JUMALAITA

ma olen saikar, ma tean

18. august 2021

Mul on kolijate tulekuni aega kaks tundija mida teen mina? Obv blogin! Mul selline tunne, et mida rohkem depressed ma olen, seda rohkem ma kirjutan. Seega, kõik siinsed lugemishuvilised, soovige mulle kohe eriti sittasid päevasid 😀 Aga tegelt mul pikka juttu pole, lihtsalt üks väike küss.

Eile vahtisin mina poole ööni TikTok’i, nagu ristirahvale omane ja seal räägitakse kogu aeg mingisugusest manifitseerimisest, “märkidest” ja millest iganes veel. Ühesõnaga, läksin mina siis magama ja mõtlesin enne seda, et okei, proovime siis seda märkide värki. Ja mõtlesin oma peas, et kui peab minema X viisil, siis olgu selleks märgiks kollane kass. Ükskõik, kus või ükskõik, mil moel. Ja kui Y variant on õigem, siis ma tahaks näha sinist vaala.

Hommikul tegin uuesti TikTok’i lahti ja nägin videot, kus naine lebotab mingi surfilaua vms peal, kui äkki kargas ookeanist välja sinivaala laadne toode. Minu küsimus on nüüd: kas see tähendab, et Y variant on õigem, kuigi see ei olnud otseselt SININE vaal. Ta oli rohkem hallikas-sinine 😀 Ja teiseks, ma pole kindel ka ta liigis, et oli ta just sinivaal…

Kollast kassi pole siiani näind, mitte ühelgi moel. Oranži ka mitte 😀

Et kui palju tüli ei tee, siis help a girl out 😀 (Ma ütlen kohe ära, et ma ei ole muidu mingi horoskoobi või muu huinamuina vend, aga noh, näed, läks nii eila)

Loe ka neid postitusi!

21 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta LM 19. august 2021 at 14:48

    Ära torgi seda shanga-manga maailma. Tilgaga saad miskit pealtnäha head, aga siis tulevad teise nurga pealt eskavaatoriga kaevama ning viivad perest vähesegi tervise.

  • Avatar
    Vasta Kerli 19. august 2021 at 01:44

    Jep, märgid it iiis!

  • Avatar
    Vasta lipstick 18. august 2021 at 20:54

    Mina võin öelda- tõenäoliselt jänes ja kass kaovad ära. Loodetavasti Priit on kastreeritud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. august 2021 at 20:59

      Kahjuks vastupidi on ta saanud viljakusravi

  • Avatar
    Vasta Yes, it’s a sign 18. august 2021 at 20:50

    Märgilugudest on lausa terve raamat olemas – “Küsi ja Sulle antakse”, https://pilgrim.ee/raamatud/kingisoovitused/kusi-ja-sulle-antakse.html#.YR1H2OS6mEc
    Usalda ennast, kui Sulle niimoodi hommikul vaal ette hüppas, siis jah, see oli märk 🙂

  • Avatar
    Vasta njämps 18. august 2021 at 20:03

    See käib jah nii. Mul oli ükskord väga tõsine olukord, lähedasel raske haiguse kahtlus, uuringud ja tulemused võtsid kaua ja ma ei jaksanud enam. Kõndisin tänaval ja vestlesin mõttes vähe targematega. Lõpuks soovisin, et palun märki, et mind on kuuldud, peas oli mõte, et võiksin leida lillepotte. Mulle meeldib vanu savist lillepotte tuunida ja värvida-kaunistada. Keerasin kõrvaltänavasse ja bämmmm! Keegi oli tee äärde ära andmiseks pannud kolm ilusat suurt lillepotti. Pärast seda ma muidugi viisakalt ja kaastundlikult kuulasin sugulase kahtlusi ja hirme, aga endal oli sisimas teadmine, et kõik on korras. Tema mind ei uskunud, aga ma vaikselt mõtlesin, et oota vaid, küll sa veel näed. Läks veel mitu kuud, analüüside vastused tulid, mul oli õigus. Muidu igast suva asjadega igapäevaselt mul mingit intuitsiooni eriti pole või ma ei kuule seda, aga kui päriselt häda käes, siis saab abi küll.

  • Avatar
    Vasta T 18. august 2021 at 18:25

    Mul sama värk. Pean homme kella kolmeks pakitud olema. Okei, mul on natuke buffer aega, aga siiski. Mida mina teha otsustasin? Veini juua ja muusikat kuulata ja mõelda, et pohlad. Homme ka päev. Mitte, et ma peaks tööle minema ja päriselt asjalik olema. Aga ei. Lisaks pean ma kogu oma elu kahte kohvrisse ja ühte seljakotti mahutama, sest minu kolimine tähendab teist riiki ja firma maksab ainult teatud palju pagasit. Kodu ja auto nende poolt igas riigis. Ilmselt jääb minu poolt kõik viimase tunni peale ja eks ole homme näha, kas jõuan või ei. Kui ei jõua, mis seal ikka. Eks fima leiab uue lennu. Aga kole asi. Paari kuu pärast sama trall… Seega tule uude kohta külle ja lükkame koos kõike alati edasi. 😀

  • Avatar
    Vasta E4 18. august 2021 at 18:24

    Olen kuulnud, et kui sa pole kindel, siis ala paned paika, et palud märgiks nt veel ühte vaala või mingit teist asja ja kui nii läheb siis no ju peab nii minema ?
    Kunagi tiktokis nägin, et üks naine polnud kindel kas peaks elukaaslasega lahku minema ja palus märgiks 3 jänest, ta legit nägi esimese tunni jooksul kolme jänest, et tasub ehk proovida ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. august 2021 at 19:30

      no ma seda räägingi ju, et proovisin ja hommikul kohe nägin vaala 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. august 2021 at 18:00

    Aga mõtle, kui ookeanist oleks välja karanud kollane kass…

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. august 2021 at 19:30

      siis oleks ikka kollane kass olnd 😀

  • Avatar
    Vasta Väike Myy 18. august 2021 at 14:24

    Tegelikult saatsid õhku valiku täituma, aga mille /kelle jätsid mainimata. HM….. ???? Ma nyyd ei jää muud üle, nõiun väheke, piilun su maailma. 🙂 Aahsooo… NO jah…. 🙂
    Küsides kaldusid ise X -i poole … Allu siis saadud valikule. Värvitoon või “mark” ehk liik oma nüanssidega siinkohal ei oma tähtsust muul moel kui soovid seda tulemust vältida. Seegi on ju võimalik, sest inimesele on antud õigus valida, eksida ja minna vastuvoolu. Teinekord enne küsimist mõtle, kas sa tõesti ise ei tea vastust. Mul on teooria endale, kui ma tean, mis tee on õigem, siis ei teki ka küsimust! Mõtle mis on see, mis paneb üldse küsima/kahtlema? Küsimus ise annab vihje, et asi/tahtmine või valik on veits viltu/vale, vales hetkes jne.

    Soovin kindlat sihti, asjalikkust, tegutsemise indu praegustesse päevadesse.

  • Avatar
    Vasta Susanna 18. august 2021 at 13:38

    Kui sa ei suuda aktsepteerida, et see oli ikkagi sinine vaal mida nägid, siis järelikult sa sisimas ei taha, et juhtuks/läheks Y viisil. Et tegelikuses tahad, et juhtuks ikkagi see X variant.

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. august 2021 at 14:13

      No ma suudan aktsepteerida, aga ma oleks soovinud kindlamat vastust 😀

  • Avatar
    Vasta Gerli 18. august 2021 at 13:33

    Blue whales look true blue underwater, but on the surface their coloring is more a mottled blue-gray

  • Avatar
    Vasta Krr 18. august 2021 at 13:13

    Appi , kui hea :)))).
    Ma pakun, et kuna sa ei ole vaala spetsialist, siis kvalifitseerub siniseks vaalaks iga vähegi vaala laadne toode, mis on vähegi värvi, mis meenutab sinist 😀 Pluss – kollast kassi sa ei ole siiani näinud ja sinise vaala laadne toode kargas kohe hommikul näkku!!!
    Ma arvasin ükskord selgelnägijate tuleproovi esimese saate kardinataguse objekti ära – lihtsalt lambist pakkusin, et mis muud seal olla võiks, kui SEA PEA – ja oligi…. Kahjuks pole muudes igapäevastes asjades väga avaldunud selgelt nägemine, aga märkidesse usun 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. august 2021 at 13:16

      Kuidas jumal tuleks kellelegi esimese asjana pähe SEA PEA :D?

      • Avatar
        Vasta Krr 18. august 2021 at 13:34

        No ma mõtlesin, et mõtleks mingi kõige jaburama asja… et see oleks ju nii igav, kui ma arvaks, et seal on näiteks Anu Saagim 😀

      • Avatar
        Vasta Dinnu 18. august 2021 at 17:03

        Mina arvasin kord hundi topise ära ? et noh…jamh. Igast põnevaid asju juhtub ?‍♀️? palju muud ka täppi läinud. Tegelt ongi nii et kui sa ei usu märkidesse siis võib universum sulle selle sinivaala otse magamistuppa ka kupatada ja ikka ei usu ja mõtled et huvitav kas on ikka sinine või hall ?

  • Avatar
    Vasta Kr 18. august 2021 at 13:02

    Mul tuli tiktokis ette video, kus pidi topsiku all oleva asja ära arvama. Seal oleks võinud ükskõik mis asi olla. miljon erinevat väikest asja. Ma kujutasin ette väikest elevanti? ja ma ei eksinud. Kuidas????? ? mu elu pole enam endine pärast seda ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. august 2021 at 13:03

      sa oled ennustaja! aga kas sinivaal on sinine vaal? AH? 😀