JUMALAITA

hullumajablogi, here I come

28. detsember 2020

Kas teil on olnud selliseid päevi, kus te avate silmad ja saate aru, et armas taevaiša, kui ma täna kohe mental help’i ei saa, siis ma suren jalapealt maha? Jep, mul ka enne pole nii olnud.

Ma ei hakka siin detailidesse laskuma, aga mind iga päev üllatab see, kui erinevad on inimesed ja kui palju on võimalik ühte olukorda kahest väga erinevast vaatenurgast näha. Tekibki lõpuks selline mulje, et kas ma olen ise täitsa hulluks läinud, või… olen ise täitsa hulluks läinud. Ma enam suurt muid variante ei näe, haha. Samas ma olen ennegi öelnud, et hullumaja blogi pole vist eestis veel keegi pidanud (muidu oleks võinud vangi minna, aga selle nišši võttis Kalvi-Kalle omal ajal ära kahjuks). Et siis jah, saab nüüd põnev edasi näha, et kas Seevaldis on vaba voli netis käia, või kuidas iganes need asjad seal täpsemalt on.

Hala jätkuks – mul on pea kaks päeva järjest valutanud. See vist muidu suur asi pole maailmas, ma tean, et inimestel kogu aeg pea valutab ja nad ei tee sellest suurt numbrit, aga mul valutab pea niiii harva ja pmst mitte iial pole nii olnud, et võtan valuvaigisti sisse ja IKKA valutab edasi. Kergelt öeldes ebameeldiv.

Üldse ajab mind praegu nii närvi see trennide ära keelamine. Nagu reaalselt, kui ma regulaarselt trennis käisin, siis mul oli enesetunne kogu aeg nii hea. Nüüd on see… selle vastand. Ma isegi suure hädaga tegin siin ükspäev teleka ees üksi trenni nagu loom, aga mul on siin nii kitsas ja mul pole seda pagana… matti ja nagu ikka on kord maa külmunud ja siis kärss kärnas, või mis see ütlus oligi. Seda enam, et kui ma olen kuskil rühmatrennis, siis on päris imelik poole pealt öelda, et jou kuulge, ma enam ei viitsi, ma nüüd laman siin rahulikult maas edasi. Üksi kodus olen ma kuidagi palju vähem motiveeritud.

Hmm… tahaks edasi halada, aga praegu pole enam midagi öelda. Ah, olge mureta, mida päev edasi, seda hullemaks tunduvad asjad minevat, seega homme ma võin juba vabalt tulla jutuga, et mul diagnoositi süüfilis ja peale seda kukkusin ma aknast allla või midagi sellist.

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta morgie 2. jaanuar 2021 at 19:51

  Selle pagana mati pluss hantlid saab endale veebipoest osta. /Julgustavalt

 • Avatar
  Vasta Signe 31. detsember 2020 at 12:59

  Mina pidasin Seevaldis kolm kuud blogi, netis saab vabalt käia. 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 31. detsember 2020 at 19:57

   Omg anna linki ?

 • Avatar
  Vasta Kata 29. detsember 2020 at 11:59

  Peavalu on üks koroona sümptomeid muideks 🙂

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 13:18

   Elus olemine ka

 • Avatar
  Vasta Miisuke 28. detsember 2020 at 19:09

  Jep, seewaldis saab internetis olla. Ainult seal kõige kinnisemas võetakse kõik asjad ära.

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 13:41

   naiss 😀

 • Avatar
  Vasta Marta 28. detsember 2020 at 18:47

  Eratreeneriga võid teha trenni, ainult mõned korrad maksta 🙂 ma käisin kunagi nii trennis, päris hea oli, aga kallis lõbu.

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 13:41

   ooo, see hea idee!

 • Avatar
  Vasta Rika 28. detsember 2020 at 16:28

  Mul ka viimased kaks päeva pea valutanud ja rohud ei aita ning unekas aga sügavalt ei maga…. ja siis märkasin, et taevas on suht suur täiskuu nii et pole ka ime. 30.dets hakkab kuu kahanema, siis ehk läheb kergemaks.
  Kusjuures kõik täiskuud ei mõju nii, aga iga teine või kolmas täiskuu on küll totaalne killer nt minu jaoks.

  • Mallu
   Vasta Mallu 29. detsember 2020 at 13:42

   võib ollla muidugi nii!

 • Avatar
  Vasta Peavalu 28. detsember 2020 at 16:18

  Vöta teine kord 1 ibukas 400mg ja 1 paratsetomool 500mg, peaks aitama 😉

 • Avatar
  Vasta E 28. detsember 2020 at 16:08

  treeningmatt on üks kasulik asi küll, soovitan hankida. endal mingi prisma 9 eurone, aga ajab asja ära. aga kindlasti on paremaid saada. mulle meeldib just kodus teha, ei pea kuhugi minema ega sättima ja valik mida teha ka lai. teen youtube järgi, teen nt 30 minutilist hiiti ühel päeval ja 20 minutilist jõutrenni teisel päeval, mingi päev ainult hüppamisega trenni jne.

 • Avatar
  Vasta M 28. detsember 2020 at 15:46

  Mul endal on trenniga sama mure, aga ma tegin nt Facebookis kaasa Online Treeningud Katrena Tennoga esimese karantiini ajal ja see aitas trenniga rohkem järjel püsida. Ei ole küll ideaalne, aga abiks ikka. Päris paljud treenerid tegid ka live trenne, mida nüüd järele saab vaadata/kaasa teha. Mulle meeldis nende juures see, et keegi jälle ütles, mida ma tegema pean ja siis ei olnud ise vaja mõelda nii palju 🙂

 • Avatar
  Vasta Ave 28. detsember 2020 at 15:10

  Väga soovitan Pille-Riin Toomsalu fb trenne kodus tegemises. https://www.facebook.com/groups/678544749568631