NIISAMA JUTTU

mis jõuluaeg?

21. detsember 2019

Ma muidugi ei tea, kus te elate, aga kui ma õue vaatan, siis mina pakuks, et praegu on mingi märtsi algus või septembri lõpp või miskit. Vaatasin just ilmateadet jõulupäevaks ja noh, mis muud kui 4 kraadi sooja ja vihm. Mis seal ikka, selles suhtes, et kui õues on pime ja toas tulukesed ja kamin põlevad, siis on veits jõulune ikka. Samas jõulutunnet kui sellist, ei ole üldse. Pole vist seepärast ka imestada, et ega mul ka mingeid jõulukinke ostetud ei ole. Kuigi jõuluistumisi tuleb küll, seega otsustasin ennast täna kätte võtta ja ennast natukenegi kingituste leidmise vibe’ile viia. Mida mul ka muud teha – ise tõbine, lapsed veel tõbisemad, täielik laatsaret.

Eks see jõuluõhin ole rohkem laste asi vist, ma ei tea. Lapsena täiega ootasin ja meeldis igast pudi kinkida inimestele. Nüüd mõtlen, et mingit suva jama ei taha ju keegi ja selle peale pole mõtet raha raisata, samas need asjad, mis ma arvan, et võiks inimestele kinkida, olen ma juba nagunii kinkinud ja seda aasta läbi. Et ei istu asjahunniku otsas ja oota jõule. Selle pärast meeldibki mulle kinkida praktilisi asju. Eriti hea oleks, kui keegi mulle konkreetselt ütleks, et “mul on vaja seda või toda” ja siis mina selle või tolle ka kingin.

Näiteks jõulupäeval pidime me Muugale minema, Kardo venna perega jõule tähistama. “Pidime”, sest arvestades seda, et lapsed praegu nohus-köhas-palavikus on, lisaks silmad kah veel põletikus ja kohutavad, siis täitsa vabalt võib olla, et istume 24dal siin katkupesas viiekesti, mis oleks eriti nõme, sest ma teadsin, et Muugale tuleb jõuluvana ja lastel oleks super tore, aga noh, ega teha pole midagi, vaatab, kuidas meie katkuhaiged siin paranevad.

Igatahes käis sealne jõulutrall kergesti, sest ma lihtsalt küsisin, et mida lapsed tahavad ja tema mainis, et nukuvanker läks katki ja ühele oleks uut mütsi tarvis. Sellised asjad mulle meeldivad, sest siis ma ei pea ise mõtlema ja nuputama ja lõpuks ikka midagi suvakat kinkima. Müts tuli muidugi Bredenist, sealt on alati hea tellida, sest esiteks saad sa asjad mega kiiresti kätte ja teiseks oli neil tol hetkel kampaania, et pakitakse ise sinu eest jõulukingituseks kah ära. Kes kunagi minu pakitud kinke näinud on, teab, et need näevad välja sellised, et inimesed heldivad, et aww, nii armas, lased Maril kinke pakkida v? Nüüd vähemalt on mõned pakid ilusad.

Läksin just seda mütsi linki otsima ja vaatasin, et on minulgi neid Bredeni boonuspunkte kogunenud (Muuseas, best asi ever, selline hasart tekib neid korjata, kui ostad midagi või kirjutad tootearvustuse vms, et üli hea süsteem. Kes veel endale kontot teinud pole, siis ma soovitan). Igatahes näete, blogipostituse kirjutamise käigus üks kingitus olemas – Marta sai endale uue tuduka ja body+pükste komplekti. Ega tema jõuludest suurt miskit ei tea, selles suhtes on hea talle vajalikke asju kinkida. Bredeni asju saab nii kaua kanda ka, et pole kahju osta.

60€ ostuga sai tasuta sellise mütsikese kauba peale!

Veel üks koht, kust paki saab kätte ühe päevaga (vähemalt mina olen siiani saanud) on Mylook. Ja sealtki tegin ma just tellimuse, sedapuhku küll nii, et ei osanud midagi konkreetset valida, et pidin mõtlema nii, et mis siis vähemalt kindlasti ära kuluks. Jah, minust on saanud dušigeeli/seebi kinkija, mis seal ikka. Samas kui aus olla, siis neid ju päriselt kulub kah. Ainuke asi – ma ikka jälgin, et tegu oleks päriselt puhta ja kodumaise kraamiga, niisama poest mingit FA pakki ma ostma ei kipuks, seda enam, et paljud eelistavad ka ise neid mitte kasutada. Mina näiteks väga ei taha, kui valikut on.

Sellised ostud siis said kiiruga tehtud. Oma emale Joiki greibi komplekt, isale Joiki meestekomplekt. Vennale oli õnneks kingitus olemas, endale võtsin selle Elizabeth Ardeni huulepalsami. Ma ei saa, nad on mul niiii kuivad, et ma olen valmis juba kõike proovima. Muuseas, oma sõbrannale tegin just hea soovituse – praegu on paljud jõulukalendrid alla hinnatud (sest noh 1. dets on ju läbi). Et näiteks võtadki selle suure Joik’i kalendri ja saad korraga kingituse kõikidele sõbrannadele, naabrinaistele ja tuttavatele, kellega istumistel midagi sümboolset kinkida vaja.

Kellel on kingitusi puudu, siis homme kella 15.00 tehtud tellimused jõuavad jõuluks kohale – kui on veel minusuguseid laiskvorste. Ps! Kui lisad tellimusele sooduskoodi KINK15, saad üle 15€ tellimusega kaasa neljaosalise käe- ja küünehoolduskomplekti tasuta!

Ma sain jupp aega tagasi Medironilt ka jõulupakid, mis esiteks jälle – olid nende poolt juba ilusasti pakitud, jälle endal vaeva vähem. Ja lisaks seal sees olid üliilusates kinkepakkides Naif tooted lastele. Naifi asjad on DA BEST. Nagu päriselt ka, kes veel proovinud ei ole, siis see lõhn ja … ma ei oska sõnadessegi panna, nii mõnusad on, soovitan täiega proovida. Näiteks see Naif starter kit – sobib ideaalselt katsikukingituseks, iseendale, kui oled beebiootel ja tahad, et beebit ootaks kodus juba ainult parim ja kvaliteetseim kraam või sõbrannale jõuludeks, kui tal kodus pisike beebi olemas.

Muidugi on seal ka väiksemaid komplekte ja kingipakikesi, kui aga tahate kindla peale välja minna, siis kinkige vanniga sõbrale just Naif vannivaht. Jah, see vist peaks küll olema beebidele, aga ma sada korda seda kiitnud ja kiidan veel – maailma parim lõhn, ma kasutan seda dušigeelina jne, et noh, täielik all in 1 toode. Niisutab nahka ja aitab isegi ekseemi korral ? Hinnaklassilt ka päris hea, 13,95€ (link). Samas kui kasutad koodi “mallukas15” saad sellest ka veel alla!

Lastele said kõik asjad Little Dutch e-poest tellitud, peakski need ka ära pakkima (kui ma vaid oskaks) ja kes siis veel järgi on… Ämm saab MyPrint’ist kalendri laste piltidega, nagu ta ikka saanud on. Suurema kingituse sai ta juba kätte – tal oli voodile uut kattemadratsit tarvis. Või noh, tal on tegelikult lahtikäiv diivan ja ma pakkusin, et ehk kingiks talle uue voodi, aga ta sellele punnis vastu ja lõpuks sain siis ta nii kaugele, et vähemalt uus kattemadrats sobib ka. Selle sain, nagu ikka, Textellest. Neil praegu suured aled, nii kontinentaalvoodid kui ka kattemadratsid -15%. Kuna need mõlemad üsna kallid asjad, siis rahaliselt on soodukas siiski hea.

Sõbrannadega oli meil Aphroditede jõuluõhtu, kus tegime loosipakid. Mina kinkisin enda üllatuse saajale neli Mixtiles pilti, et ta saaks need seinale panna (tegin temast perepilte hiljaaegu, oli kohe varnast võtta) ja ise sain Kerli käest uueks aastaks õhtusöögi rohke veiniga Teletorni restosse, kuhu ma polegi veel siiani jõudnud. Can’t wait! Ma tegin veel sellise nalja, et kirjutasin kõikidele Aphroditedele kirjad. Nad konkreetselt arvasid, et ma vist vähemalt eneka teen, et kõikidele enesetapukirjad kätte surun, aga tegelikult on asi nii, et ma pole hea näost-näkku sõber olemisega ja ilusate asjade ütlemisega, seega ma saan neid asju ainult läbi häda kirjutades öelda.

Kellele mul ei ole ja ei saa ka tulema kinki on Kardo. No ausalt MA EI OSKA talle midagi kinkida. Kõik, mis tal vaja on, on tal juba olemas. VR prille tahtis, aga nüüd on härra äkitselt suureks influenceriks saanud ja PlayStation ise orgunnis talle need juba. Nüüd näen kogu aeg, kuidas nad Mariga kemplevad, et kumb nendega mängida saab. Lapsed…

Aga ühesõnaga, mul null ideed. Kõik rahakotid, seljakotid, käekellad, parfüümid – kõik on aastate jooksul ära kingitud ja nüüd mul pole ühtegi ideed, et millega ma teda rõõmustada võiks. Kui asi nii jätkub, siis ma lihtsalt ostan talle 20 paari sokke ja ühe mälupulga (sest ma unustasin tema hea mälupulga Kanaaridele) ja ütlen, et olgu ta õnnelik. Ilmselt olekski, aga tahaks siiski paremat kinki välja mõelda.

Selles suhtes on hea, et ega mul ka midagi vaja pole. Koostööpartnerid on mind nagunii terve aasta asjadega üle valanud ja puudu ei ole mul küll mitte kui miskit. Reaalselt ei suuda välja mõelda isegi, mis mul vaja oleks, peale uue vannitoa… mis noh, poleks otseselt ka väga loogiline jõulukink, haha. Seega äkki joppab ja saan Kardo ära suruda, et ta ei tee mulle midagi ja ma ei tee talle midagi, sest ma ei vajaaaa midagi!

Vot sellised kingilood siis. Kas teil kingitused olemas? Kellele veel puudu? Mis ise saada tahaks? Ja põhiline – mida ma Kardole kingin?! Üldse mu suurim soov oleks vist see, et lapsed terveks saaksid, õudne neid halisemas ja lurisemas näha ?

10 päeva veel ja siis on Tenerife!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar