NALJAKAS

ma olen NII LABANE ÄÄÄ

18. aprill 2020

Ma tean, et kõik kultuurihuvilised löövad praegu õudusest käsi kokku, aga ma ei saa midagi teha, et igasugune ajulage jura, mida telekast reality pähe näidatakse, meeldib mulle TÄIEGA. Oma 90 days to wed lembusest olen ma teile rääkinud (link), aga olgem ausad, ei löö ma risti ette ka näiteks sellel saatel, kus 300 kilostel voldivahesid küüritakse (ilmselt selle pärast, et see on varsti mu tulevik, kui ma midagi ette ei võta oma harjumustega) ja ei sülita ma ka selle saate peale, kus mustlasnaised teineteise juukseid kisuvad, ekstravagantseid pulmi korraldavad ja 900 last saavad. Omg ja kuidas ma sain unustada erinevad saated liliputtidest (neid on reaalselt TLC peal mingi viis erinevat) ja kindlasti on teinekord vahva vaadata amisheid, kes mööda New Yorki pidu panevad.

Ega see ajakasutus muidugi kuigi praktiline ja arukas pole, ning uuest kuust ma pean need sarjad ära unustama, kui ma just nagu saikar neid netist vaaatama ei hakka, sest ma canceldasin enda Telia ja Netflixi ära, nagu ma teile juba rääkisin. Aga Netflixis oli üks hea reality “The Circle” – ilmselt leiab seda ka internetist, kellel ei ole Netflixi, aga see räägib inimestest, kes pannakse ühte majja elama, aga nad saavad omavahel ainult netis suhelda ja võivad seal teeselda ükskõik keda. Ja kes siis lõpuks kõige meeldivam ja ägedam tundub, see võidab mingi rahapataka. See oli tõesti huvitav, osad olid nemad ise, mõned teesklesid teisi jne, ajaviiteks IDEAALNE. Ma vaatasin selle Tenerifel ära ja soovitan teilegi, kes tahavad nn tuima vaatamist.

Aga KÕIGE LEMMARID on mul ikka kodumaised klassikud. Nagu näiteks “Naistevahetus” ja “Maamees otsib naist” ja muud säärased pärlid. Oooh, ja muidugi “Abielu esimesest silmapilgust” ja “Prooviabielu” ja loomulikult mu eelmise aasta lemmar “Rannamaja”.

Ja kui ma sain teada, et uus hooaeg tuli (kõigepealt netti ja nüüd iga nädal telekasse ka) siis ma lihtsalt tellisin endale Go3 paketi ja kukkusin vaatama (LINK). Ma vaatasin kõik kaheksa episoodi jutti ära ja armastasin sellest iga sekundit nii palju, et ma literally töötlesin selle parimad palad kokku üheks vlogiks. Jah, ma tean, ma olen vlogi maniakk viimasel ajal, haha. Ärge muretsege, küll ma sellestki ära tüdinen ja lõpuks rohkem kirjavormi tagasi tulen. Kuigi … ma blogin ikka sama palju kui alati, seega muretsemiseks ja virisemiseks pole põhjust. Ma isegi tulin vastu kõigile, kes kurtsid, et mu vlogid on liiga pikad ja seetõttu tegin selle video ainult kuus mintsa pika. Vaadake, te ei kahetse ?

Mis teie lemmik realityd olnud on? Ärge tulge mulle ütlema, et “ishaand, mul pole juba 7 aastat seda aju nüristavat telekat olnudki!” ma tahan rääkida endasuguste labaste ja harimatute tontidega, kes armastavad  trash tv’d ? Äkki ma leian teie soovituste seast mõne uue lemmari (Eile soovitas Gellu netflixist mingit uut sarja “Too hot to handle” kus inimesed pannakse ka majja kokku, aga nad ei tohi midagi seksuaalset teha ja iga kord kui teevad, siiis võetakse auhinnaraha vähemaks. Et jah, nii kultuurne ja haritud ma olengi, haha, seega ootan soovitusi!

Aga jah, kes minu soovitust tahab, siis RANNAMAJA RAJU REEDE OBV, mille kokkuvõtet näete siit:

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar