KODU

segi kamminud

27. veebruar 2020

Kõik sai alguse sellest, et Photowall pakkus mulle enda valikust ühte tapeeti. See valge kast mu diivani taga seinas on mulle juba jupp aega pinda käinud, sest see sodipudi seal sees on ära tuhmunud ja ei näe enam eriti äge välja. Valisin, mis ma valisin, lõpuks ühe lugeja abiga otsustasin, et vot SEE tapeet peaks mulle siia sobima küll:

Tellisin ta pühapäeval ära, täna sain juba kätte. Kui see pole kiire teenindus, siis mis on? Igatahes, tapeet käes, aga… veel oleks vaja elutoas miskit teha. Näiteks see sein, mis on terrassiukse juures, seal olid enne riiulid, mis peo ajaks maha võeti ja ma mõtlesin, et ah, polegi neid vaja sinna. Aga sein on auke täis ja tahab pahteldamist + valget värvikihti peale saada. Seda me küll ise tegema ei hakka, seega kirjutasin oma töömehele, keda ma ükskord ka siin kiitsin, kes lastetoa tegi, et kuule, kas sa saaks ühe seina ära värvida ja teise tapeedi panna. Ta vastas, et ikka saab, et tuleb reedel.

Siis ma hakkasin mõtlema, et oot, mai saa ju ainult ÜHTE seina valgeks lasta värvida, sest meil teised valged seinad on jumala nõgised (ma ei tea millest, aga igal pool tahmarandid…). Siis oleks vaja, et see õhksoojuspump seinalt maha võetakse, sest see nagunii ei tööta ja see sein tuleb ka siis korda teha, pahteldada jne. Ja kui ta juba siin on, siis ta võiks siia tuppa korralikud liistud panna ja meie ahju ka üle värvida, mis ammu teist värvikihti ootab nagu mingi loll.

Ma muudan enda kodu KOGU AEG, ma ei tea, mis mul viga on. Neid kollaseid kardinaid ma “proovisin” ei sobinud 😀 Ja neid riiuleid ka enam ei ole, nagu ma mainisin.

No ja SIIS mulle tuli meelde, et ma vihkan neid plaate enda kamina seinas ja ma nägin instas palju ägedamaid plaate, Hexor plaadid on NII ilusad ja veebruaris veel 20% soodsamad, seega… tellisin need ka ära. Et noh, kui töömees juba siin on, või nii ?

Et jumala eest veel kõik ei oleks, siis ma leidsin FB sponsored posti abil ühe mega ägeda vaibapoe, kus on üli ägedad vaibad, jumala normaalse hinnaga (okei, mega kalleid on ka, aga mis siis). Ja siis ma leidsin kohe kaks vaipa, mida ma VAJAN! Saate aru jah. Mõni naine ostab kingi kokku, ma vaipasid. Mul on maja peale mingi 9 vaipa vist (4 neist rullis ja ootavad puhastusse minekut, aga noh?). Vaadake ise RugVista lehte, nii ägedad ja värvilised ja omanäolised vaibad seal. Mulle kahjuks elutuppa mingi väga värviline ei passi, kui tapeet juba selline eriline, et siis vaatasin neid (link). Seda kõige suuremat kandilist ja siis ümmargust kah. Tundub nii mõnus ja pehme…

Ma ei hakka ütlemagi, et ma kohe tahtsin hakata uut diivanit ka vaatama, sest ma nii tahaks riidest diivanit (käisin emal külas, ta just ostis uue, megaaaa pehme ja mõnusaaaa), aga siis tuli meelde, et Kardo ei tea mu remondiplaanidest suurt midagi ja ma peaks vist KUSKIL piiri ette ka tõmbama, sest ma ei saa ju päris kõike ka ümber teha. Või noh, saan, aga kas ma just pean, on omaette küsimus, haha.

Aga et ma ikka midagi veel teha saaks, siis küsisin magamistuppa garderoobile lükandustele hinnapakkumist. Kaua need riided seal “augus” ikka on. Ja no Kardo toa tahaks ka ümber teha, aga seda ta ei luba vist (eks näis ehhheeee). Ma ei ütle siis talle parem, et ma Kodukoi poest talle tuppa sisustusvidinaid tellisin ?

Rääkides tellimisest, siis ma praegu võitlen endaga, et Bedroommoodist endale mitte voodipesu juurde osta. Ma alles hiljaaegu mingi ale ajal tellisin endale komplekti, heleroosa, ja see on pesus halliks läind!! Nouuuuu! Ma armastan seda voodipesu, nii pehme, nagu hotellides. Aga krt kallis ka 🙁 Samas tahaks ühte tumedat kah, ma siiani ainult heledat ostnud. Palun keegi takistage mind, mul niigi praegu raha läheb nagu raba selle “panen elutoas ühte seina tapeedi :))))” projekti alla.

Ps! Sain täna teada, et kõik inimesed maailmas ei kasuta kummiga lina. Nagu… how see vanaaegne lina üldse kellelgi töötab? Mul oleks see hommikuks känkras kuskil jalutsis ?

Endiselt keelan ennast mõelda vannitoaremondile, sest see oleks ainuke asi, mida meil PÄRISELT vaja oleks, aga see oleks raudselt mingi 5000 eurine trall ja seda mul tõesti pole. Selle summa juures tunduks päris ok ju endale see voodipesukomplekt tellida ? Mari ka muuseas ütles, et tahab “suurt voodit”. Ennast teades on neil märtsikuus juba uued voodid olemas, ma haige inimene ja vajan ravi vist.

Jumala mitteteemakohane pilt, aga nii nummar on ta!

Vot, muud juttu ei olegi, et varsti saate mu elutoa makeoverit jälle näha, jehhuu. Sest ma ju nii harva teen remonti ? Aga okei, ma pean magama minema, Samsung tahab homme kokku saada, tundub põneeev! Äkki saan uue telefoni kätte, tahaks juba seda katsetada!

Aga kui tihti teie kodus nokitsete midagi teha? Uuendada? Või on pigem suva?

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar