AUTOJUTUD REISIMINE TESTIN JA ARVUSTAN

telkida ei taha, aga metsa tahaks küll?*

10. aprill 2020

Kes mind instas jälgib, siis teab, et käisime lastega (ja no Kardoga) üleeile väiksel seiklusel. Nimelt rentisime motorhome.ee kaudu uhke auto (sellise) ja saime vahelduseks ühele reisile minna. Ajad ju praegu sellised, et enamik hotellid ja majutusasutused on kinni, aga kui tahad kuskile minna, siis polegi muud varianti, kui näiteks telkida. Selle jaoks on minu meelest veel liiga külm ja no ega mulle suvel ka ei meeldi oluliselt telkida. Nii ebamugav ja lastega nii palju asju ja… võib-olla kahekesti veel kuidagi, haha. Aga kui motorhome.ee meile kirjutas ja sellist seiklust välja pakkus, haarasime võimalusest kinni. Millal siis veel, kui mitte praegu?

Neil on veel selline värk, et kuna nad mitte ainult ei rendi, vaid ka müüvad matkaautosid, siis iga rentnik saab endale alati tuttuue, selle aasta auto. Kevadel-suvel rändab ta huvilistega ringi, sügisel ostab keegi selle ära ja uuel aastal alustatakse uue hooga. Rentnikule hea – alati kõige uuem ja mugavam mudel. Ma isegi mõtlesin, et päris äge võiks sellist autot omada olla, rändad maailmas ringi ja ei pea ööbimise pärast muretsema ?

Enne kui auto meile üle anti oli see kenasti desotatud ja rentide vahel jäetakse veel mitu päeva, et võimalikult ohutu kõik oleks. Kuna meil oli “kõik hinnas” pakett, siis olid autos KÕIK vajalikud asjad olemas. Ehk siis tekid-padjad-potid-pannid-grillid-grillvardad jne. Kodust ei pea midagi kaasa võtma, või no riided ja süüa ikka peab, aga muu üle me muretsema ei pidanud. Natukene pelgasin, et kas autos öösel külm ei hakka, aga ma ärkasin selle peale, et ma olin palavusse suremas ja pidin öösel vahepeal lahtise ukse ees seisma, seega külma ei pea kartma. Ja vaja ei lähe muud, kui B kat lube, õnneks neil automaatkäigukastiga autod ka olemas, minusugustele, kellel “päris” lube ei ole, haha.

Meie tripp oli väga mõnus ja lõõgastav (v.a vahepeal?) ja kes viitsib, saab seda kõike allolevast videost vaadata:

Lastele meeldis, koht oli ilus (kuigi alguses tahtsime RMK alale minna, aga no need kinni, haha ?) ja mulle väga meeldis. Tahaks suvel veel mingi seltskonnaga koos minna. Niimoodi isegi võiks ju pikema tripi teha, kui ühe öö. Aga ega lastega ka miskit viga ei olnud, lihtsalt väga keeruline oli neile aina seletada, et vette ei maksa tormata ja vesi on VÄGA külm ja me ei saa “hesburgerit tellida”. Aga lapsed olid rahul, sest seal oli isegi telekas ja DVD olemas, et õhtul said lapsed veidi multikaid vaadata ja meie niisama vedeleda.

Meile väga meeldis, suvel võtame sõbrad punti ja lähme uuesti! Kellel nüüd tuhin peale tuli, siis neil on hetkel käimas kampaania, et matkaauto rent on kuni 15. juunini on -15% ning samuti kõigi kuni 15.06.2020 matkaauto rentijate vahel loositakse välja renditasu tagastus 100%.

Loomulikult on olemas ka kood MALLUKAS, mis kehtib kuni 15.06. Kõik, kes seda koodi kasutavad, saavad mugava `KÕIK HINNAS´-paketi TASUTA kaasa (tavahind 70 €). Ehk siis oma tarbeasju kaasa tassima ei pea, kõik on autos juba olemas ?

Ps! Mine tsekka kindlasti mu instasse ja FBi, sest mõlemas kohas loosin välja õnnelikud, kes saavad kolm ööd uhke matkabussiga jumala tasuta reisule minna ?

Kas te olete kunagi matkaautoga trippinud? Või telkinud? Huh, tahaks juba suve!
*Postitus sündis koostöös motorhome.ee’ga!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar