SÖÖK TESTIN JA ARVUSTAN

Yummikommidel on sünnakuu!*

1. märts 2020

Saate aru, mul on ainult kaks päeva elutoas remont käinud (tänan issandjeesust selle imelise töömehe eest, et meie ise lillegi liigutama ei pea!) aga me oleme nüüd kaks päeva ülakorrusel “lõksus” olnud. Kuna all on lihvimine ja pahteldamine ja muud sellised asjad, siis on asjad igal pool laiali ja mitte omal kohal ja üldse ei taha seal all tuiata ka, et tal mitte ees olla. Seega konutame lastetoas ja ootame, kuni remont valmis saab. Ega kaua enam ei lähe. Homme-ülehomme on arvatavasti valmis ja saame tavapärase elu peale naaseda.

Muus osas käisin ma täna mööda pakiautomaate ja korjasin oma pakke kokku. Kõige suuremat rõõmu valmistas sedapuhku Yummikommide pakk, sest ristiinimene peab ju saama kogu aeg midagi näksida ja kuna mul siin üleval külmikut pole, mille vahel edasi-tagasi siiberdada, siis kulus mulle snäkivarude täiendus hetkel vägagi ära. Ja kui keegi, hull, pole veel Yummikomme endale kunagi tellinud või neid proovinud, siis ma ausalt soovitan ära katsetada – ma ei tea mitte ühtegi sõpra/lugejat, kes oleks minu soovitusel sealt tellinud ja mitte rahule jäänud, tõesõna ei tea.

Yummikommide kõige populaarsem artikkel on raudselt pulgakommid, mis on päris mahlast, mahedad ja ei tekita lastel allergiaid, sest ei sisalda mingisuguseid imelikke lisaaineid. Saja pulgakommiga paki saab praegu kätte -20% soodsamalt, sest Yummidel hakkas tänasega sünnipäevakuu, see tähendab klientidele odavamaid hindu ja iga ostuga väikest üllatust kah! Alates 30€ ostust on transport nagunii tasuta, seega on praegu just hea aeg tellida!

Ostukorv on Yummisid täis ?

Mis veel, eks ikka tuli mulle kamaluga veel vanu-häid lemmikuid, mida on mul aastatega täitsa omajagu tekkinud. Esiteks muidugi mandlikreem (link), millega ma kavatsen lähipäevil (enne kuuendat märtsi, sest siis ma hakkan trennis käima ?) teha haleda katse endale kokku keerata kaneelirulle mandlikreemiga. See on nii siidine, nii mandline, nii rammus ja nii maitsev, et ma reaalselt pean ennast takistama, et ma seda lihtsalt lusikaga purgist kilode viisi sisse ei sööks. Või noh, purk ise on kilone, niiet kilode viisi ma süüa ei saaks. Kilo viisi siis… Ei tea siiski ikka, kui õnnelik mu kehakaal selle üle oleks. Aga no mõniiiikord võib ju maiustada ka.

Kes aga endale käekotti, autosse või kontorisahtlisse mingi mõnusat ja tervislikku snäkki tahab, siis siin üleval pildil on minu lemmikud! Esiteks need Snackissimo pirnikesed. Need maitsevad nagu päris pirn kommi kujul, ei ole nagu enamik need kuivatatud 100% päris viljad, et maitsetud ja vintsked tükid. See on nii hea ja nii mõnus, et ma täna sõin neid Martaga konkreetselt võidu, haha. Hetkel -27% ales ka! Proovige!

Veel üks suur lemmar on mul kuivatatud mango. Mulle meeldib see ka värskelt, aga head mangot on raske leida, võib-olla ma ei oska neid lihtsalt valida, aga see Smilingu kuivatatud mangod on jällegi täpselt nagu päris ja pakk on ka üsna suur, seega on see korralik ja magus vahepala. Ja mis mulle eriti meeldib – fair traid kraam! Ja kui enne proovinud pole ja nii suurt pakki ei tihka kohe tellida, siis natukene pisem on ka olemas (link).

