Lasteasjad

vahvad jõulukingiideed ja uut kraami Hevenerilt*

13. detsember 2019

Heveren on mu blogi koostööpartner juba iidamast ja aadamast. Ehk siis pesu pesen ma nende Friendly toodetega, kõik plekid saan ära maailma parima plekieemaldajaga, nagu ma olen sada korda rääkinud. Kes kauem loevad, need vast mäletavad. Mis on eriti armas, siis iga kord, kui nende sortimenti lisandub midagi uut, saadavad nad ka mulle/lastele seda proovimiseks. Ehk siis kui nad mulle ükspäev kirjutasid, et kle saadaks paar uut asja, siis päris kastitäit ma ei oodanud, aga see ometi siia sadas. Ja ouuu maiii gaad, mis seal kõike sees oli. Esiteks loomulikult mu pesuvahendite ja niiskete salfakate varud jälle täiendatud, aitääh!

Esimese asjana kraapisid lapsed kohe välja uued tuduriided. Mis juba niisamagi on pehmed, venivad ja mõnusad, aga neil on veel üks mega äge külg – need saab ise ära värvida. Okei, kui laps liiga väike, siis värvivad vanemad (Lende veel suht pani hullu ise nende markeritega), aga Mari saab juba ise kenasti hakkama ja kukkus kohe värvima. Olgu öeldud, et ükspäev istusime siin Pillega ja värvisime mingil põhjusel kahekesti laste tudukaid, sest nii äge oli ? Erinevate piltide valik on mega suur, kõik variandid leiad SIIT. Ja kuna meil on need enne ka olnud, siis tõesti täitsa üllataval kombel see ei kulu üldse maha. Nii nagu sa värvid, nii nad ka jäävad, kuigi meie omad said täiega vatti ja pesu!




Veel saime katsetamiseks terve portsu Good Bubble tooteid, mida ma olen ka varem katsetanud, aga nüüd on neil tootevalikus neli uhiuut lõhna. Maaletooja soovitas, et enne kui midagi üldse kirjutad, katseta kõik ise vannis või duši all läbi ja tal oli õigus. Need aroomid on sooja veega reageerides sada korda intensiivsemad ja magusamad kui niisama pudelist nuuskides, tõesõna hea kraam. Seda enam, et lastele ju täiega meeldib vahuvannis käia ka kõiki selliseid vanniasju kulub meeletult. Ja mis mu lemmik – kõik nende tooted on pisaravabad!




Good Bubble tooted on looduslikud ja nende hinnaklass on kah tegelikult väga mõistlik, sama hinnaga saab toidupoodidest keemiat täis “printsessivahtusid” osta, ma olen märganud. Seega eelistagem ikka tooteid, mis lapse (ja enda) nahale ja tervisele sõbralikud, eks.

Ps! Mine kiika ka mu Facebooki, loosin seal välja suure kinkekorvi täie Good Bubble tooteid (kõik need, mis esimesel tootepildil näha!).

No ja kuna Heveren vast teadis, et me lähme reisile, siis oli lastele korralik reisivarustus kingitud ja see on niiiiii armas! Nagu reaalselt ma pole ammu nii nunnusid ujumisriideid näinud ja mulle meeldib täiega, et need on pikkade varrukatega ja UV kaitsega. Lapsed nagunii pidevalt käivad vees jne, et kreem võib maha kuluda, aga riie ikka kaitseb. Nii prillid, kui riided on pärit firmalt Kietla, aga kuna neil neid veel tootevalikus ei ole (aprillist saab!), eks ma räägin kunagi hiljem neist teile lähemalt, aga ma pean jagama, kui armas oli Marta, kui me talle kostüümiproovi tegime ?


Marile ja Lendele sellised kollased komplektid




Neid prille võivad lapsed just nii väänata, katki need ei lähe ?






Muuseas, koodiga mallukas on kodulehel kõik tooted (va soodustooted) detsembri lõpuni -15% soodsamad!

*Postitus sündis koostöös Hevereniga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar