JUMALAITA

lähen sotid selgeks saatesse…

1. mai 2020

Et nagu annan oma elu sinna, sest miks krt ta nii väsitav on. Mul on tunne, et mu aju KOHE plahvatab sellest vannitoa sisustuse välja mõtlemisest. Mis plaadid, mis segisti, mis kraanikauss. Mis värvid üldse?! Kas vann ka? Kui jah, siis kui suur vann? Kas põrand ja seinad sama plaadiga? AAAH, ma lihtsalt ei tea mitte midagi.

Ja ausalt, ei tee seda elu lihtsamaks see, et ma sain kõne, et tere, kas te tahaksite Sotid Selgeks saatesse tulla, et üks teie endine sõbranna tahaks teiega teleekraanil ära leppida. Mu peas oli nagu:

via GIPHY

Palun pakkuge, kes see “vana sõbranna” oli…Mul lihtsalt pole sõnu, aga konkreetselt obv oli see trussikumiisu, kes mingil põhjusel soovib minuga freaking SOTID SELGEKS saates “ära leppida”. Esiteks ma pole teda elu sees näinud, et noh, sõbranna öelda Kardo mingi 7a taguse ekspruta kohta on veidi palju. Teiseks mul on tast nii suva ja ma ei mõtle temast IIAL, nagu ta ei tule mulle pähegi mitte kunagi, va kui ta midagi jälle nii debiilset teeb, et keegi mulle lingi saadab vms. Ühesõnaga ei saaks mul rohkem kama olla temaga “leppimisest”, sest mina pole temaga kunagi tülis olnudki, tema on see, kes minust räpiloo kirjutas, kus mu lodevast rinnast rääkis ja kes miskipärast minust kümneid youtube videosid treinud on. Miks? Seda ma ei tea. Kui ta tahab selle saikari tegevuse lõpetada, siis palun väga, sa saad lihtsalt neid mitte enam teha ja me ei pea kuskil telekraanil selle jaoks pisarais teineteisele kaela langema.

Ma saan aru, et eks ta ilmselt tähelepanu soovib, aga no see on nüüd küll kõige debiilsem asi, mida ma iial kuulnud olen ???

Avapildil olen mina päeval, kus ma ei pea iial sellest naisest enam midagi kuulma. Kui leppimine tähendab seda, et ma pean sulle andestama, et sa full saikar oled olnud viimased seitse aastat, siis palun väga. Loe ennast andestatuks ja liigu edasi oma eluga. Küllap sul veel ekse, saad kedagi neist painata.

Pealkiri on klickbait, obv ma ei lähe kuskile ?

Loe ka neid postitusi!

48 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kati 4. mai 2020 at 10:37

    Ma ise olen vaadanud seda dussikabiini, kus see alus on kõrgem (50cm umbes), et saab ikkagi ise jalad sooja panna või saad lapsed sinna panna ligunema. Samas ma ise olen nii vanni inimene, et ei suudaks loobuda. Ma pole muidugi aru saanud emailiga vanni ja kivivanni vahest peale selle, et 5 kordne hinnavahe on.

  • Avatar
    Vasta Kats 4. mai 2020 at 08:58

    Hei! Omast kogemusest, vanni dušši alla ronida igapäevaselt, on kohutavalt tüütu! Ehk siis ma soovitaks kas mõlemaid, või suuremat duššinurka. (Meil kodus hetkel 2 pesuruumi, “laste vannitoas” on suur vann ka, mida kasutatakse üliharva, lapsed 4-16a). Alumise korruse duššinurk on umbes 1,5 m lai, 2 lükandklaasiga, väiksem tšikk istub oma Ikea vanniga seal vahel mitu korda päevas).

    Ps. “Miisule” meeldib pildis olla, kui sa täielikult ignoreeriks, see paneks tal s—a keema…

  • Avatar
    Vasta TERVITUSED KAMBODZAST , 3. mai 2020 at 08:49

    Tead Malluksas. Sa OLED NII OKESLE AJAV ENNAST TÄIS MÕTETU LOLL EIT et ma ei suuda!! Mida sa üldse oma elusnoled teinud, peale selle et toodadmmingit mõtetyt maakatele meeldivat paska ja kujutad ette et sä MINGI KUULUS OLED?Lubagem naerda! Peale selle perseaugu EESTI ei tea sind mitte keegi, Kuna SA POLE MITTE KEEGI. Nö trussikumiiasul on rohkem reaalseid fänne kui sul. Ma poleks sinust kuulnudki, kui Helery neid naljakaid videosi poleks teinud. Tead.. kui sä kunagi (VAEVALT OMA IGAVA ELUGA) RAHVUSVAHELISELT nine tegema hakkad, siis vb OLED keegi. Sinnamaani. Sisusta oma reklaamirahadega oma nõmedat korterit ja lõpeta kirutamine. Tegele oma nõmeda perega parem. Debiilik urood OLED. Loodad et Saad koroona endale. Äkki õpetab sind elust paremini aru saama. Materialistist lirva.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. mai 2020 at 12:12