Mulle meeldib ka veel kuivatatud ananass (link) ja need valge shokolaadi sisse kaetud vaarikad (link), huh! Ma pean ennast tõeliselt tagasi hoidma, et ma kõike korraga ära ei sööks, aga nendega on tõesti raske piiri pidada, sest noh, need on ju “ainult naturaalsed puuviljad” ja siis sööd 5 pakki korraga sisse. Ma tahaks öelda, et seda ei juhtunud täna minuga, aga noh…

Muuseas, kuna ma nüüd tõesti hakkan trennis käima, siis ma juba enne mõtlesin, et mul on kaks varianti – kas ma hakkan lastega koos kell 8 magama minema võu siis ostan kodu tervislikke snäkke ja puuvilju täis, sest miskipärast on nii, et päev läbi ei ole mingit “snäkkimist” nii väga, aga kohe, kui lapsed magama lähevad, tekib mul tunne, et viskan ennast külmiku ette maha, teen sinna pesa ja säästan ennast edasi-tagasi kõndimisest. Öeldakse ju, et just selline õhtune mugimine tõstabki kaalu, seega on sellised vähe tervislikumad asjandused ikka asenduseks parem, kui mingeid võileibu või krõpse endale sisse jõhverdada. Ja kui soolast tahad, siis Orxi kavast leitud nipp – teen ise küüslauguleibu. Nii head!

Ja nüüd – minu uus avastus ja lemmar asi ever and ever – GIMBER! Ma näen kogu aeg nende Fbis, kui nad jälle jagavad mõne rahuloleva kliendi tagasisidet, aga kuna ma nüüd mingi mega suur ingveri fänn ei ole, siis erilist huvi ei tundnud. Nüüd sain selle ära proovida ja no midaaa maitseelamust! Nii ingverine ja vürtsine ja sellest klõmmi pannes tunned kohe, et tervis tuleb mühinaga.

Sa võid seda juua haigena kuuma veega, sa võid sellest teha endale mulliveega segatuna värske ja karastava joogi, või sa võid sellest teha eriti tuusasid alkovaba kokse ja isegi sööke (gimberi enda kodukal on palju retsepte ka!). Ja vähe see ei ole üks mõnus kingitus vanaemale, sõbrannale või sõbrale. Juba disain nii ilus! Ja pooleliitrine pudel on veel 10% alla ka hinnatud, niiet proovi aga järele.

Üks hea mõte veel – Yummikate lehelt leiad kindlasti ka mõnusaid maiuseid lapse sünnipäevalauale, kingipakkidesse panemiseks ja lasteaeda viimiseks, sest need on naturaalsed ja mõnnad. Et tsekake need sünnapakkumised üle ja tellige endale üht-teist proovimiseks. Väike üllatus ka minu lugejatele, et kui teete nüüd Yummikate lehelt nädala jooksul tellimuse ja annate sellest siin kommentaarides märku (võite ka öelda, et mida tellisite, et kas vanu lemmikuid või midagi uut proovimiseks) siis üks õnnelik saab nädala pärast enda ostukorvi raha tagasi ja enda valitud kraami jumala tasuta!

*Jah, see on reklaam, aga ma reklaamin neid nii hea meelega, isegi kui ma ei pea, sest Ave on nii armas inimene ja ta alati aitab mind, kui mul vaja on. Näiteks saatis ta mulle tänase pakiga hunniku pulgakomme neile vähiga maadlevatele lastele, keda ma pildistama lähen, et mul oleks neile ka midagi head kinkida. Nagu kui palju firmasid te teate, kes selliseid väikseid asju märkavad ja abistavad? Just selle pärast ma tahan ka alati aidata kui saan, seda enam, et see kraam ta epoes müüb ennast küll ise – väärt ostmist maiused ja väärt toetamist firma, mis hindab mahedat, fair trade ja muidu head kraami, mida igalt poolt mujalt ei leia. ❤️

Loe ka neid postitusi!

