JUMALAITA

ma ja vahatamine

20. juuni 2020

Ma ütlen kohe ära, et allolev tekst võib sündsale daamile liig olla, seega kui sa üks sünnis daam oled, ära edasi loe ?

Ma pidin vahatama minema. Kardo ütles mulle küll, et kui ma minna ei viitsi, et siis ma võin endale spa tripi jaoks kalipso ka osta, aga kuna need on veits kallivõitu, siis panin endale siiski lõpuks vahataja juurde aja kinni.

Et te teaksite, ma vihkan vahataja juures käimist. Ei, mitte selle pärast, et valus oleks (veits on ka), aga pigem selle pärast, et mu unistus oleks leida vahataja, kes ei tea, kes ma olen. Mitte, et ma nüüd omast arust mega staar oleksin, või et ma kardaksin, et keegi saab midagi mu va-j-j kohta teada, mida enne elu eest varjanud oleksin. Siiski on minu jaoks vaks vahet, et kas ma räägin teile ise, et mul üks mokk on veits pooleks (ilmselt olen seda ka veidi liiga dramaatiliselt kirjeldanud, sest ma olen inimestelt saanud lugematul hulgal küsimusi selle kohta, samal ajal ku neil on super grossed out ja mures nägu ees ?). Et seletuseks – see nüüd niii hull ka välja ei näe ja oma poolikute mokkade otsa ma ei komista, aga noh…

Issand, krt, kaua võib üks inimene ühest poolikust mokast lobiseda, haha. Aga mu point on selles, et isegi kui ma olen sellest ise bloginud, siis sellegipoolest ei võrdu see sellega, et ma nüüd igale blogilugejale seda näitama ka hakkaks, et noh, sa ju nagunii tead, viska siis juba kiire pilk ka peale.

Seega oli mu unistus leida pime, soovitatavalt Ukrainlasest 60-aastane vahataja, kellel poleks halli aimugi, kes on Mallukas. Kuna aga neile eraldi lehekülge ei ole, siis ma tegin järgmise parima asja: ma panin iluteenindajate gruppi, et otsin vahatajat ja siis vaatasin lihtsalt Fbis, et kas ta followib mind või laigib mu lehte või miskit. Leidsin siis mina ühe vahataja, kes tundus mu kriteeriumitele vastav (kuigi nüüd ma mõtlen, et see võib samahästi tähendada, et ta TEAB kes ma olen, aga fking vihkab mind ja sp ei follow mind kuskil ?) ja panin aja kirja.

Loomulikult ärkasin ma vahatamise päeval lihtsalt maailma kõige pikema sissekarvanud karvaga mu vaginleeriumi piirkonnas. See reaalselt nägi välja nagu midagi sellist, millesarnast mu silm enne näinud ei olnud. See oli tulipunane ja mega paistes ja nagu… ma juba mõtlesin, et ma pean aja ära tühistama, sest muidu vaene vahataja saab südari, aga kell oli juba nii palju ja ma mõtlesin, et ma lähen ikka kohale, et kui ta ei saa teha, siis ei saa.

Kohale ma läksin, ta heitis pilgu peale ja ütles, et ah lebo, teha saab ikka ja noh, hakkas pihta. Algus oli paljulubav, sest ta oli hästi kiire ja valus ka üldse polnud. Passisin rahumeeli telefonis ja juba oma peas mõtlesin, et issand, miks ma üldse põdesin siia vahataja juurde tulemise pärast, et nagu ausalt Mallu, get over yourself, laadiidaa, kõik peavad sind jubedalt teadma onju. Seda hetkeni, kuni vahataja, samal ajal usinalt mu mokkasid paremale ja vasakule lapates, ise mega ametlikult vahatades, uuris: “Noh, kas Kardo on lastega kodus või hoiab neid vanaema?”.

via GIPHY

Ma tahan rõhutada, et vahataja ise oli super tore ja sõbralik ja ma sain tänu sellele visiidile ilma kalipsota vspasse minna ja ilmselt olen ma nüüd viis kilo kergem, sest ainult taevaisa mäletab ja teab, millal ma seda alumise korruse hekki viimati pügasin, aga mingi osa minust kujutab siiani ette, kuidas see vaene vahataja nüüd sõpradele õlgu judistades räägib, kuidas SEE MOLLUKAS tema juures käis, endal tutikarvad poolde põlve, üks mokk nagu noaga lõigatud ja takkatipuks oli tal veel 90 meetrine sissekasvanud karv. Et nagu… I have to live with that now... ?

Tore, et ma selle nüüd südamelt ära sain. Te käite vahatamas v?

Loe ka neid postitusi!

67 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta karmen 2. juuli 2020 at 12:01

    Aastaid juba käin depilatsioonis. Alguses lasin küll vahatada, aga viimased aastad olen lasknud teha suhkrupastaga ehk sugaring. Valu mõttes neil kahel vahet pole, aga sugaring nahale parem. Ma olen nii rahul 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 24. juuni 2020 at 16:29

    Ma arvan sa vöga eeskujulik klient.

    https://vm.tiktok.com/JePHHgv/
    A dookie! ?

  • Avatar
    Vasta Triin 24. juuni 2020 at 00:30

    Ma kunagi paar korda käisin, aga tulemus jäi ikka alati ebaühtlane ja kare, nii et raseerimine tundub praktilisem.

  • Avatar
    Vasta JJ 22. juuni 2020 at 01:09

    Ei käi vahatamas, sest kunagi ei tea, millal mina otsustan kuulsaks hakata ja siis hoia jumal, kui mu vahatusminevik peaks “Kroonikasse” imbuma. Ja kassanäed, üks mu nimekaim allpool juba kirjutas, et kah ei lähe. JJ-liste ühisjoon vist. Aga sa maskeerumise peale pole mõelnud? A la roosa parukas või hargivahelt avatud krokodillikostüüm?

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. juuni 2020 at 09:57

      see krokodillikas on hea idee 😀

  • Avatar
    Vasta Anu Paluoja 21. juuni 2020 at 19:48

    Olen olnud üle 8 aasta massöör ja nüüd õpin kosmeetikuks ja on minu silmad ja käed näinud ja katsunud kõiksugu staare. Etikett on see,et kliendiga ei hakka sa semutsema vaid käitud profesionaalselt vahet ei ole kas ta on blogija ,poliitik või ükskõik kes. Isiklikel teemadel(pere,kodu,töö) räägitakse ainult siis kui klient ise sellest rääkima hakkab või loa annab. Minu kogemus on aastate jooksul see,et kliendid ise tahavad meeletult rääkida kõigest. Isiklikud teemad nt tervis või antud situatsioonis kõik ebatavasused on teenindajal oluline teada.
    Depilatsioon- oi mulle nii meeldib seda klientidele teha,sest siis tekib teatud hasart. Sugaring on tõepoolest üks parimaid ,mida soovitan. Mis puudutab seda väidet,et see on kõige valutum siis ei pea see sugugi paika. Inimeste valulävi on nii erinev ja sobivad erinevad depilatsiooni meetodid. Endale on maru keeruline teha tegelikult,peab ikka korralikult painduma,kuid ilma vahatamiseta elu ette ei kujutaks.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 21. juuni 2020 at 14:12

    Ma hakkasin ka eelmine kevad käima kosmeetiku juures jalgu vahatamas, kuid suvel see karvade kasvatamine, et uuesti saaks minna, mulle ei sobinud. Lisaks kasvavad suur osa karvu peale vahatamist sisse ja siis on jalad eriti koledad ja punnilised. Kosmeetik küll tegi lõpus des vahendiga, et sissekasvamist vähendada, kuid ega see väga ei aidanud. Hakkasin uuesti raseerima ja pole välja mõelnud, millist lahendust kasutada, sest raseerimine on küll megatüütu.

  • Avatar
    Vasta Triinu 21. juuni 2020 at 14:01

    Ma ei käi vahatamas. Tavaline ražeerija ajab asja täitsa ära, kuigi eks ta tüütu on. Põhjus, miks ma ei ole vahatamas käinud on ilmselt selles, et mu hirm valu ees on nii suur. Seal all see nahk tundub jube õrn ja tundlik. Kui nad paneks mingit tuimestit, siis ilmselt oleks nõus proovima.

  • Avatar
    Vasta Mann 21. juuni 2020 at 13:46

    Käisin ka kunagi suhkrupastaga vahatamises ja no alguses oli tõesti ebameeldiv, et oled seal x asendis ja siis keegi vahibki su pe***auku? aga tegija oli mega hea ja polnud üldse valus ka. Aga minul oli selle suhkrupastaga, et karvad ikkagi murdusid ja phmt nädal hiljem olid uued karvad püsti. Paar korda proovisin ja tundus, et mulle ei sobi.. ei teagi kas proovida teise tegija juures või üldse muud viisi. Sp olengi raseerimise peale jäänud aga no karvakasv on ikka kiire ?

  • Avatar
    Vasta M 20. juuni 2020 at 19:58

    See et tuntuid inimesi ”segatakse” igal pool poodides ja tänaval jne on ikka pisikese eesti teema minu meelest ?
    Olen Klienditeenindaja (välismaal) ja minu juurest on aastate jooksul ikka väga palju kuulsusi läbi käinud ja ikka kõvasti ”tuntumaid” kui blogijad (sorri Mallu) .Mitte iial ma ei hakkaks rääkima nendega millestki muust kui tööalasest teemast .Ebaproffessionaalne ju ..
    Saan aru et sa oled ju igati tore ja avatud inimene ja et sa ei paneks pahaks ka aga no üldiselt on see alatu .On väga palju muid teemasid mida saab kuulsustega arutada ilma et nad peaks end kuidagi “avalikult “ tundma kas juuksuris või poes või mida iganes.Nende elu Kuulsusena on niigi tihti tüütu ja minu meelest teenindaja tehku oma tööd ja kui tõesti kuulsus ise tahab lobiseda (on neid edevaid kuulsusi ka) siis lasku minna aga et ise küsida midagi privaatelu kohta -ei !
    Mu on paar isiklikku tuttavat kes on “kuulsused” ja ka niisama kohvitama minnes peame kahjuks letist nii kauge laua saama kui võimaik sest töötajad ei suuda tihti seda erutatud nägu varjata ,ikka sosistavad ja vahivad .Saan aru kui korraks tuleb kerge “shokeeriv” nägu ette kuid pikema reatorani külaskäigu ajal nillida leti tagant või üritada mingit “eriteenindust” pakkuda on tobe .On ka pilti tehtud töötajate poolt ,see oli viimne piisk ausalt .Kui inimene tahab “fännata” siis see on tore kuid seda ei tehta tööpostil.
    Ps minu tuttavad ei ole mingid ülbed “diivad” vaid lihtslalt inimesed ,kes tahavad vaba päeva nautida nagu iga teinegi inimene .

  • Avatar
    Vasta MM 20. juuni 2020 at 19:23

    Ma käisin pikalt brasiilias ja olin üsna rahul, kosmeetik oli super, aga nahk jonnis, kohati ikka sissekasvanud karvad ja nendega jama kui palju. Nüüd täpselt enne koroonat lõpetas mu kosmeetik tegevuse ja jäin ula peale. Proovisin vahepeal raseerimist, aga ei meeldi, vastikult torgib ja nahk on ekstra kehvaks läinud seal all! Ei teagi mis teha, pean uue tegija otsima, soovitusi kellelgi? 😀
    Aa ja siis see laser ja foto protseduurid on mul mõttetud, sest mul on hästi õhuke ja hele karv, toimivad hästi ainult tumeda ja tugeva karva puhul. Seega olen vist elu lõpuni muudkui depileerima määratud.

  • Avatar
    Vasta Airi 20. juuni 2020 at 18:01

    Ma soovitan ka Kristina Kellot. Teeb suhkrupastaga, vähem valusam kui vahatamine ja max 30 min (kui käid kuus korra, siis mul 15-20min) ja valmis? Ülirahul.

  • Avatar
    Vasta Kiku 20. juuni 2020 at 17:12

    Hea nali? googeldasin ka endale ise vahataja ja väga rahul aga natuke nagu kalliks on see teenus läinud. Tenerifel sain poole soodsamalt!

  • Avatar
    Vasta Ruth 20. juuni 2020 at 13:45

    Pole kunagi vahatamas käinud, aga peab julgust koguma, et minna 😀

  • Avatar
    Vasta H. 20. juuni 2020 at 13:39

    Mulle tundub, et klienditeenidajate ja ametnike poolt oleks tegelikult vist professionaalne, kui nad teatud juhtudel teeksid näo nagu ei tunneks sind ega teaks, mida kõike sa oma elust jaganud oled. Mitte päris alati irl aga kui on selline delikaatsem teema nt.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 14:55

      Ma isegi ausalt ei tea, mis see koodeks on 😀

      • Avatar
        Vasta Heidi 22. juuni 2020 at 00:10

        Nii tore, et Sa asja sellises huumorivõtmes võtad. Pole ammu nii naerda saanud.
        Pime vahataja…tutikarvad poolde põlve….Ei no tase. Jätka samas vaimus. 😀
        Ise olen korra vahatanud lõua alt. Mul on nii tundlik nahk, et pärast vahatamist käisin 2 nädalat ringi nagu mingi aafrika katku haige. Ilmselt läks ka nahk koos karvadega. 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 20. juuni 2020 at 12:46

    Esiteks käin ma ka brasiiliat tegemas, aga seda suhkruvahaga. Soovitan sulle ka kindlasti seda, sest selle puhul on kindel, et karvad mitte ei murdu, vaid tõmmatakse juurega ära. Seda sellepärast, et vaha kleepub ka naha külge, aga suhkruvaha mitte ning ta võtab ilusti karvast kinni ja tõmbab ära 🙂 pealegi see on looduslik – suhkru, sidrun, vesi vist. Tavavaha on igast jamast kokku keevitatud.
    AGA ma lihtsalt panen sulle sellise asja mõttele, et äkki sa leiad mingi hea kliinikuga koostöö (ilmselt kliinik on selles osas kõige turvalisem) ja proovid laseri ära? Jah, on ka teisi blogijaid olnud, kes seda proovinud on, aga ma päriselt ka ei usu kellegi juttu peale sinu, vaid pigem nad raha peal väljas. Sest ma räigelt tahaks teada, kas laser toimib, aga ise niisama ei raatsi proovida 😀 eks selle mõju oleneb inimesest ka, jah.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 12:47

      No ma olen ise kuulnud paarilt tuttavalt, et see laser pigem EI aidanud… ?‍♀️?‍♀️

      • Avatar
        Vasta Kati 20. juuni 2020 at 14:52

        Minul laser just aitas. Jah, see ei ole lõplik tulemus ja aeg-ajalt peab ka pärast kuuri läbimist protseduuril käima, kuid vahepeal on ikka väga muretu. Mida protseduur edasi, seda harvemaks käimised jäävad.
        Ja sissekasvanud karvad ei ole juba peale esimest protseduuri enam teema, lihtsalt ei eksisteeri 🙂

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 14:54

          kus sa käisid?

          • Avatar
            Kati 20. juuni 2020 at 15:04

            Niine nahakliinikus. Seal mõeldi kaasa ja sain tänu kosmeetiku abile õiged intervallid paika.
            Alustasin aga Miracle Studios, kus tehti ära see, mida teha palusin, kuid aidata ei püüdnud keegi…ise pidin nuputama, millal oleks jälle õige aeg minna ja kuidas vahepeal toimida jne….seega, seda kohta ei soovita. Niinet aga küll.

  • Avatar
    Vasta Vaike 20. juuni 2020 at 12:44

    Sugaring by Kristina Kello Kristiines on parim! Töö on kvaliteetne, Kristina ise megalebo ja kõik, mis räägitakse, jääb sinna. Või siis ei pea üldse rääkima. Ma jälestan iluteenindajaid, kes ei saa aru, et ma ei lähe salongi nendega lobisema.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 12:45

      haha, same 😀

  • Avatar
    Vasta Eliisabeth 20. juuni 2020 at 12:43

    Ma nüüd pea aasta käinud suhkrupastaga vahatamises ja ei kujuta enam ette, et läheks tagasi raseerimise juurde. ? niii pehmed ja hõredad karvad (bikiini, jalad ja kaenlad teen) kasvavad tagasi, et uskumatu. Ja no mul parim vahataja ka, korra kuus sõidan ekstra Tartusse tema pärast. Ei vahetaks ühegi teise tehniku vastu teda. ? Enne oma tehnikut käisin rasedana ühe korra vahataja juures, kes rääkis mulle, kui õudne ikka sünnitamine on ja umbes “edu sulle, your sexlife will never be the same” ? aga ei pidanud vett see ja tema juurde ma enam kunagi tagasi ei läinud. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 13:21

      miks suhkrupasta parem on?

      • Avatar
        Vasta Eliisabeth 20. juuni 2020 at 15:31

        Mõned faktid suhkrupasta kohta:
        1. Suhkurupasta on tehtud 100% naturaalsest suhkrust, millele on lisatud natuke sidrunimahla ja vett. Seda võib isegi süüa!
        2. Suhkrul on antibakteriaalne toime.
        3. Suhkruga saab eemaldada ka lühemaid karvu alates 0,2 mm.
        4. Suhkrupasta kasutustemperatuur on madalam kui vahal, ta pole kuum ja on vähem valus.
        5. Suhkrut on kerge maha pesta, sest ta on vees lahustuv.
        6. Suhkrupasta ei kleepu nahale, vaid karvadele ja seega ei traumeeri nahka nii palju kui vaha.
        7. Sobib ka õrnale ja tundlikule nahale.
        8. Tulemus püsib 3-4 nädalat.

        Info sugaring.ee lehelt. Suurim erinevus tavavahaga ongi see, et suhkur on kõige nahasõbralikum variant ja lisaks koorib ka nahka.

        • Avatar
          Vasta Katu 21. juuni 2020 at 01:45

          Jaga palun Tartu tegija nime või kontakti 🙂

    • Avatar
      Vasta L. 20. juuni 2020 at 16:34

      Kas ütleksid selle Tartu teenindaja nime?

      • Avatar
        Vasta Eliisabeth 20. juuni 2020 at 19:51

        Mina käin Angel Beauty ilusalongis, teenindaja Margit Lood ? FBs leitav “Sugaring Tartus”

  • Avatar
    Vasta Merli 20. juuni 2020 at 12:33

    Käin ka brasiilia vahatamises ca 3 aastat juba.
    Esimene kord oli hirmus aga kosmeetik ütles ka, et teeb lihtsalt oma tööd ning ega kedagi ei huvita milline sa sealt alt poolt oled. Tema jaoks on see lihtsalt töö.
    Peale seda oli lebo. Käisin erinevates kohtades ja lõpuks leidsin enda jaoks sobiva ja peaaegu valutu depileerija.
    Iga kuu käin ja alati käies panen ka kohe uue aja kirja. Vahatanud ka jalgu, aga see pole päris minu teema eriti suvel käia pool ajast ringi nagu karvane karu 😀
    Brasiilia jällegi asendamatu ning ma üldse ei kujuta ette neid naisi kes seal
    Kunagi käinud ei ole, peab ikka viitsimist olema ennast mingis x asendis raseerida ja koguaeg okkaline olla ?

  • Avatar
    Vasta Triin 20. juuni 2020 at 12:25

    Olen ise vahataja ja käin ise töökaaslase juures ennast vahatamas, kui väga kiire, siis saab kuidagi moodi ise ka tehtud ?

  • Avatar
    Vasta trikike 20. juuni 2020 at 12:17

    Käin ja täitsa suva, milline sealt alt välja näeb, sellepärast mas inna lähengi ju, et sellest vabaenda 😀
    Kompleksid puuduvad ja mul ülitore vahataja ka, kellest räägime hoopis maailmaasju samal ajal.

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 20. juuni 2020 at 12:07

    Ma vahatan ise . Kaenlaalused ja bikiinipiirkond. Sain vahatamispisiku moni aasta tagasi, kui Eestis olles sobranna vedas vahataja juurde. Algul oli veits valus, aga harjusin ara. Ja siis alustasin ise . Tellisin aga mesilasvaha ja voilaa ! Iga kuu puhas tutt ja kaenlaalused ??

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 12:46

      endal raske pole?

      • Avatar
        Vasta Sile 20. juuni 2020 at 17:20

        Suhkrupastaga on tõesti hea tulemus. Sõbrannal läks laseriga väga halvasti. Teatud alad kus väga õrn nahk pigmenteerus. Peale mitmendat korda. Nüüd üritab mingite kreemides olukorda normaliseerida. Nahaarst tegelikult soovitas pöörduda konkreetse laser protseduuri juurde mis on just mõeldud hüperpigmentatsiooni jaoks. Sõbranna sellest hetkel väga aktsioonis pole.

  • Avatar
    Vasta Liisu 20. juuni 2020 at 11:49

    Seda lugedes tuli kohe selline pilt silme ette ja nüüd tahaks teada kas see päriselt ka selline välja näeb nagu ma ette kujutan ?? kaenlaaluseid vahatan, aga oma tutti pole julgenud veel letti visata, tundub väga ebameeldiv ja valus, sest seal on ju niii tihedad karvad ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 11:49

      pead vahatajaks hakkama ja mind ootama 😀

      • Avatar
        Vasta Liisu 20. juuni 2020 at 21:41

        Ma ise töötan juuksurina ja meil salongis tehakse deppi ka. Nii et võid tulla meie salongi, tulen piilun vahepeal ?

  • Avatar
    Vasta Gerttu 20. juuni 2020 at 11:42

    Mina käin juba vist 6 aastat ja olen väga rahul. Enam ei lase raseerijat ligi . Alguses tehti vahaga, siis läks depileerija üle suhkrupasta peale. Suhkrupastaga meeldib mulle rohkem kui vahaga ega enam ei mäletagi vahatamist ?.
    Oma depileerijaga olen väga rahul.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 12:03

      Kus sa käid?

    • Avatar
      Vasta Maris 21. juuni 2020 at 22:08

      Mul on väga tugev karvakasv ja olen kogu aeg hädas olnud sellega. Raseerides kestab tulemus 1 päeva ja vahatades nädal, max 2. Sel aastal mõtlesin, et aitab naljast ja läksin aprillis esimest korda laserepilatsiooni (teen säärtele ja bikiinipiirkonnale). Nüüd olen kolm korda käinud ja karvakasv peaaegu olematu. Ning need uued üksikud karvad, mis kasvavad on megapehmed. Tulemust märkasin juba pärast esimest korda. Käin Vipmedicumis, kuna seal tunduvad olevat väga professionaalsed tehnikud (see on mingi ilukliinik, kus tehakse ka väiksemaid iluoppe ja kirurgilisi protseduure nagu ma olen aru saanud). Olen lugenud päris palju ka laseri ohtudest ja suvalisse kohta ei julgeks minna. Ainuke miinus Vipmedicumi juures on see, et need administraatorid on suht ülbed mimmid ja kuidagi ebameeldiv on see suhtlus nendega olnud, aga õnneks tehnikud ise on ülimalt armsad olnud ja annavad nõu ja selgitavad kogu protsessi. Muidugi ma saan aru, et 100% ei saa karvadest tõenäoliselt kunagi lahti, aga praegused tulemused on igati seda raha väärt olnud.

      • Avatar
        Vasta Maris 21. juuni 2020 at 22:10

        Oih, kogemata läks replyna sellele kommentaarile. Tahtsin eraldi kommentaari teha 😀

  • Avatar
    Vasta mammu 20. juuni 2020 at 11:39

    Vahatamibe on igakuine raudpolt protseduur 😀 paar aastat juba käinud ja hea hõre sealt juba tänu sellele ? raseduse ajal oli mega mugav!

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 12:03

      Ma teaaan!

  • Avatar
    Vasta Helina 20. juuni 2020 at 11:38

    Mõtle selle peale, et ka günekoloogid näevad eri naisi, kuulsamaid ja vähemkuulsamaid, see ei tähenda, et kõik sellest linna peal latraks 🙂 ma arvan, et su vahataja on ka norm, et okei, küsis su pereelu kohta, aga ei hakka kellelegi kommenteerima, mis sul seal oli.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 11:59

      ma tean, aga kui sa lebad seal külili, üks põlv üleval, samal ajal kui keegi su pe**eauku vahatab, siis on veits imelik 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 20. juuni 2020 at 12:55

        Ma ei tea, minu arust ei ole väga ok nii küsida. Sama hea, kui vahatama tuleb näiteks tuntud näitleja, kellest on teada, et ta mees joob, ja siis vahataja küsib nii muuseas, et noh, mees tsüklis jälle või kodus kaine praegu. 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 13:20

          no küsimuse vastu ei ole mul teoorias midagi, suva ju öeda kus kardo on 😀

          • Avatar
            Vaike 20. juuni 2020 at 13:21

            Ma olengi pipar. 😀

  • Avatar
    Vasta MM 20. juuni 2020 at 11:33

    Kord kuus aastaringselt. Kaks last sealt endal välja tulnud aga mingit piinlikkust küll keegi tundma ei pea. Kosmeetiku jaoks on see igapäeva töö ja nende jaoks on see sama mis a la kulmude kitkumine 🙂

  • Avatar
    Vasta JJ 20. juuni 2020 at 11:07

    Minu jaoks tundub kuidagi piinlik minna. Samas tean, et see tänapäeval täiega norm ja ei peaks põdema.

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 11:21

      no kui ma oleks jumala anonüümne suva kati, siis mul oleks küll ERITI suva, nad tutte näevad paremale ja vasakule 😀

  • Avatar
    Vasta Tibu 20. juuni 2020 at 11:05

    Ma olen isalt pärinud sellise mõnusa ahvi kasuka. Alustasin teismelisena säärtest, mis mingi hetk läksid üle jalgade depiks. Kui kohtasin oma tänast meest, siis teda siiralt häirisid mu käekarvad, sest no vanu pilte vaadates, nagu mehe käed. Siis hakkas mu vahataja õppima bikiinideppi. Kuigi olin lubanud endale, et NEVER ei lase ma seda teha omale, just oma traati meenutavate karvade tõttu, siis pehmeks ta mu rääkis. Esimene kordoli pisar silmis ja puhast platsi ei saanud, aga nüüd mõned aastad hiljem ei kujutaks ettegi, et peaksin raseerima. No ja tagatipuks lasin kuu tagasi ka kaenla alustele vaha ligi.
    Täna ei kujutaks ma ettegi, et raseerin ennast ja olen päeva kahega jälle siilike.
    Deppi on mulle teinud paljud erinevad tegijad, aga bikiini ligi olen lasknud vaid kolm naist. Esimene kahjuks tõstis oma teenuste hinda märkimisväärselt, mistõttu pidin otsima uue tegija. Teine ei teinud oma tööd minu jaoks meeldivalt. Nüüd kolmas on osutunud õnneks väga meeldivaks persooniks pluss hinnad on ka jõukohased.
    Kui algul olin bikiini kohapealt väga kahtlev, siis reaalsus on see, et raudselt on minust hullemaid ju veel 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 11:21

      Ma ise mõtlen sama :D!

    • Avatar
      Vasta Karina 20. juuni 2020 at 13:55

      Kui saladus ei ole, siis kelle juures sa käid??

      • Avatar
        Vasta Carmen 20. juuni 2020 at 20:35

        Ei ole käinud kunagi. Kodus olen veet ribadega proovinud, ei meeldinud. Võtan end kokku et sugaring ise proovida kodus. Eelmisel aastal sain kingiks fotoepilaatori aga no ei toimi :/

  • Avatar
    Vasta E. 20. juuni 2020 at 10:50

    Ma pole ka ennem vahatamas käinud aga see aasta mõtlesin, et tavaiii proovin ära. Pigem ei ole käinud sellepärast, et noh veits piinlik või nii, et kuidas ma ikka nii istun seal palja alumise otsaga?? aga siis ikka otsustasin, et panen aja. Seal olles olin ikka selline kohmakas ja ei osanud kuidagi olla aga vahataja oli mega tore. Valus ei olnud üldse! Kui 2 nädalat möödas ja ikka ilma karvadeta siis mõtlesin kus krt ma ennem elanud olen?? ühesõnaga panin juba uue aja ja naudin ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 10:54

      Peaks ka panema 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. juuni 2020 at 10:46

    Ma ei saa üleüldse aru, miks evolutsioon karvadega midagi ette ei võta ? Ma vahatamas olen paar korda käinud aga jalgu, sinna vahele pole julgenud kedagi lasta. Tundub tohutult valus, juba jalgadel on mul valus. Lisaks siis kolme lapse tagajärjed 😀 No niiiiii tahaks, et saaks nendest üleliigsetest karvadest alatiseks lahti. Aga.. kui on vähegi profesionaalne iluteenindaja, siis mõelgu, mis tahab aga kellelegi midagi rääkima ikka ei hakka 😉

    • Mallu
      Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 10:47

      Vb teised ongi normaased inimesed ja ei räägi, aga ma ise selline gossip, et ma RAUDSELT räägiks haha. Issand, ma nagu need mehed, kes on armukadedad ja arvavad, et naine petab, sest ise petsin vms :D:D

    • Avatar
      Vasta Kätu 20. juuni 2020 at 11:13

      Mina pigem ka pelgan..noh valus võib olla ja imelik, et keegi võõras mu peed passib seega pigem toimetan ise kodus ? olen nii vaharibadega teinud, kui epilaatoriga ja suvisel ajal ikka hoian ens korras nt depileerimisega (pole valus)..eks proff saaks vast kindlasti paremini hakkama, kui ise aga jällegi oma kodus mugavalt endale sobival ajal, ilma et keegi võõras mu vagiinat passiks on mugavam ?

      • Mallu
        Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 11:21

        ISe ma ei suudaks vist 😀

    • Avatar
      Vasta Kessu 20. juuni 2020 at 11:52

      Aga on ju fotodepilatsioon. On küll veidi krõbedama hinnaga ,kui vahatamine aga pead ainuld mingid teatud korrad käima(8 vist oli. Oleneb muidugi inimesest ja karvast) ja lahti neist oledki 🙂 töötasin ise salongis kus seda tehti ja no imelisi tulemusi nägin. Ka minu lähisugulane käis seal ja nüüd 13a hiljem pole vurrud tagasi kasvand 🙂 (oli naisterahvas kellel kasvasid tumedad vuntsid)

      • Mallu
        Vasta Mallu 20. juuni 2020 at 12:03

        Ma jälle tean neid, kes proovinud ja ei tööta 🙁

      • Avatar
        Vasta Tiina 20. juuni 2020 at 12:47

        Ma võtan ka hoogu, et foto- või laserdep teha oma tüütutele näokarvadele. Samas just need jutud, kuidas maksad ulmesummad ja ikka ei aita…. need hirmutavad. K

        • Avatar
          Vasta Helen 21. juuni 2020 at 23:16

          Mina tegin näokarvadele laserkuuri läbi, Ei aidanud, isegi mitte natukene ei vähenenud. Kui probleemiks on hormonaalhäire, siis ei aita miski ja tegeleda tuleks juurprobleemiga.