TESTIN JA ARVUSTAN

ma ei ole ehteinimene… või olen?*

11. mai 2020

Vanasti ei kandnud ma üldse ehteid ja ma vist isegi blogisin sellest, et ma varem ei saanud aru, et kui keegi ütles, et mingi ehe on tema jaoks oluline, et oleks MEGA kurb, kui see ära kaoks. Minu jaoks olid ehted lihtsalt kulinad ja kuigi ilusad, siis üldse mitte emotsionaalse väärtusega. Isegi kui mu abielusõrmus ära kadunud oleks, oleksin ma lihtsalt õlgu kehitanud, et ah, äkki tuleb kunagi välja. Kihlasõrmusega oli nii, aasta aega oli kadunud ja siis ise ilmus vannitoas lagedale #nostress.

Nüüd on mu mentaliteet muutunud, sest mu ehted on teistsugused kui paar aastat tagasi. Ma ei räägi ainult rahalisest väärtusest, sest ega mu abielusõmus ka odav lõbu ei olnud, aga peab ju tunnistama, et kui mul enne oli ehtekarbis paar kassikullast kõrvarõngast ja muud sellist suvalist kraami, siis pole ime, et mul nendest suva oli. Aga nüüd mõtlen ma oma ehetest teistmoodi.

Ma mõtlen nendest kui reliikviatest.

Kes mu vlogisid vaatab, siis ma ühes rääkisin ka sellest, kuidas mu kõige armsamad ehted on mulle seda armsamad, kui ma mõtlen, et kunagi lähevad need mu tütardele ja nemad saavad neid kanda ja mõelda, et vot, see oli kunagi nn osake mu emast ja siin sees on tema energia ja seda ehet kandes nad justkui tunneksid mu lähedust ka aastaid peale seda, kui mind enam ei ole.

Üks nendest ehetest on kindlasti abielusõrmus. Mu väga-väga loodan, et mina ka Kardo näitame oma lastele terve nende elu ainult seda, kui väga me teineteist ja neid armastame ja meie abielusõrmused oleks neile kunagi nagu mingi päris ja püsiva armastuse sümbol. Ja see on võimas kraam. Seega nüüd, niimoodi mõeldes, oleksin ma VÄGA kurb, kui mu abielusõrmus ära kaoks ja ma kaotaksin sellega võimaluse kunagi oma lastele midagi säärast edasi pärandada. Muidugi jah, ega me võime lahku ka minna kunagi, siis pole sellel sõrmusel ka seda sümboolset tähendust, aga ma ikka tahaks loota, et see ei juhtu. Ei tundu tõenäoline igatahes ?.

Lisaks abielusõrmusele on mu “pärandan edasi” varamusse paar ehet veel kogunenud ja tõele au andes on nad kõik pärit Wild Womani lehelt. Ja ei, see ei ole nn makstud reklaam, sest ma olen osad neist täitsa ise ostnud, sest ma tõesti leian, et seal lehel on erilised, kaunid ja täpselt sellised ehted, mida kunagi oma lähedastele jätta. Ja nii kaua muidugi ise uhkusega kanda, ega ainult maha suremisele mõtlema ei pea.

Ma ei tea kuidas, aga enne jõule hakkas mulle Facebookis kogu aeg Wild Womani reklaam ette kargama. Eks oma osa mängis see, et teised blogijad kiitsid ja ma käisin paar korda seal lehel vaatamas ka, aga enne jõule leidsin ma sealt ideaalse ehte. Rohekassinakas väike kaelaehe, türkiisist. Ma ei tea miks, aga see meenutas mulle mu vanaema. Tal oli mingi türkiisist ehe, aga milline ja kus see on, seda ma ei tea. Aga türkiisiga meenub mu vanaema ja see jäi mulle südamesse ja ma vihjasin Kardole, et ma tahan seda jõuludeks saada. Noh, ütleme nii, et sünnaks ma juba enam ei vihjanud, vaid saatsin konkreetselt lingi, et vot, see, palun, aitäh. Ja nõnda ta minuni jõudiski.

Ma ei ole seda ketti kordagi kaelast võtnud ja teate, ei võta ka. Mul polnud enne kunagi ühegi ehtega seda tunnet olnud, et oh, vot. See on MINU oma, aga sellega oli. Ja ma armastan seda! Nii ilus, pisike, tagasihoidlik, aga kuidagi nii kaunis.

Linki panna ei saa, sest Wild Womanis on praktiliselt kõik müüdavad ehted tehtud käsitööna. Nad on ostetud kokku üle maailma – kõikjalt, kust on leitud ägedaid ja autentseid ehteid. Nad ostavad kohalikelt käsitöömeistritelt ja hõbedaseppadelt, ning tavaliselt võtavad üht ehet vaid 1-2-3 tükki, mistõttu suurem osa valikust on ainueksemplarid. Nõnda on ka minu kaelaehe ainulaadne.

Siis on mul veel kaks erilist sõrmust – üks selline “igapäevane”, ehk siis kannan seda kogu aeg. Teine selline erilisem statement ehe, kui nii öelda võiks. Selleks on larimariga sõrmus ja seda ma saan isegi linkida, sest neid oli kaks tükki, ma sain väiksema kiviga endale, suurem ootab veel oma õiget inimest. Ja kuigi ma tähtkujude värke ei usu, siis seal ehte all on kirjas, et sobib kaladele, hehe. Et äkki läks selle valikuga täppi.

Ja kõige viimane ost oli mul smaragdsõrmus. Haha, kui posh kõlab seda öelda. Nagu laaa diii daa, siin ma olen, Inglismaa kuninganna oma smaragdsõrmusega ? Aga ma pean ütlema, et kui sa seda sõrmust vaatad, siis ta on hästi minimalistlik, klassikaline, tagasihoidlik, aga kuidagi minulik. Ja sobib ideaalselt mu türkiisist kaelakeega. Ostmise ajal ma päriselt mõtlesin, et ma muidu pole üldse nagu täiskasvanud, suur naine, kellel on säästud ja aksiad ja muud asjad, aga vot paar erilist ja väärtuslikumat ehet võiks ju ometi olla. Ma siis ei teadnud veel, et kohe läheb vannitoa remondiks, muidu oleks selle ostu tulevikku jätnud, heh. Aga no siin ta on ja ega ma ei kahetse.

Seega, kui teie tahate ka endale või lähedasele mingit tähendusrikast ja erilist ehet, siis vaadake kindlasti kiiresti Wild Woman lehele, sest omanäolisemat valikut on raske leida. Wild Womani tiim näeb nende ehete kokkutoomisega päris kurja vaeva – reisivad ise ringi ja otsivad ägedamaid töökodasid, et alati ootamatut ja omanäolist valikut pakkuda. Lisaks disainivad nad ise ka ehteid, sest selliseid ägedusi, nagu nad oma vaimusilmas teinekord näevad, lihtsalt pole veel maailmas tehtudki! Kuid enne, kui nad enda disainidesse kivid paigutavad, või üleüldse midagi müüki võtavad, hindavad nad kivide ja materjalide kvaliteeti regulaarselt. Materjale testitakse Eesti Proovikojas, tembeldatakse ja nad annavad ka kõigele kaheaastase garantii.

Ja no kogu selle vaevanägemise tulemus on see, et Wild Woman ei tee kunagi suuri allahindlusi. Nende ehetel lihtsalt pole sellist katet. Vahel harva on nad teinud maksimum miinus-15… aga väga harva rohkem. See, et praegu on miinus-30, on Wild Womani ajaloos esmakordne juhtum, niiet ma soovitan ruttu kaeda, see ale kestab veel ainult nädala.

Seega kes on kunagi midagi nende valikust piilunud, siis nüüd on õige aeg reageerida. Eriti lai valik on hõbedaarmastajatel, sest suurem osa Wild Womani ehetest ongi hõbeehted. Nad on hõbeehetega tegelenud rohkem kui 10 aastat ning neil on kindlasti Eestis kõige originaalsem ja eristuvam, aga ka kõige laiem valik hõbeehetest – suurtest ja efektsetest täieliku minimalismini välja. Ma ise lihtsalt olen kullainimene ja ka mul on seal valikut maa ja ilm!

Uskuge mind, kas ostate endale, sõbrannale või lapsele lõpetamiseks, just Wild Womanist tulevad need PÄRIS ja südamega tehtud asjad. Me võime igaüks kullapoodi sisse astuda ja mingi iseloomutu keti või kõrvarõngad välja valida, mida on toodetud tuhat tükki, aga need ehted ei räägi oma lugu. Või sinu lugu.

Rääkige kaasa, palju teil ehteid on ja mida kannate? Andke ka märku, mis ehe Wild Womani kodukalt sulle juba ekraanilt ütles, et ta on SINU (või su lähedasele kingiks ideaalne). Sest nädala pärast saan ühte teist rõõmustada just selle erilise ehtega, mida vaadates saate alati minule mõelda ?

*Postitus sündis koostöös Wild Womaniga

Loe ka neid postitusi!

69 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kreete 15. mai 2020 at 21:53

    Ehted on mulle väiksest peale meeldinud, sest emal oli neid nii palju ja nii ägedaid. Väiksena õega alati jagelesime, et kumb suureks saades mingi ehte endale ikka saab. Selle peale teatas ema, et ta annab kõik esimesele tüdrukust lapselapsele. Ja noh nüüd ma kaotasin, sest õetütar sai just aastaseks 🙂
    Mulle on alati meeldinud pigem minimalistlikud, aga ka erilised ehted. Gümnaasiumis ütles üks mu klassiõde (kellel endal olid alati mega viimasepeal vinged ehted), et mul on nii ilusad naiselikud ehted. Olin sellest pahviks löödud, sest gümnas väga ei ise ei arva, et mingi tohutult naiselik oma ketsidega oled 🙂
    wildwoman lehelt leidsin just ühe minimalistliku kuid erilise ja naiseliku sõrmuse: https://wildwoman.ee/turmaliiniga-kuldsormus-gr139

  • Avatar
    Vasta Valijana 13. mai 2020 at 07:19

    https://wildwoman.ee/hobedast-jame-kett-50cm-ch27118
    Oma elu esimese ehte, peenikese kullast kee, sain enda 25.sünnipäeval. Aastatega kogus nii mõnigi ilus ja armas kullast ehe. Ka abielusõrmused olid meil mõlemal mehega kullast, millel siis punane rubiin ja kaks pisikest briljanti. Ei olnud ma kunagi suur ehete kandja, abielusõrmus ja kõrvarõngad igapäevaselt. Pärast mehe surma leidsin juhuslikult endale poest lihtsa hõbedase sõrmuse tumelilla ametüstiga. Sellega asendasin siis abielusõrmuse, sest ilma oli imelik olla.
    Kord kutsus sõbranna mind kaasa vanalinna kohvikus oma ehteid eksponeeriva WildWomani ehete müügile…..
    See oli elamus omaette ?. Sealt leidsin oma esimese, täiesti teistsuguse ja unikaalse hõbedast ehte, mida kellelgi teisel ei olnud. Juurde ostsin hõbedase keti ja sest ajast olen hõbedaga lahutamatu.
    Olen nende tegutsemise algusest endale ikka korraliku kogu kokku krabanud, kõik need valitud ja ostetud ehted on mind sügavalt kõnetanud. On ka juhtunud, et mõnel külastusel pole seda päris õiget tunnet tulnud ja ehe on ostmata jäänud.
    Vahepeal müüsin ja kinkisin enamuse oma kuldehetest ära…
    Kuna Wild Womanil on minuga samal päeval sünnipäev, siis vähemalt sünnipäevadeks luban endale midagi ilusat nende uhkest ehtevalikust!
    Kividest jumaldan ametüsti ♥️. Enamus ehteid ongi just selle kiviga.
    Viimased WW ehted on oonüksiga kõrvarõngad, mis jõuluvana mulle tõi.
    Kuid juba ammu ihkan endale üht korralikku ja uhket ketti, et saaksin oma imelisi ripatseid kanda 🙂
    Imelist kevadet kõigile!

  • Avatar
    Vasta Helen 13. mai 2020 at 06:43

    Kannan väga üksikuid ehteid ja mulle meeldivad millegipärast ainult kullast ehted. Kui ma ehteid vaatan, siis enamasti otsin sellist, mis oleks väga isikupärane ja ehte soetamisel peab tekkima see nö. õige tunne, et see on minu ehe. Wildwomani valukus on just sellised ehted! Lihvimata kristallidega sõrmus tundub väga lahe, seda sooviks küll endale 😉 https://wildwoman.ee/erinevate-kividega-kuldsormus-gr128

  • Avatar
    Vasta Mai 13. mai 2020 at 02:11

    Olin nooremana ka paras harakas. Emaga ikka naersime, et kui vaesus majja peaks tulema, siis mina oma ehteid pantides küll raha juurde ei saa. Aastatega on minust vist minimalist saanud. Kannan enamasti ainult abielu- ja kihlasõrmust. Vahel ikka kõrvarõngaid ka. Mul on mõned paarid Eesti autorite kõrvarõngaid ja muidugi natuke odavamat kraami ka. WildWomanist leidsin need, ägedalt eristuvad: https://wildwoman.ee/tsitriini-ja-granaadiga-kullast-korvarongad-ge165

  • Avatar
    Vasta Kaie 13. mai 2020 at 00:09

    Minul ei ole väga palju ehteid. Igasugust niisama kola/kassikulda kokku ei osta. Kannan kindlaid asju igapäevaselt ning neil kõigil on minu jaoks oluline tähendus.
    Wild Womani lehelt jäid silma imelised iludused: https://wildwoman.ee/rubiiniga-kuldkorvarongad-toonitud-ge270

  • Avatar
    Vasta Johanna 12. mai 2020 at 22:27

    Ei ole kindel, aga arvan, et see:
    https://wildwoman.ee/druusiga-kullast-ripats-gp156
    Nii raske valik 🙁 Nii ilusad ehted..

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 12. mai 2020 at 22:00

    Ma kingiks võidu kindlasti emale – nii säravale ja ilusale inimesele, kes oskab ka ehteid väärtustada, sobivad sellised omapärased ja sisuga ehted nagu valatult. Esialgu jäid silma need kõrvarõngad: https://wildwoman.ee/toor-kuukiviga-hobekorvarongad-e31163kk

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 12. mai 2020 at 16:13

    Mina sooviks hoopis kallile EMALE ja tean, et ta jumaldab pärleid. Need on piisavalt tagasihoidlikud, et tihedamini kanda, samas mitte üldse tavalised kõrvakad nagu tal praegu. Ta on tavalisi kuldrõngaid kandnud nii kaua kui mäletan :O Oleks aeg, et ta saaks tõeliselt ilusad ehted ka. Tal on küll mõni kuldsõrmus, üks mingi tavalise kiviga, aga ei midagi sellist et VAUUU! Ja ta on seda väärt!
    Nii et oleksime mõlemad üliõnnelikud ja räägime sinust veel kaua heldimusega, kui võidame 😀

    Teemanti ja pärliga kuldkõrvarõngad <3
    https://wildwoman.ee/teemanti-ja-parliga-kuldkorvarongad-ge245

    Endast lihtsalt niipalju, et oleme emaga väga erinevad selles mõttes, et hõbe on minu kuld ja samas ega mul mingeid erilisi väärtehteid polegi. Väga suured ei meeldi, no sellised et terve sõrm on kaetud 😀 aga sellise mõistliku suurusega ehted, kunstipärased, on minu teema. Kiviga või omapäraste nikerdustega.

    Aga nagu öeldud- soovin ema rõõmustada!! See rõõmustaks ka mind!!

    Eva

  • Avatar
    Vasta Hannelore 12. mai 2020 at 16:07

    Mul on vähe ehteid. Kui olen ostnud, siis üldiselt käsitööd ja midagi erilist, mis kõnetab. Üldiselt väga ei raatsi.
    Smaragd on küll selline kivi, mis mind on kogu aeg kõnetanud. kaalusin selle abielusõrmuse puhul kasutamist, aga erineva kirjanduse andmetel poleks see väga hea mõte olnud, kuna pole igapäevaoludele nii vastupidav. Seega jäi ära. Aga kunagi tahaks küll mingit ehet saada, sõrmust või siis WildWomani hetkevalikust puhul see käekett: https://wildwoman.ee/smaragdidega-kullast-kaekett-gb118

  • Avatar
    Vasta Merle 12. mai 2020 at 14:48

    Ma olen ehteinimene aga vahetan neid väga harva, üldiselt on mul kõrvades 4 kõrvarõngast, sõrmes ainult üks sõrmus- need on ehted mis on mul kogu aeg minuga koos. Olen rohkem käevõrude vahetaja ja sellelt lehelt leidsin ka ainukese ehte mis mulle tõesti meeldis- käeketi ❤https://wildwoman.ee/smaragdidega-kullast-kaekett-gb118

  • Avatar
    Vasta Siret 12. mai 2020 at 11:30

    Minul on ka oluline, et ehe mind kònetaks. Kannan váheseid lemmikuid ja ilma nendeta on kohe alasti tunne. https://wildwoman.ee/sinise-topaasiga-hobekaekett-b31181bt – see jäi kohe silma. Mulle meeldib ilusaid káekette kanda váikse Balilt ostetud lainesòrmuse kòrval (vága originaalne sòrmus kúll pole, aga ma ostsin selle hetkel, kui otsustasin úhe suhte lòpetada ja l´òpuks ometi endaga austavasse suhtesse astuda). Samuti ei osta enam plastikehted. Kui ostangi, siis vaid mòneks úrituseks, kuhu nad sobivad. Ei teki ikka seda òiget tunnet nendega.

    Vága originaalsed ehted sel lehel, ei olnudki sellest kuulnud. Tánks promomast!

  • Avatar
    Vasta Berit 12. mai 2020 at 11:16

    Tere!

    Ehteid on aastatega kogunenud omajagu ja kui varasemalt kandsin hõbeehteid, siis nüüd rohkem kulda või kullavärvi – kahjuks viimased lähevad kiiresti värvist ära.
    Meeldiks selline sõrmus:
    https://wildwoman.ee/kuukiviga-hobesormus-r3052kk#

  • Avatar
    Vasta E 12. mai 2020 at 10:30

    Ehteid on mul omajagu ja olen aastatega neid kogunud, saanud, ostnud ja siis ka välja sorteerinud ja ära kinkinud. Ehted on minu jaoks olnud alati sümboolse tähendusega, meeldib kanda ehteid, mis mingit perioodi või emotsiooni meenutavad. Kõrvarõngad ja sõrmused on ilmselt mu lemmik”tüüp” ja kuigi meeldivad klassikalised, siis peab neil väike iseloom ikka sees olema. Mul on ka oma esiemade ehteid, mida au ja uhkusega oma ehtelaekas hoian.
    Granaadiga kuldkõrvarõnad jäid koheselt silma – https://wildwoman.ee/granaadiga-kuldkorvarongad-ge265

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 12. mai 2020 at 10:25

    Olen alati armastanud ehteid. Nooremana polnud vahet ehete materjalil jne. Mida rohkem seda uhkem! Nüüd 10 aastat hiljem on mul ehteid minimaalselt. Kõik ehted mis mul praegu on, on mulle armsad. Olen need ise lubanud endale. Armastan kõrvarõngaid. Sõrmuseid ja kaelakeesid ma kanda ei tohi (hügieeni ja ohutuse reegel tööl, vabalajal ei viitsi kanda). Valisin Wild Womanist minimalistlikud pärlitega kõrvarõngad, mis iseloomustavad mind klassikalise (skorpion!) naisena kõige paremini. https://wildwoman.ee/parli-ja-teemantiga-kuldkorvarongad-ge222

  • Avatar
    Vasta Heidi 12. mai 2020 at 10:21

    Mul on aastate jooksul nii palju pudi-padi ehteid kogunenud, mida põhimõtteliselt kunagi tegelt ei kanna. Igapäevaselt kannan oma sünniaastaga kaelakeed ja vanaema kingitud sõrmust, vot praegu on küll tunne, et neid ei võta kunagi ära. Silma jäi kohe see käevõru-https://wildwoman.ee/kuukiviga-kullast-kaekett-gb115kk.

  • Avatar
    Vasta JuliaR 12. mai 2020 at 09:57

    Alati kannan abielu- ja kihlasõrmust. Kõrvarõngaid vahetan vastavalt tujule. Mulle meeldib kanda pigem vähem kui rohkem ehteid, siis saavad need esile tulla.
    WildWonam lehel jäi silma: https://wildwoman.ee/tsitriiniga-kuldripats-gp196

  • Avatar
    Vasta Kaidy 12. mai 2020 at 09:17

    Kannan praegusel ajal kulda,kunagi hõbe.
    Minu ehetelaekas leiab ka qudo ehteid 🙂

    https://wildwoman.ee/teemanti-ja-suitsukvartsiga-kuldsormus-gr190

  • Avatar
    Vasta Marge 12. mai 2020 at 08:02

    Kannan alati üht Soome disainerkaelaehet. Kolme aasta jooksul vaid saunas käies ära võtnud. Wild womani ehted on kõik nii omanäolised, aga meeldis see: https://wildwoman.ee/rohelise-ametustiga-hobekaekett-b32033gam

  • Avatar
    Vasta Pille 12. mai 2020 at 01:59

    SEE on saatuse sõrm! Just eelmine nädal oli mu süda täiesti murtud. Ma ei oska seda emotsiooni muud moodi kirjeldada. Ms kunagi kandsin igast huvitavaid kõrvarõngaid, aga kuna ma olen laisk ja pole leidnud selliseid, millega mugav magada, siis ma avastasin, et ei kanna mitte ühte ehet igapäevaselt. Pittu panen ühelt tänavamüüjalt ostetud kahvli sõrme, mis on küll hõbedast ja piisavalt funky.

    Peale selle on mul tegelikult kaks kaelaketti millel on päriselt väärtus. Just sellised reliikviad nagu sa ütlesid. Need pole väga mugavad ning üks on kullast (mida ma never ei kanna), aga just selle kullast keti ja risti (väikeste teemantitega) kinkis mulle ristiisa lõpetamise puhul. Teise keti ja valgest kullast suure sinise kiviga ripatsi kinkis endine boyfriend, aga me läksime mingi 10 a tagasi üksmeelselt lahku ning ma tean, et see ripats polnud odav nali.

    Nädal tagasi avastasin, et mu ehetekarp/kohver (mille mu õde mulle kinkis) oli vist kolimise käigus kadunud. Selle sees oli ainult kaks ehet, paku kolm korda missugused. Pöörasin korteri pea peale, piitsutasin mehe ka otsima, helistasin hotelli, kus ma kohvrit viimasena nägin ka tuleb välja, et nad ei tohi külalistega kontakteeruda, kui nood midagi tuppa jätavad. Kõik asjad hävitatakse 6 kuud pärast check out….. Mu süda kukkus saapasäärde. Ainsad kaks ehet, mis mulle midagi tähendasid ning mida pole piinlik pidulikumal sündmusel kanda (halloo, ma käin kahvel sõrmes ringi!!). Ma helistasin vanaemale viimases lootuses, et äkki ma ikka jätsin need meeltesegaduses sinna ning tõesti, mõlemad ketid olid seal. Õppetund missugune pärast pikka nädalat nuttu.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. mai 2020 at 12:11

      Huh, mul nii hea meel, et tagasi said! Aga mis krdi loogika on, et ei tohi helistada kliendile?? 😀

      • Avatar
        Vasta Pille 19. mai 2020 at 14:37

        I know, right?! Eriti fancy koht oli ka, mille mehe töökoht kinni maksis. Ja ma just mõtlesingi, et nende klienditeenindus oli nii super pluss neil olid KÕIK meie kontaktid, kaasa arvatud mehe kontori nr, et kui sinna jätsin, siis ikka oleks ju helistanud. AGA tuleb välja, et mingi GDPR värk. Seega, äkki keegi teine õpib minu vigadest.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 12. mai 2020 at 01:51

    Mul on 1 kullast kaelakett, 1 kuldsõrmus, 1 abielusõrmus, 1 kuldkäekett.
    Olen alati väga hoidnud ja hindanud enda ehteid. Kuid 1 asi millest aastaid puudust olen tundnud, on kõrvarõngad, mida olude sunnil siiani soetada pole saanud.

    Seega mind kõnetasid väga yhed kõrvarõngad 🙂

    https://wildwoman.ee/roosa-kvartsiga-kullast-korvarongad-ge197

    Mul sünnipäev ka kohe, et need oleks superkingiks.

    https://wildwoman.ee/roosa-kvartsiga-kullast-korvarongad-ge197

  • Avatar
    Vasta lillll 12. mai 2020 at 00:25

    Igapäevaselt kannan vaid üht ehet, selleks on paksem kuldkett, mille sisse on muuhulgas sulatatud mu vanaema ja vanaisa abielusõrmused. Vanaisa on meie seast ammu lahkunud, kuid seda ketti kandes on siiski eriline mõelda, et selle sees on midagi, mis talle kunagi kuulnud. Kett on mul aastaid ripatsita kaelas olnud, sellelt lehelt jäi aga esimesena silma üks konkreetne ripats (https://wildwoman.ee/kristalliga-kullast-ripats-gp163), mis tundub oma lihtsuses äärmiselt eriline. Huvitaval kombel sobis see ripats ka mu tähemärgiga – mis iganes see siis ka ei tähendaks 😀

  • Avatar
    Vasta Merike 12. mai 2020 at 00:20

    Mina kannan püsivalt ainult kullast/teemantiga kihlasõrmust, ning kullast abielusõrmust. Kusjuures mulle meeldivad erinevad ehted, kuid tihti ei saa ma osasi neist kanda, sest need sisaldavad midagi, mis mu naha sügelema panevad. Näiteks on mul ûhed kulla ja hõbedaga kõrvarõngad, mis peale 5-minutilist kandmist ajavad kõrvalestad nii sügelema, et lihtsam on neid üldse mitte kõrva toppida. Samas need väga meeldivad mulle välimuse poolest. Wild Woman ehteid imetlesin ka ise jõulude eel, sest ka mind kummitas nende reklaam. ? On tõesti erilised ja kaunid ehted! Praegu nende kataloogi sirvides jäid aga mu silma paitama rutiilkvartsiga kuldkõrvarõngad. Nii lihtsad, samas kuidagi köitsid mind. ?https://wildwoman.ee/rutiilkvartsiga-kuldkorvarongad-ge269

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 11. mai 2020 at 23:48

    https://wildwoman.ee/kullast-tapid-korvarongad-ge224
    Tunduvad kõige rohkem mulle sobivat.
    Igapäevaselt juba aastaringis ehteid ei kanna.
    Ei sõrmuseid ei kõrvarõngaid (mõned on aga need nö pidulikuks päevaks ??) mugavaid igapäeva kõrvarõngaid pole ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 11. mai 2020 at 23:48

    Ehteid mul palju ei ole. Kuidagi käsi ei tõuse iseendale ostma või siis ei raatsi. Pigem teeb rõõmu kingituseks saadud ehe, kuna sel on rohkem tähendust. Keegi on siis minule mõeldes selle ostnud. 🙂 Sõrmuseid mul ongi ainult 2 – kihlasõrmus ja abielusõrmus. Millalgi isegi tahtsin endale uue sõrmuse osta, aga mees ütles, et ainult tema ise rõngastab mind ja nii ta jäi. Ehk ta siis veel üllatab?! ? Siiani on need ka minu kõige tähenduslikumad ehted! Kividest tõmbab mind kõige enam sinine topaas, kuidagi nii puhas ja selge, samas tugev! Wildwomani ehtepoes hakkaski esimese asjana kohe silma see kaelaehe: https://wildwoman.ee/sinise-topaasiga-kullast-ripats-kee-gp184
    See on väike, armas, samas piisavalt tagasihoidlik – oleksin nii õnnelik, kui ta endale saaksin. 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 11. mai 2020 at 23:21

    Jäi silma see ripats: https://wildwoman.ee/herkimeri-teemantiga-hoberipats-wmp006hd
    Kasutasin ära ka soodustust ja tellisin Wild Woman käeketi juurde ripatsi ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 11. mai 2020 at 23:16

    Sooviksin oma 14 a tytrele voidu korral ehte kinkida.ise kannan ka hea meelega ehteid.vooidu korral loovutaksin imelise ehte tytrekesele. https://rubiiniga kuldkōrvarōngad toonitud

  • Avatar
    Vasta Kris 11. mai 2020 at 22:39

    https://wildwoman.ee/mustilise-kvartsiga-kuldsormus-gr135
    See sõrmus on niiiii ilus! Kui vaid loosiõnn naerataks ?

    Endal on ehetest 2 olulist kullast kaelaketti.. Ühe kinkis mulle elukaaslane kui tutvusime ja teise kinkis mulle minu õde, kuna aitasin teda palju lapsehoidmisega. Kahjuks see väike hing enam meie hulgas ei ole, seega see kaelakett on mulle väga oluline – tuletab teda alati meelde.
    Teisi ehteid ma oluliseks ei pea ja kannan neid vastavalt tujule.

  • Avatar
    Vasta Marin 11. mai 2020 at 21:38

    https://wildwoman.ee/roosa-kvartsiga-kullast-korvarongad-ge197
    See on 100% MINU!!
    Läksin mõned aastad tagasi hõbedalt kulla peale üle aga pole veel neid õigeid kõrvarõngaid leidnud. Nüüd leidsin aga ei raatsi osta ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 11. mai 2020 at 21:18

    Mulle ehted meeldivad, enim kannan viimased aastad kõrvarõngaid ja käeehteid, samas leidub sahtlis kaelakeesid ka.. Vanasti ostsin ka igasuguseid kulinaid kokku, aga nüüd on ehteid pigem vähem, aga valitud ja niisama pigem ei osta, aga nüüd tellisin proovi pärast Aliexpressist kõrvarõngad, mis on isegi okeid, aga pole kuskile praegu minna nendega ? Poolvääriskivdest ja kivikestegea ehted on alati meeldinud, surfasin kohe huviga Wildwomani lehel ja minule jäi silma see, mis ka kirjelduse ja Neitsi tähtkuju järgi mulle ideaalselt sobiks ? https://wildwoman.ee/erinevate-kividega-hobesormus-r31275mix
    Ja see vist meenutaks sind ka, sest see meenutab veits Qudo sõrmuseid, mis sulle meeldisid ?

  • Avatar
    Vasta Kethelin 11. mai 2020 at 20:48

    Mul on vähe ehteid, mida igapäevaselt kannan. Enamasti ongi kaelakee. Tahaks kanda sõrmuseid, aga mul veidrad sõrmed, huvitav, kas ma ainus selline? Mul see keskmine kont sõrmedel paksem kui see koht kuhu sõrmus läheb, seega kõik sõrmused jäävad logisema. Aga vaatasin ka kõik tooted üle ja kui seda lingilolevat nägin, siis rohkem isegi ei tahtnud edasi vaadata https://wildwoman.ee/hobedast-jame-kett-50cm-ch27118

  • Avatar
    Vasta M 11. mai 2020 at 19:58

    Oh vau! Juba surfasin hulluks ja palju linke valitud. Emale ka…
    Kannan vähe ehteid, aga enamasti endale erilisi, nt on mõned paarid kaunis kallid kõrvarõngaid, üks kell ja kihlasõrmus, mis mees kinkinud on ja mis mulle erilised on. Ja veel väga kallis ehe on 17. sünnipäevaks emalt saadud kaelakee.
    Praegu aga tegeleme abielu sõrmuste otsimisega ja ma hullumas, sest no ei leia seda õiget…

  • Avatar
    Vasta MarianneL 11. mai 2020 at 18:06

    Vanasti kandsin ka suhteliselt suvalisi tilu-lilu ehteid, siis hõbedat ja mõned aastad tagasi läksin kuidagi sujuvalt kullale üle. Kui esimene laps sündis, tegin endale kingituseks tsitriiniga ripatsi: see on kogu aeg kaelas ja väidetavalt peaks positiivsust kaasa tooma. Lisaks lasin teha üle kullast sõrmuse, see on väga armas mulle. Nüüd plaanime teist last ja vaikselt juba mõtlen, et mis ehte siis järgmisena peaks muretsema. Antud poest jäi silma ka tsitriiniga sõrmus: https://wildwoman.ee/tsitriiniga-kuldsormus-gr127. Kui triipude ilmumisel soodukas veel kestab, siis äkki ongi ehtemure lahendatud 😉

  • Avatar
    Vasta Elina 11. mai 2020 at 17:58

    Leidsin imeilusad sinised kõrvarõngad: https://wildwoman.ee/lasuriidiga-kullast-korvarongad-ge238

    Ja kui nüüd Fortuuna naeratab, tuleb kaelakett ise juurde osta! 🙂

  • Avatar
    Vasta H 11. mai 2020 at 16:09

    Kõige rohkem jäi silma see ripats https://wildwoman.ee/roosa-kvartsiga-hoberipats-p32075rq

    Loodan loosiõnnele 😉

  • Avatar
    Vasta Liisbeth 11. mai 2020 at 15:35

    Nii ilusad tooted, olen kindlasti see inimene, kellel on väga suure tähtsusega ehted mida kannan.
    Väga meeldib https://wildwoman.ee/larimariga-kaekett-b28085lm, nii väga sooviks. ?
    On tõesti sellised ehted, mis panevad mõtlema, et kunagi annaks oma lapsele edasi. ?

  • Avatar
    Vasta Liis 11. mai 2020 at 15:22

    Oi, mul on palju ehteid. Kunagi kandsin ikka hulgim neid. Kõike matchisin kõigega, tõsine harakas noh ?. Nüüd olen ikka kõvasti tagasi tõmmanud sellega. Igapäev on sõrmes abielusõrmus. Kõrvarõngad peavad ka olema. Väike kett ka kaelas. No ja käe peal võiks ka miskit olla. Palju on mul ka poolvääriakividest käeehteid. Neid kannan pigem suvel. Ja üldse on nii välja kujunenud, et talvel kannan kulda ja muul ajal kõike muud ?. Noeh, ehetest võikski rääkima jääda. Aga sealt lehelt jäi silm kohe see sõrmus. Kihvt värviline! Mul üks kaelakeeripats ka selline kirju, mille üks aasta emadepäevaks sain, sellega sobituks hästi kokku. Ja ehete kohta on Marilyn Kerro öelnud, et need tuleb ööseks kõik küljest ära võtta, sest päevane energia on sinna sisse talletunud ja häirib und vms! ?
    Vot see on kihvt :
    https://wildwoman.ee/erinevate-kividega-hobesormus-r3065mix

  • Avatar
    Vasta Penelope 11. mai 2020 at 15:12

    WildWomani poes on ohtlik käia, sest mõtled küll, et valin vaid ühe asja, kuid seal on ilusat nii palju, et raske on sellele “valin ühe” otsusele kindlaks jääda. Praeegugi jäi e-poes silma nii palju ilusat, aga kui süda kõvaks teha ja tõesti vaid üks kõige lemmikum välja tuua, siis selleks on see labradoriidiga sõrmus: https://wildwoman.ee/labradoriit-peridoot-hobesormus-r31364lb-pe#

  • Avatar
    Vasta Britta 11. mai 2020 at 14:45

    Nii ilusad ehted Wild Womani kodulehel, kuna hõbeda vastu olen allergiline, siis kannan vaid kuldehteid ? Leidsin ka kohe nende lehelt imelise kaelakee, mis läks ka mu tähtkujuga kokku ?❤️https://wildwoman.ee/tsitriiniga-kullast-ripats-kee-gp182

  • Avatar
    Vasta Kaie 11. mai 2020 at 14:11

    Ehteid on vähe aga need kõik on mulle olulised, erilised ja omanäolised. Valin alati hoolega ja neid mis mind nö kõnetavad.
    Silma jäi see ehe https://wildwoman.ee/ametustiga-kuldkorvarongad-ge234

    • Avatar
      Vasta Tiina Lilleorg 11. mai 2020 at 18:16

      Olen Wildwomani lehele mõned korrad ära eksinud ja mulle nende valik meeldib. Kahjuks või õnneks teen ma endale ja ka teistele ehteid ise. Ma olen hõbeda kandja, aga aastaid tagasi tekkis allergia 925 prooviga ehete vastu. Õnneks avastasin sellise imelise materjali nagu hõbesavi ja sellest valmistatud ehted vastavad hõbedaproovile 999, ega tekita allergiat! Varem olin ka ise kehv ehete kandja, aga enda tehtud asjadel on alati teine energia. Kui nüüd sõrmuseid sõrmes ei ole, siis tunnen end alasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili Vahar 11. mai 2020 at 13:53

    Minule meeldib valge kuld, kuid kodulehelt jäi silma selline ilus sõrmus:
    https://wildwoman.ee/teemanti-ja-safiiriga-kuldsormus-gr189sf

  • Avatar
    Vasta Maarja 11. mai 2020 at 13:26

    https://wildwoman.ee/larimariga-kaekett-b28085lm

    Seda kannaks rõõmuga. Sobib mu tähtkujuga ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 11. mai 2020 at 13:22

    Kannan alati ühte hõbedast käeketti ja vahel ja kaelakeed. Sõrmuseid ei kanna, sest ma pesen käsi nii tihti ja natuke tüütu on, ei tea kuidas teisi ei häiri 😀 Leidsin ühe ilusa minimalistliku kaelakee, mis oleks väga armas 🙂 https://wildwoman.ee/morganiidiga-hoberipats-p32147mg

    • Avatar
      Vasta Pille 12. mai 2020 at 02:04

      Jaa, sama siin. Olen nii palju sõrmuseid kuskile restorani kraanikausi äärele ära kaotanud. Kuidas teised sõrmust sõrmest võtmata käsi pesevad?

      • Mallu
        Vasta Mallu 12. mai 2020 at 12:10

        Ma ei tea, lihtsalt pesen? 😀

  • Avatar
    Vasta Maris 11. mai 2020 at 13:13

    Ehteid on pigem vähe, kuid kõik nad on mulle sentimentaalses mõttes väga väärtuslikud.
    Mul on üks kett, millele ma olen ammu ilma ilusat ripatsit tahtnud.. Ja ma armusin nüüd esimesest silmapilgust ??
    https://wildwoman.ee/herkimeri-teemantiga-kullast-ripats-gp181

  • Avatar
    Vasta Mirje 11. mai 2020 at 12:56

    Mul on enamus ehteid on need odavad mida saab expressionsist vms.
    Mulle tegelikukt tekitavad nees allergiat ehk siis kanda saan vaid paar tundi.
    Armastan hõbedat,kuid kuna abielusõrmus on kuldne siis üritan vaikselt vaadata ka kulla poole rohkem.
    Mul on olemas paela otsas ametüsti õnnekivi ja nendega sobiks ideaalselt paari need kõrvarõngad
    https://wildwoman.ee/ametustiga-kullast-korvarongad-ge166

  • Avatar
    Vasta Silina 11. mai 2020 at 12:04

    https://wildwoman.ee/parli-ja-teemantiga-kullast-ripats-gp185

    Super ilus kooslus, kellele siis pärlid ei meeldiks! ?

  • Avatar
    Vasta Heleri 11. mai 2020 at 11:50

    https://wildwoman.ee/rubiiniga-kuldkorvarongad-toonitud-ge270
    Olen alati midagi rubiiniga tahtnud ?

    Ehteid mul väga palju ei ole. Vahel kannan mehe kingitud Swarowski kristallidega kaelakeed ja kõrvarõngaid ?
    Igapäevaselt pigem ei kanna midagi.

  • Avatar
    Vasta Agnes R 11. mai 2020 at 11:40

    https://wildwoman.ee/parliga-hobesormus-r31289pr ka minule meeldivad väga pigem tagasihoidlikud ehted?

  • Avatar
    Vasta C 11. mai 2020 at 11:32

    Ma täielik hõbeda inimene. Kõige tähtsamad Sõrmused on kogu aeg näpus, kõige tähtsamad kõrvarõngad stabiilselt kõrvas. Kõik need ehted mees mulle aja jooksul kinkinud. Käes kett, mille ämm ammu kinkis-ka väga tähtis mulle. Kaelas peaks veel 2 ketti kulonitega olema, aga lapse pärast need hetkel hoiul sahtlis, muidu tõmbab katki.
    Parimal ajal oli korraga 8 sõrmust.
    WW ehteid olen aastaid piilunud, no niiiiiiiii ilusad. Kui valimiseks läheb, siis 90% kindel, et eks sealt 1 sõrmus tulemas oleks ?

  • Avatar
    Vasta Maris 11. mai 2020 at 11:32

    Ei ole palju ehteid. Kannan abielu sõrmust, kõrvas on ka koguaeg ikka midagi. Nüüd pikalt on olnud väiksed kullast rõngad. Vanavanaemalt on mul üks pross, mida kandsin oma pulmas, ei ole midagi rahalises mõttes väärtusliku aga väga südamelähedane selleeest. Et kui nüüd saaks oma lastele midagi sarnast edasi anda, oleks super.
    Wild Womani lehelt meeldis enam Suitskvartsiga kullast kaelakee https://wildwoman.ee/suitskvartsiga-kullast-kaelakee-gch-3

  • Avatar
    Vasta Kaili 11. mai 2020 at 11:31

    Mina olen kõrvarõngainimene, kunagi meeldisid kulinad aga vanuse kasvamisega tahan vähe aga häid. Praegu ei saa palju just kanda kõrvarõngaid sest lapsed kisuvad neid aga seda enam kui need kõrva saan panna , tunnen end eriliselt kohe. Silma jäid sellised kõrvarõngad https://wildwoman.ee/botswana-mookaiit-hobekorvarongad-cwe440042bm

  • Avatar
    Vasta Ülle M 11. mai 2020 at 11:27

    .mina olen väga, väga ehteinimene!:) hetkel küll sõrmuseid ei kanna, sest päris tihe kätepesu kandmist ei soosi. seda enam panustan kõrvarõngastele ja huvitav..tunnen , et vajan just ripatseid kaitseks nagu setu naised..olen ühe sellisele kaunitarile silma peale visanud, aga pole raatsinud ostuks vormida…huvitav tähelepanek, mida vanemaks lähen, seda suuremad kivid meeldivad..
    https://wildwoman.ee/ahhaadi-ja-leopardi-jaspisega-hoberipata-cwp42085ah-js

