TESTIN JA ARVUSTAN

säästan aega ja raha*

13. aprill 2020

Kõik sai alguse sellest, et kui ma Tenerifel olin, tekkis netti võimalus vaadata Rannamaja uut hooaega. Sain teada, et seda saab teha go3.tv lehel, aga kui ma kodukale läksin vaatama, siis ajas mind sealne paketisüsteem väga segadusse. Ma sain aru, et seal mitmeid erinevaid pakette, aga MIS täpselt igas paketis on, aru ma ei saanud. Selles suhtes, et kui kirjas on “30 erinevat telekanalit” siis päris nii ju ei ole, et ma olen rahul kolmekümne ükskõik millise kanaliga, ma ikka tahaks neid, mida ma päriselt ka vaatan, haha. Igatahes jäi mul tollel hetkel tellimus tegemata ja ma unustasin selle teema üldse ära. Seda hetkeni, kui ma nägin reklaami, et telekas hakkas jooksma seesama Rannamaja, mida ma aasta alguses näha tahtsin ja mul on see värk, et ma ei viitsi kunagi jupikaupa midagi vaadata, kui on võimalik ka korraga näha. Seega tegin huupi selle 2.99€ maksva kõige odavama paketi ja näe nalja, saingi Rannamaja vaatama asuda.

Ma kogu selle vaatamisest pean reaalselt vlogi tegema, see content on igatahes priceless. Ma terve päeva koristasin lastetuba, sorteerisin riideid ja kõrvale vaatasin, kuidas ööklubis voodikaaslast otsimas käiakse. See terve sari oli selliseid pärle täis, et eeee… see on vist see, mille kohta noored ütlevad cringe. Aga ajaviiteks oli huumorit küll ja veel, soovitan vaadata ?

Siis kirjutas mulle Go3 tiim, et nad nägid, et ma nendega liitusin ja kas ma tahaksin proovida hoopis nende kõik hinnas paketti, mille sees on kõik parimad telekanalid+dokumentaalid+lastekanalid jne. No miks ma siis ei tahtnud, päris huvitav oli kohe proovida seda, mida Eesti oma Netflixina promotakse.

Ma pean ütlema, et tulemus on päris hea: esiteks avastasin ma, et mul ei ole enam oma teleka paketti, ega Netflixi vaja ja selle pealt makstud raha saame kenasti alles hoida. Sest olgem ausad, palju me ikka telekat vaatame? Enamasti jooksevad sealt laste multikad, kui ise tahame midagi vaadata, siis tavalisi telekanaleid nagunii ei vaata, ikka netist midagi. Go3.tv äppi saab uuemate telekatega otse telekast ka avada, aga meie oleme pannud lihtsalt juhtmega arvuti teleka külge ja saab nii kah vaadatud. Niiet uuest kuust tühistame mõlemad ära. Ma sain täitsa šoki, et telekanalite eest läks eelmine kuu 31(!!!) euri. Koos netflixiga on see 41 eurot. Ja “kõik hinnas” pakett on ainult 12.99€. Sääst on korralik!

Teate, mis selle hea külg on? Peale telekanalite + Netflixi tühistamise pealt võidetud raha, mis mul järgmisest kuust tiksuma hakkab? See, et see pagana telekas pläriseb palju vähem, kui enne. Ma isegi ei pane tähele enam, kui kogu aeg kuskil miski piiksub ja laulab. Niisama telekat ma ju ei vaata, seega lapsed mingi hetk viskavad multikad peale, jooksevad ise mängima ja ma istun tunde diivanil arvutis, teen tööd ja ei pane tähelegi, et olen tunde “mašat vaadanud”.  Täiesti mõttetu.

Nüüd panime lastetoa telekasse ka Go3.tv äpi jooksma ja nad ei saa enam sealt Youtube’i ega Netflixi minna, et tuimalt sealt mingit jama vahtida. Jumala tihti oli nii, et ma omast arust panen mingi ilusa multika peale ja pärast vahitakse ikka mingit teen titansit, või veel hullen, youtube’ist mingit solki. Kuna nad ise seda kasutada ei oska, siis nad peavad leppima nüüd sellega, mida ma panen. Saan panna lastesarju, lastefilme ja kui väga vaja siis multikakanali kah. Ma tean, et paljud leiavad, et lastetoas ei tohiks olla telekat ja ma nõustun, aga samas on mul kolm last ja ilma selle telekata peaksin ma iga päev kell kuus hommikul ärkama, haha. Telekaga pean ma vaid üle päeva seda tegema ?

Vahepeal on nii hea lastele öelda, et jumala eest, minge oma tuppa, vaadake multikaid ja lihtsalt olge jupp aega… vaikselt ja eemal, muidu mu kõrvad kukuvad peast ära ja tööd ei saa ka teha, kui aina mingi tramburai käib. Et jah, eks see enda mugavus ole, aga ma leian, et mingil määral on see ju täitsa okei. Ja tänu go3.tv’le saan ma näidata lastele seda sisu, mida ma tahan, vähendasin ka seda, et telekast aina multikad piiksuvad ja no raha sain ka säästa. Seega WIN!

Kas olete juba Go3.tv’d proovinud? Igatahes ma soovitan (eriti kui tahad välismaal eesti kanaleid vaadata) või tahad nagu meie, raha säästa. Räägi kaasa ja loosin ühele õnnelikule välja kolmeks kuuks “kõik hinnas” paketi täitsa tasuta!

Minu jaoks on põhilised märksõnas kohalik sisu, reklaamivaba elamus, eestikeelselsed subtiitrid  välismaiste filmide puhul ning Live telekanalid. Päris äge värk!

*Postitus sündis koostöös Go3.tv’ga

Loe ka neid postitusi!

63 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. aprill 2020 at 00:13

    Appi selle postituse peale hakkan ise ka selle kohta uurima. Me maksame teleka paketi rest lihtsalt liiiiiiga palju et lapsed multikaid näeksid jaa ise vahepeal mõnda filmi saaks vaadata ?

  • Avatar
    Vasta Anu 17. aprill 2020 at 16:47

    Kas sa seda Kanal 2 tõsielusarja Karvased kosilased ka oled vaadanud?

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. aprill 2020 at 17:07

      Eiii ole

  • Avatar
    Vasta K. 16. aprill 2020 at 02:38

    Ei ole ausalt kuulnudki. Aga tundub tore ja võidu korral hea meelega prooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta kelly 15. aprill 2020 at 19:40

    Ainult telekanalite eest oli 31€ või oli ikka nett ka seal hinna sees? ?

  • Avatar
    Vasta Nele 15. aprill 2020 at 14:52

    Wow…see pakett tundub tõsiselt ahvatlev sellise hinna eest. Hetkel oleme aastaid kasutanud Elisa teenust (vana Starman) aga maksame ligi 38 eurot kuus ja pidevalt jookseb nett kokku kui ka telekanalid ise. Tänu sellele sinu postitusele tahaks kohe väga ise ka paketti vahetama hakata .

  • Avatar
    Vasta Sandra 15. aprill 2020 at 14:16

    Tellisin ka mingiaeg selle go3, et rannamaja:raju reedet vaadata 😀 Algul sai tellitud see 2.99 eurine pakett, aga samal päeval vahetasin selle juba 4.99 eurise vastu 😀 Me ka kodus väga telekat ei vaata, enamus sarjad/saated jne vaatame ikka arvutist järgi siis kui põnn magab või muud teha ei ole 😀 Aga neil suht halb see süsteem seal alguses küll. Ega tegelt päris arusaadav ei ole, et mida ma siis millise paketiga näen ja ei näe.

    • Avatar
      Vasta Kaie 16. aprill 2020 at 13:10

      Mulle kuluks see pakett ka ära. Praegu maksan ligi 16 EUR paketi eest kus mingit järele vaatamist ei ole ja siis veel kümnekas Netflixi eest. Juba pikalt mõelnud uue paketi valimisele aga ei suuda otsustada mis firmat ja varianti eelistada.

  • Avatar
    Vasta Astrid 14. aprill 2020 at 20:08

    ..huvitav, me küsisime just Go3’st, et kas neil prooviperioodi ei ole ja vastus oli selge EI! Et siis osadele pakutakse ja teistele mitte ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 15. aprill 2020 at 13:26

      Kas sa oled blogija? 😀

    • Avatar
      Vasta Eeva 15. aprill 2020 at 20:14

      Ohhhh, olen ka just mõelnud, et tahaks ka proovida, sest no kopp ees nendest Netflixi multikasarjadest mida ikka ja jälle üle vaadatakse ?
      Super loogika on netflixil teha multikate ainukeseks tõlkeks subtiitrid. Nagu mõni laps enne 12 eluaastat oskaks või jõuaks lugeda neid. ?‍♀️ seega kui jagamiseks läheb siis ✋? ma nii lojaalne, et pärast istun veel paar aastat nende kliendina, enne kui keegi millegi muuga ära ahvatleda suudab ??

    • Avatar
      Vasta Beti 16. aprill 2020 at 16:27

      Tele2 vahendab ka seda Go3 ja neil kuuldavasti oli mingi prooviperiood ka paar kuud.

  • Avatar
    Vasta Maret 14. aprill 2020 at 18:16

    Olen kõige odavamat varianti proovinud, aga miks mitte proovida ka kallimat ja õelaps käib tihti külas ning küsib multikaid.
    Äkki otsustan ka, et ei vaja teleteenust eraldi siis ja elukaaslane saab ka välismaal häid sarju ja filme vaadata. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 14. aprill 2020 at 14:15

    Ma enamasti vaatan ainult arvutist filme ja sarju, aga ma annaks paketi perele maal kasutamiseks 🙂 Suvel ollakse seal niikuinii rohkem.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. aprill 2020 at 13:40

    Mull on see pakett olemas ja tunnistan et päris hea on maal bussika liikelda ja seda vaatada

  • Avatar
    Vasta Kerli 14. aprill 2020 at 11:41

    MInd huvitab kaskuskil on list nendest telekanalitest ka olemas ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 12:14

      Ma juba kirjutasin neile, et pangu kodukale üles 😀

    • Avatar
      Vasta Janet 14. aprill 2020 at 21:23

      Ütle neile, et nad mõne telefoninumbri ka kodukale paneks ?hetkel veebis suhtlemise võimalus ainult ja kord vastavad/kord ei vasta?‍♀️? jube ajakulukas ja häiriv

  • Avatar
    Vasta kAdi 14. aprill 2020 at 10:38

    Tahan juba mõnda aega Telia välja vahetada, kuna nad on suhteliselt kulukaks läinud viimasel ajal. Kuna aga meil ei ole nutitelekad, siis GO3-e vaatamiseks on vaja ka muid vidinaid lisaks ja pole viitsinud seda teed veel ette võtta 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. aprill 2020 at 09:26

    Täitsa uus värk. Ma olen see, kes elab ilma füüsilise telekata. Muiduon ok, aga nüüd tahaks oma ellu natuke vahetust -et kui maailma ei saa minna, siis võiks maailm mu juurde tulla.

    Oleme muidu arvutist etv ja etv2 asju vaadanud, aga … vahest tahaks muudki. Lastele saab multikaid sealt näidata küll. Aga valik on ikka piiratud. Prooviks muid võimalusi ka ?

  • Avatar
    Vasta Kaiti 14. aprill 2020 at 09:04

    Elame Stockholmis ja tahaks ka Eesti sarju ja multikaid vaadata 🙂
    Suurem plika on tihti Netflixis ja Youtube ja noorem plika laulab kolmes keeles laule, aga tahaks, et ta ka eesti keeles laulaks 🙂
    See Go3 oleks küll hea kingitus 🙂 me perele ???

    • Avatar
      Vasta Laura 14. aprill 2020 at 11:20

      Meil on ka kodus Telia ja kulukaks kisub. Teised on ka mõelnud Go3.tv peale, aga ma ei saa aru, mis seal täpselt toimub. Hakkasin huvituma ja nüüd lähen vaatan.

  • Avatar
    Vasta Maris 14. aprill 2020 at 08:26

    Mina soovin proovida!
    Telia on meil närvid nii ära söônud juba, et oleks aeg midagi muud proovida, kuid enne selle eriolukorra lõppu ei saa me kahjuks muud pakkujat valida. . Ainuke võimalus ongi ära tühistada ja tv3go valida ?

  • Avatar
    Vasta R 14. aprill 2020 at 08:23

    Ma ei saa aru, kas see sisaldab siis ka etv, kanal2 , internetti ja salvestamist ka?
    Kui ei, siis ei annaks kuidagi mõelda vahetuse peale, Telia 31 arve tulebki enamjaolt interneti mahust, mitte ma ei maksa 31 eurot ainult telekanalite eest.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 10:51

      internetti mitte, see on ikka TELE asi 😀

      • Avatar
        Vasta M 15. aprill 2020 at 12:25

        Ma olen Elisast palju uurinud, et mis oleks kui jätaksin paketist teleka välja, sest me vaatame ainult netflixi. Automaatselt läheb pakett (ainult internet) kallimaks kui muidu oleme maksnud..

  • Avatar
    Vasta Maiu 14. aprill 2020 at 08:22

    Natuke jääb segaseks, et siis selle asjandusega näeb ikkagi meie kõiki eesti kanaleid ka nagu kanal2, tv3??? On seal vene telekanaleid ka või ongi lihtsalt sarjad ja saab sarju vaadata?

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 10:52

      Oot, ma copin sulle:

      START – Tegu on meie kõige odavam paketiga, 2.99 eurot/kuu. Peamiselt soovitaksin seda neile kes tahavad tutvuda sisuga ja mõtlevad, kas võtta Go3 endale. Paketis on 3 live telekanalit, tv3, tv6 ja 3+ kanalid. Lisaks on siin paketis veel Tv3 telesaated ja sarjad koos eksklusiivse eelvaatamisega. Hetkel näiteks näeb enne tele-eetrit: Kaks Kanget Jaapanis, Padjaklubi tervet hooaeg, Rannamaja: Raju reede tervet hooaeg, Surmasuust pääsenud jne. Kogu sisu on reklaamivaba ning seda saab nautida mitmest seadmest kasvõi korraga.

      Keskendub lühidalt ainult kodumaisele sisule.

      TV JA FILMID – Hea kombinatsioon kõigile sarja, filmi ning telekanalite fännidele. Pakett sisaldab ligi 30 telekanalit (kodumaised kanalid, fox, sony kanalid, TV3 film kanalid ja mitmed teised). Ühtlasi on kanalitel ka kuni 7 päevane järelvaatamis võimalus. Lisaks on paketis veel kogu filmikogu, mis Go3 leidub, koos kõikide sarjade, lastesisu ja laialdase filmivalikuga. Kokku on erinevaid saateid, sarju ja filme üle tuhande. Asja teeb mõnusaks see, et kogu sisu saad vaadata kas eesti keeles või eesti keelsete subtiitritega. Otseloomulikult on paketis ka kõik, mis kuulus juba start paketti, et kodumaine sisu koos eelvaatamisega.

      Pakett sobib inimesele, kes naudib head sisu ning kes tahab saada osakese igast maailmast.

      KÕIK HINNAS – Kõige nõudlikumale vaatajale mõeldud ning ideaalne pakett perele, kus on nii spordifännid, lapsed, filmide ning sarjade austajad. Siin paketis on kõik mida Go3s üldse pakutakse. Kõik filmid, sarjad, lastesaated, live telekanalid, spordiülekanded. Kokku üle 35 telekanali, kodumaine sisu, tuhanded filmid, sarjad ja lastesisu. Kõik mis on olnud eelnevates pakettides.

      SPORT – Ainult spordifännile suunatud kanalid ja sisu. Siit näeb parimaid spordiülekandeid üle terve maailma. Inglismaa kõrgliiga, Meistrite liiga, Korvpalli Euroliiga, NBA, KHL, MotoGP, Darts ja palju muud. Paketis on TV3 sport kanalid, Fight sports, Sentanta ja NBA TV.

      FILMID

      TV – Paketis on üle 25 telekanali (v.a sport ja filmikanalid). Kui naudid teleka vaatamist ja tahad telekanalid endaga kaasa võtta, siis see on ideaalne valik sulle. Paketis on võimalik vaadata ka TV3 saateid ja sarju koos eelvaatamisega. Kanali valikus on: TV3, TV6, ETV, ETV2, Kanal 2, Kanal 11, Kanal 12, Fox, Sony Channel, Sony Turbo, Eesti Kanal, Eesti Kanal 0, Euronews, Nick jr., nickelodeon, Kids+, Viasat Explore, Viasate History, Viasat Nature, National Geographic, BBC World News, CTC Baltija, PBK, NTV Mir Baltic, Ren TV Baltic, Ohota y Rybalka, My Hits, MTV Hits,

      TV+SPORT – Kui sind huvitavad Live telenalid ja Sport. Kombinatsioon mõlemast maailmast.

      FILMID+SPORT – Tahavad vaadata häid filme ning samal ajal ka maailmatasemel spordiülekandeid. Kogu Go3 filmivalik, koos filmikanalite ja spordikanalitega ühes kohas. Siin puuduvad siis ülejäänud LIVE tele kanalid.

  • Avatar
    Vasta E 14. aprill 2020 at 08:20

    Meie peres ka ei vaadata palju telekat, ainult järelvaatamise pealt õhtuti paneme midagi peale ja muidugi laps vaatab lastenurgast multikaid. Aga samamoodi maksame 30 euri kuus, mis on veits palju arvestades seda, et minimaalselt kasutame. Kõrvad puhkavad, kui see telekas vahepeal kinni ka on? Prooviks paketti, raha kokkuhoid kuluks ära.

  • Avatar
    Vasta Anu 14. aprill 2020 at 08:09

    Polnud ausalt ülse veel sellisest võimalusest kuulnud. See oleks ideaalne mu 5 ja 2a lastele. 5ne “opereerib” liigselt puldiga juba ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 14. aprill 2020 at 07:41

    Tere.

    Ka minule helistati Gp3st ja pakuti ka seda.Korraks isegi mõtlesin sellele,et hea hakkan ka säästma ?.Aga natule rohkem sellele süvenesin siis juba pea aegu olin nõus ☺️☺️☺️kuna meil ka enamus ajast lapsed telerist multasid vaatamas.Need vanad multikad mida vaatame need juba peas ????. Aga kui sai ringi vaadatud nende lehel,siis üks asi mida seal polnud oli Discoveri(mul mees vaatab seda kanalit.tema vaba aeg ???) Nad küll väitsid,et neil on olemas peaaegu sama kanal nagu Discoveri,et samad asjad jooksevad neil mingi kanali peal. Ja nüüd siis otsingi endale nii järelvaatamist kui internetti ja tahaks ka lastele nüüd midagi muud,ei jõua enam neid vanu multikaid vaadata ☺️☺️☺️.

    Ilusat päeva ????

  • Avatar
    Vasta Liisa 14. aprill 2020 at 04:14

    Ma maksan telekanalite eest 46euri, 2telekat. Lisaks tuleb netflixi makse. Juudas, nagu maksaks tuulde. Seega prooviks ära küll selle 3e kuu kombo.

  • Avatar
    Vasta Ents 14. aprill 2020 at 01:26

    A nett jääb ikka siis telia oma? Noh, et kui nii on praegu, et nett ja kanalid on telialt? Kas siis nii saab, et ostan telialt netti edasi ilma telekanaliteta? See tundub põnev, peaks isegi üleminekut kaaluma.. Ja asja uurima

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 10:55

      Jaa, saab ikka.

      • Avatar
        Vasta Astrid 14. aprill 2020 at 13:44

        Väga põnev !
        Me just lahkusime Elisast, et tagasi tulla Telia juurde.
        Lugesin su postituse läbi ja tunnen , et see võiks meie perele vägagi sobida 😉
        Internetti siis peaksime ikka Telialt ostma, kuid kanalite tellimsue sellisel juhul tühistaksime 😛

  • Avatar
    Vasta Tiina 14. aprill 2020 at 00:31

    Meil pole kodus mingit paketti iiial olnud. Viimati, kui siin mingeid telekanaleid veel nägi, oli ainult tasuta kanalite vaatamise võimalus. Maja renoveeriti ja antenni katusele tagaasi ei pandudki vms, niiet ei näe tavakanaleid ka enam.. Mis seal tasuta variantides tänaseks enam alleski on, ETV ehk vaid? Muidugi prooviks ära, mis see “kõik hinnas” endast kujutab 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 13. aprill 2020 at 23:53

    Ma olen mõelnud selle Go3 peale küll, aga samuti need paketid ajasid segadusse ja sinna ta jäi ?
    Oleks hea võrrelda telia teenustega, kas on parem ja etem. ?

  • Avatar
    Vasta kertu 13. aprill 2020 at 23:47

    Peaks uurima palju me teleka paketi eest maksame, pole aimugi. Tõenäoliselt liiga palju, sest vaatame väga vähe televiisorit ja umbes viit kanalit ma pakun.

  • Avatar
    Vasta Linda 13. aprill 2020 at 23:47

    Olen ka mõelnud selle tellimisele kuid olen hambadristi ikkagi kuidagi sellest mööda vingerdanud ja vaadanud tv3play seda tasuta oma.

  • Avatar
    Vasta Anetzu 13. aprill 2020 at 23:32

    Hea meelega prooviks. Hetkel tundub, et olemasoleva paketika peale läheb palju pappi.

  • Avatar
    Vasta Krõps 13. aprill 2020 at 23:30

    Ma ei tea, nt Kuldvillak on minu jaoks kindel laks iga nädal, samuti mitmed spordiülekanded (talvel eelkõige laskesuusatamine) err-is, paljud muud asjad ka etv2 ja kanal11, kanal12 pealt, mida jälgin. Sa limiteerid end ainult tv3 grupile kui õigesti aru saan? Vaatan tv3 ka tv6 ka muidugi, aga samuti on mul alles netflix lisaks kõigele muule. Kindlasti ei hakkaks kogu oma vaatamisvõimalusi limiteerima sellele ühele väljundile. Tv3 on lahe, aga mitte ainuke ✌

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 10:56

      Kõiki kanaleid saab ju, mitte ainult TV3 😀

      • Avatar
        Vasta Krõps 14. aprill 2020 at 13:57

        2.99 eest ei saa ju. Vnoh okei tv6 ka, super.

        • Mallu
          Vasta Mallu 14. aprill 2020 at 13:59

          Jah, selle eest ei saa. aga 2.99 eest ei saa sa ka mujalt kõiki kanaleid.

  • Avatar
    Vasta U 13. aprill 2020 at 23:20

    Ma ammu mõelnud, et maksame liiga palju telekas + netflix paketii eest, aga no liiga laisad, et seda muuta ka 🙁

  • Avatar
    Vasta Reena 13. aprill 2020 at 23:16

    Oh, ma tahaks täiega seda proovida. Mõtlengi praegu meie tv pakkuja välja vahetada. Meil on oma kohalik Teetormaja, kellega ma ÜLDSE rahul ei ole. Koguaeg jookseb kokku ja kanalite valik on väga nigel.
    Vaatasin go3 lehelt ka aga see leht on kuidagi jube keeruliselt tehtud, nii et ma ei saanud sealt mitte midagi aru :/

  • Avatar
    Vasta Liis 13. aprill 2020 at 22:48

    Ennemalt me kasutasime telia teenust ja ühel hetkel avastasin ma end maksmas ulmelised 45+€ arveid, ajuvaba ja lõpetasin selle jama ära ja kuna ka suhtumine oli neil a’la “tahad head teenust pead megalt maksma” ,siis minu jaoks oli ainuke lahendus -NÄGEMIST!!
    Nüüd kasutame Elisa Elamust ning siis maakohas oleme täitsa rahul hetkel , hind on küll a’la 30€ ,aga teenindus ning suhtumine klienti on seda isegi vist väärt 🙂
    Go3 pole uurinud,aga täitsa vist peaks, sest tegelikult ma maksan ju Youtube ja muude lisade eest ka hetkel,kuigi ma neid ei kasuta…
    Nüüd lähen ja uurin ,mis värk on 🙂

  • Avatar
    Vasta Ddd 13. aprill 2020 at 22:45

    Mul telia 22€, videlaenutusest saab 2 filmi tasuta iga kuu uutest filmidest ja vanemaid näeb nagunii tasuta. Nett kiireim, mis valikus ja lisaks 2 ekstrakanalit. Salvestus on ka tasuta. Super diil, mis sai sebitud.

  • Avatar
    Vasta Liisi 13. aprill 2020 at 22:42

    Pärast sinu juttu selle kohta juba paaril korral hakkasin täna isegi selle kohta uurima. Hetkelise 40€ asemel 13€ kuus maksta oleks küll superluks. Samas meil hetkeline telia pakett võetud kahe vaatamiskoha peale (üks ämmale-äiale) ning ka nett on seal juures (kõige kõvem, sest meil üks mängur ka) niiet ei kujutaks ettegi, kuidas asja muutma peaks. Aga proovida tahaks küll. Siis saab lapse ehk youtube’st lõpuks eemale.

  • Avatar
    Vasta K2xu 13. aprill 2020 at 22:38

    Go3’e proovinud pole, aga reklaami tegid küll sellele head :D. Meil teleka-netipakett+1lisakanal 36 euri kuus + kahe kohaga Netflixi vaatamine… Samas ega telekas pm ei vaata mitte midagi (hetkel koroona pärast uudiseid ja vahest harva mingit filmi, mis tegelikult omal olemas v Netflixist vaadatav). Oleks super, kui saaks ära proovida, tundub täpselt see, mida isegi omale sooviks (kuid ega niisama ei raatsiks testida, sest äkki ikka pole SEE ja siis hakata kõiki paberimajandusi jne asju uuesti tegema)

  • Avatar
    Vasta Sigrid 13. aprill 2020 at 22:35

    Ma mõtlesin ka korra sellel go3 le. Samamoodi rannamaja suhtes. Pakkusid sel hetkel veel mingit 1 kui tasuta proovimiseks. A ma ei saanud sellest sotti ja asja sinnapaika jätsingi. Samas nüüd reklaame nähes telekast tekib üha rohkem uusi seriaale mida sealt vaadata tahaks a samas ei raatsi ehku peale seda tellida ka. Oleks tore algselt võita ja kui meeldib siis hiljem tellimust edasi teha. 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 13. aprill 2020 at 22:30

    Ei ole proovinud kahjuks..kuid peaks! Vahetasin just starmani paketti ja see uus pakett milega liitusin ajab mu hulluuuuks ?‍♀️?‍♀️ Koduse interneti eest maksan, aga seda ei saa kasutada kui tahan telekat vaadata, muidu vôib telepildist ainult und näha ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 13. aprill 2020 at 22:23

    Prooviks hea meelega, sest jummel kui mugav see on, kui saad mingi sarja kohe ühe jutiga ära vaadata ja ülejäänud päevad on vabad 😀

  • Avatar
    Vasta Ja e 13. aprill 2020 at 22:19

    Jaa mul vaja seda, vaatan Kristina beebiblogi ja no jeesus ma vihkan neid reklaame seal ??‍♀️??‍♀️ Selle 3€ eest tellin ise ka onale selle raudselt ? aga ega kõik hinnas paketist ka ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. aprill 2020 at 22:19

    Olen ka tihti go3.tv reklaami näinud ja mõelnud et peaks uurima, mis värk on, aga ei ole jõudnud. Endal on kodus elisa elamus, muidu olen suht rahul aga eks igal asjal ole omad miinused ja plussid. Kohe lähen uurin ka lähemalt seda go3.tv – d?

  • Avatar
    Vasta Muts 13. aprill 2020 at 22:18

    Neid pakkujaid on igasuguseid. Pole, audaltöeldes, süveneda väga viitsinud. Telia loobib mulle history pealt egiptust kell 3 öösel järelvaatamisena nt. Ja elisat saab keset saadet seisma jätta.
    Saaks seda go3 proovida, oleks ka äkki müüdud tšikk. Muidu ikka üritad olemasolevatega hakkama saada, kui väga valusalt silma ei sülita.

  • Avatar
    Vasta Keitz 13. aprill 2020 at 22:17

    Veel ei ole proovinud. Muide, ma olen see vastupidine sort, kes reaalselt vaatabki jupikaupa. Päeval on nii palju tegemist, et teleka ette ei jõua (mis on hea) ja siis ongi õhtuti mõnus mingeid sarju vaadata. Järjest ma vast väga ei jaksaks. Kui just tervet päeva niisama vedeleda ei tahaks, siis küll. 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel 13. aprill 2020 at 22:14

    ei ole veel jõudnud uurida seda süsteemi seal.. aga võidu puhul kohe;) “seadistaks”??

  • Avatar
    Vasta Karin 13. aprill 2020 at 22:13

    Go3.tv’d pole veel proovinud, aga hea meelega vaataks huvipärast mis seal head pakkuda oleks. Kui meeles on, siis ükspäev vaatan mis see kõige odavam pakett endast kujutab ette. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 13. aprill 2020 at 22:09

    Kusjuures tegin ka selle 2,99 paketi,et rannamaja “Raju Reede” lõpuni vaadata, kurb, et nii lühikesed osad on, sellist head trashy vaataks igapäevaselt siin isolatsiooni ajal. Meil ka mingi haigelt kallis telepakett, TV kanaleid me tegelikult reaalselt ei vaatagi, ainult kas netflixi või netis seega seda Go3.Tv vaataks küll!

  • Avatar
    Vasta Sigrit Allmeta 13. aprill 2020 at 22:09

    Ma ainult rannamaja pärast maksin selle 2.99?? idekas oleks kui ei peaks enam netflixiga jurama??

    • Avatar
      Vasta Maris 16. aprill 2020 at 14:45

      Prooviks küll. Ma olen korra vaadanud seda 4.99 paketti, kus on mingid filmid tasuta ja osad telekanalid. Kas oskad öelda, see kõik koos pakett, kas seal on kõik filmid tasuta, isegi need mis on neil seal laenutamises?

  • Avatar
    Vasta J 13. aprill 2020 at 22:06

    Ei olen proovinud, aga Rannamaja tahaks ise kah näha ?