TESTIN JA ARVUSTAN

mõnikord lausa peab millegi looduslikuma poole vaatama*

13. september 2020

Ma olen siin sada korda rääkinud, et ma üritan alati valida kehahoolduses looduslikumat kraami, aga mõni asi on selline, mis pole ikkagi parema vastu välja vahetatud saanud. Näiteks deodorant. Ma olin proovinud paari looduslikku varianti, aga need mulle kuidagi ei sobinud ja läksin tavapärase poekraami juurde tagasi. Seda selle ajani, kuni mul reaalselt tekkis allergia selle suvalise Dove deodorandi vastu, mida ma sada aastat kasutanud olin. Ma ei teagi, kuidas see niimoodi lampi juhtus, sest reaalselt mitu aastat polnud midagi ja ühel hetkel lihtsalt ei saanud enam kasutada.

täitepudel, millega saab lausa viis deodoranti täita

Just siis saatis Mediron mulle suure pakitäie looduslikke Salt of the Earth deodorante. Kuna ma nagunii pidin midagi uut proovima, siis võtsin kraami kohe kasutusse ja nüüd võin öelda, et soovitan soojalt. Seal on täiega palju erinevaid lõhnasid, lisaks saab endale soetada ka suure täitepudeli, mis tähendab omakorda vähem plastikut, mida sa endale ostma pead. Seega win-win.

Lõhnadest on minu lemmik ookean ja kookos ning melon ja kurk. Sellised mahedad, veits magusad ja töötavad idekalt. Ma alguses mõtlesin küll, et ei tundu, et raudselt sellest õrnast lõhnakesest miskit kasu oleks, aga võta näpust, on küll. Ja kes soovib, siis on ka täitsa lõhnatu variant olemas.

Lisaks saad valida kas sa soovid rulldeodoranti või pihustatavat varianti. Ma ise eelistan rulldeodokat, aga tegelikult teeb töö ära ka sprei versioon, seega maitse asi või nii.

Loomulikult on nad kõik julmusevabad ja veganid, seega kellel parasjagu FA või mis iganes need muud variandid poelettidel on, otsa hakkab saama, siis soovitan see valik teha ja ära proovida. Ma ei usu, et te kahetsete. Minu allergia kadus reaalselt paari päevaga.

Sooduskood mallukas annab teile kõikidelt Salt of the Earth toodetelt 15% alla ja tsekkige ka mu Facebooki lehele, sest seal loosin välja komplekti erinevaid deodorante, et saaksite need ise ära katsetada.

*Postitus sündis koostöös Medironiga

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta kristiina 16. september 2020 at 14:56

  Kasutan juba ammu Lavendel-vanilje oma ja senistest looduslikest deodorantidest toimib minu puhul kõige paremini – väga rahul. Heameelega prooviks ka teisi lõhnu.

 • Avatar
  Vasta Liina 14. september 2020 at 20:21

  Langesin Sinu reklaami ohvriks ja tegin tellimuse ära ! ?

 • Avatar
  Vasta Andra 14. september 2020 at 18:44

  Oo, sooduskood! Mina avastasin need deodorandid juba mõni aeg tagasi ning kiidan taevani! Leidsin need juhuslikult Kaubamaja letis ning kuna pakendid olid nii kutsuvad, siis võtsin prooviks. Lõhnad on huvitavad ning minuarust piisab tavalise higierituse korral hommikusest protseduurist, et õhtuni vastu pidada. Hea, et nüüd soodsamalt proovida saab, erinevate lõhnadega tasub ikka katsetada. 🙂

 • Avatar
  Vasta SS 14. september 2020 at 12:02

  Ma tahaks veidi põhjalikumalt kasutuskogemuse kohta kuulda. Kas tõesti kestab ilusti terve päeva, ei teki vajadust vahepeal pesemas käia ja uuesti peale panna? Riideid ei määri? Ma kunagi googeldasin neid deodokaid ja tagasiside oli väga kahetine, ligi pooled kiitsid, teine pool et siiski ei kesta tervet päeva ja poole päeva pealt on higi lõhna tunda, lisaks kuivavat väga kaua, sprei variant olla nii vedel, et voolab laiali ja õige koha peale ei jää jpm. Eks kõige puhul on alati nii häid kui halbu arvamusi, ma igatahes jätsin tookord oma ostuplaani katki.. :/ Tahaks siiski miskit looduslikku proovida, aastaid on saanud seda Garnieri keemiat peale lastud, aga need looduslikud kuuldu järgi enamasti siiski tervet päeva vastu ei pea 🙁

  • Mallu
   Vasta Mallu 14. september 2020 at 13:50

   Ei, mitu korda päevas ei pane, ainult hommikul. Riideid ei ole ka määrinud 🙂

  • Avatar
   Vasta Helina 14. september 2020 at 16:41

   Ma soovitan sulle Speicki deodorante, muidu müüakse Biomarketis, aga googeldades leiab muudest ökopoodidest ka. Kasutasin ise tumerohelist, lõhna poolest kaldub sinna mehisema poole, aga otseselt ei häiri, aitas kenasti ökopoe palavuses tööd teha erinevalt nt dr.Hauschka omast, millest polnud mingit kasu.

 • Avatar
  Vasta kätlin 13. september 2020 at 21:37

  Osssa! Ma olen proovinud looduslikke variante, aga millegi kindla peale pole jäänud. Miks? Esiteks ühte oli nii raske peale määrida (kuigi toote tutvustus ja pakend olid väga ilusad). Teine ei toiminud ÜLDSE ja kolmas, mida proovisin ei meeldinud koostise tõttu.
  Sinu poolt pakutavast valiksin rulldeodorandi ookeani ja kookose lõhnalise ?