JUMALAITA

kas tohiks teile juua pakkuda?

14. jaanuar 2020

Te ei kujuta ette, mis mul siin ükspäev juhtus. Sõbranna tuli külla, läksime veini jooma ja äkitselt tuleb meie juurde teenindaja, et kuulge, see meesterahvas sealt lauast tahaks teile uued joogid osta. Ja ta ei olnudki 200 aastane, vaid … no ma pakun midagi 30-40 vahepeal.

Millest minu suur šokk ja elevus – mul pole vist never niimoodi juhtunud, et istun kuskil ja keegi tahaks mulle/sõbrannadele jooke osta. Kui see ka juhtus, siis mingis eelnevas elus (enne Treimanne), et ma isegi ei mäleta seda. Aga ma pigem arvan, et seda pole mitte kunagi juhtunud!

Ma kasvasin üles telekast seks ja linna vaadates (okei, ema, võib-olla ma poleks pidanud seda nii vara ka näha saama…) ja seal oli mingi kõige tavalisem asi, et lähed sõbrannadega välja ja nagu raudpolt tuleb mingi härra, kes daamidele juua osta pakub. Nii ma siis arvasingi, et kunagi, kui ma väljas hakkan käima, siis ilmselt läheb nii ka minuga.

Tegelikkus: kui me olime tiinekad, siis ainus “väljas käimine” oli teineteise juures korteripidudel käimine, kus igaüks valvas oma jooki hingehinnaga ja mingisugust heldet jagamist tüdrukutega ei olnud. St oli küll, aga nendega, kellelt rohkem võimalik saada oli, kui minu punnis silmadega otsa vahtmine ja õlgade võdistamine : “Iuuuuu, poisid…”. Ok ok, ma tegelikult nii iu poisid ka ei olnud, eks ma ikka amelesin seal paari peikakandidaadiga, aga ma sealt edasi kindlasti minna ei tahtnud ja ei läinud kah, kuni viisakalt selle ajani, kui oma esimese päris peikaga koos hakkasin olema (ja olin aaaaastaid) nii et ma ikka super viisakas ja vaga neiu olnud, ehhee.

Okei-okei, eks on arusaadav, et need “let me buy you a drink” ajad olekski pidanud hiljem tulema, aga ma sellise 20date alguses olin nagunii suhtes ja kui ka ei olnud, siis ei ei käinud ma väga kuskil väljas hängimas, sest ma olin vaene nagu kirikurott ja mul ei olnud asja kuskile baaridesse jalga kõlgutama, et oodata, kuni keegi mulle mingi jooginiru välja teeks.

Kui tegelikult päris aus olla, siis klubides (nagu ma jube palju oleks seal käinud) on küll mimgi teema olnud, et ooo, ostan teile joogid, aga kui ma õigesti mäletan, siis mitte nagu minu pärast, vaid mõne seksikama sõbranna tõttu ja teiseks, ma ei ole kuskil klubis kellegi jooki soovinud, sest ei soovi hästi pärast kuskil vägistet olla. Samamoodi nagu ma ei jätaks klubis iial oma jooki kuskile lauale jne. Mitte, et ma nüüd arvaks, et ma ilge saak oleks, keda kõik kahte lehte vägistada tahavad, aga selliseid asju ikka juhtub ja ma tõesti ei taha üldse osa sellest statistikast olla. Igasuguseid haigeid inimesi on. Ja üldse, ega ma ei käi, ega ole elus, klubides vist rohkem käinud kui max 20 korda ? Siis olen ise saanud hakkama oma jookide ostmisega, isegi kui need ka olid viimsete kopikate eest ostetud, haha.

No ja siis ma leidsin selle Kartupsu (see ta uus hüüdnimi) ja hakkasin muu hulgas ka Mallukaks, et mis te arvate, kui suur on tõenäosus kuskil väljas käies, et keegi mulle ligi ajama hakkaks?

Mitte, et ma nüüd arvaks, et ma mingi megakuulsus, kes ei saa kuskil kõndidagi, ilma, et kuulsusesurve all murduks, aga noh ikkagi on päris paljudele teada, et ma olen “SEE Mallukas” (kes muidugi kirjutab sinust oma blogis, ehk siis võõrad jorsid astuvad ligi ja on nagu: “haha, ära minust blogi kuule!!!!”. Mitte, et mul oles temaga ühtegi kokkupuudet olnud või üldse põhjust ega pointi temast kirjutada…).

Ja kõik teavad, et ma abielus ja mul hord lapsi ja ilmselt ikka veel avatus umbes nelja sendi kanti, seega ei ole ma mitte ühelegi lambimehele just eriline ahvatlus, kellele tekiks mõte üldse jooki osta, või seda väljagi pakkuda. Ma selle osa jätan mugavalt vahele, et ma ei ole ka just eriline miss universum, et kui ma EI oleks Mallukas ja abielus ja 3 lapse ema, et siis muidu raudselt mehed jookseks loogu järele, eks.

Ok, pikk jutt, lõpuks jõuame teemani, et ta tõepoolest ostis meile uued veinid (kuigi me ütlesime, et me ei soovi neid) ja kuna me ei kuulnud mitte midagi, mida ta teisest lauast meile karjus, siis ta lõpuks istus meie kõrvale maha ka, aga tol hetkel ma mõistsin küll, et jumal tänatud, et ma ei ole vallaline ja “saadaval”, sest see vend oli teenindajatega niii ebameeldiv ja selline “viisakalt ülbe”, et ma pidin lausa eraldi baaris vabandamas käima. Õnneks pikalt me talle seltskonda ei pakkunud, tulime koju ära, aga igatahes, SEE JUHTUS. Et olgu see nüüd siia memuaaridesse talletatud ja kõigile teada, et jah, see on ka minuga juhtunud. Finally! Ma olen üks seks ja linna naistest, wohhoooo! ?

Kui tihti teile juua osta on pakutud? Pliis ärge öelge, et 24/7, siis ma tunnen ennast küll sitasti ?

Loe ka neid postitusi!

36 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Printsess 16. jaanuar 2020 at 00:16

    Eks ikka on minevikus välja tehtud jooke, aga kõige eredamini on meeles olukord, kui sõbrannadega Big Benis olime ja tegelikult vist veel täisealisedki päris polnud – mingid mehed istusid meie lauda ja hakkasid meile välja käristama. Me juua väga palju ei tahtnud, aga lasime neil tüüpidel endale kuus-seitse korda friikaid tellida ja lõpuks üks mees ütles sõbrale:”Need naised ei joo midagi, aga söövad nagu loomad.” Haha, aga meil oli kõht tühi. Hiljem lasime jalga nagu meil siis kombeks oli, kui välja tehti, aga hea meel oli, et ei pidanud ise raha raiskama, sest seda viimast oli heal juhul ühe õlu ja takso jaoks. Või siis kahe õlu, aga siis pidi jala koju minema. Seega jah – seda sai ära kasutatud, et välja tehti, sai kõhu täis ja juuagi veel. Aga alati ka jälgisime ja kunagi jooke üksinda ei jätnud jne. Et nii pubides kui klubides on seda ette tulnud, et tehti välja.

  • Avatar
    Vasta Annika 15. jaanuar 2020 at 23:08

    On neid juhuseid olnud küll kus välja tahetakse teha. Aga tijti on nii, et alguses tahab välja teha ja siis pärast sisse teha.
    Kuigi ükskord(oli mu sünna) läksime plikadega baari. Leti ääres üks kutt kooserdas seal ja ei suutnud oma shote lauda tassida. Aitasime siis sõbralikult. Ta vastutasuks ostis suure pudeli Gini ja tooniku meie lauda. Tänasime viisakalt. Suht hämming oli peal mul. Aga ta ei tulnud kordagi ligi ajama vms, et saaks ta veel “midagi”. Oli oma seltskonnaga rahus edasi. See eest me saime terve õhtu kenasti seda pudelit tühjendada.

  • Avatar
    Vasta Laura 15. jaanuar 2020 at 22:50

    Ükskord sõitsin bussiga koju, buss oli täis, niisiis istusin kõige tagumisse ritta ühe noormehe kõrvale. Kõht oli suht tühi, niiet hakkasin mingit linnast ostetud Rimi salatit sööma. Kui salat otsa sai, küsis mu kõrvalt noormees: “Neiu, te sõite küll, aga kas peale juua ei taha?” ja pakkus mulle oma 1,5 liitrisest gini pudelist lonksu. Polnud küll päris sama mis lauda saadetud šampus, aga armas ikka 😀

  • Avatar
    Vasta H 15. jaanuar 2020 at 22:48

    Eelmine kord kui olime sõbrannaga baaris, tellisime juua ja sõbranna hakkas pangakaardit otsima kotist, et maksta arve, siis mingi mees tuli kuskilt tagand oma kaardiga ja maksis ära. Me polnud varem näinud ega kuulnud sellest mehest. Aga see mees oli niiiii kena, et küsisime, kas võime nende lauda tulla istuma..ma kaua ei saanud olla, hakkasin vetsus täiega ropsima kuna olin joonud liiga palju.?

  • Avatar
    Vasta Evelin 15. jaanuar 2020 at 20:56

    No ikka väga palju on välja tehtud/ tahetud teha. Kui noorem olin ja raha vähe ja ohutuunet ka eriti mitte, siis muidugi lasin endale nahhaalselt välja käristada. Ja tuli ka ette, et pärast pidin hullult skeemitama, et tüübi käest kuidagi minema hiilida. Enam ma võõrastel endale välja teha reeglina ei lase, olenemata sellest, kas seal on mingit tagamõtet või mitte.

    Hiljuti oli sõbrannadega girls night out, olime mingi 6-kesi, täiega lille löödud ja meil oli baaris omavahel ülilõbus, kui äkki baarman ilmus pudeli veiniga, et “kõrvallaua härradelt”. Kuna me olime üsna ülemeelikus tujus, siis võtsime veini vastu ja leidsime, et oleme iseseisvad naised ja võime neile ise pudeli veini vastu saata. Nii ka tegime. Otse loomulikult võtsid nad seda kutsena meie lauda imbuda, kuigi nii tegelikult ei olnud. Igal juhul läks meie õhtu kohe poole igavamaks, sest nad olid megatäis ja tüütud. Natuke seal viisakusest rääkisime nendega ja läksime teise kohta edasi.
    Oleme sõbrannadega palju rääkinud, et mehed nagu üldse ei saa aru, et kui terve kari naisi on kusagil väljas, siis see tähendab, et nad tahavad olla naistega väljas. Enamasti on väga fun ja nalja saab palju ja õhtu muutub igavaks hetkel, kui mõni võõras (vahel ka tuttav) mees seltskonda imbub.

    Viimasel ajal pole keegi pakkuma tulnud, et teeb välja, sest valdan oma kurja “resting bitch” ilmet meisterlikult:D Ükskord mingi tüüp seisis tükk aega leti ääres, kus ma istusin, niheles ning lõpuks küsis “kas ma võin sinuga rääkida?” ja kui kurja näoga “ei” vastasin, siis sattus täiega segadusse. Ok, ma polnud otseselt kurja, aga pigem mittehuvitatud näoga.

  • Avatar
    Vasta E 15. jaanuar 2020 at 15:08

    klubis on paar korda ikka juhtunud et välja tehakse, aga mul tuli hoopis meelde kuidas kursaõde peol (olime siis 16 ja esimest korda ööklubis) erinevate kuttide küljealla imbus ja küsis et “ou teeksid mulle välja vä” seda oli lausa piinlik vaadata ???

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. jaanuar 2020 at 15:23

      issand, kõlab piinlikult küll 😀

  • Avatar
    Vasta TN 15. jaanuar 2020 at 14:19

    Ma olin üle 8 kuu rase, käisin klubis bändi kuulamas ja ootasin vaaris, et vett tellida. Selja tagant kostis üsnagi huvitatud Hello. Ei teinud nagu otseselt välja sellest, aga üks väljamaa härra imbus mu kõrvale. Tal võttis ikka hetk aega, et mu hiigelkõht avastada, aga kus siis läks sabinasse, et appi miks sa klubis oled, mis siis saab, kui sünnitama hakkad 😀 ja tegi lahkesti mu veeklaasi välja (mitte mulle, vaid lapsele!). Olin meelitatud küll.

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. jaanuar 2020 at 14:54

      nii armas 😀

  • Avatar
    Vasta J 15. jaanuar 2020 at 10:26

    Mul oli ükord nii, et läksin koos oma mehe ja mehe sõpradega peole. Kuna baarileti taga oli suht palju rahvast läksin siis ise jooke ostma, et noh pisem äkki pressin ennast kuskile prakku või siis äkki naisi lastakse kiiremini jaole. Ootasin seal baarileti taga, kui kord minuni jõudis, enne seda nägin ühte meest baari leti äärest minu poole vaatamas, arvasin et ah küll ta mind kellegiga sassi ajab. Okei järts jõudis minuni, jõudsin ette vurada mida kõike vaja on et mu mees ja sõbrad joodud saaks, siis ütles teenindaja et arve maksab teie eest see mees seal baarileti ääres. Mul oli jube piinlik, hõikasin üle baarileti et pole vaja aga mees ikka noogutas. Nii ta siis sel õhtul mind, mu meest ja mu mehe sõpru alkoholiga kostitas. Jube häbi oli ikka….

  • Avatar
    Vasta t 14. jaanuar 2020 at 22:13

    Ohh kunagistel ülikooli-aegadel oli see nii tavaline ja sõbrannaga meil alati pmst ühe joogi raha oli kaasas, et esimesed osta (pluss kojusõidu raha) ja edasised joogid tulid juba mujalt…paar eredamat mälestust on küll…ükskord üks mees ostis shampa ja tundus nagu norm inimene, aga siis arvas , et selle shampa eest võiks meid veidi näppida ka..me polnud nõus ja kui ta vetsu läks, siis jooksime selle shampaga kus see ja teine ja jõime rahulikult kuskil vanalinna tänaval ära 😛 Teinekord istusime seltskonnaga lauas ja saadeti kaks jooki lauda..(kunagi ei usalda, kui ei näe just kuidas teenindaja valab ja ise toob) ..me siis ei joonud, aga seltskonnas mehed jõid ära need joogid ja no mingi poole tunni pärast olid need nii out kui out ja pmst magasid laua taga (ei tea kas kokkusattumus, aga tundus , et jookidesse oli küll vähe miskit pandud brr ) Kolmas kord istusime pubis ja teenindaja tuli koos ühe mehega meie laua juurde, kes ütles teenindajale, et kogu meie õhtune arve läheb tema arvele…ta isegi ei tahtnud meie lauda end suruda ega midagi..küll siis sai proovitud järjest kõiki neid huvitavaid kokteile, mille jaoks muidu raha ei olnud 😀 😀 Mäletan siiani seda oma esimest maasika-margariitat mmm 🙂 Olid ajad 🙂

  • Avatar
    Vasta kertu 14. jaanuar 2020 at 21:43

    Sel suvel oli juhus kui mingi ebameeldiv taat kõrvallauast tahtis meie lauda saata pudeli veini. Õudusega mõtlesin vabandusi välja (sest toit oli ju pooleli ja ebamugav on istuda ja olla keelduja rollis kui see purjus taat vahib), aga teenindaja oli tubli. Ütles mehele, et peab enne meilt küsima kas me oleme seda nõus vastu võtma. Nii oli palju lihtsam. Selgitasime homset tööpäeva ja kogu löögi võttis endale teenindaja.

  • Avatar
    Vasta isiil 14. jaanuar 2020 at 20:19

    iiiisssand mul tuli meelde selline lugu, et kunagi 19-20 olles käisime sõbrannaga Tartu Big Benis ja see oli nii puupüsti täis, et sisseviskaja pani meid mingi kahe vanema mehe lauda istuma. Ja need mehed siis hakkasid vaikselt rääkima meiega ja järjest jooke välja tegema. Mingi hetk, mäletan, tantsisime nendega paaristantsu Fixi Tsirkuse järgi (siiamaani trauma, kui seda laulu kuulen). Ja lõpuks nad hakkasid rääkima, et läheks nendega kuskile hotellituppa. Ühel hetkel tuli ikka mõistus koju ja läksime ära, aga enne seda üks meestest jõudis ikka veel kõrva sosistada, et ma ei tea, kui head keelekat ta teeb. Siis tegime küll kiiresti sääred 😀 Pärast oli veits piinlik, nagu oleks ennast jookide pärast mahamüünud. Aga noh – noorus, kes seda keelata saab.

  • Avatar
    Vasta Ketukas 14. jaanuar 2020 at 18:27

    Ikka käime tüdrukutega väljas istumas ja on tulnud ette juhuseid kus teenindaja tuleb pudeli vahuveiniga meie lauda ja ütleb et see on meile saadetud kuskilt kõrvalt lauast kellegi poolt. Aga ei ole veel kohanud selliseid pealetükkivaid mehi kes selle pudeli saatmise eest vastutasuks midagi nt seltskonda tahaks. Siiani on olnud lihtsalt sellised armsad üllatused.

    • Avatar
      Vasta Lily 14. jaanuar 2020 at 20:15

      Noh… See, et vastutasuks midagi nõudma ei tulda, ei tähenda, et seda ei loodeta. Ma keeldun küll uskumast, et keegi tõesti niisama komplimendiks mingeid kalleid jooke hakkab välja tegema, pigem tuleks siis ja ütleks lihtsalt midagi ilusat ja läheks oma kohale tagasi.

  • Avatar
    Vasta kk 14. jaanuar 2020 at 17:40

    haha @4 cm avatust

    mul ka just jooki pole valja makstud, vahemalt ei maleta.
    Siiski komplimente on vahest tehtud ja see t6stab tuju kyll.

  • Avatar
    Vasta Helen 14. jaanuar 2020 at 17:36

    Mul alles hiljuti oli seik kus käisin kahe sõbraga väljas söömas ja siidrit joomas. Polnud üldse selline koht, kus oleks mingi kõva pidu vaid lihtsalt inimesed istuvad oma laudadest, söövad ja joovad miskit kõrvale.
    Olin siin leti ääres kui üks meesterahvas mind kõnetas. Oli väga viisakas, tutvustas end ja pöördus siis meie kõigi poole, et ehk oskame halle menüüst midagi soovitada. Peale seda vaatas mulle otsa ja küsis, kas olen kummagi meesterahva kaasa? Ütlesin, et ei ole. Selle peale paluti luba mulle jook välja teha. Ütlesin viisakalt ei. Hiljem lauas olles tõigi teenindaja ootamatult mulle pokaali mingit alkoholi ja kolm shokolaadi. Vaatasin üle õla selle meesterahva poole, ta naeratas mulle ja mina viisakalt tänasin. Aga end külge kleepima ta ei tulnud ja oli selline viisakas. 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 14. jaanuar 2020 at 17:21

    Mul oli kord välismaal nii, et tellisin endale kuldset tekiilat apelsiniga, aga neil polnud apelsine. Kõrvalt üks klubikutt kuulis seda ja ostis mulle mingi muu joogi ja palus baarileti ääres oodata. Käis 5 minutit ära, üritasin samal ajal hoopis baarmani sebida, aga see kutt tuli tagasi apelsiniga ja palus baarmanil meile shotid teha. Oli käinud kõrvaltänavas poes ja kluppi tagasi tulnud. Eks sellest väike välismaine romanss tuli? ja meelde jäi veel kunagi naistepäev sõbrannadega, kui olime vallalistena seda restos tähistamas. Kõrvallauas sobivalt meesteseltskond, kes hakkas meile veine lauda saatma. Lõpuks läksime kõik koos kluppi ka

  • Avatar
    Vasta Kelli 14. jaanuar 2020 at 17:04

    Mõned korrad on jooke ikka saadetud aga minu jaoks on see pigem ebamugavust põhjustanud, sest ma ei ole kunagi alkoholi tarbinud. Viisakusest ikka paar lonksu võtsin. Mulle oleks võinud joogi asemel süüa saata 😀

  • Avatar
    Vasta Pille 14. jaanuar 2020 at 15:32

    Kunagi pool elu tagasi isegi olen saanud ühe joogi võhivõõralt. Ilmselt oleks neid juhuseid rohkem ette tulnud, kui ma ülejäänud poole elu sees rohkem väljas oleks käinud. Aga tol ajal, kui käisin, oli baarides veel hoopis teine melu ja mu oma boyfriend oli baarmen 😀 Ja mul polnud eluga muud plaani kui kõigil õhtutel, mil ta tööl oli seal tema juures baarileti ees istuda.
    Mulle pole iial meeldinud see niisama millegi saamine. Sest minusse on juba väiksest saati kodeeritud teadmine, et mitte miski ei ole niisama tehtud. Ja tunne, et jääd kelleleg ivõrlgu on mu jaoks koormav. Nii ma pole pea iial lasknud kellelgi endale midagi välja teha. Isegi ajal, mil mu suhe veel nii kindel polnud ja ma käisin mõne uue noormehega kuskil kohvikus tutvumas vms, ei lubanud ma endale välja teha. Sest tahtsin tõmmata selge piiri, et tulime lihtsalt tutvuma, vestlema, toredat aega veetma ja kui on näha, et kõik klapib, siis no kes teab eks… Aga ei saanud neist kosjalistest kunagi asja 😀 Ikka jäin esimese inimesega kokku.

  • Avatar
    Vasta Liis 14. jaanuar 2020 at 15:03

    Mul on ka mõned korrad selline juhus olnud, et baaris on välja tehtud. Üks mis eredamalt meeles on see kui ma olin sõbrannaga väljas, mõlemad olime 20ndate alguses, ja olime baaris endale jooke tellimas, kui tulid ühed välismaalased ja palusid et ma neile seletaks mis kokteilidega tegemist on. Ma muidugi seletasin ja ilmselt selle abi eest tegid nad meile joogid välja. Ja see oli veel nii, et me tellisime joogid ära ja hakkasin maksma ja siis see tüüp ütles, et maksab ise. Õhtu jooksul me neid õnneks rohkem ei näinud ? Aga jh ilmselt ei tehtud meile ka jooke sellepärast välja, et me oleks nüüd super kenad olnud ??

  • Avatar
    Vasta Mariet 14. jaanuar 2020 at 14:35

    Ma olen lasknud end korra elus võõraste ja tunduvalt vanemate meeste poolt täis joota. Väga hulljulge oli see kõik aga ma olin peaaegu 20 ja mitte eriti kuum tsikk, seega tundus nagu hea lugu, mida lapselastele igaks juhuks kuulamiseks genereerima hakata. Ma väga ei mäleta, kuidas see kõik alguse sai aga need mehed olid üsna vanapoiste moodi, ei olnud väga sujuvad vestluskaaslased ja pidid järgmisel hommikul üldse Haapsalust edasi jalgrattamatkale minema. Ma arvan, et koos sõbrannaga tegime neile ca 150 eurose baarikrediidi, sest mingiaeg olin ma juba nii purjus, et joogid hakkasid ümber kukkuma aga ega sellest joomine saand lõppeda. 😀 Õnneks juhtus see pisikeses Haapsalus, mis on mu kodulinn. Barmanid olid tuttavad ja andsid mulle isiklikult joogid kätte ja kõik oli kontrolli all vaatamata sellele, et ma ise väga purjus olin.

    Sellest olenemta, et ma pole sedamasti naisterahvas, keda ilusaks peetakse, on mul õnnestunud väga palju tasuta jooke saada. Mul on nimelt komme lambiste ja vb liiga introvertsete inimestega lobisema jääda ja siis nad ikka pakuvad, et mis ma juua tahan. 😀 Viimasest tasuta joogist on praeguseks paar aastat möödas aga väikse lapse emana enam pidudele asja pole ka. Laupäeval lähen ehk üle pika aja peole äkki

  • Avatar
    Vasta Kats. 14. jaanuar 2020 at 13:59

    1,5 aastat tagasi, kui ma umbes 7ndat kuud rase olin, jalutasin mere ääres. Mingi tüüp(kusjuures kaine ja tegi rattasporti parajasti), astus ligi, tutvustas end, rääkisime veidi niisama juttu ja küsis, kas ma temaga kohvile tuleksin siia lähedale kohvikusse.
    Mul jooksis juhe nii kokku.? Lõpuks ma ütlesingi, et ma heameelega oleksin tulnud, kui ma oleks vallaline ja poleks 7ndat kuud rase. ?

    Siis ehmus tema ära ja hakkas vabandama. Kusjuures jaa, mul oli pea raseduse lõpuni sedasi, et polnud aru saada, kas rase või lihtsalt paks(haha, tegelt mõlemat) . Isegi kortermaja naabrid ei saanud enne aru, kui titaga jalutamas hakkasin käima. ?

  • Avatar
    Vasta Vaike 14. jaanuar 2020 at 13:45

    Jooki ei mäleta, et oleks nii ostetud, aga ma ei mäleta ühtlasi ka, millal ma viimati üldse klubis käisin või miks ma peaksin tahtma sinna minna. 🙂 Kuskil suveterrassil istudes ei ole seda ka juhtunud. Küll aga jooksis mulle ükskord Saksas tänaval üks mees järgi, sest ma ostsin eelmisel päeval tema kebabiputkast vett ja järgmisel nägi ta mind sealt uuesti mööda minemas ja üleüldse olla ma ilusaim naine, keda ta iial on näinud. Ja no et ma olin tollel hetkel vallaline, siis läksime järgmisel päeval koos sööma, aga midagi enamat sellest ei tulnud.

  • Avatar
    Vasta Aide 14. jaanuar 2020 at 13:30

    Koolireisil Saksamaal,vist 10ndas klassis. Olime sõbrannaga SPAs, seal juba kleepis üks poiss meile külge (kogu aeg oli seal basseinides ja torudes kus meiegi). Ja kui me siis pärast kohvikus puhkasime, tõi teenindaja meile Coca-colat. Me muidugi imestunult “nein,nein,nein”. Teenindaja viipas eemal lauas istuvale poisile ja jätis pudeli lauda. Me muidugi hakkasime itsitama nagu tohmanid. Jõime pudeli tühjaks ja lahkusime . Hiljem muidugi kahetsesime , et ei läinud juttu puhuma. See siis kõik toimus aastal umbes 1998 või nii. Rohkem eredaid mälestusi polegi 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2020 at 13:32

      nii armas mälestus samas 😀

    • Avatar
      Vasta Kairit 14. jaanuar 2020 at 17:10

      Tagantjärele on mul igatahes häbi, et kaks Ida-Euroopa tohmanit ei märka isegi aitäh öelda… aga pudeli kulutavad alla nii et seda nägu 🙂 Aga see on vist tõesti ainus asi, mis sellest reisist meeles on 🙂

  • Avatar
    Vasta Lila 14. jaanuar 2020 at 13:19

    No ma ikka vahepeal kui ei olnud suhtes, siis käisin täiega väljas. Ja jooke osteti ja isegi klubi ukse taga seistes oli järjekorras mōni tüüp kes tihti pileti juba tahtis osta. Tudengina käisin väljas, pangakontol 17 senti. Panin öö otsa pidu ja taksoga viidi maja ette ka, kusjuures ei pressitud tuppa vaid öeldi viisakalt head aega. Olin ikka vilunud ja suht jultunud, sest vahest võtsin joogi ja jalutasin minema. Mida vanemaks sain, seda piinlikum oli jooke vastu võtta, tundsin, et imelik on ilma midagi vastu andmata, või kui tüüp ei meeldi välimuselt. Nii et mingi hetk ei lasnud välja teha enam, ainult vahel siis, kui end ka see kutt huvitas. Kusjuures mu praegune mees ei ole üldse selline, kes oleks naistele jooke välja teinud, vahest tegi õhtu lõpus, kui sai juba pikemalt tuttavaks. Aga suvakatele mitte kunagi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2020 at 13:21

      Ma ise mõtlesin ka, et ma ei taha, sest.. miks ometi, ma ei kavatse temaga ju kaasa minna 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. jaanuar 2020 at 13:11

    Hehe, ei mäleta ka, et oleks kuskil nii väga juua saadetud teisest lauast. Aga tegelikult tulin hoopis kommenteerima seda, et see pilt nende lühikeste pükstega on nii mõnus suvine ja näed hea välja. Suvi sobib sulle!

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2020 at 13:21

      Aitäh 🙂

  • Avatar
    Vasta carmen 14. jaanuar 2020 at 13:09

    um.. never pole mulle juua ostetud 😀 ei ole klubis sõbrannadega samuti näinud et keegi oleks neile ostnud. eestlased on kitsid jorsid 😀 ma pole muidugi päris mitu aastat ka enam kuskil klubis käinud, viimati ilmselt 5-6a tagasi, enne kui lapse sain.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2020 at 13:21

      Me siis sinuga ühes paadis 😀

  • Avatar
    Vasta E. 14. jaanuar 2020 at 13:06

    Olin Viljandi bussijaamas ja asusin koju tulema ning meesterahvas tuli juttu rääkima. Küsis, kas olen mingi 9.klassis käiv (tglt juba 28). Siis ta uuris, kas ma tahaksin temaga viina juua, et tal olevat jube sitt päev olnud. Ma ütlesin EI, siis ta ütles tule ikka minuga, ma tahan sulle midagi anda. (Mulle ei pakkunud huvi mida tal mulle anda on, sain aru küll mida ta minult ootas). Jah ise ta oli jube purjus ning üritas järjest naisi endaga sebida.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. jaanuar 2020 at 13:07

      Kardot kutsus kunagi Rate.ee’s üks mees metsa jalutama ja viina jooma #casual 😀

      • Avatar
        Vasta Krr 14. jaanuar 2020 at 15:41

        See oli eriti hea välja tegemise lugu :). Ise muidugi arvas ilmselt, et on jube ahvatlev oma viina pakkumise ja “mingi muu” eriti salajase ahvatlusega 😀