AVALDAN ARVAMUST

kass läbi, nice

31. august 2021

Jumal tänatud, et ma eile blogima enam ei tulnud, sest mul oli NIII kehv olla (vaimselt), et siit oleks ainult hala lugeda saanud. Kuidas ma keskenduda ei suuda ja kuidas mulle tundub, et ma olen 10 kg juurde võtnud. Seisin peegli ees ja mossitasin, et mida ma sinna voltide vahele ikka midagi tätoveerida lasen.

Õnneks täna sain aru, et kõik on fine ja nii hirmus voldiline ma ka ei ole. Ehk mõni kriips või kraaps jääb kuskilt voldi vahelt ikka paistma ka, haha.

Kodu suhtes tekkis jälle paar ehituse errorit ja see ajas ka kassima. Kõik tundus jälle võimatu ja veniv ja blaa, raha ei olee, ving. Aga ma tahan tänada kolme koostööpartnerit, kes eelmine kord sama hala peale meenutasid, et mul neile arve tegemata, haha. Ja et raha saada, tuleb tööd teha, nii et seda ma nüüd super usinalt teengi. Küll kunagi see kontoseis ka jälle parem välja nägema hakkab, mis siin ikka halada.

Enne kui asun teema juurde, millest täna blogida tahtsin, küsin ära, ega keegi juhtumisi lähipäevil Lääne-Virumaalt Tallinna poole sõida? Kolm kassipoega vajavad sealt küüti minu juurde. Ei, ma veel nii hulluks läinud ei ole, et endale kolm kassi juurde võtaksin. Veel. Aga hoiukodu pakun ma neile küll, nii et valmistuge armsate kiisude pildilaviiniks. Ja keegi õnnelik saab nad lõpuks endale, nii et kellel kassiisu, hoidke silmad lahti. Hakkan varsti neid kahte lehte parseldama.

Aga nüüd tänase põhiküsimuse juurde. Nimelt, eile blogisin, et Mart keeldub mul huuli süstimast. Üks kommentaator imestas selle peale, et mismoodi arst saab KEELDUDA tegemast protseduuri, mida ta ise raha eest pakub. Teate, ma arvan, et igal arstil on õigus ja tegelikult lausa kohustus kliendile öelda, kas antud teenus talle ka sobib või mitte. Vaevalt et ta nüüd igale patsendile ütleb, et kuule, mis sa neid tisse ikka paned. Aga mulle on ta tõesti mitu korda öelnud, et tema minu huuli ei süsti ja käigu ma selle jutuga kuu peale. Võta nüüd näpust, on ta siis hea või halb arst?

Ma nt vaatan jälle imestusega naisi, kellel on mega pommid küljes või pardimokad ja mõtlen, et ewww… Kes selle töö tegi. Mina ise arstina ka ei tahaks, et minu “visiitkaardiks” oleks ebaloomulikud ja koledad tööd. Aga kui klient ise just seda tahab ja nii rahul on? Kumb siis õigem on?

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mina 14. september 2021 at 16:41

    Tänu täitesüstidele kadus mul huultekuivus. Mul oli alahuul juba nagu armistunud, selle oli pidev kuivav kohake, mis peale süsti kadus. Pool aastat huuled terved, ei pragune, nii hea meel, et tegin.

  • Avatar
    Vasta P. 1. september 2021 at 22:13

    Jumala normaalne see Mart! tal on õigus, need ei sobiks sulle! VÕi noh… Eks ei pea ju kohe teab mis mokkasid laskma teha, aga ikkagi… Mis oleks selle “natukese” tegemise eesmärk? See kaotaks sinust nii palju omapära. Sa niisamagi kena. Ja omapärane.

  • Avatar
    Vasta Mar 1. september 2021 at 14:17

    Pardihuuled pardihuulteks, aga aastaid hiljem näevad need huuled totaalselt õudsad välja, huule kontuur muutub mega veidraks. Ma igapäevaselt siin Hispaanias ikka näen neid vanemaid daame, kes kunagi omale on teinud.

  • Avatar
    Vasta ebe 31. august 2021 at 18:19

    Aga kas sa siis ise tahaksid süstida huuli? Et ta mitu korda pidanud ütlema, et ei, ma ei tee sulle seda.

  • Avatar
    Vasta H 31. august 2021 at 18:17

    Töötan arhitektina ja pidevalt keeldun töödest, kuna klient ei sobi. Just nimelt kuna ma ei taha teha projekti mille üle ma ise uhke ei saa olla. Me alati bürooga esmalt tutvume uute klientidega.

  • Avatar
    Vasta Marite 31. august 2021 at 15:52

    Iga ala spetsialist võib keelduda teenust osutamast kui ta arvab, et lõpptulemus ei jää hea. Ei saa üldse aru, milles küsimus.

  • Avatar
    Vasta Kairi 31. august 2021 at 15:39

    Nii hea , et Mart on arst kes ütleb kas soovid on mõistlikud või mitte. Need süstitud huuled on jubedad 😛

  • Avatar
    Vasta Efka 31. august 2021 at 15:35

    Hei! Olen laupäeval Ida-Virumaalt tagasi tulemas ja Lääne-Viru jääb kenasti tee peale.
    Kui just päris teises Virumaa otsas pole, siis saaksin kiisud kaasa tuua.

  • Avatar
    Vasta Liis 31. august 2021 at 14:27

    Täiega normaalne, et arst keeldub sellise jama tegemisest. Esiteks- Sul pole üldse seda vaja ja teiseks- tõesti need kellel kohutavad huuled on, kas ilukirurgid on pimedad olnud ?. M ütleks, et see ongi hea kirurgi tunnus, et ta soovitab ja teeb nii, nagu ilus ja enamvähem loomulik on. Kuigi jah, küll need ebanormaalsed pardihuuled ka kellegi poolt ja kuskil ikka ära vormistatakse ?

  • Avatar
    Vasta Kris 31. august 2021 at 14:12

    Väga normaalne arst, just sellise juurde pöördukski 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. august 2021 at 14:16

      No ma ise samamoodi 😀

      • Avatar
        Vasta Leila 1. september 2021 at 14:09

        Huulte süstimine on kahjuks väga maha tehtud just nimelt nende inetute pardimokkade pärast.
        Samas jälgin välismaal tegutsevaid arste, kes teevad väga loomulike huuli,( neid on ka Eestis) arvesse võttes huule ja üldiselt näo propotsioone.
        Mina ei saa aga aru konkreetsetest KEELDUJATEST, ma ei saa aru sellest”proffesionaalsusest”.
        Sa ju ei läinud tema juurde, et tahad väga suuri huuli – palun tee süsti!
        Ennem võiks ju konsulteerida ja leida lahendus. Mõnda nt häirib väike osake huulest, mida on võimalik täitesüstidega korda teha, või soovid nt lihtsalt konkreetsemat piirjoont, variante on sadu.
        Vanusega lähevad ka huuled natuke kortsulisemaks ja võib olla saad oma “loomuliku” kuju, mis aastate eest oli väga täidlane, täna just süstiga täidlaseks tagasi.