      Wow, ma soovitan sul maha rahuneda, enne kui sa südari saad. Ma ei ole kunagi endale isegi mitte ette kujutanud, et ma kuulus oleks ja kui Helery seda on – palju õnne. Ma küll korteris ei ela, aga sisustan seda tõesti, aitäh heade soovide eest.

      Sinu,
      Materialistist lirva ???

      • Avatar
        Vasta Kat 3. mai 2020 at 15:26

        Jumal tänatud, et trussikumiisu materialistlik lirva ei ole ja oma tissi tussi tasuta, heategevuslikus korras oma vaeste n****nälgas fännidega jagab. Tõesti see on au ja kuulsus ja muidugi need imelised fännid, kes siis seda endale ei ihkaks!?

    • Avatar
      Vasta Annika 4. mai 2020 at 11:38

      No tundub, et ikka on rahvusvaheline? Tervitused tulevad ju suisa Kambozast. ????

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. mai 2020 at 21:09

    Uurisin natu selle kõnealuse tibi videosid ja järeldan, et ta teeb seda tsirkust täiesti teadlikult, sest teab et kirjutad sellest oma blogis ja see annab talle tuntust juurde (any publicity is good publicity). See nupust nikastanud/ kõrgelt kukkunud vibe ongi tema kaubamärk, mille kaudu teistest eristub, kes temaga samal alal leiba teenivad. Iseenesest väga piinlik, et keegi nii madalale on valmis langema, et võõra perekonna rahu vägisi häirima tuleb, et tähelepanu saada – ning pärast veel tagasi ajab. Politseisse avaldust ei saa kirjutada?

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. mai 2020 at 21:45

      Mille eest? Et inimene.. elab v :D?

  • Avatar
    Vasta Helga 2. mai 2020 at 17:12

    BAAHAHAHAHAHAHHAAH – Polnud selle inimesega kursis huvi pärast siis vaatasin kes ta on…. MAX LEVEL MARK INIMENE ! HAHAHAH naerma ajab kui hale lihtsalt ? tunnen kaasa Mallu et sellise psühhariga tegelema pead.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. mai 2020 at 17:25

      õnneks palju ei pea 😀

  • Avatar
    Vasta Marianne 2. mai 2020 at 14:00

    Thank god. Ma juba mõtlesin, et sa ära kamminud peast, et selle napakaga kuskil saates ennast näitad. Huuhh

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. mai 2020 at 15:29

      konkreetselt pigem paneks paela kaela 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 2. mai 2020 at 13:27

    Muidugi pane vann ka, kas või väike – see on nii lõõgastav, saad koduspaad teha ja nautida 🙂

  • Avatar
    Vasta Aet 2. mai 2020 at 12:39

    Ma saan aru, kui oleks saade ” sotid sirgeks” , et siis on mõtet sulle helistada. Ja üldse mitte ininaga ☺️lihtsalt tahtsin ka su kuulsuses särada oma sõnaseadmisoskusega, aga keegi ei kuule mind muidu.

  • Avatar
    Vasta Helery 2. mai 2020 at 09:52

    Kuna sa mu kommentaare lugema pead ikka 😀 mis siis, et avalikuks ei pane – ma lõpuks lugesin selle läbi ka siin. Kullakene, sa saad asjadest ikka NII valesti aru alati. Või serveerid teistele nagu sulle sobib. Kardo vana sõbranna olen. TEMAGA tahtsin ära leppida. Sina lihtsalt see, kes tüli tekitanud on ja asjas vajalik lüli kahjuks.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. mai 2020 at 11:01

      No mulle helistati saatest ja öeldi, et minu vana sõbranna soovib minuga ära leppida. Kardo nime seal ei mainitud, seega raske oleks sellest teisiti aru saada. Mul ei ole mingit probleemi su kommentaari üles lasta, lihtsalt ma ei saa aru, mis su peas toimub, et sa ei saa edasi elada. Mis suured sõbrad te olite sinu meelest? Kas sa oled unustanud, kuidas sa väitisid näiteks, et Kardo jättis su maha, sest sa olid liiga paks (kuigi sa tead väga hästi, et Kardo pole elusees selline inimene), kuidas ta on minusugusega raha ja kuulsuse pärast (haha) ja kuidas sa oled temaga meie suhte ajal maganud. Saad aru, mul on piinlik seda siia kirjagi panna, see on nagu mingi teine Eesti möllamas.

      Kui Kardo oli nii sitt inimene, nagu sa alguses väitsid, siis mis sõbrad sa olla tahaks? MINA siia ei puutu – kui sa arvad, et on reaalsus, kus te olete sõbrad ja käite kohvitamas ja punute teineteisele patse ja räägite oma südamesaladusi, siis palun aruta seda temaga. MINUSSE see ei puutu ja võid minu heaga vahele jätta sealt. Ma kogu aeg unustan su eksistensti ja siiis sa ujud jälle mingisuguse debiilsusega lagedale. Anna armu, ausalt 😀

  • Avatar
    Vasta Helery 2. mai 2020 at 09:24

    Hashtag vähe valesti pole või? Juba ammu olen trussikuteta miisu 😉 Võiks juba üle saada. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. mai 2020 at 11:03

      minu poolest ole mis sa oled.

  • Avatar
    Vasta Pille 1. mai 2020 at 22:36

    Vann või dušš, eks see oleneb, kui suur on vannituba ja kui palju ruumi sa soovid, et sinna jääks. Ma lõin oma väikses vannitoast vanni välja ja on nüüd duširuum. Mõnus avarus. Vannist puudust ei tunne, sest mul pole nii suurt boilerit, et oleks 1/4 vannistki täis saanud…….. Mõnus oleks seal küll vedeleda ja liguneda, kuid vann on mu jaoks siiski paras veeraiskaja. Duši all käia pole ka mingi ebameeldivus. Eks lapsed muidugi tahaks rohkem vanni, aga kuni nad oma lastevanni mahuvad, siis saavadki selles solberdada:D
    Aga edu. Ei ole niisama lihtne see sisustamisetöö kah. Vannituba ikkagi üks suurem tegemine tükimaks ajaks, tahaks ju siis ka tulemust, mis pikaks ajaks meeldib ja sobib. Vahest on lihtsam kuskilt vannitoa ideid otsida ja mingile ühele stiilile kindlaks jääda, st otsida sarnaseid plaate, värve jms..

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. mai 2020 at 11:03

      Jaaa, ma muudkui otsin ja vahin, aga raske kõike nagu enda olemasolevasse ruumi ette kujutada.

  • Avatar
    Vasta eku 1. mai 2020 at 21:55

    Ma olen aastaid su blogi lugenud, kunagi oli palju juttu mingist trussikumiisust aga ma ei saanud kunagi aru kes see täpsemalt on ja mida ta tahab või.. kes ta on? Kuidas ma olen sellest ilma jäänud??.. Google ka eriti tulemusi ei anna 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. mai 2020 at 21:55

      Kardo ekspruta 7a tagasi, selles postis ka kirjas ju, mida kommid 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 1. mai 2020 at 21:53

    Oeh. Sain naerda ja siis käisin reportisin ajaviiteks mõned ta videod youtube’is ära ?? Jõudu ja vastupidamist ja kerget remonti!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. mai 2020 at 11:03

      😀

  • Avatar
    Vasta Liis 1. mai 2020 at 20:48

    Issand, mida veel… Miks ta juba kuskil kinnises asutuses pole? Oeh…

    • Avatar
      Vasta Vaike 1. mai 2020 at 23:52

      Kinnises on need, kes ohustavad ennast või teisi. Rahulik hull olla on inimõigus. 🙂

      • Mallu
        Vasta Mallu 2. mai 2020 at 11:02

        jep 😀

  • Avatar
    Vasta MP 1. mai 2020 at 20:43

    Aga miks mitte vann+dušš mõlemad? Tahad vannis mõnuleda, siis teedki seda ning kui tahad kiiremat pesu, siis ronid vanni püsti ja pesed nagu dušši all ju. Kui lased duššisegisti panna siis ju asi korras. See 1 lisa segisti dušši jaoks osta pole ju teps mitte nii kallis või…? 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. mai 2020 at 21:01

      Jumala eest, obv vanniga on dušš ka 😀

      • Avatar
        Vasta MP 1. mai 2020 at 21:47

        Kuskil sa kirjutasid, et ei suuda otsustada või miskit, et juba vaatad neid duššikabiine, jagasid kuskil ka pilti, millist duššikabiini tahaksid, kuid samas ihkad ka vanni. Kuna vanniga on dušš ka, miks siis üldse neid kabiinidest vahtida? Vanniga on ka dušš, siis peaks ju selge olema ja lihtne otsustada, et valid vanni kasuks, kus saad ikka mõnuleda ka, kui tuju tuleb ja kui lapsed pole ette jõudnud. 😀 Said sina minust valesti aru, või ei jaga mina asja. Vahet pole. 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 2. mai 2020 at 11:04

          Nagu kui vann on, siis on seinal dušš nagunii ju. Lihtsalt vann võtab palju ruumi.

          • Avatar
            Vaike 2. mai 2020 at 14:37

            Nurgavannile oled mõelnud? Minu arust see ei võta oluliselt rohkem ruumi kui kabiin.

  • Avatar
    Vasta ELlur 1. mai 2020 at 19:52

    Vaatasin just tema viimast videot kus ta räägib, miks ta onlyfansi teeb ja sain teada, et tal multiskleroos? :O Kas sa teadsid?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. mai 2020 at 21:01

      teadsin

  • Avatar
    Vasta Katrin 1. mai 2020 at 19:48

    Mine ikka saatesse…
    Tahaks nalja.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. mai 2020 at 21:01

      never 😀

  • Avatar
    Vasta Merks 1. mai 2020 at 19:24

    Isssand, kui imelik inimene see trussikumiisu on ? muidugi ära mine sinna saatesse ning kindlasti teeb ta sellest mingi jura jälle, et sa ei lähe jne, aga vannitoa teemal, kindlasti vann!! Lastel ka ilmselt mõnusam kui vann on. Mul eelmises üürikas oli vann ja nii mõnus oli, aga ostsime vahepeal
    oma korteri kus aind dush ja nii igatsen mõnusat kuuma vanni 🙁

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. mai 2020 at 19:29

      Ma vist mõtlen ka, et jah, lapsed ju niiii armastavad vanni 🙁

  • Avatar
    Vasta Mina 1. mai 2020 at 19:21

    Mul on tunne, et talle tuleb pigem kaasa tunda. Ilmselgelt tal kruvid logisevad.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. mai 2020 at 19:29

      Ma ausalt ammu tunnen.

  • Avatar
    Vasta kätlin 1. mai 2020 at 19:20

    Apppppikene!!!!!! Ma täitsa naersin selle postituse peale 😀 😀 Vaatasin kord minagi selle trusparimiisu videosid, kus teemaks oled kas sina või Kardo ja nooo ausalt – midagi haigemat ma pole elus näinud. Kindlasti on! Aga minust on nad kuidagi mööda läinud, muidugi juhul, kui sa ei jaga 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. mai 2020 at 19:29

      Mul pole sõnu 😀

  • Avatar
    Vasta K 1. mai 2020 at 19:16

    Miks sa ei vöta sisekukundajat ? Saad sellise vannitoa nagu soovid.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. mai 2020 at 19:28

      mul pole nii palju raha, napilt jagub vannitoa jaoks 🙁

      • Avatar
        Vasta TYY 1. mai 2020 at 21:42

        Raske on pakkuda, kui ei tea toa mõõte, su eelistust stiili suhtes, mis kohe kindlalt peaks sinna saama panna , on seal aken kus on uks. Mina teeks pildi kollaazi või midagi neist asjust mis meeldib silma on hakanud. Samas on jäänud mulje et sa sel teemal väga ei süüvi. Sorry kui eksin. Ma juba pakuks ideid kui sa veidikenegi mingeid andmeid või mõõtegi annaks.

        • Mallu
          Vasta Mallu 1. mai 2020 at 21:54

          Ma homme teen postituse, kui jõuan. Selles asi ongi, et see MEGAA väike 😀

          • Avatar
            Kaidi 2. mai 2020 at 14:25

            3D joonis. Kui enda kodu sisustasime, siis mees tegi kõigi tubade kohta mulle joonised koos vastavate värvide/materjalide ja mööbliga. Päris saan muidu aru kuidas asi välja hakkab nägema 😀

          • Mallu
            Mallu 2. mai 2020 at 15:30

            ma ei saa isegi siis 😀