SÖÖK TESTIN JA ARVUSTAN

üks asi, mida Mallukas kiitma jääbki, tee või tina*

15. august 2020

Mulle on aeg-ajalt ette heidetud ja pahaks pandud, et ma olen nagu tuulelipp ja kiidan kõiki tooteid, mis mulle saadetakse. Ma ei hakka siin üldse sinna teemasse langema, et kuidas ma kunagi ammu ja praegu koostöid valisin ja valin ja mis põhimõtetega edasi liigun, kuni lõpuks blogipostitus sünnib. Tegelikult on asi lihtne- ühele inimesele võibki meeldida mitu sama toodet erinevatelt ettevõtetelt, arvestades seda, kui palju valikut tänapäeva kaubanduses on. Ühelt firmalt saab lemmikuks näokreem, teiselt deodorant, kolmandalt šampoon jne, see on elu!

Loomulikult mängib omajagu rolli see, et aastatega maitsed ja vajadused muutuvad ja selletõttu muutuvad ka tooteeelistused, mida blogis kiitma satun. Et kui ma kunagi võisin vaimustuda näiteks tootest X, siis nüüd ei kasutaks ma enam seda iiagi, sest see koosneb näiteks täielikust jamast vms. Muuseas, kui ise satun enda postituste peale, mis ammu kirjutatud ja enam ma seda toodet ei julgeks soovitada, kustutan selle ära. Näiteks alles leidsin blogist reaalselt postituse, kus ma soovitasin 6 aastat tagasi mingeid imelikke tablette võtta, mis kaalu alandada aitavad. Nagu… mida ma mõtlesin?! Okei, ma olen praegugi naiivne ja ei viitsi süveneda, mõtle, mis veel aastaid tagasi oli. Kui firma kirjutas, et tere, me oleme üli tervislik pood, mis müüb kaalulangetustablette, mis on MEGA TERVISLIKUD, siis ma olin nagu, ahah, okei, tore, miks mitte neid lugejatele tutvustada. Haha, ausalt nagu… ma ise ka ei tea, kuidas ma vahepeal nii loll olen, aga mis sa ära teed.

Küll aga on ühed tooted, millest mul vist iial koppa ette ei viska ja mis on läbi aastate mu täielikud lemmikud. Nendeks on Yummikommid. Olen ma oma sadadel dieeditamiste perioodidel saanud neist lohutust, kui isu millegi magusa järgi ja samuti meeldib mulle neid igalepoole kottidesse pista, et kui nälg mind või lapsi painama hakkab siis saame kiirelt midagi suhu pista.

Küll aga on vist veidi varju jäänud, et tegelikkuses on Eestis Yummikommide ametlikuks edasimüüjaks Bionoria ja nendel on tootevalikus veel nii suur hulk tooteid, mis meie pere maiustustekausis juba aastaid esinenud on. Toon siinkohal välja meie pere suurimad lemmikud, mida julgen teile soovitada ja anda Malluka garantii, sest need on need asjad, mida ma a-la-ti juurde tellin ja sõbrannadele soovitan. Ja ma tean, et need on asjad, mille kohta ma ei pea 5a pärast mõtlema, et issand, kuidas sellist jama soovitada sain, sest Ave (Bionora omanik) on selline inimene, kes võtab oma poodi müügile vaid naturaalseid, orgaanilisi, inim-, looma- ja planeedisõbralikke tooteid, mis on tihtipeale ka fair trade. Ehk siis ükskõik, mis valik sealt poest, on õige, lihtsalt maitse asi, mis endale rohkem mokkamööda on. Ma ei saa garanteerida, et meil sama maitse on, aga nagu ma alati ütlen: proovima peab võimalikult palju asju siin maailmas, sest nii saame me aru, mis meile meeldib ja mis mitte.


Hiljuti saadeti mulle proovimiseks see Gimberi ingverijook. Ingver juba niisamagi mulle väga meeldib ja ka selles joogis ei pidanud ma pettuma. Kui ma siin vahepeal tõbine olin, siis see andis korraliku vitamiinilaksu. Kas ta nüüd mind just kiiremini terveks tegi, seda ma ei oska öelda, aga Eesti kliimas on see üks väga mõnus jook, mida kas kuskile tee sisse panna või siis lihtsalt igal hommikul väikene shot teha. Muuseas, sellest saab teha ka ülimõnusaid alkoholivabu kokteile, sest ingeri “kick” annab joogile just sellise…peomeki. Muuseas olen mina seda Gimberit kasutanud ka toidu sees, kui endal parasjagu ingverit käepärast ei ole.

Nüüd on saadaval lisaks suurtele ja väikestele pudelitele ka eriti äge kinkekomplekt, mis sobib ideaalselt sügise eel vanaemale-vanaisale-emale-sõbrannale, või kellele iganes, kes oma tervisest lugu peab, kinkimiseks. Et ikka inimene enda tervist turgutaks! Seal on siis sees suur pudel, kaks väikest shoti pudelikest, kaks ägedat klaasi ja kõrred. Gimberi enda kodukalt leiab palju huvitavaid kokteiliretsepte, mis sellega valmistada saab!

Mida ma veel täiega fännan, on Jua firma kuivatatud kraam. Minu eriline lemmik on ananass, aga ka kuivatatud mango on mulle vägagi mokkamööda. Imelikul kombel täidab väike pakike kiirel ajal kõhu ja annab magusasõbrale ka selle õige laksu, mida mõnikord niiiiii-iii väga vaja on. Ma olen selline maiasmokk, et ma varem võisin rahumeeli terve shoksi nahka panna, aga nüüd olen targem. Shokse ja komme koju ei tassigi – kui sul on ainult tervislikke asju, on super raske millegagi “patustada”. Laste lemmik on aga Jua kuivatatud banaanid, mis ei meenuta absull neid kõvasid asju, mis ma meie poelettidel näinud olen. Need on sellised pehmemad ja maitsevad tõesõna nagu päris banaan. Proovimiseks võite neid ühe paki kaupa osta (maksavad veits üle eurikese pakk), aga kui aru saate, milline lemmik on, soovitan kohe karbiga võtta, saate 10-21% ale, olenevalt siis sordist. Ja reaalselt- maitsevad nagu PÄRIS viljad, noh, sest seda nad ongi. Söö rahus ise, või anna lapsele, kõik tahavad! Suurepärane ka lastele koolikotti pistmiseks, või lasteaiast tulles ooteks anda.

