AVALDAN ARVAMUST JUMALAITA

mis on teie meelest kõige jäledam asi?

31. jaanuar 2020

Ma tean, et maailm on igasuguseid kiikse täis. Kellele ei meeldi varbad, kellele ei meeldi ämblikud, kes kardab linde. Igasuguseid foobiaid ja asju on olemas. Ma arvasin, et mul sellist asja vist ei olegi, kuigi ega ma ka ei fänna mingisuguseid madusid ja ämblikke ja kõrgust, siis mingit paanikat see minus ei tekita. Küll aga sain ma aru, et üks asi on mul küll, millele mõeldes mul tuleb okse kurku ja külmavärinad peale.

KUIVAD HAMBAD!

Nagu ma ei tea midagi õudsamat. Aaaah, mul on isegi vastik seda kirja panna, aga ma arvan, et SEE ongi põhjus, miks ma hambaarsti vihkan ja kardan. Sest tema see pusserdamine seal suus kuivatab mu hambad ära ja see on konkreetselt JÄLK. Ma muuseas arvasin pikalt, et see on kõigi meelest räme, aga hambaarst ütles, et tema küll ei tea ühtegi patsenti, kes oleks selle üle kurtnud. Ma kurdan iga jumala kord, kui see imemistoru mu suus sekundi liiga kaua on, sest mu hammas läheb kuivaks ja see on minu jaoks nii räige, et ma pigem lamaks vannis, mis on usse, ämblikke, nahkhiiri ja vaklasid täis, kui tunnen seda kuiva hamba tunnet.

Mul sõbrannad piinasid mind siin ükskord nii, et tegid seda asja, kus sul on hambad kinni ja siis tõmbad nagu õhku läbi hammaste. Ja kui nad nägid, et see mind hüsteeriasse ajab, siis võttis üks neist salfaka ja… hakkas. Enda. Hambaid. KUIVATAMA.

Reaalselt ma ei saa seda kirja panna, ma oksendan näkku endale ja tekib kohe tunne, et ma pean võtma 3 liitrit vaseliini ja selle oma hammaste peale ühtlaseks kihiks laotama, et veenduda, et minu hambad EI OLE KUIVAD. Mul on null aimu, miks see mulle nii rõve tundub, aga see tundus ka imelik, et ma ei saa ju olla ainuke, kellel see on. Ometi ei andnud googeldamine mulle mitte midagi! Kuidas see võimalik on, et see mingi enimlevinud foobiate TOP5 seas pole, see on ju niii jälk!?!??!!?!?!
Ok, rant over. Sry.

Ma merre hambad niisutama minemas seksikal kombel

Kas teil on midagi, mis teile nii räme on, et ajab külmavärinad peale? Kuidas nende kuivade hammastega teil lood on? On mega räme ju?

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar