TESTIN JA ARVUSTAN

sooduskoodidest

20. juuni 2022

Viimasel ajal olen saanud mitmeid kirju teemal küsimusega erinevate sooduskoodide kohta. Kõigepealt tahaksin teile sel teemal hoopis väikse soovituse anda. Nimelt siis et selle ajaga, kui sa jõuad mulle kirjutada, et “Tere, kas X lehel on su sooduskoodi/sooduskood veel kehtiv?”, jõuad sa sinna koodi lahtrisse kirjutada sõna “mallukas” ja ise järele proovida 😁

Ma ei taha ülbena kõlada, aga ausalt ma enamik ajast ise ka ei tea, kaua need koodid täpselt kehtivad. Tunduvalt kiirem on ise see järgi proovida. 99% juhtudest on mu sooduskood justnimelt “mallukas”. Välja arvatud neil juhtudel, kui see on enne juba valmis tehtud ja mingil põhjusel muuta ei saa, aga seda juhtub maru harva.

Selle rant’i pealt nüüd teemani ka. Nimelt on viimasel ajal korduvalt küsitud Napsie sooduskoodi ja vot seda mul teile anda ei olnud. Küll aga annab kood “ÖÖ” täna-homme madratsitelt lausa 101€ allahindlust. Ma nimelt kasutasin väga pikalt Napsiet, kuni selle hetkeni, kui ostsin kontinentaalvoodi ja sellega tuli juba ülisuur madrats kaasa. Ütlen ausalt – Napsie meeldis veidi rohkem, aga ei hakka välja ka vahetama, muidu ei sobi voodiga kokku 😁 Olen sellest enne kirjutanud ka, näiteks siin. Ja selles postituses rääkisin sellest, kuidas ma mingi hetk proovisin odava madratsi teed minna ja pmst viskasin raha maha.

Kuigi mul endal pole praegu Napsie madratsit, siis muid asju ikka on. Lastel on kõik Napsie tekid-padjad. Lisaks on meil kaks hiiglasuurt Jumbo pleedi, millest ma praegu isegi parima tahtmise juures telefonist pilti ei leia, kuigi ma tean küll, et kuskil peab olema. No kes instas jälgib, on ilmselt seda lahmakat aeg-ajalt diivanil vedelemas näinud. Konkreetselt nii suur ja pehme, et erinevates diivaniotstes saavad ka inimesed mugavalt pleedi all olla. Kinkisin ühe oma emale jõuludeks ja isegi tema kiitis, nii et tõesti väärt kraam.

Ja teie õnneks annab kood “mallukas” kõikidelt muudelt asjadelt peale madratsite lausa 25% soodukat (kehtib ka vist täna ja homme, aga nagu öeldud, võite jumal teab millal katsetada ja ehk töötab muul ajal kunagi jälle 😁). Nii et vutt-vutt Napsie kodukale ja pange tellimused teele!

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Sirje 21. juuni 2022 at 18:57

    Novot. Tellisin Napsie Jumbo pleedi. Täna helistati, et tarneraskuste tõttu jõuab see lattu millalgi novembris. Ja nii ma tellimusest loobusin, sest tahtsin nüüd ja kohe mõnuleda. Loodetavasti tuleb aasta lõpus miskine samasuur ale, et uuesti proovida 😉