Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

viimane kuumaõhufritüürita inimene maamunal?*

16. märts 2021

Täpselt samasugune sensatsioon, nagu paar aastat tagasi olid banaanipannkoogid, on nüüd ilma õlita frititud toidud. Ainult mina vist veel keetsin ja praadisin oma roogasid nagu mingi täiesti next level pööbel. Iga viimne kui teine inimene ahhetab juba mõnda aega kuumaõhu fritüüri ümber ja suht ainus mõte mu peas on olnud, et see peab mingi scam olema 😀 Banaanipannkoogid küll olid. Või no olgem ausad, põhimõtteliselt kõik asjad, millest tehakse tervislikum versioon, on rohkem või vähem saepuru. Rasvas küpsetatud asjad on krõbedad ja moistid – see kerib. Aga mismoodi lambist õhuga sama saab teha?! Ja kas selleks vajalik masin pole juba ammu olemas, nimeks… AHI?

Ega ma sedasorti mõtiskluste saatel just läbi vihmasaju aknast kaugustesse ei põrnitsenud, aga alateadlik umbusk sellesse asjasse kasvas iga korraga, kui keegi jälle mõnest kuumaõhufrititud kanakoivast kuskile mõne pildi üles pani. No ei saa olla… Aga samas huvi ka suurenes, et tahaks vähemalt proovida. Ma ka inimene.

Ise ma poleks niipea selle aparaadini jõudnud ma arvan. Nagu öeldud, siis huvi oli olemas, aga see polnud kunagi päris nii aktuaalne mõte, et oleksin kuskile poodi jõudnud omadega. Aga tuli sõbrake Delimano kuller mulle suure kastitäie tavaariga ukse taha ja kae rõõmu – kurikuulus kuumaõhu fritüür samuti kõige muu hulgas kenasti olemas.

Enne kui räägin teile loo kanatiibadest, mis kogu maailma loogika vastaselt (ok mu peas valitseva loogika vastaselt) õhu käes krõbedaks küpsesid, pean veel oma uut pottide-pannide komplekti ka demonstreerima. Kuna mul oli siin enne ainult üks pott ja täpselt sama vähe panne, oli uus komplekt nagu rusikas silmaauku. Mõnikord tahaks natuke rohkem korraga keeta või praadida ja näe nüüd saangi. Loen siin, et need on lausa taaskasutatud alumiiniumist tehtud. Inimesed ikka mõtlevad asju välja, lahe.

Aga selle fritüüriga on jah nii, et kuna ma viimasel aastal jumala normaalselt toitunud olen ja võimalusel trenniski käinud, siis tõele au andes on päris hea guilt free tunne mitte rasva sisse kuugata. Mitte et ma seda muidu päevast päeva teeks, aga no ikka tuleb ette. Õhuga frittides oli tulemus selline, nagu oleks tegu millegi sellisega, millest treenerile sõnagi ei või kõssata, aga tegelt vabse pole. Igati fitlife teine.

Võtsin siis mina oma kanatiivad fritüürist välja, pooleldi vist lootes, et saan kinnitust, et nendest said väikesed kuivad küprokitükid. Aga ei midagi taolist – jumala krõbeda nahaga ja seest moistid koivakesed. Pean seda kuumaõhu fritüüride hingeelu natuke lähemalt uurima, et mis musta maagia abil need asjad seal selliseks lähevad, aga no lähevad, tee või tina. Hakkan nüüd järgemööda erinevaid asju sinna praadima pistma ja heureka momente ootama 😀 Raudselt on mõni super lambine asi seal tehes mega hea. Aga oleks ka suureks abiks, kui te mulle mingeid häid retsepte, nippe ja ideid jagaksite, kellel selline uhke masin juba pikemalt on olnud või kellel praegu lihtsalt midagi pähe turgatab, mis selles masinas super maitsvaks võiks küpseda.

Kõigi nende vahel, kes siia postituse alla kommentaari jätavad, loosin välja samasuguse valget värvi kuumaõhu fritüüri.

Aga vana hea, et kes loosiõnne oodata ei viitsi, siis võite ka ise osta. Koodiga “mallukas5”, saate 5€ alet, pealekauba veel kingituseks tangid. Need sain ma ise ka ja hea on, sest enne pole mul sihukesi olnud. Seni olen alati kahvliga pannil songerdades mõelnud, et krt võiks tangid olla. Nüüd saan oma seitsmekümne panni peal kõik väga glamuurselt segatud ja tõstetud. Ela nagu saksapreili!

*Postitus sündis koostöös Delimanoga.

Loe ka neid postitusi!

557 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Pööbel 23. jaanuar 2022 at 18:22

    “Raudselt on mõni super lambine asi seal tehes mega hea”. …. Dziisas kraist ja nii lambikalt see marukuulus Mallukas kirjutabki vä? Tahtsin tõsist arvustust ja sain huipuu lamppi juttu. Hämmeldudes sulen selle portaali ja mõtlen, et kas asjalikumaid liidreid pööblil polegi ;P

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. jaanuar 2022 at 12:32

      Tere tulemast pööbli hulka 🙏

  • Avatar
    Vasta Kaidi 31. märts 2021 at 14:13

    Tahaks proovida ! Tundub äge!

  • Avatar
    Vasta Keiu 31. märts 2021 at 13:12

    Ma siin pikemat aega loen ja uurin ja vaatan netis, vaagin muudkui, et kas osta või mitte osta. ?kõik tuttavad, kellel on, muudkui kiidavad….loodan väga loosiõnnele, kuigi mul seda kunagi ei ole?

  • Avatar
    Vasta Kärolyn 29. märts 2021 at 14:03

    Oi kuidas tahaks ka proovida seda kuumaõhu fritüüri. Minu kaks aga on olnud, miks siiani ostnud pole. Esiteks, äkki ikkagi järgmine risu, mis köögis rämedalt ruumi võtab ja kasutult seisma jääb. Teiseks mul pere kuueliikmeline, teen reaalselt pm iga päev hullu künaga süüa, kas see kuumaõhukas on mu perele piisav…… igatahes peale su postitust on see mu aprilli eelarvesse planeeritud ja leiab tee mu koju (nunnu oleks, see loomulikult võita :D)

  • Avatar
    Vasta Sannu 28. märts 2021 at 14:50

    Nägin kunagi videot, kus air fryerisse pandud peekonist said midagi taolist nagu Ossi krõpsud on ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 26. märts 2021 at 15:46

    Tahaks kindlasti proovida, eriti laste pärast!

  • Avatar
    Vasta epp 26. märts 2021 at 15:23

    Ma siin pikemat aega vaaginud, et osta või mitte osta. Samamoodi kõik tuttavad kiidavad ja ma aina rohkem mõtlen, et tahaks ka. Loodan väga oma loosiõnnele 🙂

    • Avatar
      Vasta helina 26. märts 2021 at 23:09

      mul ka ostulistis ja niii tahaks proovida ?

  • Avatar
    Vasta Ingrid 25. märts 2021 at 00:02

    Vot mina tahaks ka ära proovida, mis imeasi see on.. kõik räägivad ja muudkui kiidavad.

  • Avatar
    Vasta Naine 24. märts 2021 at 15:12

    Olgem ausad, lühem valmistusaeg kõlab hästi.

  • Avatar
    Vasta Lisbet 24. märts 2021 at 13:46

    Suvi hiilib ootamatult väga lähedale, niiet oleks tagumine aeg fitlife majja peksta, seega oleks kuumaõhufritüür suureks abiks ?

  • Avatar
    Vasta Triin 24. märts 2021 at 10:48

    Fitlife kõlab hästi küll. Äkki selle fritüüriga see õnnestuks 😀

  • Avatar
    Vasta Tiina 23. märts 2021 at 12:10

    Kaks last ja korter. Ma vajan seda 🙂

  • Avatar
    Vasta Raili 23. märts 2021 at 00:14

    Parim, mis olla saaks.

  • Avatar
    Vasta Kadi 22. märts 2021 at 22:12

    Selline kuluks perele ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Inx 22. märts 2021 at 14:12

    Oi tahaks sellist täiega, aga mees ei luba osta. Ütles, et talle ei meeldinud, et mõttetu ja sada häda. Aga kui võidaks selle oleks väga häppi ja ei saa keegi midagi öelda kui kodus köögis oleks ?

  • Avatar
    Vasta Kätrin 22. märts 2021 at 10:48

    Ma olen ka mõelnud, et peaks selle soetama.

  • Avatar
    Vasta Mariana 21. märts 2021 at 22:45

    Mul oli selline, laenasin oma 18-aastasele tütrele, kes elab omaette ja ütles, et ainult sellega süüa teebki. Nii ma oma käed puhtaks pühkisingi. Juba mitu kuud tunnen puudust ja oleks happy kui endale ka selle mugava olendi uuesti saaks ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 21. märts 2021 at 17:57

    Kas te kõik tõesti kasutate liha ja kana valmistamiseks õli? Ma määrin sinepit ja muud manti peale ja panen ahju, alati tuleb mahlane ja krõbe. Aga friikate tegemiseks tahaks küll, prooviks ka pelmeenid ära, need on küll pannil tehes jube rasvased.

  • Avatar
    Vasta Eva 21. märts 2021 at 13:45

    See ongi lihtsalt parim masin!!! ?

  • Avatar
    Vasta Sirts 21. märts 2021 at 13:00

    Ma hoopis teise nurga alt kommenteerin. Täitsa olemas see Delimano imemasin ja peale friikate küpsetamise ei oska midagi sellega peale hakata. Lisaks saab korraga nii väikese portsu teha, et pean perele 3 ringi küpsetama toidukorraks (aga äkki oleme õgardid). Harjunud ikka perega koos laua taga istuma, mitte vahetustega oma portsu ootama. Pelmeenid tulid ka parajad nipsukuulid ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 22. märts 2021 at 12:25

      Kas sul on ikka see uuem masin, mis on varasest liitri võrra mahukam? 🙂

  • Avatar
    Vasta Marit 20. märts 2021 at 21:11

    Terevisioonis kiideti väga sellega valmistatud “keedetud” mune! Väga mõnusad, kergelt pehme kollase osaga, nägid välja! Saad ära proovida 😉

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. märts 2021 at 19:38

    Soovin osaleda loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Mirje 20. märts 2021 at 14:24

    Olen ise ka tahtnud seda aparaati soetada, aga iga kord on see jäänud ostmata, kuna raha vähe käes.
    Laste lemmikud oleksid friikad.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. märts 2021 at 12:42

    Müstika tõesti! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. märts 2021 at 09:45

    Selline aparaat kuluks küll ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 20. märts 2021 at 09:20

    Paneeritud tofu tuleks ka sealt kindlasti megahea ?

    • Avatar
      Vasta Merily 20. märts 2021 at 13:43

      Tundub liiga hea, et tõsi olla! Kuluks hirmsasti ära, alati ei viitsi ahju 5 kanakoiva või peotäie friikate pärast tööle panna – üksi elamise jamad ?

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 20. märts 2021 at 04:11

    Oiii, praegu tuli mega kohupiimapontšikute isu peale. Fritüüri pole, et seal proovida ? tavaliselt ikka potis. Aga jube ammu pole üldse teinud enam. Ai kus isutab nüüd ????

  • Avatar
    Vasta MP 20. märts 2021 at 01:28

    Sooviksin loosist osa võtta, võidu korral oleks jälle motivatsiooni rohkem kodus kokata ?

    • Avatar
      Vasta Elen 20. märts 2021 at 13:56

      Kui võimalus oleks, siis kindlasti hakkaksin perele sellega süüa tegema, kuna elukaaslane hakkas umbes kuu aega tagasi kaalu jälgima, oleks see talle suureks abimeheks toidu valmistamisel ?

  • Avatar
    Vasta Ingar 19. märts 2021 at 21:14

    Ma ei viitsi empsi juures sellepärast kogu aeg käia ? So hopefully

  • Avatar
    Vasta Ester 19. märts 2021 at 19:50

    Mina soovin ka seda, olen ammu mõelnud, aga ikka veel ei ole raatsinud osta.

  • Avatar
    Vasta Arlek 19. märts 2021 at 18:51

    Mul ema tahab seda fritüüri, sobiks ilusti talle ?

  • Avatar
    Vasta Laura 19. märts 2021 at 15:14

    Olen juba pikalt unistanud sellest imemasinast, aga pole veel raatsinud osta. Oleks väga tore võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 19. märts 2021 at 13:11

    Ooo, selline aparaat kuluks ära küll. Kuigi üleiigset töötasapinna pinda, kus seda hoiustada, eriti nagu pole 😀 Aga küll leiab! 😉

  • Avatar
    Vasta Minna 19. märts 2021 at 12:31

    Super masin. Meil hetkel kodus väiksem, aga vajadus juba suurema järgi.

  • Avatar
    Vasta Karit 19. märts 2021 at 09:19

    Mina kuulun samuti friikide hulka kellel vaid pann ja panni labidas.
    Fäänsi fritüür on ainult mõtetes olnud. Pigem ongi takistuseks see, et köögis vähe ruumi ja kuhu sellele jälle koha leian. Ma väga ei usu ka, et seee nagu PÄRISELT nii toimib.
    Aga võibolla on nüüd võimalus mu mõtted ümber lükata ?

  • Avatar
    Vasta K 19. märts 2021 at 07:55

    Mina tahaks ka seda imelooma proovida!

  • Avatar
    Vasta Tyy 19. märts 2021 at 02:14

    Tundub, et neid viimaseid kel pole veel seda fritüüri on päris palju.
    Mul ka ei ole, vähe sellest ma pole isegi kuulnud sellest.
    Ma kujutan ette, et mina kes ma olen kimpus oma kaalu korrigeerimisega VAJAKSIN seda hädasti, Sinu kirjeldatu kõlab just nii!!! Paraku pole selliseks kulutuseks veel lootustki, sest äsja koondatul pole rahavoogudega asi parlanksis (tasakaalus) ja nii ei jää üle muud kui suurt loosiõnne oodata. Kui sa juhtud koputama tänan ja kummardan ette ja taha. ET SA OLED VÄGA OODATUD KÜLALINE 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 18. märts 2021 at 22:29

    Ma pole ka sellist asja veel proovinud, aga ilmselt võiks. Hetkel teen ka dieeti, kus rasva/õli kasutada ei tohi ja no ei saa asju praadida nii…

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. märts 2021 at 22:24

    Hea õnne korral kingiksin õele, kel kuuepealine sportlaste pere toita – kiire ja tervislik lahendus.

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. märts 2021 at 21:51

    Ma olen ka mõelnud selle soetamise peale, aga pole veel ostuks läinud. Kõik kiidavad, et külmutatud friikad jäävad head krõpsud, aga mul on ahjus ka selleks õige programm olemas. Kui see teeb toorest kartulist õigeid friikad, siis olen müüdud.

  • Avatar
    Vasta Stiina 18. märts 2021 at 20:38

    Tudengina oleks väga tore kiiresti sellise masinaga midagi maitsvat vahelduseks teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Karmen 18. märts 2021 at 20:25

    Oi sa ei ole ainuke, mina ka nagu vana talunik ikka praen pannil kõike. Prooviks küll selle imemasina ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 18. märts 2021 at 19:15

    Mul ka pole, ei ole selle fenomenist aru saanud ka

  • Avatar
    Vasta Gloria 18. märts 2021 at 16:28

    No võin ise ka osta, aga tasuta oleks päris tore!

  • Avatar
    Vasta A 18. märts 2021 at 15:52

    Soovin ka osaleda loosis.

  • Avatar
    Vasta Kaie 18. märts 2021 at 14:35

    Isegi mu emal on see. Seega ma olen samuti nende viimaste seas, kellel seda koduabilist veel pole. Just olen emal külas ja tõesti tulevad väga maitsvad toidud. See, et lapsed seda ise kasutada saavad, on igati boonuseks.

  • Avatar
    Vasta Sandra 18. märts 2021 at 14:20

    Sooviksin väga endale võita kuumaõhufritüüri 🙂

  • Avatar
    Vasta MrsG 18. märts 2021 at 14:10

    Mina olen ka see viimane vist

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. märts 2021 at 14:09

    Selles oleks mugav koolilastel ise ka toitu valmistada, tundub põnev aparaat ??

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. märts 2021 at 13:19

    Meie pere lemmikud on küümaõhufritüüris tehtud bataadifriikad (ostetud poest külmutatud kujul). Lähevad nii mõnusaks pealt krõbedaks ja seest ikka pehmed. Oleme teinud ka kanaroogasid. Sibularõngad on ka hea snäkk, mida eelnevalt fritüürisin õlis, nüüd saab õhuga krõbedaks. Super masin.

  • Avatar
    Vasta Tairi 18. märts 2021 at 13:14

    Ma olen ka vist üks viimane. Kolme lapse kõrvalt ilmselt kuluks ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Gigi 18. märts 2021 at 13:06

    Väikese lapse kõrvalt teen praegu süüa enamjaolt praepannil, mis ilmselgelt pole eriti tervislik. Seega sooviks küll seda masinat. Ma vist katseteks ka esimese asjana kana, sest see on selline hea indikaator 🙂

  • Avatar
    Vasta Silja 18. märts 2021 at 12:59

    Veel üks viimane inimene, kellel kuumaõhufritüüri pole 😀
    Aga tahaks küll seda ja teeks seal raudselt juustupalle ja friikaid ja bataadifriikaid ja kana ja krabisõrgu ja… Oeh appi, kõht läks tühjaks.

  • Avatar
    Vasta Virge 18. märts 2021 at 12:25

    No lisaks friikatele ja sašlõkile saab seal külmutatud saiakesi teha, kahte-kolme laavakooki hea teha ja no mis minu jaoks põhiline, kõik käib palju kiiremini kui tavalises ahjus, sest ahju soojendamisele kulunud ajaga on söök juba valmis!

  • Avatar
    Vasta P 18. märts 2021 at 11:52

    Kingiksin emmele 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 18. märts 2021 at 09:38

    Mina olen ka viimane inimene kellel seda pole . Aga tahaks kuid ei raatsi osta ?. Mina tahaks just sellepärast , et siis saaks ka lapsed endale ise süüa teha , ilma , et ma muretsema pean , et ahjuplaadiga mässates end põletavad.Kuna fritüüri pole siis ühtegi head retsepti kahjuks pole?.

    • Avatar
      Vasta Loore 18. märts 2021 at 09:47

      Mina oleksin ka huvitatud oma õlifritüüri välja vahetamisest. 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 18. märts 2021 at 09:32

    Olen mõelnud, et peaks selle imevidina koju soetama ja järgi proovima kas tõesti nii maitsvaid sööke on võimalik sellega luua ?

  • Avatar
    Vasta M 18. märts 2021 at 09:15

    Mul oleks küll vaja seda 😀

  • Avatar
    Vasta Anu 18. märts 2021 at 08:44

    Meil ka pole seda masinat ning pole seda isegi lähedalt näinud aga õli-fritüüri vahetaks küll selle vastu, eriti peale selliseid kiidusõnu! Oleks vaja nii enda kaalulanguseks, kui ka laste rõõmuks!

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. märts 2021 at 01:21

    Kindlasti tahaks teada, kuidas pärist kartulist tehtud friikad maitsevad. Ja magustoitudest nt kohupiima-pontšikud, no need, mida Järve keskuse pannkoogikohas ka pakutakse.

  • Avatar
    Vasta Laura-Liis 18. märts 2021 at 01:08

    Ooo mina sooviks ka seda omada!! Teeks juurikaid ja nt bataadifriikad kõlaks hästi

  • Avatar
    Vasta Kerli 17. märts 2021 at 23:53

    Täitsa ootamatult pidin seal küpsetama oma peedikotletti. Ja nii kiiresti sai valmis ja ülimaitsev jäi ka veel. ?
    Ja hamburgeri saiad olen ka seal soojaks ja krõbedaks teinud. Kui friikartulid muidu jäid mul kuivaks siis nüüd segan nad enne häästi natukese õliga ära ja nii mõnusad tulevad. Kanakoibadeni pole ma veel jõudnud.

  • Avatar
    Vasta K 17. märts 2021 at 23:12

    Mina tahaks kaaa väga väga seda moodsa aja aparaati. Laste pärast eelkõige. Aga ma tean, et seal aparaadis on putru väga hea teha. Mu tuttav kes on fit inimene, ostis pepcost väikese ahjuvormi ja sinna sisse teeb putru selles moodsas aparaadis ja kiidab taevani ?

  • Avatar
    Vasta Keiu 17. märts 2021 at 23:02

    Fitlife’ i ootama jäädes 🙂

  • Avatar
    Vasta ReiliE 17. märts 2021 at 22:55

    Ma ka ilma veel ? elan koopas vist ? tahaks ka kuum fitchikk olla ja oma kapsalehti rasvata frittida ?

  • Avatar
    Vasta Brigitta 17. märts 2021 at 22:10

    Loodan võidule 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 17. märts 2021 at 21:39

    Oiii täpselt see mis mul köögist puudu veel!!

  • Avatar
    Vasta Kaia 17. märts 2021 at 21:33

    Minule ka palun üks KÕF!

  • Avatar
    Vasta Merit 17. märts 2021 at 20:51

    Ma vajan seda, et krõbedaid friikaid teha! ?

  • Avatar
    Vasta Marilin 17. märts 2021 at 20:35

    Kuumaõhufritüürivaba tegelane vesistab siin ka. Laps on mega allergik-atoopik-talumatu ja asi, mida ta talub on kartul. Ma teeks talle maailma parimaid friikaid selles kuumaõhulõksus 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva Lotta 17. märts 2021 at 20:14

    Haha, samad mõtted on mul peas kummitanud!

  • Avatar
    Vasta Madli 17. märts 2021 at 20:00

    Oo, juba pikalt unistanud ühest 🙂

  • Avatar
    Vasta Marion 17. märts 2021 at 18:53

    Eelviimane kuumaõhufritüürita inimene loodab, et loosiõnn naerataks. ?

  • Avatar
    Vasta Terli 17. märts 2021 at 18:34

    Mmm paneeritud avokaado friikad nagu Rull teeb
    Ja bataadi friikad

  • Avatar
    Vasta Eleriin 17. märts 2021 at 18:00

    Oii see kuumaõhu fritüür kuluks ikka väga marjaks ära, oleks terve pere õnnelik ja saaksime natukenegi tervislikumalt toituda oma kaootilise (mõlemad mehega oleme ettevõtjad) elu kõrvalt.
    Samuti meil laps, kes saab kohe 3-aastaseks ning armastab bataadifriikaid, mida saaksin siis veelgi tihedamini talle õlivabalt valmistada 🙂
    Pole varem loosiõnn mulle naeratanud, aga mine tea, äkki esimest korda naeratab loosiõnn mulle ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 17. märts 2021 at 17:56

    Next level pööbel ? Mina ka!

  • Avatar
    Vasta loreley lepits 17. märts 2021 at 17:47

    Osaleeen

  • Avatar
    Vasta Karina 17. märts 2021 at 17:03

    Olen samuti korduvalt lugenud neid kiitvaid lugusid ja alati mõelnud, et tahaks ju ka ära katsetada. Samal ajal koguaeg mõistuse hääl on jälle öelnud, et kas mul tõesti on seda vaja? No kingitusena see saada oleks muidugi ideaalne lahendus 🙂

  • Avatar
    Vasta Eeva 17. märts 2021 at 16:46

    Olen korduvalt selle lehe lahti võtnud ja mõelnud, et nüüd ostan ära. Siis jälle mõtlen, et saab ahjus ja panniga ka. Aga kui fitlapi grupis jälle näed, et keegi tegi sellega midagi imelist, siis sülg lihtsalt voolab. Olen ka olnud seni skeptiline kuid sooviks kindlasti ära proovida.

  • Avatar
    Vasta Lii 17. märts 2021 at 16:17

    Küll oleks tore, kui selline masin kodus olemas oleks. Just sain korralikult trenni harjumuse sisse ja enam ei saagi trennis käia. Eks see ise tegemine on nii ja naa. Õlivabasid toite süües loodaksin, et kaal püsiks sama ja ei peaks garderoobi välja vahetama. Tahaks teada, kuidas maitseb kuumaõhu fritüüris küpsetatud bataat. Igakord ei õnnestu ahjus mõnusat krõbedust saavutada.

  • Avatar
    Vasta Liis 17. märts 2021 at 16:00

    Mul kodus teismelistega käib juba mõnd aega vaidlus – nemad tahavad tavalist fritüüri, ma mõtlen (pilku kaugusesse suunates ofc), et ÄKKI on see kuumaõhu värk ka ikka õige asi. Aga kui loosiõnn naeratama peaks, oleks see asi otsustatud!

  • Avatar
    Vasta Anna 17. märts 2021 at 15:53

    Sõbranna hiljaaegu ostis endale ka sama ning nüüd räägib kuidas seal saab maailma parimaid friikaid teha. Tahaks ka teada saada, kas see peab paika 🙂

  • Avatar
    Vasta Betti 17. märts 2021 at 15:17

    Mina igatasen ka seda imemasinat. Olen samamoodi umbusklik aga uudishimu on suur!

  • Avatar
    Vasta Kristel Kõrgmaa 17. märts 2021 at 15:03

    Mina juba ammu unistan krõbedatest kanatiibadest..Olen niipalju neid fritüüre vaadanud ja nende hinnavahemik on meeletu.Seega pole raatsinud kallist osta ja siiani olen arvanud et need odavad ei ole head. Seega igakord panen mõne netipoe lehekülje kinni ja mõtlen ahh mõni teinekord vaatan ja valin.

    • Avatar
      Vasta Mari 18. märts 2021 at 17:58

      Väidetavalt saab selles väga edukalt näiteks muffineid küpsetada ? Ise katsetaksin igast juurikatega!

  • Avatar
    Vasta Grete 17. märts 2021 at 15:01

    See oleks päris vahva võit, mis annaks veel rohkem motivatsiooni köögis toimetamiseks.✨

  • Avatar
    Vasta A 17. märts 2021 at 14:54

    Ammu unistan, aga pole raatsinud osta 🙁

  • Avatar
    Vasta Riina 17. märts 2021 at 14:45

    See tõesti meeldiks meie perele kes on suured kanasõbrad .

  • Avatar
    Vasta Sweesh 17. märts 2021 at 14:35

    Tellisin hiljuti Amazonist sellise toreda asja nagu Air-fry (heureka!) pann. Mis on siis sisuliselt võrgust korv tavalise ahjupanni peal. Saab neid õhuga friteeritud krõbedusi ka tavalises pöördõhuga ahjus teha.

  • Avatar
    Vasta Merilin R 17. märts 2021 at 14:24

    Hoolimata kõigi kommentaaridest olen ma endiselt megaskeptiline selle kuumaõhufritüüri osas 😀 Ma isegi ei tea, et mul kellelgi tutvusringkonnast see oleks, muidu läheks akna taha kanatiiba nõudma või laenaks vms 😀

  • Avatar
    Vasta Eeva 17. märts 2021 at 14:01

    Tundub väga põnev ja tervislik ☀️

  • Avatar
    Vasta Evelin 17. märts 2021 at 13:59

    Olen kuumaõhufritüürist juba pikalt unistanud, kuid pole veel mahti saanud seda endale soetada. Oleksin ma paar aastat tagasi selle olemasolust teadnud, siis oleksin selle kindlasti endale juba siis soetanud, sest tol hetkel mul kodus ahju polnud ja see tundub olevat täpselt selline vidin, mis suurepäraselt ka praeahju asendab.

  • Avatar
    Vasta Jane 17. märts 2021 at 13:46

    Kiire pere elutempo juures on see parim abimees !

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. märts 2021 at 13:42

    Hakkasin eile selle postituse kokkusattumuse peale nii naerma, sest just laenasin ämmalt täpselt sama Delimano masina proovimiseks, kas tasub ära. Poolteist nädalat on näidanud, et ilma ma enam ei taha? Teen seal peaaegu kõike: kana igas variandis, ahjukartulid, bataat igal kujul, juustuleiba, praeleiba, toitu soojaks, väikeseid vormiroogasid, pitsat, wrappi ja loomulikult kõikõimalik otse sügavkülmast:pelmeenid,juurikasegud, friikad, saiakesed. Loomulikult teeb asja paremaks veidikene õli, nagu ahjus tehtava toidugagi. Eelis on lihtsalt kiirus ja ka krõbedus. Hetkel küpseb seal banaanikeeks. Nii väga loodan, et loosiõnn naerataks mulle, sest ilma selle masinata ma enam ei taha oma kööki näha?

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. märts 2021 at 19:14

      kuidas sa selles keeksi teed?

      • Avatar
        Vasta Kristi 17. märts 2021 at 19:26

        Kasutan küpsetusvorme,mis sinna mahuvad. Mul mahub sinna pisike lahtikäiv koogivorm ja papist ühekordseks kasutamiseks mõeldud vormid. Samuti keraamilised kreembrülee vormid mahtusid kahekesi. Tegin bataadivormi nendes näiteks. Peab leidlik olema lihtsalt. Reptset ette ja kuumust/aega võrreldes ahjuga vähemaks reguleerida ja muudkui katsetada ja kontrollida. Keeksi jaoks oli 160 kraadi paras.

  • Avatar
    Vasta Triinu 17. märts 2021 at 13:29

    Oi ma olen juba mõnda aega taolise asja peale mõelnud ja tahtnud proovida. Tundub väga mõnus.

  • Avatar
    Vasta Grete 17. märts 2021 at 12:39

    Olen minimalisti pooldaja ning seetõttu ei taha endale liigseid asju koju, eriti kui ahi on olemas ja mis asjad ka tegelt valmis teeb. Kommenteerin, kuna olen välga palju head tagasisidet sellele saanud ning äkki olen mina just see viimane inimene, kellel kuumaõhufritüür puudub (siis oleks veitsa piinlik küll) 😛

  • Avatar
    Vasta Jane 17. märts 2021 at 12:18

    Mina pole ka veel sinna paati astunud,mis siin salata väga tahaks tervislikumalt toitu valmistada endale ja lapsele aga pole selliseid vabasid ressursse ,et seda soetada endale.

  • Avatar
    Vasta Vesper 17. märts 2021 at 11:59

    Miks ka mitte, ei pea kogu aeg ahju kuumaks ajama.

  • Avatar
    Vasta Silja 17. märts 2021 at 11:57

    Õnneks pole ka mina viimane, kellel see masin puudu veel! Võiksin olla see õnnelik, kellele lõpuks ka loosiõnn naeratab 🙂 Äge oleks oma küpsetushobi uuele masinale pühendada.

  • Avatar
    Vasta Tigram 17. märts 2021 at 11:57

    Olen ka juba ca aasta aega mõelnud kuumaõhufritüüri soetamisele. Kardan lihtsalt, et äkki tegemist esialgse vaimustusega ja pärast läheb tuhin üle ja masin leiab oma koha kapipõhjas nagu mõnede köögimasinate puhul on juhtunud. Samuti on poes erinevate firmade fritüüre vaadates nad tundunud ikkagi suured ja kobakad, kujult imelikud. Aga see Delimano Pro variant tundub ka visuaalselt ilus ja minu valge-halli kööki sobivat. Loodan loosiõnnele ?

  • Avatar
    Vasta Triinu Blumenfeldt 17. märts 2021 at 11:54

    Ka mu vanemad kasutavad juba mõnda aega kuumaõhu fritüüri ja olin isegi meeldivalt üllatunud, kui hästi see toimetab. Kui ma ei eksi, siis ka nemad kasutavad Delimano oma. Sooviksin ka endale kindlasti sellist 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 17. märts 2021 at 11:30

    Meil pole veel sellist imemasinat, aga katsetaksin saiakeste ja pirukatega ??

  • Avatar
    Vasta Liis Krislin Jõgi 17. märts 2021 at 11:29

    Niii pikalt juba mõelnud, et tahaks seda, aga no ostmiseni pole jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Moonika 17. märts 2021 at 11:20

    Just eile tegin pilti masinast, et rohkem uurida, kust osta jne. Võitmine oleks veel parem variant.?

  • Avatar
    Vasta Rahel 17. märts 2021 at 10:56

    Mina olen hoopis viimane inimene, kellel seda aparaati ei ole ☺️

  • Avatar
    Vasta Keity 17. märts 2021 at 10:54

    Ikka veel unistan sellest imemasinast, siiani pole end veel kokku suutnud võtta, et lähemalt uurida ja endale soetada. Äkki siis seekord on pisike võimalus ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 17. märts 2021 at 10:54

    Minu imearmas küünetehnik ütles, et seal saab absoluutselt kõike teha- ma ise ka ei uskunud alguses 🙂 seega külmetatud saiakesed, juurikad, kartul- kõike noh! Ise pole veel olnud võimalust katsetada aga näen väga palju edulugusid, seega pean võtma sinult “viimase inimese maamunal” tiitli hoopiski endale 😀

  • Avatar
    Vasta Mai-Liis T. 17. märts 2021 at 10:42

    Väga maitsvad on igasugused snäkid, mis käivad muidu õli sisse – juustupallid,sibularõngad, kalmaarirõngad jne. Eile tegime kala nagitsaid ja megahead olid. Keedetud kartul – saad ahjukartuli 🙂 friikad ka seal head.
    Kanafilee tuleb ka mahlane ja pehme 😉
    Külmutatud köögivilju teen ka pidevalt seal 🙂
    Ehk siis, meie oleme aru saanud, et kõik, mis sobike ahju, peaks sobima ka sinna kuumaõhufritüüri, aga korraga saab väiksema koguse teha kui ahjus

  • Avatar
    Vasta Tiina 17. märts 2021 at 10:26

    mina ka juba kaks kuud veeretanud seda mõtet. kanatiibasid teeks küll ja ilmselt kartulikange ka. Suvi tuleb!

  • Avatar
    Vasta Liisa 17. märts 2021 at 10:00

    Well. Mul eksisteerib telefonis selline tore asi nagu to-do (to-buy/to-..whatever parajasti aktuaalne) list. Ja kusagil 1,5a tagasi sai sinna kirja pandud selline tore märksõna nagu airfryer 😀 Ütleme nii, et kui ma seda listi vahel vaatama satun (mitte liiga tihti muidugi, et kasvavast kohustuste ninekirjast mitte migreeni saada), siis teinekord kui on eriti suur vedamine, õnnestub isegi mõni asi maha kriipsutada. Vaene airfryer aga kükitab selle nimekirja kõige viimasel astmel juba iidamast aadamast ja ilmselt ka järgmised 1,5 a sama targalt edasi ? Kuidagi lihtsalt a-la-tii satub midagi olulisemat või pakilisemat, mis enne tuleks teha või soetada ja noh.. delimano kuller ka millegipärast minu ust seni üles pole leidnud?. Kui see loosiõnn tõesti minule peaks seekord naeratama, teen mehele selle puhul õlled välja?

  • Avatar
    Vasta Evelyn 17. märts 2021 at 09:48

    Oi, mina sooviks ka väga proovida. Olen vaid kuulnud, aga proovida pole kunagi saanud.

  • Avatar
    Vasta Liina 17. märts 2021 at 09:41

    Mul ka pole seda imemasinat, aga võiks ju olla! Saaks rahus bataadifriikaid süüa, ilma et rasv suunurgast tilguks ?

  • Avatar
    Vasta Keirika 17. märts 2021 at 09:35

    Kunagi võiks loosiõnn mulle ka ju naeratada! 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 17. märts 2021 at 09:27

    Tööl on olemas ja megaaa! Nii sooviks koju ka?? lemmikud on kuumaôhufritüüritud paneeritud kalmaarirôngad ? ja isegi parti saab teha?

  • Avatar
    Vasta Kerttu Pri 17. märts 2021 at 09:26

    Nii tore oleks võita. Mul ise täpselt samasugused mõtted olnud ja suur huvi proovida ? Toit näeb väga hea välja, tahaks kohe ampsata seda! Sõbrannad kiidavad seda masinat küll! Huvitav, miks mul siis pole seda ?

  • Avatar
    Vasta Karoliina 17. märts 2021 at 09:20

    Mul veel ei ole aga tahaks küll. Esimesena prooviks ehk kananagitsaid proovida seal teha ?

  • Avatar
    Vasta Annika 17. märts 2021 at 09:17

    Vana vajab juba välja vahetamist. Vahest hea kiire õhtusöök seal teha . ?

  • Avatar
    Vasta Annika S 17. märts 2021 at 09:11

    Mul veel seda imelooma pole aga kindlasti sooviks, et see tulevikus mu köögis oleks. Mâletad, vanaaastaōhtul rââkisime sellest fritüürist (topshopi outletis oli soodukaga). Kablutasin uue aasta esimesel poe lahtiolekupâeval sinna, et sulle ja endale üks âra krabada aga poemüüja ütles, et kahjuks tehti juba puhas vuuk. Nüüd mōtle, osta vōi mitte osta… Sa kiidad? Kujutan ette, kui head kalmaarirōngad sellega tulla vōivad, krevetid jne.

  • Avatar
    Vasta Anu 17. märts 2021 at 08:55

    Mina ostsin fritüüri, sest mul pole ahju. Seda asendab edukalt. Olen küpsetanud juurikaid, friikartuleid (ka bataadist). Natuke tasub juurikatele õli piserdada. Liha, kala, grillvorstid tulevad väga head. Proovisin ise teha sibularõngaid taignas. Need ei tulnud head, väga kuivad jäid. Vedel tainas tahab ikka õlis küpseda. Külmutatud pirukaid saab väga hästi küpsetada.

  • Avatar
    Vasta Mannu 17. märts 2021 at 08:52

    Mul oleks seda hädasti vaja – laste kõrvalt on see kokkamine nii tüütu tegevus, muudkui käi ja passi pliidi ja ahju juures, pigem paneks taimeri käima ja tegeleks lastega rahulikult sel ajal. 🙂

  • Avatar
    Vasta Aivi 17. märts 2021 at 08:30

    Hädasti tarvis seda, tööl kõik kiidavad.

  • Avatar
    Vasta Mari ko 17. märts 2021 at 07:53

    Mul ka veel ei ole seda. Väga soovin saada küll. Aga sõbranna juures teeme lõhet ja juurvilju selles. Väga maitsev tuleb, nagu pärispäris.

  • Avatar
    Vasta Mariann 17. märts 2021 at 06:44

    Soovin osaleda loosis.

  • Avatar
    Vasta Annika 17. märts 2021 at 03:48

    Mul poiss armastab kanatiibu, aga ahjukaid ta sööb ilma nahata (jah, nokib liha niimoodi ära, et kondid ja nahk jäävad alles, its possible! ).. Aga äkki popilt fritituna hakkab ka inimese kombel neid ikka sööma… Lootus sureb viimasna!

  • Avatar
    Vasta Dolores-Carina 17. märts 2021 at 02:44

    Enne sind arvasin, et hoopis mina olen viimane inimene maailmas, kellel kuumaõhufritüüri pole? See konkreetne muidugi läheks siiski mu emale, kes on juba ammu endale seda masinat tahtnud?

  • Avatar
    Vasta Maarja S 17. märts 2021 at 02:36

    Bataadifriikad!

  • Avatar
    Vasta Merli 17. märts 2021 at 01:49

    Oi kuidas tahaks, et uusi maitseid ja ideid ise ka proovida. Kui varem oli söögitegemine (juba ainuüksi väljamõtlemine!) täielik piin, siis nüüd koroonakontoris korruta see veel mitmega. Tõsiselt jään loosiõnnele lootma ????

  • Avatar
    Vasta Kaidi 17. märts 2021 at 01:37

    Sooovin looooosis osaledaaaa ?

  • Avatar
    Vasta Kristin 17. märts 2021 at 01:10

    Ma olen sama umbusklik, kui sina. Enne ei usu ega mõista, kui ise saab järele proovida ?

  • Avatar
    Vasta Gerli S 17. märts 2021 at 01:09

    Mul ka pole seda, kuigi salamahti unistan, aga jahm, hetkel kulub raha mujale ? teeks seal paneeritud krevette ja juustupalle ka ?

  • Avatar
    Vasta K. 17. märts 2021 at 01:05

    Nüüd kui sul ka see imemasin olemas on, olen vist hoopis mina suht viimane inimene maamunal, kes ilma kuumaõhufritüürita veel eksisteerib! Aga mõtlen juba ka selle hankimise peale – tahaks samuti katsetada, kas ja mismoodi toit seal sama maitsvaks saab kui vanakooli meetoditega ?

  • Avatar
    Vasta Nele 17. märts 2021 at 00:50

    Äge ??

  • Avatar
    Vasta Leane 17. märts 2021 at 00:31

    Nii kaua juba ise ka seda imemasinat nillinud. Tundub tõesti hea?

  • Avatar
    Vasta Siret 17. märts 2021 at 00:14

    Ei ole meilgi seda imemasinat kodus, aga hea meelega prooviks.

  • Avatar
    Vasta Viimane 17. märts 2021 at 00:13

    Ei olnus viimane, mina olen ka veel ilma 🙂 Muudkui mõtlen ja kaalun ja otsin õiget mudelit siiani.

  • Avatar
    Vasta Anneke 17. märts 2021 at 00:03

    Jep, mul on seda vaja ?

  • Avatar
    Vasta Velve 17. märts 2021 at 00:00

    Mina kuulun ka nende hulka kellel kodus kuumaõhu fritüüri pole, aga mõelnud sellest olen. Tundub ideaalse abilisena köögis, kus oma esimesi suuremaid kulinaarseid katsetusi teeb udupeast varateismeline noormees. See oleks talle väga äge sünnipäevakingitus.

  • Avatar
    Vasta Kata 16. märts 2021 at 23:58

    Tahaks ka seda, olen hull kanatiibade fänn ja teen neid ahjus resti peal, et mölemalt poolt enam-vähem kröbedad jääks, aga siis on hiljem nii palju mässamist et rest puhtaks saada. Kuigi ma ausalt öeldes ikkagi ei usu et kuumaöhufritüüris saaks mingit väga cripsy tulemust 🙂 küllap vist ikka sama mis ahjus

  • Avatar
    Vasta Elizabeth 16. märts 2021 at 23:57

    Heameelega prooviks ära selle imemasina?

  • Avatar
    Vasta Pille 16. märts 2021 at 23:56

    Oi. See sobiks meile valatult! Kindlasti mõjub kaalule ka hästi!

  • Avatar
    Vasta Kare 16. märts 2021 at 23:47

    Ma ka nii kaua tahtnud seda fritüüri osta aga olen koguaeg edasi lükanud ostu. Kindel, et see aasta sünnakingiks soov nüüd olemas! Kõik nii kiidavad, et peab ära proovima 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 16. märts 2021 at 23:46

    Sooviks proovida küll!

  • Avatar
    Vasta Laura 16. märts 2021 at 23:45

    Kui seal juustupallid ka head jäävad siis on kindlalt must maagia..

  • Avatar
    Vasta Helena 16. märts 2021 at 23:41

    Mina olen juba tükk aega mõelnud, et peaks ostma kuumaõhufritüüri. Sõbrannad muudkui kiidavad seda. Ma arvan, et minusugusele, kes üksi elab, oleks see parim asi 🙂

  • Avatar
    Vasta Sveta 16. märts 2021 at 23:40

    Ammu piilun, kuid veic skeptiline

  • Avatar
    Vasta Annika 16. märts 2021 at 23:34

    Täiega tahaks neid kanatiibasid praegu! Ja näiteks juustupallid võiksid seal ka vast päris mõnusad tulla ?.

  • Avatar
    Vasta Viivika 16. märts 2021 at 23:33

    Kuna mul sellega kogemust pole, siis esimese asjana prooviks teha ilmselt midagi lihtsat, nt ahjuõuna 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 16. märts 2021 at 23:26

    No see on tàpselt minu võimalus. Olen nii väga seda masinat omale tahtnud,.aga alati jääb soetamine raha tóttu ostmata. No ei tekigi seda nö vaba raha, pere, kus on lapsed, kuluks see toode väga ära niu et minu lapsed kooa minuga küll rõõmustaks selle masina üle 🙂

  • Avatar
    Vasta AL 16. märts 2021 at 23:16

    Tundub, et mina viimane inimene maailmas, kes sellisest imemasinast kuuleb. Minu jaoks on fritüür alati suur nono olnud, kuid paneeritud jalapenosi teeks seal küll meeleldi 😉

  • Avatar
    Vasta Kairis 16. märts 2021 at 23:14

    Nagu prints valgel hobusel ?

  • Avatar
    Vasta Marite 16. märts 2021 at 23:13

    Oi sellest imemasinast olen juba vahelduva eduga unistanud viimased pool aastat. See võit läheks küll jaanuarist alustatud fit eluga hästi kokku ja pääseks gaasiahjus küpsetamisest (tavaliselt alt kõrbeb ja pealt on toores toit) 😉

  • Avatar
    Vasta Kertu 16. märts 2021 at 23:10

    Ma olen eelmisest kevadest (vist) saadik neid fritüüre vaadanud aga osta pole julgenud, sest kardan, et jääb seisma nagu mahlapress, köögikombain, blender ja optigrill ?

  • Avatar
    Vasta Margit 16. märts 2021 at 23:08

    Minagi kuulun nende hulka, kellel seda masinat veel pole. Aga ära prooviks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Veronika 16. märts 2021 at 23:02

    Nagu paljudel eestlastel, siis ka minul on köögipind piiratud ning kaalun uue vidina kööki toomist piklt ja põhjalikult. Ja ega niisam kergekäeliselt iga moeröögatuse pärast rahakotti raudu ei ole nõus avama ka. Tervislik toit ja sellega kaasnev hea enesetunne endale ja oma perele on minu silmis hea ettekääne, kui ainult see aparaat nii töötkaks nagu lubatakse. Kui ainult toidu välimis, maitse ja nn feeling ka hamba all oleks samaväärne traditsioonilise praetud kehakinnitusega, mis ininestele nii meelepärane on. Kui paljuräägitud kuumaõhufritüür teeb nt kalast mõnusa krõbeda kestaga roa mitte “hautatud” olluse, siis võiks see moodne vidin saada oma koha ka minu pisikese kuningriigis! ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. märts 2021 at 23:02

    Kodus on meil neli last, kellest kaks kooliealised.
    Kui mind kodus ei ole, tunneksin kõvasti vähem muret, kui nad kuumaõhu fritüüriga enda lemmikuid kanapoolkoibasid teevad. Eks kolmandal lapsel oleks ka hyvutav, kuna on hakanud rohkem huvi välja näitama toiduvalmistamisega.

    Olen ise pikemat aega vaadanud ja nillinud, kuid pole raatsinud osta. Ning mõelnud ka, et ÄKKI see üldse ei meeldi mulle?! Äkki mingi puhas jama. Kuid tihti kuulen juba kuidas seda kahe käega kiidetakse.
    Seega jään loosirattale lootma ning lastele üllatust ootama ✌️✌️

  • Avatar
    Vasta Triinu 16. märts 2021 at 23:00

    Mina ka 1 neist kellel seda masinat pole. Samamoodi olen kuulnud imelugusid? mahlastest roogadest?

  • Avatar
    Vasta Jansa 16. märts 2021 at 22:55

    Tahaaaan??

  • Avatar
    Vasta Jane 16. märts 2021 at 22:54

    Oh, nii lahe!?

  • Avatar
    Vasta Karina K 16. märts 2021 at 22:52

    Oii, ka meie perel seda veel ei ole, kuigi nii väga tahaks!! Oleme ammu arutanud, aga see on täpselt selline asi et “ah kui kunagi raha üle jääb, küll siis ostame”?. Niii tore oleks see nüüd endale lõpuks saada, eriti arvestades seda et me hetkel remondime oma uut kodu ja kolime ja aega süüa teha on iga päev järjest vähem..?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 16. märts 2021 at 22:51

    Kõlab kui unelm. Äkki hakkan isegi süüa tegema siis ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Ingela 16. märts 2021 at 22:49

    Oi meil just selline asi puudu ongi! Härra mul eriline fitlifeja ning ühtegi õli ega muud säärast ammu enam ei kasuta, niiet selline massin oleks suureks abiks meie köögis 😛

  • Avatar
    Vasta Ann 16. märts 2021 at 22:43

    Nuuh, minu esimene pähe karanud mõte on küpsetada brokolit, bataati, kartulit koos lõhefileega. Ma ei tea, kas kala peaks veits hiljem juurde lisama?

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. märts 2021 at 22:43

    Ma pole täpselt aru saanud, millepoolest see aparaat erineb tavalisest pöördõhuga ahjust, peaks ju põhimõtteliselt samamoodi toimima lihtsalt üks ruumivõttev aparaat köögikapi peale lisaks. Kuid nüüd viimasel ajal on need kuidagi eriti popiks saanud tõesti ja kõik kiidavad taevani. No huvi tõuseb ka endal seda järgi proovima seega, kui võit mulle osub oleksin enam kui tänulik ??

  • Avatar
    Vasta Siret 16. märts 2021 at 22:42

    Mul ei ole ka seda imemasinat aga sooviks väga sest no kes ei tahaks head toittu mis pole rasvas läbi imbund ?

  • Avatar
    Vasta Riin 16. märts 2021 at 22:41

    Mmm sellelega oleks eluke küll palju mugavam!!! ?????????

  • Avatar
    Vasta Kaija 16. märts 2021 at 22:39

    Mul tulevad esimesena meelde kohe friikartulid! Vot nende kohta tahaks küll teada, kas see masin suudaks neid maitsvalt teha. Ahjus ei tule üldse eriti head friikad.

  • Avatar
    Vasta deivz 16. märts 2021 at 22:38

    ma ikka ei usu, aga…

    i want to believe!

  • Avatar
    Vasta Kiku 16. märts 2021 at 22:28

    Väga äge asi. Oli just mõttes, eg tahaks fritüüri aga ei teadnudki et nii äge asi on olemas

  • Avatar
    Vasta Liis 16. märts 2021 at 22:22

    Mul on ka kuumaõhufritüür ja no enamus toidust teen ikka seal. Ma teen seal friikaid, liha, pelmeene, pirukaid jne. Minu jaoks parim asi üldse, aga näiteks minu elukaaslasele ei meeldi seal tehtud söök. Tema jaoks pidi toit liiga ära kuivama, kuigi mina sellest ei saa aru. Aga igatahes kindlasti soovitan ka mina kuumaõhufritüüri.

  • Avatar
    Vasta Helen 16. märts 2021 at 22:19

    Hing ihkab kõike krõmpsu ja krõbedat aga need tekitavad süümekaid. ?
    Kuumaõhufritüüri pole aga kui multikeetja oli popp kasutasin usinalt seda.

  • Avatar
    Vasta Janika 16. märts 2021 at 22:18

    Minu köögist on see imemasin samuti veel puudu. Õige varsti peaks saabuma tellitud köök ja siis oli plaan soetada majapidamisse ka üks kuumaõhu fritüür. Nii äge olems fritüür hoopis võita. ??

  • Avatar
    Vasta Keidi 16. märts 2021 at 22:11

    Ma võtan ka pikemat aega juba hoogu, et see masin osta. Pole veel jõudnud 😀

  • Avatar
    Vasta GERTS 16. märts 2021 at 22:08

    Mina olen ka üks nendest, kelle uudishimu on juba väga suur ja sooviks endale ka soetada, aga veel ei raatsinud ?

  • Avatar
    Vasta Andrika 16. märts 2021 at 22:06

    Ma olen ka see viimane inimene maamunal, kellel seda pole. Ma prooviksin krabisõrgasid ja paneeritud krevette seal teha, tavalises fritüüris on maitsvalt(õlised), huvitav kuidas seal maitseks..

  • Avatar
    Vasta Grete 16. märts 2021 at 21:56

    Kõik nii kiidavad, peaks ka ikka ära proovima!

  • Avatar
    Vasta Merili 16. märts 2021 at 21:55

    Muudkui vaatan seda ja muudkui kiidetakse, aga omale soetanud veel pole. Äkki näkkab. ??

  • Avatar
    Vasta Helina 16. märts 2021 at 21:50

    Esimese asjana prooviks kindlasti tiigerkrevette mingi vürtsika lisandiga. Mmm…

  • Avatar
    Vasta Eve 16. märts 2021 at 21:48

    Küüslauguleiba võiks seal katsetada. See jääb ise tehes muidu megarasvane. Ja ilma rasvata võiks see ju ka täitsa tervislik olla ?

  • Avatar
    Vasta Geity Veetõusme 16. märts 2021 at 21:45

    I need this please ??? veel pole raatsinud osta aga vaikselt plaan haub peas..

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. märts 2021 at 21:44

    Kuulu järgi bataadifriikad olevat sellega head

  • Avatar
    Vasta Nell 16. märts 2021 at 21:30

    Just see imemasin õnnest puudu?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 16. märts 2021 at 21:19

    Ma ka nende viimaste seas kes veel proovinud pole ? Aga unistanud olen sellest küll niiet äkki loosiõnn naeratab!

  • Avatar
    Vasta Mari 16. märts 2021 at 21:12

    Olen ka kaalunud seda osta, kuna mul on hästi pisike korter ja köök suht olematu. Ainult 1 lauapind, kus saab süüa teha, aga pool sellest hõivab juba kahe rauaga pliit. Ahi iseenesest on ka olemas, aga see on ka lauaahi ja seisab suurema osa kapis, sest mul pole seda lihtsalt kuskile panna.
    Seega see kuumaõhufritüür muudaks kõik kohe palju lihtsamaks ja süüa teha mulle meeldib ?

  • Avatar
    Vasta dagmar 16. märts 2021 at 21:09

    Nii tahaks beebidele seal näputoitu valmistada! Olen kaua sellele mõelnud, aga ostuni pole jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Kristina 16. märts 2021 at 21:06

    Mul vanematel kuumaõhukas, endale igatseme ikka ka. Suht igavaid toite teevad seal aga lastega ideaalne – toit kiirelt valmis. Oleme kana, juurikaid, viinereid, friikaid jne jne teinud. Hea oleks nii teha, et toit masinasse ja ise saab nt lapsele aeda järgi minna.

  • Avatar
    Vasta G 16. märts 2021 at 21:02

    Samamoodi vahin ja vahin seda, aga ei raatsi osta, et äkki ikka ei ole päris see… Samas tahaks ka fitlife olla, eks. 😀

  • Avatar
    Vasta annaliisa 16. märts 2021 at 20:48

    Ah what, täiega tahaks ka seda imemasinat proovida ju. Tundub lihtsalt niiii mugav väikest kogust sööksi teha! Või suurt? Dunno palju sinna mahub ?

  • Avatar
    Vasta Liina 16. märts 2021 at 20:46

    Hoian nüüd põidlad pihus ja varbad krõnksus, ehk tuleb loosiõnn ka minu õuele ??

  • Avatar
    Vasta Liia 16. märts 2021 at 20:45

    Minul see imemasin olemas, aga loosis osaleks meeleldi- mu lastel ei ole seda imemasinat, kingiks neile. Kiidan fritüüri taevani- pirukad, friikad, juustusaiad, paneeritud kala ja kalapulgad jne. jne- kõik tulevad megahead. Praegu panin ka just kaneelisaiad hakkama, nii ajasid isu peale 🙂

  • Avatar
    Vasta Elo 16. märts 2021 at 20:44

    Minu koju sobiks see väga ??

  • Avatar
    Vasta Cärol 16. märts 2021 at 20:35

    Pole siiani proovinud veel ja tundub, et toidud saavad tänu sellele valmis võluväel! ?

  • Avatar
    Vasta Aki 16. märts 2021 at 20:22

    Olen ka mõelnud, et mis imemasin see selline on ja tahaks küll katsetada. ?

  • Avatar
    Vasta Maia 16. märts 2021 at 20:18

    Endal veel ei ole seda kuumaõhu fritüüri, aga esimese asjana teeks friikartuleid ja kana. Kindlasti on ka juurviljad seal sees tehtuna väga head! ?

  • Avatar
    Vasta Jane 16. märts 2021 at 20:16

    Minul ka pole seda imemasinat 🙂 lapsed juba ammu nõuavad aga no skeptitsism on minust võitu saanud

  • Avatar
    Vasta Heleriin 16. märts 2021 at 20:14

    Viimane kuumaõhufritüürita inimene maamunal olen mina. Seega tahaks väga proovida seda

  • Avatar
    Vasta Mari 16. märts 2021 at 20:10

    Seda oleks küll vaja, hetkel kodus ainult pliit ja isegi ahju pole ehk suurepärane võimalus tervislikumalt toituda.

  • Avatar
    Vasta Kristina 16. märts 2021 at 20:01

    Sooviks ka seda imevärki väga proovida ☺️

  • Avatar
    Vasta Triin 16. märts 2021 at 19:55

    Omg, lihtsalt loen praegu kommentaaridest ja nagu, miks mul seda masinat veel ei ole? Praegu tundub, et pole toitu, mida sellega valmistada ei saa. Aga ma vist prooviks essana ideaalseid kammkarpe sellest välja võluda, kindlasti õnnestuks ma arvan.

  • Avatar
    Vasta Maarja-Liis 16. märts 2021 at 19:51

    Ma siin mitu kuud võtan hoogu, et see kuumaõhufritüür osta. No ei ole usku sellesse aga proovida tahaks aga järgmist masinat nagu nurka seisma ei taha. Ja nii see ikka veel ostmata on aga äkki ei peagi ise ostma ja võidan hoopis selle 😀

  • Avatar
    Vasta Liise 16. märts 2021 at 19:49

    Kas sinna natukene õli ikkagi ei panda, küll oluliselt vähem, kui praadides, kuid siiski natuke ?

  • Avatar
    Vasta Marge 16. märts 2021 at 19:47

    Endal kahjuks sellist imeaparaati pole, kuid oi kuidas tahaks, nii et tuleb vaid heale õnnele loota?

  • Avatar
    Vasta Kelly 16. märts 2021 at 19:46

    Täpselt see on mu elust puudu!

  • Avatar
    Vasta Helene Lumi 16. märts 2021 at 19:41

    Jaaaaa, niiii sooviks. Pidevalt mõten, et peaks ostma, aga pole nii kaugele jõudnud. Tihti vaatan õudusega kui mees õlis asju fritib…..

  • Avatar
    Vasta Tinnu 16. märts 2021 at 19:38

    Sa ei ole maailmas viimane ilma sellise vigurita. Mina olen! Soovin, et loosiõnn naerataks just mulle! 🙂

  • Avatar
    Vasta Airi 16. märts 2021 at 19:28

    Olen kuulnud ime lugusid seal tehtud friikatest. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle 16. märts 2021 at 19:28

    Olen sellele fritüürile mõelnud, aga siiani olulisemaid asju vahele tulnud. Aga ikkagi nii nii tahan seda proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja H. 16. märts 2021 at 19:26

    Mu emal on ja tahaks hirmsasti endale koju ka seda. Olekski hea võit 😀
    Aga no niipalju kui ma seal käin (mis on üsna tihti) siis me teeme reaalselt kõike seal. mikrolonahi näiteks on nüüd ainult selleks et võid sulatada ja suppi soojendada. Kõik muu lendab ikka sinna. Kana, liha, pirukad, bataat, kartul, sai juustuga, kevadrullid, täidetud jalapeenod, sibularõngad, KÕIK 😀 ..ainuke asi mida ma VEEL ei ole proovinud aga hirmsasti tahaks on panna creme brúle vormi šokolaadikoogi taigen ja seda siis seal küpsetada. Usun et ka see valmib seal 😀

    • Avatar
      Vasta Maarja H. 16. märts 2021 at 19:27

      Vabandust, Mikrolaine ahi*** 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kairin 16. märts 2021 at 19:20

    Ma olen niii kaua endale seda masinat uudistanud!! Meil boss töö juures alati räägib, kuidas hommikul viskab ühe selle sügavkülmutatud croissanti kuumaõhufritüüri ja juba varsti saab kohvi kõrvale üliiinämmat sooja saiakest nautida. Samas……..siis ma oleks varsti ise nagu sai.

  • Avatar
    Vasta Anneli 16. märts 2021 at 19:17

    Kui nüüd kõik ausalt ära rääkida, siis alustada tuleks sellest…… , et siiani arvasin, et mina olen see ainus inimene maamunal, kellel see imemasin kodunt puudub 🙂 Olen neid vaadanud ja imetlenud, aga ära osta pole veel raatsinud….

  • Avatar
    Vasta Eve 16. märts 2021 at 19:12

    Arvestades seda, et ma ei ole üldse hea kokkaja, tundub selline kodumasin hädavajalik ?

  • Avatar
    Vasta Merje 16. märts 2021 at 19:12

    Tahaks ka proovida!

  • Avatar
    Vasta Aveli 16. märts 2021 at 19:10

    Mulle hullult meeldib see aparaat. Jah, olin ka skeptiline, et kas jälle järjekordne “mul on nii väga vaja masin”, mis kapiäärele tolmu koguma jääb, aga kaugel sellest. Teeme pardifileed, pelmeene, friikaid, grill-liha, mida iganes sellega. Empsile tahaks ka sellise kinkida nüüd. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anette 16. märts 2021 at 19:03

    Olen endale ka seda nii väga tahtnud. ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. märts 2021 at 19:01

    Selline imevigur kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Egle 16. märts 2021 at 19:00

    Pole ka julgenud osta, et raudselt mingisugune imevidin, millel hea jutt taga ainult. Tahaks väga proovida ja vastupidises veenduda ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 16. märts 2021 at 18:53

    Pole kuumaõhufritüüri, seega ei ole proovinud ka. Nüüd kus kõik kohad kinni aga hirmsalt bataadifriikartuleid tahaks võiks ju selline imemasin olemas olla. Pelmeene võiks ju ka sinna sisse susata ja mida köike veel kapist leida ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. märts 2021 at 18:51

    Ma samasugune pööbel. Enam ei tahaks olla. 😀 Veelgi enam, kuna mul pole ahju, siis oleks suureks abimeheks kokkamisel.

  • Avatar
    Vasta J 16. märts 2021 at 18:49

    Mina mõtlen ka juba tükk aega, et vist peaks oma näpu sellele kuradile andma.. ma olen näinud videosid isegi saia küpsetamise kohta kuumaõhufritüüris, seega üks hea soe juustusai tasuks proovimist.

  • Avatar
    Vasta M-M 16. märts 2021 at 18:48

    Ma arvan,et sellise poekotlettid ja kalapulgad tuleksid seal mõnusad.

  • Avatar
    Vasta Raili 16. märts 2021 at 18:48

    Aga miks Delimano? St ma saan aru küll, et sulle tuli ukse taha just Delimano ja see siin on reklaam, aga kui ma valiksin erinevate vahel, miks ma selle võtaks? Mis neil üldse vahet on, mis näitajaid peab vaatama? Mitu liitrit seal näiteks see potike on? Mõned teevad kiiremini, teised aeglasemalt? Kas keegi on kehva ka ostnud? Kui netti sisse toksida on valikut 30st 300 euroni ja ma küll ei tea, milline mõttekas oleks. Kui ma nüüd muidugi võidaksin selle Delimano, siis lõpetaksin selle küsimuste esitamise sekundi pealt ära ja väidaks ka käsi südamel, et just see ongi maailma parim asi..

  • Avatar
    Vasta Maarja 16. märts 2021 at 18:47

    Olen korduvalt sama toodet vaadanud. Väga sooviks kokkamist lihtsamaks teha. Eriti praegusel perioodil, kus lapsed kodused 🙂

  • Avatar
    Vasta Monika 16. märts 2021 at 18:47

    Olen lugenud, et osavamad teevad seal isegi kohupiimapontsikuid, retsepti kahjuks anda pole, sest kui pole masinat ei ole ka võimalust.

    • Avatar
      Vasta Mairi 16. märts 2021 at 19:27

      Olen mõelnud ostmise peale, aga pole jõudnud selleni. Esimese asjana prooviks bataadifriikaid teha 🙂

    • Avatar
      Vasta Merilin L 16. märts 2021 at 20:08

      Juustupalle tahaks küll seal proovida teha ?

    • Avatar
      Vasta Merlin 16. märts 2021 at 23:42

      Olen ka mõelnud selle imemasina soetamise peale ja prooviks hea meelega, mida head-paremat sellega valmistada saab 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 16. märts 2021 at 18:47

    Mul pole kuumaõhufritüüri, olen sellele mõelnud ja palju head kuulnud, aga ikka kõhklema jäänud, sest äkki jääks see imemasin ka kuskile kapinurka tolmuma nagu nii mõnedki muud seadmed ?

    • Avatar
      Vasta Katrin 16. märts 2021 at 20:14

      Mailma parim asi!
      Kõik liha asjad seal küpsetanud.
      Isegk kotlett tegin seal ja need olid mu elu parimad kotletid.
      Äädika marinaadis šašlõkk, parem kui lõkkel küpsetatud!
      Ma isegi soojendan seal enamus oma toidu sest mikro mul puudub.

      Ja seal soojendatud pizza!! ????
      Parim viis pizza soojendamiseks!

      Endal see olnud u8 kuud ja pea iga päev saab kuuma ??

      Topelt ei käriseks selline uhke asi köögis.

  • Avatar
    Vasta Karola 16. märts 2021 at 18:46

    ????????oi, see imemasin on veel mu
    kohe-kohe uuenduse läbinud köögist puudu!

  • Avatar
    Vasta Nile 16. märts 2021 at 18:44

    See sobiks mulle

  • Avatar
    Vasta Piret 16. märts 2021 at 18:44

    Samuti viimasel ajal mõelnud, et peaks soetama. Hea lihtne mingeid snäkke teha ja muidugi perele süüa.

    • Avatar
      Vasta Aleksandra 17. märts 2021 at 04:08

      Sooviks loosis osaleda!

  • Avatar
    Vasta soodoma 16. märts 2021 at 18:40

    Nagu ma näen, siis pole ma kindlasti viimane inimene, kel seda imevidinat kodus pole, aga ilmselgelt olen saurus, kuna tänaseni ma isegi ei teadnud ega polnud kuulnud sellise masina olemasolust.
    loen ja imestan ja …ikka olen pisut skeptiline:) aga päris põnevaks on see siin kommenteeritud.
    Mõistlik oleks siis vähemalt õnnega mängida ja proovida,

  • Avatar
    Vasta Aire 16. märts 2021 at 18:35

    Oi kuidas tahaks ?? juba ammu vaatan ja kaalun aga olen ka veits skeptiline et kas päriselt ka toimib
    Võita oleks küll super ??

    • Avatar
      Vasta Gitte 16. märts 2021 at 19:06

      Olen ka palju head kuulnud ja tahtnud proovida, aga senini pole võimalust olnud! Loodan loosiõnnele 😉

    • Avatar
      Vasta Sirts 16. märts 2021 at 23:59

      Oioioiiiii… ma sooooooo vajan seda pilli.. küll ma teeks krõbedaid kanaribasid seal….

      Keerad filee marinaadis, panko riivsaias ja fritti… mmmmmmm…

    • Avatar
      Vasta Gerli Rehemaa 17. märts 2021 at 11:24

      Maitsvad toidud kiirelt ja lihtsalt – soovin ka endale! ? Loodan, et Õnn naeratab mulle ??

  • Avatar
    Vasta Jo 16. märts 2021 at 18:35

    Kuumaõhufritüüri olen küll ammu ihaldanud. Absoluutselt kõikidel poppidel on, tahan ka!! Kusjuures BSH on jaganud väga huvitavaid asju. Nt ta on teinud kale-krõpse ja jalapenopalle. Mu vanaemalgi oli u 10-15 aastat tagasi, kuid ta kasutas selles ikka õli ja tegi vaid grillvorste. Tahaks talle nüüd ise teha süüa ja näidata, milliseid roogasid veel teha saab!

  • Avatar
    Vasta Gerli 16. märts 2021 at 18:34

    Olen ka kordi mõelnud sellele ja käinud seda ka piilumas aga kuidagi nagu ei usu sellesse või ei mahu pähe ära, kuidas saab õhuga häid krõbedaid sööke teha. Selleks on ju ikka õli mis teeb heaks krõbedaks ?
    Oleksin väga õnnelik, kui võidaksin selle ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 16. märts 2021 at 18:34

    Minul veel ei ole, aga juba pikemat aega uurinud ja puurinud. Ehk naeratab loosiõnn ?

  • Avatar
    Vasta BHL 16. märts 2021 at 18:32

    Tiivad panid sisse ja koivad võtsid välja – peab tõesti üks hea masin olema ?

  • Avatar
    Vasta Jaanika 16. märts 2021 at 18:30

    Tööl kõik kiidavad ja mina mõtlesin, et ma viimane kellel seda veel pole. Plaan on igatahes see soetada.
    Esimese asjana teeks vast bataadifriikaid ja juustušnitslit seal ?

  • Avatar
    Vasta T 16. märts 2021 at 18:29

    Keedumune saab teha, või siis on nad airfryer munad. Aga igatahes 120 kraadi, ilma eelsoojenduseta 15 minutit ja tadaa… Ma olen teinud seal vähemalt 9 muna korraga, salati jaoks, super hea ja ei pea seda vett potis valvama ?

  • Avatar
    Vasta Karoliina 16. märts 2021 at 18:26

    Nyyd tahan mina kaaa

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. märts 2021 at 18:25

    Töökaaslane teeb seal masinas muffineid ja kooki ka.

  • Avatar
    Vasta Liis 16. märts 2021 at 18:22

    Mina olen vist juba peaaegu kaks aastat mõelnud, et tahaks ka omale ? Mitu korda juba peaaegu tellinud, aga ikka kahtlema hakanud, kas leiaks piisavalt toite mida selles valmistada ?

  • Avatar
    Vasta M 16. märts 2021 at 18:22

    Minu mees on nii saamatu kõiges mis seostub toidu tegemisega.. Äkki siis saaks ta lõpuks natuke iseseisvamaks…

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. märts 2021 at 18:22

    Ma olen nüüd päris viimane, kellel selline uhke massin puudub. Vaesed lapsed, kes peavad sööma sööki, mis tehtud tavalises ahjus. Halastage ometi 😀

  • Avatar
    Vasta Kai 16. märts 2021 at 18:22

    Minul on ka seda no niiiiiiiiiniiiiiiii hädasti vaja ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 16. märts 2021 at 18:22

    Ma olen mitu korda mõelnud osta seda, aga alati kardan, et äkki pettun ja pole soovitud tulemus. Kui võidan, siis proovin teha essa asjana krõbedat peekonit ?

  • Avatar
    Vasta Karin 16. märts 2021 at 18:18

    See oleks supper, kui selle võidaksin, sest mina olen viimane kuumaõhufritüürita inimene maamunal ??

  • Avatar
    Vasta Kätlyn 16. märts 2021 at 18:18

    Sa pole ainuke maamunal, hoopis mina olen ainuke, kel seda imemasinat veel pole. Deem.. Tahaks kaaaa, mhh..köök on mul ka katki ja kokata ei saa üldse praegu, köögiremont kestab ilmselt veel päris mitu kuud.. uuni toitudest on küll juba vaikselt paha, aga ehk loosiõnn naeratab ja saaks kah midagi kobedamat ja normaalsemat süüa teha kui vinkud ja pihvid uuni lükata 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 16. märts 2021 at 18:15

    Sooviks ka seda proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirly 16. märts 2021 at 18:15

    Kogemused täiesti puuduvad, aga ilmselt teeks elu lihsamaks. Asjad sisse ja mõne aja pärast valma, ei pea nagu panni-potiga kõrval seisma ?

    • Avatar
      Vasta Anne 16. märts 2021 at 18:58

      Juurikad ja pizzay olen saand sellega. Sellega saab nu 1 a noorhörra ka ise tehtud süüa kui distantsõpe ja vabemad tööl.

  • Avatar
    Vasta Triin 16. märts 2021 at 18:15

    Ma olen seda ammu igatsenud?

  • Avatar
    Vasta Mari lee 16. märts 2021 at 18:14

    Mul ka ei ole. Ma ei tunne ise puudust ka, kuid mina olen see lollike, kes olematu viirusega võitleb ja ema mu lapsi kasvatab, siis minu tööajal oleks seda kodus vaja. Nii pikk lause ühe hingetõmbega. Aga jah, ema käed ei ole peale haigust enam need, mis olid ja liikumine ei ole enam see, mis oli, siis iga hea masin on alati abiks. Eriti kui valvest koju minnes lapsed helistavad ja küsivad, et kas ma friikaid toon. Vahel toon, kuid ega ma rõõmuga seda kasvavat punu ei vaata. Ei endal ega lastel. Ning kana… see kanavärk on kahtlane jah…. aga proovida tahaks

  • Avatar
    Vasta Sirje 16. märts 2021 at 18:13

    Nii sooviks!

  • Avatar
    Vasta Mari 16. märts 2021 at 18:12

    ma juba nii pikalt môelnud ôhufritüüri ostule aga ma ei tea, mu jaoks tundub ka kahtlane?

  • Avatar
    Vasta Keitlyn Reinhold 16. märts 2021 at 18:08

    Minul ka veel pole, aga nii hea abiline oleks kodus. ?

  • Avatar
    Vasta Ülli-Kaisa 16. märts 2021 at 18:08

    Mina olen ka mõelnud selle ostule, aga pole siiani seda teinud. Ise tahaks proovida nt brokolit ja lillakapsast selles.

  • Avatar
    Vasta Eneli 16. märts 2021 at 18:06

    peedikrõpsud

  • Avatar
    Vasta Maiu 16. märts 2021 at 18:06

    Soovin!

  • Avatar
    Vasta Triin 16. märts 2021 at 18:06

    Olen ammu mõelnud, et tahaks kuumaõhufritüüri, aga pole veel raatsinud osta.. Võit oleks super ?

  • Avatar
    Vasta Piret 16. märts 2021 at 18:06

    Ma prooviks selle masinaga kõigepealt bataati ja peeti küpsetada. Suvel teen kindlasti katse ka ebaküdoonia viiludega. Ma sain ükskord kuivatatud ebaküdooniaid ja need olid nii head. Vaataks, mis selle fritüüriga välja tuleb.

  • Avatar
    Vasta Aiks 16. märts 2021 at 18:06

    Tahaks ka proovida, kuidas see tavalisest n-ö. praeahjust erineb. No, lisaks suurusele 🙂

  • Avatar
    Vasta Deborah 16. märts 2021 at 18:05

    Nii palju tervislikum on kuumaõhufritüüris ju küpsetada. Peaks ka ikkagi ära proovima ja seda teed minema!

  • Avatar
    Vasta Sirli 16. märts 2021 at 18:04

    Minul on truu ProfiCook olemas, nii et võidule ei pretendeeri (kui loosis mingi ime läbi välja tulen, siis näis, kas kingin või annetan kellelegi), aga muljeid siis 😀 Väga korralik ahi ka olemas, aga no 3 min eelsoojenemisaeg on ikka fantastiline ja tavalisest ahjus küpsemise ajast võid ka pea poole maha arvata. Teiseks, iga väikse portsu pärast pole mõtet ahju huugama panna ja pliidil praadimise ees on eeliseks totaalne rasvahaisu puudus.
    Mõned tähelepanekud:
    – kana läheb kenasti krõbedaks, sest kananahas on suht palju rasva. Ribid jäävad samamoodi head. Taisem liha küpseb niisama heaks pehmeks, aga jääb tiba aneemiline 😀 Steigid, fileed jm lasen ikka korraks pannilt läbi, et värvi peale saaks, ja siis järelküpsetan fritüüris
    – punane kala on fritüüris täiega yay, valge pigem nay (kindlasti mitte külmutatud-sulatatud valge!)
    – lihapallid ja kotletid tulevad ÜLIHEAD ja mahlased
    – imekrõbedaid friikaid air fryeris kahjuks ei tooda (sorry, kui su mulli nüüd lõhkusin 😀 ), aga ahjukartulid jäävad mega head ja valmivad kiirelt. Leota enne 30 min külmas vees, kuivata, hõõru õli ja soolaga ja ürtidega ja voila.
    – suht kõik eelmarineeritud lihatükid töötavad hästi, marinaadis tavaliselt juba õli sees ka
    – pelmeenid jäävad päris mõnusad, aga kuivavõitu, enne tahavad ikka tiba õli ümber. paneeringutega sama – kui paneeritud asjas endas üldse rasva pole, kanafilee nt, siis jääb tulemus pigem kuivem. ma lisan paneeringule juustu, nt parmesani, parandab oluliselt.
    Nii et head katsetamist, fitlife ja easylife ikka täiega 😀

  • Avatar
    Vasta Emia 16. märts 2021 at 17:59

    Ooo millised võimalused!
    Väga tahaks proovida:)

  • Avatar
    Vasta Gerda Undo 16. märts 2021 at 17:56

    Ohh, selline masin on veel küll majapidamisest puudu, et perele tervislikud toidud ilma üleliigse õlita valmistada. Lapsele meeldiksid kanatiivad kindlasti ja huvi pärast prooviks ka lapse lemmikut (usu või mitte), brokolit frittida. Brüsseli kapsas võiks ka seal imehea välja tulla

  • Avatar
    Vasta Helen 16. märts 2021 at 17:53

    Friikad, nii tavalised kui bataadikad tunduvad hea mõte seal 🙂

  • Avatar
    Vasta Helery 16. märts 2021 at 17:49

    Oh, mul oleks ka täiega vaja seda ju?

  • Avatar
    Vasta Ketter 16. märts 2021 at 17:47

    Minule kingiti see masin jõuludeks ja olen väga rahul! Olen teinud friikartuleid, kanatiibu, saiakesi, Pelmeene. Ühesõnaga saab sellega väga palju erinevaid toite valmistada. Võidu korral kingiksin selle masina õele 🙂

  • Avatar
    Vasta Pilvi Mardisoo 16. märts 2021 at 17:46

    Hei.
    Proovi pelmeene. Väga head. Ja ei mingeid rasvapritsmeid täis kööki ?

  • Avatar
    Vasta Riin 16. märts 2021 at 17:46

    Mina ka skeptiline selle imelooma suhtes ja pole julgenud osta, tahaks enne proovida, kas tõesti töötab ? Esimesena tahaks teha bataadifriikaid ?

  • Avatar
    Vasta Anita 16. märts 2021 at 17:45

    Mul olemas viimased 2 aastat asendamatu sober ja abiline 🙂
    Minu lemmikud:
    kana nagitsad
    kana igas voimalikus variandis
    kylmutatud juurviljad poest, viskad sinna ja 20 minuti parast imemaitsev roog, loomuikult ka enda loigatud juurviljad koosykskoik millise lihaga
    viineripirukad – imemaitsev
    pizza
    forell – imemaitsev
    peekon
    ounashipsid
    Kartulikropsud
    sealiha, veiseliga, lammas 🙂 ribid…
    mozarella pulgakesed
    friikad 🙂
    tofu
    jne.

    ma endale masinat ei vaja enam, aga hea meelega osaleks, et sobrannale kinkida, kellel rasked ajad hetkel ja kindlasti tooks talle roomu ja teeks elu veidi lihtsamaks.

  • Avatar
    Vasta Mirru 16. märts 2021 at 17:44

    Ou ma tahan ka fitlife olla ja mitte õli näost sisse ajada?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. märts 2021 at 17:42

    Oi kui mugav oleks lastega eriti kiirel ajal, kiireid toite tervislikumalt teha:)

  • Avatar
    Vasta a. 16. märts 2021 at 17:40

    Nii tahaks ? 10 min tagasi veel ei tahtnud??

  • Avatar
    Vasta Pille Lemmats 16. märts 2021 at 17:39

    Sõbranna viskas selle mustikamarinaadis liha kuumaõhufritti ja noo mega hea oli, mahlane ja nii nii õige maitsega . Siis tegi ta seal mu lemmikuid sibularõngaid ja nagitsad olid sealt tulles paremad kui mäkis… Ja kirjutades mõtlen, miks mul seda ometi veel soetatud pole?

  • Avatar
    Vasta Sandra 16. märts 2021 at 17:37

    See oleks ju super abiline kodus 🙂

    • Avatar
      Vasta Krista 16. märts 2021 at 17:55

      Ma jõuludest saadik piilun ja mõtlen ka selle masina peale. Aga samuti, ahi on ju olemas, milleks mulle see fritüür!? ?‍♀️
      FB aga viskab päevast-päeva kellegi poolt valmistatud krõbedate küpsetiste pilte ette ja järjest enam kasvab soov seda ise katsetada.
      Ise prooviksin esimeste asjade seas kindlasti friikartuleid, koduseid kalapulki ning sõõrikuid teha. ??

  • Avatar
    Vasta Jaanika 16. märts 2021 at 17:36

    Minul ka veel pole, loodan loosiõnnele ??☺️☺️☺️

  • Avatar
    Vasta Liina 16. märts 2021 at 17:34

    Olen ka kaua juba tahtnud osta seda aga siiani pole ostnud. ?‍♀️

    • Avatar
      Vasta Aime 16. märts 2021 at 17:55

      Ooo! Millised võimalused!
      Ja milline abiline köögis! Tekkis kohe soov proovida:)

  • Avatar
    Vasta Kanatiib 16. märts 2021 at 17:33

    Kinkisime mehe vanaemale suvilasse. Võiks endalgi olla.

  • Avatar
    Vasta Merli 16. märts 2021 at 17:31

    Grillvorste äkki näiteks. Köögivilju lastele teha?
    Pole sellist masinat ??

  • Avatar
    Vasta Marit 16. märts 2021 at 17:30

    Meil ka veel proovimata ?‍♀️? kuidagi meist mööda läinud see asi, aga lugedes tuleb isu peale küll ?

  • Avatar
    Vasta Helts 16. märts 2021 at 17:27

    Kes siis seda masinat omale koju ei tahaks ? palju kiitust kuulnud ja oleks ka tore ära proovida ☀️

    • Avatar
      Vasta Kai-Sandra 16. märts 2021 at 18:20

      Palun mulle, aitäh ?

  • Avatar
    Vasta Beatrice 16. märts 2021 at 17:26

    Minul ei ole ka veel kuumaõhufritüüri, kuid olen palju positiivset selle kohta kuulnud ja tahaks väga ise ka ära katsetada ?

  • Avatar
    Vasta Susanne 16. märts 2021 at 17:24

    Mul ahju pole ja olen mõelnud ka et kas ikka mini ahi osta või siis see sama asjake?

  • Avatar
    Vasta SigneJ 16. märts 2021 at 17:24

    Porgandit ja bataati proovi fritis raudselt!

  • Avatar
    Vasta Kaja 16. märts 2021 at 17:23

    Koju nagu ei ole tahnud osta, sest tõesti vb mõtetu julla, mis hakkab jälle köögis ruumi võtma. Ja hullem jääb seisma kui mõtetu asjandus.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. märts 2021 at 17:21

    Minul ka veel pole sellist imevidinat 🙂 Aga sooviks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 16. märts 2021 at 17:21

    Meie perel ka pole sellist imemasinat veel aga väga sooviks! ?

  • Avatar
    Vasta M 16. märts 2021 at 17:21

    Minul seda veel ei ole, kuid olen pikalt Delimano valget käinud piilumas 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. märts 2021 at 17:19

    Juustupallid 4 life! Pmst ju ka fitlife, valku täis ?

  • Avatar
    Vasta essu 16. märts 2021 at 17:19

    tahan kaaa! ?

  • Avatar
    Vasta Tiiu Ello 16. märts 2021 at 17:19

    Ma ikka täielik maakas,pole kuulnudki sellisest imevidinast,aga kindlasti on see mulle hädavajalik 🙂

  • Avatar
    Vasta Berit Tugi 16. märts 2021 at 17:18

    Nii kaua tahtnud seda fritüüri!

  • Avatar
    Vasta Veronika 16. märts 2021 at 17:17

    Ei Sa ole viimane inimene. Mul peres ka ei ole veel seda. Väga tahaks proovida seda ime aparaati.

    • Avatar
      Vasta Aet 17. märts 2021 at 09:48

      Mul oleks vaja see ühele heale inimesele kinkida!

  • Avatar
    Vasta Moonika 16. märts 2021 at 17:10

    Piilun juba ammu sellist kuumaõhufritüüri, aga osta pole veel mahti olnud. Loodame siis, et ei peagi, ja naeratab hoopis loosiõnn ?

  • Avatar
    Vasta Marii 16. märts 2021 at 17:09

    Olen sama skeptiline, prooviks hea meelega!

  • Avatar
    Vasta Marilyn Ivask 16. märts 2021 at 17:08

    Mina mingit head nippi või retsepti jagada ei saa, kuna ma ise kuulun sinna gruppi, kes ilmselt üks väheseid veel on, kellel seda masinat kodus pole (kuigi hing ihkab, et maitsemeeli ergutada).
    Küll aga tean, mida ma esimesena seal teeksin – bataadifriikaid ja kõrvale valget kala.
    Ning katsetaksin ka peedikrõpsude tegemist.

  • Avatar
    Vasta Liisu 16. märts 2021 at 17:08

    See oleks supper abiline 🙂

  • Avatar
    Vasta Teresa 16. märts 2021 at 17:07

    Kirjelduse järgi teeks see asjanduskuueliikmelise pere toitmise küll waaaay easy’maks.
    Tundub vääga väga põnev.

  • Avatar
    Vasta E 16. märts 2021 at 17:05

    Ei ole veel näinud vajadust osta, aga katsetaks küll hea meelega kui võidaks.

  • Avatar
    Vasta Õnne 16. märts 2021 at 17:03

    Ei ole, ma olen viimane inimene kellel siiani seda imemasinat kodus pole. Ja miks, puht lihtne seletus – majanduslikud põhjused. No ei ole raatsinud osta.
    Samas no nii tahaks, kõik kellel on need kiidavad. Sõbranna naeris, et nüüd saab väiksema südamevaluga süüa kõveraid kanatiibu ja friikaid. Ei peab panustama, et need jubedalt rasvast tilguksif ja kohe otsejoones tagumikule kogunevad..
    Seega, hoian pöidlad peos. ?

  • Avatar
    Vasta Kaia 16. märts 2021 at 17:03

    Minul ka seda aparaati veel ei ole, kuigi juba nii aasta aega mõtlen, et peaks soetama ja proovima. See postitus nüüd küll kaasa ei aidanud tarbimise vähendamisele ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 16. märts 2021 at 17:02

    Oii see kuluks küll ära. Võib-olla hakkaks ka siis natuke tervislikumalt toituma 😀

  • Avatar
    Vasta kristel 16. märts 2021 at 17:01

    Meie peres veel pole, sest kallis abikaasa ütleb, et see töötab nagu pöördõhuga ahi, seega mõttetu asendada, kui juba olemas on. Täiega tahaks talle tõestada, et kuumaõhufritiga saab paremad friikad või pardi, kui pöördõhu-ahjuga.

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. märts 2021 at 17:01

    Meil oli võimalus kuu aega katsetada ema kuumaõhu fritüüri. See on tõesti hea leiutis. Kuna saime kasutada 2,5-liitrist aparaati, siis tean nüüd, et meie nelja inimese jaoks on vaja suuremat. Loosiga või loosita, aga selle riistapuu me oma koju ükskord saame ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. märts 2021 at 16:59

    Banaani pannkoogid avastasin mina just paar päeva tagasi . Miks ma varem ei teadnud ?
    Aga selle fritüüriga on olnud küll nii,et olen lugenud ja tean sellisest asjast ja salamisi soovin omale ka. Sest tundub päris ahvatlev ikka kuna soovin oma kolmele põnnile ka tervislikku toitu pakkuda,mitte seda klassikalist rasvas praadimist?. Ütle kuidas selle masina puhastamine on. Lihtne?

  • Avatar
    Vasta Maarja 16. märts 2021 at 16:59

    Oh, ajad isu peale. Meil puudub ka selline aparaat.

  • Avatar
    Vasta Eneli 16. märts 2021 at 16:57

    Pikalt olen mõelnud ,et tahaks aga kas on vaja. Siis jälle keegi kiidab…
    Sa pole tõesti ainuke inimene maamunal kellel sellist imemasinat kodus veel pole (polnud)?
    I need this too !
    Hea sünnipäeva kingitus oleks – saaks hetkel üksinda head ja paremat endale küpsetada ? ning hiljem profikokana ka sõbrannadega snäkiõhtuid teha.

  • Avatar
    Vasta Elisabeth 16. märts 2021 at 16:56

    Ammu mõelnud, et tahaks proovida!
    Ei ole raatsinud muretseda 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 16. märts 2021 at 16:56

    Mees just mainis hiljuti, et peaks ostma ehk sellise asja 🙂 Tundub väärt asi.

  • Avatar
    Vasta Eveli 16. märts 2021 at 16:56

    Nii ootan aega mil saab ka selle ime masinaga proovida maitsvaid roogasid meisterdada. Kahjuks pole veel suutnud soetada, kuid ehk loosiõnn naeratab ? kes teab ?

  • Avatar
    Vasta Marge 16. märts 2021 at 16:55

    Mina olen ka juba aasta aega ikka mõlgutaud peas mõtet, et võiks omale ka osta. kõik kiidavad aina fitlapi grupis ja teistes kaalulangetuse gruppides. Nüüd just eelmine nädal elukaaslasega arutasime, et võiks ju osta, äkki on nii hea, Kui räägitakse. Aga mees nagu ta on, igaljuhul kahtleb et ilma rasvata friikaid teha saab. Üks päev läksin ka just Delimano lehele vaatama seda aparaati, mis on juba veidi parem mudel kui eelmine ja no ei tõusnud see käsi ikka ostma, lihtsalt ei raatsi… Ootan veel veidi kuni omaette vandudes ja kirudes selle klõpsu ära teen ja omale ka ostan.

  • Avatar
    Vasta H. 16. märts 2021 at 16:55

    Apppii, ma vajan seda oma ellu!

  • Avatar
    Vasta Krista 16. märts 2021 at 16:55

    Kõhklen samuti juba kuid ? Loen kiitvaid postitusi, aga tõsi, aparaadiomanike seas on ka mitte nii sillas olijaid. Eks see ole nagu kõigega, maitsed ja vajadused on erinevad. Kuna mul kodus teismeline, kes hakkas tervislikku kaalu jälgima, siis kuluks see riistapuu ilmselt meile väga ära. Friikad ja nagitsad jms võib olla ka mitte rämpstoit ?

  • Avatar
    Vasta Janika 16. märts 2021 at 16:54

    Ma olen vist see viimane inimene maamunal, kellel seda aparaati veel pole. Juba ammu olen soovinud seda aga pole ostuni veel jõudnud ? nii et võiks võita küll selle.

  • Avatar
    Vasta Silvia 16. märts 2021 at 16:53

    Meil veel pole seda aga hea meelega prooviks ära ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. märts 2021 at 16:51

    Ma kunagi ammu ühel koolitusel sain philipsi kuumaõhufritüüriga tehtud friikartuleid maitsta ja ma oli sõnatu, et need nii head olid. Väga tahaks sellist imemasinat endalegi koju, et saaks asju tervislikumalt frittida. Juustupalle ja pelmeene teeks kohe kindlasti!

  • Avatar
    Vasta Diana 16. märts 2021 at 16:50

    Rohkem fit life friikartuleid tahaks teha küll, suvi siis tulemas ja nii 😀

  • Avatar
    Vasta Merlin Raatma 16. märts 2021 at 16:47

    Kui mul oleks kuumaõhu fritüür…mm teeks krõbedaid kananagitsaid… Aga kas jäävad sama head nagu hessis või mäccis tehtud? Proovi järgi ja anna teada!

  • Avatar
    Vasta Karin 16. märts 2021 at 16:45

    Valge sobiks minu kööki nagu valatud!
    Ai kus ka katsetaks retsepte ja laseks masinal toimetada! ???????

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. märts 2021 at 16:45

    Sa pole viimane, minul ka pole ?
    Aga orgutades tahaks seda imemasinat kyll?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. märts 2021 at 16:44

    Ei ole meie pere ka soetanud veel seda. Kuulnud küll väga palju positiivset masina kohta. Osaleks heameelega ja mine tea äkki saabki ise järgi proovida/katsetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 16. märts 2021 at 16:43

    Ma tahaks proovida friikartuleid nendega teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 16. märts 2021 at 16:42

    Väga ihaldusväärne masin, üritan ka uuesti fitlife elu ja no see atribuutika oleks mega abiline sellel konarlikul teel 😀 Suur pluss oleks pakkuda nii enda kehale kui ka laste kasvavale organismile puhast ja kvaliteetselt valmistatud toitu 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 16. märts 2021 at 16:39

    Mul oleks vaja küll. Ma juba ammu olen mõelnud selle peale. Aga mees arvab, et see on mingi jama. Ise ka natuke ju kahtlen, et kas ikka tulevad nii head toidud nagu kiidetakse.. seega nüüd siis ikkagi oleks vaja 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis V 16. märts 2021 at 16:39

    Mul oleks vaja! Päris ilus ka teine ☺️

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. märts 2021 at 16:38

    Ei, sa polnud viimane inimene! Mina olen ilmselgelt! ?‍♀️?
    Ja ma isegi ei tea head põhjust, miks mul seda ei ole ?‍♀️ Mõtlen ja kaalun ja iga kuu kavatsen osta ja siis taganen. Nagu mingi vähk ??‍♀️ (sorry kõik vähi tähtkujust inimesed!)
    Mul kodus peaaegu kolmene, kes viimasel ajal lunib kogu aeg friikaid (pole ime, kui maja lähedal kiirsöögiputka, eksole), aga no ei tahaks talle neid vana rasva peal tehtuid anda ju. Sest kui sööb kolmene, nõuab ka 10-kuune ?‍♀️ Kuhu see kõlbab?! Palun-palun-palun, loosiõnn, halasta ja naerata mulle! ??

  • Avatar
    Vasta Amanda 16. märts 2021 at 16:36

    juba ammu unistan sellest, aga pole raatsind osta 😀

  • Avatar
    Vasta Kaia 16. märts 2021 at 16:35

    Bataadifriikaid olen kuulnud, et kiidetakse seal tehes ?
    Oleks huvitav seda kodus katsetada küll.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 16. märts 2021 at 16:34

    Ammmu juba tahaan seda. Aga ei raaatsi osta ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 16. märts 2021 at 16:34

    No minul ka ei ole sellist asja kodus, ehk loosiõnn naeratab?

  • Avatar
    Vasta Svea 16. märts 2021 at 16:33

    Mul ka pole seda imemasinat. Soov oleks ikka. Kuid töötuna olles muid vajalikumaid väljaminekuid jagub.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 16. märts 2021 at 16:31

    Meil ka pole aga olen mõnda aega silma peal hoidnud.
    Lisaks andis ahi otsad, et pole ammu midagi ahjus küpsetada saanud 🙂
    Kuumaõhufitüür oleks vist lahendus (kindlasti ka 100x tervislikum) kuni ükskord selle megakitsa ahju tõttu köögimööbli välja jõuan vahetada 😀

  • Avatar
    Vasta K 16. märts 2021 at 16:30

    Tahaks ka seda imelooma omale koju! ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 16. märts 2021 at 16:29

    Soovin ka osaleda loosis?

  • Avatar
    Vasta Kristin 16. märts 2021 at 16:29

    Omg ma nii kaua tahtnud kuumaõhufritüüri, aga rahakest selleks pole siiani jätkunud. Pliiiiiiiiiis loosiõnn naerata!!!!!!!!! ???

  • Avatar
    Vasta Marianne 16. märts 2021 at 16:27

    Mina tahaks väga seda masinat proovida, pole veel kahjuks ostmiseni jõudnud.. ehk loosiõnn naeratab 🙂

  • Avatar
    Vasta Gäthlyn 16. märts 2021 at 16:27

    Mul pole üldse mingisugust fritüüri. Mees küll vihjab, et peaks ostma ja kiitis taevani aga ise pole kuumaõhufritüüriga tehtud asju saanud proovida

  • Avatar
    Vasta Vaike 16. märts 2021 at 16:26

    Ise ostma ei hakkaks, sest ma kahtlustan, et jääb seisma, aga kui võidaks, siis katsetaks ja vaataks, kas jääb seisma. 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi O. 16. märts 2021 at 16:25

    Omg, tahaks ka neid kanatiibu ??
    Kui võidaks siis teeks.

  • Avatar
    Vasta Siiri Sõmer 16. märts 2021 at 16:25

    Mina vaatan neid kuuma õhuga frittijaid ka kahtlevalt. Ei saa olla ju. Samas tahaks endale ka, kui ikka krõbedat kartulit tahaks.

  • Avatar
    Vasta Margit 16. märts 2021 at 16:25

    Mul ka pole. Paljud tõesti ülistavad. Aga nüüd üks sõbranna katsetas ja ütles, et nii üles haibitud, et kas neil inimestel tõesti nii kehv ahi v, et suht mõttetu lisavidin kodus ? no vot ei raatsi ise küll osta, aga kingitud hobuse suhu ei vaataks ?

  • Avatar
    Vasta Heli 16. märts 2021 at 16:25

    Ei ole ka mul seda imelooma, kuna meie teeme süüa iga päev siis kindlasti teeb pliidi ääres olemise lihtsamaks ja toidu maitsvamaks ja tervislikumaks, loodan loosiõnnele:)

  • Avatar
    Vasta Triinu V 16. märts 2021 at 16:24

    Mul oligi just plaanis oma emale see kuumaõhufritüür kinkida!

  • Avatar
    Vasta Katrin Pihlakas 16. märts 2021 at 16:24

    Mul ei ole ka veel seda imelooma, aga sooviks ? kana pidi mega hea selles tulema ja pelmeenid

  • Avatar
    Vasta A4 16. märts 2021 at 16:23

    Aa ja ma ûkspäev avastasin pinterestist ka ajalise tabeli kellegil, et kui kaua nt mingil toidul lasta seal olla ja retseptid ja katsetused mida seal teha..śaślõkk ka nt hea kui grillida ise ei saa kuskil?

  • Avatar
    Vasta Kati 16. märts 2021 at 16:23

    Ei ole mina kah veel seda imeasja julend osta ja proovida, a tundub et ega ma ka kehvem kõigist olla saa ja peab ikka âra katsetama.

  • Avatar
    Vasta Elis 16. märts 2021 at 16:20

    Kodus seda head masinat veel pole. Loodan loosiõnnele!!

  • Avatar
    Vasta Kairi 16. märts 2021 at 16:20

    Mul ka veel pole kuumaõhufritüüri, kuid mõte see soetada on juba pikemat aega peas ?

  • Avatar
    Vasta A4 16. märts 2021 at 16:20

    Minu unistus ka on see sama masin endale saada. Kohe mitte ei raatsi. Ouleti poes olid need hea hinnaga saada ssst karbid räsitud aga pood kaugel ja läksid nagu soojad saiad. Aga selles teha friikartuleid, pelmeene, marimellid kiidavad parti, muffineid, kana, veiseliha, sealiha…ühesõnaga kõike mida ahjus saab teha saab ka seal. Tahaks juba ise ka katsetada. Oleks lastel ka lihtsam omale syya teha ja selle masinaga ma usaldaksin nendele enda lõunasöögi tegemise, kui koolist koju tulevad…sügisel vast alles?

  • Avatar
    Vasta Grete 16. märts 2021 at 16:19

    Nüüd olen ma viimane ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 16. märts 2021 at 16:19

    Ma prooviks bataati teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli 16. märts 2021 at 16:17

    Mul on olnud sama mõte, et mul on ju juba ahi ja pöördõhk aga äkki see kuumaõhufritüür ongi midagi muud kui see ahi ? Anna mulle, proovin ära ?

  • Avatar
    Vasta Sara 16. märts 2021 at 16:17

    Tahaks ka proovida

  • Avatar
    Vasta Helen 16. märts 2021 at 16:17

    Mu kaheaastane laps sööb ainult krõbedaid või paneeritud asju. See aparaat tundub olema elupäästja, sest kahekuune laps ei lase väga köögis asjatada.

    Seega soovin osaleda loosis.

  • Avatar
    Vasta Aire 16. märts 2021 at 16:16

    Mul ka veel pole, kuid teeksin pelmeene, sibularõngaid, bataadifriikaid jne ehk kõike seda, mida tava fritüüris teeks.
    Pekki, ila hakkas tilkuma ?

  • Avatar
    Vasta Laura 16. märts 2021 at 16:16

    Väga tahaks ka sellist kena fritti.

  • Avatar
    Vasta Keidy-Liisa 16. märts 2021 at 16:16

    Ma juba ammu unistan kuumaõhufritüürist aga pole raatsinud soetada.. kuluks ära küll ✌️?

  • Avatar
    Vasta Kadi 16. märts 2021 at 16:16

    Oeh, olen minagi kuulnud palju positiivset vastukaja sellele imemasinale. Ise soetanud veel ei ole,kuid kes teab ehk loosiõnn naeratab ja saan oma potid-pannid nurka visata ning alustada söögi tegemist täiesti teistmoodi, täiesti uuel tasemel 😛

  • Avatar
    Vasta Kristina 16. märts 2021 at 16:15

    Meie perel pole ka veel sellist imemasinat. Kui võidaks, oleks täiega sillas.

    • Avatar
      Vasta Airi 16. märts 2021 at 17:22

      Osalen ? sest mõtlen jub 2kuud on vaja v ei. Aga tundub, et vist vaja, kuna kõigil on ju see ??

  • Avatar
    Vasta Tibu 16. märts 2021 at 16:15

    Kurat just tellisin keset postitust olnud lingilt aparaadi ära ja nüüd näen, et loos on ka ?
    Btw tee pärast post soovitustest, mida seal frittida. Egas sa ainus pole, kel ideid pole 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 16. märts 2021 at 16:14

    Mul juba on see imeloom, aga tahaks oma emale-isale ka seda kinkida 🙂

    • Avatar
      Vasta Kätlin 16. märts 2021 at 17:28

      Kinkisin sõbrannale sellise imelooma. Olen küll kuulnud sellest, kuid kas ma ka peale oskan sellega miskit hakata ? Aga ma usun, et kui korra proovin, siis mõtlen, et kuidas ma siiani ilma selleta hakkama olen saanud ?
      Tundub, et see masin aitaks fitlife’le hästi kaasa. Lapsed eriti juurikaid ei armasta ja seega pean juurikapäeval eraldi süüa tegema. Aga sellega oleks eriti lihtne ju. Viskan aga asjad sisse ja valma!
      Osalen, osalen, osalen!

  • Avatar
    Vasta Laura 16. märts 2021 at 16:13

    Kasulik asjandus, osalen :)!

  • Avatar
    Vasta Triin 16. märts 2021 at 16:12

    Juustuga täidetud jalapenod, krevete,saiakesi,mu mees paneks viinerid sinna ilmselt ?

  • Avatar
    Vasta Marina 16. märts 2021 at 16:12

    Kana, grillliha (nt Jaani lihapoe grill-liha on ideaalne), pikk-poiss või hakkpätsike, friikad, grillvorstikesed, viinerid ja kõiksugused toorvorstikesed, silkoonvormides muffinid, grilljuust, kartul-porgand. Need on esimesed asjad, mis pähe kargavad. Grilljuust tuleb paksem viil lõigata, et kenasti pealt krõbedaks ja jääks seest venivaks. Kuigi selline imelooõ on kodus olemas, siis võita sooviks ikka. Kingiks emale näiteks.

    • Avatar
      Vasta Sandra P 16. märts 2021 at 16:54

      Osalen, kingiksin oma emale 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 16. märts 2021 at 16:11

    Laps ostis omale õlifritüüri, ma tahaks ikkagi tervislikumat, seega õhufritüür oleks hea katsetada ja võib-olla saaks tema ka ümber veenda 🙂

  • Avatar
    Vasta Bet 16. märts 2021 at 16:11

    I neeeees it????

  • Avatar
    Vasta Maile 16. märts 2021 at 16:10

    Mina ka kaua mõtlesin ja mõtlesin ja lõpuks laenasin Naabrinaiselt prooviks. Päris mõnus oli paar päeva seda krõbedat toitu süüa. Aga ostmiseni pole ikka jõudnud. Kui valik suur, tekib otsustamatus…

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. märts 2021 at 16:10

    Mina sooviks proovida kõigerohkem Kuidas seal valmivad külmutatud köögiviljad nagu nt lillkapsas või brokkoli, ahjus v pannil jäävad ikka vesised kuidagi. Ja väga tahaks proovida Kuidas oleks seal teha juustupulki ??

  • Avatar
    Vasta Karina 16. märts 2021 at 16:09

    Mul ka sõbranna rääkis sellest et tahaks osta omale. Ja nüüd sina teed loosimise, seega tekkis veel suurem huvi 😀 eriti mugav tundub teha seal neid asju. Osalen!

  • Avatar
    Vasta Kati 16. märts 2021 at 16:09

    Olen ka üks viimastest inimestest, kellel veel ei ole seda edevat pilli. Tahaks küll aga koguaeg midagi muud veel vajalikumat vaja. Loodan nüüd loosijumalannale.

    • Avatar
      Vasta Maili 16. märts 2021 at 16:13

      No tahaks ka endale seda????

  • Avatar
    Vasta Liina 16. märts 2021 at 16:09

    Yes, please ?!
    Parim kink peagi saabuvaks sünnaks ??

  • Avatar
    Vasta Kertu 16. märts 2021 at 16:07

    Vau. Tahaks ka proovida.

  • Avatar
    Vasta Karolin 16. märts 2021 at 16:06

    Endal küll kuumaõhufritüüri ei ole, aga arvan, et selles saaks idekalt grillitud banaani. Banaanile veidi fariinsuhkrut, et paremini karamellistuks ?

    • Avatar
      Vasta Jaanika 16. märts 2021 at 16:13

      Endal veel pole aga mõte on ikka läbi käinud,et võiks ikka ära proovida selle ime viguri õ?

  • Avatar
    Vasta Anete 16. märts 2021 at 16:06

    Ausalt öeldes olen kodukontori oludes endale igasugu jama hakanud näost sisse ajama. Selline imemasin tekitaks ehk jälle tahtmise sûüa teha. ?

  • Avatar
    Vasta Berit 16. märts 2021 at 16:05

    Jah, palun! 🙂 Alles eile uudistasin seda imemasinat, ent endal veel pole.

  • Avatar
    Vasta Keti 16. märts 2021 at 16:05

    Meie pere on ka veel ilma kuumaõhufritüürita ja väga sooviks sellist isendit. Nii hea oleks sellega igast roogasid teha. 😉

  • Avatar
    Vasta Caro 16. märts 2021 at 16:05

    Aastaid tagasi oli see samuti popp toode. Disain oli vähe teine, aga tööpõhimõte sama ?

  • Avatar
    Vasta Evelinsm 16. märts 2021 at 16:05

    Hoopis ma viimane..aga väga sooviks seda omale küll ?

  • Avatar
    Vasta Annika 16. märts 2021 at 16:05

    Juba aastaid üritan end sundida tervislikult sööma. Usun, et kuumaõhufritüür aitaks sellele kaasa ?

  • Avatar
    Vasta Silvia 16. märts 2021 at 16:04

    Olen ka pikalt mõelnud juba, et kuidas see kuumaõhufritüür sobiks mulle, aga ostmiseni pole jõudnud ?

  • Avatar
    Vasta Ly 16. märts 2021 at 16:04

    Kommenteerin. Mul pole kogemust kuumaöhufritüüriga. Nii palju kui kuulnud olen, tean et pidi asjad monusalt kröbedaks tegema jne. Aga guess what, faking kallis see asi poes :D. Mulle väga maitsevad kröbedad lihatoidud.. ja veel hästi maitsestatud.. ja veel kasta seda liha kuskile juustu- v hapukoorekastmesse.. ja vaadata oma TV sarju, chilllll combooo!
    Vahepeal mötlesin et ostan selle metallist korvikese, panen sinna staffi (nagu maccis ja hessis friikaid tehakse), öli kallan potti ja korvi kastan sisse- sama tulemus ju?!?! Ainult, et Gordon Ramsay saadaks pekki mu ja töesti, ka pekki tuleks vohades. Ja öli raiskamisest ka kahju. Önneks ma seda ideed teostanud pole. Eks aeg näitab :D.

  • Avatar
    Vasta Liis 16. märts 2021 at 16:01

    Mhm, tundub jah, et viimane inimene maamunal, kellel pole kuumaõhufritüüri 😀 Ma midagi erilist välja ei oska tuuagi, mida seal küpsetada võiks… Klassika ikka-friikartulid ja bataadifriikad, liha, kana, soojad võikud, muffinid. Samas, kellel on täitsa tutikad ja uued ahjud, nemad sellel masinal otstarvet ei näe, sest ahi küpsetab sama hästi ja kiiresti. Ja ainult friikate pärast pole pointi seda kolakat endale osta. Igatahes, mul head ahju pole, seega pean sellest fritüürist vägagi lugu 🙂

  • Avatar
    Vasta Angelika 16. märts 2021 at 16:01

    Nii tahaks?

  • Avatar
    Vasta Marleen 16. märts 2021 at 16:00

    Sooviks väga seda imemasinat endale ??

  • Avatar
    Vasta Olivia 16. märts 2021 at 16:00

    Kasutasin kuumaõhufritüüri Austraalias elades ja täpselt samamoodi tegin kanatiibu. Mees on mul suur kanatiibade fänn ja ega talle enam ahjus küpsetatud nii hästi ei sobigi. Praegu pole võimalust osta ka, niiet see oleks super võimalus?

  • Avatar
    Vasta Merelle 16. märts 2021 at 16:00

    Kaneelisaiakesi!! Või üldse saiakesi/pirukaid ?

  • Avatar
    Vasta Inger 16. märts 2021 at 16:00

    Ma môtlen tàpselt sama, et mis loom see fritüür on. Mul on seda vajaaaa!

  • Avatar
    Vasta Age 16. märts 2021 at 16:00

    Laps alustab iseseisvat elu, talle on seda kindlasti vaja!

  • Avatar
    Vasta Hanna 16. märts 2021 at 15:59

    Ammu olen tahtnud proovida, nii et võit oleks ülilahe!

  • Avatar
    Vasta K 16. märts 2021 at 15:57

    Ma tahaks seda fritüüri võita, et mehele tõestada, miks seda vaja on ?

  • Avatar
    Vasta Helerin V 16. märts 2021 at 15:57

    Endal veel ei ole seda imemasinat, aga ära ei ütleks ☺️ Emal olemas, ja muidu proovitud, tõesti saab igasugu kraami hea lihtsa vaevaga teha ?

  • Avatar
    Vasta Hel 16. märts 2021 at 15:57

    Pole proovinud ja olgem ausad, ei suuda ka mina uskuda, et õhuga küpsetavat masinat fritüüriks võib nimetada. Võidu korral katsetama küll. 🙂

    • Avatar
      Vasta Hel 16. märts 2021 at 15:58

      Katsetaks*

      • Avatar
        Vasta Kristi 16. märts 2021 at 17:12

        Soovin ka! Sa pole ainuke, kellel see puudub. Olen sellele imemasinale mõelnud, kuid rahakott ei võimalda selle ostmist. Samas jälle nii tahaks katsetada ja oma viiele lapsele pakkuda tervislikumat toiduvalikut. Nii, et loodan fortuunale ?

  • Avatar
    Vasta Pilleriin 16. märts 2021 at 15:57

    Olen juba mitu kuud uurinud ja plaaninud osta seda fritüüri… ja soovin just valget ? lastele hea pelmeene ja friikaid teha.

  • Avatar
    Vasta Katre 16. märts 2021 at 15:57

    Ma olen ammu vaadanud aga siiamaani pole raatsinud osta, nüüd kui päris oma esimene kodu siis kuluks küll selline abimees kööki ära ?

  • Avatar
    Vasta Grete 16. märts 2021 at 15:57

    Kuna ilmselt peale sind olen mina viimane inimene, kes omale kuumaõhufritüüri saab, siis oskan kommenteerida ainult asju, mida tuttavad oma uhketes fritüürides küpsetavad – friikad, bataadifriikad, grillliha ja ahjuliha, poolfabrikaadid – vorstikesed (lastele kindlasti lähevad peale). Ise prooviksin erinevaid juurvilju ja aedvilju – lillkapsas, brokkoli, porgand – ei tea, kas toimiks!?

  • Avatar
    Vasta Heli 16. märts 2021 at 15:56

    Sa mõtled sama moodi nagu mina 😀 ma internetis ringi liigeldes mõtlen ka nii, et on on see hea asi 😀 aga samas nagu tahaks proovida.. ajasid isu peale igaljuhul ?

  • Avatar
    Vasta kaisa 16. märts 2021 at 15:55

    Minu üks unistusi on saada oma kööki selline imeloom? Kuna mul koduga nii- palju väljaminekuid (loe remont) siis iga asi omal ajal

  • Avatar
    Vasta Silja 16. märts 2021 at 15:54

    Ja mina pole sellest isegi kuulnud ?.
    Loosist võtan on osa kindlasti, sest soovin omale seda väga,kui olin ära googeldanud mis värki asi on.
    Mul 14a plika kes oma sõbrantsudega tahab teha särki õhtuid ja mässata. Oleks lahe ??

  • Avatar
    Vasta Carmen 16. märts 2021 at 15:53

    Soovin ka osaleda, hea meelega prooviks selle leiutise ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Ruth 16. märts 2021 at 15:52

    Oleks soov proovida küll, ämmal on ei hakka seal igapäev söömas käima ju ometi?

  • Avatar
    Vasta Grity 16. märts 2021 at 15:52

    Ka minul pole aga sooviks võita ja proovida?

  • Avatar
    Vasta Kati 16. märts 2021 at 15:52

    Sibularõngaid, juustupalle, kevadrulle nt võiks seal proovida teha. Tahaks ise ja proovida, kuid ei ole julgenud osta seda kallist imeaparaati. Tutvusringkonnast ka kellelgi veel pole.

  • Avatar
    Vasta Janne 16. märts 2021 at 15:52

    Minul ka veel seda pole. Ma olen alati imestanud, kui lihtne seda pärast puhastada on? Muidu igasugu kodumasinatega, mis elu lihtsamaks peaks tegema, kaasneb fakt, et nende puhastamine on tüütum ja ajakulukam kui nende kasutamine.

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. märts 2021 at 15:50

    Olen samuti kuulnud ainult head selle kohta aga siiamaani pole endale soetanud sest #nomoney? või no tegelikult on tähtsamaidki asju mille peale raha kulutada nagu mu elukaaslane ütleb?

  • Avatar
    Vasta Riin 16. märts 2021 at 15:50

    Väga soovin kuumaõhufitüüriga, aga pole suutnud veel otsustada, et millist osta ?
    Kingiks oleks ju eriti mõnus saada ?

  • Avatar
    Vasta Egle 16. märts 2021 at 15:50

    Sooviks nii väga võita, et ei peaks rasva rohkem sisse kuukama :D!

  • Avatar
    Vasta Erli 16. märts 2021 at 15:49

    Mina tahaks ka proovida seda imelist leiutist. Kasutan palju just toidu praadinist, mis pole ilmselt kôige tervislikum ??

  • Avatar
    Vasta KristiR 16. märts 2021 at 15:48

    Oii mulle kõik soovitavad seda kuumaõhufritüüri. Mu oma õdegi teeb seal pea igapäevaselt toite. Aga vot ma pole ostmiseni veel jõundu. Võita oleks aga ülilahe

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. märts 2021 at 15:48

    Mu emal on ka seda masinat millegi pärast väga vaja, tahaks talle selle võita ja kinkida 😀 ise ka ei usu, et see nii vägev on, kui räägitakse. Ega enne ilmselt teada ei saa, kui proovida saan.

  • Avatar
    Vasta Piret 16. märts 2021 at 15:48

    Tuttavad on kiitnud neid imemasinaid, aga mina olen skeptiline… Tavaliselt on ju nii, et mis sobib kõigele, ei sobi millekski.

  • Avatar
    Vasta Marleen 16. märts 2021 at 15:48

    Oh, tahaks ka osaleda loosis. Masinat pole aga oleks nii suureks abiks – üritame just parasjagu abikaasaga suveks paremasse vormi ka saada ?

  • Avatar
    Vasta Kairi 16. märts 2021 at 15:47

    Mul oli paar aastat tagasi kindel plaan omale üks kuumaõhufritüür osta. Kuid poes sattusin müüja peale, kes jättis mulle tunde, et tegu oleks raha raiskamisega. Täpselt sama tulemuse, sama ajaga saaksin ahjus küpsetades. Ja sinna see plaan jäi. Kuid viimasel ajal olen aru saanud, et ostmata jätmine oli viga ja nüüd ma ikkagi väga tahan omale seda imelist masinat 😉

  • Avatar
    Vasta Johanna-Maria 16. märts 2021 at 15:47

    Äkki võidan ka lõpuks midagi ??

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 16. märts 2021 at 15:46

    Okei reaaalselt mul on vaja seda!!!! Mul on kodus hetkel kunagi maximast soetatud 10€(!!!!)pisike fritüür, mis on selline täpselt paras. Aga nagu nende õlifritüüridega ikka, lähevad need varem või hiljem rasva täis ja see on nii inetuks läinud. Ja no pealegi on ainult mõni kuu jäänud, kui saab kapipõhjast oma croptopid välja võtta ja ma ei taha et kõik mu päästerõngast näeksid ? ehk siis i love fries i love chicken but i need to be sexy ?

  • Avatar
    Vasta R 16. märts 2021 at 15:46

    Ma olen seda niiii kaua tahtnud, aga pole raatsinud osta.

  • Avatar
    Vasta Anne 16. märts 2021 at 15:46

    Eip, ei ole viimane, eelviimane oled. Ma ka ilma 🙁 Aga ämmal on ja no oleme laenanud aga ämmalt laenamine… nojah 😀 😀
    Super head on ka verivorstid seal tehtuna 😛 Mõnusad krõbedad. Ja minu vaieldamatud lemmikud on jalopeno-juustupulgad. Neid olen erinevate kaupluste sügavkülma lettidest ostnud. Sibularõngad ka päris head.
    Ja tegelt saab seal täitsa mõnusat juustusaia ka teha kiirkorras .

  • Avatar
    Vasta Triin 16. märts 2021 at 15:46

    Mul ka veel seda imeasja kodus pole. Olen mõelnud aga pikalt selle peale, sest igalpool saab vaid positiivset tagasisidet selle kohta. Mul oli tavaline fritüür, aga kuna ma ei viitsinud seda õli kunagi vahetada ning pärast seda ka puhtaks teha jne, siis kappi seisma ta peale mõnda korda jäi ning kolides ka ära hävitatud sai. Nüüd kui mul köök peaaegu piisavalt suur, siis koguaeg mõtlen, et peaks ostma, aga kuidagi nagu sinnani ei jõua. Ja siis kui näen jälle mõnda retsepti mis fritüüris tehtud, siis tuleb mulle jälle meelde, et kui väga ma seda ikka vajan ??

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. märts 2021 at 15:44

    Ma näen su pilti ja loen kirjeldust ja ilmselgelt olen kuumaõhufritüüridest varem ka kuulnud… Aga no ei usu. Nii et iseenest võiks täitsa omal nahal järgi proovida.

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. märts 2021 at 15:44

    Olen ka mõelnud sellise asja peale, ei meeldi mulle köögis pottide ja pannidega jännata, aga samamoodi olen kahtleval seisukohal kas tasub ikka ära?‍♀️ Heameelega prooviks ära!?

  • Avatar
    Vasta Signe 16. märts 2021 at 15:44

    Mul ei ole sulle soovitada mitte ühtegi retsepti ega midagi, sest ise olen ainult kana saanud 😀
    Endal seda aparaati veel ei ole, aga ka nii tahaksin. Niikaua kuni tuleb aeg, et saan endale seda lubada, käin naabrite juures kana söömas ??

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. märts 2021 at 15:44

    Kuumaõhufritüürid on idekad!

  • Avatar
    Vasta Mona T 16. märts 2021 at 15:43

    Ka minul pole aga sooviks võita ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. märts 2021 at 15:43

    Olen samuti juba mõnda aega seda imevidinat proovida soovinud, kuid pole veel ostmiseni jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Triin Paabo 16. märts 2021 at 15:43

    Mind on valitsenud siiani samad emotsioonid ja noh ma siis nüüd tahaks ka teada mis imevidin see kuumaôhufritüür on 😀 eniveis, jààn oma loosiônnele lootma 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 16. märts 2021 at 15:42

    Minul ka ei ole veel, ehkki ammu juba mõelnud,et tahaks ka proovida. Lastele mingid nt bataadifriikad vms võiks seal ju ka mega head jääda?

  • Avatar
    Vasta K 16. märts 2021 at 15:42

    Ainult loen ja imestan. Tahaks ka proovida aga üldse ei julge sellist summat selle peale panna, et äkki pärast ikka kõik scammivad ja tegelt ei tulegi need niii head ?

  • Avatar
    Vasta Laura Joorik 16. märts 2021 at 15:41

    Oh god kui head need kanatiivad välja näevad. Palun mulle ka üks fritüür, et saaks ka selliseid toite teha. Kunagi oli õli fritüür aga kõik see õli mis sinna kulus ja pärast see rasvane maitse, no ega väga ei tõmba. ? Aga see õhuga värk tundub põnev ja jube maitsev ??

  • Avatar
    Vasta Tiina 16. märts 2021 at 15:40

    Pole sa viimane midagi. Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta K. 16. märts 2021 at 15:40

    Minul ei ole veel seda imemasinat, kuigi olen sellest mõelnud juba…vist 6-7 aastat. Minu pere lemmikud on friikad ja neid tahaks küll rasvavabalt teha 🙂

    • Avatar
      Vasta Marina 16. märts 2021 at 16:04

      Kana, grillliha (nt Jaani lihapoe grill-liha on ideaalne), pikk-poiss või hakkpätsike, friikad, grillvorstikesed, viinerid ja kõiksugused toorvorstikesed, silkoonvormides muffinid, grilljuust, kartul-porgand. Need on esimesed asjad, mis pähe kargavad. Grilljuust tuleb paksem viil lõigata, et kenasti pealt krõbedaks ja jääks seest venivaks. Kuigi selline imelooõ on kodus olemas, siis võita sooviks ikka. Kingiks emale näiteks.

  • Avatar
    Vasta Birgit 16. märts 2021 at 15:39

    Me saime paar aastat tagasi elukaaslase sünnipäevaks tavalise õliga fritüüri ja no friikad seal on ikka imelised, aga samas ei taha väga tihti teha kuna noh õli, seega olen ise ka mõelnud õhufritüüri peale niiet võit kuluks igati ära.

  • Avatar
    Vasta Maarja 16. märts 2021 at 15:39

    Ma ka siiani see õnnetu, kellel veel fritüüri ei ole? Kui loosiga ei vea, siis sooduskoodiga ikka

  • Avatar
    Vasta Karoliina 16. märts 2021 at 15:39

    Mulle ka siia ühikasse oleks häädastiii vaja üht kuumaõhufritüüri, elan siin ilma ahjuta oma tudengielu ning olen vaikselt juba hullumas.

  • Avatar
    Vasta Triinu 16. märts 2021 at 15:39

    Olen näinud ameeriklastel neid ja tõesti tundub hea asi olevat. Tervislikke ja maitsvaid snäkke saab imelihtsalt teha – bataadifriikaid, porgandeid, brokkolit jne… Tahaks võita!

  • Avatar
    Vasta Laura 16. märts 2021 at 15:38

    Mul ka pole ikka veel, hirmsasti tahaks proovida küll?

  • Avatar
    Vasta Grets 16. märts 2021 at 15:38

    Ma olen just see inimene, kes on läbi vihmasaju aknast kaugustesse ei põrnitsenud ja neid samu mõtteid mõelnud. Et milleks meile õhufritüür, kui meil on olemas ahi. Aga samas ma olen piisavalt laisk inimene, kelle ellu sobiks selline imevidin, et see eluke natukenegi veelgi mugavam oleks 😀

  • Avatar
    Vasta Lissu 16. märts 2021 at 15:38

    Sina ei olnud viimane, vaid hoopis mina, igatahes osalen, tahan ?

  • Avatar
    Vasta Kelin 16. märts 2021 at 15:38

    Ei ole minu mõistus ka sellele jälile jõudnud, et KUIDAS see imelik kaadervärk ikka toimib ? ja ega enne ei usu kui ise katsetada ei saa

  • Avatar
    Vasta Gerly 16. märts 2021 at 15:37

    Pole sellist masinat varem isegi mitte näinu, aga nüüd siis saan vähemalt lõpuks aru, et mida lapsed väga tahavad, sest sealt seest pidavat söödavad asjad tulema 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerlin 16. märts 2021 at 15:36

    Olen kuumaõhufritüüri soetamise peale mõelnud, kuid pole veel ostmiseni jõudnud 🙂
    Mulle meeldib, et sellega saab kiirelt ja tervislikke toite valmistada.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. märts 2021 at 15:36

    Mul töökaaslane ka ostis selle ja ma ka kõrval sosistasin scäm. 😀 Ma tahan ka seda scämmi nüüd ju 😀

  • Avatar
    Vasta iSIiil 16. märts 2021 at 15:36

    Hakkasime peikaga eilsest fitlapi teha, seega fitlife toetuseks üks kuumaõhufritt kuluks ära küll 😛 Pole kunagi proovinud!

  • Avatar
    Vasta Elise 16. märts 2021 at 15:35

    Ma prooviks esimese asjana juustupalle teha
    !?

  • Avatar
    Vasta G.M 16. märts 2021 at 15:35

    Olen ka ammu vaadanud, kuid samuti pole siiani sellesse piisavalt usku olnud, et osta?

  • Avatar
    Vasta Eliis 16. märts 2021 at 15:34

    ⁹Minul ka pole. Kahjuks vist . Kuulen ja loen ikka et jubeeee hea asjandus. Tahaks vürtsikaid kanatiibu teha nt. Midagi head lihakraamist ? mehed tahavad ju süüa palju … ??

  • Avatar
    Vasta Janne 16. märts 2021 at 15:34

    Mina olen küll nüüd siis kõige viimane ilmselt. Mul ka pole 😀 – olen küll vaadanud ja mõelnud et ÄKKI ostaks? Samas on meid peres 6. Kas tõesti jääb parem kui ahjus ja kiirem? Enamus toite teen ahjus…

  • Avatar
    Vasta Grete 16. märts 2021 at 15:34

    Oeh mul kaaaa ei ole Aga naljakas, et kui ma olen sellest sõbrannadele rääkinud siis varsti peale seda on neil see olemas Aga Mina olen ikka ilma ?.
    Ühesõnaga loosiõnn – naerata mulle pliiiiis ???

  • Avatar
    Vasta keirit 16. märts 2021 at 15:34

    endal veel ei ole, aga olen saanud proovida neid friikaid mida see imeline masin valmistab ja küll oleks tore kui endale ka saaks ☺️☺️

  • Avatar
    Vasta Ene 16. märts 2021 at 15:32

    Veel pole, aga olen ka samu mõtteid mõlgutanud.

  • Avatar
    Vasta Kaire 16. märts 2021 at 15:32

    Mul on see ja kingiks hea meelega emale ka. See tõesti nii mõnus ja mugav, ei saagi aru kuidas ilma selleta varem elasin haha 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 16. märts 2021 at 15:32

    Issand, samad mõtted! Ma olen seda “nillinud” vahelduva eduga pea aasta aega. Samas koguaeg veidi skeptiline olnud selle vajalikkuses ja toimimises. Viima sel ajal jälle seda kaenud Aga vot ostmiseni pole siiani jõudnud.

  • Avatar
    Vasta Merilin 16. märts 2021 at 15:31

    Ma olen juba ammu mõtisklenud kuumaõhufritüüri ostmisest, olen ka käinud piilumas et mis need maksavad poes, aga alati tuleb midagi muud ette mis on tähtsam või vajalikum osta. Armastan ise ka tohutult krõbedaid kanatiibu, võiksin neid vist päevast päeva mugida 😀
    Kui loosiõnn naerataks siis saaksin teada kui head toidud veel sellega tuleksid ning oleks ka emale sünnipäeva kingi idee olemas 😉

  • Avatar
    Vasta K. 16. märts 2021 at 15:31

    Meil veel ka pole ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 16. märts 2021 at 15:31

    Sain selle fritüüri omale jõuludeks ja ka mega rahul. Kui hommikul tuleb röstsaia isu, siis teen ka seal (röster kodus puudub) – imehea. Otsin ka alles retsepte ja ideid, mida seal veel teha, ma pooe eriti loominguline ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 16. märts 2021 at 15:30

    Sellist sooviks endale küll saada ?

  • Avatar
    Vasta Meriliis 16. märts 2021 at 15:28

    Nõus, mõned toidud jäävad täitsa head, aga mõned jäävad siiski õlifritis paremad 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna 16. märts 2021 at 15:28

    Ma olen ikka veel ühe jalaga seal paadis, kus kuumaõhufritüür tundub järjekordne masin, mis võtab ruumi ja palju kasu pole. Aga võibolla on tõesti elumuutev leiutis nagu nõudepesumasin, millest mul oli samasugune arvamus ja nüüd naudin täiega.

  • Avatar
    Vasta Kertu 16. märts 2021 at 15:27

    Olen siiani samasugune skeptik olnud nagu sina, kuid heameelega prooviks ära ??

  • Avatar
    Vasta Liis 16. märts 2021 at 15:26

    Minul ei ole kuumaõhufritüüri või no üldse pole fritüüri ?
    Aga tahaks vist isegi küll, kõik kiidavad, aga käis pole tõusnud ostma ?‍♀️
    Mind hoiab ostu tegemast see, et kardan, et jääb meie 5 liikmelisele perele väikseks ?‍♀️ tahaks ikka kiirelt ja mugavalt terve perega ühiselt süüa, mitte oodata järjekorras ?

    • Avatar
      Vasta Malvi 16. märts 2021 at 16:09

      Kale kapsa krõpsud…. Tik tokis palju lahedaid ideid

  • Avatar
    Vasta GerdaT 16. märts 2021 at 15:26

    Omg!!! Ja mina arvasin, et ma olen viimane….okkkk nüüd siis olen ilmselt Viiiiimane inimene maamunal, kellel seda imemasinat ei ole. ?? ???

    • Avatar
      Vasta Lisett 16. märts 2021 at 15:31

      Ma olen nii-nii ammu tahtnud õhufritüüri, aga lihtsalt ei raatsi, tudengielu noh?

  • Avatar
    Vasta Pi 16. märts 2021 at 15:26

    Sooviks ka väga 🙂

    • Avatar
      Vasta Marika 16. märts 2021 at 15:37

      Olen üks vaene hing, kellel ka seda imevigurit veel ei ole.Taevaisa halasta 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilys 16. märts 2021 at 15:25

    Oh ära muretse pole mul ka. Kuigi ise olen kokk. Siis see teeks elu küll kodus vist mehel ja lastel kergemaks kui ma ise tööl olen. Pole kunagi proovinud sellega toidutegemist! Ma nii skpetiline selles osas. Kas ta siis tõesti nii hea kui räägitakse 😀 Hakka või uskuma ?

  • Avatar
    Vasta Jn 16. märts 2021 at 15:25

    Minul ka veel selline masin puudub, kahjuks. Aga prooviks küll!

  • Avatar
    Vasta Siiri 16. märts 2021 at 15:25

    Ei ole ainuke. Meie oleme ka ilma! ?‍♀️ Palun 1 loosipilet meile ka reserveerida! ?

    • Avatar
      Vasta Katrin 16. märts 2021 at 15:46

      Meil pole ka seda 🙁
      Kuid väga tahaks, koguaeg mõelnud et ostaks aga pole raatsinud sellist väljaminekut teha

  • Avatar
    Vasta Monica J 16. märts 2021 at 15:24

    Just pidasin sama arutelu, et me emaga vist viimased inimesed, kel seda pole ja siin sa oled. Ma harva osalen loosimistes, aga sellest võtan küll osa. Mees friteerib palju ja mul on sellest õlihaisust totaalne villand. Vähemalt läheks võit igati asja ette, seega proovime ära 🙂
    Jälgin kogemusi ja retsepte samuti.

    • Avatar
      Vasta Kleer 16. märts 2021 at 15:41

      Meie peres ka veel pole, pikemat aega juba mõelnud selle soetamisele aga siiani see ainult mõtteks jäänud. Loodame loosiõnnele ???

    • Avatar
      Vasta Liima 16. märts 2021 at 15:46

      Yes, please! ? ?‍♀️
      Parim kink peagi saabuvaks sünnaks ??

  • Avatar
    Vasta Kerttu 16. märts 2021 at 15:24

    Minu lapsed pahandavad, et ma ei oska teha friikaid nii nagu kohvikus, aga kohvikusse ma luban harva. Ma arvan, et see oleks küll hea kui saaks vahepeal aurutatud kartulile lisaks teha frititud kartuleid, aga mitte rasvast tilkuvaid. Mina tahan küll endale sellist!

  • Avatar
    Vasta Viki 16. märts 2021 at 15:24

    Bataadifriikaid saab sellega teha, ei jää pehmed nagu ahjus jäävad. Endal kuumaõhu fritüüri pole, aga õe juures olen saanud ☺️

  • Avatar
    Vasta Maris 16. märts 2021 at 15:24

    Endal pole veel seda, aga ka kuulunud, et tulevad head toidud. Tahaks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 16. märts 2021 at 15:23

    Minul ka veel ei ole ja samamoodi olen muudkui vaid kuulanud neid jutte, kuidas nii lihtne ja kerge ja hea sellega sööki on valmistada. No ei usu enne, kui ei ole proovinud!

  • Avatar
    Vasta Erika 16. märts 2021 at 15:23

    Jaaaa pliiis pliis pliis! pick me! 😉 😉 😉

  • Avatar
    Vasta Triin 16. märts 2021 at 15:23

    Ma olen samasugune next level pööbel, siiani.. Sest mul pole kuumaõhufritüüri millega asju teha ja igakord ahhetada, et deem kus ma elanud olen :D:D Seega suurima hea meelega hakkaks ka selle omanikuks ja saaks ka ehk next levelile oma gurmaani-maailmas:D

  • Avatar
    Vasta Margit 16. märts 2021 at 15:22

    Mul ämmal see olemas ja töökaaslased kõik kiidavad! Mees ka ammu juba nillinud seda ? (meil pigem mees see söögitegija), niiiet loodan heale õnnele, et mehele kingitus teha ja ise head toitu nautida! ?

  • Avatar
    Vasta Ester 16. märts 2021 at 15:22

    Seda tahaks kùll võita 😀 olen ka pikka aega skeptiliselt vaadanud kõiki neid kuumaõhu fritüüri postitusi ja mõelnud, et äkki tõesti… aga siiani pole raatsinud seda väljaminekut teha, kuna noh pole ju hädavajalik just..

  • Avatar
    Vasta Piret 16. märts 2021 at 15:22

    Uiui, mina niiväga tahaks seda endale! No ei õnnestu mul ahjus nt friikad, midagi jääb koguaeg puudu. Aga laste suur lemmar on friikad. No ja muidugi tahaks igast teisi asju ka seal proovida ?

  • Avatar
    Vasta Olks 16. märts 2021 at 15:22

    Niuke nipp, et kui ei taha koguaeg seda resti osa küürida, siis mina panen küpsetuspaberi resti peale. Nii annab kohupiima pontsikuid ka teha näiteks. Siis ei irdu läbi resti taigen ?
    Aga pm saab kõike teha, tuttav tegi isegi sooja sushit. Nii palju tegi pattu, et sprei pudeliga veidi käis õliga üle. Samuti krabisõrgade puhul võiks vähe õliga üle spreitada.
    Lase aga fantaasial lennata ?
    Kuna mu oma on palju agu saanud, siis uus masin oleks teretulnud küll ?

  • Avatar
    Vasta Triin 16. märts 2021 at 15:22

    Ma olen ka see üks viimastest maamunal, kellel seda pole, aga tuttavatelt küll kiidusõnu kuulnud ja sõbranna pool mega häid kanatiibu söönud. Hetkel ressursse üleliia pole, et “kulutada”, kuid kunagi tulevikus ehk mõtlen sellele taas.

  • Avatar
    Vasta Mariin 16. märts 2021 at 15:21

    Sa ei ole viimane! Meil ka kodus veel pole seda, kuna ei ole ka selle usku olnud 😀 aga.äkki nüüd loosiga joppab ja saab järgi proovida ?

  • Avatar
    Vasta Ylle BööDi 16. märts 2021 at 15:20

    Tahan küll.

  • Avatar
    Vasta Monika 16. märts 2021 at 15:20

    Sa ei ole viimane ? hoopiski mina olen!!

  • Avatar
    Vasta Tibu0 16. märts 2021 at 15:20

    Väga kaua olen ka mõlgutanud mõtet sellest masinast. ?

  • Avatar
    Vasta Monika L 16. märts 2021 at 15:20

    Tere Mallu !
    Pole te sugugi viimane inimene maamuna peal,kes seda ime pole kasutanud.. mina,mu õde ja õe mees ei ole samuti seda imelooma kasutada saanud,oleme sama moodi kartnud,et pärast saame sinna pannes mõne jumalast kuiva ja nätske toidu kätte:( seega võidu puhul prooviks selle kohe kindlalt ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. märts 2021 at 15:20

    Mul ei ole sellesse kuumaöhu fritüüri mingit usku, äkki muudaks see siis mu meelt selle suhtes ?

  • Avatar
    Vasta Kady 16. märts 2021 at 15:20

    No ma olen ka viimane skeptik selle kuuma õhuga krõbeda ja maitsva toidu valmistamise suhtes 😉 , aga ma ikkagi tahaks proovida. Mega hea oleks külalistele sellega peolaule snäkke valmistada ja lastele võiks see ka endale toidu tegemisel suureks abiks olla.

  • Avatar
    Vasta C 16. märts 2021 at 15:20

    Osalen loosimises! ?

  • Avatar
    Vasta D 16. märts 2021 at 15:19

    No meil oli..aga vist teine meile liiga väike.(3 last) Et mitu korda mitte teha ,panin rohkem kui lubatud.. tulemus – toit toores :/
    Muidugi oli see ka mingi soodsam variant..seega mind see soodsam ja väike fritüür ära ei võlunud!

  • Avatar
    Vasta Gerty-Brita 16. märts 2021 at 15:19

    Nii vinge oleks kuumaõhufritüür saada pikaaegne unistus ja kuna laps armastab kananagistsaid siis oleks ju super talle neid valmistada?

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. märts 2021 at 15:19

    Mul on ka tunne, et tutvusringkonnas juba vaadatakse mulle ülevalt alla, et mismõttes, sul ei ole kuumaõhu fritüüri ? endal 4 last ja ikka kasutad õli veel, mis sul viga on. Pole ühtegi toitu maitsnud, mis on seal sees tehtud, niiet ei saa ise ka väga haibist aru ?

  • Avatar
    Vasta põmm 16. märts 2021 at 15:18

    No mul seda aparaati pole. Kõige esimesena saab selle masina meie peres endale minu vanaema! Ta on 80, näinud reklaamis just Delimano oma ja nüüd tahab endale ka. Hetkel ootame mil poed avatakse, et seda koos vaatama minna. Ega ta niisama osta ei julge. Tellimisi tema kardab 😀 Seega, kui kena pakike suisa tasuta temani jõuaks, siis oleks küll uhke värk, keset karantiini. Ei peaks seda aprilli või maikuud ootamagi, et maitsvat süüa teha. Ta siiani teeb süüa puupliidi peal ja päris ahjus, aga no kaua sa jaksad selles kuumuses eksole…
    Ja kui vanaema endale selle masina on saanud, siis kindlasti järgmisena ostaks endale ka. Ise tahaks ka ju tervislikult ja kiirelt süüa teha

    • Avatar
      Vasta Fritüür 16. märts 2021 at 15:35

      Tellimisega vähemalt see hea, et saab ju tagastada.
      Mina ei soovitaks vanaema poodi viia, isegi kui need avatakse 🙂

      Päikest!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 16. märts 2021 at 15:18

    Ei sa ei ole viimane! ??‍♀️
    Olen ka kaalunud soetada ???

  • Avatar
    Vasta Anette 16. märts 2021 at 15:18

    Olen ka seda tükk aega tahtnud, aga pole veel julgenud seda osta. Aga proovida tahaka küll seda, tundub nii mugav.

  • Avatar
    Vasta Elisa 16. märts 2021 at 15:18

    Seda postitust oli tänasesse päeva vaja 🙂 Tükk aega olen fritüüri ostmist kaalunud, aga pole tegudeni veel jõudnud. Võit rõõmustaks väga!

  • Avatar
    Vasta Elerin 16. märts 2021 at 15:17

    Mina olen ka veel see inimene, kellel seda masinat ei ole, olen mitu korda mõelnud soetada, aga sinnapaika on see ka jäänud. Oleks tore võita see endale lõpuks?
    Ise sooviks kindlasti proovida selles masinas tehtud šašlõki ära?

  • Avatar
    Vasta Liisukas 16. märts 2021 at 15:17

    Algselt kasutasin ainult kottlettide ja kalapulkade soojendamiseks, hiljem lisandusid muidugi ka kanatiivad. Ma avastasin, et mugav on praadimiseks mõeldud köögiviljad ka seal valmistada. Ja grillvorstikesed muidugi ka.
    Ja eriti mugav on seal soojendada külmutatud saiakesi, neid, mis valmiskujul külmutatud.
    Kuna mul masin juba vanavõitu, siis uus oleks eriti äge 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrit 16. märts 2021 at 15:16

    Tahaks ka kana seal frittida räigelt, aga fritüüri pole 😀 Äkki siis loosid välja mulle ühe nt. ja ma saan ühe hea retsepti jagada Sulle?

  • Avatar
    Vasta Maria 16. märts 2021 at 15:15

    Armastan friteeritud toitu, aga no suvehooaeg on tulemas ja ideaalne oleks kodus kuumaõhufritüüri kasutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Seila 16. märts 2021 at 15:15

    Njämma….proovi ka pelmeene seal teha?

  • Avatar
    Vasta Marion 16. märts 2021 at 15:15

    Mina pakun välja juustupallid, wrapid on mõnus soojaks teha, kindlasti kala tuleb hea ja no kõikide jaoks vaieldamatu parim – pelmeenid!

  • Avatar
    Vasta Meelika 16. märts 2021 at 15:14

    Endal sellist imeriista küll pole, aga kindlasti prooviks frittida seal krevette ja krabisõrgasid ning kala/kala taignas, mis ongi ainult frititult söödavad :d

  • Avatar
    Vasta Katharina 16. märts 2021 at 15:13

    Võtaks küll!

  • Avatar
    Vasta K 16. märts 2021 at 15:13

    Omg, me ammu tahame juba, aga pole kuidagi olnud võimalust. ?

  • Avatar
    Vasta Laura 16. märts 2021 at 15:13

    Ma olen ka viimane kuumaõhufritüürita inimene maamunal ?. Küll aga on mul suur soov omale üks saada, sest krõbedad kana pooltiivad ja poolküpse pardifilee kõlavad nagu imeline unistus ?.

  • Avatar
    Vasta Gv 16. märts 2021 at 15:13

    Juustusai on megalt hea. Fritt küpsetab saia põhja ka nii krõbedaks. Kartulid on väga head.

  • Avatar
    Vasta Katre 16. märts 2021 at 15:13

    Oiii, vot seda riistapuud tahaks väga katsetada ?

  • Avatar
    Vasta Tatsu 16. märts 2021 at 15:12

    Ei ole viimane,ma ka täiesti fritüüritu. Olen vaadanud ja mõelnud ja vihjanud läbi lillede(loe: “öelnud otse näkku,ilma keerutamata”),et sooviksin seda sünnipäevaks…eks ole näha,kas saadakse minu “delikaatsetest” vihjetest aru ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 16. märts 2021 at 15:12

    Mina ammu unistan kuumaõhufritüürist. Peaaegu oleks tulukaraha eest hansapostist midagi ära tellinud, isegi mees ütles, et nojah, et kui pelmeenid ka seal krõbedad jäävad, eks sa telli. Tegin fb kuumaõhufritüürigruppi isegi postituse, noh, et kas siis jäävad pelmeenid krõbedad. Pidid jääma!! Noh, ja lähen mina tellima.. Ja siis mõtlen, et kurat, mul on sügavkülmikut ju palju rohkem vaja, eriti siin maal elades. Et no mingidki marja (või pelmeeni)varud oleks perele kohe võtta. Ja ostsimegi uue külmiku, suure sügavkülmaga. Ja oma kuumaõhufritüürist jäängi unistama ilmselt järgmise tulukarahani, sest meil majas megarenoveerimine juba ostmisest saati ja ilmselgelt see raha on kasvõi köögi laeks palju vajalikum. ?

  • Avatar
    Vasta Epoliina 16. märts 2021 at 15:11

    Me oleme mehega ka juba tükk aega mõelnud, et tahaks seda imeasja endale, aga pole julgenud ära osta, muidu vist ainult seal süüa teekski ? Hullult fänname paneeritud krevette, nii et esimese asjana teeks neid ?

  • Avatar
    Vasta Marilin 16. märts 2021 at 15:11

    Väga tahaks proovida midagi küpsetada kuumaõhufritüüris! ??

  • Avatar
    Vasta Triunu 16. märts 2021 at 15:11

    Olen pikemat aega juba seda kurikuulsta toodet nillinud 🙂 Praadimine ei ole üldse lemmiktegevus, sest noh praelõhnad..

    • Avatar
      Vasta Kristi 16. märts 2021 at 15:51

      Tahaks ka täiega proovida ja just lastega koos, kuna neil on tekkinud soov söögi tegemises kaasa lüüa ja ise proovida, siis see kuuma õliga mässamine pole üldse mulle meelt mööda. Kui loosiõnn naerataks, oleks ilmselt peale minu veel kaks koolilast ka õnnelikud!

  • Avatar
    Vasta Triin 16. märts 2021 at 15:11

    Meil ka pole kuumaõhufritüüri kuigi olen mõned korrad mõelnud, et äkki peaks ostma. Pole sinnani veel jõudnud, sest samamoodi tekkis pähe kaks mõtet- kas inimesed ahjust pole midagi kuulnud ja kas mitte kuum õhk ei kuivata?

  • Avatar
    Vasta Ulvi 16. märts 2021 at 15:10

    Ei ole viimane, sest mul ka ei ole ? Väga tahaks. Mõtlesin mehele sünnaks kinkida, siis saan mis tahan ja noh, ta on ka öelnud, et tahaks ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 16. märts 2021 at 15:10

    Sain ka esimest korda nüüd eelmisel nv proovida korra seda masinat (laenasin 1 päevaks), olen kuulnud ainult kiitust. Inimesed ei praegi enam õlis oma toitu, vaid teevad tervislikult kõike, mõni on täitsa sõltuvuses selles, et ei oskagi ilma enam süüa teha. Kahjuks retsepti ei oskagi soovitada, pigem piiluks (loeks teiste ideid) ka mida hääd sellega saab kõike valmistada.

  • Avatar
    Vasta Mari 16. märts 2021 at 15:10

    Kuna sina nüüd said enda oma siis ma olen järgmine viimane, kellel seda veel pole. Seega loodan väga foruunale.

  • Avatar
    Vasta Kaire 16. märts 2021 at 15:10

    Siiani olen suutnud kiusatusele vastu panna ja oma fitlife elu juures seda mitte soetanud.
    No nüüd ka sina oma fritüüriga.. Kui ka niisama saaks.. siis äkki muutuks ka selle masine “usku”, aga ise oma raha ikka pole veel nõus alla panema..

  • Avatar
    Vasta Reelika 16. märts 2021 at 15:10

    Mina sooviks väga võita

  • Avatar
    Vasta Airiin 16. märts 2021 at 15:10

    Olen ka pikalt vaadanud selle ime poole, kuid siiani selle soetamiseni pole veel jõudnud. Ja no see valget värvi imemasin oleks küll väärt kingitus elukaaslasele

  • Avatar
    Vasta Kertu 16. märts 2021 at 15:10

    Ma olen ka mõelnud, et tahaks proovida seda imemasinat, aga ostmiseni pole veel jõudnud ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 16. märts 2021 at 15:09

    Ma olen mõelnud päris kaua juba, et peaks endale ka muretsema, aga pole veel siiani ostnud. Loodan loosiõnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. märts 2021 at 15:08

    Ei ole viimane inimene, minul ka pole. Kuigi olen kaalunud ostmist, siis aga jälle ringi mõelnud. Aga , kui juba loosimiseks läheb jään õnnele lootma ?

  • Avatar
    Vasta Mariann 16. märts 2021 at 15:08

    Soojad võileivad! Ülihead ? vorstiga või singiga või ainult juustuga. Peale värske tomat ja terakese soola ning… ma lähen nüüd endale võileiba friteerima ?

  • Avatar
    Vasta Annika 16. märts 2021 at 15:08

    Ei ole sa teps mitte ainuke kellel sellist ime asjakest pole. Ka meie kodust selline veel täitsa puudu. ?

  • Avatar
    Vasta D 16. märts 2021 at 15:07

    Sooooovin ka osaleda loosis??????????????????????????????

  • Avatar
    Vasta Maarja-Marianne 16. märts 2021 at 15:07

    Mulle mulle mulle palun! ??

  • Avatar
    Vasta Krissu 16. märts 2021 at 15:07

    Ma jõhkralt tahaks seda aparaati võita. Raha sellel raskel ajal ei ole, et osta. ? Prooviksin esimese asjana kohe pelmeene teha. Mu lapsed armastavad praetud pelmeene.

  • Avatar
    Vasta Piret 16. märts 2021 at 15:06

    Bataadifriikad tulevad imemaitsvad, kanaliha jääb hästi mahlane ja nahk krõbe.

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. märts 2021 at 15:04

    Olen veidi uurinud nende fritüüride kohta, kuid ostma pole jõudnud. Osalen ha meelega loosis.

  • Avatar
    Vasta Anu 16. märts 2021 at 15:02

    Peaekartulid ja friikad jäävad seal ülimalt head !