JUMALAITA NALJAKAS

olen mina loll või…?

22. august 2022

Ma ausalt vahepeal loen inimeste kirju ja ei tea, kas nutta või naerda. Mu tänane Facebooki postitus abikaasa saadetud kurjast kirjast oli sellest ilmselt üks hea näide, aga ega tegelikult on mul see au täiesti arusaamatut juttu kogu aeg lugeda. Ja proovi mis sa proovid seletada, lihtsalt no EI SAA INIMENE ARU!

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta M 23. august 2022 at 11:14

    See sisselogimise link oma tellimuse vaatamiseks/tühistamiseks on my.zlickpaywall.com, paned oma e-maili ja siis meilile tuleb jälle 4-numbriline kood, millega saad sisse sinna, seega ei maksa unsubscribe’ida jah koodimeile, kui oled lugemisõiguse tellinud 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. august 2022 at 12:11

      See tõesti pole kaval 😀

  • Avatar
    Vasta Nin 22. august 2022 at 21:59

    Ausalt öeldes on imelik see maksesüsteem küll, üsna kasutajale ebasõbralik. Kuskil mingit võimalust oma kontot vaadata ei ole ega oma tellimust muuta ja ausalt öeldes mina küll mingi meili saamist ei mäletanud. Sinu lehele tulles logib lihtsalt kuidagi kuhugi sisse ja… no on naaaaatuke kahtlane värk. Nagu tahaks keerulise ligipääsetavusega tellijaid kinni hoida Kui su teenusepakkuja ise pole viitsinud selle küsimusega tegeleda, ehk peaksid ise kuskile lihtsasti leitavasse kohta mingi juhendi panema, noh, et kuidas liituda ja kuidas lahkuda?

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. august 2022 at 07:43

      Mul ei ole ausalt tahtmist kedagi väevõimuga kinni hoida, miks ma peakski 😀 Lisan siis tõesti kuskile juhendi kaa, siis on ehk tõesti lihtsam🤌

  • Avatar
    Vasta rs 22. august 2022 at 18:50

    Esimese avalduse peale, mis on saabunud firma ametlikule e-maile, oleksite ju võinud ise edastada meili vastavale isikule probleemi lahendamiseks.

    Mina olingi see, kes sai paska kaela.

    • Avatar
      Vasta Krr 22. august 2022 at 23:45

      Ja selgitusest, kuhu te oma mure edastama peate, te ise aru ei saanud ning arvasite, et ametliku avalduse saatmine kiirendab olukorda :D?

  • Avatar
    Vasta Liisi 22. august 2022 at 17:17

    😂😂😂 this made my day ausalt. Tänks! 😂

  • Avatar
    Vasta K 22. august 2022 at 17:13

    Kui sisse hakata logima vms, siis teenusepakkuja tingimustes ka link olemas, et tellimus tühistada🤷🏻‍♀️

  • Avatar
    Vasta Airi 22. august 2022 at 16:54

    Ma igaks juhuks ruttu kontrollisin, kas mul on meil ja panin selle kindlasse kohta, äkki tuleb päev, kus mulle sa enam ei meeldi 🙄 ei pea siis hakkama avaldusi vorpima.

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. august 2022 at 16:57

      Ei no kui meili ei ole, siis saavad nad süsteemist ise ka ära kustutada, aga olenemata sellest, mitu avaldust mulle teele saata, peaks pöörduma ikka õige inimese poole 😀