AVALDAN ARVAMUST TESTIN JA ARVUSTAN

mida teha koduses karantiinis? eks ikka *****

14. märts 2020

*Ütlen kohe ära, et postitus sündis koostöös Ulaka Kaunitariga ja kui seksi- ja muud sellised jutud sind ei huvita, siis tule homme tagasi! ?
Praegu visatakse nalja, et üheksa kuu pärast on suuremat sorti beebibuumi oodata, sest mida inimestel kodus ikka muud teha on, kui seda vanainimesteasja. Ma ütlen kohe ära, et see võib tõsi olla küll, aga ainult nende puhul, kellel veel lapsi ei ole. Kellel on, veelgi enam, kellel on rohkem kui üks, lasevad endal ilmselt peale karantiini kõik juhad ja torud sõlme keerata, sest lastele tubastes tingimustes aina tegevust leida on täielik killer. Muidugi saab ka õue minna, et tegelikult nii hull ka pole, aga tegelikult on neil nunnukestel imeline võime igavuse korral iniseda, piniseda, kakelda, jonnida ja kõike muud imelist veel. Nii palju lihtsam oli aeg, kus lapsi sai rahuliku südamega lasteaeda viia ja ise kodus tühja pilguga vaikust nautida.

Aga mis sellest enam. Nüüd istume kodus ja “kannatame”. (Palun seda lugeda poolhuumoriga, sest tegelikult üks osa minust on nagu ah, pole see nii hullu midagi, I love my kids. Aga see teine osa on valmis endale vahepeal hullumaja auto järele kutsuma, kui nad kõik kolmekesti “EMMEEEE!” hüüavad, aga tegelikult midagi ei taha, peale mu viimaste närvide nahka panemise).

Olge koduse ajasisustamisega ettevaatlikud, muidu on see teie elu umbe 6 aasta pärast ?

Okei, nüüd on vähe viisakam algus tehtud, lähme edasi kepijuttudele. Okei-okei… Mulle tuli meelde, et ma olen viisakas ja korralik kolme lapse ema, kes sellistest asjadest ei räägi ? Seega, kes leiab, et sellised jutud on tema jaoks way liiga palju, siis paneme selle postituse ristist kinni ja tuleme homme tagasi, siis on siin juba uued jutud.

Ehk siis… kui lapsed su närve päris ära söönud pole ja sa oled suutnud nad edukalt magama saada, siis oleks õige aeg avada Ulaka Kaunitari e-pood ja endale midagi toredat õhtusteks avastamisteks soetada. Kehtib ka sellisel juhul, kui oled lastetu ja vallaline, sest sellisel juhul ei pea sa isegi kellegi magama minemist ootama, vaid võid kasvõi keset päist päeva enda mänguasjad välja tõmmata ja hullu panna. Kes sind keelata saaks.

Kuna minul on Ulaka Kaunitariga juba pikka aega koostöö olnud, siis saan ma teile kenasti soovitada paari asja, mis sul ka kodu olemas olla võiks, et enda suhet vürtsitada, või niisama “kohtustustevaba” naudingut saada ? Ma tean, et on inimesi, kellel pole kodus mitte midagi, sest “ah, mul pole vaja, niisama ka hea!” või kardavad, et sekspood tähendab mingisugust rõvedat keldripoodi, kus nilbed poemüüjad sulle silma viskavad või miskit. Ulakas Kaunitar on konkreetselt naiselik, seksikas ja äge pood, aga noh, karantiin, tehkem oma ostud e-poest ja ei pea kuskil “avalikult” midagi soetama, hehe. Ja selle kohta, et pole vaja, niisamagi on hea, ütleks ma seda, et vanasti pesti riideid ka kuskil jões, sest noh, puhtaks ju sai, kellele ikka seda masinat pesemiseks vaja oleks. Samas kui juba korra said masinaga pesu ära proovida, siis naljalt enam jõkke oma hilpudega solberdama ei läinud.

Aga okei, alustame: mida ma soovitaksin osta ja proovida (need muidugi mu enda kogemuste põhjal tehtud soovitused, vabalt võivad teistel olla muud eelistused ja see on fine).

  • Tavaline vibraator. Konkreetselt kõige prostam ja harilik vibraator on tore seltsiline nii üksi, kui ka partneriga kasutamiseks. Minul isiklikult on Lelo (link), aga tegelikult ma kujutan ette, et ka soodsam variant teeb täpselt sama asja. Näiteks selline (link).
  • Sona!  Neid on igasuguseid erinevad, tavaline ja cruise ja sona 2 ja mida kõike veel, aga teoreetiliselt teevad nad kõik sama asja: erakordselt kiiresti viivad su … eeem, sinna kuhu sul vaja minna on. Seda nii üksi, kui ka koos kaaslasega. KOOS on see veel eriti haige kogemus, ikka VÄGA intensiivne. Lausa nii väga, et ma olen kuulnud, et mõni ütleb, et kohe liiga intensiivne. Siis tasuks eelistada seda kõige uuemat varianti (link), sest selle kõige nõrgem programm on leebem kui sellel tavalisel Sonal. Aga tegelikult on see vahe väike ja kui tavalist saab praegu alega 69€ eest, siis ma soovitan proovida.
  • Midagi meestele –  Lelol tuli välja mänguasi meestele. See on muidugi mega innovaatiline ja see töötab helilainetel ja peaks mehe viima kuskile teise maailma. Selles suhtes, et hea alternatiiv oma vana hea ustavat kätt kasutada ? Liivi kirjutas sellest tegelikult lähemalt, LOE SIIT! Minu meelest väga äge asi, mitte, et mul oleks võimalik seda ise olnud katsetada, sest mul ju pole midagi sinna sisse susata, aga Kardo suskas küll ja tema ütles, et on ikka väga uudne ja huvitav vaheldus ee… käsitööle. Kuigi see masin ei ole midagi sellist, et oh, lähen siis vaikselt teise tuppa korraks lustima, sest see teeb sellist mootorihäält, et hoia ja keela.
    Kardo soovitab seda osta meestel, kes on vallalised või näiteks kaugsuhtes. Tore ikka sellega lõbutseda. Samamoodi oleks see väga tore kingitus naiselt, kelle mees väljamaal töötab. Samas ega koos on ka naljakas ja tore seda proovida, niiet üks väga huvitav mänguasi, mis täitsa võiks iga paari mänguasjakastis olemas olla. Kardo sõnul on ta oma hinda väärt küll.
    Ps! Ainukene asi, et Kardo ka kurtis, et see masin on… väikevõitu. Et kasutada saab, aga võiks vähe suurem olla. Kuigi see peaks olema suurem, kui Eesti keskmise mehe varustus. Seega kui mehele kingid ja ta ütleb, et kitsas on, siis patsuta teda õlale ja ütle, et see probleem on jah ainult nendel, kellel hiigelsuur…ed jalad.
    Soetada saab nii terve kit’i, kus sees kindad ja silt uksele ja muud sellist vahvat (link), või ka lihtsalt soodsamalt ainult masina (link).
  • Päris palju mänguasju on ka sellised, mis ongi mõeldud koos mängimiseks. Näiteks see puldiga munake, mille puldi saad mehe kätte anda ja seega on kogu protsess ja kontroll tema käes. Kindlasti väga huvitav kogemus, kui niimoodi koos poodi minna vms ? Samas karantiin, saate kodus ka katsetamisega hakkama ?
  • Kui teil veel kodus ühtegi ei ole, siis massaažiküünlad on ÜLI mõnusad asjad. Nagunii on 99% ajast teada, et kui mees pakub sulle massaaži teha, siis ta lootus on, et see lõppeb millegi muuga, kui sina lõõgastunult massaaži ajal magama jäämas või midagi, ehheee. Seega tehkem see algusest peale seksikaks, küünal põlema ja massaaž alaku. Ja see lõhn! Next level! Soovitan proovida küll. Küünal kestab ka üli kaua, seega ei ole see hind ka midagi hullu. Ja mul on tunne, et see lõhn seal sees ongi SEE iha tekitav parfüüm? Ma olen seda juba ammu soovinud.
  • Mis veel kodus olema peaks, MINU MEELEST, on libesti. Ma ei taha siin mingi too much information tüüpi vend olla, aga peale sünnitust oli küll periood, kus seda täiega vaja läks, no shame. Neid on mega erinevaid, me oleme seda proovinud ja rahule jäänud (link). See ei muutu kleepuvaks ja rõvedaks, nagu need toidupoe omad.

Vot sellised mõtted siis mulle teile karantiiniaja sisustamiseks. Samas eks see maailm on veel lai nende mänguasjade koha pealt, mida ma veel üldse proovinud ja katsetanud ei ole ja valikut on tänapäeval NII palju. Näiteks tundub mega äge selline kalender, kus sees palju sidumismänge, kui keegi sellesse into on (link). Ooo ja mis veel, igasugused seksikad pesud jne. Minu meelest päris äge on see catch me komplekt (link). Pole just igapäevane kandmine, aga suuremat sorti madistamiseks võib selga visata ju küll, haha! Hetkel veel ales ka!

Ühesõnaga, eks te ise uudistage ja vaadake Ulaka Kaunitari epoes julgelt ringi. “Mallukas10” annab teile täishinnaga toodetelt ka 10% allahindlust nii et kasutage julgelt! 

Muidugi loos ka. Koos Ulaka Kaunitariga mõtlesime, et loosi läheb täna kaks asja, mõlemad tooted saab endale üks õnnelik võitja! Esiteks saab võitja Lelo F1 mänguasja meestele ja lisaks ka selle muna, mida kaaslasega koos kasutada. Kui see teie karantiiniaega ei vürtsita, siis ma ei tea, mis vürtsitaks! ? Loosis osalemiseks räägi lihtsalt kommentaarides kaasa, et kui suur mänguasjade kasutaja sina oled ja kas sulle on ka jäänud mulje, et see oleks kuidagi tabu, kui enda seksellu tahad veits särtsu tuua. Nagu isegi olen kuulnud sellist üleolevat “omg nagu, meil küll pole VAJA seda!” juttu. Nagu jeesus, autot ka meil vaja pole, saaks hobusega ka käidud, aga ometi enamik kasutavad ikkagi autot ??‍♀️

Loosi võitja ütlen juba nädala pärast!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar