NALJAKAS NIISAMA JUTTU

midagi ei mäleta

10. juuli 2020

Jaanipäeval tegime sõbrannaga selle üle nalja, kui udupea ma olen. Reaalselt ma ei pane mitte kui midagi tähele. Näiteks mul on meeles, et ükskord keegi oli külas ja mu robottolmuimejat nähes küsis ta, et kas see töötab ikka hästi ja on oma hinda väärt. Ma vastasin, et jaa, ikka on, et kui tahad, võta kaasa ja proovi, siis tead ise, kas tahad seda hinda maksta või mitte. See oli … mai tea mitu kuud tagasi ja kui ma sellele ükspäev mõtlema hakkasin, et suutnud ma parima tahtmisegi juures meelde tuletada, et kes see inimene oli, kellele ma oma roboti kaasa andsin.

Muret see mulle ei tekita, sest ilmselt nüüd see inimene siit loeb ja annab mulle teada, et see tema käes on, või.. või siis ei anna, haha. Ma nii palju loodan, et see mõni sõber oli, sest ma olen reaalselt nii usaldav, et ei imestaks, kui võõrale ka andnud oleks. Ma ei ole õnneks ainus selline. Mu sõbranna Gerda on ka. Jaanipäeval üks võhivõõras (Kardo külaline, meile võõras) tüüp küsis autot laenata, et koju sõita ja me Gerdaga jäime arutama, et kumma kodule ta lähemal elab, et kumma juurde tal seda hiljem mugavam tagasi oleks tuua. Siis selgus, et ta tegi lihtsalt nalja, aga oli veits üllatunud, et mitte üks vaid KAKS inimest olid valmis võhivõõrale oma autovõtmed ulatama, et palun väga, kui sul vaja, mine sõida siis.

Mulle lihtsalt alati tundub, et miks keegi peaks VALETAMA? Kui ütleb, et on vaja, ju siis on ka.

Igatahes sündis sellest mäng: vaadata, kas ma saaks aru, kui mult midagi ära varastada. Sõbranna võttis lahkudes kaasa midagi mida ma a) kasutan, b) on suur (noh, et ei mahu taskusse vms). Ma ei saanud tänaseni aru, et midagi kadunud oleks. Ometi oli see 3.5 kilone blender, mis mul alati kapiserval on, haha. No ABSULL ei pannud tähele.

Niiet jah, kellel huvi, tulge röövige paljaks, ma ilmselt ei saaks aru.

(Ärge tegelt tulge, Kardo ilmselt saaks aru, kui te mõne tema asja kogemata rotti paneks)

Aga teate, mis on mega naljakas – ma ei mäleta mitte midagi eks, aga samas on mul nii imelikud lambi mälestused, mida ma iial ei eeldaks, et mul alles on. Näiteks sain ma täna kirja ühelt kutilt, kes oli nagu tsau, mai tea, kas sa mäletad mind, me olime kunagi naabrid ja sa jõid mu onu juures ennast elus esimest korda täis ja kettisid voodisse (ütleme nii, et note to my kids, kui seda kunagi loete: esimeseks joomiseks MITTE valida viina…). Ja teate, mis mulle meelde tuli, haha, kui piinlik. Me olime umbes 13-14 kui me naabrid olime ja kõik teadsid, et mul on RÄME crush temasse, seega nad laulsid mulle kogu aeg üli haiget laulu, haha, ma ei suuda seda isegi kirja panna…

Teate seda laulu, eks? Igatahes selle MULLE lauldud laulu sõnad olid:

Check it out now

move your body,

in bed

with Rene

Sorri, ma reaalselt kõva häälega naeran, sest ma olin 13 ja nii palju ma kuskil voodiga seoses temaga kokku puutusin, kui ma ta onu voodi täis oksendasin… Aga reaalselt see laul vahepeal kummitab mind kuskil ajusopist ja see on nii naljakas, et ma mäletasin, et oli mingi tüüp Rene ja … muud suurt ei mäletanud. Ja nüüd ta lambist kirjutas, et jou, me olime naabrid. See on lihtsalt nii sürr, haha. Muuseas, temast olla kõva räppar saanud, peaks talle selle hiti üles kirjutama, saab ehk kuulsaks või nii…

Ok, ma naeran omaette edasi nüüd. Tänage mind hiljem, kui see laul teid ka 17 aastat kummitab.

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kats 17. juuli 2020 at 14:58

    Ok, teab seda tunnet! Ajugeenius minagi
    Aga! Jumala ausalt, b12 vitamiini vaja, v isegi kutsutakse ajuvitamiiniks seda! Selle puudus vôib tekkida nii raseduse ja imetamise jne ajal! Nii et soovitan kuuri làbi teha! Vôi veel parem, sul koostöid synlabiga olnud, tee omale test, nàed mis vitamiinipuudus on? See vôib osaliselt ka foolhappe defitsiit olla, oled ju viimaste aastatega palju siginud 😀 ja endast kôik lastele andnud! ( ei ironiseeri ausalt, ise sama suht)
    Edu!
    Aga jaa, nende asjade laenamisehga tglt ongi see et eeldaks et inimene ise toob tagasi asjad- paraku reaalsus teine! Laenad ja kui unustaf siis üldjuhul oled ilma!

  • Avatar
    Vasta Liis 13. juuli 2020 at 23:39

    Ja kuidas nüüd, said tagasi? Mul vist suht igav elu, et sellistele asjadele päriselt kaasa elan.. kuigi samas i feel ya, olen ise ka mingeid asju tont teab kellele välja laenanud ning nüüd neist ilma.

    • Mallu
      Vasta Mallu 14. juuli 2020 at 12:28

      Sain jah, see oli blender 😀

  • Avatar
    Vasta Mannakas 10. juuli 2020 at 19:50

    Hahahaa mul samasugune mälu.
    Kui midagi kaob, siis enamasti ei märka kui alles siis kui vaja läheb või kui näen samasugust asja, jään mõtlema, et ooo mul on kodus samasugune ja siis, et oot ott, kus see saanud on 😀

    Samas võin meeles pidada mingeid lambi asju. Ala kes mulle midagi 5.aastat tagasi ütles, mis tal sellel hetkel seljas oli ja milline ilme tal oli…

  • Avatar
    Vasta nn 10. juuli 2020 at 15:14

    piinlikult kaua proovib su tolmuimejat? :’DD

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. juuli 2020 at 15:35

      vb see inimene ka unustas, kurat seda teab 😀