  • Avatar
    Vasta T. 11. mai 2020 at 11:26

    Kooli ajal ja nooremas eas olin ehitud nagu slaavi kuusk 😀 Sõrmus igal näpul, 3 kaelaketi jne, mitumiljonit käeketi jne. Kandsin vaid hõbedat, kuld ei meeldinud. Nüüd olen 31 aastane ja kannan vaid kulda. Kõrvas on alati mehe poolt kingitud brilliantidega kõrvarõngad, neid ära ei võtagi. Ühel kõrval veel lisaks 2 auku, seal 2 väikset rõngakujulist kõrvarõngast ja ninas on samuti väike kullast rõngakujuline neet. Thats it. Käekell vist ehete alla väga ei lähe? Seda kannan ka vahepeal, kas tavaline või nutikas. Mõlemad ka kuldset värvi. Uurisin Wild Woman lehekülge ja tõesti ilusad ja omapärased ehted – võtan teadmiseks! Jäi silma üks pisike kullast ripats – rist teemantidega, väga minulik 🙂 Aga kahjuks ei ole juurde kirjutatud, kas tegu roosa või kollast kullaga 🙁 Minu jaoks näiteks see oluline info, kuna roosa kuld ei istu mulle.

    • Avatar
      Vasta Anu 11. mai 2020 at 12:03

      WildWomanis on kollane kuld ainult. 🙂 Foorumi keskuse salongis saad seda pärielus vaadata!

  • Avatar
    Vasta Tiivi 11. mai 2020 at 11:16

    Ehteid on palju, kuid kannan viimasel ajal vaid paari sõrmust. Silma jäid need kõrvarõngad: https://wildwoman.ee/suitskvartsiga-kullast-korvarongad-ge175

  • Avatar
    Vasta Siiri 11. mai 2020 at 10:59

    https://wildwoman.ee/peridootiga-hoekaekett-b31181pe. Vat seda olen tükk aega vaadanud.

  • Avatar
    Vasta Angeelika 11. mai 2020 at 10:50

    https://wildwoman.ee/teemanti-ja-suitsukvartsiga-kuldsormus-gr190

    Tere, Mallukas!
    Minu sõrmes 5 kuldsõrmust, erinevat värvi kivikestega. Elukaaslane on meie tutvumisest saati kinkinud, küll sünnipäevaks, tähtpäevaks ja isegi tüli korral. Ihhii, viimaste aastate jooksul pole ta enam kinkinud, vastates, et järgmine on kihlasõrmus. Noo, ootan. Suvel saame beebi ja jõuludel täitub meil 11 aastat kooselu.
    Tervitustega, Angeelika

  • Avatar
    Vasta Kaire 11. mai 2020 at 10:43

    Ehteid on nii odavaid kui ka kvaliteetseid mida kannan. Silma jäi see megailus sõrmus mida hea meelega kannaks:
    https://wildwoman.ee/teemanti-ja-granaadiga-kuldsormus-gr189gr

  • Avatar
    Vasta evelin 11. mai 2020 at 10:32

    Ma ise kannan pidevalt Marmara/TiSento kõrvarõngaid ja vahetan ripatseid. Mul on ka kaks Nomination käevõru. Lemmik on ka Jacob Colinni käevõru (mis meil mehega ühtekad). Mul on ka kolm Qudo sõrmust ja kolm kivi neile, aga kaalukaotusega on suureks jäänud ja sellep eriti ei kanna. Elukutse ei luba igapäevaselt ehteid kanda, nii kannangi neid pigem pidupäevadel. WildWoman hõbeehetest laseksin hoopiski tütrel endale mõne kaelakee või ripatsi valida 10a juubeliks 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 11. mai 2020 at 10:28

    https://wildwoman.ee/smaragdiga-kuldkorvarongad-ge233

    Smaragd on minu kivi ja need on lihtsalt kütkestavad. Mul on nende poest kaks ehet ja kindlasti ostan veelgi.

  • Avatar
    Vasta G 11. mai 2020 at 10:10

    Pean vastu vaidlema, et suvaline kullapoest ostetud ehe, mida on toodetud tuhat tükki ei oma “sinu lugu”. Mina olen ka pigem kulla inimene. Ehetest kannan iga päev (mitte karantiiniajal) surnud vanaema kuldsõrmust, mis meenutab mulle alati teda ja tunnen siis, et ta on alati mu lähedal ja kaitseb mind. Teised 2 sõrmust olen leidnud kullapoest. Esimese ostsin omale aasta tagasi sünnipäevaks ja kuna tegin seda koos mehega, siis minu jaoks sümboliseerib see sõrmus oma kividega meid ja meie armastust (tulevikus loodan et lapsi). Naljaka loona on ühel tuttaval sõrmes täpselt samasugune sõrmus kihlasõrmusena, aga see ei alandanud minu jaoks grammivõrdki minu lugu. Teise leidsin omale kui ise kullapoes töötasin ja see sõrmus lihtsalt kutsus mind. Paistis teiste seast nii ilusasti silma ja omab ka minu jaoks väga suurt tähendust (mille talle ise andnud olen). Ja täpselt samasuguse sõrmuse olen ka kliendile müünud, sest temagi leidis, et see on eriline ja paistis kohe silma.
    Wildwomani ehted on ka ilusad, aga mina pean ehte ostmiseks seda ikka oma silmaga nägema. Pilt internetis ja ehe päriselus võivad ikka väga palju erineda.

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 11:28

      Noh, eks võib muidugi nii ka olla 🙂 Ega suvaline expressionsi ehe võib kellelegi eriline ollla oma loo poolest. Aga WW on päris pood ka, kus saab vaadata 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 11. mai 2020 at 10:05

    Vaatasin Wild Womani lehel ringi ja ahhetasin niisama, et oi, kui ilusad ehted .. kuni jõudsin selle sõrmuseni: https://wildwoman.ee/labradoriit-peridoot-hobesormus-r31364lb-pe
    Vot see on 100% minu oma.