LOOMAD Lotte

korterilotte

14. märts 2021

Mul on siin paar päeva paras segasummasuvila olnud. Ma juba ammu mõtlesin, et Lotte igatsus on suureks läinud ja tahtsin ta paariks päevaks külla tuua. Ainuke asi oli selles, et ta on ju Männikul üsna palju õues, pluss ajab karva nagu metsaline, siis kujutasin ma juba ette, kuidas see saaks üsna kohutav olema, kui ta siin korteris ringi tuuseldab.

Õnneks on Eveliis mitu korda reklaaminud teenust, kus sulle tullakse bussiga maja ette ja klanitakse su koer ära. Koerte Ilusalong ratastel saigi paari päeva pärast tulla, seega leppisime Kardoga kokku, et koer saab oma spaskäigu ära tehtud ja siis toon ta endale külla. Ei läinud kahte tundigi ja 70 euri hiljem oli Lotte kammitud, pestud ja viisakas daam.

Kassid muidugi olid üsna skeptilised ja kõhistasid alguses hoolega, aga Lotte on juba harjunud, et kassid temaga bestikad olla ei taha, seega hoidis ta ise neist kaarega eemale ja üritas ainult aeg-ajalt kedagi vaikselt nuusutada, kui piisavalt lähedale lasti.

Väljas käimisega ei olnud ka tegelikult nii suur probleem, kui ma alguses arvasin. Männikul on ju lihtne, et teed ukse lahti ja Lotte saab aias ära käia, nüüd tuleb ikka riidesse ajada ja väike tiir ära teha, aga no tükki see küljest ei võta. Haukumisega pole Lottel ka probleemi, seega võib külaskäigu edukaks lugeda, nii tore oli, kui ta siin on. Kes veel mul nii ustavalt ja armastavalt järel käiks, haha.

Aga noh, Lotte on ikka suur koer ja korterieluks ta siiski loodud ei ole, see on fakt. Ehk siis hakkame Kardoga Lottet ka samamoodi jagama, nagu lapsi. Ehk küll mitte nii tihti, aga tore ikka vahepeal jälle koeraomanik olla. Kuigi jah, ma tean paljusid, kellel on korteris (suur) koer, eks see ole harjumise asi, aga majas on tal ikka parem, usun ma.

Vot, sellised lood, ma nüüd peangi ennast riidesse ajama ja Lottega tiirul ära käima, passib juba teine õnnetu moega ukse ees.

Baii.

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Super! 1. aprill 2021 at 11:54

  Tänu sellele postitusele avastasin ka selle teenusepakkuja ja samamoodi juba mõne päevaga said tulla. Väga rahul, sest minul on üsna ärev (varjupaigast) koer ja nad said suurepäraselt hakkama! Tänan soovituse eest ka!

 • Avatar
  Vasta E. 14. märts 2021 at 14:13

  Nendest karvadest saaks kellegile uue kampsuni 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 14. märts 2021 at 14:53

   või teise koera 😀

  • Avatar
   Vasta Maarja S 15. märts 2021 at 21:48

   Lotte! ?

 • Avatar
  Vasta Mari 14. märts 2021 at 12:02

  Vähemalt me pole ainsad kes eksiga koera jagavad. Ma tulin lapsega ja mees kolme koeraga. Ühe eksiga jagame last, teisega koeri. ?

  • Mallu
   Vasta Mallu 14. märts 2021 at 12:38

   kas ka nädal ja nädal :D?

 • Avatar
  Vasta K. 14. märts 2021 at 11:13

  Ma kunagi nagu sain aru, et Kardo ei taha Lottet enda juurde ja slp jääb sulle. Kogu aeg mõtlesin, et kuidas teil see korterielu sujub nende loomadega läbisegi.

  • Mallu
   Vasta Mallu 14. märts 2021 at 12:39

   Ega ta vist nüüd jubedalt ei taha jah, aga pole midagi teha, et koeral seal parem.

 • Avatar
  Vasta Ave 14. märts 2021 at 10:59

  Tore, et oma loomadest ka kirjutasid. Tore oleks veelgi neist pilte näha, nende iseloomu ja toredaid tegemisi näha. Kas Lottega matkamas ka käite?

  • Mallu
   Vasta Mallu 14. märts 2021 at 12:39

   kle ma ei käi ENDAGAGI matkamas, segane 😀