62 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Maris 7. märts 2020 at 16:20

    Tellitud terve hunniku pulgakomme ja kummikomme ? Lapsed küsivad päevas mitu korda, millal see “kommipidu” saabub? ? endale võtsin prooviks kookose šokolaadis ☺️

  • Avatar
    Vasta Katrin 6. märts 2020 at 23:59

    Oleme juba u 4 aastat yummikommide fännid. Seekordki sai tellitud pulgakomme, kummikomme ja maapähkleid ?

  • Avatar
    Vasta Tiiu 6. märts 2020 at 11:55

    Tellitud! Juba teist korda hunniku pulgakomme ?

  • Avatar
    Vasta Kaie 6. märts 2020 at 09:49

    Tellisin tagasihoidlikult suure paki pulgakomme 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleri 6. märts 2020 at 08:24

    Lastele Yummipurk – mix tellitud!??
    Ja kui peaksin raha tagasi võitma, siis ostan ka naabrilastele samad kommid, neid on koguni viis. ?♥️

  • Avatar
    Vasta Triin 6. märts 2020 at 01:10

    Tegin esimese tellimuse. Ostsin juba järeleproovitud pulgakomme ja maitsmiseks yummikummikaid, mandli-šokolaadikreemi ja kookost šokolaadis. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärt Ukkivi 5. märts 2020 at 21:31

    Tegin esimest korda Yummi lehelt tellimuse, seega tellisin veidi kõike – Gimberit, batoone, erinevaid kummikomme, kuivatatud puuvilju jne. Väga armas oli, et pakki oli pandud ka paar üllatust :).

    • Mallu
      Vasta Mallu 6. märts 2020 at 10:10

      Ja kuidas maitsesid? 🙂

      • Avatar
        Vasta KÄRT 6. märts 2020 at 10:33

        Seni on kõik proovitu väga hea olnud :). Eriti meeldisid mahedad hapuka mustika kummikommid ja Gimberg on ka väga põnev, heas mõttes :D. Nüüd käib kaklus iseendaga – kuna tellisin hunniku erinevaid tooted ja ei ole neist varem ühtegi söönud, siis nüüd tahaks kohe korraga kõiki proovida.

  • Avatar
    Vasta Maarja 4. märts 2020 at 21:40

    Gimber, 100 pulgakommi ja veel kommi, palju kommi ??

  • Avatar
    Vasta Triin 4. märts 2020 at 14:52

    Tellisin vanu lemmikuid pulgakomme ja prooviks uusi komme endale ja lastele 🙂

  • Avatar
    Vasta Olja 3. märts 2020 at 17:45

    Tellisin lapse lemmikuid pulgakomme, sour beans ‘e ja kummikarukesi ? Lisaks veel 13 toodet, mida pole proovinud ? Eriti ootan Gimberi mekkimist ?

  • Avatar
    Vasta Carol 3. märts 2020 at 11:58

    Tegin üle pika aja tellimuse ja tellimus sai uhke.
    Tahtsin kohe ise proovida, mis vaimustus Gimberiga on. Ma ei ole küll kõige suurem ingverisõber aga kui endale ei meeldi, eks jagan siis sõpradele. Ostukorvi leidsid tee ka Smilingu mahlad, pulgakommid, kummikaru MIX, pistaatsiakreem (mmmmm, teised kreemid on mulle väga meeldinud aga seda pole jõudnud veel proovida). Ei suutnud EI öelda ka erinevatele vaarikatele, maasikatele, pirnidele, kirssidele jne. Mmmmm! Ei jõua juba ära oodata!

  • Avatar
    Vasta Evelyn 3. märts 2020 at 09:53

    Tellisin lemmikuid: Gimberit, mandlikreemi, pähklikreemi, karamelle ja pisut näksimist ka. Tellin vist juba iga kuu, järjest tuleb lemmikuid juurde.

