis see närvipinge ja muu värk seal on lihtsalt nii paeluv. Iga osa paljastab mingisuguseid uusi nüansse ja…okei, ma ei taha seda teile ära spoilida, aga lühidalt: perekond viie lapsega kolib ühte majja, mis on OBV kummitusi puupüsti täis. Ja sari pendeldab kogu aeg oleviku ja mineviku vahel, ehk siis näitab nende elu lapsena seal majas ja siis nende elu praegu täiskasvanuna. Ja kuidas see maja ja selle elanikud neid terve elu edasi mõjutavad.

Igatahes hoiab see kogu aeg räige pinge peal. Kui mõne sarja või filmiga on nii, et saad kohe aru, mis ilmselt point on, siis ma praegu vaatan vist eelviimast osa ja endiselt ei saa kõigest päris täpselt aru. Niiet kes soovib oma elust mitmeid tunde raisata, siis mina soovitan vaadata. NII PÕNEV!

Ma praegu vaatan, et sellel nagu peaks olema või tulema teine osa ka, aga ma ilmselt olen nii loll, et ma ei oska seda kuskilt leida. Netflixis seda igatahes ei ole. Aga ehk ma kunagi kuskilt leian selle ka.

Ilmselt ei ole ma ainukene, kes aeg-ajalt midagi netflixist jutti vahib, nii et ma hea meelega kuulan teie soovitusi, mida teie sealt head vaadanud olete. Nagu mainisin, siis see valik on nii suur, et ma ei leia sealt pea kunagi midagi, niiet kui te miskit head vaadanud olete, siis öelge mulle ka. Vahet pole, kas sari v film. Mõnel õhtul abiks ikka ?

Muuseas naljakas on see, et mõni aasta tagasi ma ei vaadanud IIAL õudukaid, lihtsalt nii väga kartsin, aga nüüd olen jälle vaatama hakanud, ilmselt lihtsalt nii dead inside, et nüüd saab jälle vaadata. Teile meeldivad õudukad? Ma siia lõpetuseks ütlen ära, et hiljaaegu vaatasin soovituse peale the deep house õudukat ka, aga see oli mega lamp, seda ei soovita.

Loe ka neid postitusi!

100 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 9. jaanuar 2022 at 08:06

    Aitäh sulle selle sarja soovitamise eest, see oli tõesti nii põnev ja nüüd olen juba teise sarja juures mis samade tegijate poolt tehtud ja minu arust see veel põnevam.😊
    Enda viimane lemmik sari oli Vikingid.

  • Avatar
    Vasta Sirtsss 6. jaanuar 2022 at 00:28

    Stay close.
    Uus sari ja vääääga põnev. 6 last ja 6 koera ja 5 koerabeebit aga sarja vaatasin ära 2 õhtuga(v noh ööga)

  • Avatar
    Vasta TP 2. jaanuar 2022 at 00:41

    Umbrella Academy oli meil mehega mõlemal väga põnev vaadata.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2022 at 14:46

      Jaaa, ma vaatasin ka need mõlemad hooajad jutti ära 😀

  • Avatar
    Vasta A4 1. jaanuar 2022 at 05:05

    Behind her eyes – plot twist mulle väga meeldis. Mehega vaatasime viimase osa lõpus üksteisele otsa, et wtf, mis asi see just oli ? positiivses võtmes, kumbki sellist lõppu ei oodanud.
    The sinner – iga season on uus mõrv, mida hakkab detektiiv lahendama. Esimene season oli väga hea (see laul, mille ümber story käib, sai mu aasta 2021 lemmiklooks ka ?). Teine meh, kolmas jäi poolikuks miskipärast.

    • Avatar
      Vasta Triin 3. jaanuar 2022 at 16:36

      Behind her eyes – raamat oli oluliselt parem ja selles mõttes oli natuke igav vaadata ka, et ma juba teadsin ju. Raamatut lugedes olin küll nagu whaaaat?!

  • Avatar
    Vasta V 31. detsember 2021 at 23:57

    Elite, Control Z, Baby, Too hot to handle

  • Avatar
    Vasta Mari 31. detsember 2021 at 12:38

    Ma ei suuda uskuda, et keegi pole soovitanud sarja Superstore!!!? Palun vaata!

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. detsember 2021 at 12:53

      esimene hooaeg oli vaadatav, edaspidi suht igav 😀 jälle norm taustavaatamine 😀

  • Avatar
    Vasta @piiripeal 31. detsember 2021 at 09:18

    Indian Matchmaker! Tegelt ka, nii nunnu

  • Avatar
    Vasta Liis 31. detsember 2021 at 01:37

    Sari “You” – ülimalt kaasakiskuv ja põnev, samas humoorikas, sekka ka armastust ja seksi ?

  • Avatar
    Vasta Zz 30. detsember 2021 at 23:56

    1. Lucifer (vist oled nainud)
    2. Grey anatoomia (oled mingi ajani nainud :D)
    3. Under the dome (vana seriaal aga avastasin hiljuti)
    4. Narcos (seni kuni Pablo ara sureb, nagu keegi ka mainis. Edasi meh)
    5. Seks & linn uus hooaeg (kui vana meeldis)

    +netflixis tuleb uusi filme/seriaale suht vähe peale, soovitan tõmmata popcorntime punkt com lehelt äpi(?), seal suht uued filmid ja seriaalid samuti. Lisaks taitsa tasuta 🙂 ei tea kuidas PC’l aga macis jookseb kenasti ja sul vist ka mac.
    Ma seda grey jaoks aastaid kasutanud?

  • Avatar
    Vasta Maria 30. detsember 2021 at 21:37

    Soovitan “Homeland” vaadata, see on megahea ja paeluv, pidin koik seasonid ara vaatama .

  • Avatar
    Vasta Lila 30. detsember 2021 at 21:26

    Narcos, kuni Escobar ära sureb, peale seda mõttetu ? päriselu põhjal!!! Money Heist on igav selle kõrval ? money heistil ka tegelt peale esimese heisti lõppu pole mõtet enam vaadata, teine pool on
    aeglane ja pastakast välja imetud.
    Sex education oli ka täiega naljakas. Aga samamoodi kõige lahedamad osad esimeses hooajas.
    Düün oli väga hea film. Elisa filmiriiulisse just ilmus. Praegu ka kinodes.
    Godless oli väga väga lahe seriaal, western
    Ma armastan ka trash tvd, nii et Real housewifes of Beverly Hills ja selling sunset on ka vaadatud.
    Ja mega hea postitus! Seat siit saab häid ideid ?

  • Avatar
    Vasta Kaia 30. detsember 2021 at 20:10

    Vaatasin hiljuti Netflixis Squid Game seriaali lõpuni-tekitas parasjagu närvipinget ?

  • Avatar
    Vasta Hmm 30. detsember 2021 at 19:56

    Love on the Spectrum – 2 hooaega väljas. Räägib kuidas inimesed autismi spektris otsivad armastust. Kõik nende raskused ja tugevused välja toodud Nii siirad ja armsad. Väga hea tuju saade. Soovitan soojalt.

  • Avatar
    Vasta Hedi 30. detsember 2021 at 18:04

    Outlander kõigi aegade lemmik! Lisaks julgen soovitada: The Crown (selle sarja pärast sattusin Netfilxi võrku!), Maid ja Behind Your Eyes. Päris huvitav ja humoorikas oli SexEducation.

  • Avatar
    Vasta Svea 30. detsember 2021 at 17:42

    Sarjadest The Russian Doll mõnus dark humor, The Witcher, Stranger Things, Sex Education, Rick and Morty, Archer, Hellbound, Dark, Cowboy Bebop ja erinevad k-drama sarjad, nt Crash Landing on You oli väga hea. Filmidest The King, Little Women, Don’t Look Up , Klaus. Tahaks ära vaadata ka The Alienist, Young Royals, The Dutchess, Seaspiracy, Hollywood, Boys in the Band, The Power of the Dog, The Devil All the Time.

  • Avatar
    Vasta Maarja 30. detsember 2021 at 17:25

    Ma olen mingi 2 aastat kodune olnud, raseduse aeg ja nüüd lapsega ja Netflix on ELU! ? head vaatamist on ikka palju aga need, mis on minul seest kõhu keerama pannud (elevusest/põnevusest), ja uute hooaegade tulemisel tantsima hakanud on NT:
    Money Heist, The Sinner, Ozark, Blacklist, How to get away with murder, stranger things, house of cards, Outlander, Sex education. Money Heist on kindlasti Luciferi kõrval aegade lemmik.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 30. detsember 2021 at 16:47

    “The Power of the Dog” – raske vaadata, selles mõttes, et raske rea peale saada, aga mõju on tuntav. Pärast lugesin igaks juhuks sisukokkuvõtte ka üle, et kas sain ikka kõigest õigesti aru. Aga see on film, mitte sari… Sarjadest minu aegade lemmik “Fargo” – tänu Netflixile nägin ka kolmanda hooaja ära. Aga alusta ikka algusest. Väga stiilne, põnev, närvikõdi. Enne seda olin “Orange is the new black” konksu otsas. No seda ei olnud võimalik pooleli jätta! Vahepeal oli ka The Maid”, samuti väga hea, aga see on sul vaadatud. Nagu ka “Orange…”.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 30. detsember 2021 at 16:45

    “The Power of the Dog” – raske vaadata, selles mõttes, et raske rea peale saada, aga mõju on tuntav. Pärast lugesin igaks juhuks sisukokkuvõtte ka üle, et kas sain ikka kõigest õigesti aru. Aga see on film, mitte sari…
    Sarjadest minu aegade lemmik “Fargo” – tänu Netflixile nägin ka kolmanda hooaja ära. Aga alusta ikka algusest. Väga stiilne, põnev, närvikõdi. Film on tegelikult ka, see oli enne.
    Aga kunagi olin “Orange is the new black” konksu otsas. No seda ei olnud võimalik pooleli jätta! Vahepeal oli ka The Maid”, samuti väga hea, aga see on sul vaadatud, nagu ka “Orange…”.

  • Avatar
    Vasta Teri 30. detsember 2021 at 15:15

    See teine mida sa otsid on the haunting of bly manor 😀
    Ka netflixis olemas ja samamoodi 9 osa peaks olema ja sama põnev ja samas stiilis ja samalt tegijalt ja saad jälle kella viieni hommikul üleval olla ja peale iga osa endale valetada, et “ainult üks osa veel” ?

    • Avatar
      Vasta Eleri 30. detsember 2021 at 23:33

      Mul ka need vaadatud. Tõesti soovitan, näitlejad osad samad, osad vahetunud. Kolmas selline õudukas on (samad tegijad vist aga näitlejad ka osad samad) on Midnight Mass. Loodan, et järgmisel aastal tuleb nende sarjade tegijatelt veel head õuduskraami, mida öösel saab bingeida ?

  • Avatar
    Vasta Victoria 30. detsember 2021 at 15:13

    Kui oled vaadanud Vampiiri päevikuid ja see meeldis siia võid kindla peale vaadata The Originals.
    Kui mütoloogia pakub huvi, siis kindlasti võid vaadata ka Chilling Adventures of Sabrina, Stranger Things, Lucifer, Fate the Winx Saga,
    Põnev, nooruslik ja kindlasti ka humoorikas Sex Education.
    Põnev, veider ja ebareaalne Riverdale mis muutub iga hooajaga aina imelikumaks, aga kui see sulle sobib siis way to go.
    Mega naljakas aga samas reaalne Never Have I Ever.
    Ja hetkel ma bingein Money Heisti ja ma saan täielikult aru miks see inimestele meeldib. Perfect plan..

  • Avatar
    Vasta Krissu 30. detsember 2021 at 15:10

    Firefly lane. Algul tundus meh! Aga ootan järgmist hooaega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 30. detsember 2021 at 15:00

    Witcher on ülihea, ma muidugi fantaasiažanri fänn ka. Lemmik sari on mul Homeland, ainuke sari mida olen mida korda vaadanud, iga osa on pingeline.
    Siis muidugi You, mida vist kõik soovitavad. Timeless on ka äge sari, seal rändavad osatäitjad igas osas tagasi minevikku mingi tähtsa ajaloosündmuse toimumise ajaks, et selle kaudu tulevikku muuta; vist oli 3 hooaega Netflixis seda.

  • Avatar
    Vasta Brigita 30. detsember 2021 at 14:48

    The Maid
    Sari, mille vaatasin kahe päevaga läbi.
    Väga soovitan!! ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2021 at 14:57

      jaa, ma vaatasin ühe päevaga 😀

  • Avatar
    Vasta Sirli 30. detsember 2021 at 14:39

    Kirjutasin sulle just mega pika listi head Netflixi kraami, aga kommentaar jäi ketrama, siis ütles et 2x saadetud ja nüüd tundub, et läks kuskile musta auku, nii et… Avasta siis ise 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2021 at 14:58

      ära muretse, ma pean lihtsalt kommentaari enne heaks kiitma, kui sa seda lehel näed 😀

      • Avatar
        Vasta Sirli 30. detsember 2021 at 15:12

        Tavaliselt ma olen eelvaadet näinud ka, lihtsalt kiri juures “Waiting for approval” vms, nüüd oli mini heart attack 😀 Aga thanks, et approvisid siis! 😀

  • Avatar
    Vasta Sirli 30. detsember 2021 at 14:36

    Kuna telekast ei ole suurt midagi vaadata peale AK, siis Netflix on abiks ikka jah 😀 Mul on veits kaootiline list ilmselt, jätan need välja, mida siin öelnud oled, et juba näinud, aga niisiis:
    Skandinaavia sünget kraami Chestnut Man, Katla ja Deadwind, natuke totudest armsatest pubekasarjadest Sex Education, Sierra Burgess Is A Loser ja Atypical, mindfuck kategooriast Dark, Sense8 ja Stranger Things, veits tõsisem vaatamine The Crown, Bodyguard, Alias Grace ja Maid… ja siis kuskile eraldi kategooriasse ei oska panna The Serpent, Ratched, The Stranger. Pieces of a Woman ka väga hea, aga raske ja tõsine vaatamine.
    You can thank me later 😀

  • Avatar
    Vasta A 30. detsember 2021 at 14:28

    Money Heist . Alguses olin skeptiline paar esimest osa aga nüüd lihtsalt ei suuda öösel kinni panna ning koguaeg nii pinev et sees lausa kisub krampi 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel 30. detsember 2021 at 14:15

    “13 reasons why” netflixis olemas ja jube hea sari ?

  • Avatar
    Vasta Signe 30. detsember 2021 at 14:10

    The Maid, Ozark ja Good Girls viimase aja lemmikud Netflixis.

  • Avatar
    Vasta Laura 30. detsember 2021 at 14:10

    Mu uusim sõltuvussari on “the Alienist” nii hästi kokku pandud ja tõesti huvitav jälgida.
    Lisaks on head vaatamised : Safe, Unabomber, Unabomber in his own words, Yara, the Twelve.
    Filmid:Things heard and seen, a Fall from Grace

  • Avatar
    Vasta Mina 30. detsember 2021 at 13:45

    Õudukaid vaatan selliseid, kus on ikka õudust. Need verised mootorsaega vehkivad killerid pole minu teema. Selline psühholoogiline jant peab olema, siis mind paelub. Sarju olen ka kunagi vaadanud, aga need juba vist vanakooli omad: Dexter, Grey Anatoomia, Viikingid, CSI Miami jm CSI-d. Issand, ma olen ikka tõesti vana. ? Mul on Netflix aastaid juba kinni ja vist ei hakka avama ka. Ma tean seda tunnet, kui enne hommikut sealt välja ei saa. Samas kunagi, kui mul tööst kass peal oli, siis ma vahtisin Türgi seebikaid nt ja mingeid mõttetuid videosid, kuidas Barbinukke “uueks” tehti. Jaa, ma tean, kui ajuvaba see kõik on, aga ma olen põhjenduseks toonud selle, et kuna mu töö oli mega vaimselt ajusid tappev, siis ma vajasin midagi, kus ei pea väga kaasa mõtlema. Vajasin liikuvat pilti lihtsalt ja seda, et mu aju oleks “paigal.” ??

    • Avatar
      Vasta Kaisa 30. detsember 2021 at 15:28

      Dexterile tuli uus hooaeg nüüd, hetkel veel 2 osa tulemata

      • Avatar
        Vasta Mina 31. detsember 2021 at 12:03

        Vau, lahe ?

  • Avatar
    Vasta Ren 30. detsember 2021 at 13:45

    Viimati vaatasin Queen of the Southi. Hommikul alustasin ja oosel kell 3 lopetasin? nadala ajaga 5 hooaega vaadatud

  • Avatar
    Vasta Anna 30. detsember 2021 at 13:44

    Ma olen hiljuti bingeinud kahte sarja, mida seni igava pildi+nime pärast vältinud olin 😀 Ozark ja the Sinner, täiega soovitan!

  • Avatar
    Vasta Laura 30. detsember 2021 at 13:42

    Money Heist oli megaaa ?, algul oli harjumatu et inglise keeles peale loeti (hispaania sari) aga pärast ei pannud enam tähelegi. Selle sarja juures meeldis just see, et ma ei osanud kunagi ette arvata mis juhtuda võib, palju selliseid üllatusmomente. Soovitan!

  • Avatar
    Vasta A. 30. detsember 2021 at 13:39

    The Sinner on ülihea! Pm räägib sellest, kuidas näiliselt tavaline inimene kellegi tapab ja siis uurija hakkab otsima põhjust, mis selle teoni viia võis. No lihtsalt peab ise vaatama, et aru saada , kui hea see sari on!

  • Avatar
    Vasta Jane 30. detsember 2021 at 13:35

    Brooklyn nine-nine (ilmselt vaadanud seda? :D) on megaaaaaaaaa

  • Avatar
    Vasta 565 30. detsember 2021 at 13:34

    Sarjad, mida ma silmad krillis vahtisin:
    Squid Game
    The Witcher
    You ja The 100 (lõpud venisid imelikuks ära)
    Prison Break
    Vikings

    Praegu paralleelselt käsil “Unsolved Mysteries” ja “Brooklyn 99”.

  • Avatar
    Vasta AK 30. detsember 2021 at 13:34

    Jah, teine osa on The Haunting of Bly Manor ja see juba ammu Netflixis. Soovitan ka vaadata, ei olnud nii hea kui esimene, aga lõpuni välja väga huvitav ja kogu aeg oli tahtmine edasi vaadata peale igat osa. Olen suur õudukate fänn ehk siis igast filmid ja sarjad mis tulevad saavad kohe vaadatud. Ja kui need kaks meeldisid siis peaks sulle meeldima ka Behind Her Eyes – selle vaatasin ühe jutiga ära, LIIGA HEA OLI ja lõpp oli täiesti šokeeriv.

  • Avatar
    Vasta Aire 30. detsember 2021 at 13:32

    “Are yout the one?” on midagi meie rannamaja taolist, aga paaaaalju rohkem draamat ja mega huvitav ja pingeline 😀 vaatasime mehega koos kõik hooajad ära 😀

    • Avatar
      Vasta Aire 30. detsember 2021 at 13:33

      Aga me muidugi vaatasime Go3s seda, kuid minu meelest Netflixis ka olemas mingid hooajad.

  • Avatar
    Vasta Laura 30. detsember 2021 at 13:26

    Oh lord, netflix on teema.

    Vaata veel:
    Dark (esimene hooaeg super, teine ja kolmas meh)
    Tabula Rasa

  • Avatar
    Vasta Tinkerbell 30. detsember 2021 at 13:26

    Mõni lihtsam selline trash-TV soovitus ?
    Selling Sunset, Love is Blind (USA versioon), Real Housewives of Beverly Hills.

  • Avatar
    Vasta Janeli 30. detsember 2021 at 13:26

    The 100 – 2 korda juba läbi vaadanud?
    You – samuti 2 korda vaadatud?
    Snowpiercer – alguses vaatasin filmi ja siis sarja veel otsa
    Dead to me
    Good girls
    Orange is the new black
    Russian doll – vist 1 hooaeg ainult väljas aga väga huvitav oli ikkagi

  • Avatar
    Vasta Tibuemme 30. detsember 2021 at 13:20

    The Maid

  • Avatar
    Vasta Siku 30. detsember 2021 at 13:10

    Soovitan The witcher. Ülipõnev, vaatasin ka esimese hooaja ühe päevaga ära ?

  • Avatar
    Vasta Triin 30. detsember 2021 at 13:05

    Hetkel on mul Dynasty vaatamine Netflixist pooleli. Soovitan ?

  • Avatar
    Vasta K 30. detsember 2021 at 13:01

    Kas Good Place’i oled vaadanud?

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2021 at 13:03

      vaatasin mingi 4 osa, aga nii igav oli ::D

      • Avatar
        Vasta Mammu 30. detsember 2021 at 13:19

        Maid, sex-life, queen of south(nii heaa?), blacklist(esimesed hooajad on head, koroona ajal filmitu hakkab venima), dark desire

        • Avatar
          Vasta Mammu 30. detsember 2021 at 13:21

          Mhh kogemata vastasin kommentaarile??‍♀️ tahtsin eraldi kirjutada?

  • Avatar
    Vasta L 30. detsember 2021 at 12:53

    The haunting of the bly manor on selle teine.. hooaeg?! Peaks ka olema netflixis, aga nagu ikka pole järg nii hea kui originaal.

  • Avatar
    Vasta Geterly 30. detsember 2021 at 12:52

    You on üli hea sari ?

  • Avatar
    Vasta Hh 30. detsember 2021 at 12:51

    Sex/Life ?? binge watchinud rohkem kui ühe korra seda, ulmeeee…. 😀

    • Avatar
      Vasta LIISA 30. detsember 2021 at 14:06

      Soovitan ka 100%.
      Nii põnev psühholoogiline vaatamine. Ilmselt iga naine suudab mõne olukorraga samastuda.
      Seks, kirg ja ilusad inimesed ka muidugi tõmbavad vaatama. ?

      • Avatar
        Vasta ML 30. detsember 2021 at 22:25

        Sama, soovitan täiega.. just samadel põhjustel, ja ma nägin isegi unes sealt ühte tüüpi..päris hot unenägu oli, peab ütlema ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 30. detsember 2021 at 12:50

    13 reasons why

  • Avatar
    Vasta P. 30. detsember 2021 at 12:50

    Wentworth… 9 mõniusat hooaega. Iseasi, kas Netflixis on.

  • Avatar
    Vasta Sirts 30. detsember 2021 at 12:48

    Omg, nii palju äratundmist oli selles postituses. ? Kaks viimast sarja, mida ma netflixis vaatasin oli “The chestnut man” ja “Unbelievable”. Ebareaalselt head sarjad. Mina vaatasin need mõlemad jutti ära, ka unetundide arvelt.

    • Avatar
      Vasta Saskia 30. detsember 2021 at 14:26

      Kui Chestnut Man meeldis ja skandinaavia krimi teemas on, siis soome Deadwind on heaaaaa!

  • Avatar
    Vasta Gerts 30. detsember 2021 at 12:47

    The Haunting of Bly Manor! Seda vaata järgmiseks!

  • Avatar
    Vasta T 30. detsember 2021 at 12:47

    Teise hooaja nimi on “The Haunting Of Bly Manor” ja see on Netflixis täitsa olemas. Osad näitlejad on samad, aga täiesti uued tegelased ja sisu.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 30. detsember 2021 at 12:46

    Kui sa pole veel vaadanud, siis Money Heisti soovitan. See on küll hispaania keeles,mks tähendab,et taustaks väga ei saa panna vaid pead vaatama ekraani (kui just dubleeritult ei taha vaadata). Mu jaoks oli mega huvitav, vaatasime viis hooaega mingi 1.5 nädalaga ära.:D Ma ka selline,et kuu alustan,siis ei suuda lõpetada.

  • Avatar
    Vasta Lillepille 30. detsember 2021 at 12:45

    Ma laavin õudukaid. Ilmselt sellepärast , et ma ka suht seesmiselt surnud. Eriti tore on elukaaslasega vaadata, sest ta ikka reageerib võpatuste ja krampitõmbumistega ja kananahaga ning saan teda vaadates veel pisut komöödiat ka. Samas…pimedas ma temaga luurega ei läheks?

  • Avatar
    Vasta Aveli 30. detsember 2021 at 12:45

    Ma soovitan Clitch-i vaadata. Isegi mu elukaaslane, kellele muidu never ei meeldi õudukad, vaatas seda ülisüvenenult minuga. Nii palju põnevust, suhtedraamat ja twiste ?

  • Avatar
    Vasta Maria Kaare 30. detsember 2021 at 12:44

    Teine hooaeg on teise nime all. Otsi Haunting of the bly manor, peaks Netflixis olemas olema.

  • Avatar
    Vasta G. 30. detsember 2021 at 12:44

    Behind her eyes-i vaata, kui juba pole. Alguses võib tunduda, et venib, aga mine munni kui hea sari see tegelt oli. Istusin pärast vaikuses ja olin nagu wtffff

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2021 at 12:47

      ooo, polegi vaadanud seda 😀

    • Avatar
      Vasta Vaike 30. detsember 2021 at 12:54

      Ma ei saa õudukaid vaadata, sest ma ei maga pärast kuu aega. ?

    • Avatar
      Vasta K. 30. detsember 2021 at 13:06

      Täiega hea sari!

    • Avatar
      Vasta Karmen 30. detsember 2021 at 15:20

      Mine munni, kui hea kommentaar ?

  • Avatar
    Vasta Marilin 30. detsember 2021 at 12:44

    Behind her eyes, ulme põnev ja sürr.

    • Avatar
      Vasta Triin 30. detsember 2021 at 13:00

      Mulle soovitas sõbranna The Witcher ja nüüd ainult istuks ja vaataks seda.

      • Avatar
        Vasta E 30. detsember 2021 at 13:24

        Jaa, The Witcher mega hea vaatasin kahe päevaga kaks hooaega ära. Ei jõua kolmandat hooaega oodata ?

  • Avatar
    Vasta E 30. detsember 2021 at 12:44

    Ma hakkasin hiljuti vaatama Money Heist ja kuidagi vaatasin, et oh, ainult neli osa on… Mitu osa äravaadanuna sain aru, et “part 1″on hoopis nagu hooaeg ja neid siis on neli ? igatahes sinna mu unetunnid nüüd lähevad ?

  • Avatar
    Vasta Meelika 30. detsember 2021 at 12:42

    Emily in Paris on väga hea 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2021 at 12:48

      see on minu meelest ok taustaks vaadata, aga erilist sisu seal ei ole, et OOO nii põnev 😀 aga ma 2 hooaega ikka ära vaadanud 😀

  • Avatar
    Vasta Kai 30. detsember 2021 at 12:42

    The Blacklist – NII PÕNEV!
    Minul peab olema alati esimesest hetkest põnev, muidu ma ei viitsi vaadata. Blacklistis vist hakkas mega-mega põnevus tulema 2-3 osast, aga esimene teeb hea eeltöö sellele. Väga soovitan vaadata.

  • Avatar
    Vasta Reet 30. detsember 2021 at 12:42

    Haunting of bly manor on 2. osa sellele 🙂

  • Avatar
    Vasta K 30. detsember 2021 at 12:40

    Outlander, täiesti sõltlane ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2021 at 12:53

      seda pole absull vaaadanud, ega isegi kuulnud 😀

      • Avatar
        Vasta R 30. detsember 2021 at 13:21

        See on mu all time favorite ?
        Naistekas, ma oma meest seda vaatama ei kutsuks. Aga nii hea, põnev ja kaasahaarav, et kuigi topelt vaatamine mind kunagi ei huvita, siis seda olen kolm tiiru vaatand ?‍♀️
        Ootan juba uuel aastal tulevat järgmist hooaega

      • Avatar
        Vasta Liis 30. detsember 2021 at 18:16

        Outlander on lihtsalt liiga hea! White lines,Bridgerton, the People v OJ Simpson,The assassination of Versace,Dirty John, Khalifat ja Delhi crime- kõik jutti vaadatud!

  • Avatar
    Vasta Maarja 30. detsember 2021 at 12:40

    The Haunting of Bly Manor on see, mida otsid

  • Avatar
    Vasta Hmm 30. detsember 2021 at 12:38

    Black Mirror (lihtsalt parim asi!), You, The Office, Breaking Bad, Clickbait.

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2021 at 12:49

      kõike peale clickbaiti olen näinud 😀

  • Avatar
    Vasta Alice 30. detsember 2021 at 12:37

    “The haunting of bly manor” on nii öelda teine osa? veel ägedab kui see

  • Avatar
    Vasta M 30. detsember 2021 at 12:37

    The Haunting of Bly Manor on vist teine osa. võin eksida, aga väga sarnane sari. soovitan seda ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 30. detsember 2021 at 12:35

    Dead to me. Väga äge sari- saab nalja ja põnevust ning ma samamoodi ei suutnud vaatamist lõpetada enne kui 2 hooaega läbi ? Christina Applegate mängib seal peaosas ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2021 at 12:52

      jaaa, ma nii ootan kolmandat hooaega, see pidi tulema kohe 😀

      • Avatar
        Vasta Triinu 30. detsember 2021 at 12:55

        Maid, You ja sexlife. Selle viimast hooaega ootan megalt. Ajab vana rauga ka elama ?

  • Avatar
    Vasta Kaia 30. detsember 2021 at 12:34

    Haunting of Bly Manor on jätkuseriaal, peaks samuti Netflixis üleval olema.

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2021 at 12:51

      otsin! ja ilmselt ei maga siis täna ka 😀

  • Avatar
    Vasta Agnes 30. detsember 2021 at 12:34

    Dead to me, olen nii paljudele soovitanud ja ise juba kaks korda otsast lõpuni vaadanud kuna nii põnev ja lõbus ka.
    Kui draamat ja trashi TLC’le vahelduseks tahad, siis Selling Sunset on päris haige krõhvade trash-TV 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. detsember 2021 at 12:50

      jaaaa, dead to me on NIII hea!