Ilukraam Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

issand, ma lasin endale ilusüste teha!

7. märts 2020

See oli paar päeva enne mu sünnipäeva, kui ma tegin endast ühe maskiga pilti, vaatasin seda ja mõtlesin, et püha jumal, küll see vanus tuleb ikka robinal näkku. Mitte nüüd, et olukord nii hull oleks, et kohe üldse vaadata ei sünniks, aga ma ju tegelikult tean kenasti, et mida sügavamaks need kortsud lähevad, seda võimatum nendega üldse midagi teha on. Ja olgem ausad, ma teadsin küll, et mul on see armi “korts” otsaees, aga korraga märkasin ma neid ikka kohe hulgi.

tere, vabandage, mis mu otsaees toimus 😀

Ma ei ole kunagi vananeda peljanud. Ei ole sünnipäevasid kartnud ja vihanud. Iga inimene jääb vanaks ja minu meelest on see täitsa toregi – aina vanem ja targem ja kogenenum. Aga seda ma usun küll, et no veidikene võib ju seda protsessi aeglustada. Ilusüstid just midagi sellist minu jaoks ongi. Nagu mulle just öeldi, siis ega need süstid sind nooremaks tee, need aitavad vaid paneb vanuse seisma. Ja kui keegi ütleb, et issand, sa oled ju alles 30, miks sa juba ennast süstida lased, siis noh ma pigem seisan oma näonahaga kolmekümbisena kui näiteks 40-aastasena, mil mul on juba kindlasti palju rohkem kortse ja lõdvemat näonahka, mida siis kokku klopsida tuleks.

Või noh, mis tuleks. Keegi ei pea midagi tegema, paljud ei tahagi ennast üldse kuidagi kohendada ja see on ka minu silmis igati okei, igale oma. Mina aga tahtsin oma otsaesisega midagi ette võtta ja mitte kellegi teise kätte ma seda usaldanud ei oleks, kui Mardi. Dr Mart Eller tegi ka mu rasvaimu ja ta on üks Eesti kõige kiidetumaid ja paremaid arste, keda ma tean. Okei, mitte, et ma neid hordide viisi teaksin, aga minu silmis on ta väga sümpaatse mulje jätnud. Olen tema kohta ainult kiidusõnu kuulnud, seega ma usun, et ma ei eksi.

Sümpaatsus sümpaatsuseks, aga ma tean, et ta töö on ka väga hea. Sega nägin ma juba enda pealt, aga arvestan ka seda, et ta on väga hinnatud kirurg ja koolitaja ilusüstide alal. Miks ma peaksin tahtma enda peal töötama kedagi, keda on selleks koolitatud. Versus see inimene, kes neid välja koolitab, haha. Muidugi käib ka Mart ise pidevalt ennast täiendamas ja hoiab ennast ilumaailmaga alati 100% kursis.

Muuseas, ma tegelikult natukene uurisin seda ilusüstide maailma kah ja lihtsalt infoks teile – proffide juures on need üldiselt üsna samas hinnaklassis. Kui te leiate kellegi, kes on tunduvalt odavam, siis ei ole mõtet tema juures raha “kokku hoida”. Sest paraku leidub “iseõppijaid” ja neidki, kes enda süstlatäite kuskilt X kohast tellivad, mis Euroopas kindlasti lubatud ei ole. Seega soovitan enne kuskil enda süstida laskmist kindlasti uurida, et kas tegijal on tunnistus ette näidata. Kui kahtled, võid isegi ravimi ampulli enne vaadata paluda. Kui seal peal mingi hiinakeelne tekst on, siis astu heaga minema. Oma näoga küll mõtet riskida ei ole.

Igatahes kirjutasin ma Mardile, et mul oleks jälle tema abi vaja. Üsna kiiresti leidis ta mulle oma tihedas graafikus aja, et mind vastu võtta. Tema juurde on võimalik minna mitmes kohas: näiteks Niine Nahakliinikus, Kotka Erahaiglas ja Tartus Monique Iluravi Kabinetis. Mina läksin Kotka Erahaiglasse ja kogu visiit käis hästi kiiresti. Näitasin talle, et mis mind häirib, mida ma tahaks kohendada ja siluda, tema ütles, et jah, vabalt, kõike neid asju saab süstidega kenasti teha ja hakkasimegi pihta.

Ei mingit seda juttu, mida ma enne olen kuulnud, et kui üldse lähed süstima, siis hakatakse sulle kohe ma ei tea mis asju peale suruma, et näed siia ja sinna oleks ka vaja. Ei midagi sellist. Kuigi ma arvan, et kui küsida, siis ta kindlasti soovitaks, aga ma tahtsin ainult konkreetselt kaht asja: oma otsaesist vähem kortsuliseks saada (ja takistada olemasolevatel süveneda) ja kulme naaaatsakene kõrgemale saada, sest mul on veits nagu, eee… Rippuvad silmalaud. Mitte väga, aga veits. Hullult ei häiri ka, aga no kui ma juba seal olin, eks ?

Kogu süstimine võttis aega mingi 5 minutit, kui sedagi ja tõesti valus ei olnud üldse. Otsaesisel on vist selline imelik nahk, ma ei tea, ma igatahes kuulsin iga torkega väikest krõpsu ja kõik. Pidin kogu aeg kulmu kortsu ajama, siis ta vaatas, kuhu suts tuleb ja nii ta selle ära tegi. Loetud minutitega olingi tagasi teel kodu poole.

Kui uksest sisse astusin, siis Kardo kohe ukselt hüüdis, et noh, näita siis ometi, milline sa välja näed. Ilmselt ta eeldas, et midagi sellist astub uksest sisse, sest esimese asjana mõtlevad enamik vist seda, kui öelda “ilusüstid” või “botox” vms, et see võrdub sellega, et sa oled super ebaloomulik ja ebanaturaalne.

Suur oli ta üllatus, kui ma olin TÄPSELT samasugune, kui ma enne olin. See on selle tõttu, et botuliinisüstid võtavad 2-3 päeva aega, et mõjuma hakata. Umbes kahe nädalaga ta tulemus veel süveneb ja see, mis nüüd kahe nädala pärast tulemuseks on, püsib seal umbes 3-4 kuud, olenevalt inimesest. Siis hakkab see vaikselt kaduma ja umbes 6 kuud peale süstimist võid sa siis jälle endale kenasti aja kirja panna.

Ma käisin esmaspäeval, nüüd on laupäev ja juba paar päeva on mu otsaesine kortsuvaba olnud. Selles suhtes, et nii ka pole, et kõik on sile nagu paber ja midagi ei liigu, aga näiteks see kurjusekorts ninajuurel on kadunud. Otsaesised vaod on lännu. Kulmud on kõrgemal (mu picture face on see, et ma kergitan neid, et nad mu silmade ees ei töllendaks, seega ma ei tea, kas te üldse saate vahest aru, haha, ma olen alati neid ise kõrgemal hoidnud?). Siin on teile mõned random “enne” pildid.

ma ei leidnud paremat pilti kui suvaline kuvatõmmis, kus mu kurjusekortsud näha oleks, aga näete, siin on kenasti. Enam ei õnnestu mul neid ka parima tahtmise juures ette manada ? Üldse on see kaunis pilt, eksole.
Mis on nende piltide ühised “jooned” :D?

Igatahes võtsin ma täna endale paar mintsa, et mõned selfid valmis treida, et teile oma “uut nägu” näidata. Nagunii on täna vaja uksest välja minna, selle nimel võib ju inimene ennast veidi üles vuntsida. Mis arvate?

otsaesisel on väike arm näha, aga see mind küll ei sega ja ei tahagi täiesti sile olla, ilma kortsudeta on juba enam kui küll 😀 Mõned täitsa filtrita pildid ka, et ikka paremini aru saada oleks.
Üritan kulmu kortsutada 😀

Ma tean, et ega enne ka hullu ei olnud, aga ega ma ei oleks näha ka tahtnud, milline see ilma minupoolse sekkumiseta näiteks viie või kümne aasta pärast välja näeb, ehhe. Õnneks nüüd ei peagi ja mina ise olen igatahes väga rahul.

Rääkisime Mardiga ja mul on teile hea uudis – kui mu lugejate seas on kedagi, kellel on kurjusekortsud, mis teda ninajuurel häirivad ja tahaks neid vähendada või nad sootuks kaotada (eks see oleneb jälle inimesest) siis saan loosida välja ühe inimese Tallinnast ja ühe inimese Tartust, kes seda Mardi juures kingitusena ühe korra teha saab ❤️ Pidage aga meeles, et ükski tulemus ei ole igavene ja umbes poole aasta pärast on teil vaja jälle tagasi minna, kui tulemusega rahule jäite (ma olen miskipärast kindel, et jääte). Seega sobib see auhind kenasti kellelegi, kellel nagunii plaanis käima hakata on, aga ootas seda õiget aega või märki või julgustust. Tere, siin ma olen ??

Et loosis osaleda, rääkige kaasa – mis teie ilusüstidest arvate. Kas on teil või lähedastel sellega kogemusi? Maini ka ära, kas sa sooviksid võidu korral minna Tartusse või Tallinna. Juba nädala pärast hõikan kaks võitjat välja! Ja no uskuge mind, Mardi juures olete te kõige paremates kätes ja ma elusees ei julgeks sellist loosimist teha mingi suvaka kohaga, sest mul ei ole huvi ei enda nägu, ega ka teie nägu oskamatutesse kätesse anda!

Loe ka neid postitusi!

467 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Eeva-Gerda 12. juuni 2021 at 00:48

    Otsin ka tegijat kes sellise ilusa loomuliku töö teeks. Tunnen huvi…esimest korda kui botoxit panid käisid Marju Karini juures, miks seekord ei läinud? Tänud ette!

  • Avatar
    Vasta Aile 16. märts 2020 at 00:05

    Oiii seda tahaks proovida! Sul on väga ilus tulemus! Mul jõhker kurjusekorts ja tore oleks ilma selleta vahelduseks olla. Ja Mart Eller on tõesti super arst! ? ??

    • Avatar
      Vasta Aile 16. märts 2020 at 00:07

      ja ps! Tallinn! ☺️

  • Avatar
    Vasta Liis 15. märts 2020 at 10:48

    Ei teagi, kas loosimine on juba läbi, aga siin on minu lugu:
    Minul on laubal kurjusekorts, millest vabanemisest olen nii kaua unistanud. Olen küll ilusüstide pooldaja, aga enda tutvusringkonnas ei tea, et oleks sellise kogemusega naisi ning seepärast olen pikalt julgust kogunud, et süstimistega alustada.
    Tundsin, et vajan väikest tõuget ning otsustasime mehega, et esimest korda lasen selle kortsu eemaldada enne meie pulma. Aga tõuge tuli hoopis mujalt ja abielludes olin lapseootel.
    Pärast imetamist tahan selle teekonna siiski ette võtta; superloosi oled välja rääkinud! 🙂
    Elan Tartus, aga poleks üldse vahet, kas saan *kurjusest* vabaks Tartus või Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Katrin R 14. märts 2020 at 10:47

    Mul on kurjusekorts, mis on kartulivao mõõtu. Tartus laseks vaod kinni panna.

  • Avatar
    Vasta Triin 13. märts 2020 at 17:44

    Olen ilusüstidega kokku puutunud ja 2x neid ka teinud. Mul on loomu poolest väga rasked ja vajunud põsed, mis muudavad mind vähemalt 20a vanemaks. Selleks, et 30 aastaselt mitte välja näha nagu 50 aastane paistes joodiknaine olen ma süstide abil käinud oma põsesarnasid tõstmas. Kahjuks on ühest korrast väheks jäänud aga enne kui mul on tulnud võimalus uuesti minna hakkab juba eelmise korra mõju kaduma. Seega ma enam ei teagi milline ma värske ja kena näoga oleksin ja kuigi olen noor inimene, näen koguaeg tänu nendele kuradi põskedele vana ja väsinud välja. Kuigi põsed on probleem, mis mind tõesti õnnetuks muudab, siis ei ole pääsenud ma ka kurjusekortsust. Hea meelega laseks selle ära siluda ja konsulteeriksin oma põskede teemal ka Mardiga, kuna eelmised kaks tegijat ei ole mind aidata suutnud 🙁

    • Avatar
      Vasta Triin 13. märts 2020 at 17:46

      Ja Tallinn sobiks hästi.

  • Avatar
    Vasta Merili 12. märts 2020 at 20:11

    Ma olen igati poolt, kui enda heaolule juurde annab. Ise olen eelnevalt käinud ise Lux Medicuses kuid läheksin hea meelega ka Dr. Mart Elleri juurde Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Mark 11. märts 2020 at 22:25

    Tahaks endale ka plz

  • Avatar
    Vasta Aet 11. märts 2020 at 20:03

    Ilusüste pooldan kahe käega. Kui naine tunneb, et on vaja, siis on õige aeg! Soovin isegi sellega algust teha. Võidu korral kasutaksin teenust Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Evelin 11. märts 2020 at 16:24

    Nii ilus pluus või kleit, kust see pärit on?

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. märts 2020 at 10:37

      mimi disain 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 11. märts 2020 at 15:52

    Siin ma olen.
    Isegi vanem kui 30…
    Tartus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 11. märts 2020 at 10:19

    Sooviksin loosis osaleda Tartus. Olen ammu plaani haudunud ja erinevaid lehekülgi piilunud, et veidi asjast sotti saada. Äkki nüüd ongi aee õige aeg.

  • Avatar
    Vasta Sirts 11. märts 2020 at 09:32

    Ma täiega tahaks oma vaost lahti saada, nii häirib. Tunnen end totaalse vanainimesena selle tõttu, kuigi vanust alles 34. Peaksin seda mehe eest salaja tegema (Tallinnas), sest ta totaalselt selliste asjade vastu ? sellepärast pean oma -A tissidega ka leppima.

  • Avatar
    Vasta Kel 11. märts 2020 at 09:14

    Kogemusi pole aga mõelnud olen sellele palju, sest vaja oleks. Seega loodan väga loosiõnnele ??
    Aa ja ma olen küll Pärnust aga ega see Tln nüüd nii kaugel ka pole ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 11. märts 2020 at 01:24

    Endal veel kogemus puudub aga ammu mõelnud et “kuri korts” tahab silumist. Niipalju kui kõrvalt näinud ainult super tulemused – nagu Sinulgi! /Tallinn

  • Avatar
    Vasta Sandra 10. märts 2020 at 23:06

    Mina plaanisin ka enne 30. sünnipäeva enda kanavarbaid ja kurjusekortsu kaotama minna, aga kosmeetik veenas mind tol korral ümber (käisin tema juures lihtsalt nahahoolduses, arvas, et veel on veidike vara). Samas kortsud pidevalt süvenevad. Seega oleks väga õnnelik, kui saaksin Tallinnas Mardi juurde minna 🙂

  • Avatar
    Vasta LAURA 10. märts 2020 at 22:23

    Sooviks minna ilusüste tegema Tallinna

  • Avatar
    Vasta Dm 10. märts 2020 at 19:17

    Just uuri “tausta” ja plaan ka minna. Tln sobiks hästi 😉

  • Avatar
    Vasta Evelin 10. märts 2020 at 18:52

    Pooldan mõistuse piirides seda. Kunagi kartsin ka tatoveeritud kulme, nüüd leian et see oli parim otsus maailmas. Tartusse läheks kui võidaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianne 10. märts 2020 at 10:28

    Ma olen ikka mõelnud, millal oleks vanuse
    mõttes kõige õigem aeg miskit siit- sealt kohendada, nõnda et asi ei ole veel päris hulluks läinud või et tulemus ei näiks eelnevaga võrreldes drastiliselt erinev. Vanust kohe 35 ja see päev paistab üha lähemale nihkuvat… Mind ei ole kurjusekorts niivõrd palju häirinud kui otsaesised horisontaalsed vaod, millel tundub lasuvat meeletu raskus. Loomupäraselt on mul omadus arvutiga tööd tehes oma kulme kergitada, sama autoga sõites või mistahes täpsust nõudvat tegevust tehes- tagajärg on näost näha. Paraku kaasneb selle tegevusega teatud pingetunne või isegi valulikkus otsaesises. Üritan seda tavaliselt natuke maandada hoides võimalikult tuima kalanägu, et lihased saaksid lõdvestuda, peab mainima et väga ei õnnestu ?. Huvitav oleks teada, kas protseduur ka sellist pingetunnet vähendab? See oleks küll teretulnud!
    Tuttav lasi välismaal otsaesist samal moel kohendada ja otsustas siis hiljem, et parem on ikka loomulik teel vananeda- nimelt oli tulemuseks silmnähtavalt kumer otsaesine. Õnneks on olukord kuudega taandunud, aga tol hetkel ehmatas küll natuke ära ja pani mõtlema, kas on ikka tarvis torkida… kui, siis eelnevalt katsetatud ja teada-tuntud tohtri juures.
    Sinu kulmud näevad väga head välja, mil moel neid tõsteti? Kui võimalus avaneks, külastaksin isegi Tartu kabinetti…

    • Avatar
      Vasta Riina 10. märts 2020 at 22:23

      Olen 33 ja mul kunagisest grimasside tegemisest neid kortse otsaees ikka jagub, vaikselt hakkavad ka silmanurkadesse tulema. Pooldan küll, kui mõistusega asjale lähenetakse ja inimene oma loomupärase välimuse säilitab. Sooviksin osaleda Tartu loosis.

  • Avatar
    Vasta Hanna 10. märts 2020 at 05:14

    Jah, pooldan kohe kindlalt ilusüste aga mõistlikuse piirides! Olen ka ise teinud ,aga kurjusekortsuga probleemi pole ,küll aga parim sõbranna on ammu rääkinud et tahaks sellest vabaneda! Seega kingiksin vōidu talle ja asukoht Tallinn 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 9. märts 2020 at 23:30

    Ilusüstid on okeid, kui osatakse piiri pidada ja välimus jääb siiski loomulik. Loosiõnne korral sooviks minna Tartusse.

  • Avatar
    Vasta Enely 9. märts 2020 at 22:59

    Mina olen poolt ilusüstide ja muu korrigeerimise osas! Elatakse üks kord ja naisena tahaks ikka ju mõistlikuse piires ilus ja hoolitsetud välja näha!☺️ Laseks ka kohe oma kulmukesi kergitada? Teenust kasutaksin Tartus

  • Avatar
    Vasta Elina 9. märts 2020 at 22:45

    Ma ka täiega poolt, kui ei ole ülepandud pardihuuled jms.. Mina sooviksin Tartus 🙂

  • Avatar
    Vasta K 9. märts 2020 at 22:27

    Olen juba mõned aastad mõelnud kurjusekortsu eemaldamisele, kuid olen seda ikka edasi lükanud. Päris tihti küsitakse, et kas midagi on halvasti, et kulm kortsus ja samas tunnen ka ise, et nt päikeselise päevaga läheb see korts eriti sügavaks ja näen tõesti kuri välja.
    Süstidesse suhtun hästi kuni üle piiri ei minda ning tulemus loomulik välja näeb.
    Võidu korral sooviksin minna Tallinnasse.

  • Avatar
    Vasta Marelle 9. märts 2020 at 22:04

    Kõigepealt mainin ära, et APPPPI, SA OLED NII ILUS NÜÜD! Mitte, et enne poleks olnud aga vot nüüd kohe eriti ☺️
    Kokkupuuteid ilusüstitega jms pole aga ise unistan küll sellest, et minna. Siiani on olnud hirm selle ees aga kui Sa kirjutad, et polnud valus ja käis kiirelt siis tahaks kohe eriti minna 🙂
    Kindlasti peab tegija olema professionaal.
    Võidu korral eelistan Tartut ☺️

  • Avatar
    Vasta Katrin 9. märts 2020 at 21:43

    Ma ei tea kedagi, kes oleks süste teha lasknud. Aga ise olen viimase aasta jooksul rohkem enda kurjusekortse märkama hakanud. Julgustust oli vaja küll ja kurjusekortsud täitsa olemas. Mu neljaaastane tütar küsib juba, et miks mul kulm kortsus ja proovib ka sama teha.
    Tartus saan vastuvõtule minna.

  • Avatar
    Vasta Triin 9. märts 2020 at 20:55

    Pooldan ilusüste. Kui neid teha normaalsuse piires. Küll aga panevad muigama ülesüstitud huulte ja põsesarnadega naised. Kas tõesti kaob see taju, et veidi liiale mindud?
    Ise sooviksin Tartusse minna kui õnn peaks naeratama.

  • Avatar
    Vasta Darja 9. märts 2020 at 20:24

    Pole varem sellesse ilusüstide maailma süvenenud, aga siin mingi aeg saime klassiõdedega kokku ja tuli välja, et paljud juba ammu sellega algust teinud. Siis hakkasin ennast pingsamalt peeglist vaatama js krt tuligi välja et peaks vist ka juba hakkama end liigutama selles vallas – otsa ees kolm vagu ning silmalaud on nii langevad. Kui saaks ainult julguse kokku ? aga sellise tuntud arsti juurde oleks kindlasti julgem minna!! Loodan, et joppab ?

    • Avatar
      Vasta Darja 9. märts 2020 at 20:26

      unustasin mainida, et valiks Tallinna

  • Avatar
    Vasta Kadri 9. märts 2020 at 19:35

    Ma juba eelmine kord vaatasin, kui sa ilusüste tegid, et mul oleks ka vaja, aga pole veel ette vôtnud, just kurjusekorts vajaks vàikest ilusüsti. Kui vôit peaks naeratama, siis láheksin Tallinnasse 🙂

    • Avatar
      Vasta Kadri 9. märts 2020 at 19:36

      Mul làks meiliaadress valesti ? panen sellele kommemtaarile ôige

  • Avatar
    Vasta Reilika 9. märts 2020 at 19:29

    Mina oled igati ilusüstide poolt, kui teha seda mõistlikult ja professionaalse tegija juures. Ise teinud pole, aga olen pikalt mõelnud, et võiks. Mul on samuti otsaees nö vaod miimikast 🙂
    Võidu korral läheks rõõmuga Tartu☺️

  • Avatar
    Vasta Ave 9. märts 2020 at 18:54

    Ei ole süstide vastu, kui need lahendavad meditsiinilise probleemi, nt rippuv laug. Lihtsalt niisama nt huulte ülisuurteks süstimisel ei näe mõtet.
    Mul on see pahameele korts hoopis ninajuurel horisontaalselt, aga sama häiriv kui oleks vertikaalselt. Ülemised silmalaud on ka vanusega allpoole vajunud. Olen juba kaalunud selle pärast noa alla minekut, sest ma ei teadnudki, et neid ka süstidega korrigeerida saaks. Ja otsaesisel tulevad vaod aina enam nähtavale ka ilma kulme kergitamatagi…
    Võidu korral eelistaks Tallinna, aga ka Tartu sobib. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit 9. märts 2020 at 18:07

    Ei tea kas eelmine kommentaar jõudis üles, vaatasin kuidagi imelikult ja kadus ära, kommentaare ka nii palju et hakka siit nüüd siis otsima 😀 igastahes kommentaar oli selline, et olen käinud teises kohas ja ei jäänud üldse rahule. Nüüd kui instas su storyt nägin, mõtlesin et äkki peaks uuesti proovima, hinna poolest on Mardi juures kallim, äkki see siis ikka teistsugune kogemus kui eelmises kohas. Võidu korral läheksin Kotka kliinikusse

  • Avatar
    Vasta Mariliis 9. märts 2020 at 16:56

    Ei ole süstide vastu midagi ja ei vaata halvasti nimeste peale,kes neid ka teevad, kui just jah ei minda nendega nii liiale nagu sul ülaltoodud pildi näide oli 😀 . Aga ole isegi siin om akulmu kortsutanud tihtipeale ja kurjusekorts on juba täitsa olemas, seega otsaesisele kuluksid need ära küll 🙂 Oleks väga tore näha pärast tulemust 🙂 Teenust kasutaksin Tartus.

    • Avatar
      Vasta Eleri 9. märts 2020 at 17:53

      Muidu arvasin et pole vaja aga nüüd pealr seda postitust ma vajan seda. 😀 Kortse on ikka siin aastatega kogunenud. 😀 Kui võidaksin laseksin teha Tartus. 🙂

  • Avatar
    Vasta H 9. märts 2020 at 16:15

    Mina olen ka poolt! Miks mitte kui see enesekindlust tõstab! Endale kuluks ka ära sest otseselt ennast vanana ei tunne (30+) aga kuna tööjuures on tihti palju üles vaatamist siis on tekkinud otsaette mingid… kurrud ? Olen Tartust ☺️

    • Avatar
      Vasta Kirsti 10. märts 2020 at 00:27

      Mul mees küsis, kas olen seda postitust lugenud ? Olen viimasel ajal kurtnud kortsukeste pärast silma all ( ja just ühe silma all). Soovitas mul lugeda, ehk leian sellest mingi lahenduse 😀 Proovida ju tasuks. Olen Tartust ?

  • Avatar
    Vasta KJ 9. märts 2020 at 15:47

    Mina olen juba ammu unistanud kurjusekortsu likvideerimisest ning varem olen pidanud seda siiski mitte vajalikuks, aga vanus tuleb peale ja juba lausa nurub seda süsti. 😀 Ilusüstide vastu pole mul kunagi midagi olnud, vaid pigem olen mõelnud, et enesetunde/hinnangu küsimus ning minu enesehinnangut see igal juhul tõstaks. Asukohaks Tartu.

  • Avatar
    Vasta Elis 9. märts 2020 at 15:38

    Mina suhtun ilusüstidesse positiivselt, kui seda tehakse nii, et tulemus on loomulik. Sooviksin väga minna ilusüsti tegema, kuna pidevalt küsitakse, kas olen kuri- tegelikult ei ole, aga vahel, kui unustan oma näoilmet kontrollida, siis tundub nagu oleksin kuri. Protseduuri sooviksin läbi viia Tartus. See oleks parim auhind☺️

  • Avatar
    Vasta Helen 9. märts 2020 at 15:12

    Mina olen juba paar aastat kaalunud minna ilusüsti tegema ja just kurjusekortsu eemaldamiseks. Näen üldiselt hästi noor oma vanuse kohta välja. Klubides ja baarides ilma dokumendita sisse ei lasta :D. Aga kurjusekorts kulmude vahel on ränk ja see süveneb suviti eriti, sest päikeselised ilmad panevad kulmi kortsutama. Ilusüstid minu meelest õigel ajal ja õiges koguses isegi suudab kortse ennetada seega ma olen all in selles osas!

    Ise olen Tartust ja mugavam on süstimine Tartus aga kui loosiõnn naeratab mulle siis võin sõita ka kasvõi Tallinnasse süstima. 🙂

  • Avatar
    Vasta JK 9. märts 2020 at 15:09

    Ma arvan, et see on okei ja pooldan neid! 🙂
    Sooviksin minna Tartusse.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 9. märts 2020 at 14:38

    Olen muutunud palju vanemaks, kuna teen välismaal ränka tööd ja ilusüstid ehk aitaksid. Varasemalt ei ole kogemust olnud. Arvan, et otsustaksin Tallinna kasuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 9. märts 2020 at 13:38

    Lähedastelt olen ikka kuulnud,et keegi käind ja miskit kohendand.Kes rasvaimu kes tisse.Kui pole pardiks end tehtud siis no miks mitte.Kui inimene tunneb end paremini enda kehas selle muutusega mida tehakse siis antku aga tuld.Isegi kui meie silmis oleks keegi kole ei saa ju kätt ette panna ?

    • Avatar
      Vasta Siret 9. märts 2020 at 13:40

      Sobib nii Tartu kui Tallinn kuna elan nende keskel ?

  • Avatar
    Vasta Annika 9. märts 2020 at 13:09

    Algatuseks ostsin kollageeni, aga plaanin ka ilusüste tegema hakata. Valituks osutudes jätkaksin Tartus Mardi juures käimist.

  • Avatar
    Vasta T 9. märts 2020 at 12:51

    28 ja põhimtteliselt üleöö tekkisid naha liigsekst kuivusest otsaette kortsud, mis enam ka naha niiskuse taastudes ära ei kao:(

  • Avatar
    Vasta Anu 9. märts 2020 at 12:28

    Minu käest küsiti juba 10 a tagasi, et ‘kas sa oled kuri vä?’ isegi siis, kui mu näos oli omaarust null emotsiooni. Ninajuurel kulmude vahel on mul täitsa kuri korts. Ja eks ma suht-koht 10 aastat ole mõelnud ka vahelduva eduga, et selle tahaks küll “ära triikida”. Tol ajal mul olekski olnud võimalik ilmselt ainult mingisse lambi põrandaalusesse “meditsiiniasutusse” minna kortsu siluma, aga ei julgenud õnneks.
    Aga nüüd, kui olen näinud Sinu pilte, siis selle tohtri juurde julgeks küll minna 🙂 Ükskõik, kas Tallinnasse või Tartusse.

  • Avatar
    Vasta I. 9. märts 2020 at 12:26

    Ilusüstidesse suhtun hästi, kui nendega üle piiri ei minna. Paar sõbrannat on teinud huulte täitesüste ja minu meelest on väga ilus ja loomulik tulemus.

    Kui mõni süst aitab inimest enesekindlamaks muuta siis ma arvan, et ei ole selles midagi halba.

    ise teeksin süsti Tallinnas 🙂

    • Avatar
      Vasta Darja 9. märts 2020 at 20:22

      Pole varem sellesse ilusüstide maailma süvenenud, aga siin mingi aeg saime klassiõdedega kokku ja tuli välja, et paljud juba ammu sellega algust teinud. Siis hakkasin ennast pingsamalt peeglist vaatama js krt tuligi välja et peaks vist ka juba hakkama end liigutama selles vallas – otsa ees kolm vagu ning silmalaud on nii langevad. Kui saaks ainult julguse kokku ? aga sellise tuntud arsti juurde oleks kindlasti julgem minna!! Loodan, et joppab ?

      • Avatar
        Vasta Darja 9. märts 2020 at 20:27

        sorry, kogemata kirjutasin valesse kohta ja kustutada ei saa nüüd ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Airiin 9. märts 2020 at 11:55

    Mart on lihtsalt super.!!!! Peangi uuesti minema, tore oleks seekord kingitus saada. Aga igatahes soovitan soojalt kõigile naistele!!!

  • Avatar
    Vasta Marju 9. märts 2020 at 11:05

    Ilusüstidesse suhtun väga hästi, kuniks nenfega üle piiri ei minda ?
    Lõppude-lõpuks peab naine ennast ikka oma kehas ilusana tundma ja kui selleks on vaja teha paar torget – miks mitte ???

  • Avatar
    Vasta Aveli 9. märts 2020 at 10:54

    Korra olen käinud ja just kurjusekortsu süstimas – see mul eluaeg olemas olnud. Juba 13-14-aastasena vaatasin suviti, et sel kohal päevitama ta triip (kortsu veel sisse jäänud ei olnud, aga päikese käes oli külm ikka alateadlikult kogu aeg “kortsus”. Nüüd olen 27 ja viimased 5 aastat mõelnud, et vihkan oma kulmukortsu. Ka seda, et kuna mul on komme seda alateadlikult pidevalt pisut kortsutada, küsivad inimesed tihti, et kas midagi halba on juhtunud või miks ma nii tõreda näoga olen (kusjuures pärast esimest süstimist ei küsinud seda ikka pikka aega mitte keegi ?) Lükkasin botoxit ikka edasi, kuniks kevadel lõpuks asja esimest korda ära tegin ja ei saanuks rohkem rahul olla. Ma päriselt tundsingi, et nägi vähemalt viis aastat noorem välja. Nüüd on küll juba üle poole aasta möödas ja peaks uuesti minema, aga mitte ei raatsi 200 eurot selle alla panna… St raatsiks, aga praegu on vaja mujale rohkem panna. Katsun siin kevadeni vastu pidada ilma, suvel nagunii rohkem kortsutamist. Jama ongi see, et tegelikult peaks olema järjepidev, aga iga poole aasta tagant 200… Ja mina süstib ainult kurjusekortsu, ei taha mõeldagi kui aeg edasi ja ka lauba horisontaalne otsus lisanduvad, mis selle summa kokku juba pea kolmekordistab. Lihtinimese mured, samas kui kallile kosmeetikake ja muudele iluprotseduuridele kohe üldse kulutada ei raatsi, siis botox on natuke nagu rohkem investeering tulevikkuminasse ja ikka tahaks kas või sedagi endale lubada. Kuigi jah… Kallis on ta küll.
    Mina sooviksin kortsu eemaldama minna Tallinnas.

    • Avatar
      Vasta Aveli 9. märts 2020 at 14:11

      Heh! Autocorrect jätab mulje nagu ma üldse kirjutada ei oskaks. Kommenteeri veel kiirustades ja telefoniga ?

  • Avatar
    Vasta Maria 9. märts 2020 at 10:11

    Mul oleks seda kurjusekortsu korrigeerimist väga vaja. Olen 32 ja väga kurvaks teevad need kaks jubedat vagu. Ma pole üldse kuri inimene aga kui nt arvutis töötan või midagi loen on kulm kortsus. See on minu keskendunud nägu ja ma ei suuda seda kontrollida . Mul ammu suur soov olnud midagi ette võtta. Mehel on muidugi täpselt sama arvamus nagu Kardol ,et ilusüstide tulemuseks on pundunud pardi nägu. Süsti sooviksin saada Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Tiiu 9. märts 2020 at 04:47

    Ei leia oma kommentaari, kus kurtsin, et kurjusekorts oleks vaja minevikku saata -selles jäi märkimata, et Tartu on hea koht vananemise tagajärgede silumiseks.

  • Avatar
    Vasta Kaari 9. märts 2020 at 01:33

    Sain just veebruaris 28. Ise ma väga ei ole muid kortse märganud kui naerujooned ja silmade ümber siis kui naeratan, aga ema on maininud, et otsaees on. Ma ise ei näe seda, aga noh, äkki tuleks sättida:) Olen tegelikult mõelnud, et varsti tasuks minna, nii et hea meelega hüppaks läbi dr. Elleri Tallinna kliinikust…

  • Avatar
    Vasta Kätlin 8. märts 2020 at 23:53

    Arvan, et nii kaua kui inimene teeb selliseid asju mõistusega, on kõik hästi. Liiale ei tohi minna, et tulemus poleks enam loomulik. Tahaks ka oma kulme kõrgemale. Mul silmad ei paista enam laugude alt välja? Kurjuse korts on ka korralik, sest olen vist jube kuri inimene ?Teeks sedaTallinnas ?

  • Avatar
    Vasta Kerlin 8. märts 2020 at 23:51

    Sooviks väga mina, julgusest on puudu jäänud. Ja no aastake enne 30 saamist alles hakkasin vaatama oma nahka. Nüüd olen avastanud, et kortsud tulevad 😀 uskumatu eksole. Ja süste tahaksin kindlasti proovida – vahest jääb julgusest vahest rahast puudu aga tegudeni polegi jõudnud 🙂 aga hetkel ainult kurjusekorts ja kerged kurrud silmanurgas(need veel pisikesed). Seega oleks hea aeg alustada. Tartud

  • Avatar
    Vasta E4 8. märts 2020 at 23:37

    33 on kohe varsti käes ja kurjusekorts + muud “toredad” triibud mu laubal on võtnud võimust. Olen proovinud kuppudega nendele säru teha, aga tundub vōimatu missioon. Leevendab küll, aga ära ei võta. Olen mõelnud minna süstima, kuid selle esimese sammu tegemiseks on kartus ennast pere ees esikohale panna. Alati leidub ju praktilisemaid viise raha kulutamiseks, minna lastega lõbutsema jne jne. Ehk võidu korral saaksin esimese sammu ära teha ja siis ehk poleks edaspidi probleemiks ennast esikohale seada.

    • Avatar
      Vasta E4 8. märts 2020 at 23:39

      Asukohaks oleks Tallinn 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 8. märts 2020 at 23:20

    Olen mõelnud, kui kunagi vaja teha ilusüste , siis kaotaks kurjuse kortsu.
    Botulotoksiini süste kasutatakse erinevate haigusseisundi ravis, mitte ainult ilusüstidena :).
    Vanus 40+.

  • Avatar
    Vasta Lea 8. märts 2020 at 21:53

    Mul kurjusekortsu ei ole, küll aga olen käinud nina-suu vagu kohendamas ja tulemus oli kena. Varsti oleks aeg uuesti teha. Kui loosijumalanna mind soosib, valiksin Tallinna.

  • Avatar
    Vasta Merike 8. märts 2020 at 21:35

    Olen ilusüstide poolt. Olen juba mitu aastat mõelnud, et läheks oma nägu ilusamaks tegema, et ära kaotada oma kurjusekorts ja veel mõni kortsuke näos, aga, kuna olen need kortsud nii kaugele lasknud minna, siis lähevad nad mul päris kalliks maksma, tean seda, sest käisin konsultatsioonil. Läksin konsultatsioonile nägu naerul, aga ära tulin sealt tuju nullis, kuna pean veel kõvasti raha koguma, et oma nägu kortsuvabaks saaks. Sooviksin minna Tallinnasse, kui õnn naeratab.

  • Avatar
    Vasta Laura 8. märts 2020 at 20:52

    Väga pikalt olin täiesti süstide vastane ja ei saanud aru, miks keegi peaks vastu sõdima sellele, mis “looduse poolt antud on” ? Nüüd, aga kui 30 aastasena (kõigest!) näen peeglisse vaadates ainult sügavat vagu kahe ilusa kulmukaare vahel- no on ikka kole küll?
    Töö juures ei pane tähelegi kui süvenenult ekraani ja pinge all jälle kulmu kortsu tõmban ning just selle tõttu meeldis mulle eriti Sinu pilt, kus püüdsid kortsutada, aga ei õnnestunud? Kuna harjumusi on raske muuta, siis just see asjaolu koos sileda kohaga, kus varem oli kurjusekorts on põhjus, miks olen otsustanud, et see on ainud lahendus?
    Kui mulle loosiõnn ei naerata, siis vist tõmban kurjusekortsu teibiga kuklasse ?

    P.S Sinu nägu teeb lausa kadedaks ja tekib küsimus “Vabandage, kas Te olete ikka täisealine?”♥️

    Tahan ka?
    ?Tallinn

    • Avatar
      Vasta B 9. märts 2020 at 14:49

      Hahah, see punnis naise pilt, ma kardan ka sellist paisumist kusjuures, aga mul on ka üks kena kartulivagu silmade vahel, inimesed arvavad koguaeg, et ma olen kuri ja vihane ja ei viitsi kusagil olla. Aga SEE ON MU NÄGU krt küll 😀 väsinud juba seletamast.. ja olen ju alles 26 🙁
      TLN

  • Avatar
    Vasta Elen 8. märts 2020 at 20:43

    Olles küll 35, kuid vaatan, et ka minu kulmukorts päris silmapaistvalt ennast ilmutab ja teistes segadust tekitab. Väikest parendust läheks Tallinna tegema

  • Avatar
    Vasta Carolin 8. märts 2020 at 19:43

    Pooldan arvamust, et ilusüstid pole mingi tabu. Ja isegi näo ilukirurgia on mõõdukal määral vägagi OK! Peaasi, et inimene end oma nahas ilusana tunneb!
    Minul on ka ikka VINGE kurjuse korts” kuna minu kulmud elavad ikka täiesti omaelu.?
    Kunagi sõbrannadega naljatades proovisin ja tean näiteks, et suudan joogikõrre klaasist välja tõsta oma kortsuga.
    Meeleldi võtaksin osa loosist ja vabaneksin kasvõi pooleks aastaks oma Benny Hill’i kulmu-draamast! Osaleksin Tartu loosis.

  • Avatar
    Vasta Sandra 8. märts 2020 at 19:39

    Mina pole kõinud. Kiidan heaks aga samas hullult kardan, et siiski kui tiheedalt peab käima ja tegema siis on see nagu surnud ring. Tahaks et oelks püsiv lahendus. On kohekohe 29 lähenemas ja kurjusekortsu on küll ja veel. Sellega tahakski tegeleda.

  • Avatar
    Vasta Anu 8. märts 2020 at 19:20

    Kui mõned kuud tagasi endal suunurgas kortsu märkasin, oli kohe esimene mõte, et täitesüst on see, mida ma vajan! Siiski olen siiani ilma läbi ajanud, ja ega vist kurjusekortsu ka muidu Tallinnas likvideerima ei läheks, kui ei võidaks 🙂 puhas laiskus, mis muud. Aga see kulmutõstmine tundub küll tõeliselt põnev teema, selle peale ma poleks tulnudki, et nii ka saab!

  • Avatar
    Vasta Ketu 8. märts 2020 at 19:19

    Ma muidu olen suht muhe inimene, aga mul on 40 eluaastaga tekkinud kurjusekorts ja nina krimpsutamise korts, nagu käiks kogu aeg nina vingus. Tegelikult suudan isegi südamest naerdes näo krussi kerida. 😀 Nii et selline süst Tallinnas kuluks hädasti ära. Tahan edasi noor ja ilus olla 🙂

  • Avatar
    Vasta H 8. märts 2020 at 19:12

    Juba paar kuud olen lugenud ja uurinud ha julgust kogunud, sest mul on ka tegelikult mega kurjusekorts ja päris korralikud kortsud otsaees ja ma olen ka alles 30. Prooviks Tallinnas selle ära ja ilmselt jätkaks ka, sest olen oma nahast peenravagudega ikka päris õnnetu.

  • Avatar
    Vasta Tiiu 8. märts 2020 at 19:10

    Kunagi arvasin, et süstivad ennast sinult nõrgad.
    Nüüd olen selles eas, et tean – nõrkus on mu keskmine nimi. Kulm kortsus, “kus raha on?”-triibud otsaesisel ja mälestus siledamast minust minevikku vajumas.
    Aga kui loosiga veab, siis prooviks tollele mälestusele pidurit panna..?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 8. märts 2020 at 19:04

    Mul on juba mitu aastat kurjusekorts korralikult sissekulunud, suviti jääb isegi valge rant sellest näkku 😀 Hea meelega laseks seda veits tasandada, siis ma ehk ei tunduks nii kuri inimene.
    Mõistuse piires on kogu see süstindus väga okei.
    A ja Tallinnas tahaks teha oma kurjusest vabanemist.

  • Avatar
    Vasta Helen 8. märts 2020 at 18:55

    Tere,

    Olen ka mõelnud mõnda aega nende süstide peale, just otsaesise kortsude pärast. Osaleks loosis ja sooviks Tallinnas minna 🙂

  • Avatar
    Vasta Maia Telling 8. märts 2020 at 18:48

    Mul vanust küllalt juba ja aastaid tagasi olen ilusüste lasknud teha. Nüüdki ei kurda aga kohendada võiks küll Veel enam kui Dr Eller teeks. Olen temast kui kirurgist vaimustuses. On mind väga palju aidanud. Teeksin seda hea meelega Tartus. Tänud !

  • Avatar
    Vasta Nana 8. märts 2020 at 18:35

    Kurjusekorts ja “triibud” otsa ees vajavad sekkumist. Samuti kuulub lähima 2 aasta sisse plaan ülalaugude operatsioonile minna. Olen 35 ja tahan väärikalt küpseda, aga mitte räsitud välimusega ?
    Kusjuures triipe otsa ees saab natuke ise parandada õige kreemitamise, vee joomise ja toitumisega, aga päris ära neid ei saa. Kurjusekortsu aga ei paranda miski.

    • Avatar
      Vasta Nana 8. märts 2020 at 18:39

      Tallinnasse läheks protseduurile 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 8. märts 2020 at 18:33

    Minu väike poeg on viimasel ajal minult küsinud: “Emme, miks Sa kuri oled?”, tegelikult ei ole ma kuri, aga mul on kurjuse korts, mis jätab kurja mulje. Sellega tuleb midagi ette võtta.
    No ja tegelikult leiab veel mõne hommikuse padjakortsu jne. Kusagilt pean alustama.
    Ma olen seni veidi peljanud, kuid usun, et kogenud tegijad oskavad oma tööd ja neid saab usadada.

  • Avatar
    Vasta JuliaR 8. märts 2020 at 18:31

    Kogemusi ei ole, aga kuna kurjusekorts muljetavaldavalt olemas, sooviksin proovida. Ilusüstidesse suhtun neutraalselt. Pean silmas seda, et igaüks võib oma keha jm üle ju ise otsustada. Kes tahab, see teeb; kes mitte, see ärgu tehku.
    Kui loosiõnn naeratab, kasutaksin ilusüstide võimalust Tartus.

  • Avatar
    Vasta Merli 8. märts 2020 at 18:25

    Kurjusekorts hakkas juba enne täisealiseks saamist võimust võtma, hea meelega saaks temast lahti. Ma ei ole tegelikult üldse kuri 🙂 Teeks Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Triinu 8. märts 2020 at 18:10

    Mina olen ka kahe käega poolt ! Olen isegi juba aastaid unistanud, et saaks sellest kurjusekortsust lahti. Aga ma koguaeg andsin alla selle õige koha leidmisel ja nohh ka raha kogumisel selleks 😀 See on nii kole lihtsalt ja alati kui pildile jääma hakkan, siis pean nii öelda siluma seda, sest meik ja natuke higistamist toob selle alati kuidagi eriti hästi välja veel. Nüüd on vähemalt üks probleem lahendatud- kindel ja usaldusväärne koht selle teostamiseks leitud!:) Ja loodame, et ka teine probleem saab õigepea lahendatud 😀
    Võidu sooviksin realiseerida Tallinnas!

  • Avatar
    Vasta Carmen 8. märts 2020 at 16:44

    Jaaaaa, mul oleks väga vaja! Vanust on mul 30 aastat ja olen just see inimene, kes on juba viimased pool aastakest “hoogu võtnud”, et minna, aga kuidagi pole läinud veel.
    Mulle teevad muret kurjusekortsukesed ja suu ümber olevad vaod. Teeks siis need kah juba ühe hooga ära, kui ma peaksin võitma kurjusekortsu eemaldamise.
    See võit kuluks ikka täiega ära ?

  • Avatar
    Vasta Keidi 8. märts 2020 at 16:40

    Mina tahaks Tallinnasse!
    ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Liisbet 8. märts 2020 at 15:52

    Mina olen oma kurjakortsuga kimpus juba hilisteismeeast. Olen hetkel 30 ja nüüdseks on ka otsaesise kortsud ennast üha rohkem nähtavale toonud ning kunagine armas põselohk on ka täitsa isikliku kortsu endale saanud. Olen aru saanud, et mida stressirohkem aeg, seda sügavamad ka kortsud. Ühtlasi mida stressivaesem ja puhanud mina, seda vähem. Eks mõned maskid ja kreemid ka neid veidi siluvad, aga nii kui meik näos ja kurja näo ette manan, on kõik jälle väljas. Ma olen oma näonahaga kaua juba maadelnud, punnid tulevad ja lähevad, aga kurjakorts on mind aastaid häirinud. Täitesüstide peale olen kaua juba mõelnud, aga alati on asi raha taha jäänud. Sooviksin saada võimalust proovida ja näha end esimest korda üle 12 aasta ilma selle nuhtlusest kortsuta. Mina sooviksin protseduuri Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Anneli 8. märts 2020 at 15:31

    Väga lahe, et sellist lugu tegid ja jagasid oma kogemust-usun, et see selgitab paljudel kuidas süstid ei võrdu kivinägu(ka mulle). Aitäh!
    Mul alates 25ndast eluaastas kurjusekortsuga hädas olnud?. Olen kuulnud, kuidas pakutakse vanuseks 15 aastat rohkem- 30selt kurb kuulda kui räägitakse nagu 45ne oleks?. Olen isegi kaalunud seda aga koguaeg edasi lükanud- küll mõtlen, kas raha seda väärt, siis kus hea oleks käia ja nii ta siiani tegemata ongi?
    Ma läheks Tallinnas?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 8. märts 2020 at 15:26

    Kurjusekorts otsa ees, tolmututt seal juba sees.
    Tallinnas, ootan juba!

  • Avatar
    Vasta Jaanika 8. märts 2020 at 15:15

    Olen alles 27 a. Aga ninajuurel on tõesti häirivad vaokesed . Seega võtan ka osa ja sooviks tartusse minna. ??

  • Avatar
    Vasta Hel. 8. märts 2020 at 14:39

    Tead, ma tahan lihtsalt öelda, et see on sinu kui blogija juures hästi sümpaatne, et viitsid alati neid sadu kommentaare läbi lugeda. Ma ei kujuta ette, kuidas sa jõuad, aga see on päriselt armas ja imetlusväärne.
    Ühtlasi, kui ma juba siin olen.. 😀 Su juuksed! Niimoodi loomulikuna ja nagu neid viimasel ajal kannad, on ülikenad, väga hea näed välja. Ilusat naistepäeva!

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. märts 2020 at 10:35

      No ma pean need käsitsi üles laskma, eks ma siis ikka loen läbi ka 😀 Vanasti läksid ise üles, aga siis ma sain liiga palju sõimu, haha. Samas ammu pole seda muret olnud, vb peaks jälle tegema nii, et äheks automaatselt üles, oleks vaeva vähem, aga samas siis ma ei jõuaks elusees neid takkajärgi l’bi lugeda 😀

  • Avatar
    Vasta Berit 8. märts 2020 at 14:14

    Pole midagi parata – kellel on veidi paremad geenid ning kellel mitte.
    Mina isiklikult nende vastu pole, sest miks mitte. On ju tore, et tänapäeval leidub kõigele lahendusi.
    Olen mõelnud endalegi teha lasta ilusüste, sest tunnen, et otsaesine ning “kurikorts” kulmu kohal võiks vähem nähtavad olla (see n.ö kurikorts teeb olemise ja ilme palju vanemaks kui tegelikult olen) ning endiselt on see mu sooviks, küll aga jääb see tegu raha taha kinni.

  • Avatar
    Vasta TS 8. märts 2020 at 13:49

    Tallinnas läheks prooviks oma otsmikku lasta triikida 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 8. märts 2020 at 13:26

    Mul on ka kulmude vahel kurjusekorts 🙂 ja igakord kui üritan selfit teha tõmbub see korts kurjaks. Päris tihti olen mõelnud, et sinna oleks paari torget vaja. Tartus.

  • Avatar
    Vasta Kadri Piller 8. märts 2020 at 13:09

    Ma tahaks hirmsasti teha mida Sina tegid,lihtsalt hirm ja rahakoti sisu pole seda lubanud.

  • Avatar
    Vasta Liis R 8. märts 2020 at 12:30

    Sooviks oma emale, kes näeb väga hea välja, aga no see korts… Tallinn oleks talle kõige lähemal. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit 8. märts 2020 at 12:25

    Olen neisse natuke skeptiliset suhtunud, aga siiski natuke kartnud/peljanud. Siiski, kui voimalus tuleks, et lihtsalt minna, siis ehk votaks selle kurjusekortsuga midagi ette. Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Greta 8. märts 2020 at 11:49

    Olin vist ehk 6ndas klassis kui ajaloo õpetaja mulle ütles, et ära kortsuta oma otsaesist, saad varakult kortsus. Naersin siis selle peale. Enam ei naera. Olen 37 ja ütleksin, et on viimane aeg. Olen igati ilusüstide pooldaja ja ei mõista, miks ma peaksin ülejäänud elu sellisena ringi käima, kui see mind häirib. Ilmselt laseksin lisaks kurjuse kortaule sirgeks tõmmata ka horisontaalkortsud.

  • Avatar
    Vasta Kristin 8. märts 2020 at 11:46

    Pole kogemusi, kuid otsaesise tahaks küll siledamaks saada, Tallinnas ?

  • Avatar
    Vasta Sandra T 8. märts 2020 at 11:32

    Ma olin kahe aastane väike tüdruk, kui koperdasin vanavanemate juures vaiba taha ja kukkusin otsaesisega vastu teravat ukse äärt. Kümneid aastaid tagasi ei olnud meditsiin nii tasemel ning mulle pandi Kohtla-Järve haiglas põhimõtteliselt lihtsalt plaaster otsa ette ja lasti kinni kasvada. Mina ise seda ei mäleta aga minu vanemate jutu järgi oli nii, ei mingeid õmbluseid ja korralikku ravi, nagu tänapäeva arstid oleksid teinud 🙂 Nüüd olles täiskasvanud naine, siis oman ikka otsaees seda pikka sirget armi ning iga kord kui väheke näoga emotsioone väljendan siis on kurjusekortsud ees ning samamoodi see arm muutub veel umbes 3x sügavamaks kortsuks. Hädasti oleks mingisugust abi vaja süstide näol, et seda olukorda ilusamaks saada ja loodan väga võidule!

    • Avatar
      Vasta Sandra T 8. märts 2020 at 11:34

      Võidu korral sooviksin minna eelistatult Tallinnasse aga sobib ka Tartu 🙂

  • Avatar
    Vasta JJ 8. märts 2020 at 11:28

    Ma olengi üks suur korts, aga jätan taas kord loosiõnne kellelegi teisele.
    Tahan hoopis küsida, ega süstitud kohad tuimad pole või on kuidagi teistmoodi tunne?

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. märts 2020 at 10:36

      No veidi… teistmoodi tunne on jah, sest nad ju ei liigu 😀 Aga ei midagi häirivat.

  • Avatar
    Vasta Kaire 8. märts 2020 at 11:06

    Olen ka varem teinud ja rahul tulemusega. Tallinnas teeks.

  • Avatar
    Vasta Madli 8. märts 2020 at 10:58

    Olen 26 ja kurjusekorts hakkab vaikselt püsivamalt kuju võtma ja omale pesa punuma. Näen oma kuus aastat vanema õe pealt, kellega meil sarnane nägu ja miimika on, et need tulevased kuus aastat näo vastu lahked ei ole, ning olen hakanud kindlamat kurjusekortsu vastast lahinguplaani koostama. Hea meelega annaks avapaugu Dr. Eller kindla käega Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Riina 8. märts 2020 at 10:16

    Ega jah seda miimikat peaks nooremast peast vältima, teab nüüd 45-aastane mina, aga kui lõbus on siis kivinäoga läbi elu marssida? Hea meelega laseks Mardil paar süsti teha Tallinnas.

    • Avatar
      Vasta Kädi Sildjõe 8. märts 2020 at 21:35

      Kogemus puudub, kuid näha on, et 40 lähenedes on see värskendus mulle juba vajalik.
      Kurjusekorts on vägagi märgatav! Suurima rõõmuga külastaks Tartu kliinikut

  • Avatar
    Vasta Aigi 8. märts 2020 at 10:12

    Olen 33 ja olen ka juba peeglisse vaadates leidnud, et aeg teeb oma tööd ja ainus asi, mis mind tõsiselt häirib on see paganama kurjuse kõrts. Olen mõned aastad tagasi saanud ühe hirmsa diagnoosi, mis õnneks läks kenasti ja mida aasta edasi seda tõenäolisem on, et see saan elada kõrge vanuseni, seega leian, et vananemine on privileeg, mida kõik nautida ei saa. Aga sileda otsaesisega oleks kindlasti vahvam vananeda, seega külastaksin Dr. Ellerit Tartus.

    • Avatar
      Vasta Ulla 8. märts 2020 at 20:55

      Hahaaa… Ma olen ka kolmekümpine ja no minu kurjuse korts on tõesti jõõõõhker. Olen mõelnud küll minna ja lasta end süstida, aga koguaeg nagu miski hoiab eemale. Ju siis arvasin ka koguaeg et tulen sellisena sealt tagasi nagu ka Kardo lootis sind uksest sinemas näha. Selle IMEIlusa natukesena? tegelt on nii, et läheks ja laseks küll Tallinnas ära teha selle värgi, sest sinu tulemus on täitsa nitsjevooo!

  • Avatar
    Vasta Maarja J 8. märts 2020 at 09:50

    A ja.. Tallinnasse läheks protseduurile ?

  • Avatar
    Vasta Janika 8. märts 2020 at 09:49

    Kurjusekorts on minulgi, olen 38. Tartus teeks sellele säru.

  • Avatar
    Vasta Maarja J 8. märts 2020 at 09:48

    Ilusüstide teemal olen üsna neutraalne olnud, ei ole miskit paha arvanud sellest aga eks nendest kuuldes esimese asjana ikkagi tulevad kuidagi silme ette need ebaõnnestunumad variandid ?.. Lugedes, et sa käisid, hakkasid kõrvad liikuma ja minu arust on ka tulemus väga ilus ja tekkis ka huvi, olen üllatunud.
    Võiks ka veits kulme tõsta ja kurjusekortsuga tegeleda, sest mul ka see “resting bitch face” enamuse ajast ees ja inimesed arvavad, et ma jube kuri ja mossis koguaeg.. no ausõna ei ole ?..

    • Avatar
      Vasta Elisabeth 8. märts 2020 at 23:00

      Varasem kogemus ilusüstidega puudub, kuid kuna 30 vaikselt ka minu uksele koputamas on, oleks viimane aeg nendega tutvust teha?.
      Protseduurile läheksin Tartusse ja ka ajastus on ideaalne, sest sünnipäev on mais.

  • Avatar
    Vasta Tibu 8. märts 2020 at 09:43

    Olen mõelnud sellisele asjale nagu ilusüstid, aga et omale teha, seda pole mõelnud. Samas mul on otsaees juba ca 20 aastasest saati püstised kortsukesed. Mees pidevalt tuletab meelde, et vähem kortsutaksin ning ka ise püüan teadlikult nägu “sirgemana” hoida. Täitsa huvitav oleks näha, kas ka mind annab “parandada”. Kui see nii on, siis miks mitte sellega jätkata.

    • Avatar
      Vasta Tibu 8. märts 2020 at 09:45

      Ee, Tallinn jah 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliis 8. märts 2020 at 09:34

    Mind juba pikemat aega häirib mu kurjuse korts. Tihti inimesed tulevad ja küsivad ka, et kas minuga on kõik hästi, et olen nii tōsise/kurja näoga, kuigi tegelikult ma lihtsalt olen süvenenud ja täitsa heas tujus. Siiani olen veel julgust kogunud aga eks kui ühe korra ära prooviks, siis ilmselt käiks tihedamalt selle kortsuga miskit ette võtmas ? Tallinnas

  • Avatar
    Vasta Janika 8. märts 2020 at 08:59

    Mul tiksub see aasta 39 aastakest täis, olen hästi säilinud, aga kogu asja rikub kurjusekorts. Tartusse läheks.

  • Avatar
    Vasta Merilin 8. märts 2020 at 08:56

    Olen täpselt sama asjaga hädas nagu sina olid. Ripsmeidki värvides tekib selline effekt, et tahaks nii silmad suureks venitada ja sellega kaasneb kena kortsus otsaesine ?
    Otsustasin alustada näohooldustega, et ehk leevendab see, aga olgem ausad see on küll ikka väga pikk ja aeganõudev tee.
    Loodan igatahes võiduõnnele, et lihtsustada teed mitte nii kortsus otsaesiseni 🙂 (Tallinn)
    Ilusat naistepäeva!

  • Avatar
    Vasta Stella 8. märts 2020 at 08:55

    Vanus, mis algab kolmega, tekitas ilmselt mingi müstilise kriitika enda vastu või tekkisidki need kortsud sel päeval mu näkku, kui 30 sain, ei tea, aga olen juba aasta otsa mõlgutanud, et võiks anda neile süstidele võimaluse, kas nad suudavad naeratuse taas mu peegelpildidle manada, kui ma oma otsmikku vaatan?!
    Veel suurema rõõmuga loen, et on võimalik ilma lõikuseta nö rippuvat silmalaugu parandada- see juba on midagi!!!! Juba puhtalt sellepärast tahaks minna küll ☺️ Ja kui läheksin, siis Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 8. märts 2020 at 05:51

    Mina olen korra Monique Ilustuudios Tartus käinud ja jäin mega rahule! Kâisin viimati eelmine aasta mais ja nüüd hakkab mu kulmukoorts tagasi tulema aga siiski ei ole nii hull kuI enne süstimist. Tahan kindlasti tagasi minna ja ennast ilusana hoida? oleksin huivitatud Tartu Monique Ilukliinikust.

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. märts 2020 at 10:18

      Kas käisid Mardi juures?

  • Avatar
    Vasta Riinu 8. märts 2020 at 05:06

    Mul on klassikaline kurjusekorts ja üsna sellises järgus, et ma isegi ei tea, kas võidu korral võtaks Mart mul ohates õlgadest kinni ja saadaks ukse pealt tagasi sõnumiga, et jäid 10 aastat hiljaks või annab tal oma võlukepikesega (ja võlukepikese all ma mõtlen ikka süstalt, te perverdid!) siin veel miskit imet korda saata. Muidugi on mul kortse kaugelt rohkem, kui see kulmudevaheline vagu, aga see on neist ainus, mis mind konkreetselt häirib. Teised võtan rahuliku südamega vastu ja olen nõus oma näole ära mahutama tingimusel, et nad räägivad ainult mu vanuse ja mitte iseloomu eest. Mul on täiega loll komme mõteldes kulm kortsu tõmmata ja ma saan sellest ise alles aru siis, kui järjekordne töökaaslane murelikult üle ukse küsib, kas midagi on pahasti. Ei, ei ole pahasti, kass on elus ja mees on alles ja lapsed on terved, aga mina eitea, mis sel otsmikul häda on, et ta niimoodi omapäi krimpsutama kipub. Nii et fingers cross, et mul avaneb võimalus talle süstlaga koht kätte näidata ja tänud @Mallukas oma kogemust jagamast, ka mittevõidu korral on mul nüüd vähemalt suund käes, kuhu Tartus sel teemal pöörduda tasub.

  • Avatar
    Vasta Anu 8. märts 2020 at 03:07

    ma olen nüüd viimasel aastal mõelnud, et peaks. kurjusekorts on muutunud häirivaks ja peaks teda ohjama. mõtlesin raha koguda ja sügisel või talvel minna aga lahe oleks juba nüüd.
    ahjaa, tallinna läheks.

  • Avatar
    Vasta Evelin V 8. märts 2020 at 02:08

    Mul on nö. “ilus nähtav” kurjusekorts täpselt kulmude vahel ja kuigi ma olen olnud kogu aeg süstide vastane siis sellise pakkumise võtaks küll vastu, Tartus.

  • Avatar
    Vasta Anni 8. märts 2020 at 01:36

    No mul on viimase aastaga eriti “triibuline” otsaesine tulnud ? lapsed ja magamatus on vist vanaks teinud ?
    Tallinn sobiks jube hästi ja prooviks ära ?
    Muidu nagu pole väga selle süstmise peale varem mõelnud, aga sinu tulemus on kl ilus ?
    Enne mõtlesin,et väike rindade kohendus tuleks Ka ette võtta ??

  • Avatar
    Vasta Kadri 8. märts 2020 at 01:29

    Ei tea kedagi, kes oleks end süstida lasknud või siis ei julgeta sellest juttu teha ??‍♀️
    Ise olen juba mitu aastat ka aega võtnud selle minekuga ja laseks end meeleldi süstida Tallinnas ???‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kristi 8. märts 2020 at 01:28

    Ma olen alati nende vastu olnud, sest loomulikult vananemine tundub kõige õigem ja lihtsam viis elamiseks. Aga neid pärast pilte vaadates tundub see korts kulmude vahel kui kanjon, mia täitmist vajab. Täitmist Tartus

  • Avatar
    Vasta Eva 8. märts 2020 at 01:08

    Meeldib loomulik vananemine, aga osadel inimestel on ilusüstimine täiesti õigustatud – kõik ei vanane sujuvalt või “armsalt”. Enda kurjusekortsu kui mõnel fotol näen, tuleb nutt peale, koll mis koll. Prooviks Tartut.

  • Avatar
    Vasta Maris 8. märts 2020 at 01:04

    Mina olen juba tükk aega 30sena vaadanud seda kortsudepunti silmanurgas. Iga reisi ja päikesekiire aga ka lapsega mängimise ja naermise hetkega… See suureneb. Ühelt poolt on nendes kurdudws ajalugu… Aga teiselt poolt. Kammoon… Otsaees on ka üks pikk ja vägev “mida sa nüüd JÄLLE tegid…” või “appi, miks kõik vaikne on” korts.
    ..
    33 pole veel päris see.
    Tartu oleks vägev valik.

  • Avatar
    Vasta Laura 8. märts 2020 at 01:01

    No täpselt see mõte on juba aasta aega peas mõlkunud- ennetada kortsude süvenemist, mitte ennast punni süstida. Kuigi mõned tuttavad üritavad selgeks teha, et ei tohiks teha, siis kindlasti see arvamus ongi sellest, et ei mõiteta, et see üks süst pole igavene ja kortsuke tuleb tagasi varem või hiljem ja vajab uut treatmenti.
    Valiksin Mardi ja Tallinna ?

  • Avatar
    Vasta Liisi O 8. märts 2020 at 00:54

    Endal häirivad otseesised vaokesed ning samuti huule “nurgas” olev korts, mis ilmselt tulnud kõvast naermisest.
    Ema ütleb ka alati, et ma ei väänaks nii palju oma nägu kui ma minagi seletan-räägin- ilmselt oleksin pidanud lavakooli astuma, haha.. 😀 Igatahes, vaikselt olen mõlgutanud mõtteid, et ükskord need korda teha lasen.
    Väga kena ja armas tulemus muideks Sul! Läheksin 100% kindlusega Kotka kliinikusse, olen seal naha spetsialisti vastuvõtul ka enne käinud ja jäin väga rahule 🙂

  • Avatar
    Vasta kristel 8. märts 2020 at 00:53

    Olen ilusüstide kohta palju uurinud kuid pole seni midagi otsustanud. Soov on seda teha suur kuid tegemine jäänud seni rahakoti taha ja muidugi pole veel leidnud usaldusväärset tegijat. Kuna meedias on viimasel ajal üsna palju selleteemalist juttu ja ilusüste ei tohiks teha ilusalong vaid peaks teostama kliinik siis paneb see mineku suhtes natuke kôhklema.
    Mul oleks seda hädasti vaja kuna kulmudevaheline kurjuse korts on väga hakanud piinama peegelpilti ja fotode tegemisest juba sellepärast hoidun, et vältida enda jaoks jubedaid pilte. Ma usun, et see probleem sai alguse juba teismeeast, kui silmanägemine järsult kehvenes ja polnud vôimalust heade prillide soetamiseks siis tuli läbi ajade kissitamisega. sealt on see halb harjumus külge jäänud.
    Väga loodan seekordsele loosiõnnele ?

    • Avatar
      Vasta kristel 8. märts 2020 at 12:47

      Ta Tartusse võidu korral 🙂

  • Avatar
    Vasta G.m 8. märts 2020 at 00:23

    Mina arvan positiivselt ja just kogun raha, et minna tegema. Mul ka otsaesine just see kurjusekorts. Tallinn

  • Avatar
    Vasta Julia 8. märts 2020 at 00:21

    Mul on ka otsaees need nö kurjusekortsud, millest tahaks hirmsasti lahti saada?Tartus
    Mis selline protseduur maksta võib?

  • Avatar
    Vasta Elisa 8. märts 2020 at 00:18

    Olen salamisi ikka neil iluoperatsioonidel silma peal hoidnud..tänapäeval on õnneks võimalusi väga palju,aga siiamaani on asi soiku jäänud nende hinna pärast. Oleksin väga õnnelik kui saaksin eemaldada oma kurjusrkortsu..see annab enesekindlusele palju juurde.Sooviksin osaleda Tartu loosis.

  • Avatar
    Vasta M-L 8. märts 2020 at 00:16

    Mina olen sellele mõelnud küll…Esimese asjana tahaks lasta suunurkasid kohendada aga kui nüüd peeglist lähemalt uurisin, siis oleks otsmik arvatavasti kohe järgmine ala, mis kindlasti “kohendamist” vajaks. Aga nagu sa ütlesid -“kui ma juba seal olin…” ehk siis laseksin samuti kaks asja korraga 🙂 Ja sooviks Tallinnasse 🙂 kniks!

  • Avatar
    Vasta Kaisa 8. märts 2020 at 00:10

    Olen ka pikalt mõelnud et,oleks vaja veits siluda . Kuna silmad ei talu päikest, siis on neid kortsukesi vaja siluda ?
    Mina ise olen väga poolt,kuid kõik mõistuse piires .Pole kokkupuudet olnud endal ,ega sõprade seas ?
    Tartu ??

    • Avatar
      Vasta Leevike 8. märts 2020 at 14:22

      Minul kogemus siiani puudub, kuid olen juba pikemat aega mõelnud endale ka ilusüste teha. Probleemiks samuti otsaesise kortsud. Sinu tulemus on ikka super ilus !?
      Läheksin Tartusse?

  • Avatar
    Vasta Js 8. märts 2020 at 00:10

    Mina olen poolt. Kinkisime emalegi kinkekaardi ja varsti lähen tema kätt hoidma. Aga endal on ka 1sügav vagu,mille rõõmuga ära täidaksin. Ja see,et ka kulme saab kergitada,on väga hea teadmine.

  • Avatar
    Vasta Egle 8. märts 2020 at 00:09

    Olen otsaesist ja suu nurki lasknud süstida 2 korda. Minu meelest on see hea viis siledaks saada. Teeks igakell uuesti. Kui ma võidan siis sooviks Tallinna minna.

  • Avatar
    Vasta Triinu 8. märts 2020 at 00:08

    Mina tahaks väga teha! Ise olen kosmeetik ja õpin õeks ka. Ehk saan kunagi kuskil kliinikus nendega rohkem kokku puutuda ka 🙂
    Aga hea meelega läheksin Tallinnasse tegema.

  • Avatar
    Vasta Evv 8. märts 2020 at 00:03

    Hahahaa, jap, ma Kardo asemel oleks ka oodanud sellist naist koju nagu sel pildil.. Alati on need süstimised ja lõikused sellise mulje jätnud, et lõpptulemus võib olla kaos- minnakse liiale. Aga nüüd sügisel, kui 30 sain.. Hakkasin isegi unistama, et kurjusekortsud võiks kaduda ja otsaesine korda saada. Mees mul muidugi 100% vastu, aga kui sama tulemus oleks ette näidata nagu sul, siis krt, olen kindel, et iga poole aasta tagant ajaks ta mind ise süstima 😀
    Tnx, tahan loosis osaleda, plz Tallinna omas 😀

  • Avatar
    Vasta Keli 7. märts 2020 at 23:57

    Oh, mul oleks ka enda kurjusekortsust vaja lahti saada, viimasel ajal on väga häirima hakanud. Tartus.

  • Avatar
    Vasta Merike 7. märts 2020 at 23:55

    Olen viimasel ajal palju ilusûstidele mõelnud ja vajaksin väga esimese sammu jaoks abikätt ja tuge. Sinu tulemust vaadates tahaks seda veelgi! Super tulemus!
    Mul on kahjuks kurjusekorts ka ilma kortsutamiseta ehk see “ilutseb “ mul ninajuurel kahjuks koguaeg. Samuti on laubal pikikortsud. Eks vanust on ka juba natuke (40) aga usun, et just praegu on selleks õige aeg.
    Eelistaksin pigem Tallinnat.

  • Avatar
    Vasta Priks 7. märts 2020 at 23:54

    Ma veits pelgan nõelu, kuid sain nüüd julgustust-kindlasti võtan ennast millalgi kokku ja lasen veidi oma kanavarbaid siluda, Tallinnas ?

  • Avatar
    Vasta Sirli 7. märts 2020 at 23:45

    Mul on ikka mega kurjusekorts. Tänu sellele arvavad kõik, et olen koguaeg kuri.
    Olen tegelikult aastaid mõelnud ka minna süstima aga pole julgust oled sest äkki läheb midagi viltu. Siis käin nägu-kulm viltu peas? Või ei liigu midagi?
    Mõbed tuttavad on ikka käinud süstimas, väga ilus on. Siis vaatagi neid ja kadestan.

  • Avatar
    Vasta KZ 7. märts 2020 at 23:38

    Miks botox mitte täietsüst? Botox on pigem kortsude ennetamiseks, enamasti see olemasolevaid kortse ei kaota. Kui otsaesist liigutada ei saa, siis loomulikult kortsud ei süvene. Muidugi neid tehakse rohkem, sest on odavamad, kui täitesüstid.
    5 või 10 aastat süsti mõju loomulikult ei ole, loodetavasti on see sinu enda väljamõeldis, mitte arsti jutt.

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. märts 2020 at 10:33

      Aga miks täitesüst, kui botuliiniga juba korts kadus? Ja kust see 5 v 10 aasta jutt? Ütlesin ju, et iga poole aasta tagant tuleb käia ju 🙂

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis 7. märts 2020 at 23:31

    Oleks ka plaan kurjuse kortsud ära siluda ja veidi vananemist pidurdada. ??
    Ma küll kardan nõelubja süste aga siledama otsaesise eest oleksin nõus need välja kannatama..
    Võidu korral läheks Tartusse Mardile külla ja laseks imet teha ??

  • Avatar
    Vasta Andra 7. märts 2020 at 23:29

    Suhtun ilusüstidesse väga hästi. Minu jaoks ei tähenda väärikas vananemine hambutut ning kortsus inimest, vaid vastupidi – väärikalt vananeda tähendab minu jaoks seda, et näed ka vananedes hea välja ning saad elu nautida 🙂 Olen juba mõnda aega mõelnud, et peaks minema konsultatsioonile ja nüüd olen tegelikult isegi omale ka aja juba broneerinud, mis on mõne aja pärast. Seega selline võit oleks super äge kuna nagunii plaanin teha 🙂 Suvel pulmad tulemas ja loomulikult soovib ju iga pruut veatu välja näha 🙂
    Võidu korral sooviksin protseduuri Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Mari 7. märts 2020 at 23:28

    Mina olen ilusüstide ja üldse igasuguse “korrigeerimise” poolt. Kui inimene ikka endaga rahul ei ole, siis õnneks on tänapäeval nii palju erinevaid võimalusi, kuidas enesekindlus tagasi saada. Olen isegi paar aastat just enne suve kurjusekortsu täitnud, et suvel kissitades see ei süveneks ja julgelt soovitan seda kõigile! 🙂 Kui õnn peaks naeratama, saaksin taaskord seda endale teha ja suvele ilma kortsuta vastu minna (Tallinnas).

  • Avatar
    Vasta Mariliis 7. märts 2020 at 23:25

    Ma ei olnud kunagi aru saanud, miks inimesed seda teevad, kuni hetkeni ca pool aastat tagasi kus sain aru, et ma olen 27 ja mul on juba kohutavad kartulivaod otsaees. Need on mind nii häirima hakanud, et saan nüüd aru küll miks inimesed ennast kohendavad.
    Asun Tartus

  • Avatar
    Vasta Helena 7. märts 2020 at 23:22

    Ma olen dr Elleri juures käinud 2 x korda juba. 1 kord jäin väga rahule. 2x korda ei püsinud tulemus kahjuks nii kaua. Muide kui paari esimese nädala jooksul pole rahul tulemusega siis tal oli vanasti ka garantii et teeb üle. Mina kahjuks seda ei teadnud varem, muidu oleks lasknud 2 korra oma natuke kohendada.
    Nüüd on olnud 1.5 aastat pausi vahel ja mul oleks kindlasti palju sügavm kurjuse korts juba näos, kui poleks lasknud süsti teha. Suveks tahaks aga 3 x kord Tartus Elleri juures käia. Vb Mallu saab aidata mind sellega pliis ?
    Muide üli kena tulemus on sul Mallukas ja tahks öelda veel, et Mardi juures vastuvõtt oli väga tore. Ta tegi nalja ja samas oli väga proffesionaalne ning vastas igale küsimusele meeleldi (sttal palju kliente aga polnud tüdinud vastamast ilmselgelt korduma kippuvatele küsimustele )

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. märts 2020 at 10:34

      No ma ütlen, ta on väga tore inimene!

  • Avatar
    Vasta Kairi 7. märts 2020 at 23:20

    Kogemus puudub ja ei tea , et keegi lähedastest oleks ilusüste teinud.
    Ise pole varem sellele mõelnud aga Sinu tulemust nähes mõtlesin kohe, et peaks ka minema. Ninajuurel üks eriti sügav korts.

  • Avatar
    Vasta G 7. märts 2020 at 23:18

    Endal kogemus puudub, aga samuti peale 30 kukkumist liigub mõte sinnapoole. Mossis ja kuri nägu ees kogu aeg..
    Hirmutab see, et laps saab botuliini jalgadesse ja see ikka mega valus :S
    Tallinnas sobiks

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. märts 2020 at 10:35

      Issand, miks laps seda jalgadesse saab? Ma olen muidu suur halaja, aga see ei olnud ausalt valus!

  • Avatar
    Vasta Maria 7. märts 2020 at 23:16

    Enda juures häirib kõige rohkem kurjusekorts. Ilusüstidesse suhtun hästi kui asi on loomulik ja kaunistab inimest.

  • Avatar
    Vasta Kaja 7. märts 2020 at 23:12

    Appi ma saan juba 40 , 22.03 ja see korts ninal muutub kaa sügavamaks. Olen iluteenindaja ja hiljuti üks klient ütles, sul kulm nii kortsus? püüdsin end välja vabandada,et ei näe hästi, siis kortsutan. Aga tegelikult, on see mingi püsiv korts …,ennast mu otsa ees sisse seadnud.
    Lapsed ( 2tk) isegi ütlevad,emme sul nii kuri nägu..mhmhh tänks, love you too!
    Muidugi ma lähen seda süstima, varem või hiljem? eriti nüüd sinu pilte nähes…. aga no ,kes ei tahaks võita?

  • Avatar
    Vasta Andra Oago 7. märts 2020 at 23:07

    Suhtun ilusüstidesse väga hästi. Minu jaoks ei tähenda väärikas vananemine hambutut ning kortsus inimest, vaid vastupidi – väärikalt vananeda tähendab minu jaoks seda, et näed ka vananedes hea välja ning saad elu nautida 🙂 Olen juba mõnda aega mõelnud, et peaks minema konsultatsioonile ja nüüd olen tegelikult isegi omale ka aja juba broneerinud, mis on mõne aja pärast. Seega selline võit oleks super äge kuna nagunii plaanin teha 🙂 Suvel pulmad tulemas ja loomulikult soovib ju iga pruut veatu välja näha 🙂
    Võidu korral sooviksin protseduuri Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta ishii 7. märts 2020 at 23:01

    Ise süste ei taha aga sõbranna eest tahak küll loosis osaleda :). Ta tahtis juba oma
    30 sünnaks minna kurjuse kortsu eemaldama aga siis ta oli prege ega saanud ja siis imetas ja siis jälle prege ja jälle imetas jiiet nüüd oleks paras aeg. Kuna ta seda kardab ka siis on edasi lükanud ja see oleks ju tore üllatus talle ??‍♀️? Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Karina 7. märts 2020 at 23:00

    Ilusüstid on ok! Igasugused enda tuunimised on tegelt ok, kui inimene oskab piiri pidada. Täpselt samamoodi on minu arvates ka kirurgiline sekkumine ok, kui liiale ei lähe. Tänapäeval on nii palju võimalusi, et natuke rumal oleks neid mitte kasutada.
    Mardi juurde sooviksin minna Tartus.

  • Avatar
    Vasta K 7. märts 2020 at 22:59

    Olen Mardi juures kolm korda käinud ja niii tahan uuesti minna. Niii super oleks essat korda elus midagi võita nüüd??? Tartusse läheksin, aga kui võidaks siis võin Tallinna ka minna muidugi, haha!

  • Avatar
    Vasta Krista 7. märts 2020 at 22:55

    Tartu
    Mõistlikkuse piires (nagu hetkel ka Sul) olen pooldaja. Pole vaja kohe noaga kallale minna. Väike abi, et igapäev endaga rahul olla ?

  • Avatar
    Vasta S 7. märts 2020 at 22:49

    Ise olen ka viimasel ajal peeglisse vaadanud ja mõelnud, et võiks sama rada pidi minna. Vanusega hakkavad ka minu kurjusekortsud sügavamaks minema. Õnneks väga hull pole.?
    Mina olen ilusüstide poolt. Mu ema ja sõbrannad on neid teinud ja nad alati tulemusega rahul olnud.
    Kuna ma ise elan Sydneys, siis mul sellest võidust kasu ei ole kahjuks, aga ma tahaks selle kinkida oma emale. Ta sai 50 see aasta, tunneb end natuke ebakindlalt(kuigi ta näeb välja nagu 42) ja ta oleks mega õnnelik sellise kingi üle ? Saaks end veel nooremana tunda.

  • Avatar
    Vasta Regiina 7. märts 2020 at 22:44

    Ma umbes aasta võtan hoogu, et minna ja kurjuse korts ära siluda. Ma ei saa aru, kuidas sa kulmud kõrgemale said? Et kui ei kortsuta siis on kõrgemal? ?
    Mul on sellised veidi allavajuvad laud, et kunagi tulevikus tuleb ilmselt silmi ka korrigeerida, muidu näen välja nagu sarpei ???
    Aga su tulemus on väga kena ja süstib julgest juurde

    • Avatar
      Vasta Regiina 7. märts 2020 at 22:46

      Tallinn jäi lisamata ?

  • Avatar
    Vasta kertu 7. märts 2020 at 22:37

    Kunagi ammu arvasin, et tuleb ikka väärikalt vananeda ja ei mingeid sekkumisi, aga see oli siis kui mul veel ühtegi kortsu ei olnud 🙂
    Nüüd küsib laps, et emme, mis merelained sul otsaees on? Hmm, paar süsti kuluks ära küll. Parem vaikselt jooksvalt putitada kui aastate pärast näo ringlõikusele minna. Tallinn

  • Avatar
    Vasta Liis 7. märts 2020 at 22:34

    ? mul kulmude vahele tekkinud nii hirmus kurjus ? jääb öösel kinni, hommikul vaatab väga kuri tädi mulle peeglist vastu ? samas kulmud mul mega madalad,.olen viimasel ajal mõistnud et meenutan endale koomainimest. Kuigi ma pole isegi veel 30, siiski süstima läheks ma Tallinna

  • Avatar
    Vasta Kristi 7. märts 2020 at 22:24

    Peale kahte imetoredat last, kes neid kortse muudkui juurde tekitavad, oleks vaja nii otsaesine kui ka kurjusekorts. 33 aastane aga no näen válja juba nagu 53?? See mul ammmmmu plaanis aga kuna hetkel imetan, siis vist ei tohi kohe ?

    • Avatar
      Vasta Kristi 7. märts 2020 at 22:26

      Ahjaa, Tallinnasse, Kotka mul siinsamas 🙂

  • Avatar
    Vasta Janne 7. märts 2020 at 22:24

    Oh, super loos. Mõttes mõlkunud juba mõnda aega see protseduur ette võtta. Otsaees üks kuni mitu kortsu, mida siluda 🙂 Ja nagu sinu pealtki näha, tulemus on kindlasti super! Niiet yes please, palun mulle kortsuvaba elu Tartus 😛

  • Avatar
    Vasta Kaisa Orrav 7. märts 2020 at 22:17

    Ei ole kunagi reaalselt môelnud, et ise saan neid syste lubada, sest pàris kallid ja elan vàiksemad linnas, et suht kulukas. Aga olen môelnud, et tulevikus kindlasti peaks tegema, seega oleks nyyd hea algus, sest no vanus nyyd ka 30 ja armastan koguaeg silmi kissitada?

  • Avatar
    Vasta Maarja 7. märts 2020 at 22:12

    Olen pikalt kaalunud just kurjusekortsu tõttu ilusüstide tegemist. Ma arvan, et igaüks ise otsustab, kas ilusüstid on tema jaoks. Paar sõbrannat on teinud ja tulemused väga head. Võit oleks super ja süstid sooviksin saada Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Helena 7. märts 2020 at 22:11

    Mina olen ilusüstide poolt, kyi seda on tehtud mõistlikult ja jääb loomulik. Sul on tulemus väga ilus.
    Olen isegi vaadanud kotka erahaigla teenuseid ja mõelnud, et võiks ka minna. Aga alati on midagi vahele tulnud.
    Just paar päeva tagasi sai jälle vaadatud seda ja ütlesin endale, et ei enne suve kindlasti tuleb midagi ette võtta. Kurjusekorts on mul olnud nii kaua kui ma oma elu mäletan ? ja kyi see pubekana oli äge, et kõik mind tigedaks mutiks pidasid, siis nüüd on see juba segav. Ja laubal 3 vagu ?‍♀️?‍♀️. Ideaalne oleks 2 asja korraga ära teha. Ei oleks seda tagasiteed enam ? Vähemalt oleks üks koht, kuhu 2x aastas minna saaks, peale trenni ??
    Tallinna siis ?

  • Avatar
    Vasta AA 7. märts 2020 at 22:06

    Kurjusekorts täitsa olemas ja kohe tugevalt ning tõsiselt tahaks sellest loobuda.
    Ütlen ausalt, et pole raatsinud seda teed ette võtta ja hirm süstimise ees on ka. Aga kui Sa tõesti ütled, et üldse valus ei ole, siis selle “krõmpsu” elan üle?

  • Avatar
    Vasta C 7. märts 2020 at 21:37

    Pole kunagi käinud, aga kurjusekortsu oleks küll juba vaja kohendada ?
    Mõõdukuse piires on minu arust kõik lubatud, et ennast hästi tunda!
    Tallinn

  • Avatar
    Vasta Helena 7. märts 2020 at 21:31

    Oh, ma ammu kogun ennast et minna. Pole julgenud aga vaja on küll. Mees kogu aeg nähvab, et mis sa mossitad. Krt ma rahulikult vaatan telekat? tglt jäin lapsega kodus olles 10.a vanemaks. Kaks aastat magamatust tegi oma tõõ. Nüüd kahene ütleb “emme, tee kortsu!” siis katsub ja naerab….. Ei ole noh naljakas. Mardi juurde läheks meeleldi ja Tallinnasse

    • Avatar
      Vasta Elery 7. märts 2020 at 21:54

      ilusüstide peale olen hakanud mõtlema viimasel ajal aina rohkem, kuna see on hetkel üsna aktuaalne teema. tutvusringkonnas on paljud juba proovinud ja seega.. miks ka mitte lasta end samuti veidi “tuunida” ?
      30 on lähenemas ja tuleb tõdeda, et see paistab ka näost juba ära ??
      Tallinn! ?

    • Avatar
      Vasta Katrin Raud 7. märts 2020 at 23:12

      Kui üldse, siis just kurjuse korts vajaks silumist.
      Tallinnas sobib hästi!

  • Avatar
    Vasta G 7. märts 2020 at 21:16

    Sooviksin samuti tekkivale kurjusekortsule piduri peale tõmmata. ? Tallinn. ?

    • Avatar
      Vasta Kätlin 7. märts 2020 at 22:08

      Niii ilus tulemus ? Ma tahaks oma imestuskortsudest ka lahti saada otsaees ?

  • Avatar
    Vasta yanika 7. märts 2020 at 20:59

    Ise pole kunagi veel ilu süstidel käinud, kuid sinu tulemust vaadates tekib kohene soov minna ??? Ise pigem pooldan ja arvan, et tegemist vajaliku asjaga 😉

  • Avatar
    Vasta Maarja 7. märts 2020 at 20:53

    Väga-väga tore on vaadata milliseid võimalusi pakutakse. Ise jälgin ka mitut venemaa tegijat (kasutavad niite ) ja noo mega tulemused ikka!
    Sõbrannad siiani kasutanud ilusüste. Olen kahe käega nende poolt!
    Ise armastan nägusid teha ja olla emotsionaalne just näoga ?, ilmselgelt vajab otsaesine tuunimist, kortsud kortsud kortsud!
    Tallinn on kindel valik!

    • Avatar
      Vasta Annika 8. märts 2020 at 07:31

      Just mõtlesin, et otsaesise kurjusekorts on mind häirima hakanud ja miks mitte siis kasutada tänapäeva võimalusi. Otseselt ei karda vananeda, aga enda eest hoolitsemine pole ka ju paha. Hea meelega teeksin kortsude võitlemisega algust, sest 39. eluaasta käes ja viimane aeg vist sellega alustada. Tartu sobiks imehästi. Mõned aastad tagasi poleks vist uskunud, et oleksin selliseks asjaks valmis. Kuid kõik muutub ajas. Tundub, et tehnoloogia areneb ja ise muutud tolerantsemaks. Nii et loodan võidule esialgu?

  • Avatar
    Vasta Kati 7. märts 2020 at 20:47

    Ilusüstidest arvan seda, et kui neid mõõdukalt teha ja pisut nägu siluda, on need täiesti ok. Liiale ei maksa minna…nagu ka kõige muuga 🙂
    Enda puhul ongi just kurjusekorts see, mida ainukesena likvideerida tahaksin ja olen päris pikalt julgust kogunud, et minna. Soovin osaleda Tallinna loosis.

  • Avatar
    Vasta Kadri 7. märts 2020 at 20:39

    Ma olin väga huvitatud kui sinu postituse pealkirja nägin sest just nädal tagasi tegin peegli ees meiki ja ehmatusega avastasin kaks tugevamat kortsu otsaesisel. Ehmatus oli suur ja hakkasin kohe gooeldama, mis variandid mul on. Mõned päevad hiljem sa just kirjutad samal teemal 🙂
    Ma olen loomulikkuse poolt aga kus võimalik, peaks mõistuse piires kaasa aitama. Aitäh, et räägid nendest teemadest! Ja protseduur kuluks mulle väga marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liii 7. märts 2020 at 20:30

    Ma pole ilus. Pole kunagi olnud, peeglisse vaatan, siis vihkan seda pilti, mida näen. Mul on näos punne, silmade vahel mingi imelik korts, mida töökaaslane paar aastat tagasi mulle meenutas ja tähelepanu pööras. Ise naerdes olles ise üle 50 aasta vana. Vanem inimene juba naeris mu kortsu üle. Kuigi ma 31 aastat vana praegu. Kas see on siis stressi korts vms aga nõme on. Täiega. Punnide peale pane nii palju puudrit kui võimalik aga seda silmade vahel olevat kortsu ei peida miski. Kui mingi ime läbi võidan, siis läheks tasuta bussiga Tartusse.

    • Avatar
      Vasta Kristina 7. märts 2020 at 22:08

      Pole kunagi end süstimas käinud, elu kergendanud veidi kulmude püsimeigiga, mis on tänapäeval juba üsna tavapärane protseduur. Aga olen alati mõelnud,et kui mul väga sügav kurjusekorts peaks tekkima, teen endale selle kingituse ja üritan sellest lahti saada. Oleks tore seda siis siin Tallinnas järgi proovida ? Töömaterjali juba on ?

  • Avatar
    Vasta Mimi 7. märts 2020 at 20:26

    Mul on plaanis tegema hakata, aga võtan veel hoogu.
    Oleks hädasti vaja, sest see n-ö kurjusekorts on ka niisama näos, kui ühtegi lihast näos ei liiguta. Ise ei ole veel 30 täis, kortsude järgi pakuks julgelt 35+

    Oleks vähemalt oma pulmas ja piltidel ilus.

    Tallinnas oleks täitsa hea.

  • Avatar
    Vasta Sille 7. märts 2020 at 20:09

    Ma olen igati päri, et vananemine on ok, aga veidi võiks ju seda aeglustada 🙂 Mul on ka üks kurjusekorts, millest tarvis lahti saada Tartus.

  • Avatar
    Vasta Eve 7. märts 2020 at 19:59

    Oleks huvitav end kurjusekortsuta näha. Kuidagi eriti enneaegselt tahab tulla teine, kuigi vanust alla 30. Valiks Tartu

  • Avatar
    Vasta Hanna 7. märts 2020 at 19:59

    Mulle väga meeldib, et täna on naistel igasuguseid võimalusi enda tuunimiseks 🙂 Alles hiljuti lasin endale teha püsimeigi ja täpsemalt kulmud 🙂 olen väga rahul ja nüüd mõtlen ka ilusüstide peale. Otsaesist oleks ka vaja natuke tuunida ja kurjusekorts ka 🙂
    Mallu, näed väga kena välja 🙂 nagu 10a noorem 🙂

    • Avatar
      Vasta Hanna 9. märts 2020 at 22:44

      Ja sooviksin minna Tallinnas!

  • Avatar
    Vasta Liis 7. märts 2020 at 19:47

    Mina olen ilusüstide poolt kuna mul on endal huuled natukene täidlasemaks süstitud.Kunagi kui vanem ja ka kortsukesed näkku peaksid tulema teen kindlasti ilusüste.Selle vôidu kingiksin oma emale kes on 40 ja pole siiani raatsind ilusüstidele raha panna alla aga tema suur soov on seda teha.Igaüks tahab meist ilus olla♥️

    • Avatar
      Vasta Kristiina 7. märts 2020 at 21:01

      No ma pole üldse kuri, aga korts on mingitel imelike põhjustel ? Tartu!

  • Avatar
    Vasta Kadi J 7. märts 2020 at 19:44

    Haha see kulmude kergitamine, sest silmalaud on “löntis” on täpselt see, miks mul korralik radikas otsaees on. Ennast mäletan ma juba aastaid aastaid selle radikaga, kuigi on vaid 35.
    Ma näen niigi oma vanusest noorem välja, aga nii tahaks end kordki sileda laubaga näha.
    Võidu korral valiks Tallinna.

  • Avatar
    Vasta Mann 7. märts 2020 at 19:34

    Arvasin pikka aega, et ilusüstid võiks minust kauge kaarega mööda minna, sest kortsud loovad karakteri. No teate – paari nädala pärast saan 35 ja peeglisse vaadates on küll selline tunne, et iga naerdud naer on kenasti näkki kirjutatud ja nahk on muutunud kuidagi….hmm…vähem elastseks. Äkki olen hiljaks jäänud ja sobiksin oma plastilisuse kaotanud nahaga hoopis “Alice Imedemaal” etendusse seda kassi mängima, kelle naeratus jäi õhku seisma, kui ta ise edasi liikus? Eks näis. Igatahes tervitused Tartust – ajad oma asja hästi! 🙂

  • Avatar
    Vasta Reet 7. märts 2020 at 19:28

    Mul oleks ka võitu vaja. Hetkel on iga sent söögirahaks arvel ?. Sain just paar päeva tagasi 31 ja kurjusekorts on üsna sügav. Muid kortse pole õnneks. See on süvenenud viimase aastaga päris palju. On tundlikud silmad(päike ja tuul) ning isegi päikeseprillidega kipun kulmu kortsutama ja kissitama, et vesi silmast kohe väljas poleks.
    On mindki peetud kortsus kulmu pärast bitchiks ?.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. märts 2020 at 19:44

      Ma tegelikult rõhutan seda ka postituses, et võitja peaks arvestama sellega, et üks protseduur ei muuda midagi kauemaks kui paar kuud ja edaspidiselt tuleks seal edasi käia, seega kui rahadega kiita pole, ei ole osalemises suures plaanis tolku…

  • Avatar
    Vasta Alina 7. märts 2020 at 19:26

    Muidugi olen poolt, miks mitte enda enesehinnangut tõsta ja nahka värskendada!
    Olen käinud ka ja väga, väga rahul! Soovitan kõigil naistel see läbi teha.
    Kui võidan, siis oleks sobivam Tartu külastus.
    Olen saanud süstidest täitsa abi, kuna üks näo pool oli alla vajunud sain Facelines abi, silmaalused tegi Marju Karin korda ja huuled said natuke timmitud Tartus!

  • Avatar
    Vasta Mulli 7. märts 2020 at 19:21

    Nüüd neljakümnesena tundub süstimine juba päris hea mõte ? . Tallinn

    • Avatar
      Vasta Elen 7. märts 2020 at 19:48

      Olen palju mõelnud selle peale,aga pole julgenud? ,mul endal ka silma laud nö “alla vajunud”,ja otsaees olevaid kortsud on ka kõvasti hullemad,kui sul olid ?
      Tartu?

  • Avatar
    Vasta Kristina 7. märts 2020 at 19:14

    Hei,
    Olin varem üsna kriitiline süstide suhtes. Tundus nii vale…Endal 35s aasta jookseb, näen et esistange (laup ja kurjuse korts) täitsa kortsus. Nüüd olen seda meelt kui teha mõistuse piires asjategija juures jääb tulemus väga kena ja loomulik. Ilus ja sile nägu on iga naise unistus.
    Olen isegi uurinud lähemalt, kus ja kes on kiidetud spetsialistid.
    Oleksin megatänulik kui juubeliks saaksin omale sileda otsaesise ja ilmselt jääksin edaspidi seda protseduuri kordama.
    Tartu 😉

  • Avatar
    Vasta Kärt 7. märts 2020 at 19:13

    Ma arvan,et see on super asi ja lihtne parandus,et ennast natukene paremini tunda enda näonahas!
    Pühiksin heameelega oma kurjusekortsu minema??

  • Avatar
    Vasta K 7. märts 2020 at 19:13

    Väga oleks vaja :). Olen pikalt mõelnud selle peale juba. Tallinn sobiks paremini kui Tartu

  • Avatar
    Vasta Helina 7. märts 2020 at 19:08

    Üldiselt olen süstide poolt, aga olen näinud neid kohutavaid pilte, kus on juba ilmselgelt liiale mindud. Ka minul on need kuulsad kurjuse kortsud. ? Ja oleksin ilmselgelt õnnelik, kui saaksin ka ära proovida ja oma kurjusest lahti saaksin. ?
    Tartu.

  • Avatar
    Vasta Karmen 7. märts 2020 at 19:02

    Appi, mul on seda loosivõitu nii väga vaja, ma ammu juba sügelen oma kartulivagudest lahti saamiseks otsa eest. Kusjuures inimesed, kes mind ei tunne ütlevad mu kurjusekortsudele lähtuvalt et Karmen ma algul vaatasin et sa oled mingi ülbik ja tige inimene aga tegelikult oled nii lahe inimene. Nagu wtf, mul reaalselt näkku vaadates ongi kuri pilk ees. Ma igatahes kavatsen need süstid plaani raudselt võtta, 3-4x aastas pole see üldse suur summa välja käia. Mulle sobiks Tallinnas hästi minna.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. märts 2020 at 19:05

      Aastas tegelt 2x peab käima 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli K 7. märts 2020 at 18:59

    Ma ei ole siiani ilusüste teinud. Nüüd viimaste aastatega on tulnud väga sügav kurjusekorts. Nii väga tahaks sellest vabaneda aga ei ole siiani julgenud seda sammu ette võtta. Kui võidaks siis ei ole enam vabandusi miks minna ? Tallinn

  • Avatar
    Vasta Kati 7. märts 2020 at 18:58

    Ma ei ole poolt ega ka vastu. Igaüks ise teab kuidas ilus olla. Kui väike sutsakas rahulolu toob ja inimene õnnelik siis miks mitte. Tallinn

  • Avatar
    Vasta Õnne Rivimets 7. märts 2020 at 18:57

    Täiesti nõus neid tegema. Ei pea ju kulm kortsus ringi käima ja kõigile “näitama”, et oled kogu maailma peale “KOGUAEG” kuri…..või mossis. Tahaks ka veits “särada”!?

  • Avatar
    Vasta Liis 7. märts 2020 at 18:55

    Oehh, vägagi tore oleks headaega öelda oma “armsale” kortsukesele kulmude vahel – ent mitte kurjusekortsule, vaid pigem kurbuse- ja murekortsule..pöidlad pihku, Loosiõnn.. Vastuvõtuks sobib Tartu.

  • Avatar
    Vasta Liis 7. märts 2020 at 18:52

    Oehh, vägagi tore oleks headaega öelda oma “armsale” kortsukesele kulmude vahel – ent mitte kurjusekortsule, vaid pigem kurbuse- ja murekortsule..pöidlad pihku, Loosiõnn..

  • Avatar
    Vasta Diana 7. märts 2020 at 18:49

    Olen just viimasel ajal hakanud mõtlema ilusüstidele. Siiani olen kartnud, et ehk tulemus on oodatust kehvem. Nüüd sain ikka tubli koguse julgust juurde. Julgelt Tartusse ?

  • Avatar
    Vasta TriinV 7. märts 2020 at 18:47

    Supper oleks see järele proovida ? Tore oleks enda pisikesele beebile ja mehele värske ja noorusliku näoga otsa vaadata ? Kortsud kaotaks ära küll!

  • Avatar
    Vasta Lea leppik 7. märts 2020 at 18:46

    Seni kuni võetakse mõistusega ja tead,kus on piir, olen ilusüstide poolt. Tahaks väga üht inimest näha rõõmsana,mitte kurjads kortsudega 🙂 niiet väga jään õnnele lootma, et teha kevadist üllatust!

  • Avatar
    Vasta Moonika 7. märts 2020 at 18:46

    Mu ema on lasknud süstida end ja näeb pärast värskem ja säravam välja. Mõõdukalt on väga okei end kohendada.?
    Mul tuleb see kurjusekorts päikeselise ilmaga silmi kissitades?. Plaanin ka lasta end üle vaadata, liiga hilja ei tasu alustada, siis on väiksem efekt.?

    • Avatar
      Vasta Moonika 7. märts 2020 at 18:47

      Tallinnas*

  • Avatar
    Vasta G. 7. märts 2020 at 18:42

    Tartu! Juba paar aastat võtan hoogu, et minna, aga soovin usaldusväärset tegijat? hetkel tundub, et üks on leitud ?

  • Avatar
    Vasta Marit 7. märts 2020 at 18:42

    Oma kajakaid täidaks…Tartus. ??

  • Avatar
    Vasta Sannu 7. märts 2020 at 18:38

    Mul isiklikult pole kogemust aga sooviks nii väga proovida. Mind häirivad naeratusekortsud, mis on vanusega kuidagi väga välja tulnud ja häirivad. Arvan, et ilu nimel võib proovida igasugu asju, aga liiale ei tohiks lihtsalt minna. Kui ostutun väljavalituks, siis sooviks Tallinnasse minna.

  • Avatar
    Vasta Evelin 7. märts 2020 at 18:32

    Olen ilusüstide poolt niikaua, kuni need ei jäta ebaloomulikku muljet ning süstimisega liiale ei minda. Endal on ka kurjusekorts, mille korda tegemisele olen mõelnud, niiet see võit kuluks ära küll. Tallinnas

  • Avatar
    Vasta Helena 7. märts 2020 at 18:30

    Olen ilusüstide poolt, sest kui selline võimalus on, siis miks mitte aega veidi pidurdada, Protseduurile läheksin Tartusse.

  • Avatar
    Vasta Kelli 7. märts 2020 at 18:30

    Muidugi on ok ennast natuke “timmida”. Mul täpselt sama mure, 30 ja kuri otsaesine? ja see kuri otsaesine on Tartus?

  • Avatar
    Vasta Egle 7. märts 2020 at 18:30

    Mina olen ka ilusüstide poolt, olen ka uurinud neid siit ja sealt aga pole veel nii kaugele jõudnud. Väga äge oleks võidu korral see ära proovida ?sobib nii Tallinn kui Tartu

  • Avatar
    Vasta Liis Er 7. märts 2020 at 18:23

    Omg omg omg. Mul kahe kulmu vahel selline kraav, et hirmus. Okei päriselt nii hull ka pole, aga kuna väiksest peale keegi ei keelanud seda kortsu teha, siis nüüd on ikka väga sees see. Võib-olla täitsa võiks proovida sellest lahti saada. Tahtsin ise kunagi kunsttisse panna, aga ootasin hetke et kõhnem oleksin. Nüüd probleemi pole, nüüd olen lihtsalt paks, siis tissid ka suuremad 😀
    Võitu soovin Tartu, aitäh 😀

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 7. märts 2020 at 18:15

    Vägev. Olen teinud botoxi süste kaenla alla, liigse higistamise pärast. Ülihästi toimis.
    Vaatasin ka peeglisse hiljaaegu ja hädasti vajaks otsaesine tööd. Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Gerli 7. märts 2020 at 18:09

    Olen kindlasti ilusüstide poolt seni kuni neid kasutatakse mõõdukalt! Endal juba ammu häirib see kurjusekorts , seega oleks super Mardi juurde Tallinna seda minna siluma.

  • Avatar
    Vasta tiina 7. märts 2020 at 18:04

    Mul seni kogemust pole olnud, aga prooviksin järgi küll! Eriti mõtlema paneb just see “paneb vanuse seisma”, sest tõesti, 40sena oleks korrigeerida ilmselt palju rohkem. Protseduurile läheksin Tartusse.

  • Avatar
    Vasta Caro 7. märts 2020 at 18:01

    Mina toetan. Kui vaja miks mitte teha ning endal ka vanus seal maal, et kulmud varsti lohisevad mööda maad järgi?? ok nii hull pole, kuid aeg on oma töö teinud. Mulle sobib nii Tallinn kui Tartu.

    • Avatar
      Vasta Eliko 7. märts 2020 at 18:26

      No eks ikka kolme lapsega tuleb kortse kiiremini ? otsaesine vaja ära timmida ja et kurja kortsuha emps saaks taas rõõmsaks ?? Tallinn

  • Avatar
    Vasta Paula Pärna 7. märts 2020 at 17:55

    Mul on otsaesisel nahal sellised kenad “kartulivaod” nagu ma neid ise hellitavalt kutsun. Olen 34a, aga endale tundun môni päev 102a ? ükskord mu laps uuris murelikult mu otsaesist ja ütles “emmel ai-ai” … no püüdsin seletada, et kortsud ei tee emmele haiget ( aga tegelikult teevad küll! Hah)

    • Avatar
      Vasta Paula Pärna 7. märts 2020 at 17:57

      Tallinn:)

      • Avatar
        Vasta Evelin 7. märts 2020 at 18:30

        Olen ilusüstide poolt niikaua, kuni need ei jäta ebaloomulikku muljet ning süstimisega liiale ei minda. Endal on ka kurjusekorts, mille korda tegemisele olen mõelnud, niiet see võit kuluks ära küll. Tallinnas.

      • Avatar
        Vasta KM 7. märts 2020 at 19:22

        Ja, ilusüstid on täiesti õigustatud abivahend siin otsekoheses maailmas, kus pole häbiasi teise välimust valjuhäälselt kommenteerida. Peale ilusüste ei pea enam pidevalt ennast tõestama, et ma tegelikult ei ole üldse kuri inimene ja tänu ilusüstidele pääseb pideva keep smilingu ette manamisest, et allavajunud suunurgad, ei jätaks muljet, et ma maailma kurvem inimene olen. Tallinn

  • Avatar
    Vasta Evelyn 7. märts 2020 at 17:53

    Pole üldse mõelnud sellele teemale ja pole lähikonnas kuulnud ka, et keegi oleks seda teha lasknud. Aga peale seda postitust läksin ka oma nägu vaatama. Nina juurel on kaks ilusat vagu küll, mida sinna ei sooviks. Olen 31 aastane.
    Ma ei ole ilusüstide vastu midagi. Tegelikult ma arvasin, et neid tehakse hilisemas eas ?. Aga su jutus on iva, et aastatega need vaod ju lähevad hullemaks.
    Küsimus ka sulle: Kas see tõsijutt, et peale rasvailmu sellesse piirkond koguneb vähem rasva? Sa kunagi nagu mainisid, et kõhupeale sul koguneb nüüd vähem.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. märts 2020 at 18:19

      Jaa koguneb vähem, nüüd läheb ühtlaselt mukale 😀

    • Avatar
      Vasta Enemari 7. märts 2020 at 18:33

      Kortse mul jagub,ma parim enne möödas kah juba.Tartu siin lähedal.Sinu tänapäevased pildid on igaljuhul paremad st süstid tegid oma töö edukalt!

  • Avatar
    Vasta Riin 7. märts 2020 at 17:51

    Vauu, Su tulemus super! Mina pooldan ka ilusüste, endalgi plaanis minna 🙂
    Enda võidu teostaksin Tartus 😉

  • Avatar
    Vasta Viigi 7. märts 2020 at 17:48

    Minul oli kindel arvamus, et EI iial aga arvamus on vanusega muutunud. Muidugi tahaks kartulivaost lahti saada. Ja proovimiseks valmis ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Janika 7. märts 2020 at 17:46

    Ma olen alati ilusüstide osas erapooletuks jäänud ja siiani pole isiklikku kogemust ka olnud. Aga nüüd vanusega aina rohkem mõelnud, et kui on vaja siis why not ja tahaks ise ka omal nahal ära proovida, kui võimalus on.
    Tallinn sobiks väga hästi! ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 7. märts 2020 at 17:43

    Super kena näed välja, täitsa nagu kahekümnendate alguses jälle ?
    Mina 29 a. ja kaa nö ripplaugudega ja otsaesisele on paar vagu tulnud, mis kõik tahavad korrigeerimise saada edaspidi. Seega plaani on võetud hakata regulaarselt käima. Võidu korral Tallinnas ?

  • Avatar
    Vasta Krissu34 7. märts 2020 at 17:37

    Ohh ma olen sellist loosi nii oodanud ?
    Süstidest arvan väga hästi kui nendega liiale ei minda. Ise olen juba mitu mitu aastat môlenud ja uurinud just silmakortsude silumisele, sest aastate tagune ravi on oma jälje jätnud ja tahaks 34 aastaselt veel noor välja näha?
    Vôidu korral läheksin Tallinna

  • Avatar
    Vasta Ann 7. märts 2020 at 17:36

    Mul endal veel pole vaja täitesüste, aga emale kingiks küll 🙂 Tartus

    • Avatar
      Vasta Kristiina 8. märts 2020 at 00:22

      Suurepärane tulemus Sul!?Arvan ilusüstidest hästi, kuni see kõik jääb mõistuse piiresse. Ja tegijaid tuleb ikka väga hoolega valida. Sobib Tartu.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 7. märts 2020 at 17:32

    Mina soovin küll ära proovida ? Kuna kui ei meeldi kaobki tulemus 6 kuuga ja kui meeldib saab tagasi minna ?‍♀️ Kellele siis ei meeldiks siledam nahk vanuses 30+ ?
    Läheksin Tallinnas ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 7. märts 2020 at 17:31

    Mallu, ma tavaliselt ei kommenteeri eriti blogipostitusi aga antud loosist ilma ei saa jääda!??
    Kui sulle emake loodus pole andnud häid geene ja ilusat nöonahka ning kui võimalus on kortse siluda siis seda tuleks kindlasti ära kasutada. Ma olen tegelikult üsna noor, alles 20-ndate alguses. Mu mees on minust 9 aastat vanem ja saab koguaeg komplimente, et küll näeb noor välja ja poes leti taga küsitakse ka tihti dokumenti, isegi energiajooki ostes ?
    Mul on väga hea meel selle üle muidugi, aga kurb on tõsiasi, et mina näen temast vanem välja! ??
    Mul on nii sügav kurjusekorts kui ka otseesisel märgatav kortsutriip ?‍♀️?
    Oleksin väga õnnelik antud võimaluse eest! ??
    Endal eelnevaid kogemusi pole, samuti tutvusringkonnas puuduvad kokkupuuted ilusüstidega. Aga kaasaajal on ikka enamus noori ja vanemaid juba selle poolt. Kui elu on niivõrd edasi arenenud ja pealegi ohutu ning ilus tulemus siis miks ka mitte ?☺️

    • Avatar
      Vasta Kristiina 7. märts 2020 at 17:33

      Sobib rohkem Tallinn aga kui vaja võin ka Tartu sellele protseduurile sõita???

  • Avatar
    Vasta Merilin 7. märts 2020 at 17:27

    Nii tore oleks Tallinnas kurjusekortsust lahti saada.

  • Avatar
    Vasta Airikas 7. märts 2020 at 17:25

    Ilusüste tehakse erinevatel põhjustel. Professionaalne arst hindab ka ise, kas teeb ja kas on vaja. Ma ise laseks küll väikese asja korda ajada. Tallinna kliinik palun ?

  • Avatar
    Vasta Ty 7. märts 2020 at 17:23

    Sa näed täiega püss välja! Loodan, et loosiõnn mulle naeratab. Sain sûgavad kortsud juba geneetilise pagasina kaasa….plaanisin ise ka minna, aga kelle juurde, ei teagi. Kui võidaksin, siis oleks Tartus üks püsiklient kohe juures!

  • Avatar
    Vasta Lialiisa 7. märts 2020 at 17:14

    Kui loosiõnn naerataks mulle,siis Tartus.Olen ammujuba mõtlend,kuid julgusest jääb vajaka.Äkki siiski mulle naeratab loosiõnn

  • Avatar
    Vasta Merily 7. märts 2020 at 17:14

    Täiega poolt!
    Endal on kulmude vahel kaks sügavat vagu ja need ilmuvad, kui ma naaaatukenegi kurjem olen. Ilmselt see ongi see, mis mehele iga päev mu tuju reedab?? No ja Tallinn oleks ideaalne!

  • Avatar
    Vasta Lialiisa 7. märts 2020 at 17:10

    Kuna pole kunagi midagi võitnud loosimisel,siis see oleks küll parim õnn,kui võidaksin.Võidukorral Tartus.

  • Avatar
    Vasta Grete 7. märts 2020 at 17:04

    Mul tuttaval olid suured vaod otsaees ja talle soovitati ka süstima minna. Kohapeal siis küsiti kui vana ta on. Vastas, et 25. Ilukirurg küsis üllatunult, et “25… Ja ALLES esimest korda tuled?” ? ehk siis mina oma väikese vaoga hakkan 25 saama ja ma ei olegi veel süstimas käinud!! Uskumatu ? Tahaks ju korra ikka kella seisma panna ja mitte lasta sellel noorel välimusel mööda lasta vuhiseda! ?

  • Avatar
    Vasta Monika 7. märts 2020 at 17:00

    Mina ka kindlasti poolt, lastel ka parem vaadata kui emmel kulm koguaeg kortsus pole. Läheksin Tartusse.

  • Avatar
    Vasta Liis 7. märts 2020 at 16:58

    Kurjusekortsu eemaldaks küll. Mart on tõesti hea kirurg ja julgeksin minna võidu korral tema juurde. Kogemused lähedastel puuduvad. Liiale ei läheks. Sul on mõnus tulemus küll.

    • Avatar
      Vasta Kristiina 8. märts 2020 at 02:41

      Mina pooldan ilusüste. Mu ema on teinud ja tulemus on väga hea. Nüüd oleks minulgi vaja kindlasti kurjusekortsu süsti saada, see teeks näo lahkemaks ja nooremaks. Mardi juurde läheksin nii Tallinna kui ka Tartusse püsikliendiks. Aga kui tuleb valida üks koht, siis Tallinn.

  • Avatar
    Vasta Kris 7. märts 2020 at 16:57

    Pole varasemat kogemust endal, aga olen samuti suht noores eas aga otsaesisel on suht tugevad vaod, seega endal juba m6nda aega m6tted selles suunas liikunud.
    Asun Tallinnas ja see oleks super v6imalus enda peal miskit sellist testida 🙂

  • Avatar
    Vasta Ma 7. märts 2020 at 16:54

    Mina pooldan kahe käega! Kui ikka häirib, siis väike sutd ja palju parem kohe! Mart on muidugi oosom vend!
    Ma olrn nõus nii Tallinnasse kui Tartusse minema. Pliiiiis, palun võitu! ?

  • Avatar
    Vasta Evelyn 7. märts 2020 at 16:47

    Oleks ikka nii vaja! Ma just see 49ne kes ei ole elusees ilusalongis käinud. Ja eks välimusest näha kah. Kuidas veaks läheks Tallinnas ?

  • Avatar
    Vasta Marleen 7. märts 2020 at 16:43

    Ema on käinud ja tundub, et endalgi on aeg nahaga oma tööd teinud, et oleks tarvis natuke kohendada ?

  • Avatar
    Vasta Sirle Teppo 7. märts 2020 at 16:43

    Minu otsaesine on nii kuri, olen 31 ja no kõik kurjus otsa ees näha ? kogemust pole aga väga tahaks, et oleks ❤️. Kui võidaksid siis sooviks Tartus käia. Ma aprillis saan 32, oleks hea siledana sünnat pidada ?
    Mallukas Sa näed mega hea välja! Tahan kaaaaaaa!

  • Avatar
    Vasta Nele 7. märts 2020 at 16:42

    Mina olen ka poolt nii kaua, kuni keegi üle võlli nendega ei pane.
    Ja kui tõesti kortsukesed tekitavad ebakindlust ja ei tahaks nii kiiresti vananeda, siis on ju tore kui on olemas selline viis, kuidas neid natukene peatada.
    Endal on ikka hästi sügav kurjusekorts kulmude vahel ja saan alles 27 see aasta. ? Paljud inimesed isegi küsinud, et miks ma nii kuri näen välja, kuigi ma seda tegelikult pole. ?‍♀️
    Olen mõelnud isegi, et millalgi võiks otsaesist süstima minna küll, seega peab hakkama usinalt raha koguma. ?
    Võidu korral valiksin Tallinna!

  • Avatar
    Vasta Karima 7. märts 2020 at 16:41

    Olen juba aasta otsaesist lasknud süstida. Nu ilma ei saa. Mul nagu kartulivaod seal. Olen küll juba vanem no 40 ja need vaod tekkisid nii 30selt. Ei kahetse üldse et torkida lasknud olen

  • Avatar
    Vasta E 7. märts 2020 at 16:39

    Arvan , et kui ennast häirima hakkab ja on võimalus seda muuta siis kindlasti teeks seda 🙂 kui võidaks siis valiks tartu

  • Avatar
    Vasta Auliki 7. märts 2020 at 16:38

    Ja jumala vinge kortsudeta laup sul muide ??

  • Avatar
    Vasta Marge K 7. märts 2020 at 16:34

    Oman ka kurjusekortsu millest tahaks lahti saada. Olen kohe 30.
    Kui võidan siis Tallinn oleks ideaalne koht

  • Avatar
    Vasta Auliki Kremer 7. märts 2020 at 16:34

    Ooojaaaa! Kui süstlimine jääb normaalsuse piiridesse, siis ju igati ok. Aga kus maalt on normaalsus eks ? Mul mees juba ammu räägib, et käin koguaeg nagu kurjus ringi 😀 kulmu kortsutades tekib täitsa vagu juba ???‍♀️ Olen juba pikka aega uurinud täitesüstide kohta, aga kuidagi on jäänud see teema.. Miks mitte ots lahti teha just esimese võiduga. Pärnust jõuab pealinna kiirelt süstile ?

  • Avatar
    Vasta Vesta 7. märts 2020 at 16:27

    Ei olegi kedagi, keda teaks isiklikult, kes süste tegemas käinud. Vanaema mul kaunike niite vaid pannud lõuale nt. Aga võitu tahaks endale küll ja Tallinnasse ?‍⚕️?

  • Avatar
    Vasta Ülle M 7. märts 2020 at 16:21

    …ma olen hüaluroonhappe süste teinud, sest suunurgad tahavad väga gravitatsiooni mõjul allapoole vajuda. väga hea tulemus oli. Botoxit olen natuke peljanud, netis ringleb nii positiivseid kui negatiivseid arvamusi. Kurjusekortsule, millest ma kahjuks vaba ei ole, pidavat just botox paremini sobima. Praeguseks hetkeks olen endas julguse leidnud ja kui protseduuri läbiviija on proff, siis ma kindlasti ei kardaks. Arvan kõikidest süstidest hästi, lihtsalt peab loomulikkus säiluma ja nendest ei tohiks sõltuvusse jääda. Fortuuna soosingu korral läheksin protseduurile Tartusse.

  • Avatar
    Vasta Inga 7. märts 2020 at 16:20

    Lasin oma kurjusekortsu esimest korda korrigeerida 4 kuud tagasi, seega hakkabgi aeg sinnamaale tiksuma, et peaks uuesti minema 🙂 Minu hinnangul on ilusüstid täiesti ok, kui neid mõõdukalt tehakse ja selle tulemusena välimus värskem välja näeb. Kui võidan, soovin protseduuri Tallinnas teha.

  • Avatar
    Vasta Marilin 7. märts 2020 at 16:19

    Saaks ma siia pildi panna siis paneks et näidata millised kartulivaod mul on kus saab künda ja kus koperdaks ka kärbes 😀
    Peale neljanda lapse sündi lubasin ma endale et ajan end trimmi igas mõttes – teeks algatuse. Aeg on nüüd endale ka lubada miskit ?

  • Avatar
    Vasta Mari 7. märts 2020 at 16:08

    Kuigi teadlikult väldin kulmu kortsutamist, on vagu ikka üsna sügav ja pikk. Olen korra käinud süstimas oma kurjusekortsu, kuid ei jäänud väga rahule. Pooldan väikest timmimist siit-sealt igati, samas on ilusüstid ja botox piisavalt kallid, et nendega nüüd väga hullu saaks hakata panema 🙂 Läheksin Tallinnasse, kui võidaksin,

  • Avatar
    Vasta Regita 7. märts 2020 at 16:03

    Usun, et mõistuse piires on süstimine täitsa okei. Kui on probleeme ja kortsud tekitavad ebakindlust, siis miks mitte. Paljud sõbrannad on käinud end süstimas ja tulemus on väga super. Mulle sobib Tallinn ?

  • Avatar
    Vasta Liisi 7. märts 2020 at 15:58

    Tean mitut inimest, kes regulaarselt käivad ilusüste tegemas ja endal oleks vaja küll kurjusekortsust lahti saada 😀 Tallinnas

  • Avatar
    Vasta Liina 7. märts 2020 at 15:53

    Mul kurjusekorts, mis kindlastiiii tahab seda süsti! ?? siis ta pole enam nii kuri. ?
    Tallinnas, pliis! ??

  • Avatar
    Vasta Kertu Kollo 7. märts 2020 at 15:48

    Üldiselt pooldan ilusüste siis, kui tõesti midagi väga valesti on, aga eks iga üks teab ise kõige paremini. Negatiivsena olen kuulnud, et kui ühe korra lasta midagi korrigeerida, siis nö jäädki seda tegema. (Tartu)

  • Avatar
    Vasta Marge 7. märts 2020 at 15:42

    Kuidas nende süstidega kulme saab tõsta, see jäi selgusetuks natuke. Aga olen valmis ise omal nahal järele proovima, Tallinnas oleks tore 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. märts 2020 at 18:23

      Vot ma ei ole ise süstija, ei tea kuidas, aga näe saab 😀

  • Avatar
    Vasta Helena 7. märts 2020 at 15:41

    Paluks üks kurjusekorts??Vanus tuleb ikka mühinal peale ja kuluks marjaks ära küll, tänan!

  • Avatar
    Vasta Kertu 7. märts 2020 at 15:33

    Ma olen ka poolt kui seda mõistlikuse piires teha. Mõned kortsud ära kaotada näost teeb hoopis teistsuguseks ikka üldpildi. Mul on ninajuurel kurjuse korts kuna kui mõtlen või teen midagi siis automaatselt kortsutan kohe oma kulme kokku ? Päris kole vagu juba kahe silma vahel, kuigi olen alles 28 saamas mais ? Valiksin Tartu kui võidaksin?

  • Avatar
    Vasta Ann 7. märts 2020 at 15:32

    Seni kuni endal kortse ei olnud, tundusid ilusüstid mõttetud, nüüd laseks juba vabalt end süstida 🙂 Tartus.

  • Avatar
    Vasta Triinu 7. märts 2020 at 15:31

    Oehh. Oleks vaja kyll juba hädasti :(. Kulmude vahel kotikesed ajavad juba päris vihale… Aga yldse ei loodagi et õnn mulle naerataks… Seega elame rõõmsalt oma kortusdega edasi kuniks päris yle viskab 😛

    • Avatar
      Vasta Triinu 7. märts 2020 at 15:32

      Kurjami telefon mitte kotikesed vaid kortsukesed ikka 😀

  • Avatar
    Vasta Reena 7. märts 2020 at 15:31

    Mul täiesti savi, kui teised seda teevad. Kui see muidugi normaalsuse piiridesse jääb. Ise vist ei teeks. Vaprate ja ilusate Taylor rikkus küll pigem oma näo ära nendega, ta oli enne nii ilus.
    Aga kui ma võidaks, siis Tallinn ja ma kingiks selle ühele armsale CERile, kes oma kurjusekortsu ära tahab ajada (mida tal mo arust polegi) ?

  • Avatar
    Vasta Marian 7. märts 2020 at 15:31

    Nüüdseks olen paar kuud mõelnud ja lugenud süstide kohta, sest ühel hetkel vaatas peeglist vastu üks võõras ja “vana” nägu. Väga kurvaks on see teinud. Olen geenidega kaasa saanud väga liikuva otsaesise ja kulmud. Tänu sellele on otsa ees ikka korralikud vaod sees. 36 aastat on näost näha ikka juba :)) Kulme tõstan ja hoian koguaeg üleval, et oleks vist ilmekam nägu ees :)))
    Ausalt öeldes on viimasel ajal seoses kortsudega enesetunne ja enesehinnang väga palju langenud. See on võõras tunne ja mitte üldse meeldiv. Seda siia kirjutades tuleb vägisi pisar silma isegi.

    • Avatar
      Vasta Marian 7. märts 2020 at 15:32

      Ah jaa Tallinnas oleks tore seda teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Angeelika 7. märts 2020 at 15:29

    Ei ole siiani otseselt miskit arvanud neist, aga kui võidaks, siis saadaks ema Tartu.

  • Avatar
    Vasta Anxu 7. märts 2020 at 15:24

    Ilusüstide vastane ei ole ja kui mõistlikkuse piires süstida (säilib loomulikkus?) siis hea võimalus end vähe kohendada ?
    Endal veel kogemust pole, kuid kuna vanust 30+ ja otsaesisel ning silmanurkades kortsud juba laiutavad?? siis mõelnud olen küll, et peaks/võiks veits siluda neid. Kui võimalus avaneb siis prooviks Tartus ära☺️

  • Avatar
    Vasta Jaana 7. märts 2020 at 15:19

    Mina olen alati teadnud, et lasen tulevikus ennast siit-sealt kohendada kui vajadus peaks olema.
    Välimust päris muutma ei hakkaks aga mul on näiteks alumine huul lopsakas kuid ülemine üsna kitsas, olen mõelnud sinna natuke täidet panna.

    Kurjusekorts on meie pere naistel vist geenides, see tekib mul ükskõik mis näoilmega ja ikka kohe väga tugevad sügavad vaod 😀 ning hakkab vaikselt juba jâädavaid vagusi talletama. Ilmselt ongi viimane aeg sellega tegeleda, et sügavamat jälge ennetada.

    Kahju need süstid ei tee, seega kui see pisike asi annab enesehinnagule juurde ja teeb õnnelikumaks, siis miks mitte?

    • Avatar
      Vasta Jaana 7. märts 2020 at 15:20

      Elan Tallinnas 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 7. märts 2020 at 15:19

    Ilusüstidega tänaseks kogemused puuduvad aga olen kasutanud ilukirurgi teenuseid rindade suurendamiseks. Esimest korda 14 aastat tagasi ja nüüd lasin ümber vahetada uuemate implantaatide vastu. Kurjuse korts on hetkel väikseim mure, pigem oleks huvitatud lisaks kurjuse kortsule ka kanavarvaste ära kaotamisest silmade ümbert. Vanasti armastasin päikese käes viibida ilma päikeseprillideta ja nüüd tulemus käes. Kortsud kissitamisest silmade ümber. Hea meelega võtaks võidu vastu ja sobiks Tallinna Kotka kliinik?

  • Avatar
    Vasta Silvia 7. märts 2020 at 15:17

    Mina arvan et ilusüstid on väga ok, kuni neid teha oskuslikult ja mitte üle pingutada ?
    Tahaks küll kulmukortsust vabaneda ? Tallinnas siis sobiks hästi.

  • Avatar
    Vasta Margot 7. märts 2020 at 15:17

    Eile tiksus minul ka 30 täis. Oleks vast parim aeg hakata ajahamba vastu võitlema. ?
    Hea meelega läheksin Tartus protseduurile.

  • Avatar
    Vasta Jecika 7. märts 2020 at 15:16

    Olen alati arvanud, et ei, süstida ma küll midagi ei tahaks, aga praegu Sinu tulemust vaadates ja et seda teeks Mart, siis läheksin hea meelega Tartus tema juurde. Nagu päriselt ka, ma pole kuri inimene ? ja tegelikult on mu kurjusekorts tekkinud sellest, et ma olen väga kehv päikeseprillide kandja ?.

  • Avatar
    Vasta Eliise-Marie 7. märts 2020 at 15:15

    Kui on tehtud nn. mõistuse piires siis on okeid ja eks see iga inimese enda asi mis enda näoga teeb. Olen ka ise nendele mõelnud, väikesest saadik üpris kortsuline, kui võidaks siis läheks Tartus 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 7. märts 2020 at 15:14

    Mul on konkreetselt pidevalt seletamist, et ma pole vihane.. selline “resting bitch face”.
    Peaks selle tee ka ette vōtma, sest oma vanuse kohta on see ikka väga märgatav probleem.

  • Avatar
    Vasta Jaana 7. märts 2020 at 15:14

    Tahaksin ka osaldeda loosimises, tunnen iga päevaga, et need kortsud lähevad aina sügavamaks .. Kui võidan, siis lähen Tallinnasse protseduurile.

  • Avatar
    Vasta Mari 7. märts 2020 at 15:14

    Mul täpselt sama teema mis sul, kui kulmu üles ei lükka siis on silmad kuidagi aukus. Ma olen küll noor aga tahaks seda muuta kui võimalik on. Ilusüstid normaalsuse piirides ei häiri, ise olen ka moelnud natukene huuli süstida aga kõik jääb ikka raha taha. Ise kedagi ei tunne kes oleks ilusüste teinud.

  • Avatar
    Vasta kadi 7. märts 2020 at 15:12

    Ma veel-nam kortsus kui sina ?umbes nagu see koer võiks mina oma otsaesist reklaamida. Ma kunagi tahaks teada, kuidas oleks ilma kortsuta. Aga kui saaks, siis kingiksin emale, kuna ta unistab sellest. Pilti kortsus keorast saad vaadata oma FB lehel 😉

  • Avatar
    Vasta Helina 7. märts 2020 at 15:06

    Minul kogemusi ei ole, ainult nii palju kui blogijatelt/youtuberitelt kuulnud olen. Aga endal on JUBA pisikesed kortsud otsa ees. Ma olen väga palju vaatanud eri kohtasid kust teha aga lihtsalt pole julgenud. Nüüd oleks super aeg, kindlasti sooviksin ka edaspidi käia aga see essa motivatsioonipauk tuleb otsa ette kirja saada :’D

  • Avatar
    Vasta Mairit 7. märts 2020 at 15:03

    Kahe käega poolt!Minu otsaesine lausa “karjub”

  • Avatar
    Vasta Sigrit 7. märts 2020 at 15:00

    Mina olen igati poolt, kui kõike tehakse mõistuse piires, olen ise samuti käinud mitmel korral ja võidu korral valin Tallinna. Sinu nägu vaadates on tõesti väga ilus tulemus saavutatud!

  • Avatar
    Vasta Karin 7. märts 2020 at 14:57

    Vot mul on seda protseduuri hädasti vaja. Nimelt kõige rohkem häirib mind see kui tööl avatud kontoris keegi mööda kõnnib ja mainib, et ma näen tööd tehes eriti kuri välja siis ei vabanda seda enam millegagi.
    Mõistlikkuse piires olen ilusüstide poolt.
    Asukohaks Tallinn

  • Avatar
    Vasta Maarja 7. märts 2020 at 14:57

    Aga ma tahaks teada kas silmadele ka tehakse..v no siia silmaäärde..et mul silma väljapool ääres ikka korralikud kortsud..neid tahaks süstida 🙂

  • Avatar
    Vasta Ksenija 7. märts 2020 at 14:52

    Ilusüstid on super – mul ema tegi neid juba mitu korda ning ta on ülirahul! Ma olen 28-aastane… töötan lasteaias keelekümbluses. Appi, mul on selline miimika, et kui ma töötan veel paar aastat sellel tööl, siis näen välja nagu vanamemm. Õnne korral teeksin end ilusamaks Tartus.

  • Avatar
    Vasta Tiina 7. märts 2020 at 14:50

    Ei ole patt tahta ilus välja näha ja need süstid ei ole ilukirurgiaga võrreldavadki. Muidugi tahaks ka! Tartus 🙂

  • Avatar
    Vasta Helerin 7. märts 2020 at 14:47

    Kui asjaga üle ei pingutata siis on kõik ju ok 🙂 Endal puudub veel kogemus.
    Eelistaksin Tallinna.

  • Avatar
    Vasta Kadri 7. märts 2020 at 14:45

    Tartu sobiks hästi. Varem ma ei mõelnud,et mul oleks vaja täitesüsti,aga hetkel peeglisse vaadates,on reaalselt 4vaoline põld näos. Ja kõige hullem,need vaod tulevad ka naeratades nähtavale.?

  • Avatar
    Vasta Kris 7. märts 2020 at 14:43

    Üldiselt otsaees need väiksed vaod nagu ei segagi, kuid kulmud on hullult vajunud juba ei teagi, mis ajast. Meikidagi ei saa, kõik silmalau on kinni. Olen lähenemas 40tele ja usun, et väike käik Tallinna võiks ees küll olla.

  • Avatar
    Vasta Nele 7. märts 2020 at 14:36

    Kogemused puuduvad. Kuid proovida tahaks küll. Tallinna läheks siia.

  • Avatar
    Vasta K 7. märts 2020 at 14:34

    Mul ka hakkavad tekkima esimesed ilmingud… peaks ka minema. Kurjusekorts vis esimene, mis tuleb 🙁

  • Avatar
    Vasta Mari 7. märts 2020 at 14:32

    Ma ei tea kedagi, kes ilusüste teeks – vb soovivad varjata? Ei tea…
    Isegi vaatasin,et 30 on lähenemas ja peeglist vaatab vastu üpris kortsus isend 😀 olen nende süstide peale mõelnud aga enne lootsin tätoveeringu eemaldusega hakkama saada – see ka rahaneelaja.
    Igatahes, Tartus väiksel noorenduskuuril käiksin hea meelega. Kindlasti tõstab ka enesekindlust.

  • Avatar
    Vasta T. 7. märts 2020 at 14:27

    Olen aastaid võtnud hoogu et sama teha. Nüüd on vist viimane aeg enne kui 40 saan, siis ei saa kirvega ka kortse välja enam ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 7. märts 2020 at 14:26

    Mina kuulun mende hulka, kellel suht suva. Kui inimene tunneb, et tal vaja, andku minna. Ise hetkel ei plaani aga ei ütle ka ei iial, mine tea, mis tulevik toob 🙂 Aga tean, et mul ema juba pikemat aega kogub julgust ja raha taolise asja jaoks ja võidu korral annaksingi selle talle hoopis :p

  • Avatar
    Vasta Kai 7. märts 2020 at 14:25

    Olen ka pigem süstide poolt, sest minu arvates on tähtis end hästi tunda ja kui kortsukesed seda tunnet segavad, siis tuleb ju midagi ette võtta.

    Mina olen juba tükk aega hoogu võtnud, et see samm astuda, kuna mul suvel pulmad tulemas ning kes siis oma pulmapäeval ei tahaks olla iseenda parim versioon! 🙂

    Asi mis mind takistanud on, on see et ma kardan, et “süües kasvab isu” ja kui kohendad ühte asja ning näed head tulemust, siis äkki tahaks kohe teist kohta kohendada ja lõpuks ei saagi rongilt maha 😀 Omaenda tutvusringkonnaski on selliseid eksemplare, kes ise enam vist hâsti aru ei saa, mida nad oma näoga teinud on.

    Äkki oligi see nüüd vajalik tõuge, et asi ära teha! Tallinnas teeksin 😉

  • Avatar
    Vasta Evelin 7. märts 2020 at 14:25

    Soovin ka algust teha, siiani pole julgenud, ütlen ausalt 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 7. märts 2020 at 14:22

    Kahe käega poolt, mõtlesingi endale 30daks juubeliks sellise kingituse teha. Eriti see nö ninajuure korts läheb õhtuks intensiivseks, kogub jumestuskreemi sinna sisse jne… fui? Tallinn oleks sobiv.

  • Avatar
    Vasta Signe 7. märts 2020 at 14:22

    Mind häirib ka meeletult kurjusekorts ja pole julgenud siiani neid süste teha 🙁 Sobib Tartu.

  • Avatar
    Vasta Kätriin 7. märts 2020 at 14:21

    Olen kindlasti poolt. Aga mitte üle pingutada.

    • Avatar
      Vasta Kätriin 7. märts 2020 at 14:21

      Tallinn

  • Avatar
    Vasta Marili 7. märts 2020 at 14:14

    Mõnda inimest tean aga üldsielt vähesed räägivad/tunnistavad seda teistele, et nad kusagil end süstimas käinud. Ise 30+ ammu mõelnud aga koguaeg jääb millestki puudus, et end kohale vedada.Peale kurjuse häirivad mind ka meeletult kanavarbad??‍♀️ O happy day kui neid enam poleks. Tartu oleks ülim??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Zireen 7. märts 2020 at 14:13

    Mina pean plaani ka minna, a mul probleem nende naerukortsudega, täielik vanaema juba. Kusjuures kui aasta tagasi umbes tegime selle faceappiga naljapilte, kus vanaks end sai teha, siis aina sarnasem see täna on. No ka kurjusekortse on mul ka. Seega aitäh kogemuse jagamise eest, palju kindlam on plaani edasi pidada ja oleks imeline, kui saaks ka otsa lahti dr. Elleri juures.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 7. märts 2020 at 14:12

    Mul on ka miimikakortsud laubal ja võiks küll neid tasandada ? läheks hea meelega Tartus ennast süstima ?

  • Avatar
    Vasta Karin 7. märts 2020 at 14:12

    Otsaees paar vagu vajaks silumist. (Tallinn)
    Selle aasta plaani on see juba võetud, aga võita oleks lausa super ?

  • Avatar
    Vasta Marje 7. märts 2020 at 14:11

    Minu arust on ok teha ilusüste, kui see enesekindlust ja endaga rahulolu aitab kasvatada. Lihtsalt tuleb jääda normaalsuse piiresse ja püüda naturaalset tulemust, mitte üritada olla keegi teine.

    Ise veel teinud pole aga mõte vaikselt mõnda aega juba peas, et tegelt just kurjusekortsule võiks väikse sutsu ära teha. Mujalt igati sile veel… Tallinn sobiks hästi 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 7. märts 2020 at 14:11

    Olen süstinud kurjusekortse. Aga kuna need on mul väga tugevad, siis tulemus väga kaua ei kesta. Ja no kulukas neid väga tihti süstida. Aga ennast häirib ikkagi piisavalt, et kui loosi ei võida, siis peab ikka ise jälle raha kokku koguma 🙂

    • Avatar
      Vasta Helina 7. märts 2020 at 14:12

      Ja Tallinna läheksin 🙂

  • Avatar
    Vasta Piia 7. märts 2020 at 14:10

    Jaa , vägagi poolt – muidugi, kui neid tehakse mõistuse piires 🙂
    Samuti tahaks veits oma otsaesist siledamaks saada , kurjusekorts ilmselt põhiline , eriti lööb see suvel välja, kui pidevalt silmi kissitad päikese tõttu.
    Tallinnas oleks super sinna protseduurile minna.

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis T. 7. märts 2020 at 14:07

    Ma just sinu plaani peale minna kortse süstima rääkisin siin kodus, et ohh ? ma tahaks ise ka minna.. muu on ükskõik veel aga no see sama kurjuse korts.. see võiks ju veidi siledam olla ka ilma filtriteta ? järgmine aasta ka 30 kukub, peab hakkama neid kortsukreeme ostma vist ??
    Aga see võit oleks väga äge.. saakski ära proovida, kas asi tasub end ära. Ma lootsin postituses ka rahalist kulu näha aga peab ise googeldama ☺️ oma tuttavate seas küll kedagi ei tea kes sellist teenust kasutaks

    • Avatar
      Vasta Mai-Liis 7. märts 2020 at 14:08

      Tallinn sobiks kenasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 7. märts 2020 at 14:07

    Ma arvan et kui asjaga liiale ei minda siis jumala eest selleks need loodud ongi ju ! Naised tahavad alati ennast üles lüüa !
    Olen isegi mõelnud korduuuvalt et tahaks kurjusekortsust lahti saada ja lubasin endale 30ndaks synnaks selle kingi teha.
    Aga no kui ma saaks aastake varem selle kingi siis Tallinnasse läheks ma küll Marti külastama ???

  • Avatar
    Vasta Luule 7. märts 2020 at 14:07

    Mina prooviks Tartus, sest kurjus kipub näos olema?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 7. märts 2020 at 14:07

    Ei noh, kui tasuta saaks, siis võiks ju korra proovida. Äkki hakkab meeldima..
    Tartus.

  • Avatar
    Vasta Liis 7. märts 2020 at 14:06

    Mina osaleks Tartu loosimises. Absull ei kritiseeri,kes neid ei soovi aga mina soovin 100% 😀

  • Avatar
    Vasta H. 7. märts 2020 at 14:06

    Sa oled nagu selgeltnägija ?. Eile just mehele rääkisin, et mis ta arvab, kui ma endale paar süsti otsaette teeksin. Ma olen 32 ja otsa ette on mul 3 joont(tglt rohkem, aga need torkavad kohe silma) , mis on seal olnud juba 15a. Nagu omq, kuidas nii noorelt üldse sellised jooned tulla said. Ja jäin ka just kotka erahaigla lehte vaatama. Hinnad on mõistlikud. Kurjusekorts on mul vist sündides juba olnud ?. Alati kyi ma olen suht sellise, oma tavalise näoga, küsitakse mult, miks ma nii kuri olen. Et pm iga suvaline rääkima ei tule ???
    Just mõtlesin, et oleks hea enne sügist ära teha, siis on vaja töömaailma sukelduda ja ikka on tore, kui tunned ennast enesekindlamana.
    See kingitus oleks tore, kes ei tahaks ennast ilusana tunda. Ma ei pelga oma vanust, aga vahest peeglisse vaadates, näen sealt natukene vanemat inimest :/
    Tallinn

  • Avatar
    Vasta R 7. märts 2020 at 14:06

    Mina kaalun ka juba pikemat aega kurjusekortsuga tegeleda, aga julgusest on puudu jäänud. Mulle just soovitati Monique iluravi kabineti Tartus. Minu jaoks on selliste protseduuride puhul üli oluline proffesionaalsus, suvalisse kohta ma ei julgeks minna. Oleks väga äge kui saaksin seal kurjusekortusu leevendada.

  • Avatar
    Vasta Kats 7. märts 2020 at 14:06

    Sa käisid kunagi Marju Karini juures ka eks. Kas ei jäänud rahule millegagi, et mujale läksid seda kurjusekortsu süsti tegema 🙂 mul oli plaan emale kinkekaart sealt osta. Aga nüüd mõtlen, et kas peaks teise koha valima.

  • Avatar
    Vasta Liis 7. märts 2020 at 14:04

    Plaanin juba pikemat aega minna… aga siin kus elan pole proffi keda usaldaks :p Mulle sobiks Tallinn.

  • Avatar
    Vasta Keidi 7. märts 2020 at 14:04

    Siis kui ma nende kohta midagi ei teadnud olin suhteliselt skeptiline kuid nüüd pärast mõningast uurimist olen selle peale mõtlema hakanud ja täpselt samadel põhjustel – hoian ühte kulmu kõrgemal kui teist ?? ja see kurjusekorts ka olemas ?‍♀️. Võidu kasutaksin ära Tallinnas nagunii igapäev seal kandis tööl ka

  • Avatar
    Vasta A* 7. märts 2020 at 14:03

    Ma olen pikemat aega mõelnud, et peaks midagi oma kurjuse kortsuga ette võtma, see teeb mind 10a vanemaks. Ja kui ma muidu loosidest ei viitsi osa väga võtta, siis nyyd ma hoian küll hinge kinni, et äkki just seekord veab. Tartus läheksin. Aga yldiselt ilusüstidega on nagu kõive muuga, et üle pingutada ei tasu, siis on ok.

  • Avatar
    Vasta Helena 7. märts 2020 at 14:02

    Pole enne käinud tegemas, aga üha enam näen, et vist võiks veidi otsaesist lasta kohendada. Mõned kortsud on tekkinud. Tahaks Tallinnas minna.

  • Avatar
    Vasta Zanna 7. märts 2020 at 14:02

    Olen soovinud proovida ilusüste. Samuri on kortsud juba 30selt näha. Seega sooviksin võita ?

  • Avatar
    Vasta Helena Reichardt 7. märts 2020 at 14:01

    Pole enne käinud tegemas, aga üha enam näen, et vist võiks veidi otsaesist lasta kohendada. Mõned kortsud on tekkinud. Tahaks Tallinnas minna.

  • Avatar
    Vasta Marianne Tamme 7. märts 2020 at 14:01

    Ma olen mõelnud minna oma kurjusekortse süstima, aga pole veel ette võtnud. Hea meelega prooviks Tallinnas ära selle, et näha, kas tasub sellele ise raha kulutada.

  • Avatar
    Vasta Kerli T 7. märts 2020 at 14:00

    Jaa, jaa, jaa, jaa!!!! Sinu keha, Sinu otsus! ? Mina läheks Tallinnasse, Kotkaja mul ilusti väikse jalutuskäigu kaugusel ? Olen varemgi vaadanud erinevaid pakkumisi ?

  • Avatar
    Vasta Laura 7. märts 2020 at 14:00

    Mina olen igati ilusüstide poolt! Arvan, et pigem tasub alustada juba varem, et säilitada nooruslikumat välimust, hiljem on vaja juba palju rohkem selleks vaeva näha. 🙂 Olen juba ammu tahtnud dr Elleri juurde minna, aga tudengina on see kahjuks siiani vaid sooviks jäänud. Kui ma võidaksin, siis tahaks dr Elleri juurde minna Tartus.

  • Avatar
    Vasta KarmenKiteKat 7. märts 2020 at 14:00

    Olen käinud oma näoga remondis ja kindlasti teen seda ka edaspidi…meeldib tulemus, mida on võimalik saavutada 🙂 Viskan oma nime Tallinnlaste loosikorvi! 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 7. märts 2020 at 13:59

    Mina alati vaadanud ja môelnud, et mina tahaksin sama hea välja näha nagu Anu Saagim, no nii hea näide, kes oma vanuse kohta ikka ideaalne välja näeb 😀 Sôbranna lasi enda huuli korrigeerida ja no nii ilus ja loomulik tulemus. Nende kahe inimese näitel olen môelnud, et tahaks ka proovida môistlikkuse piires. Minu näo puhul häirivad ka kulmud ja see kurjusekorts ning et ülemine huul on nii peenike ja alumine huul on nii paks, et miks mitte siis proovida. Ei teagi täpselt, miks ei ole endale aega pannud, vist selle inimmôju pärast ning natuke ka kartuse pärast, et iga ühe juurde ju päris ei tahaks.
    Kui ma vôidaks, siis sooviksin otsaesist proovida ning ka kulmude tôstmist.

  • Avatar
    Vasta Vaike 7. märts 2020 at 13:59

    Nn kurjusekortsu mul ei ole, aga iga poole aasta tagant käin Ly Viitase juures oma kanavarbaid süstimas, sest mind need häirivad, teised ei saa arugi. Viimasel korral tõstsime ühte kulmu ka, sest see lihtsalt vedeleb mu näos selle asemel, et teisega normaalselt samal kõrgusel olla. Jaanuaris oleksingi nüüd pidanud minema, aga kuna ma ostsin korteri, siis on selle kiire asjaga veel aega olnud.

  • Avatar
    Vasta Merle 7. märts 2020 at 13:59

    Olen pikalt sellele mõelnud, et peaks oma “kurjuse kortsuga” midagi teha laskma aga alati jääb selle taha, et ei tea kuhu minna, keda usaldada jne. Ja nii ta on jäänud. Võõraste inimeste esmane mulje on, et tundun nii kuri, kuigi seda ei ole. Ja seda kõike “tänu” kortsule(minu puhul lausa vagu kulmude vahel) . Meelsasti oleksin nõus Tallinnas selle vea ära parandama.

  • Avatar
    Vasta yan 7. märts 2020 at 13:59

    Ma olen alles 22 aga ma juba tahaks täiega neid kulmu tõstvaid süste ja huultesse ka hästi natukene. Ma veel ei tee neid aga paari aasta pärast kindlasti! Aga süstima saadaks kindlasti oma ema, kellel on otsa ees needsamad kurjusekortsud mis tal tekkinud arvuti taga töötamisel otsaesise kortsutamisest. Mõnikord pikematel päevadel on ta nii kaua kulmu kortsutanud, et pea valutab. Äkki kui ta seda enam teha ei saa siis kaovad ka peavalud. Aga ma olen täiega väikeste täitesüstide poolt, meil on kõigil näos mingeid ebakindlusi ja mis on nii hullu nendega tegelemises, kuniks endale liiga ei tee muidugi.

  • Avatar
    Vasta Johi 7. märts 2020 at 13:57

    Tänapäeval mõistetakse hukka vananevaid naisi, alati on see, et eksmees “leidis noorema”.
    Aga issand, ma laseks iseennast ka süstida, sest asi on ju enda heaolus. Keegi ei taha vananeda.

  • Avatar
    Vasta Katre 7. märts 2020 at 13:56

    Vägev loos 🙂 Ma juba mitu aega mõlgutan siin,et oleks juba aeg, aga ei tea,kuhu minna ja kelle juurde ja no natuke hirmus on ka…aga sinu postitus tuli nüüd küll jumala õigel ajal 🙂 Aitäh valgustamast ja kui loosiõnn peaks naeratama,siis oleks Tallinna Kotka kliinik ilmselt ka minu jaoks see õige valik 🙂 Päikest 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri Kriis 7. märts 2020 at 13:54

    Olen korra teinud, Marju Karini juures kurjusekortsu botoxit, kestis kahjuks ainult 2-3 kuud. Muidu ka kortsud nii väga ei häiri, loomulik vananemine, aga on teatud kohad, kus ikka üldse ei meeldi need vaod. Arvan, et kui mõistuse piires teha, siis on igati okei enda eest nii hoolitseda. Väga sooviks võita seda kohendamist seega 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiu 7. märts 2020 at 13:53

    Mul ka vanust juba üle 30 ja kortsud on otsasees silmmärgatavalt näha. Vanadus hiilib ligi. Oleks tore ennast vähe kohendada ja noorem välja näha. Lapsi ka 3 ja ega endale väga aega ei jäägi, et norm välja näha ?.

  • Avatar
    Vasta Pirx 7. märts 2020 at 13:52

    Mina arvan, et kui mistahes iluprotseduur inimese enesetunnet ja enesehinnangut parandab ja sellega mitte liiale minna, siis on see täiesti okei. Endal mul kogemust pole, aga soov ennast “kohendada” lasta on olemas juba pikemat aega. Kurjusekortsud on mul vist sünnist saati olnud ? ma ei peagi kulmu kortsutama, need on mul seal koguaeg. Tihti öeldakse, et ma olen koguaeg nii kuri. No ja kui ma veel mingil põhjusel natuke kulmu kortsutan, on mul ikka eriti vägevad vaod keset nägu. Nii et külastaksin dr. Marti heameelega Tartus. ?

  • Avatar
    Vasta Anne 7. märts 2020 at 13:52

    Ma arvan, et väga noorelt ei tasu siiski alustada. Aga see on siiski igaühe oma otsus, kas ta laseb teha.
    Päris hulluks ka ei tasu minna, pean silmas just huulte süstimist…
    Ise teeks vb mingeid täitesüste ja Tallinnas. ?

  • Avatar
    Vasta Silvia 7. märts 2020 at 13:51

    Võtan loosist osa hea meelega. Saaksin ka ehk oma kurjusekortsust siis lahti. ? Võidu korral sooviksin Tartus.

  • Avatar
    Vasta Gerli 7. märts 2020 at 13:51

    24/7 kuri …. Ma tahaks ka oma kurjusekortsudest vabaneda ! Nii vôtan hoogu ja julgust, et see üks kord ära teha ? No ja võidu puhul saakski tehtud ja pole seda edasi lykkamist enam ?
    Tartu

  • Avatar
    Vasta Ansa 7. märts 2020 at 13:49

    Ma olen selline tore inimene, et nii kui ma vähegi süvenenud olen, siis istun kulm kortsus ja nii need kaks vagu muutuvad aasta aastalt järjest sügavamaks ja pikemaks. Tahaks hea meelega proovida küll, kuidas oleks elada ilma kurjusekortsuta ja pidevate küsimusteta “miks sa nii kuri oled?” 😀
    Auhinna lunastaksin heade mõtete linnas, Tartus.

  • Avatar
    Vasta K. 7. märts 2020 at 13:49

    Ma järgmine aasta saan 30 ja ma vist nii kuri inimene, et mul lausa 4 kurjuse joont nina peal ja järjest enam need mind häirivad. Seega meeleldi läheks käiks Tallinnas ja laseks need neli sutsu teha 😉

  • Avatar
    Vasta Kristi 7. märts 2020 at 13:49

    Ei suhtu millegisse halvasti kui pole liiale mindud. Sooviksin ise ka ja sobiks Tallinnasse.

  • Avatar
    Vasta Stella 7. märts 2020 at 13:49

    Kui oleks võimalust olnud, siis oleks juba mitu aastat tagasi sammud sinnapoole suunanud, kuid rahaliselt ei ole välja mänginud. Seega osalen suurima hea meelega loosis ja jään õnnele lootma ?

  • Avatar
    Vasta lillllll 7. märts 2020 at 13:46

    Ma suht emotsionaalne tegelane, seega on miimikakortsukesi näos igasuguseid. Ilusüstidele olen mõelnud, kuid pole veel julgenud tegema minna – kui aga läheksin, siis kindlalt Elleri juurde (ainus spetsialist, kes Eestis oma alal tõsiselt tuntud on!) Kurjusekortsudest saaksin hea meelega lahti Tartus 🙂

  • Avatar
    Vasta Heli 7. märts 2020 at 13:45

    Ma ise mõtlen nii, et kes ei taha neid süste jms, mis kaunina inimest hoiab, see siis ärgu tehku. Ise ma olen 31,hooldan iga päev oma nägu, lootes, et siis takistan kortsude näkku tulemist. Ma ausalt vihkan kortse, aga ainult enda näos. Ma ei ole kaks aastat päevitanud ka, ainul korra Gruusias, aga siis faktor 50ga ja seda ka varju all ? ma päriselt niiiiiii rämedalt armastan ennast ja oma keha, et ei taha sinna ühtegi kortsu.. Pole veel süste teinud, tahan väga proovida, aga natuke karda… Ma ei tea miks ?? vb see tobe ühiskonna arvamus.. Ei teagi. Samas mul on üks näkane korts samas kohas laubal, kus sulgi.. See on terve elu seal olnud, nii kaua kui elu mäletan ?. Oma maskitamise ja kreemitamisega olen nähtamatuks seda muutnud, aga mind see seal häirib ? ükspäev näiteks üks mu klient (olen ise juuksur), arutasime seda kortsu teemat ja arvas, et see on mul seal “kolmas silm”, et pidin kuidagi esoteeriline olema ja tema arvab seda ? Ausalt, olen nõus oma esoteeriast loobuma, kui ma kauni ja sileda lauba saaks omale ?

  • Avatar
    Vasta Mari 7. märts 2020 at 13:45

    Mina leian, et ilusüstid on meile kellegi väga targa poolt kingitud! Kaotasin 30 kg kehakaalust ja ka suurima tahtmise ja soovi korral ei saanud neid joonekesi vältida, sest kaalukadu oli kehale stressiks. Kaalukaotus andis küll kaotatud enesekindluse ja julguse olla teha ja kogeda, kuid mis siin pattu salata… kaotatud kilod asendusid joontega minu näol. Biotiin, kollageen ja sügavniisutavad kreemid küll toetavad ja aitavad nahka niisutada ja hoida, aga jooned on ikka väga põikpäised ja istuvad otsmikul edasi.

  • Avatar
    Vasta Laura 7. märts 2020 at 13:44

    Olen küll alles noor aga mu kortsud jooksevad ninajuurelt kuni juuksepiirini välja, eriti hästi on seda näha siis kui on nt päikeseline ilm ja olen palju silmi kissitanud. Ilusüstidest arvan hästi, see kasvatab ainult inimese enesehinnangut kui ta peeglisse vaadates näeb siledat nahka mitte kortse. Võidu korral sooviksin minna Tallinnasse ?

  • Avatar
    Vasta Kairi 7. märts 2020 at 13:43

    Mina igati poolt, tähtis on hea enesetunne ja mina sooviks ka oma näos kortsukesi vähendada. Tartu sobiks väga hästi ?

  • Avatar
    Vasta Katre 7. märts 2020 at 13:42

    Kogemust veel hetkel ei ole,aga oleksin ääremiselt õnnelik võidu üle!
    Endal otsa ees terve rida vagusid, mis oleks vaja kinni ajada 😀

  • Avatar
    Vasta Merle 7. märts 2020 at 13:41

    Mind huvitab rohkem see kulmude tõstmine. Mul kipuvad ka silmalaud alla vajuma. Tallinnas.
    Süsti kardan ka 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel 7. märts 2020 at 13:40

    Tuttavad on lasknud süstida huuli ja otsaesist. Leian, et kui inimene saab enesekindlust juurde läbi ilusüstide ja jääb normaalsuse piiridesse sealjuures, on see väga okei otsus.
    Olen isegi mōelnud, et kui oleks vaba raha, suurendaksin rindu A-st B-ni, kuna peale kolme last on saanud imetamise C-st napp A.
    Hetkel häiribki pigem see kurjusekorts mul otsaees , mis iga aastaga aina süveneb ja millest sooviks väga vabaneda.
    Olen teadlik, et süste tuleb teha stabiilselt et tulemus säiliks, aga olekski hea meel vōidu üle et saaksin nö “otsa lahti teha” ?
    Loosimises osaleks Tartus.

  • Avatar
    Vasta Elena 7. märts 2020 at 13:40

    Oh, kui tore oleks saada lahtisemad silmad. Tean täpselt seda tunnet, kuidas sõbraliku välimuse saavutamiseks peab kergitatud kulmudega ringi käima ?.
    Senini ei ole kogemust ilusüstidega. Kena oleks Tartusse minna neid saama ?

  • Avatar
    Vasta Mariana 7. märts 2020 at 13:40

    Olengi mõelnud minna, sooviks Tallinnasse.

  • Avatar
    Vasta Õnne 7. märts 2020 at 13:40

    Ei ole midagi ilusüstide vastu kui väga üle ei süstita 😀
    Ma võiks küll nüüd võidu saada, päikesepaisteliste ilmadega on kurjusekorts platsis. Protseduurile läheks Tartu.

  • Avatar
    Vasta kadri 7. märts 2020 at 13:39

    Väga ilus tulemus 🙂
    Olen ise 31 a ja kurjusekortsuga(dega) “hädas” viimased 7 a vist küll. Mul veel selline mis kahe kulmu vahel ja kahe pika joonena niimoodi umbes – II .Igapäevaselt on see nähtav.Eriti hull on see suviti,kui õues päike ja peab silmi kissitama. Noorena olen isegi päevitanud sinna valge randi sisse,peale seda kannan rannas peakatet ,et seda enam ei juhtuks.
    See korts teeb mind aastaid vanemaks ja nagu nimetus kurjusekorts,muudab see mind inimeste jaoks kurjaks inimeseks,no neile kes mind esimest korda näevad,vaatavad kohe et nii vingus näoga naine. Seda enam et ma olen klienditeenindaja.
    Muidu olen ise rõõmsameelne aga need jooned…ma ei taha neid enam ;(
    Mina läheks Tartusse ja laseks näo ilusaks teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 7. märts 2020 at 13:39

    Mul on mingi imelik teema, aga alati vahin oma tuttavate otsa-esist ja kui näen kortse, siis mõttes heietan, et appi..vanadus tuleb ? Ja siin ma nüüd ise olen, vanust 32 ja kortsud tulid nagu üleöö ? karma vist. ?
    Seega ilmselt mind vaadatakse samamoodi.. ?oleks tore veits siledamaks saada ?
    Tallinnas sobiks protseduur ideaalselt ☺
    ps: mallukas, väga hea tulemus, tahaks ka

  • Avatar
    Vasta Heli 7. märts 2020 at 13:39

    Olen kahe käega poolt. Kui on probleeme ja kortsud tekitavad ebakindlust, siis miks mitte.
    Mul on käinud paljud tuttavad erinevaid näo osi täitmas, tulemus on alati väga kaunis ja loomulik.
    Tallin sobiks väga hästi.

  • Avatar
    Vasta Eleri 7. märts 2020 at 13:37

    Ja kui õnnestub võita, siis Tallinnas oleks super, aga võin ka Tartu sammud seada. Käiks siis juba Sepakalt ka läbi ?

    • Avatar
      Vasta Sille Tammiste 7. märts 2020 at 14:00

      Mina sooviks ka aga mitte endale vaid hoopis kingiks oma emale =)

    • Avatar
      Vasta maret 7. märts 2020 at 14:37

      Tere. Olen 50+ juba ja õnneks on laubal kortse vähe aga ninajuurel on kulmukortsutus oma töö teinud. Kui ilu ja hea enesetunde nimel on vaja pisut kohendada, siis olen igati selle poolt. Küll aga tekitavad õudusjudinaid need ilusõltlased nagu jutu sees oleval pildil see daam… Omal on rippuvad laud ja on tulnud aeg need likvideerida ? Aga teie Mariann näete väga kena välja… ps olete mu mehe lemmik tõsielutegelane… mine või kadedaks ?

    • Avatar
      Vasta Siiri 7. märts 2020 at 16:06

      Poolt igaljuhul. Ma olen 34 , mul on 5 last(3 teismelist?) ja hunnnnnnik kortse ?
      Kui ma võidaks siis jookseksin kohe Tallinnasse???

    • Avatar
      Vasta Marge K 7. märts 2020 at 16:32

      Oman ka kurjusekortsu. Tahaks sellest õudsalt lahti saada. Olen kohe 30

    • Avatar
      Vasta Sandra 7. märts 2020 at 16:36

      Olen igati poolt, kui hea tegija juures teha ja tulemus loomulik! Kui saab veidekeni aega näol peatada siis miks mitte :)!

      • Avatar
        Vasta Sandra 7. märts 2020 at 16:37

        Ja Tallinnas, jäi mainimata.

      • Avatar
        Vasta Annika 7. märts 2020 at 22:25

        Hei! Kõigepealt peab ära mainima, et super tulemus sinul! Väga ilus!
        Ise olen mõlgutanud neid mõtteid juba peaaegu paar aastat. Uurinud erinevaid tegijaid ja kliinikuid, aga ikkagi ma istun siin, imetlen ja kadestan sinu tulemust ja kõigi teiste enne ja pärast pilte vaadates:)
        Paar nädalat tagasi käis õde külas ja juttu tuli taas kortsudest, ütlesin, et plaanis ka minna enne suve! Õde selle peale, et sa oled seda juba mitu korda öelnud, et nüüd ma lähen! Tõesti, aitab, ma pean minema! See on hakanud juba kompleksiks muutuma. Ei lähe vist mööda ühtegi üritust nii, et keegi mu otsaesise kortse ei mainiks! Et kui palju mul neid ikkagi on. Olgugi, et üritan neid meigiga pehmendada, siis tegelikult on lõpptulemus see, et jumestuskreem on sügavates vagudes ja veel paremini nähtavad:) Olen 38, varsti 39 ja tahaks veel end kenana tunda! Kunagi mõtlesin, et mul on küll vanemana ükskõik kortsudest, las tulevad, on! Nüüd, selles olukorras olles, pean oma sõnu sööma ja tõdema, et ei ole ikka nii! See paneb tugeva põntsu ka enesekindlusele, kui peeglisse vaadates jäävad esmalt just need silma, siis hakkad mõtlema, et seda näevad esimese asjana ka teised, ja see mõte närib ja närib! Mu oma ja õe tütar (10 aastased) ütlevad, et olen nii kortsuline! Pole just see mida tahaks nende suust kuulda:)
        Igatahes jah, pole ma kindlasti selliste võimaluste vastu, mis aitavad kortse kaotada, leevendada! See annab võimaluse end tunda enesekindlama ja ilusa naisena! Kauem!
        Kui loosiõnn soosiks mind, siis valiksin Tallinnasse! Kui ei, siis tuleb end ükskord kokku võtta ja teha panus ilu heaks!

    • Avatar
      Vasta Kelly 7. märts 2020 at 16:51

      Appikene, täpselt see millest olen aastaid mõelnud aga lihtsalt ei ole olnud julgust seda teha. Olen uurinud Marju Karini süstide kohta aga hea teada, et on soovitada ka kedagi teist. Olen vaid 25 ja ostaesine vastikult kortsus, et lõika või tukk ette. Kindlasti võtan ka selle plaani nüüd, see näeb super hea välja sul.
      Loosis osalemiseks ütlen, et sooviksin seda teha Tallinnas 🙂

    • Avatar
      Vasta Merike 7. märts 2020 at 17:24

      ? Ma kergitan ka kulme, kui pilti tehakse. Hea kiiks ikka. Eks neid kortse ikka jagub natuke siia ja natuke sinna. 〰️ Minu mossituskorts (mees nimetas selle nii) on ninajuure peal. ?? Ja kui läheks, siis Tartu. ? Nii palju kui on inimesi on ka arvamusi. Mina halba ei arva väiksest kohendamisest. Kahjuks ei tea kedagi, kes oleks midagi sellist teinud. Äkki sellest lihtsalt ei räägita väga (kardavad teiste reaktsiooni)
      Aga Sinu tulemus super. ?

    • Avatar
      Vasta Janika Treial 7. märts 2020 at 17:30

      Mina olen 42 ja seda kurja kortsu on kahjuks juba näha küll. Olen juba pikalt mõelnud, et peaks midagi ette võtma aga… Noh! Muidu ju täitsa pandav tädi, kui seda kurja kulmu ei kortsutaks ???. Olen poolt kui seda mõistlikult tehakse aga no alla 30stel on seda ikka vara teha ?

    • Avatar
      Vasta Ragne 7. märts 2020 at 17:59

      Ma ise ei ole varem teinud aga vanusega võiks tõesti mõtlema hakata et hea välja näha. Enesekindlust annaks ka juurde, võidu korral läheksin Tartusse.??♥️

    • Avatar
      Vasta Sylva 7. märts 2020 at 18:25

      Tahaks kindlasti proovida, see kurjusekorts tekib ka kahjuks ilma kurjuseta.
      Kardangi, et kui korra proovin siis juurde soovin- üks püsiväljaminek lisaks iluprotseduuridele 😀 upsiii
      Sooviks minna Tallinnasse hea loosiõnne korral.

  • Avatar
    Vasta Liis 7. märts 2020 at 13:37

    Ma olen ka 30 ja juba viimane aasta sooviks oma otsaesise vagusi täitsa. Teised ajnult anetavad mu soovi peale, aga iga päev näen neid vagusi peeglis ja ei tahaks nii noorelt veel selline vàlja näha. Suur tänu, et sa avalikult sellest räägid ja ehk ka mõned eelarvamused ümber lükkad.
    Kui võidaksin, siis läheksin Tallinnasse protseduurile.

    • Avatar
      Vasta Kristiina 7. märts 2020 at 13:59

      Olen 23 , aga tunnen, et mul on 30aastase näonahk. 20aastaselt tekkisid juba kortsud laubale, mida on näha ilma nägusid tegemata ning see on tekitanud palju ebakindlusi, kuna teistel samaealistel on ilus sile näonahk. Seega olen kindel et pean juba enne 30aastaseks saamist ilusüstide näol laskma end kohendada. Kui võidaksin, sooviksin minna Tartusse protseduurile.

    • Avatar
      Vasta Aire 7. märts 2020 at 15:13

      Olen ilusüstide poolt! Ise veel minna pole plaaninud, aga võidu korral teeks ära ? vagudeta laup tundub hea kingina enne sünnipäeva ?
      Tartu kliinik

    • Avatar
      Vasta Liisi 7. märts 2020 at 17:11

      Mõistuse piires on ok end pisut fixida. Olen ammu veeretanud peas mõtet seda süsti proovida ?. Võidu korral läheksin Tallinnasse ennast ilusamaks tegema.

  • Avatar
    Vasta Eleri 7. märts 2020 at 13:35

    Ma usun, et kui ei ole antud lihtsalt nii nagu sooviksid, siis miks mitte natukene korrigeerida. Mõistlikuse piires loomulikult, sest teatavasti tekitavad need ju sõltuvust. Mu enda kurjusekorts on nii tugev, et ma ei pea väga pingutamagi, kui see välja paistab juba. Need vaod on kenasti ennast sisse süübinud ja suvel on eriti inetu, sest päike paneb ju kissitama ja siis ma olen nagu Grinch? ma olen 29..ja ei peaks nii olema?
    Nii et ma olen absoluutselt selle poolt, kui soov on veidi oma välimust parandada. Pardihuuled ja põsesarnad, mis on kulmude kohal, ei ole ilus. Aga natukene siit – sealt, miks mitte.

    • Avatar
      Vasta Mari-Liis 7. märts 2020 at 17:36

      Ilusüstidesse suhtun positiivselt, kui nendega pole liiale mindud. Olen mõned kuud julgust kogunud oma kurjusekortsule vastu astumiseks, kuna viimasel ajal tihti kuulen kodus pärimist – mis mul viga on? Või mis muret teeb? Ometigi pole nagu omast arust nagu miskit häda.. peeglisse vaadates aga mõistan põhjust, korts on tulnud, et jääda ja manabki ette mulle keskmisest kurjema näo. Nii et oleksin üüber õnnelik, kui võidaksin, saaksin selle viimase vajaliku lükke ? Kurjuse likvideeriks hea õnne korral Tartus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 7. märts 2020 at 13:35

    Nii kaua kui end mäletan mäletan ka kahte kartuli vagu oma laubal. Elava miimikaga noh. Nad pole mind kunagi seganud ja olen neid võtnud nagu oma silmi näos vms. Aga kaua sa 4 silmaga ikka ringi käid. Eriti kui nendega ei näe ka?

    • Avatar
      Vasta Kristiina 7. märts 2020 at 14:00

      Endal kogemust veel ei ole, aga viimasel ajal kuidagi rohkem seda teemat teadvustanud ja tähele panema hakanud erinevates kanalites (blogid, podcastid jm). Eks vanus hakkab ka sinna poole tüürima ? Aga muidu olen avatud, mõõdukalt kasutades on tulemus väga kena.
      Võidu korral sooviksin minna Tallinnasse.

    • Avatar
      Vasta Merilin 7. märts 2020 at 15:10

      Mina olen 2 käega poolt. Juba 10 a tagasi mõtlesin, et esimeste kortsude ilmnemisel tuleks noorust pikendada. Seega Tallinn sobib mulle.

  • Avatar
    Vasta Kairi 7. märts 2020 at 13:35

    Hea meelega läheks Tartusse kortse siluma 😉

    • Avatar
      Vasta Birks 7. märts 2020 at 17:08

      Mina olen 25.a ja mul on mega sügav kurjusekorts. Korts ilmus paar aastat tagasi ja see häirib mind tohutult, läheb ajaga aina sügavamaks ja rikub minu nägu ja tuju . Ei ole vaja kortsutadagi oma otsaesist, sest see ” vagu” on mul 24/7 🙁

      Olen ammu plaaninud minna, aga pole leidnud head tegijat ja raha on läinud ka tavaliselt mujale.
      See auhind saab päästa mu näolapi!
      Asun ise L-virumaal ja oleksin nõus sõitma ükskõik kuhu Eesti otsa ? kui valida siis Tartu sobiks imehästi ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 7. märts 2020 at 13:35

    Ise olen ühe korra botoxit süstinud, samuti käisin Kotka Erahaiglas ja jäin väga rahule. Protseduur on ikkagi suhtleliselt kallis, seda enam, et peaks seda kaks korda aastas tegema, et oleks püsiv tulemus. Kui saaks ühe korra veel tasuta, oleks ju väga super. Sooviksin minna Tallinnasse.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. märts 2020 at 13:38

      jah, 2x aastas on jah vaja käia ideka tulemuse jaoks 🙂

      • Avatar
        Vasta Mari 7. märts 2020 at 15:58

        Hei!
        Ma olen ka 30ndates ja kaalun seda varianti. Kui ei ole saladus siis mis sa maksid selle eest? Täitsa huvitab, mis need hinnad pealinnas ka on 🙂

        • Mallu
          Vasta Mallu 7. märts 2020 at 18:22

          Hinnakirjad on täitsa avalikud linkidel, mis postituses välja toodud. Minu protseduur u 300€

    • Avatar
      Vasta Kai 7. märts 2020 at 17:46

      Oeh….see on mu ammune unistus, kuna mul ikka eriti sügav see kurjusekorts, see teeb mu näo kohe kindlasti kurjemaks ja mind ikka korralikult häirib see. Eks see suhteliselt kulukas ettevõtmine ka ja sellepärast pole võimalust olla seda proovida.
      Külastaksin Tallinna kliinikut

  • Avatar
    Vasta Anneli 7. märts 2020 at 13:34

    Ma pean põhimõtteliselt paar korda pärvas ütlema, et ma ei ole kuri vaid see lihtsalt mu tavapärane nägu ehk siis mu kurjusekorts paistab juba tugevalt välja ja ma alles 30ndate keskpaigas ?

    Olen juba mõnda aega mõelnud, et peaks midagi tegema sellega aga pole seda viimast sammu teinud, et arstile minna.

    Külastaksin Tallinna kliinikut.

    • Avatar
      Vasta Maarja 7. märts 2020 at 14:05

      Mulle meeldisid su kortugs pildid isegi rohkem. Aga näed tõesti piltidel teistsugune välja. Sooviks loosis osaleda ja Tartus. Mul otsa ees 2 häästi pikka kortsu ja juba 16 aastasest saadik. Praegu 33.

    • Avatar
      Vasta Annika 7. märts 2020 at 15:00

      Ei ole üldse süstide, ega iluprotseduuride vastane, kui liiale ei minda ja ei nähta välja nagu selle postituses oleval pildil ?? Elus tuleb asju proovida. Selle prooviks raudselt ära. Kui võit peaks minu õuele astuma, siis realiseeriksin võidu Tallinnas ??

    • Avatar
      Vasta Elo 7. märts 2020 at 16:45

      Endal kogemust nendega pole, aga kui on vöimalus proovi, siis miks ka mitte 🙂 vöit Tallinnasse kuluks mulle ära küll

  • Avatar
    Vasta Andrea 7. märts 2020 at 13:34

    Miks mitte teha lasta kui võimalus on? Ma olen lugenud, et see pole nagu mingi täitesüst, kus võõrast ollust lastakse näkku vaid lihaselõdvesti. Ju sellepärast pole ka tulemus nii pikaaegne. Me sõbrannaga (oleme kohevarsti 30) plaanime ja tahame hullult minna, aga hind on see mis on takistanud. Mind ennast häirib kurjusekorts kulmude vahel. Kurat koguaeg üritan nägu kontrollida, et ma ei kortsutaks aga peeglisse vaadates näen ikka, et vagu aina süveneb. Nii lamp, sest enda meelest pole ma isegi kuri kellegi peale. Seega plz pick me, tuleksin Tallinnasse oma kortsukest ravima ?

    Ja muideks su kortsuravi näeb väga hea välja!

  • Avatar
    Vasta Kris 7. märts 2020 at 13:33

    Sa tundud kuidagi nii võõra näoga nendel piltidel. Kindlasti ei ole asi kohe süstides, vist on nägu kuidagi teisiti meigitud ümaramaks..või äkki juuksed on teisiti?.
    Aga muidu ma täitsa ilusüsitide poolt, teeks endalegi otsa ette, et neid vagusid natuke siluda ja kui võidaks, siis vast läheks Tallinna, samas sobib ka Tartu, vahet pole..ei ela kummaski linnas.

    • Mallu
      Vasta Mallu 7. märts 2020 at 13:38

      Mul juuksed lahti, ma muidu ei kanna nii 😀

      • Avatar
        Vasta Jaanika 7. märts 2020 at 18:32

        Kuule jaa, on-on teistmoodi. Su praegune (juukse ja meigi) värvigamma ja stiil sobib tõsiselt hästi, pehmendab ja noorendab, väga hea näed välja. Kulmud on eriti head, naturaalsed ja piisavalt heledad, üliilus.

  • Avatar
    Vasta Liisi 7. märts 2020 at 13:33

    Vot seda ma tahaks! Jupp aega pean plaani minna oma kurjusekortsu siluma, aga tegijaid on nii palju ja ma ei ole siiamaani suutnud valida, et kuhu siis minema peaks. Ma arvan, et ilusüstid on täiesti okei, niikaua kui ära ei keera nende tegemistega ?Aga sellist tulemust nagu sul on, tahan mina ka! Seega, osalen loosimises ja linnaks oleks Tallinn.

  • Avatar
    Vasta Anni 7. märts 2020 at 13:32

    Kunagi olin ilusüstide vastu, nüüd aga uurin ja tahaks isegi minna. Ajaga arvamus neist ainult positiivseks muutunud. Ei tahaks nooreneda, aga nö aega seisma panna just näos tahaks küll 🙂 Kuluks marjaks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Penelope 7. märts 2020 at 13:32

    Minu meelest mõõdukus on asja võti. Kõiki kortse pole mõtet sirgeks tõmmata, aga näiteks kurjusekorts küll kedagi ei kaunista. Ise tahaks minna Mardi juurde Tallinnas 🙂

  • Avatar
    Vasta Sänni Evert 7. märts 2020 at 13:32

    Oi mul kena kurjakorts näos millest tahaks lahti saada. 3 lapse kõrvalt võiks vahepeal rõõmus ka väljapaista kui kuri koguaeg. ?

  • Avatar
    Vasta Marelle R 7. märts 2020 at 13:32

    Ma ei tea, et keegi minu tuttavatest oleks ilusüste teinud. Kogemused selles valdkonnas täiesti puuduvad. Minul pole ilusüstide vastu midagi, kui seda teha mõistlikkuse piires. Arvan samuti, et enne teha varem kui hiljem, kuna see on minu silmis juba ennetamine . Ma pole veel kolmkümmendki, kuid minu otsaesine vajaks korrigeerimist küll. Kui võidaksin, siis sooviksin protseduuri Tartus. ?

  • Avatar
    Vasta Kerttu 7. märts 2020 at 13:32

    Mina olen alati olnud kahe käega poolt, kui inimene soovib end kohendada, siis miks mitte? Hetkel veel ei tea kedagi, kes oleks teinud, aga mu ema sooviks kohendada oma silmalauge, tal on sarnane probleem, et langevad silmale. Ma usun, et väike kohendus annaks talle süsti (pun intended) positiivsust ja enesekindlust, mida tal just üleliia pole.

    • Avatar
      Vasta Kerttu 7. märts 2020 at 13:33

      Lisan, et võidu korral sooviks ema saata Tartusse.

  • Avatar
    Vasta Carolin 7. märts 2020 at 13:32

    Eelnevalt ei ole ilusüstidega kokkupuudet olnud ning ka ringkonnas ei ole inimesi, kes oleks endal lasknud midagi korda saata. Oleks päris huvitav kogemus ning kurjusekorts vajaks kohendamist küll 🙂

    • Avatar
      Vasta Carolin 7. märts 2020 at 13:33

      Ja asukohaks oleks Tartu 🙂

      • Avatar
        Vasta Maia 7. märts 2020 at 14:18

        Pisemat sorti protseduurid mõistlikus koguses on alati ok. Eks see sõltub inimesest, mina neid süste soovitan, tulemus on hea, tuleb lihtsalt valida tegijaks professionaal, et riske minimeerida.

  • Avatar
    Vasta Maarika 7. märts 2020 at 13:31

    Pekki, täiega kurb olen, et huulte täitesüstide loosi ei ole, seda tahaks täiega! 😀

  • Avatar
    Vasta Sirle 7. märts 2020 at 13:30

    Olen mõelnud kortsude sirgendamisele, aga tegudeni pole veel jõudnud. Paar tegijat välja googeldatud. Tartu sobib hästi 🙂

    • Avatar
      Vasta Lii 7. märts 2020 at 13:45

      Kui jääda mõistlikuse piiridesse, siis on see täiesti aksepteeritav. Kui see inimese mina pilti parandab, siis miks mitte. Olen viimase paari kuuga avastanud, et ka mul hakkab kurjusevagu järjest süvenema. Vanus pole veel 30 aga vagu on juba korralikult nähtav. Kui võidaks, siis läheks Tallinnasse.

  • Avatar
    Vasta Gerli 7. märts 2020 at 13:30

    Hea meelega saaks oma otsaesistest kortsudest lahti Tallinnas

  • Avatar
    Vasta Kersti 7. märts 2020 at 13:30

    Mina saadaks oma ema. Me rahaliselt pole hetkel super heas seisus perega. Aga tal alati mure nende kortsudega olnud, aga ta ei julge miskit ette võtta. Ta süstida nagu tahaks aga ei suuda julgust kokku võtta.

    • Avatar
      Vasta Gerli 7. märts 2020 at 13:51

      Viimasel ajal olen järjest pikemalt jäänud peeglisse vaatama ja on mõttest läbi käinud küll, et võiks natukene siit-sealt kohendada.
      Võidu korral laseksin ilmselt lisaks kurjusekortsule samuti oma töllerdavaid kulmusid tõsta. ? Protseduuri soovin Tartus.

  • Avatar
    Vasta Mikelika 7. märts 2020 at 13:29

    Mina olen ikka pikalt plaaninud minna aga julgust pole olnud?Sinu pilte vaadates see soov minna ikka süvenes ja kartus vähenes ?Mina muidugi vanem kui sina, ei teagi kas mõjuvad enam. Kui võidaksin siis Tartu oleks parim asukoht.

  • Avatar
    Vasta Leena 7. märts 2020 at 13:29

    Vanust vaadates ehk isegi võiks proovida. Seesamune kurjusevagu natuke paistab välja ? Tallinn.

    • Avatar
      Vasta Kaja 7. märts 2020 at 16:04

      Ma sain just 37 ja vaatan, et vist oleks viimane aeg minna 🙂 Tütar ütleb ka, et emmel on kurjad kulmud. Ta räägib kortsukesest kulmude vahel. Läheks Tallinnasse.

  • Avatar
    Vasta L 7. märts 2020 at 13:29

    Ilusüstidega käib kaasas mingi loll eelarvamus, mis on tekkinud nende inimeste tõttu, kes enda näo täiesti kohutavaks on suutnud süsitida. Samal ajal on aga nii palju inimesi, kes on neid süste korduvalt saanud, aga kunagi ei arvaks, et tal midagi tehtud on. Hetkel mul neid süste veel vaja ei oleks, aga kindlasti ei välista, et kunagi end kohendada lasen. Praegu saadaks võidu korral oma ema Mardi juurde. Tal on ka otsaeest väga palju neid kurjusekortsukesi ja pidevalt kuulen, et ta tahaks neid kohendada, aga ju vist jääb natuke julgusest või pealehakkamisest puudu. Vanust tegelt alles tal alles 45 ja kindlasti oleks ta selle üle mega rõõmus!!

    • Avatar
      Vasta L 7. märts 2020 at 13:29

      Aaa ja Tartusse saadaks empsi süstima.

  • Avatar
    Vasta Anna 7. märts 2020 at 13:28

    Ma loosis osaleda ei taha, sest pole hetkel seda rahhi, et edaspidi ka käia, aga mina olen igati ilusüstide poolt. Loomulikult kui need on professionaali käe all tehtud ja üle ei pingutata. Ma isegi tahaks proovida, aga mul vist praegu pole väga midagi süstida 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 7. märts 2020 at 13:28

    Oii, ma olen juba mingi pool aastat seda tahtnud teha, aga kuidagi ei jää sellist raha üle, et minna. Mind ka häirib kõige rohkem see kurjuse korts. Ma ei tea küll kust see üldse tulnud on, sest minus endas üldse kurjust pole ? ?.
    Aga seoses ilusüstimisega jah, seni kuni liiale ei lähe on minu arvates okei seda teha! Kortsukeste täitmine on igati normaalne, aga huuli suuremaks ma endal never ei süstiks. Vot see on küll üks asi, mille kohta julgen öelda “never” ?.
    Ja sa näed küll super välja! Eriti otsaesine ?
    Kui võidaksid siis eelistaksin Tallinnat. Aga selle puhul oleksin ilmselt nõus ka spetsiaalselt Tartusse sõitma ?

    • Avatar
      Vasta Zz 7. märts 2020 at 18:04

      Lihtsalt mainin, et siis Sul on vedanud huultega! Olen alati kadestanud sinusuguseid imelisi naisi, kuna endal alati sellega probleem olnud.
      Mind häiris aastaid see, et naerdes ülahuul suht olematu oli. No vähemalt 4-5 aastat soovisin seda protseduuri teha, enne kui läksin. Olen väga rahul ning kuna tegemist ei ole püsiva lahendusega, siis lähen kindlasti tulevikus veel. Eks mingid kahtlased süstijad on selle ära rikkunud ka ja need “influencerid” oma ülesüstitud tuutudega. Sellel põhjusel vast inimesed mõtlevadki alati, et sul peab paaviani p… näos olema, sest ega muud moodi ei saa? saab kùll! ?

  • Avatar
    Vasta Laura 7. märts 2020 at 13:27

    Usun, et mõistuse piires on süstimine täitsa okei. Paljud sõbrannad/ tuttavad on käinud end süstimas ja tulemus on väga super??✨.
    Olen ka ise ammu soovinud enda “kurjusekortsule” EI öelda, kuid ei ole saanud esimest lüket, et end kohale vedada.
    Võidu puhul sooviksin minna Tartusse protseduurile??.

  • Avatar
    Vasta Mari 7. märts 2020 at 13:27

    Ei ole kogemusi, aga mullegi tuleb vanus robinal näkku ja olen mõelnud sellele, et enda enesekindlust säilitada, siis 40+ vanusena tunnen, et on õige aeg endale seda võimalust pakkuda. Kurjusekorts istub mul mõnuga kahe silma vahel ja töökollektiivis kuulen tihti märkust, miks sa nii kurja näeoga istud… Daaa, ma ei ole kuri! Mul ongi selline nägu! Mardi juurde läheksin Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Mari 7. märts 2020 at 13:26

    Arvan igati positiivselt, kuid kogemused puuduvad veel. Siiski on plaanis ja ilmselt jääksin tegema neid pikkemakt, ehk siis regulaarselt. Ilusüstid on nagu igasugune muu mida endale peale paneme, pole kellegi teise asi kui palju mida Me kasutame, kui Me ennast selles kõiges hästi tunneme.
    Mul on see nn kurjuse korts ja viimasel aastal väga süvenenud 🙁 väga stressi rohke aeg on ja depressioon – see kõik on jätnud mulle jälje näkku. Minu jaoks oleks see hindamatu kink ja ma läheksin Tallinna.
    Kõigil kel võimalus, soovivad ja tahavad – mine ja tee, peaasi et iseennast hasti tunned. Elame vaid kord, kelle asi 🙂 ainult sinu enda

  • Avatar
    Vasta Ingrid 7. märts 2020 at 13:20

    Olen juba pikalg plaaninud minna tegelema oma otsaesise kurjusega ?, aga sinna on see jäänud. Eriti häirib see mind suvel. Tallinnas käiks heameelega ära.

    • Avatar
      Vasta Gerda 7. märts 2020 at 13:31

      Ma olen aastaid mõelnud oma kurjusekortse siluda . Aga pole seda teekonda veel ette võtnud. Tuleksin hea meelega Tallinna.

  • Avatar
    Vasta M 7. märts 2020 at 13:19

    Ooojaa.. Minul ka üks kurjusekorts siin passimas, kindlasti läheks süstima… ja Tartusse?

  • Avatar
    Vasta Kati 7. märts 2020 at 13:19

    Kogemusi mul ei ole, aga kohe kindlasti tahaks oma otsaesise korda teha… mul on alates 16-17 eluaastast laubal 3 eriti sügavat vagu, mis on nii koledad. Kui meikari juures olen käinud, on nad ka nendega suht hädas olnud. Ega nad 30ndaks eluaastaks just paremaks läinud ei ole. Kui aus olla, siis ma isegi vist ei usu enam, et süstid need korda teeks 😀 meeleheide vist juba. Niiet läheksin jooksujalu kui raha oleks. Ja Tallinnasse.

    • Avatar
      Vasta Mona 7. märts 2020 at 13:26

      Sooviks ka otsaesist natuke korrigeerida, plaan on juba mõnda aega, aga tegudeni pole veel jõudnud.
      Tallinnas

  • Avatar
    Vasta Helina 7. märts 2020 at 13:19

    Kui kõike mõistuse piires teha ja tahta, siis on igati timmis lasta vahel enda nahaga imesid teha. Endalgi ninajuurel kortsud mis võiksid vabalt vähem olla või pigem üldse mitte olla? niiet osalen ja ehk joppab ?

  • Avatar
    Vasta Karmen 7. märts 2020 at 13:18

    Ma juba umbes kaks aastat mõtlen selle peale, et tahaks minna, aga pole veel kätte võtnud seda ? Ja hea meelega läheksin tema juurde Tartus!

  • Avatar
    Vasta Päti 7. märts 2020 at 13:17

    Täiesti poolt! Peab lihtsalt mõistuse piirides toimetama ja ka ise näiteks näovõimlemist aegajalt tegema. ? Mina läheks Tallinnasse

  • Avatar
    Vasta Nele 7. märts 2020 at 13:16

    Minul endal isiklikult kogemust pole , aga minu õed on ilusüste teinud ja tulemus on minuarust viimasepeal! Sinu enne ja pärast pildid tekitavad ka tunde koheselt, et tahaks isegi ära proovida.
    Olen ise jube nàokrimpsutaja , eriti veel, kui päike välja tuleb. Kohe üldse ei meeldi see kuri nägu, mis mulle siis pähe “nii kogemata “ tuleb.
    Tegelikult olen juba aastaid mõelnud selle peale, aga kuidagi on edasi lükkunud.
    Olen positiivselt meelestatud ilusüstide suhtes ja kiidan need alati heaks. Kui on vaja, siis on vaja! 🙂

    • Avatar
      Vasta Nele 7. märts 2020 at 13:17

      Unustasin veel öelda, et võidu korral läheks kasutaks seda teenust Tallinnas 🙂

      • Avatar
        Vasta Birjo 7. märts 2020 at 16:11

        Olen süstimise poolt, kui sellega liiale ei minda ja kui seda teeb proffesionaal. Nagu Sinagi – väga ilus tulemus! ?
        Mul on endal ka kurjusekorts ja olen juba mõnda aega mõelnud seda süstima minna aga kuidagi ikka ja jälle tulevad teised prioriteedid vahele.
        Võidu korral läheksin meeleldi Tallinna ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 7. märts 2020 at 13:14

    Mul ei ole veel ilusüstidega kogemusi, aga olen väga huvitatud. Kindlasti jääb ilus tulemus, kui üle ei pinguta. Sooviksin Tartusse minna.

  • Avatar
    Vasta Merilin 7. märts 2020 at 13:11

    Mina tahaks küll sutsu saada. Olen nii nagu öeldakse korra juba nõela otsa kukkunud ja need kes on need pidavat olla tagasi tahtma? Nüüd beebi ja imetamisega on suur vahe sisse jäänud aga aeg on küps üheks visiidiks.
    Soov oleks minna Tallinnas.

  • Avatar
    Vasta Kristel 7. märts 2020 at 13:10

    Mina pooldan mõistuse piires. Ise olen mõelnud sellele juab ammu, sest üks kulm on allpool ? pole aga kunagi kohapeale jõudnud.

    • Avatar
      Vasta Merilyn 7. märts 2020 at 13:37

      Mina arvan, et vähem on rohkem. Timmida natuke kurjusekortsu või mõningast vajumist näos on väga okei. Peaasi, et inimene rahul on ja üldjoones loomulikuks jääb. Võidu korral läheksin Tartusse, samuti kurjusekortsuga. ?

      • Avatar
        Vasta Liisu 7. märts 2020 at 14:53

        Väga heameelega saaks enda “bitch-face’ kurjuse kortsudest lahti. ? (Tallinnas)

  • Avatar
    Vasta Kerit 7. märts 2020 at 13:07

    Ma pooldad süste. Soovitan koguaeg emal ka minna, aga tema ei usu nendesse. Seega ehk nii saaksin ta nõela alla. Ta vajab väga seda ja on õnnetu oma näo üle. Tartu sobiks väga hästi. Aitäh!

    • Avatar
      Vasta Veronika 7. märts 2020 at 20:27

      Selline stardikas kuluks kindlasti ära. Sooviksin enda kurjuse kortsu vähendada ning seda Tallinnas. Otsaesine ilmselt ei pääse ka enam kaua pakku.