Hiljuti sain proovida ka Landgarteni tooteid. Ma neid enne kuskil müügil näinud ei olnud ja seega ei olnud mul ka aimugi, millega tegu. Seda enam, et ma üldiselt ei ole suur “marjad ja pähklid šokolaadis” fänn olnud. Aga need karbikesed, sõbrad, on teine tera. Okei, tume šokolaad ei ole absoluutselt minu teema, selle pärast ei olnud kirss ja vaarikas šokolaadis just mu lemmik, aga mu sõbranna, kes jälle pole magusaarmastaja, krabas need pakid kohe endale ja sõi ühe paki juba teel koju autos ära. Muuseas, tumedas šoksis maiustused on vegan kraam!

Landgarten on loomulikult fair trade ja mahe kraam, Austria üks vanimaid ja esimene mahemaiuste tootja, kelle kaup on üle maailma esindatud ja hinnatud. Ma ütlen küll, et see neli euri paki eest on enam kui hea hind, sest sisu on kvaliteetne, maitsev ja puhas. Ideaalne näiteks külakostiks kaasa haarata, sest hind on taskukohane, sisu aga erilisem, kui suvaline Kalevi komm. Minu lemmikud on marjade segu erinevas šokolaadis ja mandlid roosi õielehtedega valges šokolaadis. Muuseas, roosi maitselised asjad muidu mulle üldse ei istu, aga mina tunnen neis pigem veidi apelsinimekki, mitte roosi. Igatahes saab magusaisu juba paari pallikesega enam kui rahuldatud.

Veel sain Landgarteni tootevalikust ära maitsta nende kikerherneid. Kes veel proovinud pole – tehke seda kindlasti. Neid on nelja sorti ja eriti mõnusad on nad neile inimestele, kellele meeldib teleka ees midagu krõbistada (khm-mina-khm). Üli mõnus vaheldus on pähklite asemel nosida näiteks kookose, laimi ja tsilliga kikerherneid. Ma poleks elusees arvanud, et need maitsed kokku sobida võiks, aga tegelikult ideaalne kombo. Tsillit on sees üli õrnalt, ma ise pole suur vürtsisõber ja seda on just täpselt parajalt, et anda maitseelamust, kuid suud õhetama ei võta. Suitsuse paprikaga ja tamariga on ka mõnusad soolased snäkid.

Ma pean ütlema, et minu jaoks olid need tavalised hummusega kikerherned kuidagi maitsetud, kuid endale üllatuseks tuli Marta, kahmas mu käest paki ja kukkus vitsutama. Eks see ole õige kah, et täiskasvanud ongi harjunud oma toitu üle soolama ja maitsetama, aga lastele (kellel juba hambad on, sest need pole kõige pehmemad snäkid) soovitan neid küll. Marta ja Mari sõid mõlemad korraliku peotäie.


Aga minu lemmik kategooria www.bionoria.ee lehel on loomulikult SOODUSPAKKUMISED! Neid tehtakse seal tihti ja kogu aeg erinevale kraamile, millest pärast vist isegi liiga tihti avastan ma ennast seal lehel ringi kolamas ja jälle head-paremat ostukorvi lisamas, sest OMG NII ODAV! Mis te arvate, kas ma suudan selle lehe nüüd panna niimodi kinni, et ma sealt uut tellimust ei tee? Khm, ma ka mitte. Jua ananassidest on ainult üks armetu pakk järel, mis elu see veel on, ah?!

Ja kui sa nüüd ka tellimuse teele panna tahad, aga sinu lemmikuid, või huvipakkuv kraam allahindluses ei ole, siis kasuta sooduskoodi mallukas, mis annab sulle augusti lõpuni täishinnaga toodetele 15% ale!


Milliseid tooteid teie nende tootevalikust proovinud olete ja, mis teie lemmikud on siiani olnud? Räägi kaasa ja kõikide kommenteerijate vahel loosin nädala pärast välja 50€ poekrediiti, et endale head-paremat tellida. Usu mind, selle summa eest saab sealt ikka VÄGA palju asju katsetada!

*Koostöö ja niisama armastus toodete vastu kah

Loe ka neid postitusi!

121 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Krislin 23. august 2020 at 17:13

    Meie lemmikud on lutsukad ja pulgakommid.

  • Avatar
    Vasta Kadri 22. august 2020 at 22:45

    Tellin sealt peamiselt kummikomme, mida mu lapsed jumaldavad! Pulgakommid on ka muidugi hitt. Endale valin tavaliselt miskit maitsvat šokolaadis ?

  • Avatar
    Vasta Marleen 22. august 2020 at 19:56

    Pole veel proovinud, aga viimasel ajal on ohjeldamatu magusaisu, mid leevendan šokolaadi ja kummikommidega, mistõttu peaks leidma tervislikumad alternatiivid

  • Avatar
    Vasta Triinu 20. august 2020 at 16:59

    Omgg, pole elus ennem proovinud, kuid nyyd tellisin hammas32 lehelt uued hambaharja otsikud ja seal oli kaasa pandud yummikommi pulgakas. Lõpetasin just selle söömise ja kondan nende lehel ??. Bestttt .

  • Avatar
    Vasta A 20. august 2020 at 06:12

    Meie pere lapsed pole saanud neid veel proovida kuid tunduvad väga huvitavad.

  • Avatar
    Vasta Ethel 19. august 2020 at 21:53

    Meie pere lemmikud on ikka Yummikommi pulgakommid. Minu lemmikud ingveri lutsukad. Kuna lasteaias oli ka teema, et võiks päkapikud midagi keemiavaba tuua siis sai pulgakomme mõlema lapse rühma viidu. Porgandile vahelduseks super 😀 Landgarteni kommid olid ka niii maitsvad, aga kuna pakk oli nii väike siis ma kahjuks sõin need üksi ära haha ? Mate teed ja kooksjahu olen ka katsetanud. Muidugi paneb hind ka palju paika. Aga meie lemmikud ka.

    • Avatar
      Vasta Brita 23. august 2020 at 11:32

      Ma lihtsalt JUMALDAN neid Landgarteni šoksi marju, keele viivad alla! Nii lööb välja mu eriti Dark Side, kes viib need kohe endale tööle nosimiseks, siis ei pea kodustega jagama ? muidu olen ikka sealseid pulgakomme ostnud, neid on ülihea ka jõulupakkidesse lisaks pista, ilma et peaks muretsema, et teised lapsevanemad kurjaks saaks. Ja viimane avastus on need Kus kuivatatud ananassid, üle mõistuse head! Nii et aitäh Mallu, tänu sinule sai minust Bionora toodete sõltlane ☺️

  • Avatar
    Vasta Kristel N 19. august 2020 at 07:56

    Terve pere fännab neid mõnusalt hapusid yummipulgakaid. Kuivatatud ananass on ka mega hea. Tahaks veel ka neid sinu soovitatud banaane mekkida. Laste tervisliku elu nimel ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. august 2020 at 06:32

    Mulle väga meeldisid kuivatatud mango ja ananassi viilud. Olid parajalt pehmed, samas nätsked ja päris maitsega. Proovisin pähklikreemi ka ära. Laps ei ole veel nänniga harjunud ja ta ei osanud sellest eriti lugu pidada, nii et pidin terve purgi ise ära hävitama. Tundsin veidi süümepiinu, aga ei saanud ju raisku ka lasta. See oli ka väga hea! No ja loomulikult klassika on Yummikommid, nendest ei oska mina jälle lugu pidada, aga lapsele meeldivad. Kotis on ikka mõni pulgakomm, et vahel lapsele nosida anda.

  • Avatar
    Vasta Joanna 19. august 2020 at 01:39

    Kuivatatud mango läheb alati kaubaks! Tahaks proovida ka kikerherneid. Need tunduvad huvitavad ja populaarsed, kuid pole näinud, et kuskil veel müüakse.

  • Avatar
    Vasta Merit Eier 18. august 2020 at 22:52

    Mina olen lastele pulgakomme tellinud Sinu soovitusel. Kummikarukesed ja jelly-beansid maitsevad ka mulle hirmsasti ja õnneks lastele need nii hullult ei maitse, et jagub mulle ka ?

  • Avatar
    Vasta Carola 18. august 2020 at 14:52

    Olen tellinud pulgakomme ja šokolaad teisi tahaks ka proovida aga pole jõudnud

  • Avatar
    Vasta Karina 18. august 2020 at 14:45

    Jaa, tegin ykskord sealt tellimuse ja niiii rahule jäin! Need väiksed kummikommi pakikesed täpselt paraja suurusega, et kotti või autosse pista ja isu korral korraga ära syya. Ja maasikad shokolaadis olid ka megaa head! Need õunaampsud nii meeltmööda polnud, tahtsin tegelikult pirni omi proovida aga tookord olid otsas, eks pean siis järgmise tellimuse ruttu-ruttu tegema? ananassid meile ka maitsesid, aga seal oli kahte erinevat ja yhe firma omad olid megaaa head! Kuna ma ei mäleta enam kumb parem oli, siis pean neid ka uuesti tellima ja proovima. ? Proovida tahaks veel kindlasti ka Gimberi jooki ja vaarikat tumedas shokolaadis! Ja veel sadat asja sealt lehelt. ? aa ja mehe lemmikuteks olid need tšilliga pulgakommid, mis meile tellimuse juurde kaasa pandi! Njommmm? (läheb uut tellimust tâitma..?)

  • Avatar
    Vasta Karita 18. august 2020 at 14:11

    Minu suur lemmik on jätkuvalt nende pähklikreemid! Mmm….kui hea! ?

  • Avatar
    Vasta Kris... 18. august 2020 at 12:39

    Ei ole jõudnud kõiki kommentaare lugeda, kuid tekstis on vale viide edasimüüja veebilehele. Õige peaks olema http://www.bionoria.com, Sul on märgitud .ee lõpp. Paranda ära 🙂

  • Avatar
    Vasta ML 18. august 2020 at 08:50

    Esimest korda tellisin selle metallkarbi, eri toodetega. Kõik sai otsa. Siis tellisin sajase yummikommide paki ja sellelgi põhi paistab. Uus on juba tellitud! Lisaks on yummikommid maitsenud kõigile, kes neid meil proovida on saanud ja nad on omalegi tellinud yummikomme. Aga põnevat on seal lehel palju!

  • Avatar
    Vasta Lille 17. august 2020 at 22:17

    Meie perele absoluutselt kõik peale läinud, mis nende tootevalikust proovinud oleme. Kõige enam ostame siiski yummikommide pulgakomme (100ne pakk) ? Seda vast sellepärast, et kõik muu suurepärane saab põhimõtteliselt kohe otsa ? Okei 1 kilogrammine pähklikreem on ka isegi peaaegu 1 kuu vastu pidanud ?

  • Avatar
    Vasta Marit 17. august 2020 at 21:36

    Pulgaakommid on lemmikud aga kummikommid on ka väga maitsvad. 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin Puusepp 17. august 2020 at 18:20

    Just tegime terve perega taas tellimuse ja ei pidanud pettuma. Paadunud kookosesõltlasena sai tellitud nii naturaalseid kui šokolaadis koolist ja lastele muidugi yummikomme. Nad tunnevad neist nii suurt rõõmu ja on neid isegi nõus tädi ja onu lastega jagama.

  • Avatar
    Vasta Madli 17. august 2020 at 17:59

    Tahaks täiega proovida!

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 17. august 2020 at 15:12

    Hetkel ei ole olnud majanduslikult mitte midagi võimslik proovida, kuid juba laste pärast tahaks väga neid saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärol 17. august 2020 at 12:45

    Ei ole veel midagi proovida saanud, aga väga tahaks neid pulgakomme proovida?

  • Avatar
    Vasta Kati 17. august 2020 at 11:50

    Ei ole midagi jõudnud proovida, aga sinu kirjeldus nendest banaanidest.. mm.. (ei tasu tühja kõhuga lugeda selliseid asju!) Kõike tahan proovida!!

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. august 2020 at 09:08

    Ei olegi veel proovinud mitte ühtegi toodet.
    Mu kahe asstane preili oleks väga õnnelik, ma ka?

  • Avatar
    Vasta Piret 17. august 2020 at 08:27

    Ei ole veel proovinudki, nüüd aga tahaks väga tumeda šokolaadiga, pähklitega, lutsukatega, ingveriga, kookosega….tooteid proovida.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. august 2020 at 06:40

    Olen proovinud kummikomme ja pulgakomme ning teisi tooteid ei ole jõudnud veel proovida aga väga tahaks! Need tooted tunduvad nii head ja proovimist väärt igati. Kummikommid on siiani mu lemmikud, nii head väiksed pakid mida kotti või taskusse pista aga saavad kiirelt alati otsa,sest need nii head.

  • Avatar
    Vasta Velve 17. august 2020 at 01:12

    Olen korduvalt bionoria.ee lehelt tellinud ja alati on kõik tellitu otsa saanud, mis omakorda tähendab, et tellin sealt ka edaspidi.
    Suurimat lemmikut on raske välja tuua, aga rohkem meeldivad väikestes pakikestes puuvilja- ja marjasnäkid (mango, õun, pirn jne) ning pähklid, sest neid on hea korraga ära süüa. Lisaks on meil traditsiooniks on kujunenud lapse sünnipäevaks tellida suur pakk pulgakomme, sest need meeldivad kõigile lastele ning jõulude ajala pärinevad päris mitme päkapiku tagavarad bionoria.ee lehelt.

  • Avatar
    Vasta Kadi 16. august 2020 at 23:52

    Minu lemmikuks just need tumedas šoksis viljad (Snackissimo). Ja lapse vaieldamatud lemmikud alates sellest, kui päkapikk neid sussi sisse tõi, on Yummi pulgakad…

  • Avatar
    Vasta Helena 16. august 2020 at 22:47

    Olen proovinud ananasse, ingverit šokolaadis ja siis mingeid jellybeani taolisi asju… ja no kõik on maitsenud niii head, täpselt selline hea pakike mida nälja tarbeks kotti pista. Yummikommide pulgakomme on ka alati kodus, mis siis, et lapsi pole 😛

  • Avatar
    Vasta L 16. august 2020 at 21:49

    Ma pole ühtegi proovinud, sest yldiselt magusat ei armasta. Kui harva tahaks, siis siinkohal on tõmbenumbriks lisatud suhkru puudumine. Pulgakomme ja kummikomme tahaks proovida, et mis tunne on kui syya mitu tk korraga ja ei hakkagi paha nagu tavaliste puhul?

  • Avatar
    Vasta Ma 16. august 2020 at 19:41

    Meie oleme tellinud vaid pulgakomme, kuid sooviks ka muid tooteid testida 🙂

  • Avatar
    Vasta Ann 16. august 2020 at 17:20

    Olen proovinud kummikomme (erinevaid) ja need ongi lemmikud 🙂

  • Avatar
    Vasta heli 16. august 2020 at 17:09

    Ma olen lastele vaid ostnud pulgakomme ja muidugi ise enamua ära söönud ? aga teise asju pole proovinud, aga prooviks hea meelega ? endine suur magusasõber 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin L 16. august 2020 at 15:40

    Ostsin seda ingverijooki peale sinu storysid ning see oli mega mega hea ja värskendav! Yummikomme olen proovinud vaid üksikuid kuid hea meelega prooviks kõik ära mis neil pakkuda on ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 16. august 2020 at 15:12

    Nende jõulueelne päkapikupakkk oli väga mõnus variant ära proovida palju erinevaid asju. Pulgakommid ja karamellid minu isiklikud lemmikud ei ole, kuna suulagi läheb alati katki miskipärast… Ja keel on ka pärast tuim. Ainult minu probleem?
    Aga kuivatatud puuviljad, kummikommid jm maiused on küll üli head! Uudistamist on aga veel küllaga, lihtsalt rahakottt pole puuga seljas. Kõige suurem huvi on tekkinud ingverijoogi vastu. Sa juba varem ka seda kiitnud ja selle proovikski nüüd ära. Loosiõnn, palun naerata! 😀

  • Avatar
    Vasta Kai 16. august 2020 at 15:06

    Yummikomme voibki sooma jaada ? teisi pole proovinud

  • Avatar
    Vasta Kairi 16. august 2020 at 14:59

    Põhiliselt tellin pulgakaid. Proovinud oleme päris mitmeid näkse, aga tellima olen jäänud ananassi. Kummikarukesed ka väga maitsvad, ainult nii vähe pakis 🙁

  • Avatar
    Vasta Keidi 16. august 2020 at 12:30

    Ühtegi asja pole proovinud, aga ajasid oma postitusega hamba verele. Kohe lehele tuhlama. Mul 9 aastane piiga ka päris suur ja aint ahmiks rämpsu ja need oleks super abivahendid patustamiseks lapsele. Saab magusaisu täis ja ehk väike vennagi võiks tervislikku maiust nosida 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 16. august 2020 at 10:27

    Ei ole kahjuks ühtegi toodet veel proovinud, aga kindlasti tahan proovida kummikomme ja kuivatatud puuvilju. ?

  • Avatar
    Vasta Sirts 16. august 2020 at 10:12

    Polegi proovinud midagi. Alati kui sa neid kiidad, sorteerin nende poe läbi, tahaks nii paljusid asju, aga ostukorvi summat lõpuks vaadates panen lehe kinni. Ei raatsi sellist summat maiustustele kulutada. ?

  • Avatar
    Vasta Carolin 16. august 2020 at 09:51

    Kummikommid! ?
    Teisi tooteid pole kahjuks jõudnud veel proovida

  • Avatar
    Vasta Age 16. august 2020 at 09:34

    Kahjuks ei ole nende valikust siiani veel midagi proovinud. ☹️
    Aga nüüd on tekkinud huvi, kuna olen beebiootel ja magusaisu on korralik. ?
    Miks mitte proovida seda leevendada veits tervislikumate maiustusega, kui seni.

  • Avatar
    Vasta Jane 16. august 2020 at 09:02

    Pulgakommid on täielik hitt meie peres. Just sai tellitud 100tk juurde. Hea ise süüa ning lapsele anda. Seekord jõuab palju neist ka pisikeste sugulaste kingikottidesse, et ka teistele vanematele tutvustada häid tooteid.
    Kahese lemmikuks on ka sealne kummikommi valik, millega tutvus jõulupakis.

  • Avatar
    Vasta Elisa 16. august 2020 at 08:01

    Lapse lemmikud on ikka pulgakommid?

  • Avatar
    Vasta Aljona 16. august 2020 at 07:30

    Meie oleme ainult Yummi pulgakomme ja kummikomme proovinud. Pulgakommid on nii head, et ei saa ise ka neile vastu. ?
    Hea meelega prooviks ka misagi uut.

  • Avatar
    Vasta Ene 16. august 2020 at 03:43

    Minu vaieldamatud lemmikud on ikka pulgakommid ajast ja arust. Ainukesed kommid mida võidki unustada ennast sööma, eriti veel mango omad.?

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 16. august 2020 at 01:06

    Midagi pole veel proovinud. Olen küll miljon korda vaadanud ja mõelnud, et millest alustada võiks, aga no tihti on jälle otsas midagi, mida tahaks proovida ja no üldse ei tea millest alustada. Kõik on nii isuäratav ja siis Mallu ka veel kiidab ja siis läheb päris lappesse ?

  • Avatar
    Vasta Merilyn 16. august 2020 at 00:30

    Olen enamjaolt ikka kommi tellind. Ikka hea, kui olemas on. Nüüd hakkabki otsa saama hea kraam, peaks uue tellimuse teele panema. Seekord maitseks ehk seda Gimberit – härra tiba tõbine mu kõrvaö, joodaks talle sisse seda…

  • Avatar
    Vasta Keiti 16. august 2020 at 00:11

    Kunagi väga ammu-algusaegadel sai pulgakomme proovitud ?

  • Avatar
    Vasta Helika 15. august 2020 at 23:47

    Kõige lemmikumad on Yummi pulgakad.. mmm, nii maitsvad. Siiani olengi tellinud just erinevaid yummikomme, aga need puuviljad ja kreemid ja asjad ammu juba huvi pakkunud. Pole lihtsalt raatsinud nii hoogu minna veel..

  • Avatar
    Vasta Sandra 15. august 2020 at 23:38

    Olen kummikomme proovinud ja need olid ülihead, tahaks veel rohkem asju proovida ?

  • Avatar
    Vasta Siret 15. august 2020 at 23:23

    Pulgakommid ??? ja vürtsikad pähklid .

  • Avatar
    Vasta M-M 15. august 2020 at 23:16

    Pole midagi raatsinud tellida…nii kallis on saadmine.
    Aga proovida väga sooviks.
    Eriti lapsele kes üldse ei söö puuvilju ega marju…ehk seda prooviks.

  • Avatar
    Vasta Ann 15. august 2020 at 23:04

    Ooo, need kikerherne krõmpsud kookose, tšilli ja laimiga tunduvad nii põnevad! Kes küll sellise kombo välja mõtles? Peab proovima!

  • Avatar
    Vasta Anna-Mari 15. august 2020 at 22:41

    Minu lemmik on mangobatoon ja arbuusimaitseline pulgakomm.

  • Avatar
    Vasta Sirli 15. august 2020 at 22:41

    Nonii, tellimus tehtud, oioioi, it’s on you.. Seni on lemmikud ja tuntumad olnud pulgakommid ja kummikarud. Isegi nii, et kui mehel on Tartusse asja, siis pulgakommide toomine on elementaarne ? kuna Tallinnas on tihti lemmikud otsas.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. august 2020 at 09:35

      mida head tellisid?

  • Avatar
    Vasta Keiti 15. august 2020 at 22:17

    Olen proovinud yummikomme, snackissomo komme, pähklikreemi ja kuivatatud mangot. Parimad asjad mu elus ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 15. august 2020 at 22:14

    Olen alati tahtnud proovida, aga kahjux siiani ei ole… seega loodame võidule

  • Avatar
    Vasta katrin 15. august 2020 at 22:10

    Eem pole neist miskit kuulnud ja proovinud ka serga ei ole?

  • Avatar
    Vasta Sirli 15. august 2020 at 21:52

    Minu pere alles avastanäb seda maailma ? Hetkel proovinud pulgakomme,kummikomme.. Ja noo megaaahead need ka. Just plaanin uut tellimust et teisi tooteid ka proovida.. ?

  • Avatar
    Vasta Annika 15. august 2020 at 21:47

    Pulgakommid, kummikommid ja beansid hetkel lemmikud, kuna neid nüüd saanud tellida. Mõned batoonid ka super head. Avastamis rõõmu veel on toodete näol seega usun, et lemmikuid võib juurde tulla. ???

  • Avatar
    Vasta Esta 15. august 2020 at 21:42

    Chaga coffe kohvid on väga head:)

  • Avatar
    Vasta Keidy 15. august 2020 at 21:38

    Olen proovinud kummi-ja pulgakomme. Väga meeldisid need granaatõuna maitsega kummikommid, sest oli see efekt et ooo polegi keemia maitset. Hetkel on tagavaraks pulgakommid et rasedusega kaasnevat iiveldust leevendada:)

  • Avatar
    Vasta Kadri 15. august 2020 at 21:25

    Oii, olen lihtsalt meeegaa suur kummikommide Fänn?! Lubasin endale väga harva kummikomme, sest poes müüdavad kummikommid keha väga rõõmsaks ei tee, aga siis nägin reklaami, et on olemas täitsa mahedad ja tervislikud Jom kummikommid (võimalik, et see olidki sina, kes seda reklaami tegi ?) Minu lemmikud on vaarika ja põldmuraka omad – Lihtsalt IMELISED! Ja aitäh, et meelde tuletasid oma postitusega, et need on otsas, ilmselgelt lähen uut tellimust tegema ?

  • Avatar
    Vasta Laura 15. august 2020 at 21:24

    Ma teen sealt pm iga kuu tellimuse. Pakk pulgakomme, šokolaadikreem, kuivatatud puuviljad, kummikommid ja lisaks misiganes parasjagu sooduses juhtub olema. Gimberit polegi veel proovinud.

  • Avatar
    Vasta Kerli 15. august 2020 at 21:18

    ei ole neid proovinud aga sooviks külla ära maitsta neid ?

  • Avatar
    Vasta Marks 15. august 2020 at 21:14

    Tegin just esimese tellimuse. Tellisin meie kolmele põnnile pulgakomme, kummikarusid, kuivatatud banaane ja kikerherneid. Aga nii palju oli veel mida tahaks proovida. ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 15. august 2020 at 21:08

    Ma ostsib fb marketplace kaudu ühe beebi kõhukoti ja müüja pani kaasa veidi yummikommi pulgakomme, issand kui head need olid! Esimene laps juba 11 ja ikka küsib, et kas neid on veel kuskil. 🙂 Ise sõin kirsi oma ja meeldis väga. Aitäh sulle sooduskoodi eest, tellisin just tütrele üllatuseks 100se mix paki pulgakomme sealt. ????

  • Avatar
    Vasta Keit 15. august 2020 at 21:05

    Lemmikud siiani pulgakommid ja kummikommid. Mõned pulgakommid alati autos/kotis kaasas, pikkadel sõitudel vms hea lastele näppu anda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 15. august 2020 at 20:56

    Gimber on pariiiiimmmm!!!! ?????

  • Avatar
    Vasta Mary 15. august 2020 at 20:54

    Smiling’i kookoslaastud on minu hingeloomad ? nii jumaldan neid krõbistada ja alati tööl kapis ja kodus käeulatuses olemas. Ja no armastava emana haaran alati ka yummi pulgakaid bionoroast, sest üliodav ja mitte liiga patune moodus lapsi rõõmustada on win-win igal ajal ?

  • Avatar
    Vasta Annika 15. august 2020 at 20:46

    Meie suured lemmikud on pulgakommid, eriti need veidi hapumad: õun, kirss, granaatõun. Talvel on ka Gimber väga mõnus soojale teele lisada 😉
    Aga suur hitt-toode pähkli-šokolaadikreem meie pere lemmikuks ei saanud. Usun, et toode on imeline ja kvaliteegne, aga me pole lihtsalt pähklikreemi sööjad ilmselt, ka näiteks Nutellat ostan võib-olla korra aastas.

  • Avatar
    Vasta Anzelika Kotka 15. august 2020 at 20:43

    Minu vaieldamatud lemmikud on mango-passioni pallid, mango batoon ja sour beansid c-vitamiiniga ?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 15. august 2020 at 20:20

    Lapse ja/või ise proovitud kummikarusid/komme, pulgakomme, vaarikat tumedas šokolaadis. Millest viimane enda senine lemmik.

  • Avatar
    Vasta Merle 15. august 2020 at 20:08

    Kahjuks ei ole midagi veel proovinud. Mõttes on küll olnud yummikomme tellida, aga vot ei ole seda teinud :/ Kodulehel nii palju huvitavaid asju, et silme eest läks kohe kirjuks! Nii palju huvitavaid ja ägedaid maitseid 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 15. august 2020 at 20:01

    Just täna saabus pakk ja sõin kohe uudishimust Jua kuivatatud banaanipaki ära – kiidan! Olen proovinud erinevaid tooteid ja kõik on alati ülihead olnud ja kiirelt otsa saanud. Erilised lemmikud on muidugi TeoBia pähkli-šokolaadikreem, Roosiku talu tooršokolaadid ning kuivatatud mango.

  • Avatar
    Vasta Annemarie 15. august 2020 at 19:45

    Ei ole jõudnud veel ühtegi toodet kasutada kuigi olen mitu korda napilt tellimas olnud, aga lõpuks ikka kuidagi jäänud tellimata:D

  • Avatar
    Vasta Katrin P 15. august 2020 at 19:35

    Pulgakomme

  • Avatar
    Vasta Ketter 15. august 2020 at 19:19

    Olen tellinud pulgakomme ja šokolaadikreeme. Mõlemad on olnud mega head ja saanud lemmikuteks. Kindlasti tahaks tulevikus veel midagi põnevat tellida.