  • Avatar
    Vasta Hanna 2. märts 2020 at 23:46

    Sain ka esimese tellimuse tehtud ? mõtlesin, et võtan vaid paar pakki proovimiseks ja nagu nipsti tasuta saatmine koos ?

  • Avatar
    Vasta riinu 2. märts 2020 at 20:40

    Lõpuks leidsin koha, kust mu töökaaslane kuivatatud õunu tellis, need on lihtsalt niiiiiiii maitsvad. Lisaks tellisin veel teisigi ahvatlusi. Juba ootan paki kätte saamist ☺️

  • Avatar
    Vasta Ka 2. märts 2020 at 20:32

    Tegin esimese tellimuse ja ootan põnevusega 😀 Korvi läksid Gimberi shotid, õuna- ja pirnisnäkid, šokolaadi-pähklikreem, Yummikommid, kuivatatud mango ja Roosiku tooršokolaade.

  • Avatar
    Vasta Merka 2. märts 2020 at 18:55

    Tellisin komme, lapse lemmik pulgakad:)

  • Avatar
    Vasta Kairi 2. märts 2020 at 18:08

    Ojaa, tellisin igast kraami- pulgakaid, kookost šoksis, mangot, vaarikat jne. Nüüd ootan näksimisaega.

  • Avatar
    Vasta Katri 2. märts 2020 at 14:27

    Tellimus tehtud, lisaks vanadele lemmikutele sai prooviks võetud ka paljukiidetud šokolaadikreemi ja uut ingveri jooki 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaili 2. märts 2020 at 12:58

    Esimene tellimus tehtud, prooviks erinevaid asju

  • Avatar
    Vasta Anu 2. märts 2020 at 11:47

    Tegin esimese tellimuse, kuigi nende maiuseid olen nillinud juba mõnda aega. Eks siis ole näha, kuidas meie peres peale lähevad 🙂

    • Avatar
      Vasta Lily 2. märts 2020 at 22:14

      Tellimus tehtud. Tavaliselt olen tellinud pulgakomme ja kummikomme, aga seekord võtsin snäkke ka lisaks.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 2. märts 2020 at 11:46

    Võtsin seda karamellikreemi 🙂

  • Avatar
    Vasta Helle 2. märts 2020 at 10:34

    Tellimus tehtud 🙂 Valisin pulgakommid, vaarikas valges šokolaadis, pirnikommid. Kõik on nii head, et raske on valida.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 2. märts 2020 at 09:59

    Sai ka üle pika aja suurem tellimus kokku pandud. Kuna ma olen sealt enamasti pulgakomme tellinud (mis on ülihead loomulikult) siis sel korral läksin ikka hulluks ja tahaks kõike proovida 🙂 Ühtegi snäkki veel proovinud pole nii, et saab põnev olema. Kirja läksid: pulgakommid, kuivatatud ananassid, toorkrõpse erinevaid, maasikad šokolaadis, marjad šokolaadis, vaarikad marjašokolaadis, õunasnäkk, pirnisnäkk, vaarikas valges šokolaadis, India pähkel karriga, mandlikreem…Can´t wait 😛

  • Avatar
    Vasta Kadri 2. märts 2020 at 08:50

    Tegin ka tellimuse lemmikutele.

  • Avatar
    Vasta Kristina 2. märts 2020 at 08:49

    Ma tellisin neid tooteid, mida soovitasid 🙂

  • Avatar
    Vasta helene 2. märts 2020 at 04:38

    Vanu lemmikuid pulgakomme, aga ka erinevaid pähleid ja muud head kraami. Neil nii palju põnevat, mida tahaks maitsta…
    Suurepärane valik ning iga toode, mida siiani proovinud olen on samuti SUPER 😉

  • Avatar
    Vasta Helena 2. märts 2020 at 01:44

    Tellisin pisikesele pulgakaid ja kummikomme kohe hulgi, sest tean, et olen ise ka kohe pakkide kallal, kui laps magama läheb. Ega ma ühe kommiga piirduda oska.

