Kassid LOOMAD

loomad tahaks ka midagi head*

8. september 2021

Kas teie olete juba kuulnud sellisest lemmikloomapoest nagu Zaba? Mina ka ei olnud, aga kuna ma tegelen siin viimasel ajal aktiivselt kasside kokku hoardimisega, jäime hoopis mina ja mu loomapande neile silma. Eks kõik loomaomanikud teavad, et enamasti tasub koduloomade söök osta ikka spetsiaalsest kohast. Need suurtes kettides müüdavad Whiskasid ja muu säärane ei ole lemmikule just kõige kasulikumad. Elus hoiavad küll, aga erilisi toitaineid ja vitamiine sealt oodata ei maksa. Ega ma ise just loomatoiduekspert ei ole, aga isegi Google nõustub minuga:

Aga nüüd ausalt, kas ma olen toidupoest loomadele süüa ostnud – jep. Lihtsalt sellel põhjusel, et no mida sa hädaga ära teed. Kui näed, et kassitoit on ootamatult otsa saanud, loomapoed juba kinni ja netist tellides peaks kass paar päeva tühja kõhtu kannatama – see ka päris okei ei ole. Seega rändab ostukorvi mingi suvakas pakk krõbinaid. Ma ei ütle, et seda just ülearu tihti juhtuks, aga no on juhtunud küll.

Seega oli mul väga hea meel, kui Zaba Lemmikloomapood meile suure kastitäie kõige kvaliteetsemat premiumtoitu saatis. Eriti meeldis see osa kirjast, kus nad teatasid, et nende tooteid on võimalik osta ka COOP-ist ning ka Selveritest. Jumal tänatud! Kõik minusugused udupead on kindlasti tänulikud, et enam ei pea kellegi meie nunnukad aeg-ajalt mingit suva saepuru sööma, onju.

Zaba on oma eesmärgiks võtnud, et pere lemmikloomad sööksid täisväärtuslikku toitu, liiguksid koos enda pereliikmetega, ning oleksid seeläbi terved ja õnnelikud. Kogu nende ettevõtmine sai alguse üldse sellest, et ettevõtte asutaja enda lemmikul oli toiduallergia. Seega tuli leida alternatiiv lemmikloomatoidu osas, miks oleks täisväärtuslik ja puhas. Ajapikku avastasid nad, et ka teised lemmikud maitseksid heameelega neid kassi- ja koeratoite. Nüüd tegelevadki nad premiumklassi koera- ja kassitoidu maaletoomise ja edasimüügiga. Kõiki oma tooteid müüvad nad Zaba Lemmikloomapoe nime alt.

Mu kassid ei ole just eriliselt pirtsakad ja nõnda olin ma üsna veendunud, et ega ma erilist vahet nüüd küll söömises ei näe. Aga võta näpust. Kuivtoit, mida kassid tavaliselt alles siis sööma hakkavad, kui on veendunud, et mulle pettunult otsa jõllitades enam konservi rohkem välja ei nuru, läheb nüüd nagu soe sai. Enne oli mul kogu aeg kausike kuivtoitu ees. Nüüd annan sedagi ainult 2x päevas, sest kauss on kogu aeg tühi. Kardan, et kui seda pidevalt täidaksin ja neil jumala omasoodu süüa laseksin, kuni neil isu täis, veereks mul siin varsti viis kahekümnekilost kassi.

Kes tunneb, et tahaks ka nüüd oma loomadele midagi ekstra head pakkuda, siis Zaba lehelt saab seda tellida. Kui sisestate sinna sooduskoodi “MALLUKAS”, läheb kassidele maitsev toit rahakotile ka oi kui palju magusamaks! Seal ei ole muidugi ainult Piper-i tooteid, kuid just Piperi omad on miskipärast kujunenud meie loomade lemmikuks. Neil on seal väga suur hulk erinevaid maitseid, aga Priidu vaieldamatu lemmikud on tuunikala ja jäneselihaga kassikonservid. Kui ei usu, siis vaadake Priitu – ma ei saanud piltigi teha, ilma et ta läbi pakendi head kraami kätte saada üritanud ei oleks, haha. Ja no loomulikult ei piirdu nende toiduvalik ainult kassidele mõeldes. Sealt leiab kraami ka iga hea koeraomanik.

Nagu te aru saate, siis loomulikult on Piperi söök kasulik ja hea igale lemmikule, aga eriliselt soovitan seda proovida, kui loomal on mingi toidutalumatus või muu terviseprobleem, sest Piper-i toit:

  • katab 100% mineraalide ja vitamiinide vajadusest,
  • tagab luude ja hammaste õige mineralisatsiooni,
  • aitab luua normaalsed ainevahetuse protsesse,
  • tänu n-3 ja n-6 rasvhapetele hoiab looma naha heas seisukorras.

Ilmselt suutsin teile nüüd selgeks teha, et on väärt proovimist. Kasutage aga julgelt sooduskoodi ja piiluge mu Instagrami ka. Seal läheb eriti äge loos käima, kus loosin välja 3 kg kasside ja 7 kg koerte märgtoitu!

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Triinu 8. september 2021 at 14:00

    Head nimepäeva!