  • Avatar
    Vasta Laura 15. august 2020 at 18:55

    Pole kahjuks veel midagi proovinud, aga hea meelega parandaksin seda viga :P.

  • Avatar
    Vasta Liisa 15. august 2020 at 18:50

    Vanem laps armastab pulgakomme. Väiksem armastas neid närides süüa, seega saab tema kummikomme. Aga kummikomme armastavad KÕIK!
    Üks kord sain pakiga kaasa selle ananassi. Appi, kui hea! Seega uues tellimuses on põhirõhk erinevatel puuviljadel. Samas need kikerherned kõlasid väga ahvatlevalt …

  • Avatar
    Vasta Sirli 15. august 2020 at 18:49

    Pulgakomme oleme enda ja ka lasteaia päkapikkudele ostnud ning tahaks neid veel. ?

  • Avatar
    Vasta Eneli 15. august 2020 at 18:45

    Ma ostsin kord kohapealt, võtsin paki kommisegu, mango ja ananassibatoone, pisikese mandlikreemi ja soolaseid snäkke. Kõik meeldisid, aus kraam 🙂

  • Avatar
    Vasta Mare 15. august 2020 at 18:44

    Proovinud olen YumEarth kummikomme ja toorbatoone. Kummikommid meeldisid väga. Toorbatoone tundus algul kuidagi kuiv. Veel sai proovitud apelsin shokolaadis aga see versioon ei istunud kuigi jumaldan marju puuvilju shokolaadis üldiselt.

  • Avatar
    Vasta Sandra 15. august 2020 at 18:36

    Ma sain ka lõpuks proovida neid, ostsin erinevaid väikseid pakikesi esialgu, et näha millised maitsevad. Ja OMG, need kummikommid on megahead, ega ei tahagi neid poeomasid enam. Kikerherned tsilliga, kookose ja laimiga-megahea teleka ees näksida, sest olgem ausad teleka ees istudes tuleb alati midagi käeulatuses olla. Vaarikad olid nii head, kuivatatud banaani kartsin tellida, arvasin et need sellised kõvad nagu poes, aga nüüd postitust lugedes sain aru, et pean ka ikka tellima. Seal on nii palju ägedat kraami, ostaks vist terve poe tühjaks, kui raha jätkuks ???

  • Avatar
    Vasta Merite 15. august 2020 at 18:17

    Pähkli- šokolaadikreem on ilmselge lemmik. Pulgakommid meeldivad samuti. Eukalüpti kommid tellisin kogemata ? aga kulusid ajajooksul siiski ära ja eks need olid ka head. Samuti proovisime kummikomme ja jelly beanse- mõlemad said kiirelt otsa- järelikult olid head.

  • Avatar
    Vasta Piret 15. august 2020 at 18:11

    Pole midagi maitsnud, sest olen skeptik?? Aga tahan igakord, kui Sa neist kirjutad ???

  • Avatar
    Vasta Kairi 15. august 2020 at 18:08

    Kahjuks olen proovinud ainult Yummikomme, poekrediidiga saaks proovida ka teisi tooteid?

  • Avatar
    Vasta Kristin 15. august 2020 at 17:54

    Meie pere on tellinud eelkõige pulgakomme (eriti arbuusi ja viinamarja maitsega) ja need meile lemmikuks saanud ja üks hetk tutvustati mulle praktika kohas gimberiga jooki ja see oli reaalselt nii hea, et tahan ka ise osta aga pole veel sinnai jõudnud

  • Avatar
    Vasta E 15. august 2020 at 17:53

    Ei olegi midagi veel katsetanud ja maitsnud, aga aegajalt ikka leian ennast poest šokolaadi või kommi lapsele ostmast, kuigi ma vandusin endale, et ma ostan talle ainult tervislikke snäkke, et ei oleks liiga palju suhkurt ja rasvu ja jama sees.. Prooviks hea meelega, oleme terve perega suured snäkkijad ja magusasõbrad?

    • Avatar
      Vasta kertu 15. august 2020 at 23:19

      Olen juba päris paljut katsetanud ja häid asju on palju, aga lemmik on kookoslaastud, parimad, mida proovinud olen! Kuivatatud mango on super ja Landgarteni asjad ja seal müüakse ainsaid kummikomme, mida ma süüa tahan jne, jne.

  • Avatar
    Vasta Malluska 15. august 2020 at 17:51

    Olen mitu korda korvi pannud aga ikka ostmata jàtnud. Tahtsin ise neid pulgakomme proovida ?Nûûd on laps piisavalt vana, et saaks temalegi sealt nii mõndagi tellida ???

  • Avatar
    Vasta Kertu 15. august 2020 at 17:39

    Pulgakomme olen sealt mitmel korral ostnud, samuti kummikomme ja šokolaadikreemi.

  • Avatar
    Vasta S 15. august 2020 at 17:33

    Jelly beansid on kõige lemmikumad hetkel. Tahaks seda šokolaadikreemi ka lõpuks proovida…. ?

    • Avatar
      Vasta Karin 15. august 2020 at 19:08

      Mina esimest korda tellisin Sinu postituse peale pulgakomme suures pakendis ning maitsmiseks pandi juurde muid komme, peale seda ma nende juurest ikka tellinud olen, kuid kuivatatud puuvilju ei ole ostukorvi kunagi pannud aga nüüd tekkis kohe kõrgendatud huvi nende vastu.

  • Avatar
    Vasta Marju 15. august 2020 at 17:28

    Laste vaieldamatud lemmikud on pulga- ja kummikommid. ?

  • Avatar
    Vasta Marju 15. august 2020 at 17:25

    Oleme lastega proovinud pulga- ja kummikomme. Kindlasti laste vaieldamatud lemmikud. ?

