Ilukraam Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

lihtne päevameik by: mega meigiguru*

10. mai 2021

Tegin siin ükspäev endale kiirelt meiki, et saaksin töö jaoks paar reklaampilti ära teha ja ma vannun, et ma pole sada aastat nii palju kiitust saanud, et oo, sul nii ilus meik täna. Ma ei tea, mulle tundub, et meigiga on nagu juustega, et mõnikord on lihtsalt good hair day. Mõnikord jälle hea make-up day. Mul langesid kaks lihtsalt kokku, haha.

Kuna ma polegi siin ammu eide- ja meigijuttu ajanud, siis mõtlesin seda ülilihtsat looki teiega ka jagada, sest tõesti, see võttis mingi viis minutit maksimum. Kasutasin ma loomulikult oma vanu häid WIBO tooteid. Khm, mitte tooted pole vanad, saate aru onju 😀 Igatahes saadavad nad mulle pidevalt enda uusi kollektsioone, mis mulle väga meeldivad, aga ikka on mingid oma kindlad lemmikud, millega saab nn kindla peale minna. Kuigi WIBO tavaari on mul rohkem kui rubla eest, upssss!

mõnikord näeb meigilaud selline välja

Igatahes avapildil näidatud meigiks läks mul vaja “ainult” neid asju. Ma ei tea tegelikult, kas selle kohta saab AINULT öelda, sest ma usun, et on palju neid, kes kasutavad sellest tunduvalt vähem asju, aga ma vahel ikka kasutan kolm korda rohkem kraami ka, kui on viitsimist ja aega rohkem mässata. Aga asume nüüd asja kallale, mis need tooted olid:

Jumestuskreem Forever Better Skin: ma kasutan kahte korraga, sest siis saan endale alati sobiva tooni kokku segada. Eriti nüüd, kui päike ka aeg-ajalt paistab ja lootust oleks veidi jumet saada. Hind: 15.90€

Silmade all kasutasin ma nende peitepulka, aga ma ei suuda seda hetkel nende kodukalt leida. Okei, teoreetiliselt võite ükskõik, mis peitekreemi või -pulka kasutada. Ma panen seda silmade alla ja nina servadesse, et veits rohkem inimese moodi välja näha ja mitte siniste silmaalustega ringi lehvida.

Järgmisena teen üldiselt kulmud. Vanasti olin rohkem kulmupuudri fänn, aga see tuleb päeva jooksul kahjuks kergesti maha, seega olen pliiatsitele üle läinud. Hetkel kasutan seda kolmnurkset kulmupliiatsit, millel teisel pool mugav hari, et kulmukaar veits parema kujuga kammida. Hind: 8.90€

Seekord ma kontuurida ei viitsinud, muidu paneks seda veits põsesarna alla ja juuksepiirile. Kasutasin sellest komplektist ainult põsepuna. Ma muidu vahepeal ei olnud üldse põsepuna fänn, aga nüüd ilma selleta meiki teha ei oskagi. Vb vanadus, tahaks ka natukene rõõsam olla, haha. Uue Tropical sarja palett sobib igatahes mõlemaks hästi. Hind: 13.90€

Samas on see Tropical sari täis igasuseid lahedaid pastelseid värve!

Järgmisena teen kiirelt silmameigi. Selle jaoks on vaja sellist laiemat pintslit ja mingit lauvärvikomplekti. Mina kasutasin siis too päev Classy or Sassy paletti, kust võtsin ühe pruunika tooni, mille hajutasin silmakoopasse (issand, kas nii üldse öeldakse? No see…kaar mis seal kuskil silma peal on noh :D) veidi tumedamat silma välisnurka ja täpselt iirise peale (siiski silmalaule onju, mitte silmaauku) sädelevamat tooni. Aga nagu öeldud, te võite ükskõik mis paletti kasutada, minu meelest kõikidel WIBO omadel on ülihea pigment. Mul on neid palette päris omajagu.

Hetkel on mul ripsmepikendused, aga alumised ripsmed võõpan ikka alati üle enda lemmiku, Volume Drama ripsmekaga. Ausalt – see mul mega kaua lemmik olnud. Teeb pikemaks ja tihedamaks ja ei pudene absull, seega kasutan ja kiidan. Hind: 8.90€

Huultel kasutasin lihtsalt huulepliiatsit, mis tuli flip that lip kit’ist. Ma ei viitsinud väga huultega mässata ja selle pärast tundus lihtsalt pliiatsiga veits toonimine norm variant. Kes tahab, võib sinna seda matti huulepulka ka peale panna, ma ei tahtnud. Hind: 13.90

Mis mul veel MEGA lemmik asi on, on see vedel highlight! Maksab ainult 5.90€, kulub vähe, ülihea pigmendiga ja jätkub kauaks. Mul on hetkel kasutusel see heledam, roosakam toon ja ma kasutan seda silma sisenurkades, kulmukaare all ja põsesarnade kohal.

Ja meigi lõpetan ma alati sellega, et võtan suure pintsli ning tõmban näo üle banana powderiga. Enne kasutasin seda lahtist puudrit, aga viimane kord sain kingituseks selle Lovely sarja oma ja sellega on veits kiirem üle teha, et kuskilt ei läigiks ja meik oleks kenasti õhtuni näos. Lõhnab ka niiii hästi! Hind 9.90€.

Loomulikult on mul anda teile kood MALLUKAS, mis annab teile kõikidelt toodetelt reedeni lausa 30% allahindlust! Kui nüüd selle postituse peale huvi tekkis ja endalegi ostukorvi midagi panid, siis anna sellest kommentaarides teada, sest juba nädala pärast loosin ühe õnneliku, kes kogu osturaha tagasi saab!

Loe ka neid postitusi!

21 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Elli 14. mai 2021 at 22:34

    Ostukorvi sai lisatud mitmeid tooteid. Ei jõua ära oodata,et juba katsetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Anneli Raidma 12. mai 2021 at 15:08

    Hakkasin ka hiljuti kasutama seda kahe jumestuskreemi meetodit ja segan endale sobiva tooni vastavalt aastaajale ja oma päevitusastmele. Ühte jumestuskreemi ongi juurde vaja. Banana puuder hakkab ka varsri otsa saama, nii et lõhnab uue wibo tellimuse järele??

  • Avatar
    Vasta Liisa 11. mai 2021 at 22:38

    Olen tahtnud ammu juba tellimuse teha aga nüüd lõpuks sai tehtud? katsetan ära need tooted??

  • Avatar
    Vasta Sirts 11. mai 2021 at 21:29

    Reklaamiohver, nagu ma olen, sain ka vedela highlighteri ostetud?

  • Avatar
    Vasta Erika 11. mai 2021 at 20:34

    Soetatud ja kood tegi ostmise rõõmsamaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 11. mai 2021 at 19:39

    Banana puuder ja ripsmekas?

  • Avatar
    Vasta K.S 11. mai 2021 at 13:31

    Jumestuskreem, ripsmekas, primer, silmapliiats, punane huulepulk, banana puuder? koodiga tore ale

  • Avatar
    Vasta Marit 11. mai 2021 at 11:49

    Läksin ka siis mõttega, et võtan paar asja aga ühtäkki oli kogusumma juba 135 eurot, pm tahaks kõike 😀
    LÕPUKS piirdusin 10 tootega. Nii tahaks juba neid kätte saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 11. mai 2021 at 09:43

    Tellisin ka endale samad meigiasjad ja õnneks olid kõik asjad laos olemas 🙂

    • Avatar
      Vasta Merilin 11. mai 2021 at 13:56

      Täpsustan et peaaegu kõik,et kui vana jumestuskreem otsa saab siis kindlasti tellin siit uue ja lauvärve on mul niipalju et neid mul polnud vaja..aga silma jäi sealt wibo lehelt veel palju muudgi mida kavatsen tellida 🙂

  • Avatar
    Vasta Marian 11. mai 2021 at 09:36

    Beach cruiser ja healthy glow booster maandusid küll selle soodukaga ostukorvi??

  • Avatar
    Vasta Grete 10. mai 2021 at 23:53

    Lovely banana puuder ja ripsmekas:)

  • Avatar
    Vasta Helen 10. mai 2021 at 22:21

    Tänud soovituste eest! Tellisin ripsmetuši ja puudri.

  • Avatar
    Vasta Merli 10. mai 2021 at 22:08

    Panin omale ostukorvi primeri, banaanipuudri ja jumestuskreemi ?

  • Avatar
    Vasta Mairi 10. mai 2021 at 17:19

    Tellisin nii endale kui ka tütrele. Muidugi kasutasin sinu koodi❤️

  • Avatar
    Vasta Liisi J. 10. mai 2021 at 09:58

    Ja sai tellitud mõned asjad?

  • Avatar
    Vasta Reelika 10. mai 2021 at 09:31

    Sooviks proovida ära nende ripsmetušši ja tegelt kõike mis reklaamisid 😀

  • Avatar
    Vasta Veronika 10. mai 2021 at 09:15

    Reklaam mõjus hästi ?
    Soetasin mõned tooted, tõesti hea ale.
    Ja no osturaha oleks täitsa tore ka tagasi saada ?

  • Avatar
    Vasta Heidi 10. mai 2021 at 09:02

    Mul päris palju wibo kosmeetikat varasemalt soetatud, aga see vedel highlighter tundub huvitav…seda peab proovima!!!! Ja eelmisel korral oli kahjuks see sinu promotud ripsmekas otsas…ehk nüüd saan ?

    • Avatar
      Vasta Heidi 12. mai 2021 at 17:05

      Ostukorvi maandus siis see ripsmekas ,mis sinu lemmik, vedel highlighter, lauvärvipalett sex appeal ja concealer ?

  • Avatar
    Vasta Carmen 10. mai 2021 at 08:17

    Eile just panin asju ostukorvi ja hakkasin otsima sooduskoodi… nii need asjad ostukorvi ootama jäid! Nüüd lähen teen ostu ära? mu lemmik banana powder sai juba mitu päeva tagasi otsa ?