Ilukraam Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

nuku värk*

16. oktoober 2020

Ma ei tea, paljud teist mind instas jälgivad, aga kes seda teevad, on ilmselt aru saanud, et mul on kaks olekut: vedelen paistes silmadega diivanil, vahin netflixi ja kassin, või siis löön ennast teadmata põhjusel üles ja… olen fabulous. Ega mul eriti kuskil käia ei ole, et mul oleks just tarvis ennast siin uhkes üksinduses meikida, aga miskipärast läheb enesetunne ka kohe paremaks, kui ma vähemalt väliselt hea välja näen. Naiste värk vist.

Ja nagu te teate, siis mu koostööpartner on Wibo, kellel kogu aeg uusi kollektsioone ja tooteid kodukale tuleb, umbes nagu Vändrast saelaudu. Seega saadavad nad mulle usinalt ka mulle nende kraami katsetamiseks ja hetkeolukorda arvestades on mul selle üle ainult hea meel. Ongi lõbusam uute asjadega endale iga päev nägu pähe maalida.

Nüüd tuli neil välja uus kollektsioon nimega Doll ja no abua, kui ägedad asjad. Ma sain terve karbitäie kraami: küünelakid, huulepulgad, lainerid, primer, puuder ja isegi ripsmeseerum on seal kollektsioonis olemas. Jutud levivad, et varsti jõuab Eestisse ka sama seeria lauvärvipalett, aga seda veel kahjuks pole, seega sellest ei tea hetkel miskit rääkida. Küll aga saan ma rääkida nendest asjadest, mis mul juba olemas on.

Esiteks primer: minu meelest pigem sellise kreemi tekstuuriga, et niisutab nahka enne jumekat korralikult ja kogu meik püsib kauem peal. Küünelakid on super ilusates toonides ja hea pigmendiga, aga vajavad kindlasti enda peale ka pealislakki, ilma ei püsinud mu ringisahmimises kenasti peal. Aga kui taipasin pealislaki peale panna, on praegu juba kaks päeva jumala ilus olnud. Olge teie siis kohe targemad. Wibo kinnituspuudrid on ammu mul lemmarid, seega soovitan seda ka samamoodi, nagu eelmiseid. Ma kasutan seda nii, et kui meik valmis, siis lihtsalt puuderdan suure pintsliga näo üle, et ma ei läikima ei hakkaks. Vana hea…

Ooo ja need huulepulgad! Jälle üli hea pigmendiga ja niisutavad super hästi – ma ju olen vana punase huule fänn. Ma teeks kohe praegu pilti, et kuidas peale jäi, aga oh õnne, ma ärkasin täna oma parimate sõpradega – massive ohatistega, seega kui te ei tahaks just näha, milline ma pidalitõbisena välja näen, siis ma pigem säästaks teid sellest vaatepildist.

Ja loomulikult andis Wibo teile ka koodi “mallukas”, millega saate enda meigivarusid lausa 30% soodsamalt täiendada. Kood kestab paar päeva, nii et soovitan kiirustada. Anna mulle kommentaarides teada, millega sina enda tavalise meigi teed, mis tooteid kasutad ja ühele saadab Wibo kah terve uue kollektsiooni kingituseks.

*Postitus sündis koostöös Wiboga, obv

Ps! Lõpetan ikka ohatisejutuga. Täna kurtsin sõbrannale, et ma näen legit nii rõve välja, et mul saab ikka fun time kunagi endale uus mees leida, kui ma umbes kord kuus lihtsalt super räme välja näen.

“Mallu… Sul on kolm last ja sa oled MALLUKAS. Ma arvan, et ohatised on viimane asi, mille üle sa muretsema peaksid…” 😀 It’s funny, because it’s true 😀

Loe ka neid postitusi!

50 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ülle M 20. oktoober 2020 at 11:27

    ..minu meik on siiani väga lihtsake olnud, näopõhi ja huuled, vahel panen põsepuna palgele..

  • Avatar
    Vasta Marili 19. oktoober 2020 at 19:18

    Kasutan suht tavalisi ja odavaid poe asju, kuigi tegelt tahaks ikka paremat kraami proovida. Näonahk on niigi kehvake ja vistrikega olen hädas ~10a juba. Tööle minnes viipan lihtsalt puudritega üle aga välja minnes tahaks ikka miskit paremat ja katvamat näole saada. Jään loosiönnele lootma?

  • Avatar
    Vasta Janeli 19. oktoober 2020 at 11:16

    Kasutan igapäevaselt Lumene jumestuskreemi ja Lily Lolo mineraalpuudrit. Samuti Loreali ripsmetušši.

  • Avatar
    Vasta Kristella 18. oktoober 2020 at 17:19

    Meigin end pigem vähe, kuna ei ole veel leidnud neid õigeid tooteid näonahale ja pigem lasen nahal siis rohkem puhata.
    Wibo tooteid olen juba tükkaega mõelnud katsetada, igaltpoolt kuulnud head tagasisidet. Ehk nüüd siis veab ?

  • Avatar
    Vasta Anni 18. oktoober 2020 at 16:35

    Kui meiki teen siis isegi, kui plaanin teha naturaalset no makeup makeup looki lõpetan ikka full glamiga. Niiet on 2 võimalust, kas olen ilma meigita oma naturaalse maaka näoga või full glam bitch. ?

  • Avatar
    Vasta Jane 18. oktoober 2020 at 16:29

    Igapäevaselt ajab asja ara nyx brow pomadega ja suvaline essence ripsmekas. Kui peole minek, siis on nimekiri palju pikem – primer, concelear, jumekas, puuder, kontuur, põsepuna, feikripsmed, lauvärvid, kinnitussprei ja firmasid erinevaid, nt nyx, urban decay, artdeco, essence, too faced, revlon, wet n wild jne. Ühesõnaga täiesti erinevas hinna- ja kvaliteediklassis asjad, kuid hetkel uus lemmik toode on morphe x jeffree stari lauvarvipalett ? wibo tooteid olen taiega ammu tahtnud proovida, aga kuna hetkel koik olemas, siis pole põhjust olnud. ☹️

  • Avatar
    Vasta Keiu 18. oktoober 2020 at 15:36

    Mina kasutan aluskreemi, jumesruskreemi, silmapliistsit ning ka ripsmetušši, kulmupuudrit.

  • Avatar
    Vasta Egle Veski 18. oktoober 2020 at 15:14

    Iga päevadelt kasutan Makeup factory ripsmetuši, Isadora silmapliiatsit, Collistari huuleläiget ja Collistari lauvärvi ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 18. oktoober 2020 at 14:50

    Iga päevaselt ei meigi, kuid kui meigin siis ikka korralikult. Primer, jumestuskreem, puuder, brownser, highlighter, kulmupliiats ja -geel, ripsmetušš jne

  • Avatar
    Vasta Geili 17. oktoober 2020 at 20:44

    Igapäevaselt tihti ei meigigi väga(va. kulmud), sest ma tean, et kui ma selle ette võtan, siis läheb pool tundi vähemalt, kuna siis on juba vaja kasutada primerit või cc kreemi, päikesepuudrit, highlighterit, kontuurida, ripsmed värvida, kulmud pähe teha, natuke silmadele ja huultele tooni lisada jne ? ühesõnaga ei oska mina teha “väikest” meiki, kõik või mitte midagi! Jah, eks peitekreemiga mõne punase koha ikka kiiruga katan vahest. Üldiselt aga meeldib väga katsetada ja meikida erinevate asjadega, võin ikka mitu tundi pintslitega möllata ? ja tõesti olen ka end nii meikinud tund aega, et lõpuks sel päeval koduseinte vahelt ei lahkugi ?

  • Avatar
    Vasta AL 17. oktoober 2020 at 14:45

    Pean tunnistama, et seni on minu miniatuursesse meigikomplekti kuulunud üksnes ripsmetušš ja kulmupliiats needki a pa Prismast ostetud. Olin prillikandja ja tundsin alati, et prillid on üksi näos juba piisavalt “ruumivõtjad”. Nüüd pärast laseroppi tunnen, et ohhh kus nüüd meigiks. Seni võtan alles vedu. ?

  • Avatar
    Vasta Amanda 17. oktoober 2020 at 14:01

    Viimasel ajal olen nii mugavaks läinud (aitäh koroona :D), et kasutan ainult kulmude täitmiseks ja tumedamaks tegemiseks vana Makeup Revolutioni kulmupuudrit ja Rimmeli puudrit ülejäänud näole. Ajab asja ära ja no kui natuke pidulikum hetk, siis teinekord kasutan särapuudrit ja põsepuna ka. Wibo uue kollektsiooni huulepulgad näevad nii head välja, et hea meelega prooviks küll neid ka 😉

  • Avatar
    Vasta Hel 17. oktoober 2020 at 13:19

    Ma olen oma punnilise näonahaga täitsa mineraalkosmeetika usku pöördunud. Meigikotist vaatavad vastu Sampure ja Bellapierre, aga küünelakid ja huulepulgad oleks küll päris hea saak, ma neile pole millegipärast kunagi eriti rõhku pannud ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 17. oktoober 2020 at 11:02

    Ma tavaliselt kasutan ainult kulmude jaoks mõnda toodet ja sellega minu meikimine piirdub, ikka käin ja vahin erinevaid tooteid poes aga kardan et äkki ei sobi või ei oska midagi teha ja siis löön jälle käega.

  • Avatar
    Vasta Kristin 17. oktoober 2020 at 10:40

    Meiki teeb igapäevaselt ripsmeka ja kulmugeeliga, mõnel paremal päeval kasutan ka Lumene cc kreemi ja päikesepuudrit. Wibo asju olen ammu tahtnud proovida, sest need on palju kiidetud ja looduslikud.

    • Avatar
      Vasta Kala 17. oktoober 2020 at 21:01

      Looduslikud? Mis jutt see veel on? 😀

  • Avatar
    Vasta Õnneli 17. oktoober 2020 at 10:12

    Kasutan igapäevaselt L’Oreali peitepaletti ja kulmud teen Wunderbrow2 kulmugeeliga. Välja minnes panen L’Oreali True Match jumestuskreemi, mis minu meelest väga mõnusa katvusega ja heas hinnaklassis ning L’ancome ripsmetušši, mis teeb ripsmed tihedaks ja pikaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gigi 17. oktoober 2020 at 08:44

    Meigin end üliharva. Kasutan ainult jumestuskreemi, lauvärvi ja ripsmetušši. Veel harvemini ka huulepulka.

  • Avatar
    Vasta Liis 17. oktoober 2020 at 00:32

    Sa oled oma Wibo postitustega ka mind nende usku pööranud ? nüüdseks pea terve meigikott välja vahetatud ja üks mõnus Wibo nude’kam huuleläige on mu igapäevane lemmik ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid M 17. oktoober 2020 at 00:18

    Köige suvakam jumestuskreem ja ripsmeduš 😀 niii lahja olengi, ajab asja ära ütleme niii

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. oktoober 2020 at 00:08

    Kahjuks ei kasutagi midagi, aga sooviks. Alati on nii ,et kõik annad ja ostad lastele, ise sead end tahaplaanile .

  • Avatar
    Vasta A 16. oktoober 2020 at 23:24

    Jumestuskreem Chanel Aqua
    Kinnitus, lauvärv – UD, ripsmekas Maxfactor, huulepulk MAC. Pole kunagi Wibot proovinud (VEEL) ?

  • Avatar
    Vasta J 16. oktoober 2020 at 22:54

    Mul on punane huulepulk must have ja sädelevad lauvärvid. Wibo asju pole ühtegi, aga peale selle kommentaar kirjutamist vist ostan jumeka endale, see mul kodus puudu.

  • Avatar
    Vasta Leili 16. oktoober 2020 at 21:13

    Olen lastega kodus ja ei meigi üldse? meigiasjad võibki vist ära visata, ilmselt on vanad. ?‍♀️Oleks uusi ja põnevaid vaja millega katsetada ?? ühte lemmikut siiski mäletan-pupa jumestuskreemi oli hea ?

  • Avatar
    Vasta Mari 16. oktoober 2020 at 19:50

    Kasutan suht suvakaid asju, tahakski midagi uut ja head leida, millele truuks jääda 🙂

  • Avatar
    Vasta BB 16. oktoober 2020 at 19:45

    Iga päev ei jõuagi meikimiseni. Peitepulk punnidele ja go! Aga vahest on hea oma kotikesed välja võtta – mis on nüüd kusjuures üsna Wibot täis 😀

  • Avatar
    Vasta Mare 16. oktoober 2020 at 18:50

    Tavaliselt Maybelline BB-kreem, puuder(neid kasutan võrdselt vist wibo, nyx) ja igapäevaselt rohkem pole .Igataheks tahaks veel wibo tootreid proovida

  • Avatar
    Vasta Pille 16. oktoober 2020 at 18:34

    Avastasin enda jaoks hiljuti wibo ja vahetasin enamiku kraamist wibo asjade vastu välja. Eriline lemmik on lauvärvi põhi ja lauvärvipalett mida tihti kasutan.

  • Avatar
    Vasta Mai 16. oktoober 2020 at 18:25

    ma kasutan hetkel vaid ripsmetušši ja kulmupuudrit, kuid vaikselt hakkab huvi jälle tõusma ka muu meigi osas. (1,5 aastat lapsega kodus olles ei ole väga vaja meikida ?)

  • Avatar
    Vasta Elekas 16. oktoober 2020 at 17:02

    Hetkel lapsega kodus ja ei mäletagi millal end viimati meikisin. Hea meelega lööks end lille.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. oktoober 2020 at 17:01

    Kasutan igapäevaselt matistavat aluskreemi ja primerit, jumestuskreemi, kinnituspuudrit, päikesepuudrit ja ripsmedušši. Mul on rasune aknele kalduv nahk ning seetõttu ka igapäevaselt selline meik. Ma ei ole endale neid päris sobivaid tooteid leidnud, otsin pidevalt uusi, nii et ilmselt peaks need Wibo tooted ka ära proovima.

  • Avatar
    Vasta Liis Er 16. oktoober 2020 at 16:53

    Ootasin ja ootasin, et äkki meikisid selle jubeda nuku ära. Aga noh, pettumus 😀

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. oktoober 2020 at 16:20

    Kasutan ripsmetušši, huulepulka, silmapliiatsit. Tglt näonahk n6uaks ka puuderkreemi vms, aga pole veel leidnud sobivat värvi. Koguaeg kas liiga hele või liiga tume

  • Avatar
    Vasta Marina 16. oktoober 2020 at 15:22

    Ripsmekas millele olen jään truums on Lancome Grandiose painutatud harjaga- uskumath toode! Minu suureks üllatuseks hakkasid ka need nn läikivad ninatipud meeldima ja seda just Wibo Crome Drops’iga ? Kinnituspuudrit samas plle kunagi olnud- väga väga pônev oleks ka seda proovida ?

  • Avatar
    Vasta Liis 16. oktoober 2020 at 15:12

    Kasutan ainult ripsmetušši ?

  • Avatar
    Vasta Annett 16. oktoober 2020 at 14:45

    Kasutan tööpäevadel garnieri BB kreemi, täidan kulmud ja põskedele veidi tooni. Ja muidugi ripsmetušš, et silmad ka ikka peas oleks 😀 Wibost olen ühe tellimuse nüüd teinud ja neid asju prooviks ka väga hea meelega!

  • Avatar
    Vasta Annika 16. oktoober 2020 at 14:33

    Tellisin ka mingi aeg unicorn tearsi, jumeka ja puudri ning kulmugeeli. Ja need on mul igapäevases kasutuses. Jumekas muidugi harvem aga muidu lähevad näoele ainult wibo kraam ?

  • Avatar
    Vasta H 16. oktoober 2020 at 14:27

    Kuna olen hetkel väikese lapsega kodus, siis ei olegi viitsimist ja tahtmist end ennast iga päev nö üles vuntsida aga muidu piirdus minu meik ainult silmapliiatsi ja ripsmetuššiga, oleks vist aeg hakata harjumusi muutma kah kuna varsti peab ennast tööle jälle sättima hakkama!

  • Avatar
    Vasta Eli 16. oktoober 2020 at 14:02

    Ripsmetušši kasutan enim.
    Tahaks uusi asju ka proovida !

  • Avatar
    Vasta Anneli 16. oktoober 2020 at 13:53

    Uskumatu, aga ma suudan end kümne minuti ja väga väheste toodetega lille lüüa. Ehk siis pikalt pusida ei viitsi ja miljon-triljon toodet ka omada ei soovi. Näokreem, harva jumekas, kulmud kergelt üle värvida ja harjata, lainerijoon, ripsmetušš, õrnalt põsepuna, paari kohta highlighterit ja huulepulk. Lemmikfirmat otseselt ei ole, aga enamik lemmiktooteid on LOreali omad.

  • Avatar
    Vasta Tiina 16. oktoober 2020 at 13:50

    Peitepulk, jumestuskreem, ripsmetušš.. Neid kasutan suht sagedasti. Neid esimesi kasutangi peamiselt iluvigade peitmiseks. Kui nahk oleks ilus korra, siis ei kasitakski. Tušši aga väikse efekti lisamiseks, sest oma ripsmed on nagu on. Aga kui kuskile minek, siis näen veidi rohkem vaeva, lisan veidi lauvärvi või huulevärvi.. Aga profilt piltilusaks ei oska end nagunii teha, seega ei hakka omale mingit ulmeasju kokku ostmagi, nagunii jääks seisma.

  • Avatar
    Vasta Evelin 16. oktoober 2020 at 13:48

    Minul on kah Wibo tooteid millega meigin, aluskreem ja puuder. On ka mitu erinevat tooni huuleläikeid ja paar huulepulka Wibolt. Aga see uus kollektsioon Doll jäi mulle kohe silma Fb´st 🙂 heameelega osalen loosis!

  • Avatar
    Vasta Karina 16. oktoober 2020 at 13:16

    Kasutan unicorn primerit, jumestuskreemi, chrome drops, ripsmekas – see siis selline basic meik ? vahel jätan selle highlighteri ära kui liiga shiny ei taha olla. Aga olen ka wibo usku, väga palju tooteid juba neilt tellitud ?

  • Avatar
    Vasta Jane 16. oktoober 2020 at 13:13

    Jane Iredale puuder on must have, Maybelline ripsmekas ja Clarinsi huuleläige on igapäevaselt kasutuses.

  • Avatar
    Vasta Marta 16. oktoober 2020 at 12:53

    Kuna ma olen lapsega kodus, siis ma ei meigi ennast igapäevaselt. Aga kui on võimalus, siis teen ikka korraliku näo pähe?? alati plaanin teha midagi tagasihoidliku, aga lõpetan ikka hullu meigiga??
    Kui Sa hakkasid Wibo tooteid reklaamima, siis tellisin ka endale. Nii, et nüüd on mu meigikotis enamus kraami Wibolt ja teine osa Bellapierilt.?

  • Avatar
    Vasta Silvia 16. oktoober 2020 at 12:14

    Mul on meigiga selline love-hate suhe. Hullult tore on kui keegi teeb ja ma näen kena välja, aga siis need meigikihid on alati sellised megapaksud ja mul on reaalselt tunne, et mul on mingi 300g värki näo küljes. Ökk. Ehk ilus aga ebamugav.
    Samas kui ma tavaliselt üldse ei meigi ja kuskile kohtumisele lähen, siis kõigi meigitud äridaamide kõrval on ka nagu jube hale olla. Praegu on õnneks see koroonavärk ja suurem osa ajast ei peagi kellelegi ennast näitama.
    Igatahes on juhtunud nii, et mul on aegajalt tuhinaga ostetud meigiasju, mida ma siis lõpuks ikkagi ei kasuta. Ja ausalt öeldes ei oskagi poest midagi osta, sest valik on nii suur ja mul pole aimugi, millised need minu tooted võiks olla. Õnneks mul on loodusest antud hiigelpikad ja tumedad ripsmed, nieit kui kasutan BB-kreemi ja natuke huuleläiget on juba peaaegu-meik peal. Kreem on Hiinast toodud ja päris hea.

  • Avatar
    Vasta Kätu 16. oktoober 2020 at 12:11

    Kasutan enamasti jumestuskreemi ja ripsmedušši, aga uue kollektsiooni üle oleks mul küll hea meel… Saaks proovida midagi uut ja täiendada oma varusid 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 16. oktoober 2020 at 12:08

    Wibo tooteid ei ole veel osta/kasutada jōudnud 🙂
    Enamasti kasutan jane iredale näol..ripsmed lancome ja huuleläiked/pulgad on igasugu erinevad

    • Avatar
      Vasta Mariliis 16. oktoober 2020 at 12:40

      Meiki teen silmaaluste peitekreemiga, puuriga, kulmu fikseerive heliga, ripsmetuššiga ja kõige lõpuks viimistlen mingi kinnitava puudriga (ei mäleta täpselt nime aga ühtlustab jumet). PS jumaldan seda tumedamat huulepulga tooni!!!

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 16. oktoober 2020 at 11:29

    Ostsin ka hiljuti Wibost lauvärvipaletti, mida polr veel proovinud ja babaani puudri, millega olen küll rahul. Muidu eriti ei meigi, aga Revloni jumestuskreemi ja Avoni Lux ripsmedušši olen juba mitu korda ostnud ja need meeldivad.