  • Avatar
    Vasta Triin 15. august 2020 at 17:21

    Mina olen oma perega proovinud ainult pulgakomme. Tahaks nii väga erinevaid proovida aga pole väga raatsinud. Loodan õnnele, et ehk seekord veab ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 15. august 2020 at 17:20

    Lemmikud ikka need pulgakommid olnud ? ammu juba tahaks seda pähklikreemi osta, nüüd nagu hea põhjus seda teha ??

    Aga hoopis teine teema, ma pole äkki kuuke su blogi lugenud ja mulle väga meeldib see uus piltide jne kujundus ? natuke värskust – vana hea blogi, kerge uue kuuega ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. august 2020 at 09:37

      WordPressil oli lihtsalt uuendus ja nüüd saab pilte ümaralt ka panna 😀

      • Avatar
        Vasta Kristina 16. august 2020 at 10:35

        No selge ?? mulle igastahes see mõjus ??

  • Avatar
    Vasta Meelika 15. august 2020 at 17:14

    Yummikommid on jäänud vaieldamatuks lemmikuks kogu perele, kuigi proovinud oleme üsna suurt osa valikust. Lisaks jumaldan ka soolatud mandleid. Ja ma pean mainima, et ma just paar minutit enne netti tulekut mõtlesin, et peaks bionoriasse tšekkama ja sattusin enne sinu postituse peale! No ideaalne saatuse vingerpuss oleks, kui nüüd krediiti ka võidaks ??

  • Avatar
    Vasta Liina 15. august 2020 at 17:14

    Meie tellime sealt lastele yummikomme ja ikka 100 kommi kaupa. Laste lemmikud!

  • Avatar
    Vasta Carmen 15. august 2020 at 17:13

    Ise veel tellinud ei ole, aga sõbrannalt kunagi sain sealt tellitud komme, mis olid täitsa head 🙂

  • Avatar
    Vasta MarianneL 15. august 2020 at 17:11

    Eelmine talv ostsin lapsele selle päkapikukarbi Bionoriast ja kõik maitses 😀 pulgakommid on klassika, marjad šokolaadis on jumalikud ja Gimber mulliveega ülihea. Hoian parem nende lehelt eemale 😀

  • Avatar
    Vasta K 15. august 2020 at 17:06

    Olen proovinud yummikomme, toorbatoone ja muud magusat kraami, tahtsin gimberit ka osta aga kuna tellimus läks juba nii suureks, pidi kuskilt piiri ette panema ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 15. august 2020 at 17:05

    Ma juba mõtlesin, et leht ongi tellijatest umbes, kuna linki ei ava aga tuli välja, et link vigane (.com lõpuga töötab) ?. Aga peab tõdema, et proovinud pole nende valikust kahjuks ühtegi, seega tuleb seda viga nüüd parandada.

  • Avatar
    Vasta Evy 15. august 2020 at 17:01

    Pulgakommid on alati hit. Viimane kord ostsin koos karbiga ja lapsed olid nüüd nii kurvad, et nende mängimisest on karp järele andnud ja kasutada ei saa. Lisaks pulgakommidele said eelmine kord batoone tellitud ja no need olid hitiks vaid mulle. Tänks good. Jäi vähemalt mulle midagi süüa.

  • Avatar
    Vasta Gerli 15. august 2020 at 16:51

    Olen proovinud pulgakomme ja erinevaid pähkleid, mis kõik on äärmiselt maitsvad olnud.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 15. august 2020 at 16:51

    Meie oleme ära proovinud yummi kummikommid ja pulgakommid. Need laste lemmikud ja enam nad ei taha tavalisi pulgakomme poest.
    Ja muidugi on emme ka õnnelik kuna neis palju vähem süsivesikuid kui poe omades.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 15. august 2020 at 16:51

    Lapsele Yummikomme. Noh, ma vist söin ise enamused ära ? Kuna ma “kommihull”, siis igaljuhul eelistaks tervislikumaid valikuid kui kasekese komm nt ?

  • Avatar
    Vasta MP 15. august 2020 at 16:48

    Selle lehega ja nende toodetega olen tuttav, aga vot tellinud ei ole sealt mitte ühtegi korda. Põhjendama ei hakka, miks pole tellinud, kuid huvi on nende valiku vastu sellegipoolest. Küll tuleb aeg, kui proovin nende tooted järele…loodetavasti. 😀

  • Avatar
    Vasta Maiu 15. august 2020 at 16:45

    Ei ole veel proovinud, seega väga ahvatlev loos?

  • Avatar
    Vasta Kerli 15. august 2020 at 16:43

    Ühte pulgakommi olen söönud, aga milline see oli, enam ei mäleta.. Aga seda mäletan, et hea oli ta küll! ?

  • Avatar
    Vasta Imbi 15. august 2020 at 16:42

    Olen proovinud nende tootevalikust ainult mandlikreemi ja pähkli-šokolaadikreemi.. Ja need olid MEGAAAAAA head.. Aaah kuidas nüüd tuli isu nende järgi 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 15. august 2020 at 16:40

    Kummikommid ja laste lemmikud on pulgakad ?

  • Avatar
    Vasta Anett 15. august 2020 at 16:37

    Ei olegi veel proovinud neid 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 15. august 2020 at 16:35

    Mulle meeldib väga Teo&Bia pähklikreem . Mandli- šokolaadikreem on ka päris huvitav, natuke mõrkjas ja see pärast lastele väga ei istu, mis tõttu mulle rohkem jääbki. Yummikommid lähevad ka alati peale ja mõnda kuivatatud puuvilja olen ka proovinud. Nii palju on veel proovimata nii et selline võit oleks super, saaks uusi tooteid maitsta ☺️?

  • Avatar
    Vasta Merit 15. august 2020 at 16:33

    Mango ja ananass on alati kapis olemas??

  • Avatar
    Vasta Kristi 15. august 2020 at 16:30

    Ei ole üldsegi neid ühtegi toodet proovinud.