Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

treat yo self*

19. november 2020

Kes mind instas jälgib, siis ilmselt nägi, et Pure Cosmetics saatis mulle nende luksusliku kinkepaki. Ilmselt nad olid tähele pannud, et neid momente kui ma saan olla üksinda ja lihtsalt nautida rahu ja vaikust on viimaselajal pigem vähem. Peale lahku kolimist olen ma seda iseenda aega hakanud kohe eriti nautima, sest kui lapsed on minuga, siis mul ei ole eriti võimalik kellelegi öelda, et kuule palun ole hea ja vaata neid korraks, et saaksid teha seda või teist. Erandiks on need momendid kui nad omavahel mingi mängu leiavad või niisama igaüks kuskil eraldi omi asju ajab. Aga selle ajaga mingeid suuri enda poputamise hetki ei tee vaid pigem üritan veidi nende loodud kaost siin klattida, et nad siis hetke pärast saaksid kõik asjad uuesti segamini ajada, welcome to parenthood.

Ja õhtuti, kui nad magama lähevad olen ma sellest kõigest nii läbi, et vajun tihtipeale koos nendega magama või siis teen mingeid pakilisemaid tööasju. 
Lastevabadel nädalatel nädala algus tihtipeale läheb igasugustele käimistele ja tegemistele, et oma asjadega jälle järje peale jõuda ja nii need nädalad mööda lähevadki!  Sellepärast olengi ma viimaselajal hakanud eriti nautima igasuguseid kingitusi, mis tuletavad mulle meelde, et Mallu! Nüüd on aeg sulle endale. Võta aeg maha ja poputa ennast. 

Seega tuli see Pure Cosmeticsi pakk kohe eriti õigel ajal. Nagu ma ka insata stooris mainisin siis minu jaoks oli kõige huvipakkuvam sellest komplektist see  Rose Quartz Gem Roller, millega nägu masseerida saab. Ma Tik Tokist olen näinud nippi, et panna see enne natukeseks külmkappi, siis on eriti värskendav ja jahutav, seega asetasin ta hellalt külmikusse.

Nii ma siis võtsingi täna ette õhtu iseendale ja lasin endal vanni vett täis, panin Joiki küünla põlema, valasin pakis oleva C&C pokaali ja panin  OMA näomaski peale.  Ja kas te teate kui mõnus see oli? 

Vedasin enne oma JBL kõlarikese ka vannituppa, panin muusika mängima ja lihtsalt…olin. Kui ma tavaliselt vannis vedeledes vaatan mingeid sarju palvetades kogu hingest, et ma oma telefoni vanni ei viskaks siis seekord ma panin lihtsalt eriti rahuliku muusika peale, teate küll, sellise nagu tavaliselt SPAdes on ja lihtsalt lamasin seal vannis. Ma ei tea isegi kui kaua ma seal lebasin igatahes lõpuks ma pidin ennast lihtsalt sellepärast püsti ajama,t kuna vesi hakkas juba jahedaks muutuma ja mu sõrmed ja varbad olid krimpsus nagu vanal inimesel. Sexyyyy…

Kui ma sealt ennast lõpuks välja vedasin, siis läks lahti üks suur kreemitamine ja enese poputamine. Hoia toodetest ma olen siin blogis juba mega palju kirjutanud ka ja kiitnud neid, sellessuhtes oli väga mõnusalt turvaline oma vanu lemmikuid kasutada. Peale maski mõnus näoseerum peale ja näokreem kah. Täiega mõnus oli neid muuseas selle külma rulliga sisse hõõruda.

Teate, seal karbis on üldse nii palju nii mõnusaid tooteid, millega annab ennast poputada to the max ja mul oli natukene tunne nagu ma oleksin päriselt käinud SPAs. Ainult, et ma ei pidanud kellegagi suhtlema ja ma ei pidanud kodust väljuma. Väiksed võidud elus. Nüüd leban lihtsalt voodis, vaatan sarju ja blogin – täielik bliss, sest homme lähen Kardo juurde lastega hängima, ta ise läheb külla.

Ma just mõtlesin, et pean vist see aasta kõikidele oma sõbrannadele, kes on lapsevanemad, selle komplekti kinkima ja ütlema, et minupoolne käsk on võtta endale üks õhtu. Ah, mitte ainult sõbrannadele ei kehti see käsk, kõik proovige aeg maha võtta ja lihtsalt ennast poputada.

Kes ka tunneb, et endale või sõbrannadele kuluks selline komplekt ära siis kui kasutadades “mallukas5” koodi, saate 5 EURise kinkekaardi kõikidele komplektidele, niiet minge rabama ja poputage ennast täiega! 

*Postitus sündis koostöös Pure Cosmetics’iga

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar