Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

tahaks pruun olla, aga mitte rannas kärsata*

16. juuni 2021

Ilmad on juba nii mõnda aega vaata et troopiliselt suvised olnud, et ma isegi ei mäleta enam, kaua see pull kestnud on. Heas mõttes. Kellel siis sooja ja päikese vastu midagi oleks. Minul igatahes mitte. Ma olen paar korda isegi selliselt tegevuselt end tabanud, mida päevitamiseks võiks nimetada. Aga ega mul väga pikaks lamamiseks enamasti viitsimist pole ja teiseks noh. Oma naha päikese käes grillimine polegi teatavasti parim asi, mida teha. Aga mõnusalt jumekas tahaks ju ikkagi olla.

Ega siin muud head lahendust pole kui isepruunistavad tooted. Ma olen Kehapoelt varemgi isepruunistavaid kreeme-õlisid saanud ja seekord saatsid nad mulle sellise brändi nagu Revitasun asju. Olen neid siin nüüd kasutanud ja tunnen, et oskan üht-teist kosta.

Kõigepealt isepruunistav sprei. Selle peale kandmine on no nii lihtne kui üldse saab olla – spreitad seda spetsiaalsele kindale ning siis ühtlaste ringjate liigutustega kanna täpselt sinna, kuhu soovid. Lõhnab ka niiii hästi!

Näole, dekolteele, kaelale ning käe- ja jalalabadele kandmiseks on soovitatav kasutada pintslit. Siis on kindel, et kõik saab võimalikult ühtlane.

Esimeste tulemuste nägemiseks ei kulu minu meelest minutitki. Aga lõplik tulemus on näha umbes kaheksa tunni pärast, nii et rohkem kui korra päevas seda lisada ei maksa. Jume kestab mõnest päevast kuni nädalani – täiesti oleneb nahatüübist, muudest kasutatavatest toodetest jne.

Üks asi, mis näiteks pikendab isepruunistava sprei mõju, on tooniv kreem. Seda võib muidugi eraldi ka kasutada, aga need kaks toodet koos on ikka something else. Ja ega see kreem pole niisama pruunistav, selles on ikka kõvasti head-paremat sees. Niisutab ja kaitseb nahka hoolega.

Kui jumekas elu üle viskab ja tahaks tagasi oma sinakas-valge naha juurde pöörduda 😀 siis ka sellele on mõeldud. Revitasun dušigeel eemaldab nahalt isepruunistaja jäägid. Ma ise pole seda sel eesmärgil proovinud, sest miks ma peaks tahtma VÄHEM pruun olla. Miks üldse keegi peaks seda tahtma. Niigi raske vaevaga saadud iga gramm jumet 😀 Aga kui peaksin ma ei tea… kukkuma, ajupõrutuse saama ja selliseid soove väljendama hakkama, siis saab ka seda.

Aga nali naljaks, seda dušigeeli saab kasutada ka ENNE isepruunistavate toodete kasutamist. Näiteks iga kord enne uut kasutuskorda. Samamoodi nagu oleks hea enne nahk ära koorida, et eemaldada surnud naharakud. Viimaseks sobib näiteks Revitasun kehakoorija. Ei ole mõtet surnud naharakkude otsa mingit isepruunistajat kuhjata. Toote raiskamine esiteks ja eks nahale on enivei regulaarne koorimine hea, et saaksid tekkida uued naharakud. Muidu on poorid umbes ja nahk näeb üks paras elutu narts välja. Nii et nädalas korra mõnus raund niisutavat kehakoorijat on miski, mida igaühel tavaks peaks olema. Suvi või mitte suvi.

Kusjuures just praegu ka tegin vähem kui kahe minutiga jalad üle jälle. Veendusin veelkord, et mega lihtne. Imendus super kergesti ja ei mingit laigulisust. Vaadake ise:

Siin on ainult üks jalg tehtud, mingi minut pärast pealemäärimist ja mu meelest vahe juba selgelt näha.
Mõlemad jalad tehtud nii kui niuhti. Sinakatest koibadest pole enam haisugi.

Aa ja kõik Revitasun tooted on muide vegan ka veel. See läheb kindlasti paljudele korda.

Kõigil neil toodetel on praegu Kehapoes soodukas, nii et lipake, mu sõbrad! Keegi ei peaks suvel kehva jumet kannatama, isegi kui talle päikese käes madalküpsemine meeltmööda pole.

Rääkige teie ka, kui paljud teist eelistavad suvel rannas enda grillimise asemel hoopis isepruunistavate toodetega mõnus jume saavutada?

*Postitus sündis koostöös Kehapoega

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marit 29. juuni 2021 at 00:06

    Väga oluline küsimus, et kui kiiresti nahk riiete selga panemiseks ära kuivab ja kas määrib riideid ning voodipesu ?:D

  • Avatar
    Vasta Flamingo 19. juuni 2021 at 12:17

    Jõudu kõigile, aga ma ei saa eriti aru, miks absoluutselt tingimata peab olema pruun ja päevitunud. Loomulikult ma saan aru, et meeldib päevitada, aga sina ka kirjutad et peab olema peast põrunud, kui ei taha olla päevitunud…. miks? Saan alati neid kommentaare suve lõpus, et olen vist koopas elanud, aga mul on täitsa päikeseallergia ja pigem olen “laibakas” 🙁