0
JUMALAITA

mind on röövitud ja also ma vihkan ennast (ja seda varast)

24. juuni 2022

Ma ei teagi, kas on õige öelda, et mind on röövitud, kui ma ise selles suhteliselt süüdi olen, aga no jääme selle juurde, et kui keegi minu autost midagi tuimalt rotti laseb, siis võime kasutada küll väljendit, et mind on röövitud. Ehk siis siinkohal minu dramaatiline karjatus: “MIND ON RÖÖVITUD!”.

Loe ka neid postitusi!

10 Kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kätlin 24. juuni 2022 at 13:19

  Pole küll sama suur kaotus ja oman veel suuremat süüd.. ja tegelt pole üldse naljakas! 🙂 aga kukutasin eile oma telefoni kuivkäimlasse ja si*t neelas selle enda sisse nagu niuhti 🙂 jaaniõhtu rikutud nagu naksti.. Loodan, et see ajas sind vähemalt korraks naerma, kõik teised küll naersid 😀 aga eks enda mure ongi kõige suurem alati iseendale, väike ahastus on küll peal.. Aga sa võid naerda 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 24. juuni 2022 at 13:21

   Appi, see on natsa naljakas küll, aga kurb ka 😀 Ma oleks elus nii pettunud, kui ma telefonist ilma jääks 🙁

   • Avatar
    Vasta Kätlin 24. juuni 2022 at 13:34

    Ma olen nii pettunud, et sõnu lihtsalt polegi enam.. Kurdan kõigile, kes veel viitsivad kuulata, et MIKS KÜLL! 😀 täielik enda lollus ja see ei anna mulle asu..

    • Mallu
     Vasta Mallu 24. juuni 2022 at 14:05

     ega muud polegi öelda, kui et mõnikord ikka juhtub 😀

 • Avatar
  Vasta Liis 24. juuni 2022 at 13:14

  Kindlustus ei kata? Politseisse ka avaldus teha näiteks!

  • Mallu
   Vasta Mallu 24. juuni 2022 at 13:21

   Ei kata. avalduse teen, aga sellesse ma ei usu, et see miskit aitaks 😀

 • Avatar
  Vasta Everiin 24. juuni 2022 at 12:37

  Oi jah, selline asi ajab ikka närvi mustaks küll. Ma kunagi veel laagris elasin, siis mulle üritati autosse sisse murda auto uksi mingi kangiga kangutades. Lõpuks saadi õnneks aind kütuseluuk lahti ja tõmmati see tühjaks

  • Mallu
   Vasta Mallu 24. juuni 2022 at 13:06

   no vähemalt selle kasko ilmselt hüvitab 😀

 • Avatar
  Vasta Kairi 24. juuni 2022 at 12:25

  Kahju, et kaamerast ilma jäid . Kas teil turvakaameraid pole majal mis näitaks parklasse? Või seal läheduses.

  • Mallu
   Vasta Mallu 24. juuni 2022 at 12:31

   Nope 🙁