  • Avatar
    Vasta Mare 2. märts 2020 at 01:35

    Tegin lõpuks esimese tellimuse ära. Ammu tahtnud teha. Need toor pallid ja mandli kreem kutsusid. Kummikonme ja puuvilju sai ka veidi valitud. Loodan, et varsti enam niisama magusat poest ei osta vaid ikka tervislikumat.

  • Avatar
    Vasta Reelika 2. märts 2020 at 01:16

    Esimene tellimus yummilt, ostukorvi läksid pigem soovitused hetkel 🙂

  • Avatar
    Vasta Jonne 2. märts 2020 at 00:39

    Tellisin pulgakomme ? kunagi olen enne ka tellinud, aga uus tellimus alati millegipärast edasi lükkunud, postituse ajel sai kohe tehtud.

  • Avatar
    Vasta Helen 2. märts 2020 at 00:27

    Tellisin jälle c-vitamiiniga pulgakomme. Seekord kohe 100 tükki ? . Lisaks veel erinevaid snäkke proovimiseks. Seni on meile kõik maitsenud!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 1. märts 2020 at 23:37

    Tellimus tehtud, meie lemmikud yummi pulgakommid, snackissimo maasikad ja pirnid tumedas shokolaadis ja kuivatatud maasikad.

  • Avatar
    Vasta Signe 1. märts 2020 at 22:25

    Tellimus tehtud 🙂
    Tellisin vanu lemmikuid- pulgakomme ja prooviks mõned snäkid, pähkli- šokolaadikreemi ja pistaatsiakreemi.

  • Avatar
    Vasta Kristi 1. märts 2020 at 22:22

    Tellisin uue asjana seda ingveri napsu ? ja uue asjana veel mangopalle. Vanade heade asjadena hunniku pulgakaid ja erinevaid näkse ning maasikas, pirn shoksis ja vaarika kah.

  • Avatar
    Vasta Kerli 1. märts 2020 at 21:43

    Tellimus tehtud ?
    Valitud said kuivatatud puuviljad, pulgakommid ja väga maitsvad tundusid ka vaarikad valges šokolaadis ?
    Jään ootama ?

    • Avatar
      Vasta Kristina 1. märts 2020 at 22:15

      Kuna laps hull maiasmokk ja ega mina ka etem pole, siis tegin tellimuse kohe ja ikka nii, et saaks tasuta transpordi ???

    • Avatar
      Vasta Mari-Liis 1. märts 2020 at 22:37

      Tellimus teele pandud. Proovin kah siis need palju kiidetud Yummikommid, puuviljasnäkid ja pähklikreemi lõpuks ära ?

    • Avatar
      Vasta Jonne 2. märts 2020 at 00:38

      Tellisin pulgakomme ? kunagi olen enne ka tellinud, aga uus tellimus alati millegipärast edasi lükkunud, postituse ajel sai kohe tehtud.

    • Avatar
      Vasta Sandra 6. märts 2020 at 03:45

      Tegin ka oma esimese tellimuse yummikommidele, juba ei jõua ära oodata? korvi läksid pulgakommid, valges šokolaadis vaarikad, snackissimo maasikasnäkid ja üks mix pakk.

  • Avatar
    Vasta Agne 1. märts 2020 at 21:35

    Tellisin esimest korda. Ostukorvi lisasin pulgakomme, erinevaid puuviljasnäkke ning kookoslaaste.

    • Avatar
      Vasta Margit 2. märts 2020 at 07:34

      Tellisin ka lastele hunniku pulgakomme pool ja endale piparmündi komme (autosse)?? 1 pakk oli veel midagi, aga no ei mäleta enam mis see oli ?

      • Avatar
        Vasta Merike 2. märts 2020 at 18:54

        Tellisin ka, minu lapse lemmik pulgakad:)

  • Avatar
    Vasta Laura 1. märts 2020 at 21:30

    Ma tegin kohe tellimuse, kui nende Facebooki lehel postitust nägin. Esimese hooga ladusin korvi pea 70 euro eest asju, suure vaevaga sain summaks natuke üle 30 euro lõpuks. Võtsin lisaks pulgakommidele veel kuivatatud puuvilju, kummikomme, energiapalle, Snackissimo puuviljasnäkke… krt suu jookseb juba vett, tuleks see pakk nüüd kiiresti!

    • Avatar
      Vasta E 1. märts 2020 at 22:45

      Tellimus tehtud✔️ Aitäh, otsisingi nende pulgakommide epoodi.

  • Avatar
    Vasta Kärt 1. märts 2020 at 21:24

    Mina täitsin ka varusid ja tegin tellimuse.

  • Avatar
    Vasta Marju 1. märts 2020 at 21:23

    Yummid ammused lemmikud meil. Tellisin katsetuseks vaarikad valges sokolaadis (ma vaarika hull), yummipulgakommide maxipaki lastele ja muud nänni. Väga maitsev kraam ?

  • Avatar
    Vasta Elisa 1. märts 2020 at 21:12

    Tegin ka häid pakkumisi avastades kohe uue tellimuse.
    Perenaine on imearmas ja kommid/snäkid meeldivad meile kõigile 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 1. märts 2020 at 21:08

    Ei ole jõudnud veel yummikomme proovida. Tegin just oma esimese tellimuse ja ootan põnevusega millal kõike proovida saan ?

    • Avatar
      Vasta Kristi 2. märts 2020 at 07:40

      Mu lemmikud on pulgakommid ja just nüüd sain 100se paki mega hea hinnaga ? ja muidugi kummikarukesed, nii head. Ning Sinu soovitusel võtsin pirnisnäkke ka ? ja mul
      on tunne, et pean veel tellima ?

  • Avatar
    Vasta Marelle 1. märts 2020 at 20:55

    Nii kui nägin, et neil sünnipäev tegin tellimuse ära. Nüüd ainult oodata kui saab maiustama hakkata ?

  • Avatar
    Vasta Maris 1. märts 2020 at 20:54

    Tellitud ja ikka pulgakomme, mõned puuviljasnäkid ka.

  • Avatar
    Vasta Sandra Juninen 1. märts 2020 at 20:50

    Esimene tellimus tehtud!

  • Avatar
    Vasta Kaidi Tara 1. märts 2020 at 20:49

    Tellisin jälle laste lemmikuid pulgakomme 100tk..ja ka enda lemmikud ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 1. märts 2020 at 20:39

    Tellisin täna vanu lemmikuid ja ikka midagi uut ka ?

    • Avatar
      Vasta kertu 1. märts 2020 at 23:42

      Mulle meeldib kõike uut proovida, nii et tellimus sai plaanitust palju suurem. Pulgakommi ja karamellid on juba kodus olemas, nii et seekord läks tellimusse kõiksugu batoone, pehmeid komme ja kuivatatud puuvilju ning pähkleid. Hea last iga päev millegi uuega üllatada (kui ma kõike enne salaja nahka ei pista).

  • Avatar
    Vasta Maiu 1. märts 2020 at 20:36

    Panin tellimuse teele, nüüd ootan põnevusega.
    Erinevad pulgakommid, need pirnikommid, kummikommid ja palju muud veel?

  • Avatar
    Vasta Mariann 1. märts 2020 at 20:30

    No see tuludeklaratsiooni raha kaob nii ju kohe ära… igatahes tellisin pulgakommide megapaki ja kummikomme, mis lapse lemmikud, võtsin ka Shia seemned millest hea magustoite teha või hommikupudrule lisada 😀

  • Avatar
    Vasta Siljs 1. märts 2020 at 20:24

    Tellimus tehtud. Oli palju lemmik maitseid. Usun, et tellin veel juurde ?

    • Avatar
      Vasta Maarja 2. märts 2020 at 20:30

      Tegin ka prooviks esimese tellimuse ära. Ingverijooki ja kommi. See jook praegu väga ajakohane. 🙂